iPhone 5, Πάμε για μετά το καλοκαίρι;

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 5 κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά, και όλοι ανυπομονούν για το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό. Δηλώσεις στελέχους της αμερικάνικης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας AT&T που δεν κατονομάζεται αναφέρει ότι η Apple έχει ενημερώσει την εταιρεία του να μην περιμένει το νέο iPhone 5 μέσα στον Ιούνιο-Ιούλιο.

“Apple has informed us that they do not plan to release the iPhone in the June to July timeframe, though there will be a newer version in the future. Unfortunately, we have not been given a release time for the new phone. We will release this information on our website when it is available to us.”

Πείτε την αλήθεια, πόσο πολύ περιμένετε την κυκλοφορία του iPhone 5; Θα είστε από τους πρώτους που θα το πάρουν;

, iPhone 5, Πάμε για μετά το καλοκαίρι;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilios Bouras

Αλήθεια ΝΑΙ το περιμένουμε ΑΛΛΑ αν δεν δούμε τιμή και γενικά συνθήκες προσωπικές και γενικές αλλά ιδιαίτερα ανάγκες δεν ξέρω αν θα είμαστε από τους πρώτους…

Jason

Δεν θα με νοιάξει καθόλου όπως δεν με ένοιαξε και τόσα iphone που βγήκαν.
Καλο χριστό διπύρηνο η “τετραπιρινο” αλλα θα βγούν αμέτρητοι συναγωνιστές του.

Petros

Ούτως η άλλως δεν έχω τα λεφτά να πάρω κάποιο iphone και ούτε θα τα έχω όταν θα βγεί το 5!

Giorgos

Εγώ θα περιμένω το Iphone 6, ΟΜΩΣ, αν δεν έχει από 4,3 ίντσες και πάνω, δεν το παίρνω! (Συνήθησα με το HTC Desire HD και δεν μπορώ τώρα να πάρω κινητό με μικρότερη οθόνη!)

leader1975

Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Θα βολευτώ με το νέο Galaxy S 2.

Vasilis

Galaxy S 2 και ξερό ψωμί.
Σιγά μην πληρώσω για το μηλαράκι 100€ και άλλα 100€ για το design και καμιά 100αρια για καμιά τεχνολογία thunderbolt που μπορεί να ενσωματώνει.

NikosVolos

Και γω το περιμενω με αγωνια οχι για να το αγορασω απλα για να δω την εξελιξη της Apple,γιατι κακα τα ψεματα δεν με αφηνει καθολου αδιαφορο αυτη η εταιρεια!Ξερει πολυ καλα πως να εντυπωσιαζει και να τραβαει τα βλεματα!

spiros

θα δω τι εχουν κανει με το iOs5 αν το εχουν αλλαξει ριζικα και αξιζει τοτε παω για 5 ειδαλως γαλαξιας 2

abznteski

δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο ακριβα τα τηλεφωνα της Apple..πραγματικα αν ηταν φθηνοτερα θα πουλαγαν πολλα περισσοτερα γιατι προσφερουν αλλη εμπειρια..αν και παλι οταν αγοραζεις ενα Iphone θυσιαζεις πολλα πραγματα οπως ραδιοφωνο, adobe flash, κ πολλα αλλα..δηλαδη πραγματικα αξιζει να το σκεφτεσαι , οντας ενας μικρομεσαιος απο θεμα χρηματων, ενω θα υπαρξουν καλυτερες συσκευες με λιγοτερα λεφτα π.χ. HTC Sensation – Samsung Galaxy SII ( προτιμω sensation..htc ειναι αυτη ;D)

sowhat

H Samsung έχει ανέβει πολύ σε ποιότητα και πολλά τεχνικά μέρη τα παίρνει πλέον η Apple από εκεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάρω ένα gallaxy S II. ‘Αλλωστε τα Android και τα Windows 7 αναμένεται να βγουν πολύ πιο μπροστά από το iOS τόσο σε δημοφιλία, σε τεχνικά χαρακτηριστικά και se UI (honeycomp, metro ui). Επίσης βαρέθηκα να μην μπορώ να παίζω flash video για να πουλάει ο Jobs τα apps του.

nimAR

Αναμένω την κυκλοφορία του αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να το προτιμήσω αφού το Samsung Galaxy S II θα είναι καλύτερο από το iphone 5 και απ’ όσο ξέρουμε στο iphone δεν θα γίνουν και σημαντικές αλλαγές αν εξαιρέσουμε τον επεξεργαστή και το πολυσυζητημένο design. (να σημειωθεί ότι θα είμαι κάτοχος ipad 2 και θα έχω την εμπειρία 2πύρηνου tablet με ios αλλιώς θα το σκεπτόμουνα. 🙂 )

Sotiris

Αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα σιγουρα σε SGS2.
Οσο για την Apple θα περιμενω να δω τι καινουργιο θα
λανσαρει στο 5ο κατα σειρα κινητο της.

Γιώργος Χαρίτος

Αν και ειναι νωρις να συγκρινουμε καθως δεν ξερουμε τα επισημα τεχνικα χαρακτηριστικα του iphone 5, θα προτιμουσα το Galaxy S 2 ακομα και αν εχει χειροτερα τεχνικα χαρακτηριστικα απο το iphone 5 (δεν το νομιζω…), αφου θα ειναι σαφως πιο φθηνο απο το iphone(η μονη σιγουρη προβλεψη που μπορει να γινει για το iphone 5…) και προσωπικα καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες μου!

thegadgetguy

τα iphone είναι στυλάτα κινητά, αλλά πολύ ακριβά ρε παιδί μου. με τόσα λεφτά παίρνεις άμα θες το ipad ή ακόμα καλύτερα ένα καλό, μα πολύ καλό laptop. Τέλος πάντον, εγώ έχω αποφασίσει όπως οι περισσότεροι προηγούμενοι, να πάρω galaxy s2 γιατί έχει μεγάλη και καλή οθόνη, slim κινητό ενώ είναι καλό τόσο στο hardware όσο και στο software που είναι και ο λόγος που θα το πάρω (4 hubs, super voice command, customizable screen, android 2.3 gingerbread, android market, dual core processor). Στο Style βέβαια δεν ξεπερνάει το iphone αλλά είναι πιο λεπτό και δεν ενδιαφέρομαι και τόσο για το style

όσο για iphone 5, όπως το έχω ψάξει, δεν θα κάνουν ριζικές αλλαγές, αλλά διορθωτικές αλλαγές σε παλιά προβλήματα του κινητού (π.χ. dropcalls ). Θα είναι σαν την αλλαγή από το 3G στο 3GS!!! Θα βάλουν A5 ή A6 (απίθανο το Α6), διπήρυνο εννοείτε, ενω μπορεί και να βελτιώσουν τις δύο κάμερες! Όσο για 3D ξεχάστε το! Δεν είναι τόσο τρελή η Apple να ανεβάσει τιμές και να χάσει πελάτες που δεν προτιμούν 3D (το λέω γιατί υπάρχουν φήμες για 3D iphone)

Αυτά!

Pakitgr

Εγω θα περιμένω να δω το samsung galaxy s 3,που θα βγει μαζί με το 5 και τότε να δείτε τι σκοτωμός θα γίνει μεταξύ apple Kai samsung!!!Γιατί το s3 θα είναι έτη φωτός καλύτερο!!Η samsung της την έχει στημένη της apple!!!!

Antonis

Και ποσο θα κανει ? 1000 ευρω?

Tasos

Αν εχει μεγαλες αλλαγες σε σχεση με το τωρινο και αξιζει να το αλλαξεις θα το παρω, αλλιως θα περιμενω το επομενο μοντελο… Στην τελικη αυτη την δουλεια θα κανουμε? Καθε 6-7 μηνες καινουργιο κινητο?

theo

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΕΤΟΙΜΑ

Σταυρος

Καλά πατε να πάρετε το γκαλαξυ 2 όσοι έχετε λεφτά για πέταμα και περίμενεται να βγει η επόμενη του αναβάθμιση σε 5-6 μήνες όπως τα έπαθα εγώ με το πρώτο γκαλαξυ που περίμενα την 2.2 να βγει…κ μετά πάλι σε 5 μήνες θα βγει το γκαλαξυ 3…
Το iPhone ξέρεις ότι βγενει κάθε ένα χρόνο αλλά παίρνεις updates για τα επόμενα 2 χρόνια 🙂
Τώρα αυτοί που κραζουν το iPhone και την apple τόσα ξέρουν έτσι κ καλά για να μην λένε ότι πήρα iPhone και ξεχωρίζω απο το πλήθος

fred

δεν με νοιαζει καθολου,απλως απο περιεργεια περιμενω να δω τα τεχνικα του χαρακτηριστικα!δεν λεω οτι δεν ειναι καλες συσκευες,αλλα ειναι σιγουρα υπερτιμολογημενες!βγει,δεν βγει παντως….

Μaria Mastrogianni

Nα δω πρώτα τι και πως θα είναι, ανάλογα και με την τιμή, σκέφτομαι να το αποκτήσω.

Βασίλης

H Apple βγάζει πολύ ωραία εντυπωσιακά και γρήγορα κινητά, που δεν κολλάνε κλπ κλπ
Αλλα αυτή η τιμή τους παραείναι υψηλή.. Πραγματικά δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει να προτιμήσεις ενα IPhone ή κάποιο άλλο Android κινητό τα οποία επίσης είναι φοβερά και πολυ φθηνότερα..
Οπως και να ‘χει περιμένουμε να δουμε τι καινουργιο θα εχει και τι αλλο θα κυκλοφορησει στην αγορα και βλεπουμε!

Viktor

Τι να κανουμε παιδια,ετσι ειναι οποιος εχει τσεπη περνει Iphone οποιος δεν εχει περνει android και γινεται anti-apple επειδη δε μπορει να το αγορασει.Οσον αφορα το galaxy s2 οπως ειπε(λαθος ομως)ο φιλος πιο πανω το hardware ειναι πλαστικουρα.Παντως τα Iphone ειναι παντα πρωτα σε design και παιρνουν πιο συχνα updates.Kαι γενικα ειναι πιο ασφαλη για τη δουλεια γιαυτο το εχουν ολοι οι επηχηριματιες.

john

γαλαξιας 2 τι μηλο5 ??

xronis

γαλαξιας και ξερο ψωμι…και μακρια απ τις παραξενιες της apple…

PANOS

APPLE και παντα APPLE ειχα το 3gs 16gb αλλα μου το ελκεψαν λοιπον το SAMSUNG S 2 που το εχετε κανει (θεο) δεν ειναι το σουπερ κινιτο υπαρχουν και καλητερα οπως το IPHONE επιδη δεν εχει μπλουτουθ και μερικα αλλα πραγματα ολοι το κραζετε ειναι λοιπον το SAMSUNG μια μερσεντες και το IPHONE μια buggati και τα δυο καλα αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο οκ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]