iPhone 5, Αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από διάφορες πηγές κατασκευαστών εξαρτημάτων του επόμενου iPhone 5 γίνεται λόγος ότι το πολυανεμενόμενο νέο μοντέλο θα ανακοινωθεί σε special event που ετοιμάζει η Apple για την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου μαζί και με την παρουσίαση ενός iPad mini. Τίποτα δεν είναι επιβεαιωμένο και μέχρι να μιλήσει η ίδια η Apple οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουμε καρτερικά.

, iPhone 5, Αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavros

Πρεπει να το παρουσιασει πιο γρηγορα για να χτυπησει το σ3…προβλεπω να εχει:

Quad core
1 gb ram
10 η 8 megapixel camera
και οθονη 4.0 η 4.2 ιντες

azriel84

Άντε να δούμε τι θα δούμε. Πρέπει να κάνει δυνατό upgrade είναι η αλήθεια για να πιάσει τον ανταγωνισμό.

Πέτρος

Η Apple κάθε Σεπτέμβρη ανακοινώνει την καινούργια σειρά iPods!Εγώ πιστεύω ότι και φέτος αυτό θα κάνει κι ότι οι φήμες είναι φήμες!

azriel84

Όλα γίνονται για τα φράγκα. Τα διετή συμβόλαια της AT&Τ που έκαναν όσοι πήραν το iPhone 4 πριν 2 χρόνια έχουν ήδη λήξει…οπότε δεν μπορούν να αφήσουν για πολύ καιρό ξεκρέμαστους αυτούς τους καταναλωτές. Αν παρουσιάσουν ένα iPhone Οκτώβρη μεριά, δίνουν το δικαίωμα σ’αυτούς τους πελάτες να κάνουν καινούριο συμβόλαιο επιλέγοντας όμως άλλη συσκευή. Δεν τους συμφέρει.

GiannisWST

Δεν εχουν ληξει ακομα. Γιατι παροτι στην αμερικη η διαθεσιμοτητα ηταν καλυτερη απο τον υπολοιπο κοσμο μετα τον σεπτεμβριο οι περισσοτεροι ειχαν κανει συμβολαιο για 4. Δε μπορουσαν να το παρουν νωριτερα αφου δεν υπηρχε στους παροχους ή στα apple stores σε διαθεσιμοτητα. Μονο οι τεχνικοι του cupertino ειχαν πρiν 2 χρονια παρει iphone αντιστοιχα χρονικα,

Αν το καθυστερησουν και αλλο ομως οντως θα χασουν μεγαλο μεριδιο καθως και τελειωνουν οι δικαστικες απαγορευσεις για galaxy nexus στην αμερικη και ηδη το s3 εχει ηδη πουλησει μεχρι αρχες ιουλιου 10 εκατομμυρια.

TRolling Stone

Ρε παιδιά καταλάβετε κάτι…Το λειτουργικό iOS, δεν χρειάζεται τετραπύρηνους επεξεργαστές στα 1.5ghz και 2gb ram για να τρέξει ομαλά…Εδώ το 4S, (που είναι διπύρηνο)τρέχει στο 1ghz και έχει 512ram, και οι χρήστες του δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα/κόλλημα στη λειτουργία του…Όπως καταλαβαίνετε, το android είναι πολύ πιο βαρύ λειτουργικό από το iOS(το οποίο είναι πολύ απλοποιημένο, χωρίς πολλά widgets που χρησιμοποιούν αρκετή μνήμη) γι’αυτό και ακούμε συνέχεια για νέα κινητά με quad-core, 2gb ram…Άλλωστε ακούσατε ποτέ κάποιον να ασχολείται με τη cpu/gpu/ram κάποιου iPhone…?

Όμως αυτή η απλότητα, και η ίδια οθόνη που βλέπεις κάθε μέρα είναι ο λόγος που κάποιος πρώην χρήστης android δεν θα άντεχε το iOS για πάνω από 1 μήνα…Γιατί όταν έχεις συνηθίσει να αλλάζεις τους launchers και τα widgets σαν τα πουκάμισα σου κακοφαίνεται μετά η απλότητα ενός iPhone…Ειδικά άμα πιο πριν έχεις σκάσει και 600€… 🙂

azriel84

@TRolling Stone

+1. Ο μόνος λόγος αναβάθμισης CPU/GPU σε iOS συσκευή, είναι τα παιχνίδια. Ούτε οι εφαρμογές, ούτε το σερφάρισμα, ούτε τίποτα άλλο. Μόνο τα παιχνίδια.

tasgeo

Πες τα ρε TRolling Stone
+1 και απο εμένα

Panides

Εγω ειμαι πρωην android χρηστης και πηρα το μηλο & δεν εχω σκοπο να ξαναγυρισω,ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Απλα ειναι το τι θελει ο καθενας απο ενα smartphone.
Προσωπικα θελω,οχι πλαστικο,και κυριως οχι lags που μονο στο ios το συναντησα.

Vasilis

Οποιος έχει Android με jelly bean και πει για lag θα πηδηχτώ απο το παράθυρο! Εγω έβαλα την Beta και το λειτουργικό απλά δεν υπάρχει!!!

azriel84

@Vasilis

Και πόσοι είπαμε έχουν JB; Εδώ καλά καλά ICS δεν έχουν πάρει…:(

GiannisWST

@vasilis, @azriel εχετε και οι 2 απολυτο δικιο, αν και οφ τοπικ, ειναι αληθεια οτι εχει αλλαξει πολυ το android απο το 4.0.4 και μονο minor update δε το λες. Πρεπει να το βαλεις για να το καταλαβεις στην αποκριση. Αποκριση φτιαγμενη σα να δοκιμαζουμε custom rom με μοναδικο σκοπο την ταχυτητα. Βεβαια εκει ειναι το προβλημα που θα παιξει και με τους κατασκευαστες και ειναι εξαιτιας του οτι: Α.θελει τρελη δουλεια να γινει για να φτιαξουν το θεμα με τις μνημες και το που και πως γραφουν δεδομενα πλεον και μερικα κινητα (σα το galaxy s, παροτι εχει και αργη και γρηγορη nand) θελουν πολυ δουλεια και παλι δε ξερουν ποσο ευκολο ειναι να γινει (μιλαω και για επισημα αλλα και devs του xda-διαβαστε εκει περισσοτερο info). Β.σχεδον ολοι θελουν να πουλησουν νεες συσκευες, συνεπως θα το τρομπαρουν παλι το θεμα αναναβαθμισεων στις παλιες συσκευες, βγαζοντας πρωτα τις νεες σειρες που τρεχουν ηδη jb. @panides το ios ειναι γρηγορο, αλλα ανετα τρωει κολληματα που θα τα δεις αναλογα με τη χρηση σου. Αν το χρησιμοποιησεις βαρια σιγουρα θα δεις, εγω με την 5.1.1 αντιμετωπιζω θεμα με το ipad2 και μη ξεχνας οτι δε κανει οτι κανει το android. Αλλα… Συνέχεια »

panides

Γενικα δεν εχω φαει καλλημα ποτε στο ios,γενικα δεν παιζω παιχνιδια στο smartphone γενικοτερα αυτο το αφηνω για το ps3 ,ειχα παρει htc hd2 (το οποιο το εχω ακομη και το περναω rom απο τα παιδια στην xda) ειχα το xperia arc (το εδωσα στο αδερφο μου,το χιλιομετανιωσα που το πηρα και γενικα δεν ξανα περνω απο sony) και ειχα και το galaxy s2.

150 ευρω android ειναι για τα σκουπιδια,το android ειναι βαρυ και δεν κυλαει ομαλα σε τετοιου ειδους κινητα.
Αυτο που γουσταρω στο ios ειναι το smooth,το οτι δεν κανει lag επαναλαμβανω με την χρηση που κανω εγω,αλλος το φορτωνει με games κτλ εγω μπαινω μονο για ενημερωση,βιντεο και chat σε κανα face και κυριως για ενημερωση αθλητικα.
Αλλα να ξανα πω πως σημαντικος λογος για μηλοφωνο ειναι η ποιοτητα κατασκευης για μενα.το οποιο το μηλο ειναι ακριβως οπως θελω ενα smartphone.

Δημητρης K.

ολα καλα με το iphone ρε παιδια αλλα αξιζει τα λεφτα του?
δλδ 600ευρω γιατι? γιατι ειναι smooth το iOS?ελεος?ειναι λογος αυτος?εχεις δοκιμασει wp?μαλλον οχι..με το 1/3 των χρηματων εισαι ποιο smooth&no lag απο ολους τους αλλους.προσωπικα ποιο γρηγορο λειτουργικο δεν εχω δει αν και δεν θα το αγοραζα τωρα γιατι περιμενω να δω τα 8.

panides

Δημητρη μην κρατας μονο το ενα απο ολα αυτα που προτιμω προσωπικα,αλλα για μενα τα windows δεν υπαρχουν σε smartphone.
Τα εχω δοκιμασει στο hd2 απο rom απο xda και γενικα δεν τρελαθηκα.

GiannisWST

@panides Δε μιλαω για παιχνιδια, αν εχεις iphone4 με 5.1.1 και χρησιμοποιεις τη συσκευη συνεχεια θα δεις lagαρισμα εχουν παραπονεθει και αλλοι χρηστες. Βλεπω εγω με ipad2. Πλεον παροτι δε χρειαζοταν ποτε πολυ ραμ το ιος, εχει αρχισει να εξαντλειται ευκολα η διαθεσιμη ειδικα αν εχεις πολλες καρτελες σε broswing ανοικτες (και δε μιλαω καν για το οριο των 10), αλλα ειναι και μερικες εφαρμογες που την καταναλωνουν για πλακα. Το σιγουρο οτι δε θα δεις την καθυστερηση οταν κλεισεις το απ που βλεπεις στο αντροιντ για να κανει ρεσταρτ ο launcher (και αυτο βελτιωθηκε στο jb). Με βαση το ιστορικο που λες φαινεται οτι ξερεις καλα και εχεις διαμορφωσει αντικειμενικη αποψη, ωστοσο εχε υποψη σου οτι το hd2 αν και ενα απο τα καλυτερα για την εποχη του ειναι ξεπερασμενο σε hw και ειδικα σε android λογισμικο δεν την παλεψε ποτε καλα. Τα παιδια στο xda εχουν κανει καλη δουλεια, αλλα ποτε δεν εφτασε το επιπεδο ταχυτητας ή σταθεροτητας αλλων custom roms για λιγοτερο διαδεδομενες συσκευες. Καλυτερα την παλευει σε τροποποιημενες windows εκδοσεις απο οτι οτι android. Απολυτα λογικο καθως δεν φτιαχτηκε για αυτο και οτι και να κανουν παντα ευχαρισμενοι πρεπει να ειναι οι κατοιχοι τοσο παλιων συσκευων… Συνέχεια »

Panides

Γιαννη σε αρκετα θα συμφωνησω,αλλα για τα windows 8 εχουν ακουστει παρα πολλα και τα περισσοτερα ειναι παραπονα,παντως οπως και να εχει δεν ξερω αλλα δεν θα δοκιμασω ουτε στο pc τα 8αρια.
Δεν θεωρω καλυτερα τα ios ολα τα λογισμηκα εχουν τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα τους οπως και τα κινητα,απλα το μηλοφωνο ταιριαζει καλυτερα στα δικα μου θελω.
Οσο για την τιμη του θεωρω πολυ ακριβα και το iphone οπως και ολα τα υπολοιπα (samsung κτλ)
Θεωρω τουλαχιστον 150+ κατω οι τιμες τους.
Οσο για την εκδοση ios εχω την 5.1.1 και δεν εχω καποιο κολλημα μεχρι στιγμης.Το μονο που με ενοχλει στο μηλοφωνο ειναι το μικροπροβλημα με το wifi.Παρολα αυτα δεν εχω καποιο προβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.