Έρχεται το iPhone 5 και το 3GS πουλάει ακόμα στα 400 ευρώ

Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσμα όλων των μοντέλων iPhone. Όσοι μήνες και αν περάσουν, ακόμα και δύο χρόνια όπως στην περίπτωση του 3GS πουλάνε σε καλή τιμή (αγοράζουμε όμως;). Για παράδειγμα όσοι φίλοι έχουν τώρα το iPhone 4 σε άριστη κατάσταση στη θήκη, μπορούν να το πουλήσουν σε υψηλή τιμή για να πάρουν το επόμενο iPhone 5.

Δυστυχώς στα Android smartphones δεν συμβαίνει αυτό. Στη μάχη των εταιριών για να παρουσιάσουν το καλύτερο και πιο ισχυρό, αναβαθμίζονται τα μοντέλα κάθε 4 μήνες με αποτέλεσμα να απαξιώνονται τα προηγούμενα. Στη περίπτωση του iPhone βοηθάει το γεγονός ότι παρουσιάζεται ένα μοντέλο κάθε χρόνο και προλαβαίνει να κάνει τον κύκλο του και να το ευχαριστηθεί ο κάτοχός του, ενώ αν το πουλήσει μετά από ένα χρόνο, δεν θεωρείται και παλιό.

Το λευκό iPhone 3GS 32GB το βρήκαμε στην Ηλεκτρονική Αθηνών με 399 ευρώ.
, Έρχεται το iPhone 5 και το 3GS πουλάει ακόμα στα 400 ευρώ

Kudos to fotismt

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

59 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mallis Giogros

Τιμή Internet 400 ευρώ; και τι αν πας στο κατάστημα το έχει 660;

Alex

Ναι μεν αλλά,πρέπει να είμαι μέγα fan boy ή θύμα για να δώσω 400 ευρώ για 3gs όταν με 460 ευρώ αγοράζω το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς,το Galaxy S II. Όντως οι συνεχείς αλλαγές μοντέλων ρίχνουν την αξία τους,όχι όμως και τις δυνατότητες τους.

island

Απευθύνεται στους αυλικούς της απλ

sql

Το ότι πωλείται ακόμα ακριβά, δεν σημαίνει προφανώς ότι αξίζει. Επίσης το πιο αστείο είναι ότι το 3gs δεν πουλάει γενικά στα 400 αλλά πιθανότατα είναι μία προσορινή “προσφορά”
https://www.skroutz.gr/s/84224/Apple-iPhone-3GS-32GB.html
όπως και να χει πάντως κάποιος πρέπει να είναι υπερβολικά χαζός για να δώσει 400ε (+) για σάπιο κινητό 2ετίας +. Just sayin…

kostis

οσο υπαρχουν κοροιδα θα υπαρχουν και αυτες οι τιμες σε απαξιωμενα πλεον μοντελα…..

γιωργος22

Αμα το κατεβαζαν στα 230-200 θα ηταν best value for money τωρα ομως κινητο με 3 mega καμερα 600ρι cpu και 256mb ram ειναι λιγο παραλογο να κανει 400€

XXX

Πρεπει να εισαι μεγαλο κοροιδο και ψωνιο για να παρεις το 3gs στα 400ε.

Αλλα τι να λεμε ρε, καποτε αγοραζαν με το κιλο τις συσκευες της nokia, εδιναν 600ε και 700ε για απιστευτες πατατες, μονο και μονο γιατι ειναι νοκια.

Βικέντιος

απλά τα πράγματα η περιμένεις να πάρεις το καινούργιο iphone που υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και σε φθηνότερη έκδοση,η παίρνεις android.Έτσι και αλλιώς σχεδόν όλα τα androids είνα φτηνότερα απο τα iphone.

Πανος

Τα specs στην περιπτωση του iphone δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με την αποδοση οταν κινητα 2πυρινα με τρελα χαρακτηριστικα τρωνε απειρα κολληματα απο κατι απλο οπως το σερφαρισμα εχω αλλαξει 5 android κινητα και με ολα τα ιδια γινεται το μονο τηλεφωνο που δεν μου ειχε φαει ποτε κολλημα ηταν το iphone ας δινουν ολη την προσοχη της apple στα τηλεφωνα της εκει ναι θα ηταν και γαμω τα τηλεφωνα τα ανδροιδες

Lefteris Grigoriadis

Υπερτιμημένα οπως παντα τα κινητά της apple.Ταπεινη μου γνωμη.Ουτε ενα led flash στη φωτογραφικη.Με 400 ευρω εχω ενα HTC Incredible S.

Γιώργος Μ.

Άλλη μια περίπτωση αποδεικνύει το πόσο υπερτιμημένο smartphone ειναι το iphone και όχι λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών διότι με 200 ευρώ σήμερα παίρνεις το λιγότερο, ένα smartphone που πιστεύω υπερκαλύπτει τους πάντες βλέπε htc trophy,lg, κτλ…
Είναι σαν να παίρνεις μια Mercedes χωρις ηλεκτρικά παράθυρα ενω υπάρχουν πολύ καλύτερα με φουλ εξτρα…

vasilis

Στην media markt είχε με 249 είχε το galaxy S σιγά μην δώσω 399 για αυτήν την μαμακια…50 ευρω κινητό ρε ουστ

michalis_Mclaren

Απλά αυτές οι τιμές στηρίζονται στις κοπελιές που παίρνουν iphone για να πουλήσουν μούρη στις φίλες τους και το μόνο που κάνουν είναι τηλέφωνα και μηνύματα! Οπότε ναι καλά κάνει και εκμεταλλεύεται η apple τον χαζό κόσμο που είναι αμέτρητος! Αν βάλεις το galaxy s δίπλα στο iphone 3gs θα ντρέπεσαι με το πως το παίρνουν ακόμα μερικοί το σάπιο μήλο πλέον!

Κωστας

Μα καλα υπαρχει καποιος να τα δωσει τωρα αυτα τα λεφτα για το 3GS…..????…….βεβαια κοροιδα παντα θα βρισκονται………

Eaglos

O σωστός τίτλος είναι

“Έρχεται το iPhone 5 και το 3GS αγοράζεται ακόμα από τα πρόβατα στα 400 ευρώ”

jipakos

γιατί ρε παιδια το nexus one έχει λιγότερα???? καντε ένα search και θα δείτε…

stavros

η ποιοτητα κατασκευης αλλα και το φοβερο λειτουργικο ειναι αυτα που κρατανε την τιμη υψηλη, αν και προσωπικα 400 ευρω δεν μου φαινονται και πολλα για το 3gs. Mιλαμε για ενα κινητο το οποιο ακομα δεχεται αναβαθμισεις. Για να μην μιλησω για την απιστευτη αισθηση της αφης στην οθονη, χαρακτηριστικο που δεν το βρισκεις σε κανενα αλλο τηλεφωνο μεχρι 400 ευρω. Αλλα εχει γεμισει ο κοσμος apple haters που κρινουν χωρις να εχουν πιασει ποτε συσκευη της apple στα χερια τους.

giannischania

Αφου υπάρχου θυματα που το αγοράζουν, λογικο ειναι να μην πεφτει η τιμη του. Μπορεί ο άλλος να μην έχει να φαει αλλα χωρις iphone δεν θα μείνει.

αγγελος

και εγω το ειχα το 3gs και τωρα εχω το 4ρι..
οταν βγει το 5ρι η οπως αλλιως γεγετε παλι θα το παρω..
τωρα οσον αφορα η τιμη του 3gs ειναι λιγο τσουχτερη για μοντελο 2 χρονων γιατι με 400 ευρω
παιρνεις πολυ ωραια και με καλητερα χαρακτιριστηκα…κανενα δεν ειναι iphone..

Γιωργος

Η οθονη του 3gs ειναι ξεπερασμενη οχι και400 για αυτη τη συσκευη.Αλλα και το 5αρι που ερχετε με 3,8 ιντσες οθονη που λενε παλι λιγη ειναι μπροστα στα android.

Stef@n

Ειμαι κατοχος iphone 3gs 32gb . Το κινητο σερνεται και μου τρωει πολλα κολλιματα και restart ελεω μνημης κυριως. ( οτι εχω το ξεζουμιζω ) παρολα αυτα την αλλη βδομαδα θα το δωσω 300 ευρω.. Για ανδοιντ το μονο που με ψηνει ειναι το s2 αν και θεωρω πολλες της 4.3 ιντσες για οθονη. Απο την αλλη σαν λειτουργικο με ψηνει πολυ το μανγκο. Γενικα iphone για να ξαναπαρω θα περιμενω πολυ μετα το 5 γιατι δεν με συγκινισε σαν τηλεφωνο. Επισης τρελενομαι οταν εχω περιοριρμους. Απο την αλλη οι εφαρμογες του δεν ειπαρχουν σε κανενα αλλο λειτουργικο. Βρισκεις τα παντα.. Η λοιπον θα παρω s2 και οτι γινει ή θα παρω κινητο απο 40€ και θα περιμενω Win 8 , new nokia , και νεα τεχνολογια στα κινητα που θα κανουν το 2012 να φαινεται ο παραδισος στους γκατσετακιδες σε σχεση με το 2011. Αυτα απο ενα ψυχακια της τεχνολογιας οχι ομως και θυμα τις καταναλωσης.

kostas

Ε όχι και δεν βρίσκεις τηλέφωνο κάτω απο 400 euro με καλή αίσθηση αφής και και ακόμη αναβαθμήσιμο… τα πρώτα που μου έρχονται είναι όλα τα WP7 ακόμη και το HD7…

Iakovos

Τα κινητα της apple, μιας και ειμαι αποκλειστικος χρηστης τους και εχοντας περασει απο win7 και android και blackberry. Ειναι τα καλυτερα λογω…εφαρμογων…ποικιλιας τους και χρηστικοτητας τους…το android ναι μεν εχει παρα πολλες, αλλα ελαχιστες φτανουν το επιπεδο στο iOS. Επισης, ποτε δεν ειχα προβλημα με μπαταριες και σημα στα iphone. Στο android υπαρχει παντα θεμα με την μπαταρια σε οποια και να ειχα, samsung galaxy (το πρωτο), xperia mini (2 φορες), nexus one, nexus s. παντα ειχα θεμα με μπαταρια. Επισης, το hardware και το iOS τα κανει απιστευτα σταθερα και γρηγορα, η οθονη ειδικα στο 4 ειναι εξωπραγματικη, και εφοσον το εχεις αγνο και δεν το πειραξεις, η σταθεροτητα ειναι ακομα πιο εγγυημενη. Τα android ειναι πολυ καλα, αλλα πιστευω οτι δε θα φτασουν τη δυναμικη της apple, τα win7 επισης πολυ αξιολογα και τα blackberry,θα ηταν τα μονα κινητα που θα χρησιμοποιουσα εαν δεν υπηρχε το iphone. Υστερουν σε εφαρμογες αλλα απο αποψη σταθεροτητας και ποιοτητας εποικοινωνιας πιστευω οτι ειναι απο τα κορυφαια. Οποιος εχει παει Αγγλια θα δει οτι ο χαμος γινεται με τα iphone και τα blackberry 🙂 συγνωμη για την εκταση του post, απλα ενα μικρο σχολιο για το θεμα των κινητων. Συγνωμη αν… Συνέχεια »

gadgetfreak

Δωσε ρε φιλε ετσι μοιρασε πονο στους ασχετους που σε καθημερινη βαση ακους μηλο,μηλο,μηλο!Ε αμαν πια!400 ευρω για την μπακατελα?Ποσο πια καψιμο?Δεν λεω καλη η apple αλλα μας τα ζαλιζει σε καθημερινη βαση,και τα λογια μου δεν τα βασιζω σε τριτες γνωμες αλλα οταν ακους 400……που πας ρε καραμητρο? Ετσι πραγματικα σηκωνομαι παω παιρνω GSll και δεν γουσταρω και touchwiz!

stefos

Εγώ λέω να το πάρω από το Πλαίσιο με 539 ευρώ και 8GB μνήμη ώστε να λέω σε 2 μήνες πως έπεσα κορόιδο της Apple γιατί δεν θα δέχεται το καινούριο λειτουργικό σύστημα.Πλάκα μας κάνουν τώρα?? Είναι δυνατόν στις μέρες που ζούμε να δίνουμε 500-800 ευρώ και ειδικά στις μέρες μας για κάτι που θα φανεί άχρηστο σε 2 χρόνια?

Petros

Από την στιγμή που μπαίνουμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε οποιοδήποτε smartphone της αγοράς με το iPhone και όλες οι εταιρείες αποσκοπούν στο να κατασκευάσουν ένα iPhone Killer, η Apple είναι κυρίαρχος. Παίζει. Δεν έχω ακούσει τον όρο Android killer, ή Symbian killer, ή Blackberry (RIM) killer και αυτό κάτι έχει να πει..
Από την στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση ότι θα κυκλοφορήσει το iPhone 5 (ή 4S) έχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Οι υπόλοιπες εταιρείες τρέμουν και κάνουν ό,τι μπορούν για να τραβήξουν την προσοχή των καταναλωτών και η Apple απλά παρακολουθεί. Έχει κερδίσει ήδη το παιχνίδι.
Ο ίδιος κατέχω Android (Motorola Defy) και ήμουν κάτοχος iPhone 3GS. Το Defy υπερτερεί σε πολλά αλλά δεν σου προσφέρει την απλότητα, την σταθερότητα, την εκπληκτική ποιότητα ήχου και την ποικιλία εφαρμογών ενός iPhone.
Υποστηρίζω την Google ως λάτρεις του ανοιχτού λογισμικού καθώς βασικό πλεονέκτημά του είναι η συνεχής βελτίωση, αλλά παραδέχομαι την Apple γιατί με τις καινοτομίες της έχει κάνει τον κόσμο να γυρίζει γύρω της. Όλοι περιμένουμε να δούμε ποια θα ναι η επόμενή της κίνηση.

mike gkiokas

@Petros. Ακριβώς έτσι είναι! Να συμπληρώσω πως πέρα από αυτό που λες, πως είναι δυνατόν να συγκρίνουν μερικοί το iPhone 4 που κυκλοφορεί 15 μήνες τώρα με φετινά android κινητά όπως το Galaxy S II κλπ. Και αυτό κάτι λέει. Έτσι δεν είναι;

Γιώργος Τσ.

Εντάξει σίγουρα είναι πολλά τα 400€ (σε προσφορά, 550 κανονικά) είναι ΠΑΡΑ πολλά αλλά στην Apple δεν πληρώνεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά την ΠΟΙΟΤΗΤΑ…όχι μόνο κατασκευής αλλά και του άψωγου λειτουργικού…Έχω πιάσει αρκετές φορές iPhone στα χέρια μου, ειδικά το 4 αλλά ποτέ δεν έχω αγοράσει λόγω τιμής…Δύσκολοι οι καιροί και η Apple εκεί…Αλλά πραγματικά άμα είχα 700€ που δεν θα τα είχα μεγάλη ανάγκη σίγουρα θα τα έκανα iPhone 5…Αλλά…

Γιάννης

Καλά 400€ για ένα κινητό σαν το 3GS; είναι πάρα πολλά 450-500€ πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνει το 4 τώρα που περιμένουμε την άφιξη του 5. Τώρα στο θέμα αν το iPhone είναι το κινητό που τα αξίζει τα λεφτά του εγώ πιστεύω πως όχι. Το πρώτο iPhone που βγήκε ναι και με το παραπάνω! Ήταν πραγματικά καινοτόμο και πολύ μπροστά για την εποχή που βγήκε! Σήμερα όμως με την γρήγορη εξέλιξη του Android αλλά και με την Microsoft στο παιχνίδι με πολύ καλό χαρτί νομίζω ότι στα 400€ και όχι στα 700€+ που κάνει το τελευταίο iPhone βρίσκει κανείς πολύ καλύτερες εναλλακτικές. Το Android έχει καλές και ποιοτικές εφαρμογές απλά δεν έχει την ποσότητα του iOS. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις καλά και εύκολα την δουλειά σου. Το Android μπορεί να προσαρμοστεί και να δουλέψει όπως θέλει ο κάθε χρήστης στα μέτρα του. Τα Windows Phone 7 ακόμη δεν είναι αρκετά ώριμο ώστε να ανταγωνιστεί το iOS και το Android σε επίπεδο εφαρμογών. Τώρα για το πόσο smooth είναι και γρήγορο πιστεύω είναι κλάσεις ανώτερο και από το iOS και από το Android. Οπότε περιμένω μέσα στο επόμενο 6μηνο να αλλάξουν τα πράγματα για τα… Συνέχεια »

tasos

παιδια το ειδα μια φορα στομ κωτσοβολο με 549ε!!!

Γιώργος Μ.

Η κάθε εταιρία κάνει την δική της προσπάθεια οσον αφορά λειτουργικό και ποιότητα κατασκευής Δεν είμαι apple hater αλλά έχετε δοκιμάσει την οθόνη του Galaxy s2; ακόμα και με φουλ δαχτυλιές πάνω στην οθόνη μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως δεν καταλαβαίνει τίποτα, γλυστράει ανώτερο και απο πατινάζ!!! το συγκρινα στο πλαισιο με το iphone και πραγματικά δεν ανταγωνιζεται με κανένα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

λεμε και λεμε για το μηλο το εχουμε θεοποιησει!! ακουω και διαβαζω απο πολλους οτι το μηλο κανει αυτο κανει εκεινο, το θεμα ειναι οι πιο πολλοι πριν παρουν το μηλο ειχαν για καμια 5ετια κανα νοκια των 100 ευρω η κανα ερικσον k800 και τους φενεται τελειο, δεν λεω πως δεν ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνα αλλα να σκεφτομαστε και λιγο. εχω ενα optimus 3d και ενα Ν8, πιστευω πως δεν μπορει κανεις να μου βρει 4 σημαντικα πραγματα που κανει το μηλο και δεν το κανουν τα αλλα.

Υ.Σ (γραφω και ξαναγραφω μηλο μονο και μονο για να μην αλλαζω γλωσσα, δεν ειναι υπαινιγμος)

mike gkiokas

Για άλλη μια φορά συγκρίνετε το iPhone 4 που βγήκε πέρυσι με φετινά κινητά. Μέγα λάθος. Περιμέντε το επόμενο και μετά σχολιάστε!

Viktor

Δε το κανουν ομως.Απλο ειναι παιδια.
If you don’t have an iPhone,Well you don’t have an iPhone.

Δημήτρης

300 και πολλά ειναι, μεχρι και το HTC DESIRE HD το βρίσκεις με 400 πλέον και ειναι και κατι χιλιόμετρα καλύτερο απο το iphone 3gs!!

Lefteris Grigoriadis

Ειμαι με εναν φιλο μου και θελω να μου στειλει μια εικονα απο το 3gs του.(εγω εχω το galaxy ace)

Δε μπορει διοτι δεν εχει bluetooth(εχει αλλα δε μπορει)και δε θελει να χρεωθει(για να μου το στειλει με μειλ)…Αστο λεω.Μπορεις να βαλεις ερα σπορ ν ακουσουμε τι κανει η Ελλαδαρα στο μπασκετ;…(τον πειραζω)…
Την απαντηση την ξερετε…Αφου δεν εχω ραδιο!!!
Τι να το κανω ρε αδερφια αυτο το κινητο οοοοοοοσο κορυφη και αν ειναι οταν δεν μου καλυπτει 2 αναγκες μου;Θα παω να δωσω 400 ολοκληρα ευρω για το κινητο;;;Δε τρελαθηκα.

Lefteris Grigoriadis

Καταρχην τιμη μου που μου απαντας γιατι σε παω πολυ .Κανεις πολυ καλη δουλεια και προσωπικα σ ευχαριστω που με ενημερωνεις μεσω του techblog.Εξαιτιας σου στο βιντεο (youtube) πηρα το ace.Συμφωνω σε αυτο που λες αλλα εγω μοιραζομαι αυτη τη στιγμη ενα γεγονος πριν απο μερες και μου εκανε να αναρωτηθω:Kαλα γιατι αφου ειναι τοσο κορυφη εχει αυτα τα σπαστικα της η Apple;

giorgio

Έχω το Galaxy S και ειλικρινά αν έπαιρνα τώρα νέα συσκευή δεν θα σκεφτόμουν για android ή αν μπορούσα να γυρίσω πίσω στο Φεβρουάριο, δεν θα έπαιρνα το Galaxy S.

Δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο που το 3GS πωλείται στα 400 ευρώ. Το iphone ακόμα και με του περιορισμούς που έχει, δεν βρίσκεται τυχαία τόσο ψηλά.

Haters ή fanboys, η αλήθεια να λέγεται.

Iakovos

Εαν το να κρινεις ενα κινητο ειναι λογω του αν παιζει ραδιο ή υποστηριζει flash player…τοτε…και παρεπιπτοντως…με τη χρηση της HTML 5, το flash, δυστηχως μιας και ειμαι flash dev, παραγκωνιζεται σιγα σιγα. Αν και πιστευω πως αυτα που μπορει το flash δεν τα μπορει η HTML 5 αλλα αυτα εχει η ζωη 🙂 Όσο για τα σπαστικα που κατα καιρους κανει η apple, ειναι καθαρα του τρομακτικου marketing που ακολουθει αυτη η εταιρεια. Προσωπικα…μου αρεσει η ολη φιλοσοφια της…και αυτο ειναι που δεν αρεσει σε πολλους αλλα οκ, ο καθενας επιλεγει προιοντα για τις αναγκες του

Makaras

το ace το πηρα εχθες και ηδη το χρησιμοποιω δυο μερες…βασικα ηταν για την μητερα μου…αλλα ειπα να το παρω εγω στην αρχη να δω πως τα παει…ετσι μπορεσα να κανω μια συγκριση αναμεσα σε ios kai android καθως εχω ενα ipod touch 4g.Παιδια θα μιλησω συνοπτικα…το ace poli kalo kinhto…wraio..emfanisimo..arketa ikanopoihtiko…poiotika kataskeuis poli kali….alla paidia sas to ios den exei…egw exw kanei kai jailbreak….paidia to ios einai toso swsto…einai toso stathero…den kanei lathi pote stin afi…gia mena exei tin kaliteri capacitive οθονη που υπαρχει….ειναι τοσο καλο τοσο ευχρηστο που πραγματικα δεν νομιζω οτι εχει να φοβηθει καμια εταιρια η apple…giati gia mena einai i kaliteri sta smarthphone…twra oson afora to post…kai gw an den eixa kalo kinhto kai psinomoun gia ena kalo kinhto konta sta 400 eurw den tha epairna to 3gs…giati einai profanes oti exoun vgei pio freska pramata…auto den shmainei oti omws to 3gs den aksizei…pistepste me oi perissoteroi pou krazete ta iphone mia mera na zisete me to 3gs(den milaw gia 4 ennoeitai)tha allaksete gnwmi….syggnvmh poy eipa tosa polla …:)))

kostas

Εγώ πάλι έχω και τα 3 λειτουργικά, android-htc desire, ios-3gs, WP7-htc HD7, είχα το 3gs σαν κύρια συσκευή μέχρι που πήρα το hd7. Το desire ωραίο άλλα μου κάνε κολλήματα. Τώρα έχω σαν κύριο το wp7 και μπορώ να πω ότι χαίρομαι πρώτη φορά τόσο να χρησιμοποιώ ένα κινητό… και δεν έχω ακόμη mango. Με χαλάει λίγο το ότι υστερεί σε εφαρμογές για την ώρα(9 μήνες λειτοργικό) αλλά για 320 ευρό θεωρώ ότι είναι το πιο “όμορφο” κινητό που είχα ποτέ.Πρώτη φορά περιμένω αναβάθμιση με τόση χαρά! το 3gs θα συμφωνούσα αν είχε 300 ευρό. όχι παραπάνω…

pan

τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια
η ιδια επειχηματολογια ξανα και ξανα

το iOS πλεονεκτει επειδη τρεχει σε 5 τηλεφωνα
και το Android υστερει γιατι τρεχει σε 5.005 τηλεφωνα

giannis

Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που μπορουν να αγοραζουν κινιτο 600-700 ευρο καθε χρονο!!!

kostis

σκεφτομαι αν θα υπηρχε iphone των 199 ευρω πως θα ηταν….οχι παντως σαν το ideos x5!!! για αυτο μου αρεσει το android. και εφαρμογες και τιμιες συσκευες.

versavel

Το iphone ειναι σαν τις Mercedes. Υπαρχουν πολυ καλυτερα αυτοκινητα απο αυτην,αλλα υπαρχουν και αυτοι που λενε οτι αυτοκινητο χωρις το αστερι μπροστα,δεν ειναι αυτοκινητο,και πανε και την αγοραζουν. Το marketing πετυχε,και τωρα αντε να πεισεις τους iphoneαδες για το αντιθετο.

vasilis

τι θα λέγατε αν η samsung έβγαζε ενα super κινητο κάθε 1,5 χρόνο; Εγώ ξέρω πως
αγοράζουμε κινητό για την τεχνολογία που προσφέρει και όχι οικόπεδο που θελουμε να πιάσει καλη τιμή για μεταπώληση

lorys

Ειναι φυσικο να συγκρίνετε καθε μορφής ψηφιακής μορφής και δε smartphone με την Apple. Ειναι μια εταιρεια εδραιωμένοι στην αγορα απο το ξεκινημα της ζωης του υπολογιστη και αργοτερα στα mp3 και smartphone. Μια εταιρεια κολοσσός που ομως επέλεξε κλειστό κύκλωμα λειτουργίας απέναντι σε ολους τους αλλους με αποτελεσμα να βάλετε απο παντου και απο ολους. Εχοντας σαν οπλο ενα λειτουργικο που συντηρεί και βελτιώνει συνεχώς απο το ξεκινημα της λειτουργιας της. Η σύγκριση απέναντι στα προϊόντα της ειναι αναμενόμενη απο τις υπόλοιπες εταιρείες καθότι προσπαθουν να φτασουν ή και ακομα να την προσπερασουν με την καθε συσκευη που φτιαχνουν. Πιο ειναι ομως το οπλο αυτης της εταιρειας που θελουν ολοι οι αλλοι να φτασουν?? Εκτος του ντιζαιν που ειναι στο καθε μοντελο apple η σταθεροτητα του λειτουργικου που παρέχει ητε ειναι σε υπολογιστη ητε σε κινητο. στα hardware πολυ κατασκευαστες εχουν δυνατότερα μοντελα ομως στην σταθεροτητα του συστηματος κερδιζει καθαρα η apple. Παραδειγμα το android το εδωσαν σε ολο τον πλανητη σε καθε λογής εταιρεια που το πηραν και η καθε μια προσθέτει και μια δικια της λειτουργια για να το διαφοροποίηση απο τις αλλες και εκει αρχιζουν τα προβληματα με το συστημα να αποσταθεροποιητε και λαγκαρισματα επανεκινησης και… Συνέχεια »

Αγγελος

Πες τα βρε lorys πες τα!!!!!!!!

fred

Επειδη πωλειται ακριβα δεν σημαινει οτι αξιζει κιολας.απορω ποιο κοροιδο θα παει να το παρει.

Vasilis

Εγώ έχω το galaxy S και το έχω ξεζουμίσει. Έχω ξεζουμίσει ότι υπολογιστές υπάρχουν και το πιο σταθερό χωρίς κωλύματα λειτουργικό ήταν το Android (2.3). Δεν μου έχει κάνει το παραμικρό. Άρα δεν μπορώ να διαβάζω άλλες σαχλαμάρες για το ios που στο κάτω κάτω αν ήταν ανοιχτό θα έτρωγε το κώλυμα της αρκούδας. Το οτι είναι κλειδωμένο λοιπόν δεν σημαίνει οτι είναι απαραίτητα καλό, αλλά οτι οι δυνατότητες του iOS είναι περιορισμένες. Αν κλειδωθεί το android θα είναι ότι πιο ισχυρό υπάρχει . και –

lorentzos

αν η άποψη του κάθε ενός από εδώ που γράφει σου. φαίνονται σαχλαμαρες μάλλον εσυ έχεις πρόβλημα! που. συγκρίνεις λειτουργικό που αναβαθμίστηκε πριν λίγες βδομάδες και σε λίγο θα το ξανά αναβαθμίσει με το iphone 3? 3gs? 4? και καλό θα είναι να προσέχεις τι λες γιατί δεν ξέρεις ποιος είναι πίσω από κάθε username.

Vasilis

Κώστα sorry αλλά αυτό το είχα γράψει πριν την επισήμανση σου… σβήσε το αν θέλεις.

Β βασιλης

Ότι να ναι.. Μετά λέει οι κώστας πως εγώ βρίζω.. Δε πειράζει, γι αυτό όλοι γουστάρουν techblog..

Β βασιλης

Και για να μιλήσουμε λιγο σοβαρά, έχουμε πει πως οι τιμές διαμορφώνονται απο το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης.. Όσο υπάρχουν ακόμη .. Γκουχου, άνθρωποι που τα αγοράζουν, αυτοί ευκαιρία ψάχνουν να πουλήσουν ακριβά.. Και για να μιλήσουν και για την ηλεκτρονική, εγώ έχω διαπιστώσει πως ή πολυ ακριβά θα δίνει κάποια προϊόντα της, ή πολυ φθηνά.. Βέβαια τι πρώτο υπερισχύει συνήθως..

Β βασιλης

Και κατι τελευταίο, το μόνο που ζήλευα πάντα στο ios ήταν οι πολυ γρήγορες εναλλαγές της οθονης απο κατακόρυφη στα πλάγια και μάλιστα πολυ «εύκολα»..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]