Το iPhone με οθόνη 5.7 ιντσών θα ανακοινωθεί τον Μάιο;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που καταφθάνουν από την Ιαπωνία τα δύο νέα μοντέλα iPhone με 4.7 ίντσες και 5.7 ίντσες που έπεσαν στο τραπέζι της τεχνολογική ενημέρωσης πριν δύο ημέρες είναι υπαρκτά με το tabletόφωνο να ακούγεται ότι θα ανακοινωθεί τον προσεχή Μάιο.

Το iPhone με οθόνη 5.7 ίντσες λέγεται ότι θα ενσωματώνει τον ισχυρό επεξεργαστή A7 που φοράει το iPhone 5s, το iPad Air και το iPad mini Retina.

iphone 5.7 screen, Το iPhone με οθόνη 5.7 ιντσών θα ανακοινωθεί τον Μάιο;
Στην εικόνα απεικονίζεται ένα concept.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexandroiu

συγγνωμη αλλα φαινεται κακασχημο σαν κατι μικρα της LG

TONIS

Από το κακό στο χειρότερο..

kostas

Προβλέπω να ξεπερνά τα 1000 ευρώ η έκδοση με τα 16/32gb.

Prototype

Μεγάλωσε ο αντίχειρας από Μάιο?? Πλάκα κάνω!! Λογικό να μεγαλώσει η οθόνη για να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό το note 3 παίζει μπάλα μόνο του σε αυτή την κατηγορία αρκετό καιρό τώρα!

Bασίλειος

@TONIS

Απο το κακό στο χειρότερο ποιος?

tasos

Τι έγινε….τελικά οι 4 ίντσες δεν είναι πια το ΤΈΛΕΙΟ μέγεθος για την Apple.

Βασιλειος

@tasos
Eαν και συμφωνω μαζι σου.
Αλλα επειδη το 4αρι θα υπάρχει για πολυ καιρό ακόμη, μπορεί να σου πουν πως απλά μπορεί να υπάρξει ακόμη 1 τελειο μέγεθος…

Gmis

ησυχαστε , αυτο δεν ειναι το αληθινο σχεδιο κι ουτε προκειται να ειναι !

μιχαλης

@Βασιλειος λογικά εννοεί για την apple και δεν έχει αδικο. Απο τότε που απεβίωσε ο Steve jobs η αππλε δεν έχει εμφανισει κανένα καινοτόμο προϊόν . Όλο τα ίδια και τα ίδια . Τώρα με αυτο αμα το βγαλει δεν ξέρω αμα θα είναι προς το χειρότερο . Θα δείξει.

TechBuster

Θα συμφωνήσω για το συγκεκριμένο concept, αλλά πιστεύω πως και τα δύο μοντέλα θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Αυτό με τις 4.7 ίντσες για αυτούς θέλουν κάποιο κινητό και αυτό με τις 5.7 για αυτούς που θέλουν tabletόφωνο.

giorgos one x

Στο concept ξέχασαν να βάλουν φλας στην κάμερα.Τεσπα αν κάνει μια τέτοια κίνηση η apple είναι σαν να τα παραταει πλεον και αρχίζει να αντιγραφή τους μεγάλους. Τέλος το iOS θα είναι χάλια σε μεγάλη οθόνη οπώς στα καινούρια iPad

Βασιλειος

Αν εννοεί γενικώς την apple τότε είναι που το χάσαμε.
Οι άνθρωποι απλά δεν έχουν ανταγωνισμό σ’αυτο που κάνουν.
Να μιλήσουμε για τα νέα macbook pro? Ή μήπως για το νέο mac pro???
Ή μηπως για την PCIe Flash ???

Επίσης δεν συμφωνω με τα ίδια και τα ίδια.
1ον. Δεν αλλάζεις κάτι το οποίο πουλάει σαν τρελό (ειδες τι έπαθε με το νέο 5c)
2oν Δες το neo Mac pro και θα καταλαβεις ποσο καινοτόμοι είναι.

Υπόψιν πως είμαι fun samsung με galaxy note 2.
Ι phone μεχρι στιγμης δεν έχω ούτε καν δοκιμάσει γιατι δεν με καλύπτουν οι 4αρες οθόνες.

Αλλα δεν μπορούμε να μη τους το αναγνωρίσουμε…

Κάτι ακόμη, Ψάχνω να βρω κάτι παρόμοιο να αγοράσω με το κορυφαιο τους macbook pro και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τπτ. Όλα κάτι το λιγότερο θα έχουν.

xristos p

Den iparxi periptosi ego na agoraso pote iphone giati den boris na to piraxis ka8olou p.x na tou valis kapia custom rom i na to kanis oc xilies fores na agoraso kapio nexus para na pao na agoraso kapio iphone !!!

JohnWave

Άσχετα με την προπαγάνδα που είχε ρίξει η Apple στην προηγούμενη καμπάνια της περί ιδανικού μεγέθους , άσχετα επίσης με όσους πιστούς οπαδούς της είχαν σπεύσει να ενισχύσουν την προπαγάνδα της, θεωρώ πως αν πάει τελικά το iphone στις 4.7 θα πουλήσει τρελά μιας και αυτό πάνω κάτω είναι νομίζω το μέγεθος που θέλουν οι περισσότεροι ( γύρω από τις 4.5 ). Παράλληλα αν κυκλοφορήσει και το 5.7 θα χτυπήσει τις πωλήσεις του Note. Και σαφώς τα bezels δεν θα είναι όπως στο mockup εδώ στο άρθρο.

@Κώστα Βλαχάκη, νομίζω έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έκανες δημοσκόπηση/ψηφοφορία σε σχέση με το ιδανικό μέγεθος οθόνης. Μήπως να γίνει μία νέα;

Μάνος

@Βασιλειος
Ρίξε μια ματια στην σειρα XPS της DELL και ίσως μείνεις ικανοποιημενος..

akis

Χα χα! Μέχρι τώρα, μας είχαν σπάσει τα …νεύρα με το “που φτάνει ο αντίχειρας” για την χρήση του μηλόφωνου. Μάλλον τώρα μεγάλωσε ο αντίχειρας και έφτασε τον παράμεσοοοο 😛

Ευγένιος

Έχουν πέσει στα χέρια μου Iphone, Android, PC και Mac. Το Iphone εχει ευέλικτο λειτουργικό, πολλές εφαρμογές και ειναι ανθεκτικό στις απειλές. Γιατί να το πειράξεις αφού στα παρέχει όλα;
Το Android αλλάζει συνεχώς εκδόσεις και τώρα στην διπυρηνη συσκευη μου 2ετιας κολλάει.(4.0.4)
Στον Mac δεν είδα ποτέ κομπιάσματα ή μπλε οθόνη. Δεν χρειάστηκε ποτέ τρόπος τύπου ALT+CTRL+DEL για να βγω απο μια δύσκολη κατάσταση. Έχω ένα ταπεινό antivirus της Bitdefender, το όποιο αγόρασα σε πολύ χαμηλή τιμή. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!
Για τα Win δεν ξέρω ακόμη τί διαφορά έφερε το εικονίδιο των windows στην taskbar. Τολειτουργικό θέλει να ομογενοποιήσει ταμπλέτες, κινητά και υπολογιστές σε ένα, αλλά εγώ θέλω τον υπολογιστή να τον χειρίζομαι από απόσταση και να μην είμαι κολλήμενος πάνω σε μια οθόνη.
Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά εκφράζω τη γνώμη μου.

nikmour

Λοιπόν είπα να μην ξανάμπλέξω σε αυτη την ηλίθια συζήτηση αλλά δεν αντέχω να διαβάζω ορισμένα πράγματα. @Ευγένιος Το Iphone ΔΕΝ εχει ευέλικτο λειτουργικό είναι το αντίθετο. Είναι ένα κλειστό λειτουργικό το οποίο δεν επιτρέπει σε κανένα να το διαφοροποιήσει ανάλογα με τις ανάγκες του. Αυτό κάνει η apple σε όλα τα προϊόντα τις για αυτό έχασε την μάχη με τα windows (windows 91% macos 6%). Στο macos υπάρχουν περισσότερα “παράθυρα” για σε hackαρει κάποιος (συνέντευξη ceo kaspersky, άμα βρω το link θα το βάλω) απλώς κανείς δεν νοιάζεται. Γιατί? (windows 91% macos 6%). Για να μην πεις ότι δεν έχω εμπειρία από mac ο αδελφός μου έχει macbook και κολλήματα βλέπω και ένα λειτουργικό που δεν σου επιτρέπει ελευθερία όσο τα win. Επίσης λες ότι δεν τον πήρες για παιχνίδια δεν μας είπες γιατί τον πήρες. Το iphone έχει πολλές εφαρμογές τότε γιατί δεν παίρνεις windows αφού έχει περισσότερα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ από το macos εκτός αν το χρησιμοποιείς για fb και twitter όπως οι περισσότεροι fanboys. Όσο για το ότι θέλεις τον υπολογιστή ξεχωριστό από tablet και phone, αυτά έλεγε και ο Tim Cook (άμα βρω το link θα το βάλω) αλλά τώρα τα μαζεύει και προσπαθεί να ακολουθήσει τον… Συνέχεια »

jim

πολυ εξυπνη κινηση απο την apple κατα την γνωμη μου…iphone με 5.7 ιντσες οθονη??θα ξεπουλησει σε 2 μερες…και οχι επειδη ολοι θα γνωριζουν τα χαρακτηριστικα του…απλα γιατι οταν θα πινουν καφε,δεν μπορουν να βγαλουν android phone…αν δεν εχεις πληρωσει πανω απο 600 ευρω για κινητο …δεν εισαι μαγκας…το αν θα εχεις να φας ειναι αλλο θεμα……

Alexis

Αναρωτιεμαι τι θα απογινουν ολες αυτες οι κοπέλες οταν πιασουν 4,7 ιντσων οθονες. Μαλλον θα παραμεινουν με τις 4αρες και αντε να δουμε τι πωλησεις θα κανει. Αφου αναγνωριζουμε το μηλο για το καλο του λειτουργικό πρεπει να παραδεχτούμε κιολας οτι με αυτην την κινηση ακολουθει τον ανταγωνισμό.

Michalis

Να δω πόσοι θα δώσουν τα 1200+ ευρώ για να το πάρουν.
Παραφράζοντας μια γνωστή -πλέον- φράση… κορόιδα υπάρχουν.

giannaras

Αυτή η μάχη Android Mac πλέον μου είναι αδιάφορη τι να πεις σε κάποιο άτομο που με το iPhone του απλά μπαίνει στο Internet για email Facebook και κάνει και τα τηλέφωνα του οκ. Ο καθένας ότι τον βολεύει και ιδίως να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο να εκμετάλλευτει τις δυνατότητες της συσκευής του είμαι Samsung νακιας έχω note3 kai gear έχω πάρει και όλα τα προηγούμενα και συνεχίζω απλά γιατί μου κάνουν όλα τα κέφια μπορώ και κάνω τα πάντα ότι βολεύει τον καθένα παιδιά

Panos7GR

Νομίζω έφτασε η στιγμή να δείτε ΠΡΩΤΟΙ πως θα είναι το 5.7 ιντσών iPhone! : https://9gag.com/gag/5349639 (παλιό, αλλά επίκαιρο όσο ποτέ!)
Γιατί είπαμε ότι πάνω απ όλα το iPhone είναι κινητό και πρεπει να το πιάνεις εύκολα με το ένα χέρι! (χαχα)
Η κωλοτούμπα σε ολο της το μεγαλείο! Ετσι ειναι όταν έχεις εμμονές. Ενταξει και καλα να έχεις κολλήματα, αλλα αυτές οι παιδακιστικες δικαιολογίες γιατί επιλέξανε να μείνουν μεχρι τις 4 ίντσες, είναι που σε κάνουν να έχεις τέτοια αντιμετώπιση σε τέτοια είδηση! Επίσης προτείνω να κατοχυρώσουν την λέξη “phablet” αφού έχουν βλέψεις σε αυτήν την κατηγορία. Θα κάνει καλό στον ανταγωνισμό να… τους μηνύσει όλους!

arg

Άντε επιτέλους ! τι το καλύτερο να δώσεις 1200++ ευρώ μόνο και μόνο για μπαίνεις στο fb μέσα απο 4,7 inc!
Απίστευτη εμπειρία !!

Το θέλω λέμε έστω και με 1300 δεν με χαλάει.

patrinos

Ναι έχει τη μακρόστενη οθόνη το 5 και το παίζει η apple οτι είναι για να το πιάνεις με το ένα χερι…και τώρα που ξεστόκαρε λεει ας φτιάξουμε κι ενα κανονικό τηλέφωνο…..εδώ είναι διπύρηνο οταν όλα τα αλλα που ειναι και πιο φτηνα ειναι τετραπύρηνα…

Ευγένιος

@nikmour. Τότε κάτσε φίλε μου να πληρώσεις έξτρα οθόνη αφής, έξτρα ποντίκι αφής γιατί με απλό
κάνεις μεγάλες διαδρομές σε έναν λαβύρινθο με εικονίδια και επίσης κάτσε να πληρώνεις antivirus κάθε έτος. Ή διάλεξε να προμηθευτείς ένα φορητό ή κινητό που ακολουθεί τα standard που πρώτη
καθιέρωσε η Apple (smartphones,ultrabooks AIO PCs). Βόλέψου με το ογκώδες tower που πιάνει χώρο για να τα χωράει όλα ( Το νέο Mac Pro το έιδες;). Από ποιον τα έκλεψε τα παράθυρα ο Gates; To Mac το χρησιμοποιώ για επεξεργασία μουσικής/βίντεο. Εντάξει είναι μια εταιρία με πολλούς ανταγωνιστές, τι να κάνει;
Τον ίδιο διακόπτη θα βρεις σε ένα Audi και μια Lamborghini. Σε μια Zonda θα βρεις τον μοναδικό.

Everyday

@Ευγένιος
1) Δεν ξέρω για ποιον λαβύρινθο λες, στο desktop μου δεν έχει ούτε ένα εικονίδιο. Όλα είναι οργανωμένα σε κατηγορίες στην οθόνη έναρξης, μου πήρε 5 λεπτά να βάλω εκεί όσα προγράμματα χρησιμοποιώ.
2) Antivirus δεν χρειάζομαι στα windows 8, έχει από μόνο του το άριστο defender. Και για παλιότερα windows έχει το αντίστοιχο security essentials.
3) Το tower μου είναι ένα minimal κουκλί της fractal design, ποιότητα και εμφάνιση και χώρος, όλα σε ένα. Και το διάλεξα ανάμεσα από άλλες άπειρες επιλογές κουτιών, δεν μου σέρβιρε κάποιος μια μοναδική επιλογή και την πήρα. γκουχ γκουχ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.