Το iPhone 5 θα έχει flash με διπλό LED [φήμες]

Όσο πλησιάζει ο καιρός για τη κυκλοφορία του iPhone 5, οι φήμες και τα νέα πολλαπλασιάζονται. Πρόσφατα η Apple μείωσε τις παραγγελίες της σε LEDs που προμηθευόταν από την Philips για το flash του iPhone 4. Σήμερα μάθαμε ότι οι Ταϊβανέζικες εταιρίες Everlight Electronics και Edison Opto and Lite-On Technology θα είναι οι επόμενοι προμηθευτές LEDs της Apple.

To νέο αυτό έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες πληροφορίες που λένε ότι το iPhone 5 θα φοράει τον διπήρυνο επεξεργαστή Α5 (ο ίδιος με αυτόν του iPad 2) και camera 8 Mp με dual LED flash αλλά και εγγραφή 1080p Full HD.

Αργεί ο Σεπτέμβριος;

, Το iPhone 5 θα έχει flash με διπλό LED [φήμες]

Πηγή

Kudos to Nikkos K

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Τιποτα για το ipod touch 5 ξερουμε?

Nick7

Πρωτοπορεί πάλι η Apple.

victor

αμα δεν περνει τις κανονικες καρτες sim ειναι αλλη μια αποτυχεια

Sotos73

Ξέρουμε Κώστα για ipad3 τίποτα ; Θα βγει ταυτόχρονα με το iPhone 5?

killbill

θα βαλει διπλο flash και τι εγινε σιγα τα ωα!!!!!!!!!!!!!

Vasilios Bouras

Θα παίρνει παιδιά (φήμες) μάλλον 70% μικρότερες απο του iphone 4…
Όσο για το ipad3 απο ότι ακούω προσωπικά εγώ φθινόπωρο μάλλον θα το δούμε.

Doc77

Μια χαρα αν ισχυει, μεχρι να το δουμε το κινητο,εχουμε να ακουσουμε πολλα!!!Ας ελπίζουμε ότι αυτη τη φορά η apple θα προσθέσει ,όχι με το σταγονόμετρο, καινούργια τεχνικά χαρακτηριστικά στο 5!!!!βεβαια ότι και αν κάνει τα πουλάει σαν ζεστό ψωμί .η αλήθεια είναι ότι αυτη τη στιγμη θεωρώ ότι δεν έχει ανταγωνισμό …..υποκειμενική η άποψη μου πάντα!

eddy

Ειμαι κατοχος του htc desire hd, δεν σας κρυβω οτι στην αρχη μου αρεσε και οκουγα και γενικα για το android και ελεγα οτι ενταξει το επομενο μου κινητο θα ειναι android.μετα βγηκε και το htc με την οθονη την 4,3” και λεω εδω ειμαστε. Εχω απογοητευτη τοσο πολυ ομως απο την htc και το android που απο τωρα περιμενω πως και πως το καινουριο iphone5 για να παω να το παρω. Καταρχας το android market ειναι για την πλακα και η εφαρμογες. Οπως και η google εμενα,δεν βγαζει μια εκδοση για ολλα τα κινητα και να τα αναβαθμιζει εκεινη παλι ολλα τα κινητα,μοναχα πουλαει την βαση σε διαφορες εταιρειες οπως HTC,SAMSUNG,LG και αλλα και βαζουν αυτη δικο τους interface και μετα αλλη εκδοση αλλη εκδοση στο καπακι.Αυτο για εμενα διχνει οτι η google δεν σχεδιαζει καλα και ομορφα το μελλον της και οτι απλως βγαζει πουλαει,βγαζει πουλαει και ουτε προσεχει οπως θα επρεπε τους παλιους κατοχους android. ΚΑΙ ολλο ακουω οτι αναβαθμηζεται και βγαζει καινουργια,μα ειναι καινουργιο to android,ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΗ!!! . H εταιρεια HTC παλι δειχνει αβεβαιο το μελλον τον κατοχων των κινητων της με το αν τελικα θα αναβαθμηστη,το υποστιριζει αυτο οχι τελικα και διαφορα… Συνέχεια »

alexis

πεταμενα λεφτα ειναι.ποιος ο λογος να δωσεις 800 ευρω για ενα κινητο απο τη στιγμη που εχει αλλα καλυτερα με 600.τοσα λεφτα παραπανω για ενα μηλαρακι δεν αξιζει….επισης εχει μεινει ηδη πισω απο θεμα λογισμικου.διπυρινα κινητα κυκλοφορουν ηδη…….δε λεω απο σχεδιαση ειναι πολυ ωραια.οποιος εχει να διαθεσει τοσα λεφτα καλα θα κανει αλλα εγω προτειμω να τα φαω στις διακοπες μου!!!!!

Zafiris

iphone 5?
Μπααα ευχαριστώ δε θέλω.Έχω φύγει από την apple από εποχή iphone 3gs(το πρώτο και τελευταίο μου iphone) και δεν σκοπεύω να επιστρέψω 🙂
και μόνο που βλέπω αυτό το μη παραμετροποιήσιμο UI βαριέμαι..

Giannis K

δεν μ’αρεσει ο σχεδιασμός καθόλου,ειδικά η πίσω γυαλιστερή επιφανεια.Ελπίζω να μην είναι έτσι…

Nikkos K

Το iPhone 5 μάλλον θα μοιάζει περισσότερο στο iPhone 4 παρά σε αυτό της φωτογραφίας.

Για το iPad 3 το σίγουρο είναι ότι η εταιρία πειραματίζεται για καλύτερη οθόνη υψηλότερης ανάλυσης. Βέβαια για επίπεδο retina το βλέπω δύσκολο αλλά και καλύτερη απόκριση στην αφή.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε και θα τρεφόμαστε μόνο με φήμες, όπως γίνεται με κάθε συσκευή λίγο πριν κυκλοφορήσει.

orestis

Δεν πρόκειται να είναι έτσι το κινητό όπως στη φωτογραφία! Αυτό είναι απλά ένα συρρικνωμένο iphone 3 στις άκρες του, πιο λεπτό σαν να το έχουν “πατήσει” και με τραβηγμένο κουμπί! Φαίνεται κάργα το photoshop! Παρόλα αυτά αν βάλει διπύρηνο από τώρα την ξεγράφω και την apple!

333Mbs

Nick7 Σε τι πρωτοπορει ,με τα γνωστα για ολους η πρωτοπορει ενα βημα παντα πισω τεχνολογικα ??Διπλο φλας το σεπτεμβριο και το Galaxy s ii θα εχει 4πλο φλας ??
eddy σε καποιο μερος εχεις δικιο !!Η HTC απο τωρα ξεκιναει με το πιο ολοκληρομενο λειτουργικο οπως ολοι την 2.3.3 !!Απο εδω και περα θα δεις ποσο σταθερη ειναι και τι μεγα τερας θα γινει !!Σε αντιθεση με την Samsung σκεφτεται την υποστιριξει (sense) !!Για εμενα το HD ηταν η εισοδος της στην αγορα !!Εχω το Galaxy s kai to Galaxy s ii και δεν καταλαβα κατι το καινουριο !!Μονο ταχυτητα και τιποτα αλλο …….. !!Ειχα και το Iphone 4 ,ομορφο αλλα πολυ περιορισμενο σε πολλα πραγματα !!Δωσε 100€ και παρε το HTC Sensation και θα καταλαβεις παρα πολλα !!Θα το μετανιωσεις αν πας σε Iphone και μην κολλατε στα παιχνιδια(Market) !!

Nightmare

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! :Ο

Alex

Για το iPad 3 από ότι λένε θα κυκλοφορήσει μάζι με το iPhone 6

Justin

Ρε είστε όλοι νουμπάδες!!!Πιστεύετε οτι η Apple θα βγάλει iPad 3 μέσα σε 6 μήνες αυτό ειναι τρελό.Και ποιός έχει λεφτά να πάει να το πάρει.Οικονομική κρίση μάγκες!!!

Ο/Η λέει

Και το iPad2 κυκλοφόρησε μέσα στη κρίση αλλά πουλάει τρελά. Εξάλλου πρέπει να τρέξει για να προλάβει και τον ανταγωνισμό.

Viktor

Πια οικονομικη κριση ρε φιλε.Αφου ξερεις οτι τα προιοντα της apple ειναι για ανθρωπους με τσεπη.Παντος αν καποιος καταφερει να μαζεψει τα λευτα και να το παρει αξιζει παρα πολυ.Ειδικα το iPad 3 οταν βγει και το iPhone 5.

eleutheria

Παιδια διαβασα τα σχολια σας και πολλοι απο εσας εχετε δικιο. Για το iphone4 αυτο που εχω να πω ειναι οτι εμενα μου φαινεται βαρυ. Ελπιζω το επομενο να ειναι σαφως ελαφρυτερο γιατι μου πεφτει ο καρπος αν το κραταω με το ενα χερι μονο πανω απο ενα τεταρτο. Τελοσπαντων θεωρω οτι η apple αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη εταιρεια διοτι εχει καθιερωσει δικο της λογισμικο (σχεδον) ολοι οι αλλοι προσπαθουν να την μιμηθουν και οτι καινουριο βγαζει πουλαει αμεσως. Το iphone4 αν εξερεσετε το βαρος του με ικανοποιει σε πολυ καλο βαθμο. Θα ηθελα μια βελτιωση στην καμερα και δυνατοτητα zoom. Τα υπολοιπα σχεδον αψογα. Το facetime αρκετα καλο αν και περιοριζεται στην ιδια εταιρεια. Ηθελα να σας ρωτησω ποια ειναι η γνωμη σας για το iMac? Αξιζει να δωσει κανεις 2.500 ευρω για εναν τετοιο υπολογιστη? Εγω θεωρω οτι αξιζει αν και δεν ξερω ταινειες σε μορφη DVD η CD μπορει να δει ? Ευχαριστω οποιον απαντησει. Να στε καλα.

mimis.

αυτη η φωτο ειναι official ή να εχω ελπιδες για καλυτερο σχεδιασμο….
?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]