iPhone 5, Ετοιμάζεται να πάρει θέση στον κατάλογο του Expansys

Οι μέρες πλησιάζουν(;) για την ανακοίνωση του επόμενου iPhone 5 και οι φήμες, οι “έγκυρες” πληροφορίες και οι εικασίες πάνε και έρχονται. Οι προτετοιμασίες πάντως έχουν κορυφωθεί και είδαμε να ανοίγει κωδικός για ένα iPhone 4S στο σύστημα της AT&T ενώ σήμερα μας ενημέρωσαν ότι και το ηλεκτρονικό κατάστημα Expanys άνοιξε χώρο για το iPhone 5.

Δείτε τη σελίδα του iPhone 5 στο ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys εδώ.

, iPhone 5, Ετοιμάζεται να πάρει θέση στον κατάλογο του Expansys

Kudos to sokosingr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Στο DigitalLife έκοβαν τα κεφαλιά τους ότι δεν θα υπάρχει πεντάρι…..Για να δούμε!!!

enigma

Και η samsung όταν έκανε ασφαλιστικά σε Κορέα-Ολλανδία 5άρι το αποκάλεσε και όχι απλώς “επόμενη γενιά iphone”….

lorys

Ax αυτες οι έγκυρες πληροφορίες που έχουν ολοι, μολις σκάση η μπανάνα να δούμε τη θα λένε μετά?? ητε ειναι 4s ητε 5.

“iPhone 5″…?We STILL DO #NOT# know it’s name guys!-Apple.inc rules

vasilis

Αν βγει το 4s χωρίς το 5αρι νομίζω ότι η Apple κοροϊδεύει τους πελάτες της. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουν το super design και να βγουν με μία πάλι από τα ίδια. Tim γκάζωσε γιατί ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.

lefteris

Το σαιτ γραφει οτι ζυγιζει μισο κιλο!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.