iPhone 5 στην Ελλάδα, Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου απόψε το βράδυ [updated]

Το iPhone 5 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα το πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου με περιορισμένη διαθεσιμότητα. Απόψε το βράδυ τα μεσάνυχτα στην ιστοσελίδα της Cosmote (update: και της Vodafone, της WIND όχι) θα ανοίξει η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μετά από μια εβδομάδα αναμένονται οι επίσημες τιμές λιανικής για την ελληνική αγορά και η διαθεσιμότητα σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως αυτή τη στιγμή θα ξεκινήσει τις πρώτες εβδομάδες του Νοέμβρη.

update – 15:27: Η WIND δεν θα κάνει κάτι αντίστοιχο απόψε το βράδυ, θα διαθέσει όμως κανονικά το iPhone 5 από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα.
update – 15:21: Η Vodafone επιβεβαιώνει ότι στις 00:01 απόψε το βράδυ θα ανοίξει η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το iPhone 5.

Το Techblog επικοινώνησε και με τη WIND η οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακοινώσει κάτι αντίστοιχο σύντομα ίσως και απόψε ενώ αναμένουμε και τις ανακοινώσεις της Vodafone.

Πριν μερικές ημέρες είχαν ανέβει κάποιες τιμές του iPhone 5 στην ιστοσελίδα των Multirama, οι οποίες μετά κατέβηκαν… Δεν είναι προπαραγγελία αλλά εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Θα το τσιμπήσετε;

, iPhone 5 στην Ελλάδα, Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου απόψε το βράδυ [updated]

, iPhone 5 στην Ελλάδα, Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου απόψε το βράδυ [updated]

, iPhone 5 στην Ελλάδα, Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου απόψε το βράδυ [updated]

, iPhone 5 στην Ελλάδα, Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου απόψε το βράδυ [updated]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex

κ οπως διαβασα κ αλλου οι τιμες θα ειναι αυτες π εβγαλε πριν καμια βδομαδα το multirama

Chris

Η Vodafone τις nanosim τις έχει εδώ και έναν μήνα

Λευτέρης Γρηγοριάδης

Οχι δε θα το τσιμπησω.Ειναι πανακριβο.

spiros r

Θα το τσιμπήσετε; ΟΧΙ.

alex

πλεον ξεφευγει πολυ η τιμη του μια θηκη να παρεις και ζελατινες θα θες γυρω στα 770ε…… ε ειναι παρα πολλα

SONY FAN

όχι με τίποτα δεν το αγοράζω γιατί εκτός από τα drop test που είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικά κατά αλλά είναι 1 χρόνο πίσω από τον ανταγωνισμό σε όλους τους τομής

monk

Χμ… 360 Χ 2 = 720 ευρώ… 2 μήνες επιδόματος ανεργίας και θα μας μείνουν και ρέστα…
Αν θα… το τσιμπήσω? Προτιμώ να … με τσιμπήσει κάποιος καλύτερα.

Ανδρεας

Ναι ειναι ακριβο ναι ειναι κοροιδια αλλα θα πουλησει σαν τρελο.

KeyFr3ak

Σκόπευα να το τσιμπήσω αλλά η τιμή του είναι κάτι παραπάνω από υπερβολική με βλέπω να αγοράζω το 4s που λογικά θα πέσει και η τιμή του!

billys

Στη Σοφια (Βουλγαρια) εχει ερθει εδω και μερικες βδομαδες το καινουριο Iphone και στο Public Βουλγαριας , το 16αρι κοστιζει 2000 λεβα (περιπου 1021 ευρω) . Καπου εκει θα ειναι λογικα οι τιμες και στην Ελλαδα .

Djore

LG nexus στα 499 … η επιλογή είναι μονόδρομος

tsekboy

Έχω το 4. Το 5, το περίμενα πως, και πώς. Αλλά δεν θα το πάρω. Όχι μόνο λόγω τιμής, κυριως λόγω specs. Πλέον ψάχνομαι για android.

nikos23

Αν θα το τσιμπησω? Μαλλον θα τσιμπησουν τα @@ μου

JohnWave

Όχι ακόμα κι αν έκανε 200 ευρώ.

Kots

Πριν κάποιες μέρες κράζατε για τις τιμές.Πόσο πίσω έχετε μείνει.H apple σας κοροιδεύει δεν έχετε πάρτε χαμπάρι. Ειλικρινά τώρα έχετε δει τα specs του?

alex

η apple δεν κοροιδευει κανεναν πουλαει το προιον της στην τιμη π αυτη νομιζει σωστη δεν σ επιβαλει να το αγορασεις ντε κ καλα οποτε………..?

Makis

Πλέον τα Android funboys έχουν καταντήσει σαν την Χρυσή Αυγή, χτυπάνε μαζικά όπου δουν αναφορά για iPhone! Αν δεν σας αρεσει κατι, μην το παιρνετε! Και δεν ειναι το ΠΑΝ τα specs. Αντε καλη συνεχεια στο να βγαζετε χολη!

Kots

Μπραβο ρε Μακι οτι πεις μαζι σου εσενα κοροιδευουν εμενα ναααα.Τραβα παρτο μην το χασεις και να εισαι πρωτος πρωτος

Panagiotis Gr.

προσωπικά όχι περιμένω το Lumia 920. Πολύ καλύτερο σε όλα και πολύ πιο φτηνό

azriel84

Καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ τους φίλους που δεν το παίρνουν λόγω τιμής η επειδή δεν προτιμούν iOS ή δεν γουστάρουν την Apple λόγω φιλοσοφίας. Σεβαστές απόψεις και γούστα είναι αυτά.

Αλλά είναι τουλάχιστον χαζό να λέτε πως δεν το παίρνετε γιατί τα specs δεν είναι καλά, όταν έχει ίσως τον καλύτερο επεξεργαστή σε smartphone αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το Anandtech και την καλύτερη οθόνη σύμφωνα με το DisplayMate. Δεν νομίζω να είναι πρόβατα όσοι γράφουν σ’αυτά τα site. Επειδή δεν έχει τετραπύρηνη CPU, 2GB RAM και παντοφλοειδή 4,7″ και βάλε οθόνη έχει και χειρότερα specs; Ας σοβαρευτούμε. Οι λόγοι που αναφέρω στις 2 πρώτες σειρές είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΙ για να μην πάρει κάποιος iPhone και τουλάχιστον, σοβαροί.

PANOS GALAXY S2

A N D R O I D ////////////////////////// ////////////////////////////// FOREVER ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ

Γιώργος Κ.

@azriel84
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι η τιμή που έχει ανέβει ραγδαία. Το 4S όταν βγήκε ήταν στα 669 και το 5 στα 739 και αν!

azriel84

@Γιώργος Κ.

Πράγματι. Ενώ στις Η.Π.Α. δεν έχει αλλάξει η τιμή, στην Ευρώπη φέτος έχει ακριβύνει. Από κουβέντες μάλλον καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι πάροχοι στην Ευρώπη έχουν βάλει τον δάκτυλό τους γι’αυτή την αύξηση. Βέβαια υπάρχουν και αρκετοί που ακόμα και με 669 δεν θα το έπαιρναν και θα προτιμούσαν κάτι άλλο, ΟΚ, δεκτό.

MEDS

Πως γίνετε να έχει το iPad 4 σχεδόν 300 ευρώ λιγότερο από το iPhone 5, δε το καταλαβαίνω.
Το iPad 4 έχει κόστος κατασκευής 40% περισσότερο από το iPhone, κι όμως πουλιέται πολύ φτηνότερα. Δε τη παλεύουν… Να το βράσω το αλουμίνιο του iPhone 5, το έχω 1 μήνα και είναι σαν το @ της μαϊμούς από τις ουλές! Σε 1 χρόνο δε θα πουλιέται ούτε τα μισά…

techviewGr (Iphonias)

Θα το τσιμπήσετε; Αν ναι από America (AT&T) 501,96€ + ξεκλείδωμα 7-50€ (εξαρτάτε) + αντάπτορα 33€!

Apostolos

Πάμε για ΝΟΚΙΑ 920 !!!!

azriel84

@MEDS

Σου έχω 2 εξηγήσεις, διάλεξε και πάρε.

Η μία εξήγηση είναι πως χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια και τεχνογνωσία για να χωρέσεις σε ένα τόσο λεπτό και μικρό μαραφέτι τόση ισχύ. Έρευνες, δοκιμές, (θου Κύριε) πατέντες κτλ. Άλλο να έχεις να παίξεις με ένα καμβά στις 9,7″ άλλο στις 4″ και παράλληλα να διατηρήσεις, αναλογικά, την ίδια επεξεργαστική ισχύ.

Η άλλη εξήγηση, που μάλλον θα προτιμήσεις νομίζω, είναι πως το iPhone είναι η ναυαρχίδα των συσκευών τους, αυτή που πουλάει σαν τρελή, περισσότερο απ’όλα τα iMac και iPad μαζί, οπότε βαράνε στο κεφάλι και όσοι πιστοί προσέλθετε. Τόσο απλά 😛

Να υποθέσω έχεις το μαύρο iPhone 5; Ένα μήνα με το λευκό είμαι, το έχω στην ίδια τσέπη με τα κλειδιά, και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Ίσως έπεσες στην προβληματική παρτίδα, δες αν μπορείς να το αλλάξεις.

delapo

δεν θα το πάρω γιατί πολύ απλά υπάρχουν καλύτερα.- Και δεν κολλάω στην τιμή….

Δημητρης

Ρε παιδια το εχω εδω και 2 εβδομαδες σε μαυρο και δεν εχω κανενα προβλημα, εχθες με βρηκε ενα παιδι που το πηρε απο Αγγλια και το δικο του δν ακουγοταν τοσο δυνατα στα ακουστικα οσο το δικο μου!!! Ειναι λετε θεμα παρτιδας; (Ειδα τις ρυθμισεις στον ηχο και ειχαμε τις ιδιες)!!!!

Νικος

Θα το τσιμπησετε; Οχι και απο μενα. Πιστευω πλεον οτι το iphone εχει ξεπερασει το οριο του ακριβου! Ειναι παρα πολυ ακριβο! Και αυτο συμβαινει εξαιτιας μας….ανεβηκε ο ανταγωνισμος ανεβηκαν και οι τιμες των αλλων στα 600-700€ επιπεδα….ο κοσμος ομως συνεχισε να αγοραζει….για αυτο λεει και η apple ανεβαζουμε τις τιμες μας αλλο ενα σκαλι πανω…και πλεον θελεις 800+€. Υπαρχουν πολυ αξιολογες αντιπροτασεις στα 300-500€ που θεωρω και μαξιμουμ οριο για τον ευατο μου!
Σημειωση: ετυχε να το δω απο κοντα και να το κρατησω στα χερια μου που το ειχε ενα ατομο που καταγεται απο αρμενια…σαν συσκευη φαινεται πολυ ποιοτικη και ειναι αρκετα ελαφρυ και το παχος του αψογο , βεβαια στα πλαγια επειδη δε του ειχε θηκη ειχε ξεφλουδισει σε διαφορα σημεια! Προσωπικη μου αποψη παντως ειναι οτι σε ποιοτητα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα το 4s και για αυτο θα πουλησει ακομα περισσοτερο τωρα το 4s στους ανθρωπους που χρειαζονται μια συσκευη που απλα ´its just works´

AnakinSkywalker

Σκέφτομαι να αγοράσω 20-30 κομμάτια να βρίσκονται…

Nektarios_nick

739€ για ενα τηλ. Που δεν θα προσφερει τιποτα παραπανω απο τα βασικα ,οχι παιδια ειναι πολλα τα λεφτα …. !Εχω δυο μωρα και ακομα ποσος κοσμος με προβληματα ,δεν νομιζω να δωσουν τοσα χρηματα για κατι τετοιο !Εχω το 3gs πολυ καλο ,κανει τα παντα …Εχω το new iPad ακομα πιο καλο !τα αγορασα με πιο χαμηλο κοστος και αν θα τα δωσο για ανταλλαγη,θα πρεπει να βαλω και απο την τζεπη μου !Οχι δεν γινετε κατι τετοιο !θα δινουμε 100 παραπανω καθε φορα που αποφασιζει η Apple να αλλαξει τις διαστασεις η για νεο μοντελο,τρελο .Ποτε

παναγιωτης

και ελεγα τι θα κανω στις 12 και ενα που λεει και το τραγουδι του μακροπουλου?
α ναι μωρε.
να κανω προπαραγγελια το μηλο νουμερο 5?
750€??????????????????τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

γιωργος

ο καθενας μπορει να διαλεξει ενα πλαστικο android με 669 ευρω ή ποιοτητα με 739 δηλαδη 70 ευρω διαφορα για τηλεφωνο ή παιχνιδι απο παζαρι η επιλογη ειναι απλη και τα σχολια για προβατα θυμιζουν οτι οσα δεν φτανει η αλεπου …….

Θεόφιλος Γ.

Ωπ! Κάποιος δεν πληρώνει εφορεία! 😀 xaxaxa!
φιλικά πάντα φίλε μου! 😀

George

το “πλαστικό” android το παίρνεις και με 450…και με τα ρέστα παίρνεις και το ipad mini ή ο,τι σκατα θέλεις

steve

σκεφτομουν να το παρω αλλα πλεον μ φαινεται υπερβολικα ακριβο δυστυχως οποιος τα χει δεν νομιζω να το μετανιωσει οι υπολοιποι σ3 στα 450 ευρο πλεον….

space

Αντε επιτέλους να πάρουμε το απόλυτο status symbol στα χέρια μας!!

Goodys

Εγω έκλεισα για φέτος iPad 4th generation και Samsung galaxy s3 (αν αλλάξω το iPhone 4)

Κλασεις ανώτερο το IPhone 5 απο το Galaxy αλλα η εποχές ειναι δύσκολες 🙂

vkrd

Καλύτερα να πάρει κανείς το 4ς μεταχειρισμένο με κανα 400αρι τώρα είναι ευκαιρία. Το 5 ίσως σε κανα δυο χρόνια όταν πέσει η τιμή σε γήινα πλαίσια…

Παναγιώτης

5 γράμματα 3 αριθμοί, Lumia 920… ο άλλος (azriel84) λέει ότι το iphone έχει την καλύτερη οθόνη, ψάξου λίγο μεγάλε για το lumia και σύγκρινε!

https://techblog.gr/mobile/nokia-lumia-920-pureview-hd-technology-88013/

aristos

Καταρχάς, θα ήθελα να πω ότι αν θέλαμε ποιότητα αυτο θα έπρεπε να ισχύει για όλους τους τομείς τις ζωής μας και όχι σε ένα αντικείμενο που στην ουσία έχει γίνει μέσο επίδειξης στους γύρω μας.Αν θέλαμε ποιότητα δεν θα πέρναμε ότι φαίνεται, ακριβό ,πχ ρούχα αμάξια κτλ,αλλά και ότι δεν φαίνεται το φαγητό μας ,το στρώμα μας που κοιμόμαστε , κτλ. Οι εταιρίες έχουν τέτοια διαφημιστικά μυαλά σαν στελέχη που μέσα στην καταστροφή της χωρας εχουν κάνει ανθρώπους να σκέφτονται αν θα δώσουν ή οχι 600-700 ευρώ για ένα πράγμα που η κανονική του χρήση είναι για τηλέφωνο και sms.Και αυτο το λέει ενας ανθρωπος που δουλεύει σε κατάστημα κινητης τηλεφωνίας και αισθάνεται αηδία που άνθρωποι απο την μια γκρινιάζουν που ο λογαριασμός τους είναι 27 ευρω
και όχι 26 , και απο την άλλη θέλουν διακαώς ένα κινητό που είναι απλα μόδα

makis

είμαι και εγώ ένας από τους apple fan..!! οι παρέα μου με φωνάζει καμένο ! έχω iphone 4s,ipad2,macbook pro retina..!! δεν θα κάτσω να πω τα γνωστά πλερώνεις ότι παίρνεις και για την “πιοτιτακατασκεβις” όλον τον προϊόντων τις apple που όντως είναι άψογη. αλλα θέλω να αναφέρω πως στην συγκεκριμένη περίπτωση η τιμή είναι “ιπεργολικι” αν και δεν ευθύνεται η apple κατάβαση, διότι η apple το προϊόν το το διαθέτη στην ίδια τιμή με το προϊόν που “ανικατεστισε” και όχι παραπάνω… εγώ πάντως πριν κυκλοφορήσει το 5 είχα σκεφτεί να πουλήσω το 4s για να το πάρο σκεφτόμουν πως θα το πουλούσα γύρο στα 450 και υπολόγιζα να δώσω ένα 200″ευρονα” πάρο το 5 τελικά ευτυχώς δεν το έδωσα αν είναι να δώσω 300 euro για να έχω tlk μια μονο “σικευη” θα ήταν καλύτερο και μάλλον πως έτσι θα γίνει αν κρατήσω το 4s και να το “360”(υποθέτω) για το ipad mini και να έχω ένα πολύ καλο κινητό και ένα καινούριο ipad 😉 ……!!!!!! όπως και να έχει όμως θέλων να αναφερθώ σε κάποιους χαρακτηρισμού που διάβασα “πρόβατα”από κάποιον fan αντιστοιχων εταιριών κινητής τηλεφωνίας, τέτοια σχόλια δεν είναι πρέπον και προσβάλουν κάποιους…!!! ο κάθε άνθρωπος έχει τις επιλογές… Συνέχεια »

Loukas

Βαρεθηκα τη φιλοσοφια της Apple πλεον … την ακολουθησα πιστα 5 συνπαπτα ετη αλλα τελος … δεν θα καθομαι να περιμενω 1 μηνα + ποτε θα το στειλει στην Ελλαδα ουτε θα καθομαι να περιμενω ποτε θα βγουν τα exploits … και σε καθε update φτου και απ την αρχη, γιατι iphone χωρις jb γυναικα χωρις βυζια … οπως καταλαβαινετε μαζευτηκαν πολλα “περιμενε” οποτε πηρα S3 και καθαρισα

MixalakisS

θα το επαιρνα αλλα 🙁
ανεξαιρετως fanboyσμου, πιστευω οτι ειναι το πιο καλο αιφον μεχρι τωρα, ποιοτική κατασκευή, στιλατο design, πολύ γρήγορος επεξεργαστής και κάποιες βελτιώσεις σε καμερα και οθονη, μια καλή ανανέωση, αλλά πολύ καρτέλ ρε παιδι μου 😛

Goodys

@Makis

Έχεις Ipad 2 και σκέφτεσαι να πάρεις Ipad Mni ???

ΤechviewGR

βρε παιδια να κανω μια πλη ερωτηση???
το κινητο πρεπει να εχει τεχνικα χαρακτιριστικα υπολογιστη για να το παρετε???
Η τιμή ειναι μεν υψηλη (εως υπερβολικη για τετοια κατηγορια) αλλα δεν παει να σκοραρει υψηλα στα benchmarks και ας μην ειναι πρωτο (με διαφορα 100-180 μοναδων)

Επιπλεων η τιμη ειναι σχετικη, υπαρχουν πολλοι τροποι για την αποκτιση του και κυριως αγορα απο εξωτερικο (Αμερική κυριως) αρα για σκεφτειτε, 500-600€ απο εξωτερικο αυτά τα χαρακτιριστηκα… εμενα μια χαρα μου ακουγεται….,
ΥΓ χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!

MixalakisS

σε άρθρο που είχε ανεβάσει πιο παλιά ο κώστας (απο τ καλύτερο σαιτ για benchmarks:anandtech) ήταν πρώτο έως ότου αναβαθμιστεί το sg3 σε 4,1. αναφορικά με cpu. Για gpu τα βλέπουν με τα κυάλια, άλλωστε ειδικά απο το α5 και μετά. Πάντως συμφέρει να πας εξωτερικό για ταξίδι και να το πάρεις πιο πολύ 😛

Haduuken!

Αντε ρε χαζος ειμαι να το παρω? Θα παρω το … iphone 5s!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.