iPhone 5 στην Ελλάδα, Θα το τσιμπήσετε;

Το iPhone 5 έρχεται στην Ελλάδα μέσα στο Νοέμβριο και οι φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν ανοίξει και υποδέχονται τους πρώτους πιστούς. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν είναι δεσμευτική για την αγορά του iPhone 5 και δεν λειτουργεί σαν προπαραγγελία. Σε αυτή εμφανίζονται όλα τα μοντέλα 16GB, 32GB και 64GB σε λευκό και μαύρο χρώμα χωρίς να γίνεται ακόμα αναφορά στην τιμή τους.

Οι τιμές του iPhone 5 στην Ελλάδα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, αλλά μάλλον θα πρέπει να δεχθούμε τις παρακάτω ως αυτές που θα ισχύσουν:

iPhone 5 16GB
Τιμή: 739 ευρώ

iPhone 5 32GB
Τιμή: 859 ευρώ

iPhone 5 64GB
Τιμή: 978,99 ευρώ

, iPhone 5 στην Ελλάδα, Θα το τσιμπήσετε;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

74 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim P

Ναι, δύο…
Ένα για το συμβόλαιο και ένα για το What’s Up!

Dark_Zompie_7q

Όχι, γιατί “No Money, No Honey”

JohnWave

Προτιμώ να τσιμπήσω κινητό :

>με Windows 8 που τρέχουν σφαίρα
>σε τιμή που δεν πιάνει κορόιδο τον καταναλωτή
>με καλή ποιότητα κατασκευής που δεν ξεφλουδίζει
>με όχι τόσο μακρόστενη οθόνη.

Γιάννης Χανιά

Εγώ λέω να τσιμπήσω το 64gb γιατί τα μικρότερα τα δίνουν τζάμπα πράμα!! ahhahahahah
Σα δε ντρέπονται λίγο….

Αλέξης

Λοιπόν,, έχουμε και λέμε.

Τιμές Unlocked iPhone 5 στην Αμερική
(https://techcrunch.com/2012/09/13/iphone-5-unlocked-u-s-pricing-649-16gb-749-32gb-and-849-64gb/)

649$ / 749$ / 849$. Αν τα κάνουμε ευρώ είναι: 499€ / 576€ / 653€

Τιμές στην Ελλάδα
iPhone 5 16GB
Τιμή: 739 ευρώ

iPhone 5 32GB
Τιμή: 859 ευρώ

iPhone 5 64GB
Τιμή: 978,99 ευρώ

Μάλλον αυτά που έρχονται από εδώ μεριά είναι πιο καλοφτιαγμένα, αλλιώς φταίνε οι ολοένα διογκούμενες τιμές του πετρελαίου!!!

Αλέξης

Εγώ λέω να τσιμπήσω μία χωριάτικη…

MEDS

Αντικειμενικά πάντα, με αυτά τα χρήματα (σε σχέση τιμή-αξίας) αγοράζεις το NOTE 2 που είναι καλύτερο σε όλα εκτός από την αίσθηση πολυτελείας που το μήλο δε πιάνεται. Πάντως και τα δύο έχουν ένα κοινό, προορίζονται για κατόχους με “μεγάλες τσέπες”. Όποιος το’πιασε το’πιασε.

Makis

+100 Αλέξης…και το πετρέλαιο πέφτει…

Anthony

Αν ειναι δυνατόν , ξεφτίλα….
Κάτοχος του 4ς

cghera

Μόνο ένα; Με τέτοιες τιμές θα πάρω και εφεδρικό (64αρι πάντα)
Ένα πράγμα θελω να ξερω. Οι τιμές αυτές βγαίνουν με οδηγία της Apple;
Τραγικές απλά.

ιωαννης

το μονο που αξιζει τα λεφτα του ειναι το note 2 ,κανενα αλλο!
739 ευρω? κλαινε και οι πετρες…!ελα μιληστε apple boys,και πειτε μας οτι αξιζει τα χρηματα του και οτι το android ειναι πρωιμο κτλπ!

customer

Η Apple συνήθως έχει την πολιτική να βγάζει τα καινούρια μοντέλα στην ίδια τιμή με το παλιό (βλέπε ipad4 vs ipad3, κλπ κλπ). Αν το ακρίβυνε το iphone5 έναντι του 4s και του 4, τότε κρίμα, ξέρω πολύ κόσμο που δεν θα τσιμπήσει αυτή τη φορά ….

Eaglos

Για μαράκες ψάχνεις; 😛

MEDS

@ customer
Τα ακρίβυνε γιατί δε βγαίνει, κρίση βλέπεις… 😛

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

To πήρα απο Αμερική.
32gb λευκό.
Είναι SUPER !!!
900 δολάρια.

left

Παμφτηνο! 900 δολλαρια τιποτα! 😀

Yannis-3

αφου ειναι το μακρουλότερο iphone που έγινε ποτέ !!! εγω περιμένω το 5s που θα ειναι ακομα πιο μακρουλότερο

Αλέξης

Λοιπόν, μετά από πολύωρους ακριβείς επιστημονικούς υπολογισμούς κατέληξα ότι το νέο iPhone κοστίζει 89€ ανά πόντο οθόνης. Οπότε όλοι να ζητήσουμε επιστροφή στις 3,5 ιντσες για το επόμενο!!!!!

andrew

…λεφτά υπάρχουν…χαχαχα…καλό σαββατοκύριακο…

nicholas

Μιας και ψάχνω για δουλειά, μόνο αν με πληρώνουν με το μήνα 🙂

Fotis

Όχι.
Με τόσα android 4.0+ που κυκλοφορούνε και θα κυκλοφορήσουν σε λίγο δεν νομίζω…

billys

Ελεγα να παρω το Ι5 , αλλα τελικα θα παρω VERTU !

PaCmAn30

Εγώ θα πάρω συνολικά 6 (όπως έπρεπε κανονικά να το ονομάσουν και όχι 5……..) ένα σε κάθε χωρητικότητα και στα δυο χρώματα… έτσι και αλλιώς τσάμπα πράμα είναι…! όχι δεν θα ξανακάνω το χατίρι στην Apple… μετά το 4 που είχα μέχρι πριν λίγους μήνες όπου και τα έφτυσε προτιμώ να μείνω με το LG Arena που χρησιμοποιώ τώρα και μετά να δω κάτι σε Lumia με Windows Phone 8.

Χρήστος

Δε νομιζω… Μια απο τα ιδια… Εχει καθησει υπερβολικα πανω στις δαφνες της μου φαινεται η Apple.

dimitris

Θα συνεχισει να πουλαει. Περα απο κριση και μειωση εισοδηματος, υπαρχουν πολλοι και πολλες που μπορουν να στερηθουν βασικες τους αναγκες για να εχουν την τιμη να δειξουν στην καφετερια του μηλαρακι. Το iphone δεν πουλαγε μονο σαν ποιοτητα κινητου/λειτουργικο, αλλα σε πολυ μεγαλο βαθμο και ως ενδειξη κοινωνικου status!!!

Spyros

Θα τσιμπησω μισο τονο πετρελαιο,με αυτες τις τιμες…

Demis

@dimitris +1 ένας από τους κυριότερους λόγους για την αγορά ήταν και είναι αυτός για πάρα πολλούς 80+% να δείξουν ότι έχουν χρήμα……..

apo21

Εγω λεω να εκδηλωσω ενδιαφερον σε wind vodafone και cosmOTE. Να ανεβασω τα στατιστικα για το ποσος κοσμος θελει να παρει το γιωτοφωνο και μετα να παρω ενα nexus 4 οταν φτασει στα 400 η τιμη του και να κανω τη δουλεια μου.

LeGendGR

@Demis οπως είπες, ετσι και αλλιώς αυτοι που το αγοράζουν ειναι για επιδείξει! Οσους γνωρίζω με γιωτοφωνο είναι παντελώς ασχεστοι και κάνουν επιδείξει του τίποτα!Και παρα πολλές κοπέλες τελείως άσχετες!Για αυτούς οσο πιο ακριβό τοσο καλύτερα, θα εχουν να χαίρονται οτι πήραν το πιο ακριβό!χαχαχαχαχα!

Teo

Δεν ξέρω τι λέτε,εγώ θα το πάρο το i5..!
Τέτοιο κινητό με τέτοιες καινοτομίες..BT-NFC-SD(έως 64gb)-USB(OTG)-αποσπώμενη μπαταρία-στιβαρό-καλή επίστρωση στο χρώμα-απίστευτα χρώματα στην κάμερα….άσε που παίζει όλα τα γνωστά format ήχου και εικόνας εύκολα.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,,?
Είναι και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.
Δεν σας καταλαβαίνω γιατί κανένας,μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έγραψε ότι θα το τσιμπήσει !

Μιχάλης

Εγώ θα το τσιμπήσω πάντος!!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

χθες σε ιστοσελιδα τεχνολογικου ενδιαφεροντος εφαγα ban γιατι εγραψα οτι η μηλια μας συμπεριφερεται λες και ειμαστε προβατα!
και νομιζα οτι υπαρχει ελευθερια εκφρασης και λογου σε αυτη την χωρα!
προτεινω να κανει το techblog ενα γκαλοπ και να ρωταει : ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η APPLE (‘H H SAMSUNG e.c.t…)ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ??? ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!! ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ…

Spyros

Όχι, και το 4S κάνει τέλεια τη δουλειά του.

keysmith

Εντάξει έχω βρίσει πολύ τα ¨κλειδωμένα iphones. Ας πούμε ότι αξίζει να το παρεις..

..δεν καταλαβαίνω γιατί 16gb επιπλέον αποθηκευτικός χώρος κάνει το μοντέλο των 32gp να είναι ακριβότερο από το 16gb κατά… 120€ ( ! ! ! ). Όταν μια πολύ γρήγορη sd 16gb (που δεν παίρνει το i-phone) κάνει.. 12-20€.

Πάντα πίστευα η apple ψάχνει για μ.κ… (θύματα). :p

Καλή αγορά εύχομαι πιο πολύ σε όποιους πάρουν την έκδοση 32 και 64gb.

Νότις

καλά η τιμή του έχει ξεπεράσει και τα “αξεπέραστα” 669ευρώ του 4ς!!!όσο για τι ς κοπέλες με μηλόφωνο…ακόμα περιμένουν να τις κεράσεις καφέ!αχαχαχαχα
ps σίγουρα θα την αράξω με το Ε7 που ξεκωλιάζει άπειρα!..και το i4ς φιλούρες

iphone_user

Για iphone ειναι οπως πρεπει. Αντε να το παρουμε στα χερια μας το νοεμβρη!!

Αποστόλης

Πριν 2 εβδομάδες που ήρθε η “apple fan” οικογένεια του αδελφού μου από Γερμανία (αδελφός από τους πρώτους iPhone5 κατόχους του κόσμου), είχα την ευκαιρία να το δω από κοντά και να το ψάξω καλά συγκρίνοντας το και με τα 4άρια που είχαν η γυναίκα του και η κόρη του…. (είπαμε apple fan οικογένεια… 😛 ) 1. Το κινητό είναι όντως πανάλαφρο και από σχεδιασμό τα σπάει…. ΟΜΩΣ… δεν σου δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας υλικου των προγενέστερων 4 & 4s ακριβώς γιατί είναι πολύ ελαφρύ. Σε κάνει να αναρωτιέσαι για τα υλικά του. 2. Επιβεβαιώθηκαν όσοι είπαν πως μοιάζει με τηλεχειριστήριο… ΕΞΗΓΩ… οι σωστές αναλογίες των 4 & 4s πήγαν περίπατο και το κινητό δείχνει “ενοχλητικά” μακρόστενο. Αν δείτε όντως στο διαδίκτυο οι περισσότερες φωτογραφίες που είναι βγαλμένες φάτσα κάρτα είναι μισές… το κινητό φωτογραφίζεται υπό γωνίες γιατί η αρμονία των γραμμών των προγενέστερων πήγε περίπατο. 3. Λόγω του ότι έχω iPad2 και SGS3 δεν με ενθουσίασε καμία λειτουργία του στο να πω WOW τι έφτιαξαν οι μάγκες… τα θέματα των ταχυτήτων του κινητού δεν είναι εμφανή για να πεις ξανα WOW. 4. ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ (προφανώς συνηθισμένος από την Οθονάρα μου στο SGS3) …… Συνέχεια »

iphone_user

Ο τροπος που μιλας δειχνει υποκειμενικοτητα. Για παραδειγμα η μεγαλη οθονη για σενα μπορει να ειναι θετικο για καποιον αλλο ομως να ειναι εξαιρετικα αρνητικο λογο φορητοτητας. Στην προσπαθεια σου δε να μας πεισεις για την αντικειμενικοτητα σου μας αναφερεις οτι εισαι χρηστης Ipad, Θελοντας να αποτρεψεις την εντυπωση apple hater. Το κειμενο σου παροτι προσπαθεις να το πλασαρεις με σοβαροτητα και σιγουρια δινει την εντυπωση κομπλεξισμου. Ακου φιλε μου οτι και να πεις εσυ οποιος θελει να εχει iphone θα το αγορασει.

Kostas

Και δεν βαζω πετρελαιο καλυτερα!!

petros

@iphone_user
οποιος λεει την γνωμη του ειναι κομπλεξικος??απο ποτε?μηπως εσυ εχεις το προβλημα?επειδη δεν μας αρεσουν τα λεγομενα του Αποστόλη πρπει να τον βγαλεις κομπλεξικο?τι να πεις κανεις!

WhiteFlame

Ρε παιδια 1000 δολλαρια κοστιζει το Macbook Air στο Apple Store. Το iPhone 5 γιατι να κοστιζει τα ιδια χρηματα?

venisk

Ούτε με σφαίρες και για ποιο λόγο? για την ΜΗ hd ανάλυση της μικρούλας οθόνης του που το έχει αφήσει 3 χρόνια πίσω? για την 1440mah μπαταρία του? για την μη επεκτάσιμη μνήμη του?
Apple την πάτησες, έχασες τα πάντα, και την συσκευή και το λογισμικό…
samsung s3 με custom rom και τα πάντα ΣΦΑΙΡΑ..
Κάποτε fanboys κάθε εταιρείας θα καταλάβετε πόσο ενοχλητικό είναι να σου βάζουν όρια..

Geo

Με ένα 64αρι βγάζει μια οικογένεια την θέρμανση της για όλο το χειμώνα…. καλύτερα να τα έδινα σε μία οικογένεια αν τα διέθετα για smartphone, παρά να επαίρνα τόσοοο ακριβό κινητό όσο 3 μισθοί!!!

nikolas05

windows phone παιδες, πανε σφαιρα και ειναι και οικονομικα….δεν βλεπω τον λογο να παρω iphone με τετοια ακριβη τιμη, skydrive facebook (με τσατ κανονικα) skype, viber, και αλα χιλια δυο τα εχει και το windows phone….

kataras

προς το παρον τσιμπιεμαι για να καταλαβω αν οι τιμες που διαβαζω ειναι πραγματικες η απλως ονειρευομαι

Manolis Tsagkarakis

εννοείται πως ΟΧΙ!!!!!

tassos

Κωστα…εγω θα το τσιμπησω…ειμαι της πολιτικης οτι κινητο πρεπει να αλλαζεις καθε 3 χρονια το λιγοτερο…ετσι με το 3GS τρια χρονια τωρα…ηρθε η στιγμη της αναβαθμισης…!!

iphone_user

Το macbook air δεν κοστιζει φιλε μου 1000 ευρω κοστιζει λιγο πανω απο 1200 ευρω το μικρο και 1400 ευρω περιπου το μεγαλυτερο. Ειναι λογικο λοιπον το iphone το αντιστοιχο κινητο της εταιριας να κοστιζει 1000 ευρω. Οταν τα υπολοιπα κινητα εχουν φτασει στα 600 και κατι ειναι πολυ λογικο το iphone να μην βρισκεται σε αυτο το επιπεδο τιμων αλλα πολυ παραπανω. Απο την αλλη δεν υποχρεωνεται καποιοσ να παρει το απολυτο status symbol. Κινητα υπαρχουν για ολες τις τσεπες.

Μη βελαζων...

Τι ειναι σαλατα να τσιμπησουμε…??

giorgos

παιδια θελω την γνωμη σας.. να παρω το iphone5 η το samsung galaxy s 3??

Αποστόλης

@iphone_user Κανένα απολύτως κόμπλεξ δεν έχω και δεν σηκώνω καμία σημαία. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας και έχω το iPad 2 όταν ψαχνοταν όλη η Ελλάδα για το που θα το βρει. Εφερα Apple TV (2) 4-5 μήνες πριν έρθει στην Ελλάδα και όλα αυτά γιατί έχω αδελφό στη Γερμανια, επίσης λάτρη της τεχνολογίας που ειναι apple fan και έχει περισσότερες συσκευές apple ακόμα και από τον συγχωρεμενο τον Steve Jobs… Του οποίου είμαι μεγάλος fan και απόκτησα το βιβλίο της βιογραφίες του από τους πρώτους μόλις βγήκε στα ελληνικά με ειδοποίηση. Εχω SGS3 32GB και πριν από αυτο SGS2 16GB και πιο πριν SGS 8GB. Συνειδητά επιλέγω λοιπόν ANDROID. Το οικονομικό δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο μου (δεν μου περισσεύουν τα λεφτά αλλα ψωνίζω έξυπνα την κατάλληλη στιγμή) για να αποκτήσω κάτι που ήθελα πολυ και δεν μου ήταν τίποτα να αποκτήσω ένα iPhone. Ειμαι fan της apple και την παραδεχομαι σε καποια πραγματα αλλα δεν ειμαι προβατο να αγοραζω οτι μου πασαρει επειδή έχει ένα μηλαράκι από πίσω. Απαιτώ με τα χρήματα μου να κάνω ότι θέλω στις συσκευές μου και ΜΙΑ μόνο που δεν την κάνω ότι θέλω (iPad2) ειναι αρκετή… αν και την απολαμβάνω καθημερινά απαξιώνοντας το laptop… Συνέχεια »

iphone_user

Δεν εισαι απλα κομπλεξικος εισαι καρακομπλεξικος οταν καθεσαι και αραδιαζεις σε εναν αγνωστο τι εχεις και τι δεν εχεις. Τι με νοιαζει φιλε μου τι συσκευες εχεις. Το αναφερεις γιατι για να δειξεις την αντικειμενικοτητα σου Που? Σε ενα Blog που ο καθενας γραφει και λεει οτι θελει? Θα με τρελανεις? Και ποιο ειναι το προβατο? Ε λοιπον το προβατο εκτος απο iphone και imac εχει και αρκετα προιοντα της Samsung. Να σου πω οτι καμια Ελλαδα δεν ψαχνοταν να βρει το ipad 2 γιατι το τελευταιο που καιει την ελλαδα ειναι αυτο. Χεστηκε η Ελλαδα να στο πω και ετσι για τα κινητα και τα tablets. Να σου πω και εγω με τη σειρα μου πως ειχα galaxy στο παρελθον το ιι και το πουλησα στο διμηνο δεν το αντεξα καθολου ηταν υπερβολικα μεγαλο παντοφλα οπως το λενε και με πολυ πλαστικο. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο τηλεφωνο. Απλα εγω το εβλεπα ετσι. Η κριτικη μου δεν αφορουσε το ατομο σου φυσικα αγνωστοι ειμαστε, αφορουσε το ολο πνευμα του post.

Panos7GR

Φυσικά και δεν αξίζει να το πάρετε! Τουλάχιστον τώρα. Η τιμή του την έχουν φτάσει στο Θεό! ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ!!!! Οποίος νομίζει πως αξίζει τόσο ώστε να σκάσει και να το πάρει πρέπει να είναι τουλάχιστον ανώμαλος (εκτός και αν έχει μαζέψει μεγάλη επιδότηση ή του δώσουν συμφέρουσα προσφορά). Το ματαφετι δεν σου προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω από το 4S!

Ρίξτε τους άκυρο για να μάθουν να μην υπερκοστολογουν! Έμαθε η γριά στα σύκα μου φαίνεται και οι Vodafone, Cosmote κτλ είπαν να βγάλουν κανένα παραδάκι. Μάγκες αν είστε τόσο πορωμενοι φέρτε το από έξω καλύτερα που είναι και φθηνότερα…

ΥΓ: 979€ για το 64αρι;;;; Τι κάρτα μνήμης του βάζουν ρε φίλε; Από χρυσό είναι τα κυκλώματα της;

Αποστόλης

@iphone_user
Επειδη το iPhone και η “λακαμια” χρειαζονται ένα χέρι… μόλις το αποκτήσεις τρέξε να βρεις επειγόντως γυναίκα.

manos

Παιδιά όποιος θέλει iphone δε χρειάζεται να πάρει το 4s ούτως ή άλλος σχεδόν το ίδιο τηλέφωνο είναι.Αν θέλετε να πάρετε ένα τηλέφωνο που να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ένα είναι το τηλ samsung galaxy s3….σας το λέω γιατί μόλις βρεθείτε στο δρόμο με κάποιον που έχει s3…θα το μετανιώσετε πολύ ακριβά.Δε ξαναπάω στην apple ΠΟΤΕ ! Έχει όλο το χρήμα του πλανήτη και δίνει τεχνολογία με το σταγονόμετρο,τη στιγμή που η σαμμυ στα δίνει όλα στο πιάτο…ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ…!!Όποιος έχει s3 καταλαβαίνει….ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

iphone_user

Απο μορφωση σκιζεις!! Επειδη εχεις την παντοφλα προφανως εσυ χρειαζεσαι δυο χερια ….. ενα για μπροστα και ενα για πισω. Επειδη σε καιει και το ερωτικο κομματι, αν χωρισω και ψαξω να βρω αλλη θα σε ειδοποιησω να μου δωσεις συμβουλες, ξερολα!! Εχασες την ψυχραιμια σου επειδη χαρακτηρισα το κινητο σου παντοφλα μα ειναι και μαλιστα πλαστικη.

Αποστόλης

@@iPhone_user
Αδυνατω να κατρακυλισω και άλλα επίπεδα και να υποβιβασω και άλλο το IQ μου για να συνεχίσω να μιλάω μαζί σου. Όλοι είδαν ποιος επιτεθηκε πρωτος, ποιος τελικα εχει κομπλεξ και ποιος έχασε την ψυχραιμία του… 😉
Εχω πολυ σοβαροτερα πραγματα να κανω απο το να ασχολουμαι με τυπακια σαν και σενα. Καλή συνέχεια.

christos

παιδια ειναι σιγουρες οι τιμες?

Ερμής

Πατε καλά ….με τέτοια τιμή…
Δηλαδή τα επομενα μοντελα πόσο θα κάνουν….και να έκαναν κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα smartphones που κυκλοφορούν..να έλεγα ένταξηe 7 = 1400€

andreas kor

Αν θα το τσιμπησουμε?? Οχι βεβαια…Με τετοιες τιμες εκει στην apple θα πρεπει
να τσιμπησουν κατι απο εμας…Ξερουν αυτοι…!!!

pascal

@@iphone_user
Δεν την παλευεις ετσι.?Μπηκα να διαβασω απλα πεντε πραγματα και το μονο που καταφερες ειναι να τσαντισεις ολο τον κοσμο…

billys

@Αποστόλης , το πρωτο σου σχολιο ηταν πολυ καλο και με κατατοπισε αρκετα για μελλοντικη αγορα αναμεσα σε SGS3 και Ι5 . Ελεγα να κανω την αλλαγη και απο το SGS plus να παω στο Ι5 , αλλα διαβαζοντας το μονο ισως σωστο σχολιο εδω με συγκριση στα καιρια σημεια μιας συσκευης , νομιζω οτι κλινω προς το SGS 3 . Θα τα δω και τα 2 βεβαια σε καποιο μαγαζι hand 2 hand . Σ’ ευχαριστω για το μινι hands on και για τις αποψεις σου που ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθησουν κι αλλους επιδοξους αγοραστες να επιλεξουν .

Υ.Γ. : Haters gonna hate , μην τους τρεφεις ! Εισαι πολυ σωστος !

Alexboom

Ας μην γελιόμαστε…είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ…έχει ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ…έχει το ίδιο και το ΙΔΙΟ OS όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς αλλαγές εμφανισιακά και λειτουργικά (π.χ. πώς ήταν τα win 6.5 και πώς τα 7.5)…και σέρνει πίσω του μια τραγική αγέλη απο πρόβατα, κυριολεκτικά, άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με την τεχνολογία και την καινοτομία, παρά με τη μόστρα και μόνο, όπως ένας καλό μου φίλος που αγοράζει το ενα rayban μετά το άλλο, τσίμπησε ένα μεταχειρισμένο 3GS, χωρίς εγγύηση, στα 230€(όλοι ξέρουμε τί παίρνεις με 250€ σήμερα και με 2 χρονια εγγύηση)…όπως μια φίλη μου χαζογκόμενα, με έχει πρήξει να της βρω το 4 σε λευκό, ενώ της χάλασε το 3G που είχε…μυαλό σε αυτά τα άτομα δεν βάζεις!!
κάποιος χαρακτήρισε το SG3 παντόφλα…παλουκάρι…το 5άρι είναι πιό μεγάλο απο το SG3 σχετικά με διαγώνιο κινητού/οθόνης!!
Αν θα το τσίμπαγα…..NOPE….ή μάλλον ΝΟΤΕ…;)

Goodys

Βασικά βλέποντας τη διαφορά στην τιμή ανάμεσα σε Iphone 5 (739) και Samsoung galaxy s3 (450) σίγουρα το Galaxy είναι καλύτερη αγορά με βάση τη σχέση τιμής απόδοσης. Αλλά μέσα απ τα πακέτα που δίνουν οι εταιρίες για νέα σύνδεση με το Iphone να κοστίζει λιγότερο από 100 ευρώ παραπάνω το Galaxy S3. M’ αυτή τη διαφορά το S3 μοιάζει κάπως υπερτιμημένο φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να είναι κόλπο των εταιριών για να προωθήσουν πανάκριβα το I5 σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι πως κάποιον λάκκο έχει η φάβα θα δούμε….

Προσωπικότητα θέλω να πάρω το S3 αλλά στην πραγματική διαφορά της αξίας των δύο προϊόντων η οποία για μένα είναι μείον 250 ευρώ περίπου 🙂

picos

Δεν πανε καλα , με τετοια τιμη ψαχνουν για κοροιδαρες θυματα .Αραγε ξυπνησε ο κοσμος ή θα τσιμπησουν πλαι?

Marinos

Προκλητικός τίτλος… τί πάει να πεί “θα το τσιμπήσετε”…? Εδώ ο κόσμος καίγεται…

Jim P

Όταν ακούω faboys να χαρακτηρίζουν παντόφλα άλλα κινητά που φοράνε μεγαλύτερη οθόνη μου έρχεται στο μυαλό η ρήση, όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Πέραν τούτου, όταν ο συντάκτης λέει “αν θα το τσιμπήσουμε” θεωρώ ότι τρολάρει με τον τρόπο του τις τιμές, μη τα παίρνουμε και όλα της μετρητής.

billys

Το S3 στην Ελλαδα νομιζω εχει 669 φιλε @goodys (για καινουριο) .

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Το τηλεκοντρολ;; Ούτε κάν !!

MixalakisS

οτι ισχύει για τη παντόφλα ισχύει για το τηλεκοντρολ 😉

Goodys
nick

Και 456 ευρώ που έχει πολύ ακριβο ειναι παρα πολύ ακριβο και τίποτα το ιδιαιτερο.Θα προτιμησω απτό να πάρω ένα τέτοιο μαραφέτι να πάρω ξύλα για το τζάκι!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.