iPhone 5″, iPad 12.9″ και iWatch για του χρόνου;

Τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C τα είδαμε. Σύντομα περιμένουμε την Apple να ανακοινώσει τα νέα iPad 5 και iPad mini 2. Τι όμως μας ετοιμάζει η Apple την επόμενη χρονιά; Σύμφωνα με κάποια νοτιοκορεάτικα μέσα ενημέρωσης, η εταιρεία με έδρα το Κουπερτίνο, ετοιμάζει ένα iPhone με μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης, ένα επίσης μεγαλύτερο σε διαστάσεις iPad καθώς και το πολυαναμενόμενο… iWatch!

Φημολογείται ότι η οθόνη του νέου iPhone θα είναι τουλάχιστον 5 ίντσες, αφού σύμφωνα και με άλλες πηγές η εταιρεία πειραματίζεται με οθόνες ανάμεσα στις 5 και 6 ίντσες. Είναι πιο πιθανό, η εταιρεία να ανακοινώσει ένα επιπλέον μοντέλο iPhone, το οποίο θα συνυπάρξει με τα iPhone 5S και 5C για παράδειγμα, παρά να αποτελέσει τον αντικαταστάτη. Ουσιαστικά, το νέο “μεγάλο” iPhone θα συμπληρώσει την γκάμα της Apple. Το μεγαλύτερο iPad λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη 12,9 ιντσών, και ως επί το πλείστον προορίζεται για επαγγελματική ή εκπαιδευτική χρήση.

Όσο αφορά στο iWatch, λέγεται ότι θα διαθέτει OLED εύκαμπτη οθόνη που θα κατασκευάζεται από την LG. Ήδη, η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα πρωτότυπο με οθόνη 1,5 ιντσών.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και… φωτιά. Ο Tim Cook άλλωστε έχει ήδη ανακοινώσει ότι η Apple για του χρόνου έχει στα σκαριά πολλά, νέα προϊόντα. Μένει τώρα να κάνουμε υπομονή…

iPhone 5", iPad 12.9" και iWatch, iPhone 5″, iPad 12.9″ και iWatch για του χρόνου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξης

κωστα,1)μηπωσ εχουμε καμια πληροφορια για το ποτε θα γινει η παρουσiαση τησ apple …? αν γινει οκτωβριο , την περιμενουμε προσ το τελοσ του μηνα ? ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩ!!και 2) ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!…εχω ενα iphone 4s , χωρισ κανενα προβλημα , εσυ εγκρινεισ uprgade σε 5s ή οχι (ξεχνα το οικονομικο θεμα …)ευχαριστω!

Μάκης

Πειράζει εγώ που δε θέλω 2 διαφορετικά iphone 4” και 5” αλλά ένα στις 4.5” ;;;;;

Δημητρης

αλεξη….σιγουρα αν εχεις βαλει ios7 στο 4s σου κολαει λιγο…πολυ λιγο ομως….αν θες μεγαλυτερη οθονη λιγο καλυτερη καμερα και καθολου λαγκ αλλαξε….the choice is yours

Αλέξης

ευχαριστω δημητρη , περιμενω ακομα την απαντηση του κωστα αλλα και αλλων 😀

xx

(καλοπιστα)
τι εγινε ??
μακρυναν τα δαχτυλα ‘η δεν κοβουμε τα νυχια μας??

Μιχάλης

Καλό φαίνεται το ipad για επαγγελματιες αλλά πρέπει να βελτιώσουν λίγο το λογισμικό δεν κάνει για τόσες ίντσες. Δηλαδή αν είχε για παράδειγμα το multi window της Samsung θα ήταν πολύ χρήσιμο και βολικο για τέτοιο ταμπλετ

panos

Αυτο το ‘”θα προορίζεται για επαγγέλματικη χρήση” πολύ με ανησύχησε για το ipad των 12,9 ιντσων. το βλεπω ανω του χιλιαρικου. Παντως αν βγουν αληθινα ηapple μπαινει και παλι σοβαρά στο παιχνίδι. Με κλειδωμενους bootloader απο την “αλλη” εταιρια δεν βρισκω το λογο να μην παω στην apple φετος.
Κατοχος galaxy s4.

Nio

Δεν θα το βγαλουν για ανθρωπους ρε. Θα ναι για γοριλες. 😛 (ή οπως θα λεει η apple προοριζεται για μια μερίδα καταναλωτικου κοινου η οποια επιθυμει ενα σοβαρο επαγγελατικο τηελφωνο – τελειοποιημενο)
χαχαχαχαχα

Gmis

εμενα μου αρεσει στην φωτο ο σχεδιασμος του iWatch με το home button κατω … Αλλα αν ειναι διαφανο χαιρετα μου τον πλατανο !!!!!

Αποστόλης Ρόδος

Εύχομαι όχι πάνω από 5 ίντσες το iPhone … Ταβάνι οι 5 ίντσες για να μη πω και λιγότερο.
Καιρός είναι… Μετά τη χρήση πλαστικού σε συσκευή ήρθε η στιγμή και για μεγαλύτερα χέρια 🙂
Πέρα την πλάκα όμως, τις βλέπω πολύ θετικά τις ενδεχόμενες αυτές εξελίξεις.
Σας γράφω από το iPod Touch 5g του γιου μου και έχουν βγει τα μάτια μου έξω.
Αυτό που με προβληματίζει είναι σε τι τιμές θα έβγαιναν αυτά… 😉

Αλέξανδρος

5 είναι ταβάνι, ίσως και λίγο παραπάνω από ο, τι πρέπει… Καλύτερα να πήγαιναν στο 4,5-4,7 με μεγαλύτερο πλάτος, και όχι πάλι τόσο μακρόστενο..!

arg

Μιά χαρα ! μάλλονν προορίζετε για μπασκετμπολίστες μιας και η οθόνη δέν είναι κατάλληλη για το ευρύς κοινό !
(Ο/Η xx Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41) με πρόλαβες ! για να δούμε τί θα πει ο καράφλας στο σχετικό σποτάκι της εταιρίας !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.