iPhone 5, Το Σεπτέμβριο τελικά η κυκλοφορία του;

Συνέχεια στις φήμες είχαμε και πάλι χθες με πρωταγωνιστή το νέο iPhone 5. Αν και οι πρωινές φήμες έφερναν το πολυαναμενόμενο smartphone να ανακοινώνεται και να κυκλοφορεί στις αρχές του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στα τέλη Ιούνη, αυτές τελικά διαψεύστηκαν αργά το βράδυ, μετακινώντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του, κάπου στα μέσα του Σεπτέμβρη.

, iPhone 5, Το Σεπτέμβριο τελικά η κυκλοφορία του;

Η επικείμενη έκθεση WWDC 2011 στην οποία θα λάβει χώρα η ανακοίνωση του νέου iOS 5 και των χαρακτηριστικών του, σε συνδυασμό με την παράδοση της Apple να κυκλοφορεί τα νέα μοντέλα iPhone κάθε καλοκαίρι, έχουν κάνει τις φήμες να φουντώνουν καθημερινά, με θέμα την ημερομηνία ανακοίνωσης και κατ’ επέκταση κυκλοφορίας του νέου Phone 5.

To πρωί της Τρίτης το κορεάτικο ειδησεογραφικό site etnews.co.kr παρουσίασε σύμφωνα με τους αρθρογράφους του αποκλειστικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι το νέο Apple iPhone 5 θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα με το iOS 5 τον Ιούνιο που μας έρχεται.

Την φήμη αυτή ήρθαν να ανατρέψουν τα λόγια των υπευθύνων της Apple σε Αμερικάνους δημοσιογράφους, οι οποίοι και διέψευσαν κατηγορηματικά την υποτιθέμενη παρουσίαση της συσκευής τον Ιούνιο.

Με τα τωρινά δεδομένα πάντως, φαίνεται επικρατέστερο το σενάριο της παρουσίασης του κινητού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Κάτι τέτοιο μοιάζει πιο λογικό, αφού θα δώσει στην Apple το δικαίωμα να κρατάει σε εγρήγορση του οπαδούς της με τις ανακοινώσεις νέων προϊόντων ή λογισμικού να συμβαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να μην συμπίπτουν.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alan

Μήπως θέλει και να κρατήσει λίγο παραπάνω το iPhone 4 για να “τρέξει” λίγο το άσπρο που, το καημένο, τώρα βγήκε;; 😉

versavel

Με 4” οθονη που μαλλον θα εχει,και με τα υπολοιπα specs που λογικα θα ειναι κορυφαια,θα μιλαμε για το καλυτερο smartphone απο ολες τις αποψεις..Κρατω μια επιφυλαξη για το ποιο θα ειναι το αρνητικο του σημειο..Συνηθιζει η Apple να κανει σε καθε iphone παραδοσιακα ενα ‘λαθος’..

333Mbs

Έμεινες με την εντύπωση ότι έχει ένα μόνο λάθος !!Βαλε ένα Smartphone του 2009-2010 και δίπλα του το Iphone 4 !!Θα καταλάβεις πολλά !!Είναι λάθος και που υπάρχει αν δεν μάθει από τα λάθη της !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.