Φωτογραφίες του iPhone 5 και σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα [;]

Όποιος θέλει το πιστεύει! Αυτό θα είναι το iPhone 5 και ο τύπος που το έχει στα χέρια του το συγκρίνει σε μέγεθος και εμφάνιση με το τωρινό iPhone 4S αλλά και το προηγούμενο iPhone 3GS. Όπως και όλες οι προηγούμενες “διαρροές” από τις φωτογραφίες το νέο iPhone εμφανίζεται μακρόστενο διατηρώντας τη σχεδιαστική γραμμή που εισήγαγε το iPhone 4 και ακολούθησε τo 4S.

, Φωτογραφίες του iPhone 5 και σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα [;]

, Φωτογραφίες του iPhone 5 και σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα [;]

, Φωτογραφίες του iPhone 5 και σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα [;]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

71 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilis

αν ειναι ετσι το 5 , τοτε θα ειναι οτι πιο ακυρο και ασχημο εχει βγει μεχρι τωρα

Παναγιώτης Λ.

@Vasilis +1

Κωνσταντίνος

lol αισχος! :Ρ τι ειναι αυτο;;;;;;;; οτι και να βαλουν μεσα απο εξω ειναι πανουκλα :S

Vasilis_G

Η φαντασία δέχθηκε Ισχυρό πλήγμα….

Αχ! βρε καινοτόμα Apple…. Αχ!!

Υ.γ Να δώ τους τωρινούς κατόχους IPhone που εδώ και εμάμιση χρόνο αποκαλούν ΠΑΝΤΟΦΛΑ
οτιδήποτε πάνω απο τις 3,5” οι οποίες πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά τους είναι ΙΔΑΝΙΚΕΣ…θα εξακολουθούν να είναι ιδανικές μόλις κυκλοφορήσει το 5????
Η ΞΑΦΝΙΚΑ οι παντόφλες θα πάρουν την εκδικησή τους?????

Apostolos

Αν είναι έτσι μάλλον μείνανε από φαντασία στην apple!!!!

Takis

Δοκίμασα τηλεφωνα σε όλες τις διαστάσεις.το ρεζουμε είναι πως πως μέχρι 4 ιντσες δουλεύοντας άνετα με το ένα χέρι.4,3 ιντσες,οριακά. Απο κει και πάνω χρειάζονται και τα δυο χέρια.τι σε βολεύει λοιπόν είναι το θέμα.οι παντόφλες είναι απολαυστικες όταν είσαι χαλαρος,αλλα σε στιγμές άγχους,είναι σκέτο μαρτύριο.οπως επίσης μεγάλη διαφορα κάνει το λογισμικο στην παντοφλα.πχ τα windows είναι πιο χρηστικά σε πολλές ιντσες απο ότι οποιοδήποτε άλλο ακόμη και απο iOS πιστευω.τώρα αν η φύση της εργασίας σου είναι χαλαρή πχ γραφειο πολυθρόνα πουρο και οι 4,8 ιντσες μια χαρα κάθονται.

gian

παιδιά δύσκολο να πιστέψω ότι η apple θα κάνει ένα τόσο τραγικό λάθος στο design.
την έχω χεσ…η την εταιρία αλλά στο θέμα design και build quality την παραδέχομαι.

αν όντως το design είναι αυτό θα χάσει μεγάλο μερίδιο ιδικά τώρα που έχει πάρει φωτιά και ο ανταγωνισμός.

Αν βάλουμε και το “κλείσιμο” των laptop της (μη αναβαθμίσιμη ραμ/σκληρός) και πιθανότητα το κλείσιμο των mini/imac στο κοντινό μέλλον, τις τιμές των mac pro κτλ κτλ… θα μείνει μόνο με το ipad στο τέλος που και αυτό θα τρώει αβέρτα σφαλιάρες αργά η γρήγορα.

ανυπομονώ να δω την apple σε 3 χρόνια από τώρα. (βέβαια αυτά που λέω ειναι αερολογοεκτιμήσεις αλλά αυτή είναι η γνώμη μου)

GiannisMix

Κατι μου λεει οτι σε λιγο καιρο θα λεμε για τα iphone: “Η μεγαλυτερη φουσκα του αιωνα!”
Ηδη εχει ξεφουσκωσει η μοδα με τα iphone. αν ακολουθησουν κ ασχημες συσκευες;; παμε για φουντο! Το επομενο τεασερ τι θα ειναι; “παιζοντας jenga με τα iphone 5??”

Vasilis

Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι έτσι. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα απο τα “rumours”. Ένα προϊόν έχουν να φτιάξουν εδώ και 1,5 χρόνο….λέτε να μην ξέρουν τι να φτιάξουν. Τώρα αν βγει έτσι και ο κόσμος το αποδεχτεί τότε μιλάμε οτι η εταιρία θα πιάσει το τρισεκατομμύριο σε χρηματιστηριακή αξία, καθώς θα είναι η μόνη που θα πουλάει σκουπίδια προς 700€!!!

karkavelas

απεχθάνομαι την APPLE, αλλά δεν κατάλαβα;
το ακριβώς έπρεπε να βγάλει σε θέμα σχεδίασης μιας και που είστε όλοι ειδικοί.
κλασικός συντηρητικός σχεδιασμός της εταιρίας είναι.
έτσι και αλλιός και σε σχήμα τρίγωνο να το βγάλει τα πρόβατα θα το πάρουν.

GiannisMix

@Karkavelas προσωπικα εμενα αυτο iphone (αν κυκλοφορισει ετσι) μου θυμιζει περισσοτερο την ιδεα της Acer με το Iconia Smart παρα προιον της apple.

Nero55

Έτσι λέγατε και για το 4s πως δεν θα μοιάζει με το 4 και τέτοια,αλλά έμοιασε…Το iphone 5 θα πάει άπατο..

dhmhtrhs

ΟΛΟΙ κατηγορουν και κοροιδευουν την apple και τα iphone αλλα οπου και να πας υπαρχει σιγουρα καποιος με ενα iphone -.-

alex

iμαναμ!!!!!!!!!!!!!!!!! τι ειναι τουτο;;;;;;;;;;; σερβιετα;;;;; αν βγει ετσι,, αντε γεια τοτε..

Ιωαννης

απατο δεν θα παει!,αλλα αν ειναι ετσι θα ειναι ασχημο!

Provatopoulos

Να σας δω σε 9 μέρες τι θα λέτε πάλι ……..

kokos

Πλάκα κάνετε… Μιλάτε για την εταιρεία που καθορίζει την αγορά των smart phones και όλοι οι υπόλοιποι αντιγραφούν ασθμαίνοντας. Δε πάτε να βγάλετε την εμπάθεια σας κάπου αλλού

Βασιλης

Ναι gian δικιο εχεις.η εταιρια παει απο το κακο στο χειροτερο.για κλεισιμο την βλεπω παρολο που ειναι η πιο πλουσια στον κοσμο και οι μετοχες της ειναι στα ουρανια και ο,τι βγαζει πουλαει σαν ζεστο ψωμι. Ο,τι να ναι…

GiannisMix

@dhmhtrhs ολοι κατηγορουν την apple για το λογο οτι υπερκοστολογοντας ενα προιον “κλευει” το καταναλωτικο κοινο, μεσω του απιστευτα πραγματικα καλου μαρκετινγκ που δημιουργησε στα (επετρεψε μου) “προβατα” τη ψευδαισθηση οτι το iphone ειναι αναγκη. Και κοροιδευει οολους εκεινους που σκανε 500-700€ για κατι ππυ δεν αξιζει κατα τι γνωμη τους. Δεν κρινω κανεναν εγω προσωπικα. Ο καθενας τα χρηματα του τα κατουραει αμα θελει αλλα ας ημαστε αντικειμενικοι.. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη απατη απο το iphone. Σκεψου οτι το Macbook το βρισκεις στα 1100-1200 και μολις 500€ κατω εχει το κινητι της;;; ερχομαι κ σε ρωταω λοιπον… ΚΥΡΙΑ APPLE ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ MACBOOK ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ intelligentPHONE???? ενα εργαλειο με ενα γκατζετ τοσο κοντα σε τιμες;; ποτε!!!!!!

MEDS

Δεν υπάρχει περίπτωση η Apple να βγάλει iPhone με αυτή την αναλογία οθόνης. Τα rumors είναι εντελώς άκυρα. Υπάρχουν 10 δισεκατομμύρια apps χτισμένα στην αναλογία 4:3, αποκλείεται να τους κρεμάσουν όλους προσφέροντας 16:9 αναλογία στο “The New iPhone”(5). Αν γίνει αυτό μιλάμε για τρελά έξοδα για τους developers.

Εδώ είμαστε και τα λέμε. 4′ ίντσες οθόνη με αναλογία 4:3 θα είναι και διαφορετικό design από τη παντόφλα παραπάνω.

GiannisMix

@MEDS σωστο αυτο που λες κ λογικα αυτο θα γινει αλλα κατι μου λεει οτι η μετα Steven Jobs επιχη θα ειναι δυσκολη για την αππλε. Και παιδια μη ξεχνιομαστε. Η εταιρεια πλπυτησε λογο αιφονε. Θα μπορουσε να ηταν 100 φορες πιο πλουσια απο τα macbook που αξιζουν τρελα αλλα προτιμησε να υπερκοστολογει καποια γκατζετακια κ να τα πουλαει για minimac!

εγώ περιμένω και το ανύπαρκτο benchmark μαζί με το ανύπαρκτο design που βλέπουμε στις φωτογραφίες..!!!

MEDS

***Διόρθωση, όχι 4:3 αλλά 3:2 έχουν τα iPhone

gian

@Βασιλης αυτά τα λες εσύ όχι εγώ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι να ναι

παναγιωτης

4αρι και τα μυαλα στα καγκελα

ddr2

@ GiannisMix
Πολλών εταιριών τα smartphones είναι ακριβότερα από λάπτοπ. Αυτό συμβαίνει και με την htc και με τη samsung και με την LG. Γιατί σου κάνει εντύπωση να συμβαίνει και με την Άπλ?
Για τη μόδα του άιφον πάντως, δεν ευθύνεται μόνο το καλό μάρκετιγκ της απλ. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα αν το καινούριο κάθε φορά άιφον θα τρέχει γρήγορα και αν θα είναι smooth. Αυτά είναι δεδομένα. Μόνο για το design ανυπομονούμε. Και ούτε και εκεί απογοητεύει η Απλ. Αντίθετα, στα android τίποτα δεν είναι σίγουρο. Περιμένεις τα πρώτα hands on και τα πρώτα benchmarks για να κρίνεις, ή βλέπεις πύρινα τηλέφωνα να χωλαίνουν(πχ hox) για μήνες μέχρι να βγει μια σωστή αναβάθμιση. Όχι να χωλαίνουν λόγω bugs, όλα τα sw έχουν bugs. Να χωλαίνουν σε ταχύτητα και σπιρτάδα. Αυτά περί προβάτων….

Όσο για το design του νέου άιφον, κρατήστε και μια πισινή….

stathis

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΤΕΠΙ???? (ΕΚΤΟΣ) ΑΠΟ ΤΟ IPHONE5 ΒΕΒΑΙΑ

alex

οι παραγγελιες θα γινονται με το τετραγωνικο;;;;;

GiannisMix

@ddr2
Σεβομαι την αππλε για τα εργαλεια που εχει δημιουργησει και το πολυ ομορφο και χρηστικο iOS αλλα ως εκει. Απο αποψη ποιοτητας μιλησα. που ειναι τα καλα iphone αφου παντα ηταν ευαισθητα? Αλλο καλαισθητο και αλλο ποιοτικο. Ποιοτικο ειναι το Wave της Samsung, το ΝΟΚΙΑ Lumia 800, 900, N9, Lg optimus 7 κτλ… Καλη η αππλε αλλα πολυ λαμογια στη συμπεριφορα τους προς τον καταναλωτη.. Τα mac εχουν εξαιρετικη ποιοτητα και λειτουργικοτητα κ ομως ειναι χαμηλα κοστολογημενα θεωρω σε σχεση με την αντιστοιχη πολιτικη της εταιρειας (βλεπε ipod, iphone, ipad, τα οποια θα επρεπε να ειναι φθηνοτερα) επειδη δεν ειναι τοσο της μοδας. Εχουν πει πολλα ψεματα σε ολη την ιστορια τους σαν εταιρια κ δεν ειναι τυχαιο που τοσα χρονια ηταν στον πατο οικονομικα και ξαφνικα με ενα iphone εγινε η πιο κερδοφορα εταιρια. Δεν συγκρινα τα OS. Καθε ενα εχει μειονεκτηματα. Σχεση τιμης-αξιας συγκρινα και υπαρχουν πολλα στην αγορα που αξιζουν περισσοτερο, παρολα αυτα τα “προβατα” (δεν το χρησιοποιοω ειρωνικα) ακολουθουν το iphone λογο λεζαντας κ “ψευτοαναγκης”. Οποιος κρινει οτι τον εξυπηρετει και το χρειαζεται δεν θεωρειται προβατο επειδη το αγοραζει.

ddr2

Iphone θα είναι, όχι note…

alex

οταν οι αλλοι βγαζουν tabletphone η apple ανακαλυπτει την επιμηκυνση που ειναι και μοδα τωρα.αδιανοητο το νεο design που μακαρι να μην ειναι ετσι..

ddr2

@GiannisMix
Δεν μίλησα για την ποιότητα (που τη θεωρώ κορυφαία, αλλά δεν συζητάμε αυτό) , αλλά για ποιο λόγο κάποιος προτιμάει ένα Iphone. Δεν είναι ότι θα αγοράσω καλά και ντε ότιδήποτε και αν βγάλουν. Αλλά όλοι μας εκ των προτέρων ξέρουμε όπως ότι και να βγάλουν τουλάχιστον θα δουλεύει καλά. Δε συμφωνείς?
Δεν λέω ότι μόνο αυτά δουλεύουν καλά..
Όσο για την τιμή, σίγουρα τα απλ δεν είναι αυτό που λέμε value for money, αλλά τα status symbols ποτέ δεν ήταν τέτοια.

GiannisMix

@ddr2
Οντως θα δουλευει καλα λογο πολυ καλου OS. Συμφωνουμε 🙂 Καλο Χειμωνα!!

Provatopoulos

Ο πόλεμος μεταξυ προβάτων και κοροιδων συνεχίζεται ………..

GiannisMix

@Provatopoulos
Αναφερεσαι στην συζητηση μου με τον χρηστη @ddr2??
Αν ναι, ποιος ειναι το προβατο και ποιος το κοροιδο? Εγω που δεν εχω δωσει ουτε 1 ευρω στην αππλε? ή ο ddr2 που εκτιμαει την αππλε πως αν μη τι αλλο οτι κατασκευασει θα “λειτουργει” σωστα?

Provatopoulos

@giannismix
Αναφέρομαι σε όλους εδω στο Techblog φυσικά 🙂
Εσυ απο την στιγμη που δεν εχεις δώσει ενα ευρω στην apple πως μπορείς και την συγκρίνεις ?γιατι κανεις σχόλια για κατι που δεν ξέρεις ?προφανος εσυ ανήκεις σε αλλη κατηγορία …….

GiannisMix

@Provatopoulos
το αν ξερω δεν θα το κρινεις εσυ. δεν μιλησα ποτε μου στο techblog για πραγματα τα οποια δε γνωριζω. οταν δεν γνωριζα ρωτουσα για να μαθω 😉 δεν ειναι ντροπη. Μαλλον εσυ δεν θα επρεπε να σχολιαζεις που ουτως η αλλως προκαλεις κ παραβιαζεις του ορους χρησης. “Δεν επιτρέπεται: • H υποβολή σχολίων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στις συζητήσεις του Techblog.”
Τελος παντων, φιλε μου να σε ενημερωσω πως πολυ απλα ξερω 5 πραγματα κ ας μην εχω δωσει ουτε 1 ευρω και επι της ουσιας για να κρινεις την τιμολογιακη πολιτικη μιας εταιρειας δεν χρειαεται να την εχεις πληρωσει. και επιπλεον το να δουλεψεις με ενα προιον και να το γνωρισεις για ενα διαστημα δεν σημαινει οτι το πληρωσες ποτε 😉
Καλο Χειμωνα και σε εσενα.

Provatopoulos

@giannismix
Μην γίνεσαι “apple” τώρα …….Άκου εκει “δεν επιτρέπεται “,”παραβιαζεις”

GiannisMix

@Provatopoulos
καλο διαβασμα! εχεις να μαθεις τη διαφορα εταιρειων, παιχνιδιων, και του να σεβεσαι το project του Βλαχακη και τους ορους του απο τη στιγμη που εισαι εδω μεσα.
Γεια σου….

MEDS

Το troll του μήνα:

Provatopoulos λέει:
“Ο πόλεμος μεταξυ προβάτων και κοροιδων συνεχίζεται ………..”
“Αναφέρομαι σε όλους εδω στο Techblog φυσικά :)”

Nasos

Παιδια ηρεμια… η apple ποτε δεν αλλαξε το σχεδιο της. Ουσιαστικα καποια ρετους εκανε στο τηλεφωνο και ειναι το ιδιο χροοονια τωρα.

Τωρα απλα αποφασισε να μεγαλωσει την οθονη. Ειναι αρκετο.

Εγω πιστευω οτι ετσι θα ειναι και επισης πιστευω οτι θα κανει τις περισσοτερες πωλησεις ever…

ps Androidης ειμαι και εχω ενα Galaxy S2

Ante_geia

Όλος ο κόσμος (δεν μιλάω μόνο για τους φανς της εταιρίας) περιμένει να δει πως θα είναι το επόμενο iPhone … Και πιστέψτε με τώρα ιδικά που έφυγε ο ηγέτης ( Steve Jobs ) της Apple ( όχι ηγέτης όλων … της Apple μόνο ) το κοινό δεν μένει έτσι …!! Μέσα από το iPhone (5) η Apple στην ουσία εκεί θα φανεί αν όντως αξίζει και εάν θα βγάλει κάτι το διαφορετικό για να κρατησει τον κόσμο της !!! Δηλαδή εάν η Apple ΤΩΡΑ δεν βγάλει ΤΗΝ κινητάρα και βγάλει κάτι σαν αυτό εδώ πιο πάνω ( φήμες ξε φήμες κάτι ξέρουν αυτοί που τα λένε ) τότε συγνώμη που το λέω για όσους θα θιχτούν αλά έπιασε … ΠΑΤΟ

ddr2

Φημες ξε φημες, κατι ξερουν αυτοι που τα λενε, αλλα περσυ που τα ελεγαν, δεν ηξεραν τιποτα, οπως αποδειχτηκε.

Εχω την αισθηση οτι καποιοι θελετε παρα πολυ η απλ να βγαλει μια ασχημη συσκευη. Βασικα, οτι και να βγαλει, ασχημο θα το βλεπετε. Δεν εξηγουνται ααλλιως τα κεφαλαια γραμματα στη λεξη “πατος”.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Χαχαχα ένταξη δεν παίζει να ειναι και τόσο μαπα…..

Manos μ

Aποκλείω να είναι αυτό το επόμενο iphone.Αν ήταν να πάρω iphone την τελευταία διετία ο κύριως λογος θα ήταν το απίστευτο design του και η απίστευτη κατασκευή του, καθως πιστευω οτι το android εχει γινει τουλάχιστον ισαξιό του.Μάλιστα αυτός είναι ο κυριως λόγος που το iphone κανει τετοιες πωλήσεις αφού το προτιμούν και άτομα που δεν ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και τις δυνατοτητες που προσφέρει ενα smartphone.Πάνω στο design/κατασκευή έχει ´´πατήσεί´ η apple και για το μαρκετινγκ και την προώθηση του κινητού που επίσης συμβάλλουν σε κύριο βαθμό στις πωλήσεις.Η apple της φιλοσοφίας του Jobs πρώτα ξεκινάει από εκεί,εκεί δίνει τη μεγαλύτερη βάση.Πιστεύω ότι στην Αpple έχουν καταλάβει óτι αυτή η φιλοσοφία όχι μόνο εσωσε την εταιρία από την καταστροφή, αλλά την έκανε την εταιρία με την μεγαλύτερη μετοχική αξία που έχει υπάρξει ποτέ, για αυτό και αυτήν την φιλοσοφία θα ακολουθήσουν.Και εφόσον το κάνουν αυτό, εχουν την δυνατότητα το αντίστοιχο τμήμα με επλεφαλής τον Ive να φτοιάξει ένα πραγματικό κόσμημα, ένα αντικείμενο απαράμιλλης ομορφιάς το οποίο θα σαγηνέψει και πάλι πολλούς οι οποίοι θα ξοδέψουν τρελά λεφτά,ίσως πολλά παραπάνω από όσα αξίζει.Αυτό στην φωτογραφία αλλά και γενικώς τα περισσότερα από τα κομμάτια που υποτίθεται έχουν διαρρεύσει, δεν είναι όμορφα,φωνάζουν… Συνέχεια »

Ante_geia

@ddr2 Μην ξεχνάς ότι πέρυσι 1,5 μήνα πριν την κυκλοφορία του iPhone 4s βγήκαν τα χαρακτηριστικά και το πως θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ …!!! Οπότε πολύ πιθανών να είναι και έτσι !!! Εγώ δεν είπα ότι θέλω να πέσει η Apple δεν με νοιάζει στην τελική … είπα ότι άμα βγει έτσι τι να πω … εσένα σου αρέσει? … εμένα προσωπικά όχι !!!! Αυτο ειπα …!!!

Γιώργος

Παιδιά σταματήστε να τσακωνεστε για την μηλοεταιρια , ενώ αυτά που βλέπουμε ειναι fake!
Όταν βγει το νέο μήλο-τηλέφωνο βριστε όσο θέλετε(εκτός techblog)
Τώρα φάτε κάνα σταφύλι και περιμένετε το χειμώνα για να φάτε κάνα μήλο!!!
Υ.Γ. Τότε φάτε και την μηλο-εταιρια!!!!!

kostis

Η Apple σχεδιαστικά τουλάχιστον πάντοτε βγάζει τα ομορφότερα προιόντα σε σχέση με τις άλλες εταιρίες!όσοι πιστεύετε πως αυτή τη φορά θα βγάλει κάτι άσχημο,είστε γελασμένοι.Πάλι θα πουλήσει εκατομμύρια και πάλι θα είναι η 1η.Και ας μην έχει 8πύρινο όπως προφανώς θα βάλει η τραγική η samsung στο s4 για να ανοίγει το angry birds σε 1″ και όχι σε 2″.

Alex

Είχαν ξεκαθαρίσει ότι το 4s θα ήταν αναβάθμιση του 4

kostis

Όπως και το 3g με την ίδια νοοτροπία.

Γιωργος Αγριανιτης

ΩΩΩΩΩ καινουριο iphone,τρεχτε τρεχτε να προλαβετε….
Τι ειναι αυτα μωρε??Πανε καλα οι ανθρωποι,πως ειναι ετσι αυτο το κινητο??
Αν ειναι ετσι θα ειναι μεγαλη πατατα…”καινοτομιες” της apple σου λεει μετα…
Προτιμω το s3 και ας ειναι και καλα πιο γρηγορο το iphone 5 οταν βγει…

Alex

Και εκτός απο όλα αυτα υποστήριξαν ένα διάστημα ότι πάνω στο iPhone 5 δούλεψε ο Steve. Ε δε γίνεται να σχεδίασε κάτι τέτοιο.

ddr2

@Ante_geia
Δεν θα πώ ουάου, αλλά και άσχημο δεν το λέω με τίποτα.
Είναι που το έχω συνηθίσει στο μάτι. Αν έβγαινε τώρα, θα έλεγα ότι είναι πολύ όμορφο.
Γνώμη μου έτσι…

Θεόφιλος

Ειμαι κατοχος 4s. Αν βγει ετσι το 5αρι τοτε θα ειμαι κατοχος 4s mini !!!

Ante_geia

@ddr2 Πάντως εγώ θα ήθελα μια αλλαγή ρε παιδί μου στο σχέδιο κάτι διαφορετικό ( άποψη μου ) !!! 2 χρόνια αυτό το style εγώ προσωπικά βαρέθηκα ( Εαν είναι αυτό το τελικό γιατί ποτέ δεν ξέρεις ελπίζω να μην είναι αυτό ) !!!

ddr2

@ Ante_geia
Και εγώ θα ήθελα μια αλλαγή, συμφωνώ. Μένει να δούμε αν συμφωνεί και η άπλ
🙂

Θεόφιλος

Δεν νομιζω παντως να βγει ετσι. Εδω την γυναικα σου την ομορφη βαριεσαι σε 2 χρονια.Το κινητο δεν θα βαρεθεις? Αν βγει ετσι στα ιδια….τοτε ο Cook θα παει για,….cook.!!!

Alex

Θεωρώ ότι ειναι προπαγάνδα το ότι έχει διαρρεύσει μέχρι τώρα ώστε να στραφούν οι καταναλωτές σε άλλους κατασκευαστές. Προβλέπω τελείως διαφορετικό design και αργότερα iPad mini κάτι σαν το tabletphone της Samsung.

dimitris

haters gonna hate, αυτο ξέρω εγώ αν και δεν έχω iphone… δεν θα ρισκάρει η εταιρία αφού έχει και ανθρώπους που την ακολουθούν… δεν θα έχει τεράστιες αλλαγές.

ορεστης

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! κοιτα πως ειναι! σα χαρακας!

Panagiotis

Είναι ωραίο να υπάρχουν πολλές γνώμες…αλλά τελικά τα blog έχουν μοιραστεί στην Ελλάδα σε στρατόπεδα…εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι τουλάχιστον τα Apple-blogs είναι διακριτά ώστε όποιος δεν γουστάρει δεν τα ακολουθεί…αλλά τα υπόλοιπα…και με όλο τον σεβασμό…tech-τάδε…gadget-τάδε…και όλα αυτά…ήμαρτον…ονομάστε το samsung fans να τελειώνουμε…να ξέρουμε και τι διαβάζουμε…το άρθρο ξεκινάει με: “Όποιος θέλει το πιστεύει!” προκαταβάλοντας αρνητικά τους αναγνώστες του…εγώ επειδή ακολουθώ Apple (ναι είμαι και εγώ πρόβατο ο δύστυχος!) μια χαρά το βρίσκω…και θα δούμε αν θα είναι έτσι τελικά το κινητό…σε 10 μέρες θα ξέρουμε…τώρα αν θα πατώσει, αν θα αποτύχει, αν θα γελάει ο κόσμος κλπ θα φανούν στο μέλλον…το μόνο που ξέρω είναι πως όταν η Apple έβγαλε το 1ο iPhone η Samsung κυκλοφορούσε το πρωτοπωριακό d900 με συρόμενο πληκτρολόγιο που όταν πάταγες κουμπί “ζωγράφιζε τα νούμερα” στην οθόνη…γιατί δεν συνέχισε άραγε σε αυτήν την γραμμή…μήπως και οι διευθύνοντες της Samsung είναι και αυτοί πρόβατα και έχουν iPhone? Διότι από τότε, ό,τι βγάζει η Apple προσπαθούν να το βγάλουν και αυτοί…smartphone…tablet…ultrabook…imac…κλπ κλπ κλπ

Alex

Πες τα φιλαράκι!!!!!!! Apple για πάντα!!!!!!

Kyriakos

Οταν η Samsung παρουσιασε το galaxy note 2 ολοι ετρεξαν να πουν οτι εχει το ιδιο design με το S3 και οτι δεν ειναι καθολου καινοτομοι και δημιουργικοί.Αλλα όταν η apple βγαζει καθε χρονο smartphone με το ιδιο design χαρακτηριζεται ως δημιουργικη και καινοτομα.

Δεν πιστευω πως το iphone 5 θα μοιαζει ετσι ακριβως επειδη η apple στοχευει στην αισθητικη.Ωρα τωρα να αναρωτιομαστε τι κανει τον 1,5 χρονο που χρειαζεται για να βγαλει νεο smartphone.Γεμιζει το χρονο τις καταβάλοντας μηνυσεις?(Και για να μην κριθω,δεν εχω τιποτα με την apple,ισα ισα που εχω το ipod.Αλλα απο τότε έχασα το ενδιαφέρον μου.Είχα την επιλογη να αγορασω iphone ή galaxy.Και διαλεξα to galaxy.Γιατι?.Επειδη εχω ορθη κριτικη σκεψη.

ddr2

Μπραβο ρε Κυριακο, εσυ εχεις ορθη κριση και εμεις εχουμε ορθη… βουρτσα.
Αντι να πεις οτι ο καθενας αγοραζει αυτο που του κανει κεφι και ολα μελι γαλα, προσπαθεις να μας παρουσιασεις τον εαυτο σου καλυτερο απο τους αλλους.
Ε, ρε κομπλα που την εχετε. Ειδες εδω περα κανεις να γραψει οτι ειναι πιο εξυπνος απο τους αλλους επειδη εχει αιφον?
Δεν πατε να βρειτε καμια δουλεια λεω γω…

Kyriakos

Δεν συγκρινα τον εαυτο μου με κανενα.Μιλησα για τον τροπο που το σκευτηκα.Αν θεωρεις οτι προσβαλα εσενα ή καποιον αλλο με συγχωρεις 🙂

ddr2

Σορρυ, ημουν και εγω αδικαιολογητα επιθετικος. 🙂
Αλα ελεος πια. Ο καθενας οτι θελει αγοραζει και χαιρομαστε τα κινητακια μας. Ειναι αναγκη να προσπαθει ο ενας να μειωσει τον αλλο? Ολοι το ιδιο παθος μοιραζομαστε. Ειρηνη ημιν και με συγχωρεις 🙂

Kyriakos

Πρεπει να ζητησω και εγω συγγνωμη γιατι οταν γραφω τεινω να μελοποιώ τα πραγματα:p
O καθενας διαλεγει οτι θελει επειδη το γουσταρει και οχι επειδη θελει να κανει μοστρα και να φαινεται υπεράνω…ειδικα για ενα κινητο.Αυτό ηθελα να πω.Γιατι εχω δει πολλά απο αυτά.

fotis

Ελπίζω το καινούριο iphone να είναι στο ίδιο πλαίσιο απλά να αυξήσουν της ίντσες της οθόνης (4”) και να αλλάξουν λίγο τα γύρω γύρω.. Το 4,4s ήταν άψογα σε θέμα αισθητικής αλλά και λειτουργηκότητας. Αυτό το μοντέλο το οποίο δείχνουν όλοι θα μπορούσε να είναι το νέο iphone τέσσερα χρόνια πριν. Απλά ελπίζω να μη βγει έτσι γιατί κάποια στιγμή θα ήθελα να αποκτήσω ένα και εννοείται πως θα ψάχνω για 4ρι..

Νικος

Be cool ολοι παιδια! Οτι και να λετε … Οι μεν και οι δε….παλι ολοι θα τα σκασουμε! Γιατι πολυ απλα οτι και να παρεις αμα ειναι hi end την πεντακοσαρου δεν την γλιτωνεις! Και αυτο ισχυει για ολες τις εταιρειες! Οποτε ο καθενας μπορει να δινει αυτα τα 500+ οπου του @!@…. Δεν δειχνει ενα gadjet το επιπεδο και την νοημοσυνη του καθενος!

Τασος

ένας γνωστός μου πήγε στη Βουλγαρία κ πουλούσαν Iphone 5.. παίζει να είναι κανένα τέτοιο κ αυτό.. βασισμένο στις φήμες που είχαν βγει όλο αυτό τον καιρό..

ΘΕΩΠΟΥΛΑ 1821

καλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχει οθονη 4αρα capasitive hd σε επεξεργαστη καποιον 2πυρηνο η 4 ,καμερα σιγουρα την 12αρα που εχει το sony xperia s ,ios 6 και το σχεδιο καπος ετσι θα ειναι σιγουρα πολυ λεπτο αλλα με λεπτομεριες που θα το κανουν να διαφερει απο το 4σ.

οσο για τα φαν μποι μην τρελενεστε η απλε εχει μαζεψει τοσο χρημα οσο το αεπ της usa..οχι οτι ειναι καλο αυτο αλλα δεν νομιζω οτι θα κατασταφει απο μια αποτιχια αν και να ειναι και αποτιχια θα πουληση αρκετα…καποια παιδια ποιο πανω κατι λεγανε για τα μακ και μακμπουκ προφανος δεν εχουν δουλεψει ποτε για να κρινουν γιατι θα ξερανε πος καθε εταιρια καθε επαγγελματιας (δισκογραφικες φορογραφοι dj αρχιτεχνονες κτλ..) εχουν μακ γιατι δεν κολανε για να σε ξεφτιλισουνε και εχουν και πολυ καλες εφαρμογες που σε βοηθανε πολυ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.