Οι επίσημες φωτογραφίες του iPhone 5

Μετά την ολοκλήρωση της επίσημης παρουσίασης, έφτασε η στιμγή και για την διάθεση των επίσημων φωτογραφιών του νέου iPhone 5 από την μαμά Apple. Το νέο iPhone έρχεται με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 1136×640 pixels και είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από το τωρινό μοντέλο 4S. Το iPhone 5 ποζάρει επίσημα στις παρακάτω photo. Δείτε τις.

, Οι επίσημες φωτογραφίες του iPhone 5

, Οι επίσημες φωτογραφίες του iPhone 5

, Οι επίσημες φωτογραφίες του iPhone 5

, Οι επίσημες φωτογραφίες του iPhone 5

, Οι επίσημες φωτογραφίες του iPhone 5

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

96 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

βλακεια ειναι νμζ θα ηταν κατι καλυτερο!!!

Νικόλας

Πανέμορφο! Το αγαπώ!!

Πανος31

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΑΛΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ?. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΑΡΕ JUMBO ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΣΣΣΣΣΤΤΤ…

alex

Απλα τελειο

Ευάγγελος

Περίμενα κάτι πολύ πιο καλό!
Τελικά αποδείχθηκε τρελή μούφα !!!!!!!!

GREG

Τελικά οι διαρροές ήταν αληθινές.

Ευα

To λατρεψα μολις το ειδα!!

chris

Χμμμ.. πολυ μακρόστενο, same design 🙁

Thomas

Τώρα σοβαρά. Τους πήρε 3 χρόνια να φτιάξουν τα ακουστηκά; Μας δουλεύετε στα μούτρα μας; ο.Ο

Solon

Περίμενα μια ανανέωση στο ντιζάιν από την Apple. Ειδικά μετά από τις κόντρες με τη Samy. Από ότι φαίνεται όμως και η Apple έχει αρχίσει να χάνει την έμπνευσή της.

γιωργος

μιλαμε για τρελο fail! 3 χρονια το ιδιο πραγμα! ξαναζεσταμενο φαγητο και πολυ πισω απο το s3 ,one x ,4x hd ….

Γιώργος Μ.

Ούτε με σφαίρες! Θέλω να δω φανμπόιζ να το υποστηρίζουν και να σκάσω στα γέλια (όπως κάνω με όλα τα φανμπόιζ).

gian

μπράβο απλ συνέχισε έτσι!

τελικά δύσκολα χωρίς jobs

apostolis

Galaxy S II και τα μυαλα στα καγκελα….αντε και συντομα με 4.1 ελπιζω….i phone 5 και πρασινα αλογα…δωστε android στο λαο ρεεεε………..

kostas

το λευκό είναι τελειο

makis88

Ωραίο είναι! Δεν άλλαξε πολύ αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι άσχημο. Δείχνει ποιοτικό και είναι δυνατό. Τα μειονεκτήματα είναι πάντα τα αναμενόμενα κολλήματα της apple… Είναι θετικό το οτι υπάρχει ένα hi end με φυσιολογικές διαστάσεις γιατί έχει παραγίνει το κακό με τις κακόγουστες παντόφλες. Που κολλάν τα σχόλια για το Galaxy σ’αυτό το thread απο μερικούς δεν μπορώ να καταλάβω!

ορεστης

θελω να δωσω ενα συγχαρητηρια στην apple γιατι βγαζοντας ενα κινητο σαν κι αυτο πολυ πισω απ τον ανταγωνισμο με ΚΑΜΙΑ καινοτομια, εχει fanboys που ειναι ανεργοι ξερω γω και μεζευουν με καθε δυνατο τροπο χρηματα για το κινητο… αυτο για μενα ειναι επιτυχημενη εταιρια κι ας μην προτιμω σε κανεναν τομεα τα προιοντα της

pallasa

Ενα iphone 4s II

Argiris

Παιδιά κοιτάξτε αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά ! Το κινητό είναι απίστευτο για τον πολύ απλό λόγο τό ότι παραμαίνει σε λογικές διαστάσεις..!! Ετσι που το πάει η samsung το επόμενο galaxy θα είναι tablet oxi kinito..Ektos autou gt kollate se kapoia 8emata..Aλλο το 4S άλλο το 5.Ποιο είναι το πρόβλημα σας δεν καταλαβαίνω…Για το 4S να το δεχτώ ότι αφού άλλαξε μόνο εσωτερικά από το 4 είχατε λόγο όσοι είχατε 4 να μην το θέλετε.Τώρα δεν χωράει αμφιβολία πως με την ολοκληρωτική αλλαγή εξωτερικά και εσωτερικά (hardware) είναι και πάλι top στην αγορά.Θα το δείτε από τις πωλήσεις.Αγαπητοί φίλοι της Samsung έχω μόνο να σας πω ότι τα κινητά παντόφλες τύπου new galaxy δεν υπάγονται στην κατηγορία κινητά με τέτοιες διαστάσεις..Κινητό σημαίνει κάτι το οποίο κρατιέται και μεταφέρεται εύκολα.Oχι να χρειάζεσαι χέρια γίγαντα για να χωρέσει στο ένα χέρι..
Το iphone 5 είναι κινητάρα με όλη την σημασία της λέξεως.Καλή συνέχεια samsung fans.Σκεφτείτε όσες διακαιολογίες μπορείται για να ανεβάσετε και κανένα σκαλί τα κινητά σας.

alexandros κ

εαν ηταν καπως ετσι: https://www.youtube.com/watch?v=JiBkHop_qJI
θα το επαιρνα και εγω που ειμαι android fun boy αλλα…..παντως ενα μεγαλο μπραβο στην apple που καταφερε και εβγαλε το πρωτο τηλεφωνο-τηλεκοντρολ και φυσικα το εχει πατενταρει.χαχαχαχαχαχα.

michalis_mclaren

Καμία καινοτομία-καμία έμνευση-τίποτα απολύτως απλά!!! Πάλι καλά που υπάρχουν κάποιοι που θα το πάρουν τυφλά και ας μην είχε καν οθόνη!!! Τουλάχιστον θα λένε στους υπόλοιπους οτι έχουν το iphone 5. YEAaaaa i’m the one!!! χαχαχαχαχα!!!!

Γιωργος Αγριανιτης

Τι στο καλο,για να μην βρισω βραδιατικα,του βρισκετε οι μισοι και λετε το αγαπησα και το λατρεψα και και και???
Ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το 4s οπως το 4s ειναι ΙΔΙΟ με το 4 αλλα ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!
Ειστε καλα????παναγια μου…..

Γιωργος Αγριανιτης

By the way….to Galaxy S2,S3 και το One X πιστευω ειναι κλασεις πιο ομορφα…
Και οσοι λενε τα 2 τελευταια δεν ειναι κινητα αλλα παντοφλες…
1)To S3 το χρησιμοποιω καθημερινα ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΕΡΙ(εκτος αν θελων να γραψω ενα sms στα γρηγορα) και εχω 1.73 υψος και κανονικα χερια οχι τεραστια…επισης το μεταφερω ΣΕ ΤΣΕΠΗ ΤΖΙΝ σχεδον παντα και χωραει ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΗΚΗ…
2)Δοκιμαστε το πρωτα οι ιδιοι και μετα πειτε οτι κουταμαρα σας κατεβει!!!!
Και επισης υπαρχουν και τα 2 Note να δειτε τι παει να πει μεγαλο….
Αντε καλο βραδυ…

Katerina Papaxristodoulou

Παιδιά καταλαβαίνω την σύγχιση σας ειδικά όταν βγαίνει κάτι ανώτερο από τα κινητά σας.Είμαι κάτοχος galaxy 2 και δεν θα έπαιρνα το 3 σε καμία ζωή.Τώρα ξανά μετά το 3GS θα γυρίσω στην apple που κακώς την άφησα για να αγοράσω samsung.Το μετανιώνω από την πρώτη μέρα που το πήρα και τώρα πάει για πούλημα σε καμία τιμή εξευτελιστική γιατί κανείς δεν θα το αγοράζει.Εκεί θα καταλήξουν και το galaxy 3 galaxy 4 galaxy 5 ,Oσα και να βγάλει θα είναι σαγιονάρες.
Ελπίζω να με ακούσουν αρκετοί και να μην κάνουν το λάθος αγοράσουν παντοφλίτσες για το χειμώνα π.χ galaxy 3.

azriel84

Περίμενα 3D οθόνη με ολόγραμμα, εικονικό πληκτρολόγιο, τεχνητή νοημοσύνη σαν τον Jarvis του Tony Stark…μεγάλη απογοήτευση, τα Android ειναι πολύ μπροστά ναι με τα εξελιγμένα καινοτόμα πλαστικά…

andreas kor

Το να λες ενα κινητο ”κινηταρα΄’ που δεν εχει τιποτα καινουριο πανω του , μα τιποτα ομως
το βρισκω γελοιο!! Ελεος ρε παιδια ξεκκοληστε μερικοι με της παροπιδες…Πρωην κατοχος 4ς και νυν κατοχος S3…@ argiris Δεν θα σκεφτουμαι καμοια δικαιολογια γιατι το S3 ειναι κινηταρα!!

Γιωργος Αγριανιτης

@ andreas kor
Συμφωνω φιλε 100%!

stavros

Το τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο…εκπληκτικο design, απιστευτη ποιοτητα κατασκευης, και για αλλη μια φορα η συνεργασια hardware με software βαζει τα γυαλια σε ολες της πλαστικουρες με android. Aυτο ειναι και το μεγαλο ατου της apple…

lefteris

πατατα…..τελος..

andreas kor

Ναι και για να κανεις τα βασικα πρεπει να το ξεκλειδωσεις αλλιως τιποτα…Ασε που και ξεκλειδωμενο παλι περιορισμενο ειναι… Αυτο και αν ειναι μεγαλο ατου της apple…!!
Φιλικα παντα.

fotis

Καλό είναι αλλά δε θα κάνει τόση θράυση όσο το 4 ή το 4s…!!!!

Θεόφιλος

Εχω το 4s. Από αυριο το κινητο μου μετονομαζεται σε 4smini. Λοιπαμαι.Περιμενα κατι αλλο παρα τις τοσες φημες.Τι να πω…..τοσο καλο λειτουργικο σε ξαναζεσταμενο σχεδιο……..γιατι ρε γαμωτο……γιατι?

Stamatis

GTP apla!!!!!!!

alex

Χαχαχαχα ακου τι λεει ο αλλος 3D και τεχνητη νοημοσύνη.. που ζεις ρε φιλε στο Matrix? Ακου εκει… Τι αλλο θα ακουσουμε απο τα fanboys για να δουμε

Alekos

Οταν το android εβγαλαν πολυ-πυρινο επεξεργαστη η apple ελεγε πλεονασμος και στο 4ς τι εβαλε?? Οταν η apple ελεγε (συμπεριλαμβανομενων των fanboys) 3,5″ ποτε 4αρα+ οθονη γιατι κανει το κινητο παντοφλα στο 5 τι εβαλε?? Μην τρελενεστε ομως να ναι καλα ο jobs που εκανε ονομα.στν εταιρια οποιος εχει αντιθετη αποψη ας δει τν ιστορια της apple otan o jobs παραιτηθηκε και ξαναγυρισε. Και κατι ακομα, το SE C902 στελνει μουσικη στο pc χωρις να συγχρωνιζει 1 ωρα στ itunes παρα μονο με BLUETOOTH, το iphone??

t

iRemote…

Argiris

andreas (Το να λες ενα κινητο »κινηταρα΄’ που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ πανω του , μα τιποτα ομωςτο βρισκω γελοιο!! Ελεος ρε παιδια ξεκκοληστε μερικοι με της παροπιδες…Πρωην κατοχος 4ς και νυν κατοχος S3…@ argiris Δεν θα σκεφτουμαι καμοια δικαιολογια γιατι το S3 ειναι κινηταρα!!) >>>andreas Αυτά που λες προδίδουν ότι δεν έχεις τεχνολογική παιδεία.Σωστό θα ήταν να ρίξεις πρώτα μία εκτενή ματιά στα χαρακτηριστικά του iphone 5 και στην συνέχεια να επιδοθείς σε σχόλια που μειώνουν και το ίδιο σου το κινητό.Τουλάχιστον τώρα γνωρίζεις πολύ καλά ότι στον τομέα hardware και εμφάνισης δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την samsung ούτε και υστερεί σε τίποτα. Ως κάτοχος iphone 4S έχεις το δικαίωμα να εκφράζεις την γνώμη σου για το συγκεκριμένο μοντέλο και όχι για κάτι νέο και διαφορετικό εξωτερικά και εσωτερικά.Οι απόψεις πρέπει να στηρίζονται σε στοιχειώδεις αποδείξεις και όχι σε σχόλια του αέρα.Ο χαρακτηρισμός ”παντόφλα” κυριαρχεί χρόνια στον χώρο των κινητών και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση που ανέφερα στο πρώτο μου σχόλιο όπως προκύπτει δικαίως από τις διαστάσεις της συσκευής samsung galaxy s3. Εν πάσει περιπτώσει.Το ότι ασχολούνtαι σφοδρά με την apple οι samsungs lovers αυτό λέει πολλά.Καλό βράδυ @Γιωργος Αγριανιτης Εαν θεωρείς τις διαστάσεις του galaxy λογικές… Συνέχεια »

PanosS

Ο/Η alex λέει:
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:13
Χαχαχαχα ακου τι λεει ο αλλος 3D και τεχνητη νοημοσύνη.. που ζεις ρε φιλε στο Matrix? Ακου εκει… Τι αλλο θα ακουσουμε απο τα fanboys για να δουμε

Seldon are you?

Evridiki

@argiris +10000000000

versavel

Ποια τεχντή νοημοσύνη,αυτοί εκεί στην Apple υποτιμούν την νοημοσύνη όλων μας παγκοσμίως…Ίσως στο iPhone 8 ή 9 έρθουν στα συγκαλά τους…

Γιωργος Αγριανιτης

@Argiris Καταρχας,το 5αρι εχει widescreen οπως το S3 και σχεδον ολα τα smartphones στην αγορα αρα το σχολιο σου για την τετραγωνη τηλεοραση (οπως 4:3 ratio ειχε το 4/4s) ειναι το λιγοτερο ακυρο και ξεκαρφωτο και καλυτερα να το κρατουσες για τον εαυτο σου! Η αγορα προχωραει και καλο ειναι να εχεις μεγαλη οθονη υψηλης αναλυσης με μικρο πλαισιο και λεπτο σχεδιασμο για να μην σου βγαινουν τα ματια! By the way,η κοπελια μου εχει το S2 και ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο το S3 απο το S2 λογω οτι εχει πολυ καλυτερη διαχειριση του χωρου γυρω απο την οθονη αρα βγαινεις τελειως ακυρος απο θεμα διαστασεων…πραγματικα λυπαμαι ετσι? Eχω αρκετες γνωσεις πιστευω καθως εχω φαει χρονια σε forums και αρθρα….(καλως η κακως…) Απο exterior design δεν εχει αλλαξει στο ελαχιστο! Το μονο που αλλαξε απο leterbox η οθονη εγινε wide!Αναγκαστικα αλλαξε και το πλαισιο και επειδη βολευε καλυτερα το εκαναν unibody,κατι που υπηρξε εδω και πολυ καιρο(βλεπε Htc Sensation) αρα που ειναι η καινοτομια εκει?Απλα ηρθε εκει που ηταν οι αλλες εταιρεις πριν απο αυτο… Και απο hardware δεν εντυπωσιασε…ολα τα high end κινητα ειναι αρκετα πιο γρηγορα απο 4s απλα ανεβηκε με το 5αρι ενα σκαλι…τιποτα αλλο!Chipset αλλαξε για ταχυτητα…… Συνέχεια »

GiannisMix

@argiris Τα ιδια ακριβως σχολια λεγατε (για το μεγεθος της οθονης κ τη φορητοτητα) ολα τα φανμποιζ της αππλε οταν ολοι ηταν στις 3,8-4,3″ κ εσεις κλαιγατε με τη μιζερη 3,5″…. Εκει που εισαι ημασταν πριν 4 χρονια!!! Κ εδω που ημαστε θα εισαι σε λιγοτερο απο ενα χρονο οταν θα πιασεις στα χερια σου εργαλεια!!

Γιωργος Αγριανιτης

μια μικρη διορθωση…
“Το μονο που αλλαξε απο leterbox η οθονη εγινε wide!”
“Το μονο που αλλαξε απο 4:3 η οθονη εγινε 16:9!”

killbillgr

Το 3g .με το 4g. Είχαν κάποιες διάφορες.αυτο τώρα πάλι τη είναι ένα 4s με οθόνη 4″ και κάποιες βελτίωσης.ενα χρόνο δουλειά για να το κανουνε από 3.5″ σε 4″ ίντσες.ειναι όμορφο δεν λέω αλλά ο κόσμος του iPhone δεν περίμενε αφτό το κινητό να δει περιμενεε έναν χρόνο να δει πολλά παραπάνω…

GiannisMix

@Alekos +1 ρε αγορινα. Πες τα γιατι θα τρελαθουμε στο τελος!

alexia

argiri>>> συμφωνω μαζι σου! αλλα τωρα οτι και να πεις εχουν μαζευτει ολοι οι samsung fans και θα λενε τα δικα τους…εγω δεν ειμαι κολλημενη ουτε με τη samsung ουτε με την apple αλλα η αληθεια να λεγεται…η apple βγαζει κινητα πολυ καλυτερα ποιοτικα σε σχεση με αλλα …οσο για το iphone 5 φαινεται τελειο …οκ μοιαζει με το 4s αλλα που το κακο σε αυτο? ισα ισα το ξεπερναει με τα χαρακτηριστικα και τη σχεδιαση και πιστευω πως θα τα παει πολυ καλα στις πωλησεις!! και ενδιαφερομαι να το αγορασω! 😉

JohnWave

Ότι η Apple θα έβγαζε ένα μακρόστενο κινητό και με τόσο μεγάλα περιθώρεια στο πάνω και κάτω μέρος δεν το περίμενα.Το 4S το θεωρώ πολύ πιο όμορφο και πρακτικό σε σχέση με το 5 όπως επίσης θεωρώ πολύ πιο όμορφο το galaxy SII σε σχέση με το SIII.Τι στο καλό πάθανε φέτος οι σχεδιαστές των δύο εταιριών???Από τις νέες ναυαρχίδες το respect μου όσο αφορά το σχεδιασμό πάει στο 920 της Νokia ( σε μαύρο χρώμα φυσικά).

oleg

χα! το πιο αστειο σε αυτα τα σχολια των “haters” ειναι οτι οι περισσοτεροι ειναι κατοχοι samsung s3..το οποιο ποσο κοστιζε? 670 ευρω? οσο και το iphone 4s δηλαδη!
χμμμ… αρα παει η δικαιολογια για τα λεφτα που κλεβει η apple.. τα ιδια χαλια πληρωνεται ολοι και το παιζετε και κερδισμενοι!
απλα παρτε το αποφαση αγορακια… ο καθενας με το γουστο του.. παρτε την πλαστικη παντοφλα εσεις με το σουπερ open source λογισμικο αδροιδ.. και εμεις με το τηλεκοντρολ μας που και καλα δεν μπορεις να κανεις τπτ!
η μαχη apple-samsung δεν θα σταματησει που να κλαιτε και να χτυπιεστε! οι περισσοτεροι γουσταρουν apple…οι λιγοτεροι και κομπλεξικοι και λινουξαδες και χακεραδες και γαματοι προγραμματιστες γουσταρουν sam!
ΟΥΑΤΕΒΕΡ!!!
Μπαιιιι!

Γιωργος Αγριανιτης

“Εξυπνε” oleg…(και καλα μαλλον γιατι με βαση τα λεγομενα σου δεν εισαι) Το galaxy s3 16gb αυτην την στιγμη κοστιζει 520 ευρω…την ιδια ακριβως στιγμη το προηγουμενης τεχνολογιας περσινο 4s 16gb κοστιζει κοντα στα +60 απο οσα εχει το galaxy που ειναι μια γενια μπροστα σε τεχνολογια…και να μην πουμε για το 5 ποσο θα εχει!αρα η apple οντως κλεβει λεφτα αρα αυτα που λες δεν εχουν καμια απολυτως βαση! Μπορεις να κλαψεις τωρα και να συρθεις πισω στην σπηλια σου,ευχαριστω…:) Επισης by the way…τις τιμες απο κανα γερμανο τις τσεκαρες μεσα σε απολυτο σκοταδι εμπιστευεσαι ενα καταστημα που σε γδερνει? Ααα ρε προβατακια που ειστεεε… Και οι linuxαδες χακεραδες και καλα κομπλεξικοι που λες γουσταρουν ανοιχτο λογισνικο για να μπορουν να το διαμορφωνουν και να το πειραζουν οπως αυτοι θελουν! Και γιατι ειναι κομπλεξικοι γιατι θελουν ελευθερια στις επιλογες τους και οχι περιορισμο με το λουρι οπως η μαμα apple?και μην πεις για jailbreak(αν ξερεις καν τι ειναι αυτο) γιατι και να το κανεις η παραμετροποιηση του λειτουργικου ειναι μιλια μακρια απο αυτα που κατορθωνουν οι “κομπλεξικοι χακεραδες” και μαλλον εσυ εισαι κομπλεξικος γιατι ζηλευεις,επειδη στο αγαπημενο σου μηλαρακι το μονο που αλλαζεις ειναι το wallpaper…;) Βαλτε λιγο μυαλο… Συνέχεια »

Γιωργος Αγριανιτης

Και κακως επεσα στο επιπεδο σου παραφερθηκα και στα εχωσα καπως σκληρα…
Ουτε καν αξιζε…λαθος μου….

Βανια Παπασωτηριου

Γιωργος Αγριανιτης +1!!
Η apple για μενα απο σημερα κιολας υποβαθμιστηκε ακομα περισσοτερο…απο δω και περα θα την γραφω “απλ”… Ουτε την εναλλαγη για τα αγγλικα δεν χαραμιζω…οπως και αυτη δεν χαραμησε λιγο παραπανω χρονο στο high end κινητακι της για να προλαβει την αγορα,αλλα και που δεν την προλαβε δεν ειδα πουθενα καμια πρωτοπορια(για αλλη μια φορα συνεχομενα)για να δικαιολογησει την καθυστερηση…το μονο που καταφερε ειναι να γινει ρεζιλι πλασαρωντας ξαναζεσταμενο φαγητο που απλα του εριξε τυρι…

oleg

ας γελασω! λες ολα αυτα “εξυπνε” Γιωργο..παρ’ ολαυτα δεν εισαι fanboy της σαμυ/android. Eξυπνη κινηση για να ξεφυγεις ευκολα..! Αν εσυ το κινητο σου το αγοραζεις απο το μαγαζι που σου κανει δωρο 100 ευρω προφανως το ιδιο μπορω να κανω και με το iphone! KAI το αστειο αυτο με το +60 ειναι απλα γελοιο, ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα… ευχαριστω 🙂 To iphone θα κοστιζει ακριβως την ιδια τιμη που ειχε τωρα το 4s, οπως και κανουν παντα.. Τωρα αν εσυ θεωρεις φοβερη τεχνολογια να κοιτας μακρια απο την οθονη και να σβηνει αυτη η να ακουμπας δυο σαμυ για να μεταφερεις εικονες (τεχνολογια υπερυθρων σχεδον)..τοτε κουλ! Απο κει και περα οπως ειδες εγω δεν διαλεξα κανενος μερια μιας και τονισα οτι τα κινητα αυτα ειναι για διαφορετικο κοινο.. Τυχαινει το κοινο για το iphone να ναι μεγαλυτερο, μιας και δεν γεννηθηκαν ολοι κομπιουτερακηδες σε αυτον τον κοσμο με τη τεραστια περιεργια να πειραζουν τα κινητα τους και να τους βαζουν και nitro! Με λιγα λογια παρε κ εσυ το αγαπημενο σου σαμυ και αλλαξε του τα φωτα μεσα… αφου εισαι ψαγμενος οπως λες θα πρεπει αντιστοιχα να καταλαβαινεις οτι δεν θα αλλαξεις γνωμη σε κανεναν κραζοντας το μηλαρακι..απλα θα τον τσιγκλισεις… Συνέχεια »

oleg

χαχα μιλαει και για επιπεδο! γαματος! απο το ΜΙΤ πρεπει να σαι..

Γιωργος Αγριανιτης

Εγω δεν πηγα να αλλαξω την γνωμη κανενος,απλα λεω πως τα πραγματα ειναι αλλιως και να μην μενετε στασιμοι στην σκεψη σας! Και παρεπιπτοντως το κοινο του iphone που λες εχει ενα 20κατι τοις εκατο σε συγκριση με το 50κατι του android οποτε δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες και ουτε αυτο το 50κατι τοις εκατο ειναι κομπιουτερακηδες οπως λες επισης! Απλα ο κοσμος θελει πρακτικες συσκευες σε καλη τιμη γι’αυτο εχουν τοσο υψηλες πωληδεις τα android και συγκεκριμενα η samsung που ειναι η καλυτερη κατασκευαστρια android(βαση πωλησεων) Ουτε εγω πηρα μερια σου ειπα fanboy δεν θα γινω για κανενα λογο,απλα να λεμε τα πραγματα οπως ειναι! Το 5αρι δεν ειναι αυτο που περιμεναν ολοι και πολλοι editors σχολιαζουν αυτο το γεγονος! Βγηκε αργα,δεν εχει καινοτομιες και απογοητευσε! Οσο για την διαφορα δεν ειναι τα 60 ευρω φιλε…ειναι οτι πληρωνεις 60 ευρω παραπανω για να παρεις κατι πιο παλιο!Εκει ειναι το θεμα με την apple! Το 4s με βαση τα χαρακτηριστικα του θα επρεπε να αξιζε 4 κατοσταρικα το πολυ οχι 570! Και δεν ειχε δωρο 100 ευρω το καταστημα,μετρητα κανονικα η δοσεις δεν ξερω τι ειναι αυτα που λες και αν εννοεις επιδοτηση…. Και οριστε τα δυο link… Συνέχεια »

Uber Troll

Η apple για μενα απο σημερα κιολας υποβαθμιστηκε ακομα περισσοτερο…απο δω και περα θα την γραφω “απλ”… Ουτε την εναλλαγη για τα αγγλικα δεν χαραμιζω…οπως και αυτη δεν χαραμησε λιγο παραπανω χρονο στο high end κινητακι της για να προλαβει την αγορα…και το μονο που καταφερε ειναι να γινει ρεζιλι πλασαρωντας ξαναζεσταμενο φαγητο που απλα του εριξε τυρι…

TSOU_RE

μην λεω τα ιδια σε ολα τα ποστ..αν κ εμενα μου γιαλισε και θα παρω το λουμια 920 το ιφονε ηταν αναμενομενο να ειναι ετσι..ειναι ωραιο ιδικα σε λευκο και με αρκετες αλαγες προς το καλο αν και η απλ θα ριξει χρημα στο απλ στορε για αναπτηξη εφαρμογων και στο ιος 6 καλα κανει η απλ και δεν αλαξε σχεδιο μερικοι εδω μεσα περιμενετε να βγαλει κατι αλλο αλλα αυτο θα εκανε να χασει την ταυτοτητα της σαν εταιρια και να μπερδεψει τους φαν της σε ολο τον κοσμο…και δεν εχει αλλες 500 συσκευες οπος αλλες εταιριες για να καληψει ενα τετοιο λαθος..η γνωμη μου ειναι οτι θα πουλησει οσο το 4σ εκτος απο καποιες χωρες που η οικονομηκη κριση εχει διμιουργισει σε πολυ κοσμο προβληματα απος στην χωρα μας.

Γιωργος Αγριανιτης

“Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή. ”
Εχω απαντησει για να μην νομιζεις τιποτα,απλα περιμενω…

Γιωργος Αγριανιτης

Εγω δεν πηγα να αλλαξω την γνωμη κανενος,απλα λεω πως τα πραγματα ειναι αλλιως και να μην μενετε στασιμοι στην σκεψη σας! Και παρεπιπτοντως το κοινο του iphone που λες εχει ενα 20κατι τοις εκατο σε συγκριση με το 50κατι του android οποτε δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες και ουτε αυτο το 50κατι τοις εκατο ειναι κομπιουτερακηδες οπως λες επισης! Απλα ο κοσμος θελει πρακτικες συσκευες σε καλη τιμη γι’αυτο εχουν τοσο υψηλες πωληδεις τα android και συγκεκριμενα η samsung που ειναι η καλυτερη κατασκευαστρια android(βαση πωλησεων) Ουτε εγω πηρα μερια σου ειπα fanboy δεν θα γινω για κανενα λογο,απλα να λεμε τα πραγματα οπως ειναι! Το 5αρι δεν ειναι αυτο που περιμεναν ολοι και πολλοι editors σχολιαζουν αυτο το γεγονος! Βγηκε αργα,δεν εχει καινοτομιες και απογοητευσε! Οσο για την διαφορα δεν ειναι τα 60 ευρω φιλε…ειναι οτι πληρωνεις 60 ευρω παραπανω για να παρεις κατι πιο παλιο!Εκει ειναι το θεμα με την apple! Το 4s με βαση τα χαρακτηριστικα του θα επρεπε να αξιζε 4 κατοσταρικα το πολυ οχι 570! Και δεν ειχε δωρο 100 ευρω το καταστημα,μετρητα κανονικα η δοσεις δεν ξερω τι ειναι αυτα που λες και αν εννοεις επιδοτηση…. Και οριστε τα δυο link… Συνέχεια »

Panos.Last

παιδια πολυ μενος για το ΤΙΠΟΤΑ πληρωνει κανεναν σας καποια απο τις 2 εταιρειες? Μην σκαλωνετε με την καθε εταιρια ξεχωριστα ναι η Apple εχει αθλια πολιτικη τιμων αλλα προσφερει ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ η Samsung (και οι λοιπες εταιρεις που εχουν ως βαση πλεον το android ) προσφερουν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ και καλυτερη ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ απο εκει και περα ο καθενας διαλεγει με γνωμονα τις αναγκες του. εχω περασει απο 3 android διαφορετικων εταιρειων και απο iphone 3g 3gs 4 εμπειρια χρησης σαν της apple δεν βρηκα στο android για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ οπως και οτι δεν μπορουσα να πειραξω σε μεγαλο βαθμο το iphone τωρα εμεινα με ενα απλο και ηρεμισα! sorry for long post:)

p2301

Μπραβο στην apple…..για μια ακομα φορα ακολουθει τις εξελιξεις αργα αργα….Παντως σε εμφανιση ειναι σαφως πιο ομορφο απο το 4s , κατι που σημαινει οτι ολα τα ασχετα κοριτσακια παλι iphone θα παρουν γιατι ετσι επιβαλει το lifestyle!

panagiog

4 inch. Καλά, που ζουν οι άνθρωποι ????

Alekos

@p2301 φιλε ετσι θα γινει, να ναι καλα ο jobs η apple ηταν ο jobs αυτος ηξερε να πουλαει, τν apple την εμαθε ο κοσμος οταν γυρισε ο jobs κ μιλησε για iphone, κ επειδη ηταν προτοπορος εκανε πολλους φανς ανα τν κοσμο, ομως ειχε καποια βασικα συν οπως το app store, η capacitive οθονη αφης, το design, το πρωτοποριακο μενου κτλ, τ αρνητικα του ηταν 0 συνδεσιμοτητα παραμονο με τις ωρες στ Ιtunes 0παραμετροποιηση και αυτο επειδη λεει μην κανει τ κινητο να κολλαει κτλ. Αυτο που δεν ξερουν οι πολλοι ειναι οτι ο jobs για το λογισμικο του προτεινε ενα τεραστιο ποσο να φερει τον κατασκευαστη του λινουξ στην apple κ εκεινος αρνηθηκε για τον λογο οτι ηθελε να μεινει στην ομαδα του open source λογισμικου, αν δεις ομως το android πραγματικα κανεις οτι θελεις στην εκδοση aokp που ειναι πληρης ρυθμισημοτητας και οχι στη stock version. Κ γ την ιστορια πραγματα που δεν ειχε το iphone ηρθε το android-linux να τα καλυψει, μεχρι ποντικι πληκτρολογιο συνδεεις και στικακι χωρις να τρεχεις στο pc. Για μενα το linux ειναι το πιο ολοκληρομενο συστημα που κυκλοφορει. Αλλα πραγματικα ο κοσμος της τεχνολογιας απογοητευτηκε με αυτο που ειδε, ο κοσμος… Συνέχεια »

Blasito

Η ποιότητα του iphone 5 είναι αδιαμφισβήτητη. Όλα τ’ άλλα όμως είναι για τα μπάζα. Αισθάνονται περίφανοι που έβαλαν panorama στην φωτογραφική! Το nexus s μου έχει panorama και είναι κινητό 2+ χρόνων. Μου φαίνεται έπεσε κι η apple στο τρυπάκι όσο περισσότεροι πυρήνες τόσο το καλύτερο. Λες και το iOS το χρειάζεται (όχι ότι το Android το χρειάζεται περισσότερο βέβαια..).

fanboys_are_boys

Η apple εκει στοχευει περισσοτερο. Γυναικες και metrosexual αντρες οπως επισης και γιαποχιπστεραδες. Γενικα αμαχο πληθυσμο και κουκουλοφορους της κατοχης (μονο ετσι εχεις λεφτα για να το αγορασεις 😛 😛 :P). Νομιζω η πλειοψηφια ηθελε αλλο design αλλα οχι οτι ειναι και ασχημο απλα ειναι εκνευριστικα ιδιο. Η μεγαλυτερη απογοητευση ειναι το iOS τελικα παιδια εγω εκει κατεληξα. Το μονο πραγματικα που αξιζει ειναι η οθονη (sRGB) και ο νεας γενιας επεξεργαστης (Α15). Πιστευω το κινητο ανετα θα εσπερνε αν υποστηριζοτανε απο ενα βελτιωμενο και αλλαγμενο λειτουργικο αν και τωρα θα κανει πολλες πωλησεις αλλα εδω ελλαδα πιστευω η εποχη των iphone τελειωσε στο 3G και εσχατως στο 3GS. Μετα εσκασε φτωχεια και ολοι κοιτανε των 200 ευρω και να ξερετε εκει παιζετε ολο το παιχνιδι. Επισης εξωτερικο τα συμβολαια δινουν τσαμπα σχεδον τα κινητα γι αυτο πουλανε τοσο τρελα. Και οι ετειριες περιμενουν να ληξουν τα συμβολαια να κλεψουν τους πελατες της αλλης εταιριας. Γνωμη μου οτι με τετοιο παταγο που εκανε το S3 δυσκολα θα το παρουν αλλοι εκτος απο fanboys και αυτοι που τους ληγει το συμβολαιο και δεν ασχολουνται και πολυ με την τεχνολογια και εμπιστευονται ονομα. Και παλι ομως με τετοιες πωλησεις που εχει κανει… Συνέχεια »

Ir4klis

OMG τι iphonia και SGS3 παίζει εδω μέσα? Από Ελλάδα είστε? χμ…

Επί του iphone, έγω το περίμενα με 3,8 αλλά μικρότερο πλαίσιο πανω κάτω.
Απο κει και πέρα ο καθένας βρίσκει δικαιολογία και αυτοκαθυσηχάζεται για τα πεταμένα λεφτα του.

Kalo koyragio ellines.

GiannisWST

Παιδια οι πωλησεις θα δειξουν
Απλα. Προσωπικα δε πιστευω να κανει οσες τα παλιοτερα.

gkagman

Τα μαγαζάκια SAMSUNG και APLE τα έχουν συμφωνήσει για την μεγαλύτερα κομπίνα του αιώνα. Ψεύτικος ανταγωνισμός καρτέλ και άγιος ο θεός. Πετάνε ένα καροτάκι κάθε χρόνο και εκατομμύρια ακολουθούν για να το φάνε ανάμεσα τους και εγώ. Οι κατασκευαστές LCD στήνανε τις τιμές επί χρόνια γιατί οι κατασκευαστές smartphone να διαφέρουν?

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ!!! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ TOY JELLY BEAN 4.1 ΑΠΟ ΤΗ GOOGLE ΗΤΑΝ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ IOS6 ΚΑΙ ΤΟΥ IPHONE 5 …ETH ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η GOOGLE…

azriel84

Χα όσο fanboy είμαι εγώ άλλο τόσο ειστε και εσείς! Ούτε στο matrix ζω ούτε πουθενά αλλού. Όταν βγείτε το S3 πανυγηρίζατε σαν μικρά παιδιά ενώ η πραγματική καινοτομία ήταν στο ICS όχι στο κινητό. Μια απλή αναβάθμιση του S2 ήταν και το S3 τεχνολογικά, το Android πήγε έτη φωτός μπροστά. Αλλά δεν χρειάομαι S3 γι’αυτό, παίρνω ένα Nexus με JB και άντε γεια. Πλέον όλα είναι θέμα OS και λιγότερο hardware…

Nikolakis

Πάντως βλέπω να γίνεται χαμός στις αγγελίες και όλοι προσπαθούνε να “σπρώξουνε” τα iphone 4 / 4S τώρα που μπορύν να πάρουν τίποτα λεφτά…:P

andreas kor

@Αrgiris δεν προκειται να μπω στο τρυπακι να σου απαντησω φιλε!! Δες τα σχολια που εχουν κανει οι περισσοτερει εδω μεσα και θα της παρεις της απαντησεις σου… Οσο για την τεχνολογικη παιδεια που ανεφερες , δυστυχως για σενα ασχολουμαι πολλα χρονια με την τεχνολογια.
Δεν θα πεσω στην παγιδα να ξαναπαρω iphone…Αντε και σε 10 χρονια ισως να εχει βαλει και 4,3 ιντσες οθονη η apple..!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ευχαριστουμε ολοι εμεις οι κατοχοι και χρήστες SMARTPHONE γιατι η APPLE κατασκευασε ενα τηλεφωνο κατωτερο απο το GALAXY S3! Eπιτελους ο τροχος και η φωτια ανακαλυφθηκαν πρω πολου. Oσο για το ονομα του… καλυτερα θα ηταν να λεγεται SAMATA NTRIN NTRIN μιας και τοσος σαματας για το τίποτα!!!

xenia

και μονο που εκαναν το κοπο και ασχοληθηκαν με το iphone 5 haters της apple και samsung fans…αυτο λεει πολλα!!! συνεχισε ετσι apple…το iphone 5 θα κανει θραυση παλι και ασε τους αλλους να ζηλευουν ειναι επομενο!!!

Argiris

@oleg sumfono se arketa apo auta pou les.. __________________________________________________ @Γιωργος Αγριανιτη Tα comlex όλων σας (των galaxy users ) είναι εμφανή και χαιρόμαι για αυτό καθαρά για το λόγο δείχνετε την ανησυχία σας..Αν ΔΕΝ το έχετε καταλάβει σχολιάζετε σε άρθρο της Apple και φαίνεται ξεκάθαρα πόσο χαμηλά μπορείτε να φτάσετε προκειμένου να ανεβάσετε ένα σκαλί τις παντόφλες της samsung.Οσον αφορά τις γνώσεις σου στον χώρο της τεχνολογίας αυτό είναι θέμα του καθενός αρκεί να μην τα πρίζεις στους άλλους να αγοράσουν και αυτοί παντόφλες. Το ότι άλλαξε το aspect ratio στην οθόνη του σε 16:9 αυτό είναι καθαρά ένα άλμα την στιγμή που όλα τα ΗD video(1080p) χρησιμοποιούν 16:9.Πολύ απλά δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει και σε πλάτος για τον απλό λόγο ότι ένα κινητό πρέπει να έχει ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ και θα πρέπει να είσαι ανόητος να θες να δεις ταινία ή youtube video κρατώντας το κινητό κάθετο…όσο πλάτος και αν έχει η οθόνη δεν σου χρησιμεύει .Επομένως είναι ανούσιο να μεγαλώσει κατά πλάτος Και ο όρος τετράγωνη όπως καταλαβαίνεις δεν είναι άκυρος την στιγμή που η οθόνη σας έχει ξεχειλώσει από παντού(βλέπε galaxy 3)… Μιας και ανεφερες το θέμα τιμής καλό είναι να μάθεις ότι θα κοιτάς επίσημες τιμές… Συνέχεια »

tRolling Stone

Γιατί όλοι κατακρίνετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone..? Δηλαδή επειδή το android χρειάζεται τετραπυρηνους επεξεργαστές, και 2gb ram για να τρέξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ομαλά και χωρίς κανένα κόλλημα, αυτό σημαίνει πως το ίδιο ισχύει για όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά..?

Το iOS είναι πολύ πιο ελαφρύ από το android και η αλληλεπίδραση ανάμεσα σε software & hardware είναι εξαιρετική, σε αντίθεση με το android που δεν εκμεταλλεύεται πλήρως τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής…

Πάντως σαν εμφάνιση το νέο iPhone, δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα γιατί περίμενα κάτι διαφορετικό φέτος….

Αλλά αυτό που με εξέπληξε περισσότερο από όλα φέτος, ήταν το πόσο νωρίς διέρρευσαν πληροφορίες για την εμφάνιση, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τη νέα θύρα lightning, και τον σχεδιασμό των ακουστικών… Πραγματικά επί εποχή Steve Jobs, μέχρι τη μέρα της παρουσίασης υπήρχε άκρα μυστικότητα..! Όπως καταλαβαίνετε η απουσία του έχει αρχίσει και γίνεται αισθητή, και η φαντασία της Apple σιγά σιγά στερεύει….

Υ.Γ. κάτοχος xperia neo v…

stamatisp1

Μεγαλη μουφα. Δηλαδη τι διαφορα εχει απο το 4s; Μεγααλυτερη οθονη; ΧΑΧΑΧΑ

gounaro

Επειδή ορισμένοι ακούνε Apple και ακολουθούν σαν τα πρόβατα, δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει συμφωνήσουν μαζί τους. 700 ευρώ για ένα κινητό, το οποίο ναι μεν μπορεί να είναι καλό, αλλά όχι και τόσο καλό για την τιμή του. Και δεν καταλαβαίνω αυτούς τους fans εταιριών που υποστηρίζουν την Apple, την Samsung, τη Νokia, λες και είναι μέτοχοι.

Αν ένα κινητό είναι καλό, θεωρείται δεδομένο. Αλλά σώνει και καλά να βγάλουμε το iPhpone 5 κινητάρα, την ώρα που πρώτον είναι πολύ ακριβό και δεύτερον το ότι δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι στην Apple πατάνε πάνω στο όνομα και σε όλους του “τυφλούς” που θα πάνε να το αγοράσουν.

Uber Troll

Φιλε νομιζω οτι μιλας μαλλον χωρις να σκεφτεις το προφανες…Η ΑΓΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!! οσο “καλα” και να κανει τα τηλεφωνακια της η μαμα απλ, συνεχιζουν να ειναι υπερεκτιμημενα… Θες να μιλησουμε για μια αλλη εταιρα κινητης τηλεφωνιας η μονο την απλ και την samsung ξερεις; κατηγορεις την sammy οτι τα κινητα της ειναι “παντοφλες”…οκ…ας πουμε οτι παραλειπω το οτι η μαμα απλ ελεγε οτι τα κινητα με 4αρα οθονη ειναι μεγαλα και εμενε στην 3,5αρα της με ολα τα παιδια της να χαιρονται και τωρα εβγαλε 4αρα και ολοι ειναι σε φαση “praise the lord! This is amazing!”… Θες κινητακι με μικρη οθονη? Xperia mini, xperia ray, etc. Θες σασι που να μην ειναι πλαστικο? HTC One X, HTC Sensation, etc. Απο κει και περα λυσε μου την εξης απορια: γιατι η αλλωτε κομψη απλ εβγαλε κινητο με 16:9 και τοσο μεγαλα πλεσια πανω-κατω? Γιατι δεν εκανε αυτο που κανουν ολοι? Μεγαλη οθονη με μικρα κενα για να ειναι μικρο και το κινητο? Πχ… iphone 5 με 4αρα οθονη: dimensions 123.8 x 58.6 Galaxy s 2 με 4,3 οθονη: Dimensions 125.3 x 66.1 Sony xperia S με 4,3: Dimensions 128 x 64 HTC Sensation με 4,3:… Συνέχεια »

Uber Troll

Btw ηταν για τον argiris

Γιωργος Αγριανιτης

Uber Troll +1 Αντε να τα πει και κανενας αλλος γιατι δεν ακουει πρωφανως ο τυπας… @Argiris Τωρα που σου μιλησα ηρεμα και σου εδωσα μια λογικη εξηγηση με πολιτισμενο τροπο ριχνεις το επιπεδο σου για αλλη μια φορα για να με βγαλεις λαθος??? Αυτη ειναι η παιδεια που εχεις???χαχαχαχαχαχα! Δεν με νοιαζει αν ανεβασω την sammy η οποιαδηποτε εταιρια,δεν ειναι δικια μου ουτε λεφτα μου δινει!!Αλλα να λεμε τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως τα θελουμε!! Οταν πας να μου πλασαρεις το 5αρι σαν καινοτομια τρελαινομαι!! Εξελιξη ειναι απλα οχι καινοτομια και πρωτοπορια! Η τελευταια πρωτοπορια που ειχει κανει η apple ηταν το 4αρι και μπραβο της τοτε για αυτο! Αλλα μετα εκανε τον μηχανικο και απλα αναβαθμιζε τις συσκευες απλα της μεχρι τωρα! Σε ολους τους αλλους κατασκευαστες βλεπεις εμφανης διαφορες!Στην apple οχι! Tα HD βιντεο σε aspect ratio 16:9 υπηρχαν απο το 2007!(δες iphone) Τοτε δηλαδη δεν υπηρξε λογος να μεγαλωσει/αλλαξει την οθονη δηλαδη και τωρα υπαρχει?? Γιατι αραγε?? Γιατι μηπως βγηκανε widescreen κινητα και εκαναν τρελες πωλησεις και ειδε η apple οτι πρεπει να προχωρησει για να μην χασει την ηδη χαμμενη μπαλα?? Αν το ειχε κανει η apple απο τοτε που το εκαναν αυτο… Συνέχεια »

Argiris

@Γιωργος Αγριανιτης Προφανώς δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τον συνειρμό των απαντήσεων μου.Αφού δεν τα κατανοείς μπορείς να με ρωτάς.δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι και να κομπλάρεις. Πολύ απλά δείχνεις να ξεχνάς αυτά που γράφεις και μετά πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο.Οταν επικαλείσαι ως επιχείρημα ότι η τιμή του galaxy είναι 520 είναι προφανές ότι το βρήκες από αλλού φθηνότερα ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ η επίσημη τιμή λιανικής όπως δώθηκε από την samsung ειναι 669 ευρώ όπως σίγουρα διαπίστωσες..Επομένως μην εμφανίζεις τέτοιου είδους επιχειρήματα την στιγμή που εγώ μπορώ να σου πω το iphone κάνει 55 ευρώ…Το αν το βρίσκεις φθηνότερα είναι μαγκιά σου δεν αφορά κανέναν από ποιο κατάστημα και ποια δημοπρασία το βρήκες φθηνό.Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 669 γι αυτό στο θέμα τιμή δεν νομίζω να έχεις απορίες.Όσο για το θέμα παιδείας ή όχι είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα αρκεί να μην παραπληροφορείς τον κόσμο με ασάφειες και ψέματα.Αυτό δικαίως ονομάζεται έλλειψη παιδείας αλλά και αρχών επίσης.Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι να κάνεις χαζές διευκρινίσεις τύπου skroutz .Αλλάζεις το θέμα της συζήτησης για να αποφύγεις κάτι..Κανείς δεν έκρινε το skroutz εκτός αν καταλαβαίνεις άλλα από αυτά που γράφουν.Φυσικά στο επίπεδο σας δεν θα πέσουμε ούτε θα παρακαλάμε γονατιστοί να… Συνέχεια »

aliki

αν δεν κανω λαθος ερχεται Ελλαδα στις 5 Οκτωβριου…!!! ανυπομονω ειναι τελειο!!!

vasilis

Οσοι εχουν απογοητευθεί , το 70 % αυτών οταν το πιασουν στα χερια τους και νοιωσουν την ποιοτητα του και την εργονομια του θα αλλαξουν αρδην γνωμη και θα θελουν να το αποκτησουν . Τι θα θελατε πια ??? να ειναι στρογγυλο ? να εχει καμπυλη 67 μοιρων αριστερα και 180 δεξια και να αναμοσβηνουν διαστημικα φωτακια οταν μιλατε ? θελατε να ειναι φτιαγμενο απο υλικο του πλανητη Αρη ? τι στο δ…..λο πια ? Ολοι εχετε γινει ειδημονες , ολοι πια περιμενατε , περιμενατε κατι αλλο ….μα ειναι ηλιου φαεινοτερο … το πολυ ομορφο σχεδιο ΔΕΝ το αλλαζεις !!!! Ειναι σαν να εχεις διπλα σου την γυναικαρα μοντελο και του χρονου να την θες εντελως διαφορετικη… Ξυπνηστε πια απο τα συννεφακια σας και απο τις οποιες ονειρωξεις σας μς την apple και σκεφθειτε πρακτικα!!! Οσοι θελετε – γουσταρετε το ios , παρτε το και χαρειτε το. Θα ειναι σιγουρα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κινητο. Οσοι αλλοι δεν….ε, περιμενετε το κινητο των ονειρων σας απο την htc , nokia , samsung!!! Αμαν πια , μας γκαστρωσατε με τις παραξενιες σας

Γιωργος Αγριανιτης

@argiris απλα εισαι κουραστικος και λες σε καθε ποστ τα ιδια πραγματα με αλλα λογια…
δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο απλα δεν καταλαβαινεις τελος.
Εφοσον λες οτι ο καθενας την γνωμη του γιατι συνεχιζεις να κραζεις samsung και δεν δεχεσαι καμια αδυναμια του iphone?
Εγω σου παραδεχτηκα οτι το 4αρι ηταν καινοτομια οταν βγηκε και μπραβο τους!
Γιατι ουτε κολλημα εχω ουτε fanboy κανενος δεν ειμαι!
Εσυ απλα δεν ακους…μονο να βγαλεις τον αλλον λαθος δεν παραδεχεσαι δυο πραγματα…
Και επισης στον/ην Uber Troll δεν ειδα να απαντησες κατι που τα λεει σωστοτατα…;)
Μονο σε μενα απαντησες…
Ας τελειωσει εδω κρατα την γνωμη σου για εσενα και εγω για εμενα εφοσον οπως ειπες ο ιδιος δεν θα πεισει ο ενας τον αλλον και αντε στο καλο ανθρωπε μου…

Kostas

Argiris

Ως κατοχος ενος iphone 4 και ενος samsung galaxy s3 θελω να διευκρινισω 2-3 πραγματακια για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις.ποιος σου ειπε οτι χρειαζεται απαραιτητα 4πυρηνο και 2 gb ram για να τρεξει κανονικα το android?στο samsung galaxy s2 που ειχα μεχρι προτινος,ετρεχε μια χαρα χωρις κανενα κολλημα.και μαλιστα το ζοριζα πολυ.
επισης αμερικανικο ηταν το δικαστηριο που εριξε το προστιμο στη samsung και οχι βρετανικο.απλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης: υπαρχει κανεις εδω μεσα που πιστευει πως θα εβγαζε διαφορετικη αποφαση ενα αμερικανικο δικαστηριο?
τελος θα ηθελα να επισημανω πως δικαστηριο της ιαπωνιας απαλλαξε τη samsung απο τη κατηγορια των πατεντων,ενω δικαστηριο της σεουλ καταδικασε και τις δυο εταιριες για καταπατηση πατεντων

https://www.nextsmartphone.gr/showthread.php?t=689

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342760

διαβαστε επισης αυτο.ειναι χαρακτηριστικο

https://www.businessinsider.com/why-so-many-people-hate-the-iphone-5-2012-9

και τελος για να γελασουμε και λιγο,δειτε αυτο

https://9gag.com/gag/5347203

Kostas

Δεν μπορω να καταλαβω ορισμενους ανθρωπους. Οταν κατι ειναι πολυ επιτυχιμενο δεν πας να το αλλαξεις ρυζικα. Το ειπαν κιολας οι ανθρωποι στην παρουσιαση: δεν φτιαξαμε ενα τηλεφωνο απο την αρχη κοιταξαμε να το τελειοποιησουμε. Ορισμενοι το συγκρινουνε με το galaxy s3 το οποιο κανει κοντα στα 700 κ ειναι πλαστικο!!!ελεος!!μην τρελαθουμε τελειως το κινητο ειναι περα οτι διπλασιαν ολες τις δυνατοτητες του σχεδον το κανανε πιο ελαφρυ κ πιο λεπτο. Κ ειναι απο γυαλι κ απο αλουμινιο οχι πλαστικουρα!!κ τελος τρεχει ios!!!δεν προκειται να δοσω 700 για το galaxy για παραδειγμα κ να εχω το ιδιο λειτουργικο συστημα με ενα κινητο που κανει 200. Για μενα η apple επραξε πολυ σωστα που δεν προσπαθησε να φτιαξει ενα τηλεφωνο απο την αρχη!!!

Argiris

@Κώστα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου με αυτά που λες.Με τόσα που διαβάζω λογικό να μην κάθομαι να μαθαίνω απέξω ότι διαβάζω.Σαφώς και ένα αμερικάνικο δικαστήριο δεν θα έβγαζε άλλη απόφαση !! Έχεις απόλυτο δίκαιο..Αλλά σε επίπεδο software ειδικά είναι γνωστές οι αντιγραφές της Samsung…Όταν η apple βγάζει siri καπάκι η samsung βγάζει το μαιμου όχι για να ανταγωνιστεί σ αυτόν το τομέα αλλά για να μην υστερεί σε κάτι..Αυτό το έφερα ως παράδειγμα όπως υπάρχουν και άλλα φυσικά γιατί κάποιοι νομίζουν πως αδίκως κάνει η apple δικαστήρια στην samsung την στιγμή που οι αντιγραφές πέφτουν σύννεφο. Ειδικά στο τελευταίο σου σχόλιο σου δίνω τα ρέστα γιατί εξέφρασες μία λογικότατη άποψη και στηριζόμενη σε επιχειρήματα..Από την αρχή δημοσίευσης του άρθρου αν ρίξεις μία ματιά θα καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που μαζεύονται,κατηγορούν και ασχολούνται περισσότερο και από τους apple fans ..αναφέρομαι στους φανατικούς χρήστες samsung που συζήτηση επιπέδου μαζί τους δεν μπορείς να κάνεις για τον απλό λόγο το ότι έχουν προκατειλημμένες αντιλήψεις..(Όπως μπορείς να διαπιστώσεις από τα προηγούμενα σχόλια ανέφερα ότι ένα κινητό όπως το samsung galaxy s3 δεν μπορείς να το εκμηδενίσεις όμως δεν είναι δυνατόν να το παρουσιάζεις θεό πόσο μάλλον όταν βγαίνει κάτι πιο καινούριο που χωρίς να… Συνέχεια »

azriel84

Επειδή η Apple άφησε σχεδόν ίδιο σχέδιο, ενώ όλοι οι άλλοι το αλλάζουν κάθε χρονιά ριζικά…

https://www.imore.com/bored-now

andreas kor

Ρε παιδια δεν υπαρχει λογος να λογομαχειται!!! Ολα τα κινητα καλα ειναι και το s3 και το iphone 5
και το oneX κλπ!!! Δεν γινεται σε ολους να αρεσουν τα ιδια…Γι αυτο υπαρχουν τοσα κινητα
με διαφορετικα λογισμικα κλπ για να μπορει ο καθενας να παρει αυτο που τον βολευει και του αρεσει..!! Και εγω ειχα iphone και ειχα ξενερωσει με το ios…Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα το βγαλω και αχρηστο…Η γνωμη μου ειναι πριν αγορασει καποιος ενα κινητο ας παει στα μαγαζια να τα δει απο κοντα(οχι απο το νετ και φορουμ) να τα δουλεψει και να δει πιο λογισμικο τον βολευει…

Panos7GR

@Argiris: Πως φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το Android… Αφού δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου, δεν είναι σωστό να το κατακρίνεις με πράγματα που έχεις ακούσει. Θα απαντησω σε μερικές ανακρίβειές σου στα γρήγορα γιατί δεν έχω χρόνο: 1) Το “μαμά” ICS που έβγαλε η Google και το πέρασε στις Nexus συσκευές της δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα! Τα ICS που δώσανε οι υπόλοιπες εταιρίες είχαν… Γι αυτό να μπερδεύτηκες. Έχει διαφορά! 2) Όντως το κακό (ή καλό, αν το δεις με άλλη οπτική) με το Android είναι ο κατακερματισμός του γι αυτό αργούν τα updates ή δεν δίνονται καθόλου. Αν θες Android συσκευή και θες να αναβαθμιζεσαι συνεχώς πάρε τις συσκευές Nexus που βγάζει η ίδια η Google. Όμως μα ξέρεις αυτό το θέμα είναι σχετικό. Γιατί το Android σε μεγάλο μέρος του είναι open source άρα μπορείς να πάρεις τα updates σου από ομάδες ανεξάρτητων προγραμματιστών που ανεβάζουν το έργο τους στο XDA-Developers. Γιατί σαν open source το Android δεν χρειάζεται καμμία τρίτη εταιρία μπορεί να αναπτύσσεται από την Κοινότητα του. 3) Συμφωνώ ότι το Android χρειάζεται περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για να τρέχει 100% ομαλά, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αυτό προκύπτει επειδή “από την φύση… Συνέχεια »

giwrgos

εχω δει και καλύτερα…πολυ μακροστενο ομως..να δουμε και τιμη ομως

Ανέστης Τσέλας

παιδια εσεις τι πιστευτε οτι το s3 ειναι καλυτερο η το iphone 5?γιατι ειμαι σε διλημα!!

Γιώργος

Μα φυσικά και το iPhone 5.
1. Καλύτερο σε design-υλικά
2. Πιο εύχρηστο UI – λειτουργικό
3. Πολύ καλύτερες – περισσότερες εφαρμογές
4. Καλύτερη κάμερα
5. Γρηγοροτερος επεξεργαστης
6. I tunes για κατέβασμα νόμιμων τραγουδιών
7. Καλύτερη αντιπροσωπεία
8. Εχει αυτό το κάτι άλλο… prestige-premium προϊόν
9. Εχει φανατικούς εχθρούς, άρα ΑΞΙΖΕΙ

aggelos

εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι η συνδεση που εχει ειναι σε micro usb οπως ολα…

Argiris

@Panos7GR Πολύ απλά έχεις έρθει στο τέλος της συζήτησης… Εαν παρακολουθήσεις προηγούμενα σχόλια μερικών φανατικών της samsung θα καταλάβεις ότι το επίπεδο συζήτησης είναι αρκετά χαμηλό…Επομένως δεν μπορεί κανείς να περιμένει σοβαρή συζήτηση μαζί τους. Ωστόσο εαν δεις και παραπάνω δεν νομίζω να κατακρίνω το andoid..Το να λες τα πράγματα όπως είναι δεν σε καθιστά άσχετο στο αντικείμενο…Σαφώς και το android προυποθέτει περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για να τρέξει όμως στα περισσότερα android phones μόνο multitasking δεν είναι..Πάρε παράδειγμα το GS3 που το θεωρούν κορυφή ορισμένοι εδώ μέσα…Κάνωντας μία απλή αντιγραφή, επικόλληση κολλάει η συγκεκριμένη εφαρμογή και όσες άλλες βρίσκονται σε λειτουργία στο υποτιθέμενο multitask.Και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν τέτοιου είδους προβλήματα..Eπομένως τι να κάνεις μεγάλη ram όταν το λειτουργικό είναι ανίκανο να κάνει μία αντιγραφή επικόληση…Δεν θα μπω στο τρυπάκι να αναφέρω τα χίλια μύρια προβλήματα του android γιατί έτυχε να χρησιμοποιώ για 2 χρόνια αυτό το λειτουργικό και έφτασα σε σημείο να με αποθούν όλα τα smartphones.Από πέρσυ μέχρι φέτος μπορεί να προχώρησε σε ουσιαστικές αλλαγές τις οποίες δεν γνωρίζω και ούτε ενδιαφέρομαι να μάθω… Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ απέναντι σε ΚΑΘΕ πελάτη με το να μην δίνουν πάνω από 1-2 αναβαθμίσεις είναι ότι χειρότερο…Και δεν θεωρείτε λύση… Συνέχεια »

Κατερίνα

Σε λατρευω iPhone .Κρίμα που είμαι 10χρονον και έχουμε κρηση και δεν μπορω να σε αγοράσω .Οταν θα μεγαλοσω θα αγοράσω όλα τα iPhone 📱του κόσμου .Ι❤iPhone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]