iPhone 5, Οι καλύτερες και πιο πειστικές φωτογραφίες

Κακά τα ψέματα, όλοι περιμένουμε το iPhone 5 ή επόμενο iPhone ή απλά το νέο iPhone. Είτε σκοπεύουμε να αντικαταστήσουμε το τωρινό μας iPhone, είτε να αγοράσουμε για πρώτη φορά smartphone είτε δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δώσουμε τα λεφτά μας για κάτι που πολύ σχολιάζουνε ως “υπερτιμημένο”, το σίγουρο είναι ότι για ακόμα μια φορά η Apple θα παρουσιάσει μέσα από αυτό κάτι για πρώτη φορά και θα το κάνει trend.

Παρακάτω ακολοθούν οι καλύτερες και πιο πειστικές φωτογραφίες από το σασί του φημολογούμενου iPhone 5 και οι οποίες κυκλοφορούν εδώ και δύο μέρες στο ίντερνετ. Εσείς σε ποια από τις παραπάνω τρεις κατηγορίες χρηστών ανήκετε;

, iPhone 5, Οι καλύτερες και πιο πειστικές φωτογραφίες

, iPhone 5, Οι καλύτερες και πιο πειστικές φωτογραφίες

, iPhone 5, Οι καλύτερες και πιο πειστικές φωτογραφίες

, iPhone 5, Οι καλύτερες και πιο πειστικές φωτογραφίες

, iPhone 5, Οι καλύτερες και πιο πειστικές φωτογραφίες

, iPhone 5, Οι καλύτερες και πιο πειστικές φωτογραφίες

, iPhone 5, Οι καλύτερες και πιο πειστικές φωτογραφίες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
greeceandroid

Από όλα τα “leaks” μέχρι τώρα αυτό φαίνεται το πιο αληθοφανές.
Και συμφωνούν και με τις φήμες για την αλλαγή της θέσης του 3.5mm και την αλλαγή του connector. (Επίσης η μεγαλύτερη οθόνη του πάει πολύ)

azriel84

Αυτή η διχρωμία στην πλάτη πόσο άσχημα με χτυπάει…

Sakis

Απο τη παρουσιαση του iphone 4 εχουνε κολλησει στο ιδιο μοτιβο…δεν λεω εχει γραψει τη δικη του ιστορια αλλα πλεον κουραζει .. δλδ ενα νεο σχεδιαστικα μοντελο μετα απο 2,5 χρονια πιστευω ειναι μονοδρομος…η μοδα αλλαζει.

Nick+

Θα το προτιμουσα να ειναι ολο μαυρο το καπακι οπως το iphone4-4s…..Και να μην εχει αυτη την διχρωμία που χαλαει ολο το dizain του κινιτου…Να υποθεσω οτι το UI ειναι το κλασικο της Apple που ειχαν ολα τα iphone.Αντε να εχει κατι παραπανω το UI απο τα αλλα iphone….

azriel84

To UI δεν θα έχει καμία αλλαγή, το iOS 6 τουλάχιστον αισθητικά παραμένει το ίδιο μινιμαλιστικό και υπεραπλό στη χρήση όπως το iOS 5, iOS 4 κτλ κτλ…αν θες τζιβιτζιλίκια, φουτουριστικά εφέ κτλ κτλ κοίτα προς Android ICS μεριά 🙂

Δημήτρης

Μετά την απογοήτευση από την αντιμετώπιση της Sony προς τα Android phones της και την ατυχέστατη αγορά ενός Xperia P το έχω σχεδόν σίγουρο ότι θα μετακομίσω προς IOS μεριά…

stavros

παντως η unibody κατασκευη που βλεπω οτι εχει ειναι απλα απιστευτη…δειτε την τεταρτη φωτο!!!!

Kostas Nikou

κΕνοτομία….

Solon

Αν είναι όντως το νέο iphone τότε έχει μείνει πολύ πίσω από τους ανταγωνιστές του στα σημεία του πάχους και του βάρους. Αν έχει 4,3 οθόνη (έτσι δείχνει τουλάχιστον) θα πιάσει κοντά 200gr με το μεταλικό περίβλημα σε αυτό το πάχος. Θα είναι πολύ βαρύ.
Ωστόσο πιστεύω πως δεν θα είναι αυτό το τελικό σχέδιο και πως πρόκειτε για dammy case.
Νομίζω πως η Apple θα προβεί σε ανανέωση του σχεδίου στο νέο iPhone.

GiannisWST

Δε νομιζω να ειναι ετσι το τελικο. Παροτι το σχεδιο του 4/4s αρεσει σε πολλους, δε νομιζω να ξαναφανε ζεσταμενο φαγητο. Και σιγουρα για την apple μιλαμε, θα εχει καλυτερα σχεδια. Η οθονη αναγκαστικο. Δεν πηγαινε αλλο! Ειναι πολυ μικρη.

Το σχεδιο πισω στο καπακι μου θυμιζει αρχικα iphone και ipod/ipod nano 2 γενιας με brushed ομως χρωμα, δε μπορω να πω οτι δε μου αρεσει το θεωρω συμπαθητικο. Αλλα σε καμια περιπτωση δε νομιζω να ειναι ετσι, δεν εχει κατι καινοτομο.

Το ios 6 εχει βελτιωσεις. Σημαντικοτερη θεωρω την ανανεωση/κατεβασμα apps χωρις να ξαναχρειαστεις να βαλεις τα στοιχεια σου παλι, χωρις πλακα ομως!

TRolling Stone

Λοιπόν παιδιά σκεφτείτε κάτι άλλο…..Στην παρουσίαση του iPhone 4S, μέχρι μισή ώρα πριν το δούμε στα χέρια του cook(αν θυμάμαι καλά), ΔΕΝ ξέραμε πως θα είναι…Και τώρα 1.5 μήνα πιο πριν λέτε,να έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες..? Μου φαίνεται πολύ δύσκολο…Πάντως απ’ότι ξέρουμε, o Steve πριν “φύγει” άφησε κάποια σχέδια για τα μελλοντικά iPhone, και το συγκεκριμένο σχέδιο δεν νομίζω πως είναι δικό του δημιούργημα…

Panos7GR

Οχιιι! Βλακεία από την Apple να επαναχρησιμοποίησει το ίδιο design οι παλιοί iPhoneάδες που ξέρω το έχουν βαρεθεί… Αλλά ό,τι design και να έχει η συντριπτική πλειοψηφία θα το βάλει σε θήκη, σωστά; Μικρό το κακό τότε…
Έτσι όπως το βλέπω με μεγαλύτερη οθόνη, καταλαβαίνω πόσο κολλημένος και “χαζομπαμπάς” ήταν ήταν με το “παιδί” του, ο Jobs για να μην θέλει να το αφήσει να μεγαλώσει. Ετσι έπρεπε να έβγαινε εξαρχής το iPhone. Η μεγαλύτερη οθόνη του ταιριάζει γάντι. Επιτέλους επέβαλαν τα κόμπλεξ τους!!

R_BachmaN

Έχουνε βγεί πολλά concept iphone κατά καιρούς και αρκετά μου άρεσαν περισσότερο από αυτό.Κρατούσαν τον iphone χαρακτήρα αλλά είχαν σημαντικές και όμορφες αλλαγές στο design.Το πιο πάνω είναι ένα μεγάλο 4αρι. Σηκώνει να κάνει μήνυση στον εαυτό της για αντιγραφή η apple :D.
Νομίζω/ελπίζω πως θα δούμε κάτι διαφορετικό .

azriel84

H αλήθεια είναι πως το design του 4/4S θεωρείται ένα απ’τα πιο πετυχημένα industrial designs ever. Σίγουρα και εγώ θα ήθελα να δω κάτι πιο διαφορετικό, αλλά απ’ότι φαίνεται, συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο σε γενικές γραμμές, μειώνοντας το πάχος, αφαιρώντας το γυαλί και στρογγυλεύοντας ελαφρά τις γωνίες της κεραίας σε σχέση με το σασί. Όλα αυτά, αν ισχύουν οι παραπάνω φωτογραφίες έτσι; Από κει και πέρα περί ορέξεως…

Θεωρώ πως η 4″ οθόνη θα είναι σίγουρη δεδομένων των συνθηκών του ανταγωνισμού, όπως και η μνήμη 1GB (όχι πως την χρειάζεται το iOS αλλά τεσπα). Στον επεξεργαστή, απ’την άλλη δεν περιμένω τον τετραπύρηνο Α6. Θα βγάλουν κάποια custom έκδοση του A5X που φοράει το νέο iPad (και θα ξενερώσουμε). Εκεί όμως που περιμένω πραγματικά αύξηση είναι στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αν εφαρμόσουν την τεχνολογία του iPad στο μηλόφωνο.

Αλλά τι την θέλουν αυτή τη γα*ημένη διχρωμία………..

Dimitris Iraklio

Δεν θα σχολιασω κατι, απλα θα παραθεσω μια φωτογραφια που νομιζω τα λεει ολα….
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/557113_437884572922686_952680318_n.jpg

(Δεν ξερω αν επιτρεπεται. Αν οχι συγνωμη!!!!)

Χρήστος

είτε δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δώσουμε τα λεφτά μας για κάτι που πολύ σχολιάζουνε ως «υπερτιμημένο

Εδώ ανήκω εγώ. Μια φορά έδωσα 700€ όταν είχε βγει πριν χρόνια το HTC Ρ3300. Το πούλησα πριν 2 μήνες 80€. Μια χαρά ε? 🙂
Απλά σήμερα δεν υπάρχουν τέτοια ποσά για μένα. Δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για κινητό. Μια φορά έκανα την βλακεία. Ας τα δώσει κάποιος που μπορεί και καλορίζικο όταν βγει.
Αυτό που παρατήρησα πάντως ήδη από την πρώτη κιόλας εικόνα είναι ότι τα ανοίγματα που έχει από κάτω για τα ηχεία δεν είναι ίδια. Το αριστερό είναι πιο μικρό λόγω της υποδοχής των ακουστικών. Αμέσως πήγε εκεί το μάτι μου δε ξέρω γιατί. Με χάλασε λίγο. Για άλλους ίσως δεν ενοχλεί. Και είμαι σίγουρος γι’αυτο…:p

Billys

Άντε να βγεί για να το πάρω ! Δεν μπορώ να περιμένω άλλο !!!

MEDS

Η Apple δε πρόκειται να μεγαλώσει την οθόνη κατά ύψος, αν το κάνει θα πρ΄πει 8.000.000 εφαρμογές κινητών να ξαναπρογραμματιστούν σε νέα θέαση, πράγμα απίθανο.

azriel84

@Dimitris Iraklio
hahahahaha υπερβολές 😛 Τι να πουν και οι εταιρίες που ανήκουν μόνο στην πρώτο frame 😛

George

Για να καταλάβω. Εχουμε, ιδιο design στο hardware, ιδιο UI, ιδιες (κλασσικές ελλείψεις) και μακρόστενο κινητό που θυμίζει τηλεκοντρόλ.

Και ολα αυτά με μεγαλύτερη τιμή (επειδή είναι “νεα” συσκευή) λόγω καλύτερης οθόνης, νεου cpu (αλλά υποχρονισμένου, πάντα ετσι ήταν τα iPhone).

Eκτός απο fashion ψωνάρες που θα το πάρουν επειδή είναι trend η Apple, δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική κάποιος θα δώσει 900 ευρώ (άμεσα ή σε 18 μήνες) για το iPhone.

Ειλικρινά καλύτερα το πεθαμένο WebOS με την μηδενική υποστήριξη…

azriel84

@Dimitris Iraklio
hahahahaha υπερβολές 😛 Τι να πουν και οι εταιρίες που ανήκουν μόνο στo πρώτο frame 😛

azriel84

@George
Υπάρχει design στο hardware; Δηλαδή τα Android παντοφλοειδή είναι τετράγωνα; Δεν είναι και εκείνα μακρόστενα; Και που είδες τα 900€; Τα S III και One X είναι τα ακριβότερα κινητά αυτή τη στιγμή με 700€ 😛

azriel84

Η οθόνη είναι θέμα. Η Apple πρέπει φυσικά να ανεβάσει ανάλυση λόγω μεγέθους οθόνης, να διατηρήσει το retina display αλλά και να προσαρμόσει το aspect ratio για να μη σκίσει όλους τους developers και τα app τους…Απ’την άλλη, αν σκεφτείτε πως στο Android οι developers έχουν πάνω κάτω σχεδόν 30 διαφορετικές αναλύσεις να υποστηρίξουν, οι 5 της Apple δεν θα είναι μεγάλο θέμα.

Αλλά τι λέμε, όταν η Apple βγάζει retina display κτλ είναι σκατά μόνο και μόνο επειδή έχει το μηλαράκι πάνω και είναι trendy αλλά όταν η Samsung βγάζει την super duper Amoled HD Plus+ warp speed τα σπάει 🙂 Έτσι για να σχολιάσω και το post του @Dimitris Iraklio 🙂

George

@azriel84 Eχεις δίκιο αλλά αυτό που εννοούσα (ορθώς κατάλαβες λάθος ετσι οπως το έγραψα) είναι οτι δεν μπορεί η Apple να βγάλει 3η συσκευή ακριβώς ιδια.
Οσο για την τιμή, μιλάω για τιμή κυκλοφορίας, και αν θυμάσαι το 4S κυκλοφόρησε στα 889 για τα 32GB. Με το ιστορικό της Apple περίπου τόσο, αν οχι παραπάνω θα πάει και το νεο

md03582

Δεν μου αρέσει. Νομίζω οτι το 3gs είναι το ομορφότερο όλων των iphone..

John

Αυτό που όλοι το έχουν δέσει σκοινί-κορδόνι ότι θα βγει νέο iPhone δεν το έχω καταλάβει. Απλά ”πουλάει” η φήμη στα κλικς τω διάφορων ξένων sites. Δεν έχει βγάλει καν η Apple ανακοίνωση ότι θα γίνει event και κάποιο φωστήρες σπεύδουν να μιλήσουν μέχρι και για ημερομηνία. Το θεωρώ τουλάχιστον Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο !

Dimoutsod

Απαισιο… Δυχρωμο cover από πίσω … Κατα την γνώμη μου μπορεί να είναι και ένα απο τα πιο αποτυχημένα iPhone που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα … Το design είναι χάλια ο μόνος λόγος για να το αγοράσεις είναι ο τετραπυρηνος επεξεργαστης, η μεγαλύτερη και φυσικά όπως πάντα η καλύτερη κάμερα … Γνώμη μου φυσικά

nickpsp

το leak φαίνεται αρκετά αληθοφανές, αλλά αυτό που θα συμβεί κάποια στιγμή είναι ότι αυτό το τηλέφωνο θα σταματήσει να είναι fasion icon , μήπως αυτή η στιγμή ήρθε αν το επόμενο iphone είναι τόσο ίδιο με το προηγούμενο?

azriel84

@George

Με συγχωρείς έχεις δίκιο, εγώ μιλούσα πάντα για το μοντέλο των 16GB που έχω και είναι στα 650€. Ναι για παραπάνω χωρητικότητα ανεβαίνει η τιμή αλλά για το 64GB μοντέλο που τουλάχιστον εγώ τα θεωρώ υπερβολή.

@John

Marketing και πάλι marketing. Μανούλα η Apple σ’αυτό, τα ίδια αρχίζει τώρα και η Samsung αφού πουλάει. Έτσι και αλλιώς η Apple ανακοινώνει τα events της περίπου μια βδομάδα πριν αυτά γίνουν.

@nickpsp

Δεν έχεις καθόλου μα καθόλου άδικο…

km2111

Οπως το λεει, υπερτιμημενο. Υπαρχουν πλεον τοσα smart phones πανισχυρα που κανουν απιστευτα πραγματα. Μονο για την μοδα παιρνει κανεις iPhone !

GiannisWST

Το συγκεκριμενο σχεδιο δεν ειναι τοσο ασχημο, εχουν βγει πιο τηλεκοντρολ σχεδια. Αλλα δεν διαφερει πολυ απο το σημερινο, καθε 2 χρονια αλλαζει σχεδιο τελειως η apple, αυτο μας εχει αφησει πλεον. Και δε νομιζω να ειναι καν ετσι κοντα.

Σιγουρα κανενας δε ξερει πως αποφασισε να ορισει το νεο μεγεθος οθονης η apple. Πλεον μετα το new ipad εχουμε 4 διαφορετικες αναλυσεις για το appstore να μπει και μια πεμπτη δε θα αλλαξει και πολυ τα δεδομενα. Ο μη κατεκαρματισμος στο ios ειναι μυθος, βεβαια δεν ειναι στα επιπεδα του android και ουτε προκειται να φτασει. Αλλα και εγω θελω να ελπιζω σε νεα αναλυση γιατι να βαλουν εξτρα οθονη και να μην χρησιμοποιειται πληρως παρα μονο απο notifications και βιντεο οταν παιζει το θεωρω βημα πισω. Το οτι εχει μικρη οθονη το εννοουμε, οι περισσοτεροι εδω iphone ειχαμε, πριν παμε σε android. Το μεγεθος οθονης στο smartphone ειναι σαν την επιφανεια εργασιας στο pc/mac. Και εγω παλια ελεγα οχι πανω απο 4.3″ αλλα πλεον λεω καλως τα. Μακαρι να βγει και μεγαλυτερη, τωρα το galaxy nexus το χαιρομαι πολυ.

azriel84

True, η αλήθεια είναι πως όποιος έχει δουλέψει σε οθόνη μεγαλύτερη των 4″ πολύ δύσκολα επιστρέφει στις 3.5″ του iPhone κακά τα ψέμματα. Θεωρώ πως είναι μονόδρομος η αύξηση του μεγέθους της οθόνης, αλλιώς δεν βλέπω τι διαφορετικό θα έχει απ’το 4S…

Κατακερματισμό στο iOS πως το εννοείς; Το ότι το iPhone 4 δεν έχει Siri ή τους νέους χάρτες είναι απλά ελλιπής αναβάθμιση όχι όμως κατακερματισμός.

GiannisWST

Εννοουσα κατακερματισμο απο τη μερια της αναλυσης των apps μονο καθως οσο παμε ερχονται συνεχως νεες αναλυσεις και πρεπει να ξαναφτιαχτουν τα app και στο ios. Και τωρα ψηφιζω παλι αλλη αναλυση, γιατι περα απο τις φασαριες με τον ξανασχεδιασμο θα δωσει καλυτερη βαση για αργοτερα και βελτιωμενη εμπειρια χρησης σε μεγαλυτερη οθονη. Επειδη η αναλογια του iphone ειναι 4:3 απο αλλα android στις ιδιες ιντσες εχει καλυτερη εμπειρια χρησης το παλιο. Αυτο που λες συμβανει οντως και ειναι θεμα μεγαλο, αλλα ειναι αναλογα με τον καταναλωτη παντα, καποιους δε τους νοιαζει να εχουν siri πχ απο το να παει γρηγορα η παλια συσκευη τους, αλλους παλι οχι. Το προβλημα ερχεται στη περιπτωση που ενω η συσκευη μπορει να λειτουργησει με το χαρακτηριστικο η εταιρια δε το δινει προκειμενου να πουλησει τη νεα συσκευη. Εννοω το παραδειγμα με τα 4 που τελικα λειτουργουσε τελεια το siri με το hack και δεν ειχε θεματα αποκρισης, αλλα και το ipad2 που δε το πηρε γιατι δεν ειχε θεμα αποκρισης και οπως φανηκε απο το roadmap του ιοσ6 τα περισσοτερα θα το εχει το new ipad παροτι δεν εχει θεμα ελλειψης δυναμης το 2. Τεσπα αυτη ειναι μεγαλη συζητηση θα βγουμε οφ, εδω… Συνέχεια »

Paris Kts

ελατε παιδια….ας μην το τραγικοποιουμε κ τοσο πολυ το θεμα…:/
αν και σχεδω ιδιο με το παλιοτερο…ειναι ομορφο (και οχι δεν ειμαι apple fan boy)
και κατα τη γνωμη μου το μακρος της οθονης ειναι στο “οριο”..αυτο που πιστευω ειναι πως ενα κινητο αξιας 450 euros μιας αλλης εταιριας εχει τις ιδιες δυνατοτιτες με ενα πανακριβο και υπερεκτιμιμενο iphone στην τιμη των 900 euros!!! δηλαδη η apple πρεπει να αλλαξει επειγοντος πολιτικη στις τιμές της αλλιως θα μειωθουν οι πωλεισεις της..και τη συνεχεια πρεπει να την ξερετε…

Δημητρης K.

τι εγινε εκει στην apple?παρεα με τον Jobs πεθαναν και οι σχεδιαστες?

Dimitris P.

Ωραίο κινητό αλλα ακριβότερο σε σχέση τιμής-ποιότητας κατασκευής και χαρ/κών αν συγκρίνω με ανταγωνισμό.Πραγματικά θεωρώ η apple είχε τη δύναμη να τους σβήσει όλους διοτι: Έχει το πιο σταθερό και ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα.Η ποιότητα κατασκευής το design και η υλοποίηση είναι εξαιρετική.Μπορεί και πουλάει πολύ περισσότερες συσκευές απο κάθε άλλον κατασκευαστή.Τι σημαίνει αυτό?Μπορεί να πιέσει κάθε εμπλεκόμενο στην παραγωγή και διανομή των συσκευών και να κατεβάσει αρκετά τις τιμές της κάθε μονάδας.Φανταστείτε iphone με τιμή στα 300 ευρώ.Το ίδιο και για ipad.Φανταστείτε ipad με 300 ευρώ.Χωρίς να χάσουν την ποιότητά τους.Τι θα γινόταν….Μετά αυτό θα προκαλούσε τραγικό ντόμινο σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρία.Περισσότεροι χρήστες περισσότερες αγορές εφαρμογών(αυτό θα μείωνε και τις τιμές που θα πωλούνταν οι εφαρμογές και θα είχαν ακόμη περισσότερες πωλήσεις) περισσότερη εξοικείωση σε προιόντα apple που θα επηρρέαζε άμεσα τις πωλήσεις υπολογιστών μακ(θα κατέβαιναν και εκεί οι τιμές) και πωλήσεις όλου του software που διατίθεται σε αυτό(όμοια θα κατέβαιναν).Και φυσικά το ίδιο και στα ipod και λίγο στο itv.Θα ανέβαιναν δραματικά και οι πωλήσεις σε μουσική βιβλία ενοικιάσεις και αγορές ταινιών σειρών κλπ..Θα ερχόταν στη συνέχεια η ενοποίηση όλων των συσκευών απο άποψη λειτουργικού που θα φοράνε και στο τέλος θα βρίσκαμε την apple… Συνέχεια »

Αrg

Παιδιά μην υπερβάλλετε τόσο στο θέμα τιμής του iPhone…..Aυτό είναι ύπουλο χτύπημα γιατί ξέρετε καλάότι αρχική τιμή είναι τα 600+ ευρώ για 16GB. Kαι ξαναλέμε ότι 900 ευρώ κοστίζουν τα 64GB.Επομένως αν θέλετε να κάνετε αντικειμενική συζήτηση να μην κολλάτε εσκεμένα στα 900 ευρώ γιaτί και η ΠΑΝΤΟΦΛΑ της samsung το galaxy S3 ξεκινάει και αυτή με ίδια τιμή.Και στα 32 GB ίδιες τιμές….64 GB πάλι δεν εβγαλαν ούτε θα βγάλουν γιατί τότε θα είναι και πιο ακριβό από το iphone… H apple δεν έχει να φοβηθεί κινητά παντόφλες που πολύ απλά ανταγωνίζονται με το 4S ενώ έχει ήδη 10 μήνες κυκλοφορίας και το galaxy ούτε 1-2.Προσωπικά έχω δουλέψει με android και έχω τις χειρότερες εντυπώσεις….Εκτός αυτού όλα τα android κινητά σηκώνουν μέχρι μια αναβάθμιση και αυτή αβέβαιη… Κοιτάξτε τι γίνεται με το ics,jelly bean που όλοι πλακόνονται και ιδρώνουν μήπως πάρουν μία αναβάθμιση…Ενας ένας θα απογοητεύεστε και θα καταλάβετε ότι η αpple δεν κάνει τέτοιες μαμουνιές ώστε να εξασφαλίσει πελάτες με την απειλή του καινούριου λογισμικού.Αντίθετα δίνει αναβαθμίσεις σε όλες τις τις συσκευές (iOS 6 μέχρι και στο 3GS) και μιλάμε για μοντέλο 2008…ΔΕΝ ΑΓΝΟΕΙ τους πελάτες με παλαιότερες συσκευές της σε αντίθεση με τις άλλες που πάνω σε… Συνέχεια »

Georges

Εγω έχω το 4 είμαι ευχαριστημένος αν και μου κάνουν επίδειξη κάποιοι φίλοι με android !!
Ελπίζω το 5 που το περιμένω και εγω να έχει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις στην οθόνη ( θελω μεγαλύτερη ) στην κάμερα ( θελω καλήτερη ανάλυση) και στην αυτονομία.

giorgos

@Arg
Αγαπητε φιλε μου σε τι ακριβως εχει πρωτοπορισει η Apple?Στο Siri??Παααααρα πολυ χρησιμο ειδικα στην Ελλαδα…………Οσων αφορα τη retina λυπαμαι που θα σου πω τα κακα μαντατα αλλα οταν πιασεις στα χερια σου το S3 θα καταλαβεις τη σημαινει χρωμα,γωνια θεασης, αντιθεση, οικονομια ενεργειας. Επισης θυμησε ποιος εβγαλε 2πυρηνους και 4πυρηνους επεξεργαστες? Η Apple? χμμ…ποιος εβγαλε πρωτος 720p video και μετα 1080p? H Apple?? μπαα…..παντα μα παντα μα παντα η Apple θα ειναι πισω..σκεψου τι εγινε με τα tablets οταν η microsoft ειχε ανακοινωσει tablet το 2002 (!!!!!) ολοι την εγραψαν στα @@ τους αλλα οταν το εκανε η Apple 8 χρονια μετα ολοι μεινανε με τα σαγονια στο πατωμα και κανανε ουρες για να παρουν πρωτοι το Ipad που ειχε αναλυση κινητου……..και για να κλεισω …τα προβατα μια ζωη προβατα θα μεινουν…..

Arg

@giorgos
Τα πράγματα είναι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ….η Samsung χρησιμοπούσε οθόνε 265.000 χρωμάτων η Apple είχε ήδη κατοχύρωσε την ευρεσιτεχνία της RETINA DISPLAY και αργότερα αυτή υλοποιήθηκε από την LG μέσα από την συνεργασία τους…ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ Η SAMSUNG ΚΑΙ Η KΑΘΕ SAMSUNG να βγάζει τις οθόνες amoled που εσείς θεοποιείτε….
ΗΡΕΜΙΣΕ ΛΙΓΟ…ΜΗΝ ΠΑΘΙΑΖΕΣΑΙ
Εκτός αυτού πριν σχολίασεις ενημερώσου λιγάκι…Με μία μικρή αναζήτηση στο youtube θα βρεις την συνεντευξη του Steve Jobs το >>>>>2001<<<<ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ >>>2008 <<<…..

______________________________________________________________________________
ΑΝ ΤΟ SIRI ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ Η SAMSUNG ΓΙΑΤΊ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΙΜΟΥ SIRI ???
EXEI TO VOICE CONTROL ΤΟΥ GALAXY ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ????????
_____________________________________________________________________________
ΗΡΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΙΚΑ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.