iPhone 5, Mείωση στις παραγγελίες οθονών από την Apple

Φήμες θέλουνε την Apple να μειώνει τις παραγγελίες της κατά το ήμισυ όσον αφορά τις οθόνες των iPhone 5, λόγω “μειωμένης παρά των προσδοκιών” ζήτησης, χωρίς αυτό να υπονοεί ότι οι πωλήσεις της εν λόγο συσκευής είναι απογοητευτικές. Η Apple μπορεί να ετοιμάζει κάποια σημαντική αλλαγή είτε στο χώρο των προμηθευτών της ή και να ετοιμάζει ένα καινούριο μοντέλο.

iphone 5, iPhone 5, Mείωση στις παραγγελίες οθονών από την Apple

Σύμφωνα με αναφορές η Apple είχε ζητήσει 65 εκατομμύρια μονάδες από την Sharp και την Japan Display, αριθμός που θα μειωθεί σημαντικά χωρίς να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η μείωση αυτή επεκτείνεται και σε άλλα ανταλλακτικά πέρα των οθονών.

Η LG, κατασκευάστρια οθονών και αυτή για λογαριασμό της αμερικανικής εταιρείας, δεν έδωσε περαιτέρω στοιχεία για το αν ζητήθηκε να μειώσει και εκείνη την παραγωγή της.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimpep

Μμμμ μείωση πωλήσεων μου μυρίζεται, αλλά αν τολμήσεις να το πεις…πιπέρι στο στόμα!

Σταυρος

Καιρος ειναι να αρχισει να αλλαζει ολο το σκηνικο… καθε χρονο τα ιδια.. ολη μερα φασολαδα τη βαριεσε καποτε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.