iPhone 5, Τα τεχνικά χαρακτηριστικά [φήμες]

Όλοι όσοι αναφέρονται στο iPhone 5 με “πληροφορίες” που έχουν εκ των έσω ή που μεταφέρουν από άλλα site, μου θυμίζουν πανελίστες από κουτσομπολίστικες μεσημεριανές εκπομπές που άνθησαν τα προηγούμενα χρόνια στην ελληνική τηλερόαση. Last year! Το έχουμε πει και θα συνεχίσουμε να το λέμε, δεν υπάρχουν πληροφορίες-διαρροές από την Apple πριν την ανακοίνωση των προϊόντων της.

Αν επιμένετε να θέλετε να γνωρίζετε τα τρέχοντα κουτσομπολιά γύρω από το αναμενόμενο iPhone 5, ρίξτε μια ματιά σε αυτή την εικόνα. Μην τα πάρετε τοις μετρητοίς, απλά έτσι για να έχετε να κουβεντιάζετε στην παρέα όταν πίνετε καφέ. (Με ποσοστό είναι η εκτίμηση του δημιουργού της εικόνας για το πόσο πιθανό είναι το κάθε χαρακτηριστικό να υλοποιηθεί).

, iPhone 5, Τα τεχνικά χαρακτηριστικά [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
angelos

Ναι καλά μ*****ς η apple να βγάλει τη σήμα κατατεθέν της το κουμπάκι.

Alan

Η φώτο μου θυμίζει πιό πολύ το 3G/3GS παρά το iPad… Από εκεί και πέρα περιμένουμε για τα επίσημα χαρακτηριστικά…

Michael

Αν βάλουν 4″ οθόνη έφυγα από το αντροιντ και πάω αππλε μεριά

geozaxaGR

Μου εφτιαξες το μηνα Κωστα!!!αν αληθεύει κατι απο αυτα τα χαρακτηριστικα θα κανω Delete το S2 ή καποιο αλο dual Core κινητο με Android!!!!

NikosVolos

Μια χαρα τα βρισκω ολα τα πιθανα χαρακτηριστικα του.
Αυτο που δεν μπορω να χωνεψω ομως ειναι η οθονη,4-5 inches;Δεν θελω καν να το πιστεψω γιατι η γνωμη μου ειναι οτι χανεται η εννοια του κινητου απο την στιγμη που υπαρχουν κιολας τα tablet στην αγορα.

Paris

περιμένετε πρώτα να βγει να τεσταριστεί και μετά αποφασίζετε, γιατί και τα χρήματά του δεν είναι και λίγα.

333Mbs

Την μαμακια θα την δίνουν 900€ για μαμακισμενες βελτιώσεις !!Είναι τρελοί …
Τους μπήκε στο μάτι τους το Galaxy s και παραπατάνε !!Είναι νούμερα στην Apple !!Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι από της σούπερ βελτιώσεις ,4” λέει ο μάστορας και 5αρα ….. τι έγινε ξαφνικά αρχίζει να καταλαβαίνει τα λάθη της ,είναι αργααααααααααααααααααααααααα πιαααααααα και με της ίδιες και της ίδιες μαμακιες σε κάθε μοντέλο κατάφερε και έθαψε το λειτουργικό της ,ο κόσμος ήθελε να δει καινουρια πραγματα αλλά όχι τα ίδια και τα ίδια με ένα τόσο αργά αναπτυσσόμενο λειτουργικό ,όμως πέρα βρέχει !!Ήθελε πωλήσεις και όχι την πρωτιά αλλά την πρωτιά την χάσατε και τωρα που θέλετε πρωτιά δεν έχετε πωλήσεις —Galaxy s ii και πάμε μπροστά !! Η νίκη τρώγετε ωμή

sdaoulas

αν ειναι ετσι περιμενω και το πηρα.

johntsia

Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει, πάντως αν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά το σκέφτομαι να το πάρω και εγώ.

Antonis

Καλο αν βγει ετσι.Αρκει να ειναι φθηνο.

stefos16

ποτε υπαρχει πιθανοτητα να ανακοινωθει;

Marios Basileiou

Βασικα οι φημες ειναι περισσοτερο τι θα ηθελε ο καθενας αποτι καταλαβα γιατι μερικες φημες παρα ειναι παρατραβηγμενες!!πληκτρολογιο τσσ!!Το τοπ ειναι η φημη να αφαιρεσουν το κουμπι!!ωραιο….
Εγω πιστευω απο ολα οσα ακουστηκαν οτι θα εχει
1.διπυρηνο,οχι αναγκαστικα περισσοτερα ραμ καθως δεν μας νοιαζουν γιατι “Οπως ειπε και ο Steve δεν πρεπει να κοιταμε μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα , αλλα ολη την εμπειρια χρησης”.
2.Σιγουρα θα αλλαξουν την εμφανιση καθως χωρις να το παραδεχτουν,εμεσα ξερουν οτι ειχαν προβλημα και το λογικο ειναι να γινει πιο ipod καθως και πιο λεπτο(εεστω και μερικα mm για να πουν οτι ειναι πιο λεπτο και πιο ομορφο)
3.Χμμ καλυτερη καμερα ισως??
4.καλυτερη μπαταρια σιγουρα
5?.και αν και δεν το πιστευω και πολυ ….να μεγαλωσουν λιγο την οθονη(στις 3,7 ιντζες)

Αν κρινεις με τις διαφορες στο ipad 2 σε σχεση με το παλιο ειναι πιο λογικα τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα να αλλαξουν….

Κατι που μου ηρθε τωρα(βλακεια απλα μου φαινεται αστειο)…να βγαλουν και καλυμα για το iphone με μαγνητες,το φανταζεστε???loool xex……

killbill

Και μετα ξύπνησαν………!!!

Go12

Συμφωνώ με 333Mbs!!!!!!!!!!!

Nightmare

και εγώ συμφωνώ με 333Mbs!
το iPhone εδώ και χρόνια έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, 3,5″ οθόνη, το κουμπάκι, ίδιο σχεδιασμό κλπ
δεν πιστεύω πως η Apple θα τα αλλάξει αυτά, είναι πλέον θα κατατεθέν χαρακτηριστικά της! έτσι κι αλλιώς η ίδια ξέρει ότι πουλάει με αυτά. Σκεφτείτε ότι πολλοί δεν θέλουν μεγαλύτερη οθόνη, οι 3,5″ είναι κατα μέσο όρο καλές…
εγώ πιστεύω πως θα βάλει 2πύρινο οπωσδήποτε, ίσως καλύτερη κάμερα και θα το κάνει πιο λεπτό..
εγώ σας λέω όμως ότι ΟΛΑ αυτά είναι περιττά! αφού τον κύριο Jobs τον ενδιαφέρει η εμπειρία χρήσης ας αλλάξει το iOS!! είναι τόσο γρήγορο κι όμως τόσο άθλιο λειτουργικά! ας βάλει επιτέλους ένα σωστό σύστημα notifications, widgets κλπ
αν και πιστεύω πως δεν πρόκειται γιατί και το iOS έτσι όπως το μάθαμε είναι σήμα κατατεθέν της Apple… ίσως να μην θέλει να χαλάσει τον χαρακτήρα της, έτσι κι αλλιώς όπως είπα, πουλάει και το ξέρει…

geozaxaGR

Ρε παιδια αυτος που εφτιαξε τον πινακα βαζει ποσοστα διπλα απο τις εικονες και δεν λεει πως ειναι σιγουρο!!!!

Thanos

wow

giorgos

εχούμε μπουχτίσει πια με το i phone λες και δεν υπάρχουν άλλα κινητά,πρίν και μετά το i phone το χάος μέχρι και η”κουτσή μαρία” το έχει αγοράσει έλεος πια

giannis

Εμένα πάντως αν πάει η οθόνη στις 4″ ξαναγυρνάω μήλο. Οι 3,5″ πλέον είναι μικρές και το μόνο μείον που βρίσκω. Αλλά επειδή σε πολλά site λέγεται αυτό μάλλον το έχουν ήδη έτοιμο το 5 με τις 4 ίντσες σε foxconn. Ενώ είμαι σίγουρος ότι θα το πάρω κατά 99.9% αν γίνει αυτό και θέλω μόνο να δω τι θα πουν στην παρουσίαση του 5 για το μέγεθος της οθόνης. Το ότι πέρυσι λέγαμε για 3.5″ είναι super και φέτος αλλάξαμε γνώμη.. Η φήμη που μετράει είναι ότι παραδέχτηκαν απο την foxconn για 4 ίντσες σε ίδιο μέγεθος συσκευής. Θα μάθουμε σε λίγους μήνες.

fred

για να δουμε,εγω δεν πιστευω κατι,εκτος απο επισημες ανακοινωσεις

george

fake!!!!

nimAR

https://www.youtube.com/watch?v=eCfexEupqPU
Ειναι ακριβώς το ίδιο site αλλα αυτά τα διχνει πιο αναλυτικά για ρίχτερ μια ματιά guys

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.