iPhone 5, Πλησιάζει η ανακοίνωση και η κυκλοφορία του

Εσωτερικό σημείωμα που απεστάλει σε υπαλλήλους της αμερικάνικης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Sprint, βάζει πάγο στις άδειες και τα ρεπό τους το δεκαπενθήμερο 30 Σεπτεμβρίου με 15 Οκτωβρίου “λόγο της πιθανότητας κυκλοφορίας σημαντικού μοντέλου κινητού”. Στην Αμερική πρόσφατα περίμεναν και κυκλοφόρησε το Samsung Epic 4G Touch (το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Galaxy S II) και το μυαλό όλων πηγαίνει στο επόμενο iPhone 5.

, iPhone 5, Πλησιάζει η ανακοίνωση και η κυκλοφορία του

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

65 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ποσο θα θελα να τρωγε ενα banαρισμα στην κυκλοφορια του απο τους ανταγωνιστες και να μην βγει…..χεχεχε

vasilis

Ρε ποιος την χε….. την μα….

αγγελος

πολυ κακια και πολυ ζηλια βλεπω για το iphone..ελεος ρε παιδια!

Someone

Αντε να δουμε και πος ειναι το τελικο ΙΟS 5, και να πεσουν και οι τιμες των αλλων iphone.

Alessio

cVlachakis εγκυρότατες (!) πληροφοριες αναφέρουν ότι η Apple.inc σε συνεργασία με την ευρωπαικη ένωση & σε συνεχη συννενοηση με το Δ.Ν.Τ & με πληρη κατανοηση της όλης δυσμενης καταστασης στην χώρα μας προχωρησε στην δημιουργία toy iPhone 5 S-pecified edition & ειδου σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το Project που ΗΔΗ η Foxconn είναι σε κατάσταση παραγωγής ΜΟΝΑΧΑ για την Ελλάδα & τους έλληνες της διασποράς :

Mε χαρά μοιράζομαι μαζί σας το iPhone 5 GR.S-pecified edition :

https://3.bp.blogspot.com/_vvAhyR-6PAM/S9ZS9h-YxCI/AAAAAAAAE9k/eWJ4W-k7ZR4/s1600/iphone-killer.jpg

mixtri

Σήμα θα έχει το νέο μοντέλο ή θα το βγάλουν για αριστερόχειρες αυτή τη φορά;

Alessio

@mixtri… χαχαχααα _Respect ,U’R the Man : έγραψες!!! lol

argyriadis

ο μόνος λόγος που περιμένω να δώ το iphone 5 είναι για να δώ και να περάσω το update ios5 στο ipad μου.
δεν ξανά κάνω το λάθος με apple,αν ξανά αγοράσω θα είναι μόνο imac.
Μια τραγική εταιρία με φανατικούς οπαδούς,ας βάλει 4g στα κινητά τις και το ξανά συζητάμε

Christos97

Καλα και να βγει τι θα του αναβαθμισουν? Με τον ρυθμο που προχωρουν θα βαλουν NFC στο iphone 7 και μετα οταν ειναι τελειωμενοι απο τις αλλες εταιρειες στο θεμα hardware θα βγαλουνε κατι που ειναι χρονια μπροστα. Δεν τα μαθαμε εμεις??!

Konstantine X

Περιμένετε & θα δείτε στις 23 Σεπτέμβρη…!

lik

καθηστε ρε παιδια πως ξερεται πως θα ειναι i phone5 kai oxi 4s?ανακοικηνωθηκε κατι επισημα και δεν το γνωριζω?

tolken

Καταρχην δεν ειναι τυχαιο οτι το iphone ειναι μπροστα. Τωρα τι λετε εσεις εδω δεν καταλαβαινω.
Ρε παιδια μου κανει εντυπωσει πως τρελενεστε για android οταν αυτο και κανει ποσους μηνες να παρει αναβαθμιση (και ΑΝ παρει) που αν δεις βιντεο στο youtube με flash μπορει να σου ψησει το χερι οπως το κρατας και που η διαχείριση μνημης (το σημαντικοτερο για μενα) ειναι τοσο χαλια οπως και στα tablet μιας κα ειχα το galaxy tab 10.1v (οσοι περιμενετε να παρει update περιμεντε χαχα). Σοβαροτητα καθολου απο την samsung. Πηρε και λιγο το μπουλο με την εξαγορα της Moto. Αρα γ αυτο ακομη οι περισσοτεροι εμπιστευονται ακομη την Apple σε κινητα ή tablet. Αυτη που θα κανει την διαφορα πιστευω ειναι η microsoft με τα windows 8 Tablet. Φενονται φανταστικα. Καλο βραδυ guys.

otinanai

@tolken,για το οτι δεν πρεπει να τρελανονται για το android καλα τα λες,αλλα πρεπει να πεις να μην τρελενονται και με την apple.

Καθε μια εταιρια εχει τα καλα της και τα κακα της.

Για το φλας καλα τα λες,αλλα το android σου αφηνει την δυνανοτητα να το κανεις.Αυτο αρκει.
Για το multitasking στο iphone τι εχεις να πεις?Σε 3GS που εχω δει ειναι @#$%^&

Σοβαροτητα απτην sammy οντος δεν βλεπεις(κυριολεκτικα),αλλα ενα κινητο που κυκλοφορισε με android 2.1(galaxy s),εχει αναβαθμιστει σε 2.2 2.3.3 2.3.4 και μολις πριν 2-3 μερες 2.3.5

Για android tablet οντος ειναι νωρις ακομα.Το ipad2 ειναι πολυ πιο μπροστα,στην τιμη που παιζει βεβαια

Για να τελειωνω:Αυτη η διαμαχη μεταξυ apple και android χρηστων πρεπει να σταματησει.Μεταξυ των εταιριων ομως πρεπει να συνεχισει.Ετσι θα εχουμε και εμεις καλυτερα προιοντα λογο ανταγωνισμου

Κακα τα ψεματα,αν δεν ειχε κανει η apple το μπαμ ,ανεβαζοντας τον πηχυ ψηλα δεν θα ειχαμε την touch τεχνολογια που εχουμε σημερα.
Αν ομως δεν υπηρχε και το android,η apple ακομα δεν θα εδινε την δυνατοτητα στο iphone για ληψη βιντεο,notification bar κτλ

ΜΗΝ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΤΕ

odis

Αν και fun boy της apple απο το την εποχη τον powerbook και κατοχος macbook,imac και powerbook τελικα μαγκες στα κινητα μονο ANDROID……………………. S.G.SII γιατι σε smartphone το ios δεν ειναι και το καλυτερο σπασιμο νευρων αντε να ερθη λοιπον και το 5 γιατι μας τα ζαλισαν τα αρ………………… Apple μονο στους υπολογιστες. για smartphones adroid χαλαραααααααααααα………………………….. samsung galaxy sII με sp shell 3d launcher

Dimos

Διαφωνεί κανένας που να ξέρει πραγματικά, ότι αυτήν την στιγμή το iOS είναι έτη φωτός μπροστά από το Αndroid?? Δεν νομίζω….

vasilis

Έτη φωτός μπροστά εεεε, το μάθαμε και αυτό.

Stavros86

το iOS οταν βγηκε ηταν ετη φωτος μπροστα, τωρα μπροστα στο android ειναι ετη φωτος πισω το iOS γιατι πολυ απλα τοσα χρονια εμεινε το ιδιο χωρις καμια σοβαρη αλλαγη

kats

Είναι δυνατόν να λέτε και να πιστεύετε ότι το ios είναι καλύτερο απ το android;το τηλέφωνο είναι ένα ολόκληρο κλείδωμα.οι περιορισμοί είναι γνωστοί γι αυτό δε χρειάζεται να αναφερθώ.ούτε η μπαταρία δε βγαίνει!μόνο με jailbreak κάτι κανει.

αγγελος

ειναι ολοκληρο κλειδωμα..μαλιστα…και η μπαταρια δεν βγαινει..σοβαρο προβλημα αυτο..
συνεχεια βαζουμε και βγαζουμε την μπαταρια..ετσι για παιχνιδι..
τι αλλο θα διαβασω απο ατομα που ειναι τελειος ασχετα!!!

το οτι ειναι κλειδωμενο δεν νιαζει τον χρηστη παρα μονο αν ειναι προγραμματιστης!
απλα εσυ κανεις τον κοπο σαν χρηστης και περνας στο itunes οτι θελεις και με το που συνδεσεις
το iphone στο πισι αμεσως περναει αυτοματα ολα στην μνημη του.τοσο απλα.

και στο θεμα με την μπαταρια τη πηραζει αν δεν μπορεις να την βγαλεις;;;
γιατι πρεπει να την βγαλεις;;;τη θα την κανεις;;ελεος βρε παιδια!

αγγελος

και το ios οντος ειναι ανωτερο!δειτε πρωτα της χιλιαδες ποιοτικες εφαρμογες που εχει!!!
σιγουρα δεν εχει πολλα εφε και μεταξωτες κορδελες οπως το ανδροιντ.
μα κανει την δουλεια του απλα σταθερα!

αγγελος

ουτε χρειαζετε για να δουλεψει δυπιρηνα τετραπιρηνα και μαλ….!!
και να λετε την γνωμη σας οχι γιατι σας το ειπε ενας φιλος σας η το διαβασατε καπου.
να λετε την γνωμη σας μονο την προσωπικη σας!

εχω το iphone 4.ειχα και το 3gs. δεν θα αλλαζα το ios με τιποτα!
μπορω να το συγκρινω μονο με blackberry.ος προς την σταθεροτητα του λειτουργικου.

φιλικα παντα η προσωπικη μου γνωμη.

Xaris

Γι αυτο το android κατεχει το 50% της αγορας των smartphones!!

Someone

Θέλουν να φτιάξουν ένα iOS 5 με πολλες δυνατότητες σταθερό και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος,
Θέλει να κλέψει και μερικές ιδέες από το android….

mokmo

Παιδια οι αχρηστοι που μας κυβερνανε μας πανε για χρεωκοπια.φοβαμαι το επομενο κινητο που θα μπορουμε να αγορασουμε θα ειναι αυτο του ανθρωπου των σπηλαιων.
https://images.clipartof.com/thumbnails/439650-Cartoon-Caveman-Picking-His-Ear-With-A-Stick.jpg

ANASTASIS

“οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια”

@Xaris λες οτι το 50% ειναι android συσκευες! σκεψου ομως ποσα κινητα android υπαρχουν(100νταδες+) και ποσα με ios(1 καθε χρονο, συνολικα 4)

MARIOS

Ο λόγος που το android εχει περισσοτερες πωλησεις ειναι πως υπαρχουν φτηνα μοντελα απο 100 ευρω και ανω αν υπηρχε συσκευη ios τοτε θα πουλαγε αυτο περισσοτερο…

bill1989

παιδια δειτε αυτο!! μακαρι να ειναι ετσι! https://www.youtube.com/watch?v=lzsBwnv_dAg&feature=share

sql

Ο μόνος λόγος που η apple εξακολουθεί και έχει σημαντικό μερίδιο αγοράς ΔΕΝ είναι (προφανώς) οι super-duper συσκευές της (ffs), αλλά γενικά όλα τα marketing (ή μη) tricks που χρησιμοποιεί. (aka χαμένα iphones σε bars, μηνύσεις, “διαρροές” από specs κτλ) Κατα τα άλλα τα iphones είναι συσκευές κατασκευασμένες ΠΟΛΥ ποιοτικά, με μετρια-καλά specs, σάπιο μεν-σταθερό δε, λειτουργικό στην μη-jailbroken μορφή του, σε over-over-over priced τιμή. (spoiler alert, LG Optimus 2X με 334ε) Ε, κατά τα άλλα ο power user προφανώς θα πάει σε android. Η open source σχεδίασή του, του δίνει “σχεδιαστικά” πλεονεκτήματα έναντι ios. Έχεις ένα τεράστιο community με πρόσβαση στον source code, έχεις linux-ο-ρίζες που κάνει το development ΠΟΛΥ πιο εύκολο, μπορείς μέχρι και να τρέξεις linuxoδιανομές natively στο κινητό σου.(όχι vnc στο μηχάνημα του σπιτιού σου) (είδες τι κάνει η open source community?) Σε ένα κλειδωμένο λειτουργικό ΔΕΝ έχεις αυτές τις δυνατότητες εξ ορισμού (ή μαλλον εκ σχεδιασμού) Επίσης το να αγοράζει κάποιος κινητό και για να δουλέψει να πρέπει να εγκαταστήσει το πανάλαφρο (γκουχ) και χρησιμότατο (γκουχ γκουχ) itunes, που ούτε startup entries προσθέτει (γκουχ γκουχ γκουχ) , ε, αυτά είναι καραγκοζηλίκια. Ε, και μετά κάποιοι να κάνουν πατέντες να το κάνουν jailbrake, να κλείνουν το… Συνέχεια »

observer

αντε και με το καλό στο iphone 10 να γιορτάσουμε επιτέλους ένα τέλειο κινητό που θα κάνει ακριβώς ΟΤΙ κάνανε τα περισσότερα κινητά 10 χρόνια πρίν!!!

Doc77

Συμφωνώ με sgl απόλυτα αν και είμαι χρήστης ιphone4…..αλλα κατα τη γνώμη μου αυτη τη στιγμη είναι το πιο σταθερό λογισμικό….

ddr2

Πολυ θα θελαμε το ios να ειναι ξεκλειδωτο και το android να ειναι σταθερο.
Δεν καταλαβαινω γιατι τοση φαγωμαρα. Ο καθενας παιρνει αυτο που μπορει και αυτο που του αρεσει.
Σιγουρα ομως, power user κινητου τηλεφωνου δεν ειναι αυτος που αλλαζει 2 φορες την ημερα ρομ. Ειναι αυτος που μιλαει 5 ωρες την ημερα, αυτος που στελνει 200 μειλ την ημερα, που ειναι συνεχως online κλπ κλπ. Ειεπιδη βρηκες εναν οδηγο στους xda για να περασεις μια αγνωστου ταυτοτητας ρομ, δεν σημαινει ουτε οτι εγινες προγραμματιστης, ουτε βεβαια power user.
Λοιπον, οποιος ειναι χαρουμενος με την android επιλογη του, δεν ειναι αναγκη να κραζει την απλ και το iphone.

Αλεξανδρος

Σε απάντησή παραπάνω σχολίου:
Υπερυφανος χρήστης milestone (α! Εγώ και οι χρήστες android βλέπουμε τη σελίδα techblog κανονικά, με όλα τα flash γύρω γύρω) και ενώ πήγα διακοπές σε camping για 15 μέρες δε φόρτισα ούτε μια φορά το κινητό μου!
Διότι (2 επιπλέον μπαταρίες από το ebay σχεδόν τσάμπα) και ουπς!!! Να που χρειάζεται να έχεις τη δυνατοτητα να βγάλεις τη μπαταρία Αγγελε!

Ddr2

Σε οτι αφορα τι παραπανω σχολιο, επειδη και εγω ημουν κατοχος milestone για ενα χρονο, δηλαδη θελεις να μας πεις οτι με 3 μπαταριες εβγαλες 15 μερες;; Κλειστο το ειχες; Γιατι εμενα πανω απο 15 ωρες δεν εβγαζε η μπαταρια!
Δεν θελω να επεκταθω περισσοτερο, καθοτι κατοχος του κινητου και ξερω, αλλα και σεβομαι. 🙂

Dante

Όλα άυτα τα δήθεν αρνητικά που διαπιστώνουν κάποιοι στο iphone(flash player,κλειδωμένο λειτουργικό κτλ) άμα θέλει η apple τα προσθέτει στη συσκευή στο λεπτό αλλά δε γουστάρει γιατί αυτή είναι η λογική της (σταθερότητα, απλότητα, λειτουργικότητα, ποιότητα κατασκευής κτλ). Όσοι δε συμβιβάζεστε μ´ αυτή τη λογική μη το παίρνετε. Μας τα έχετε πρήξει επιτέλους! Αλλά όποιος δε μπορεί να φτάσει τα μήλα τα κάνει κρεμαστάρια.

alexandros

φιλε μου αν το δουλευεις σαν κινητο τοτε ναι κραταει!
σε 3-4 ωρες με ιντερνετ τα φτυνει, το ξερω…
αλλα αν το εχεις αναμονή και 15-20 λεπτα κλησεις την ημέρα τοτε ναι κραταει!

Silender

Το μάθαμε κι αυτό: power user είναι αυτός που μιλάει 5 ώρες και spammάρει mail ασύστολα…

καλό

alexandros

μα τι ποιότητα…. (μας τα πρήξατε)
τι επίπεδο……. (αλλα δε γουσταρει)
Κωστα γιατί αφήνεις τέτοιου είδους εριστικά posts?

anyway
ο steeve jobs ειχε πει… μπορούμε να βαλουμε flash player. αλλα η μπαταρια θα κραταγε μονο μερικα λεπτα..
οποτε φίλε dante… το μηλο γουσταρει και θέλει, αλλα δε μπορεί…
α και αναφέρεις κλειδωμενο λειτουργικό… μπορεις να μου το εξηγησεις αυτό?
τι εννοεις? μπόρει να προσθέσει ξεκλείδωτο λειτουργικό αλλα δε θέλει γιατι αυτή είναι η λογική της??? (σταθερότητα, απλότητα, λειτουργικότητα, ποιότητα κατασκευής κτλ).
καλύτερα αν δεν ξέρεις να μη μιλάς… εκθέτεις τον ίδιο σου τον εαυτο..
πάντα φιλικά

ddr2

@ silender
Αλλα ποιος ειναι power user? αυτος που το εχει καρτοκινητο? για πες μας?

oldboy

και που τα άνοιξες….
Δυστυχώς οταν κάποιος φανατιζεται δεν ξέρει τι λεει

Christos

Παιδια ηρεμα. Σωστα λεει ο Κωστας. Δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε. Ολα τα τηλεφωνα εχουν καποια πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα. π.χ Android malware, iphone restrictions. Ολα κανουν την ιδια δουλεια και ολα αναπτυσονται με βαση καποιες εμπειριεσ χρησης που θελουν να προσφερουν και εχουν χαραχτηριστικα παντοτε με βαση το λογισμικο (εχει παιχνιδια στο iphone που παιζονται στα 800Mh ενω στα Android θελουν dual η quad core. Ετσι και αλλιως προσφατα κυκλοφορησαν ολα. Εχουν να βαλουν δεκαδες αναπτυξεις στα λογισμικα και στo hardware ακομα μεχρι να φτασουν στο επιπεδο που θα ειναι οριακα τα θεματα του web και των αλλων χρησεων τους.

ddr2

Μα δεν τσακωνομαστε για τα κινητα. Τσακωνομαστε για τον τροπο που καποιοι σχολιαζουν τα ποσταρισματα καποιον αλλων. Οταν, αντι να πεις την αποψη σου, η ειρωνεια παει συννεφο, λογικο ειναι και τη συζητηση να χαλαει και να ανεβαινουν οι τονοι.
Αλλα ποιος εχασε τον πολιτισμο του για να τον βρουμε εμεις?

jimG4

πωωω ρεεεε…σαν κομπλεξικοι αριανοι κανετε..μην δειτε δημοσιευση για apple/iphone αμεσως να spammαρετε….συνελθετε λιγο..

DinosX

Βρε παιδες τι χαλιεστε ? Εγω στο iphone4 αυριο κιολας αμα μου την δωσει boot-αρω με Android.
Εσυ με το android οσο και να χτυπιεσαι δεν μπορεις να βαλεις iOS.

Και στην τελικη.. ρε Android-οπαιδα.. Νέο για την Apple ειναι. Τι σας νοιαζει ? Η μηπως καιγεστε οτι οι φιλοι σας σε κανα μηνα θα σας δουλευουν γιατι ολοι θα τρεχουν να φτασουν το iPhone 5 ?

Σαν AMD vs Intel / Ati-AMD vs nVIDIA κανετε… ελεος με αυτην την ιστορια. ο ενας να την πει στον αλλον για να αποδειξει οτι η συσκευη του την ”εχει μεγαλυτερη”. Σοβαρο κατορθωμα.

Manolis

Δεν μπορώ να καταλάβω τη σήμερον ημέρα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας,
που στην ευχή βρίσκουν όλοι εδώ μέσα €500+ για συσκευές??? Σε άλλη χώρα ζω εγώ?
Προσωπικά προσπαθώ να αλλάζω συσκευή όποτε “χαλάει” αυτή που έχω, δηλ περίπου κάθε 1 με 1,5 χρόνο και να διαθέτω max € 250-300 (για smartphone).

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,
Φιλικά

Dimos

Ρε γαμώτο πόσες φορές πρέπει να το λέμε για να καταλάβετε? Oι Android-es πάτε να σχολιάσετε σε posts που αφορούν τα κινητά σας και αφήστε αυτούς που τους ενδιαφέρει το Ιphone να σχολιάσουν στο συγκεκριμένο θέμα…Πο ρε γαμώτο ζήλειααααα.

Dimos

Δεν έχω τίποτα να πω. Απλώς ανυπομονώ να έρθει. Αλλά εκτός απο την ρητορική μου ερώτηση, δεν πήρα καμία ρητορικη απάντηση σοβαρή ούτε καν από εσένα φίλε Κώστα..Περιμένω και την δική σου (σοβαρή) άποψη 🙂

Dimos

Δεν γίνομαι προκλητικός..Απόψεις περιμένω. Kαι περιμένω να εξαληφθεί το φαινόμενο “Περιμένω να βγει post για το Iphone και να μπω να το κράξω”..Ok?

Dimos

Εδώ θα συμφωνήσω!!!

George

Μακάρι το νέο iPhone να είναι αρκετά καλό από πλευράς HardWare για να το αγοράσω γιατί γουστάρω πολύ την απλότητα του ios…..Αν δεν με ευχαριστεί τοτε μάλλον υπομονή για Galaxy S3!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

56 σχόλια σε ένα μόνο θέμα .. Πρέπει να είναι καλο αυτο το iPhone ..
Η άποψη μου όντας χρήστης 4 ετών είναι πως τη συγκεκριμένη συσκευη την περιμένεις κάθε χρόνο και δεν σε ενδιαφέρει πως θα είναι .. Απλά την αγοράζεις .. Δίνεις το παλιό συμπληρώνεις και την αγοράζεις είναι απίστευτο αλλα ισχύει .. Και δεν ξέρω άλλη εταιρία που να μπορει να κάνει το ίδιο σε οποιοδήποτε τομέα !

Thanasis

Θα το αγόραζα ΜΟΝΟ αν είχε “φθηνή”-προσιτή έκδοση… Κάτω απο 300 ευρώ θα βγάλουν; Δεν αξίζει το μηνιάτικο με καμμία δύναμη…

observer

ωραία διαφήμιση! αντε και στο επόμενο μοντέλο να την κάνεις ολοσέλιδη..

Dami

@Observer
Από τη στιγμή που όλοι ασχολούνται με το επερχόμενο iphone 5 απορώ γιατί σε πειράζει που είναι πρωτοσέλιδο…Ολο το χρόνο όλοι με αυτό ασχολούνται (μέχρι και οι android users που πριν καν ανακοινωθεί έχουν ήδη αρχίσει να το “κράζουν”),σε πείραξε που είναι πρώτο πρώτο στα news? Στην τελική οι “haters” φήμη δίνουν…Οταν σταματήσουν όλοι να ασχολούνται μόνο και μόνο απο μίσος με το iphone τότε ίσως φύγει και η δόξα του.

observer

Δυστυχώς φίλε μου Dami ΔΕΝ ασχολούμαστε εμείς! άλλοι μας το βάζουν στην μούρη μας συνέχεια και χωρίς να υπάρχει λόγος στην τελική! όπως και τόσα άλλα καθημερινά άχρηστα πράγματα.
Απλώς συνειδητοποιώ ότι δυστυχώς ακόμα ΔΕΝ υπάρχει κανένα blog που να κάνει την διαφορά!
τελος πάντων συγνώμη για το όλο θέμα , λάθος χρόνος και λάθος ”τόπος΄΄….

Dami

Observer απλά σου λέω ότι βλέπω.Είμαι μέλος και σε φόρουμ για iphone και ipod και το αυτό που βλέπω είναι apple-haters οι οποίοι έρχονται και κράζουν και προσπαθούν να αποδείξουν ότι τα κινητά τους αξίζουν περισσότερο (ίσως και να ισχύει),γιατί να μπεις όμως σε ένα τέτοιο φόρουμ να “κράξεις” τις συγκεκριμένες συσκευές? Πρέπει να έχεις μεγάλο κόλλημα προφανώς για να κάνεις κάτι τέτοιο….Γιατί στο λέω αυτό? Γιατί τουλάχιστον στο συγκεκριμένο blog (αν εξαιρέσεις τα “κολλημένα” σχόλια μερικών χρηστών),είναι πολύ αντικειμενικά και τα άρθρα και ο Κώστας με τον τρόπο παρουσίασης τους.

George

Για τις 4 Οκτωβριου λενε ολοι σημερα…

Dami

-Αποκλειστικό δημοσίευμα του PocketGamer αναφέρει ότι η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το iPhone 5 σε event που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσει μια βδομάδα αργότερα.
-Σύμφωνα με δημοσίευμα του AllThingsD η Apple ετοιμάζεται για το επερχόμενο event που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου.

Από ότι διαβάζω όλοι κάπου εκεί υπολογίζουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]