Το επόμενο iPhone θα είναι “δια χειρός” Steve Jobs

H Apple έχει παραγγείλει οθόνες πάνω από 3.5 ίντσες για το επόμενο iPhone που αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα μέσα στο έτος. Όπως γνωρίζουμε πριν κυκλοφορήσει ένα μοντέλο στην αγορά, τουλάχιστον 6 με 8 μήνες νωρίτερα έχει κατασκευαστεί και δοκιμάζεται. Ακούστηκε λοιπόν ότι ο Steve Jobs που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο έχει συμβάλει στο σχεδιασμό του επόμενου iPhone που θα κυκλοφορήσει.

, Το επόμενο iPhone θα είναι “δια χειρός” Steve Jobs

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης Π.

Ας γράψουν και πίσω απ΄το κινητό “Steve Jobs was involved in the design” ή “Design by SJ”
‘η “Jobs edition”
= 7.014 δισεκατομμύρια πωλήσεις

Κωνσταντίνος

Αυτός ο άνθρωπος ακόμα και νεκρός βγάζει λεφτά!!!!!

teo

Εγκυρη πηγη αναφερει οτι θα διατεθει με στανταρ θηκη ζιβαγκο και τριχες απο μουσια
Το μοντελο θα ονομαστει 4SJ (Steve Jobs)

Haduuken!

Άμα μοιάζει με το 3gs θα λέει πιο πολύ από το 4.

Fotis

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο S. Jobs έχει μεριμνήσει για πολλά χρόνια 🙂

MixaliMeLene

Για τα επόμενα 10 χρόνια, και για όλες τις συσκευές της apple, αυτό θα λέγεται.
Και όσοι θέλουν το πιστεύουν…

dhmhtrhs

αν θες σας αρεσει αυτο που λεει γιατι σχολιαζετε?

spyros

ιδιο καλουπι με το 4s θα ειναι αλλα ελαφρως πιο μεγαλο,δεν αποχωριζεται αυτο το desing ειδικα το γυαλι στο πισω μερος και το μεταλλο γυρο.

fallen

ακομα το ονομα του βαζει μπροστα η apple για να πουλησει…ολα για το marketing!!!!!
φαντασου ποσο χαλια ειναι o tim “cook”…

md03582

@Haduuken! +1
@teo +1000

Γιάννης

>dhmhtrhs
και σε σ΄ένα που δε σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις αυτών που σχολιάζουν, γιατί το σχολιάζεις ακριβώς?

Manolis Tsagkarakis

φήμες λένε ότι τα δοκιμαστικά της νέας συσκευής τα έχει αναλάβει το φάντασμα του Steve..!!!!

Γιωργος Ε.

“φήμες λένε ότι τα δοκιμαστικά της νέας συσκευής τα έχει αναλάβει το φάντασμα του Steve..!!!!”

Πολυ καλο!!!

Panos7GR

Αν είναι πάνω από 3.5 ίντσες τότε δεν θα ήταν ιδέα του Jobs. Το σχέδιο μπορεί όντως να είναι του Jobs, αλλά αυτήν την λεπτομέρεια να την πρόσθεσε ο διάδοχός του… Είναι γνωστό πως με το τεχνολογικό του τέκνο, το iPhone, είχε κάποιες εμμονές.

Εγώ εκεί στην Apple τους έχω ικανούς να του φτιάξουν ένα ολογραμμα που θα παρουσιάζει το ένα, μοναδικό και ανεπανάληπτο, iPhone 5, που μας διέλυσαν με τις τόσες φήμες του.

mike

θελω να ξερω η νεα retina ποσα ppi θα εχει,τον επεξεργαστη τον ξερουμε θα ειναι ο A5X του ipad 3.

Βαγγέλης

To αλλο με τον Τοτο;

Γιώργος

¨Ακουσον ¨Ακουσον! γνωστές έγκυρες πηγές αναφέρουν πως ο επεξεργαστής του νέου iphone θα έχει εγκεφαλικά ρινίσματα απο τον ίδιο τον εγκεφαλο του Steve για εξωπραγματικές ταχύτητες!!!! πέρα απο την πλάκα όπως και να είναι σίγουρα θα είναι υπέροχο!

Μιχάλης K.

Φήμες λένε, οτι ο ίδιος ο Steve κατασκευάζει το νέο iPhone και θα το στείλει στα γραφεία της apple, τις επόμενες μέρες για τεστάρισμα των δυνατοτήτων του. Και απο ότι φαίνεται, την παρουσίαση του iPhone4SJ (@teo) θα την παρουσιάσει ο Jobs όπου την παράσταση θα κλέψει ο Θεός που θα παρακολουθήσει στο ίδιο πλατό την παρουσίαση- μιας και θα παρουσιαστή ως προσκεκλημένος- οπως ανέφεραι στο twitter του Steve!

αντωνης

υπαληλος της apple διευρεσε το νεο σχεδιο του καινουριου iphone,δια χειρος steve jobs,πληροφοριες που θελουν το iphone ορθογωνιο σε σχημα φερετρου ελενχονται ως ανακριβεις!!!

kostis

περα απο την πλακα που κανετε καποιοι, θεωρω λιγο ανανδρο να σχολιαζετε πεθαμενο ανθρωπο….και μαλιστα με μπολικη κοροιδια μεσα….

g.tsok

Ο steve jobs είναι ήδη νεκρός για να πεθάνει από τη γραφικότητα των σχολίων εδώ μέσα.. μετά τα πρώτα ένα δύο αστεία παύει να είναι αστείο.- και παρακαλώ μην αρχίσουμε τις ηθικολογίες.

Elvis 71

Παιδιά λιγη σοβαρότητα δεν βλάπτει

alexis

ωραιος σεβασμος για τους ανθρωπους που εχουν φυγει απ τη ζωη…..anyway σχετικα με το iphone,θα ειναι ως συνηθως 2 χρονια μπροστα τεχνολογικα απ τις android παντοφλες σας!χωνεψτε το!

Tony Cool

Συμφωνω με καποια απο τα παιδια οτι ειναι κακογουστα και ξεπερνανε τα ορια καποια απο τα σχολια,ομως να επισημανω οτι η ιδια η apple ειναι σε μεγαλο βαθμο υπευθυνη οταν τροφοδοτει τετοιες φημες με μονο στοχο την κονομα!
Τωρα καθαρα στο σχεδιαστικο κομματι,συμφωνω με τον haduuken,θεωρω το 3g/3gs λιγοτερο εντυπωσιακο στο ματι απο το 4/4s ομως ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερο στο χερι.Κατα τη γνωμη μου το 4/4s ειναι κρυο λογω του γυαλιου και του μεταλλου και σε συνδυασμο με τις γωνιες που εχει ειναι αρκετα εχθρικο στο χερι.Θα ηθελα να ακουσω την αποψη των κατοχων η μελλοντικων αγοραστων iphone πανω σε αυτο,αν θα θελανε δηλαδη μια ‘επιστροφη στο παρελθον’ οσον αφορα τη σχεδιαση του iphone 5.

alexis

εγω θα γουσταρα κατι τυπου ipad,μεταλλο στην πλατη,μεχρι 4·3 οθονη,και παχος ipad 2!!!!!!ονειρο!

Γιώργος

Τώρα εντάξει μην το πάμε και στα σοβαρά επειδή κάνουμε ένα αστείο, ο άνθρωπός ήταν δημόσιο πρόσωπο, και μην αναφερθούμε στο σχόλιο που κάνει η apple για τον σχεδιασμό που είναι επίσης αστείο, αλλά εάν θέλετε να το πάμε στα σοβαρά τότε να σκεφτείτε το αίμα που έχουν πιεί τον εργαζομένων και της συνθήκες εκμετάλευσης, απο αυτούς κατα τ’αλλα “υπέροχους” και “σεβάσμιους “ανθρώπους” και φωστήρες της τεχνολογίας….

Δημητρης K.

Xαζομαρες…Αφου ολοι ξερουμε πως ο Steve Jobs δεν εχει πεθανει,ζει παρεα με τον Elvis τον Χιτλερ και τον Μichael Jackson σε καποιο βουνο στην Αργεντινη και παρακολοθουν τις εξελιξεις..!Ολα ειναι μερος του μαρκετινκ!!!!! 😛

p.s. αν βγει το 5αρι και εχει κατω απο 1000ευρω “θα πηδηχτω απ΄ το παραθυρο” !!

Jimis

1)Ο Steve Jobs,μπορεί να σχεδίασε το επόμενο iPhone, μπορεί και όχι…
Αυτά είναι φήμες που λέγονται από εδώ και από εκεί…η Apple ποτέ δεν επιβεβαίωσε καμία από τις τόσες που ακούγονται…Το αν το σχεδίασε ή όχι ο Steve Jobs δεν με απασχολεί… όλα τα έχει σχεδιάσει…Αν είναι ωραίο θα το πάρω…αν όχι τότε δεν θα το αγοράσω!

2)Ο σχεδιασμός θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από 4/4S ,3GS…θα είναι κάτι άλλο,πιο όμορφο και πιο καλό από ποτέ…

3) Όσο για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά….θα πετάνε…

Και λίγο σεβασμός δεν βλάπτει σε έναν άνθρωπο που πέθανε…και με την δικιά του ιστορία…
Πιστεύω είναι κάπως αναδρο…Δεν σας έκλεψε ούτε σας πείραξε σε τίποτα. Επιχειρηματίας ήταν και έφτιαχνε προϊόντα.Αν δεν σας αρέσουν μην τα αγοράσετε,δεν είναι ανάγκη να κοροϊδεύετε,και σε τέτοιο βαθμό μάλιστα….

Κώστα βάλε μια τάξη…

αντωνης

Να πω ότι μου καίγεται καρφί για τον συνχωρεμενο;θα είναι ψέμα,ουτε τον ήξερα ούτε με ήξερε κ ζει πεθαίνει με αφήνει παγερά αδιάφορο,όπως κ άλλους,επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο το μοιρολογουμε σα δικό μας άνθρωπο λες κ μας πιάνει ο πόνος με εκνευρίζει αυτό χειρότερα,εδω ΔΕ ΤΟΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ Η ΛΕΓΌΜΕΝΗ ΔΙΚΟΊ ΤΟΥ ΆΝΘΡΩΠΟΙ της apple γιατί ζητάτε σέβας απο εμάς που ούτε τον ξέραμε ούτε μας ήξερε.. Ξέρεις πως ακούγεται;σα να βεβηλώνουν το ονομα ενος νεκρού στο όνομα του κέρδους, αυτή την αηδία μια χαρα την καταπίνεται,το μπλακ χιούμορ σας πείραξε.

Jimis

Οι δικοί του άνθρωποι γιατι δεν τον σέβονται;;Ξερεις κάτι;Τι πρέπει δηλαδη να κάνουν;;;
Και αυτό,αυτό που λέει στο άρθρο…είναι φήμες,δεν βγήκε να το πει καμία Apple,ούτε εκπρόσωπος της!

αντωνης

Κ ποιος της βγάζει της φήμες; κατά πάσα πιθανότητα η ζηλιάρα Samsung που θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη,η η μοχθηρή google αν κ άλλες φήμες λένε ότι είναι η ίδιοι εξωγήινη που πέταξαν της πέτρες στο πούλμαν του παναθηναϊκού… Άραγε ποιος…

Takis

Δηλαδή δεν αξιζει κανένας σεβασμός σε κάποιον σαν τον jobs?μήπως ήξερες προσωπικά τον γκραχαμ μπελ,την κιουρι ή τον εντισον;απο ότι φαντάζομαι ούτε που τους έχεις ακουστα.δεν πειράζει.μην σεβαστεις κανέναν που δεν ξέρεις προσωπικά.προφανως αυτο σου δίδαξαν. Δεν φταις εσύ.

αντωνης

Το κανεις πλεον βλεπω προσωπικο,κ αυτοι που με διδαξαν,δηλαδη η ανατροφη μου,δε μου επιτρεπει να καθισω να ασχοληθω περισοτερο γιατι κρινει οτι δεν αξιζει τον κοπο.. ισως επειδη δε σε ξερω κ απο χθες 😛

md03582

@takis τι σχεση εχουν ολοι αυτοι με το steve jobs?

Σπυρος

παιδες οτι και να λετε στο θεμα apple,iphone,ipad τρεμετε ολοι,και οταν βλεπετε μηλαρακια στο δρομο ειμαι σιγουρος οτι ξανακοιτατε το κινητο σας να δειτε αν μοιαζει εστω και λιγο στο iphone, και μην μου πειτε οχι τωρα γιατι θα λετε μ@@@ες,αργα η γρηγορα ολοι καταληγουμε σε apple 😀

md03582

@Σπυρο νομιζεις οτι επειδη κυκλοφορεις με iphone στο δρομο κοιτανε ολοι εσενα? Ειναι κριμα για την apple να εχει τετοιους πελάτες, γιατι κατα τα άλλα το iphone ειναι πολυ καλή συσκευή..

“Συντριψει Κύριος γλωσσαν μεγαλορρήμονα”

Jimis

@md03582 φίλε μου,αυτό που λέει ο Τάκης είναι τόσο απλό!
Ο Αντώνης λέει;<>
Το αν ξέρεις κάποιον προσωπικά ή όχι,δεν τον κάνει λιγότερο σεβαστό…κανείς δεν ήξερε τον Γκραχαμ Μπελ,τον Νευτωνα και άλλους….αλλά νομίζω όλοι τους σεβόμαστε…
Και θα το κάνω και συγκεκριμένο…δεν νομίζω να ξέραμε πολλοί τον Μπιθικώτση… αλλά τον σεβόμαστε όλοι… καληνύχτα!

md03582

@Jimis ελπιζω να μην σε ξυπνάω! Ρωτάω λοιπόν ξανά, τι σχέση έχουν ο έντισον, ο γκραχαμ μπελ κ η κιουρι με τον στιβ τζομπς? Τα ονόματα ήταν τυχαία? Δεν αναφέρθηκε ο φιλος takis σε δημοφιλείς τραγουδιστες, συνθέτες, ποδοσφαιριστές, αλλά σε βραβευμένους με νομπελ φυσικούς, χημικούς και εφευρέτες που άλλαξαν τον τοτε κόσμο και κατ’ επεκτασιν τον ρουν της ιστορίας και παραμένουν γνωστοί 100 χρόνια και, μετα τον θανατο τους και ο κοσμος ολος ανα την υφηλιο τους διδάσκεται. Και επαναλαμβανω, τι κοινο έχουν με τον στιβ τζομπς?

αντωνης

Τελικα οτι του φανει του λολοστεφανη .. 😛 τι κανει μπε μπε στα κεραμιδια. Γιατι συγκρινεται ανομια πραγματα? Συγκρινεται τους επιστημονες κ τους ανθρωπους της τεχνης με….επειχηρηματιες της τσεπης?καληνυχτα σας δεν υπαρχει λογικη

giorgio

Δυστυχώς όλα αυτά ξεκίνησαν από τις φήμες για το νέο iPhone…

reafota

Ποπό τι ψώνια κυκλοφορούν Παναία μου….

για λίγα δευτερόλεπτα, μόλις διάβασα αφηρημένος τον τίτλο… ανατρίχιασα!!! spooky

Μαρία

Παιδιά το ποιο κινητό θα πάρει ο καθένας είναι επιλογή του.Σε όποιον δεν αρέσουν τα iPhone δεν έχει καμία δουλειά στο συγκεκριμένο άρθρο (εαν δεν έχει τίποτα να ζηλέψει).Σχόλια τύπου ειρωνίας και black humor είναι αποδεκτά μέχρι ενός ορίου.Για τυχαίο λόγο όλοι ασχολούνται με την Apple…καιρός να πιάσουμε και τις άλλες.Εκτός αυτού οι συνθήκες εργασίας δεν έχουν να κάνουν με την Apple αλλά με το εργοστάσιο (Foxconn) που αναλαμβάνει την κατασκευή.Για ανοίξτε
μια συσκευή στο σπίτι σας (κανένα λάπτοπ,τv) να δείτε που είναι κατασκευασμένα όλα(στο ίδιο εργοστάσιο με τα apple).Aλλά τι λέω,σ αυτά δεν σας νοιάζουν οι συνθήκες εργασίας με τις οποίες φτιάχτηκαν,για εσάς η Apple φτέει για όλα.Όλες οι φήμες που διαδίδονται κατά καιρούς ενάντιων της Apple είναι χτύπημα κάτω από τη μέση από τις ανταγωνίστριες εταιρίες που δεν την φτάνουν…………………….Σχόλια τύπου είσαι apple fanboy απλώς τα αγνοώ..Όποιος ξέρει από ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ.

Κώστας

μαρία καλά τα λες.καιρός να αρχίσουμε να λέμε για τα galaxy fanboys,htc fanboys και και και…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.