iPhone 5, Δύο νέα διαφημιστικά video

Το γνωρίζω, δεν είναι και η φοβερή είδηση να γράφεις άρθρο για δύο νέα διαφημιστικά spot του iPhone 5 αλλά εδώ και καιρό έχουμε να πούμε κάτι για 5άρι και ήθελα να αναφερθώ. Όλο Android και Windows Phone 8 έχει γεμίσει το Techblog αλλά τι άλλο να πούμε για τους υπόλοιπους; Κάνουν κάτι; Δεν βλέπω να ασχολείται και κανείς άλλος στο εξωτερικό εκτός αν οι πηγές μου είναι περιορισμένες που δεν νομίζω.

, iPhone 5, Δύο νέα διαφημιστικά video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Topdim

Και κακώς ασχολήθηκες. Αφού δεν προσφέρει τίποτα, πρωτοποριακό η συγκεκριμένη συσκευή! Την βλέπω την Apple, να αρχίζει να βγάζει κάθε εξάμηνο iPhone, όπως έκανε και με το iPad, μπας και προλάβει τις εξελίξεις! Αν και το έχει χάσει το παιχνίδι!

mavrikios

Αν το 5αρι το έβγαζαν με μεγαλύτερη οθόνη (ναι, ναι και σε πλάτος θέλω να πω) τότε πιστεύω πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν μιλάω για τεράστια διαφορά, ας ήταν 4,2-4,3″.

Βλασης

Ρε Κώστα πάντως καημό το έχω να δω ένα hands-on σε iphone απ τα χέρια σου…αλήθεια γιατί δεν έχεις κάνει ποτέ;;;

GiannisMix

Τι μακακιες διαφημιστικα!! Σορρυ κ ολας αλλα καμια καλυτερη ιδεα δεν ειχαν???

dimitris

Και ποιος να ασχοληθεί;Μερικά πράγματα όσο καλά και να είναι, κουράζουν αν δεν αλλάζουν έστω και λίγο. Κουράζει το ίδιο κλασικό design…κουράζει το ίδιο κλασικό λειτουργικό…βάλτε ένα capacitive home button..αλλάξτε λίγο το λειτουργικό…κάντε κάτι έστω διαφορετικό!!!όλο τα ίδια και τα ίδια..

thanos

…..mmmmm pie …. μιλαμε για εμπνευση ο διαφημιστής….

andreas kor

Oτι να’ναι εκει στην apple…Δεν εχω δει χειροτερη διαφημηση..!! Εχουν μεινει χρονια πισω
και ακομα να το καταλαβουν..

Theodore

Το βλεπω διπλα στο Νοτε 2,και μου φαινεται σαν τηλεκοντρολ.Μα εντελως.

Argiris

Το ότι η Samsung,Sony και οι άλλες βγάζουν καινούρια μοντέλα κάθε μήνα ή κάθε 3-5 μήνες κανείς δεν το ψέγει…Όταν η Apple κατοχύρωσε την ευρεσιτεχνία της retina display όλες οι εταιρίες που επαινείτε χρησιμοποιούσαν οθόνες 264.000 χρωμάτων…Η εχθρότητα σας προς την Apple είναι δικό σας θέμα..Εαν δεν σας ενδιαφέρει πραγματικά γιατί ασχολείστε και σχολιάζετε σε όλα τα άρθρα?
Καθίστε κολλημένοι με τα samsung και ότι άλλο σας αρέσει..
Στην Apple ξεχνάτε ότι έρχονται και παραμένουν όλοι οι πρώην πελάτες της κάθε Samsung.Τα ποσοστά πελατών που φεύγουν από την apple είναι μόνο ένα 6%.
Ποιος ο λόγος άλλωστε να αγοράζεις συσκευές άλλης εταιρίας και να σε έχουν γραμμένο και να μην σου δίνουν αναβαθμίσεις ούτε κάτι καινοτόμο….Τα android κινητά είναι πλαστικούρες και αυτό φαίνεται από τις τιμές τους…Ασχετα αν μερικές πλαστικούρες έχουν και κάτι παραπάνω…

OTI ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ….ΕΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ …ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0 . ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ APPLE STORE.

junior

μπεεεεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Tsak8

Argiris, το κάθε σου επιχείρημα καρφί στο φέρετρο του Android που αργοπεθ…..wait, 75% market share!

GiannisMix

@Argiris
Συμφωνω μαζι σου στο οτι οταν δε σενδιαφερει κατι γτ να ασχοληθεις;; αλλα δεν το κανουν ολοι. Το οτι καποιος θα κραξει την αππλε δε σημαινει αμεσως οτι ειναι εχθρος της. Το ιδιο θα κανει κ με τη καθε εταιρεια απλα εσεις οι φανατικοι της αππλε δεμπαινεται σε αλλα αρθρα γ να το δειτε 😛 😉 μπειτε να σχολοασετε να δειτε αλλα θετικα κ αρνητικα! Καλο κανει!
φιλικα! χωρις να θελω να προσβαλω

Dimitris

@Tsak8 πραγματικά νομίζεις ότι είναι κάτι το 75%?Ας ήταν και 90%… Όταν το iPhone κάνει 700+ ευρώ…δεν είναι εύκολο για όλους να το αγοράσουν.Υπάρχουν κινητά Android με 100-150 ευρώ…Είναι απόλυτα λογικό για κάποιον που θέλει να πάρει ένα τηλέφωνο,να πάει στα απλά,οπως πήγαινε και πριν βγουν τα smartphones όταν όλοι κυκλοφορούσαν με Sony Ericsson των 350+ ευρώ και άλλοι με κάτι παλιά κινητά των 100 ευρώ… Αν θες να κάνεις σύγκριση,δες αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να πάρουν iPhone και οποιοδήποτε άλλο Android,BlackBerry,Windows Phone…αν δεις,οι περισσότεροι σε ένα ποσοστό 65-70% έχουν iPhone.Και όχι,δεν είναι για μόστρα ή οτιδήποτε άλλο.Τους αρέσει.Η μ΄στρα υπάρχει παντού,άλλο αν με τα προϊόντα της Apple μπορεί να γίνει μεγαλύτερη. Δηλαδή κάποιος που έχει Porshe ή Ferrari παίρνει το αμάξι αποκλειστικά για μόστα? Το ότι το Android έχει μεγαλύτερο Market Share στα κινητά συμβαίνει γιατί είναι πολλοί…πάρα πολλοί εκείνοι,που δεν τους νοιάζει αν έχουν Android ή όχι…Θέλουν ένα κινητό που να μιλάνε και να στέλνουν μηνύματα και να βγάζουν φωτογραφίες.Και πίστεψέ με…είναι περισσότεροι από όλους εκείνους που ψάχνουν μήνες τι κινητό να πάρουν βάσει των χαρακτηριστικών του κάθε κινητού. Όπως και να το κάνουμε,η διαφορά φαίνεται σε αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ένα iPhone ή… Συνέχεια »

Κώστας

Πάντως το 5ρι έχει κάνει μακράν λιγότερη “φασαρία” σε σχέση με τους προγόνους του. Έχω διαβάσει ελάχιστα γι’αυτό και φάνηκε να περνάει και να μην ακουμπάει (αν και κάνει πωλήσεις στους κλασικούς early adopters). Δε με έψησε ποτέ το 5ρι, ειδικά που τώρα στην αγορά παίζουν εξίσου καλά κινητα (βλ. Xperia T) ή πολύ καλά κινητά σε πολύ καλύτερες τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]