iPhone 5 ελληνικό ξεπακετάρισμα

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και ξεπακετάρουμε το νέο iPhone 5 16GB σε μαύρο χρώμα. Το iPhone 5 κυκλοφόρησε επίσημα στη χώρα μας σήμερα και έρχεται με λειτουργικό σύστημα iOS 6.0.1, οθόνη αφής 4 ιντσών ανάλυσης 1136×640 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel με LED flash και Full HD video και δεύτερη μπροστινή κάμερα 1.2 Megapixel. Δείτε το unboxing με το μαγικό κοπίδι.

Τιμές
iPhone 5 16GB: 739 ευρώ
iPhone 5 32GB: 855 ευρώ
iPhone 5 64GB: 976 ευρώ

, iPhone 5 ελληνικό ξεπακετάρισμα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

106 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andros

Κώστα παρατήρησα οτι έχεις συνέχεια τα μάτια σου ανοικτά και εισαι πολύ ψαροτικός … Χαλάρωσε λιγο , με αγχώνεις …

Δημητριος

Καλό κινητό…. ο ανταγωνισμός όμως είναι δύσκολος… για να δούμε πως θα ανταποκριθεί..!! 🙂

Γιώργος Τσ.

1:10 😀

Apostolos

δεν ειναι δικό μου….δεν θα ήθελα….(ήχοι κοπιδιού να χαράζει…)….σε τρώει…θες να μάθεις…:)))))))))))

Konstantinos

Οτι πληρώσεις παίρνεις? Δεν συμφωνώ ,ακόμα και αυτή η αντικειμενικά άριστη ποιότητα είναι υπερκοστολογημένη

Antonis

Με το βλεμα του Κωστα. Στο 9:20 ο πιο υπεροχος ηχος του κοσμου 😛

NICK

Θα πουλήσω κανένα όργανό μου και θα το αγοράσω…ρε πάνε καλά;;;

Kostas Pan

ποσο μου αρεσει το backround στο τραπεζι!! μπραβο πολυ καλη δουλεια!! 🙂

JohnWave

Θετικά :
+Η πίσω πλευρά είναι πραγματικά πολύ όμορφη και στυλάτη.
+Πολύ λεπτό

Αρνητικά :
-Υπερβολικά μακρόστενη οθόνη.Δεν έχουν άδικο όσοι το χαρακτηρίζουν “τηλεκοντρόλ”.

Αυτά από θέμα design μιας και το video αφορά unboxing και όχι hands on.
Kαλή συνέχεια για φέτος Βλαχάκη 🙂

Ben

Γιατί ρε Ντίνα??? Γιατί…?

panagiotis

+ Η πισω πλευρα όμορφη και ΔΕΝ χαραζεται τόσο εύκολα όσο έλεγαν (εδω δεν τα καταφερε το μαγικο κοπιδι)

– Αντικειμενικά: Πάρα πολύ ακριβό
– Υποκειμενικά: Το μονο καινούριο είναι …ενα εξτρα row εικονιδίων, λάθος αναλογία για το ήδη “παρωχημένο” μέγεθος οθόνης

Apo-delirium

τι παιζει με τα χρωματα της οθονης και γινονται πολυχρωμα?

antonis

τι review να κανεις σε ενα iphone!!! τι νεο να δειξεις………….?! ομορφη κατασκευη παντως.. χαλια οθονη η μακροστενη……..

Gvirginia

Κώστα είναι καλή η “Mara”? 🙂
Περιμένουμε το Hands-On…

George

Είναι ιδέα μου ή το κρύσταλλο της οθόνης στο βίντεο ιριδίζει έντονα; Το ίδιο συμβαίνει σύμφωνα με κάποιους και με την κάμερα σε έντονο φως! https://news.cnet.com/8301-13579_3-57531177-37/forget-iphone-purple-haze-now-theres-the-green-glow/

billys

Πολυ ωραιο ! Οι οδηγιες ειναι στα Βουλγαρικα (το δευτερο φυλλαδιο που βγαζεις) . Οι παρτιδες που ερχονται στην Ελλαδα ειναι ιδιες με τις δικες μας εδω πανω .

λefteris

Κώστα, ευχαριστούμε για άλλο ένα hands on. Είχα καιρό να δω καινούριο επεισόδιο! 😛
Με όλο το θάρρος, έχεις το ελεύθερο για τη γλυκειά μεταχείριση της πλάτης του iPhone με το μαγικό κοπίδι; Τι θα απογίνει η εν λόγω συσκευή; Λογικά σε καμιά βιτρίνα τη βλέπω.

kostas

σχεδον 750 ευρώ το πιο φθηνό? νομίζω ότι είναι πανάκριβο. όμορφο και ποιοτικό αλλά πολύ ακριβο…

konstantinos

με τίποτα δεν δικαιολογή τη τιμή του…αυθαίρετα και αυθρασώς επιτρέψτε μου να πώ ότι η apple είναι για θύματα του design…out of record και εγώ που και που ονειρέυομαι ένα MacBook Air τετραπύρινο αλλά με virtual box που να τρέχει microsoft windows, χωρίς αυτό…το όνειρο θα ήταν εφιάλτης

Steroumel

Γιατί δεν κολλάμε τα Apple Stickers(2:20)?

bassman

Κώστα είπες προς το τέλος ότι το ios6.0.1 είναι 69, 7GB???????είσαι σίγουρος????

Μερκούριος Μπαϊράμης

Κωστα περιμενουμε με ανυπομονησια τωρα unboxing του Motorola razr i και φυσικα του lg nexus 4!

enigma

Παραμένει όμορφο….Η τιμή βέβαια είναι αρκετά υψηλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό και με δεδομένου ότι της apple την κρατάνε.

nikos

Πεταμένα λεφτά.

konstantinosid

πανάκριβο… θα προτημήσω μάλλον ενα nexus 4 ή ακόμη καλύτερα ένα Lumia 920 μόλις πέσει λίγο η τιμή.

konb

@ bassman

mb re paidia!

marios1508

Ωραίο unboxing Κώστα!! Περιμένουμε και hands-on by Vlachakis!! Κακά τα ψέματα ξέφυγε πολύ σε τιμή, ειδικά τώρα που ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός!! Αλλά πάλι δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτεί( ούτε στην Ελλάδα της κρίσης) να κάνει τις πωλήσεις που περιμένουν στην Apple ότι θα κάνει!!

Γιώργος Κ.

Να σου πω την αλήθεια περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό!! Το είδα και από κοντά, δεν με ξετρέλανε!!

KonSammyOmnia7

Απλα λατρευω Μαγικο Κοπιδι…..!

AnakinSkywalker

Επιτέλους επέστρεψε το μαγικό κοπίδι!!!

Ante_geia

Κώστα να σε ρωτήσω κάτι ?? Σου παρουσίαζε προβλήματα με το wi-fi ???γιατι σε μένα μου κάνει κάτι κουλα !!!

manos

Όποιος θελει κινητάρα να πάρει το galaxy s3!!

nikhtas

Παρόλο που δέν είχα κάποια αντιπάθεια ποτέ στα iphone αυτό δεν μου αρέσει καθόλου γιατι είναι όντως σαν τηλεκοντρόλ, για τα χρήματα ας μην σχολιάσω καλύτερα

*Είδατε πως διαμορφώνουν οι εταιρίες στην Ελλάδα τις τιμές? Μπράβο κώστα που το ανέφερες

*Άλλαξες κάμερα? Όλα τα hands on σου είναι τέλεια και ευχαριστιέσαι να τα βλέπεις, αυτό όμως είχε κάποια προβληματάκια

Andros

Καλό κινητό . Θα το έπαιρνα πολύ ευχαρίστως αν μου το έκαναν δώρο !…

Λευτέρης

Περιμενα οτι η οθονη θα ηταν μακροστενη αλλα οταν το ειδα χθες στα μαγαζια ηταν ιδανικη…πανεμορφο κινητο…πολυ λεπτο και πολυ κομψο το πισω μερος του με το αλουμινιο…ομως στην ελλαδα ειναι ΥΠΕΡκοστολογημενο….δεν αξιζει να το παρεις απο εδω…αν κοιταξεις τις τιμες του στο εξωτερικο δεν εχουν καμια σχεση…αυτο ειναι το iPhone 5 και θεωρω οτι ειναι αρκετα καλυτερο απο το GS3…

Αποοστόλης

Βρε Κώστα … το στομάχι μου πιάστηκε κόμπος όταν είδα που το γρατζουνούσες.

Dimos

69.7 MB είναι το update Κώστα 🙂

mike

@manos που πας ρε καραμητρο με s3 δεν ειναι καν πιο γρηγορο απο το 4s

Kώστας

Τρομερο κινητο,πανεμορφο μικρος πυραυλος σιγουρα αλλα παρα πολυ ακριβο και το οτι πληρωσεις περνεις δεν νομιζω να ευσταθει στις μερες μας!!Η google πιστευω φετος ομως θα κανει το μπαμ με το νεξους 4!Η τιμη ειναι τρομερη και σωστη απ ολες τις αποψεις αλλα με χαλανε πραγματα οπως το 4G που δεν ειναι compatible οπως επισης και με τη microSD αλλα με τετοια τιμη και ποιος δεν θα επαιρνε android!!

Στέλιος

Τη βιβλιοθήκη σου ζηλεύω από όλο το βίντεο! 🙂

Aντωνης

οσο δεν ανοιγε η οθονη καλο..οταν ανοιξε,ακομη μια οθονη με κουμπακια κουμπακια κουμπακια….. το ποιο βαρετο μενου ever.. οσο αφορα την τιμη το ειπε ο βλαχακης,δε θα μας τα παρουν τα λεφτα απο της ρσεπες εμεις θα τα δωσουμε. προσωπικα κ λιγοτερο να ειχε δε θα τα εδεινα. ας το παρουν η σερβιτορες

pandelis

Κώστα δε παίζεσαι με το κοπίδι….καλά κάνεις όμως γιατί αν χαράζετε εύκολα θα φανεί μετά από μήνες..

Charis

Κωστα ειχα παλια ενα iPod Nano και ηταν εξολοκληρου απο αλουμινιο και ηταν σαν την πλατη απο το πενταρι… Με μεγαλη πιεση και κλειδια στην τσεπη γινεται το κακο… Με το κοπιδι δυσκολα θα το καταφερεις…

Paschouelo

Τα apple stickers γιατι δεν τα κωλάμε?????

Makis

widgets έχει; :))))))
όχι jailbreak….

Panos7GR

Συγχαρητήρια Κώστα για ένα ακόμα φοβερό βίντεο σου! Συνέχισε την φανταστική δουλειά σου και περιμένουμε για το hands-on!!!

Επειδή μιλάμε για unboxing πρέπει να σταθούμε μόνο στο design και στο τι περιέχει και το πως τα περιέχει μέσα το κουτί. Αντικειμενικά είναι πολύ όμορφο (κρίμα, όμως, που θα μπει σε θήκη και θα αλλοιωθεί!!). Η πλάτη του είναι εξαιρετική αλλά όταν το βλέπω “φάτσα” με χαλάει. Είναι σαν να βλέπω ένα 4/4S που το βάλανε στο κρεβάτι του Προκρούστη και ξεχυλωθηκε. Δεν μ αρέσει αυτή η μακρόστενη οθόνη (γούστα είναι αυτά). Αλλά όπως το βλέπεις να ταιριάζει έτσι στο χέρι σε ψηλοψηνει το μακρόστενο στυλ… Δεν το έχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου όμως δεν έχω αμφιβολία ότι θα έχει τέλεια υφή, σε αυτά δίνει μεγάλη σημασία η Apple. Και επειδή είμαι Android αγοραστής αυτό που ζηλεύω απ τους “Μηλαδες” είναι στο unboxing. Η Apple πάντα πρόσεχε να δίνει συνέχεια θετικές εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή στης συσκευές της κι από αυτό δεν λείπουν τα κουτιά των iPhone. Ότι περιέχει μέσα είναι τόσο προσεγμένα και προσεκτικά τοποθετημένα.

xristos

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ??ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ?? ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙ!!!!!!!ΤΟ ΠΟΛΥ 250 ΕΥΡΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ!ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!

papas

nexus 4, από lg
αναμένεται στα 350 euros, τετραπύρινο, τεράστια οθόνη και καλύτερα χαρακτηριστικά.

αν προτιμάτε να δώσετε τα διπλά για ένα κινητό με τα μισά χαρακτηριστικά του Nexus και τραγικούς χαρτες, τότε δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο.

όπως είπε και ο παραπάνω με 250 κάτι γίνεται

sotos

@konstantinos
“με τίποτα δεν δικαιολογή τη τιμή του…αυθαίρετα και αυθρασώς επιτρέψτε μου να πώ ότι η apple είναι για θύματα του design”. Πες τα χρυσόστομε !!!

@Λευτέρης λέει:
“…αυτο ειναι το iPhone 5 και θεωρω οτι ειναι αρκετα καλυτερο απο το GS3….” Specs Samsung Galaxy 3 κλάσεις ανώτερα από iphone5 για τον κοινό νου. Απλά τα βλέπεις και συγκρίνεις.

@mike
“@manos που πας ρε καραμητρο με s3 δεν ειναι καν πιο γρηγορο απο το 4s”. Καραμήτρος στην προεκειμένη περίπτωση μάλλον είναι ο iphonakias που πληρώνει 750 ευρώ για ένα “κινητό”. Ο Θεός να μας φυλάει!

@Aντωνης
“προσωπικα κ λιγοτερο να ειχε δε θα τα εδεινα. ας το παρουν η σερβιτορες”. Και οι πωλήτριες του Zara που εδώ στη Θεσσαλονίκη μπορεί να μην έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο αλλά το 4s το έχουν. Και που’σαι εάν θελει να σε πάρει τηλ σου κάνει αναπ γιατί δεν έχει κάρτα….

Τα top κινητά είναι πολύ ακριβά, οι τιμές τους δεν θα έπρεπε καά την ταπεινή μου γνώμη να υπερβαίνουν τα 349 ή τα 399 ευρώ και τα mid στα 179€-249€. Εκει το ταβάνι, αντε γιατί όλοι Βαρδινογιάννηδες γίναμε στην Ελλάδα μου φαίνεται…..

billys

Μην συγκρινετε s3 και Ι5 . Πλεον οι δρομοι τους εχουν αλλαξει . Το s3 ειναι σαν ενα πανισχυρο τζιπ εκτος δρομου φτιαγμενο για να ξεπερνα δυσκολιες και σκαλωματα (multitasking π.χ) και το Ι5 ειναι σαν μια πορσε δρομου , σφαιρατη που πουλαει μουρη , σε παει γρηγορα εκει που θες , ανταποκρινεται στο παραμικρο και φυσικα για να την αποκτησεις , πρεπει να δωσεις κατι της παραπανω . Το S3 ειναι εξ ολοκληρου επαγγελματικο τηλεφωνο με features που στοχευουν σε ενα αγοραστικο κοινο , το οποιο εχει καποιες ειδικες απαιτησεις απο το κινητο του , ενω το Ι5 οπως σχεδον ολα τα Iphone εχει εξωραϊσει ηδη γνωστα features και τα ξαναριχνει στην αγορα με το δικο της τροπο . Εν κατακλειδι , τελειο το Ι5 , θα το αγοραζα ! Μου αρεσει η μικροτερη οθονη σε σχεση με τον ανταγωνισμο , το iOS ειναι πολυ καλο λειτουργικο , ( εχει βεβαια τα μειον του , οπως ολα τα OS , αλλα ο συμβιβασμος ειναι αναποφευκτος σε ο,τι κι αν επιλεξει κανεις ) ελαφρυ και user friendly .

sotos

Συγχαρητήρια billys !!! Ανεξαρτητα εάν έχεις την οικονομική δυνατότητα εύχομαι ειλικρινά να αγοράσεις κινητό με 750€. Ξέρω αρκετό κόσμο που θα μπορούσε να αγοράσει 10 iphone από άποψη χρημάτων και έχει blackbbery και samsung. Φυσικά και δεν έιναι όλα θέμα τιμής αλλα κυρίως marketing.
Θα σου θυμίσω το βιντεάκι στην Αμερική μόλις αναοικονώθηκε το Iphone5. Βγήκαν στου δρόμους με το iphone4 πλασάροντας το ως iphone5. Είναι μεγαλύτερο, ελαφρύτερο κλπ έλεγαν οι υποψήφιοι “πελάτες”……..No comment.

Ρίξε μια ματία ξανά στα γραφόμενα σου και μετά αναραωτήσου γιατι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σήμερα.

P.S To Samsung Galaxy 3 το βρίσκεις πλέον με τα μισά λεφτά (380€-400€)
P.S.2 Στη Samsung όλα είναι free, στην Apple πληρώνεις και το αέρα που αναπνέεις.
P.S3 Φίλος γραφίστας σε φιλική συζήτηση μου ανέφερε πως εάν τα 20 χρόνια που δουλεύει χρησιμοποιύσε Apple θα του είχαν στοιχίσει μηχανήματα κλπ 6 φορές πάνω σε σχεση με τα χρήματα που έδωσε μέχρι σήμερα. Τα 50 —>300 ή τα 100—->600 !!! Μέχρι και τις γραμματοσειρές πληρώνεις στην Apple !!!!
P.S4 Σε καμία περίπτωση δεν θα χαρακτήριζα την Apple Porsche και την Samsung Land Cruiser.

MANIACSPARTAN

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΩ ΣΤΑ ΙΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟ GALAXY NOTE 2 ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΧΘΕΣ. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΔΑΚΡΥ ΘΑ ΚΥΛΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΟΥ !!!!!

Dimos

@maniacspartan, θα χάσεις τον χρόνο σου αν βάλεις το καλύτερο κινητό αυτήν την στιγμή στον πλανήτη να το συγκρίνεις με το iPhone 5..Ότι θα κυλήσει δάκρυ είναι σίγουρο..Χαμένος χρόνος κατά την γνώμη μου. Λες και δεν ξερεις το αποτέλεσμα..Note II με τεράστια διαφορά σε όλα…

Periklis

Αν και είμαι εχθρός της apple γενικότερα πολύ το λυπήθηκα όταν το γρατζούνισες 🙁 χαχα Πολύ ωραίο review!!

jim4

ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!!!!

manolis

Ευκαιρία…

qzoo

Ναι η APPLE μας τρωει τα λεφτα…!εχω ακομη το 3GS περιμενοντας να βγαλει κατι η εταιρια που λατρευω αξιοπρεπες…εχω imac(1600€),ipad 2(840€) apple tv(120€)!!!ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!οχι κυρια apple,δε σου ξανακανω την χαρη!!!750€ για ενα 4ιντσο κινητο KINEZO.το nexus 4 η αρχη της καταρευσης της apple!!!
Οσο για μενα επειδη νιωθω λιγο “jobs”,και κοιταω λιγο ποιο μπροστα απο την ενλογο εταιρια,μιας και σε 2 χρονια θα μας πουνε οτι “το καταληλλο μεγεθος για το κινητο σας ειναι οι 5,5 ιντσες”,γιατι μπορειτε ναι ειστε και στο fb και να εκτελητε ανετα μια οποιαδιποτε εργασια στο κινητο σας κανοντας split την οθονη του,περνω απο τωρα το ΝΟΤΕ 2!!!!!!
ΚΑΙ ΤΑ 100€ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ(απο skroutz πολυ περισοτερα)ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ!!!

μηλοκατασταση

Τελικα πλακα εχει μιλατε ολοι για ενα προιον και αυτο σημαινει πως κανουν καλα την δουλεια τους.

Δημήτρης

Ευχαριστούμε Κώστα.
Πάντως είναι σίγουρο ότι θα πουλήσει και στην Ελλάδα πέραν της τιμής του.

Nikos T.

Κώστα σε κάποια φάση μου έβγαλες τρελό άγχος,νόμιζα θα πνιγείς!!!!!!Παιδια το κινητό είναι καλό και όμορφο αλλά πανάκριβο. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, η apple το κοστολογεί τόσο και όποιος το θέλει και μπορεί το παίρνει, προσωπικά δεν δίνω τόσα λεφτά για κινητό.Εγώ περίμενα πήρα το Samsung Galaxy Nexus με 100Ε ,θα έχω και τις αναβαθμίσεις μου και όλα καλά!!!!!

GeorgePk

Παιδιά ηρεμήστε. Δέν υπάρχει λόγος διαμάχης για το πιο είναι το καλύτερο. Αν σε όλους μας άρεσε το ίδιο κινητό και το ίδιο λειτουργικό τότε όλοι θα είχαμε την ίδια συσκευή με design απο το 1950 και αυτό το κάτι θα ήταν 3000 ευρώ καθώς θα υπήρχε το απόλυτο μονοπώλειο. Κατα την άποψη μου η διαφορετικότητα στις προτιμήσεις μας έιναι αυτό που σπρώχνει την τεχνολογια και το design σε καλύτερες μέρες.

Mike

Το iPhone 5 είναι αδιαμφισβήτητα ένα εκ των 2-3 κορυφαίων smartphones και έχει μια συγκεκριμένη τιμή, επειδή έτσι το θέλει η εταιρεία που το κατασκευάζει! Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι απλά, απλούστερα δεν γίνονται. Όποιου του αρέσει και μπορεί να το αποκτήσει από οικονομικής πλευράς, καλορίζικο και να το ευχαριστηθεί. Όποιου δεν του αρέσει δεν χρειάζεται να ασχολείται με αυτό ή με αυτούς που το αγοράζουν. Τα γούστα άλλωστε δεν συμπίπτουν ούτε στο ντύσιμο, ούτε στα σπίτια, ούτε στα αυτοκίνητα, ούτε και στις γκόμενες.
Φοβάμαι όμως ότι υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία που ψιλογουστάρει iPhone ή ίσως και να ζηλεύει αυτούς που το αποκτούν, αλλά επειδή δεν μπορούν να το αγοράσουν και αυτοί βγάζουν κομπλεξισμό και όλη αυτή την πικρόχολη κριτική(;) που βλέπουμε εδώ, αλλά και σε άλλα φόρουμ.
Ψυχραιμία, καλές είναι και οι μελαχρινές, καλές οι ξανθιές, καλές οι καστανές, καλές και οι κοκκινομάλλες!!! Τώρα εσύ αν τη βγάζεις… μόνος σου, μπορεί και να σου φταίνε όλες!

costas

ουτε τετραπυρινο ουτε nfc ουτε micro sd αρα οτι πληρωνεις δεν περνεις

George B

Mike Εγραψες…:)

Νότις

@Mike χαχαχαχ θεός!!!συνοπτικά και πολύ απλά και σε όρους “αντρικούς” περιέγραψες την φάση!

πάντως η συσκευή τα σπάει από design….δεν υπάρχει, πανάλαφρο σα κινέζικο! έχοντας όμως το 4s δεν με ψήνει τόσο…άνετα μένω 1 χρόνο+

καλορίζικο σε όσους….

billys

@Sotos , το θεμα για το που και πως εφτασε η χωρα σας δεν νομιζω πως πρεπει να τεθει εδω προς συζητηση . Εδω μιλαμε για τεχνολογια . Επισης , στη χωρα οπου μενω ( Βουλγαρια ) ειναι ακριβοτερο (προς το παρον) , κοστιζοντας 1000 ευρω περιπου το 16αρι . Εαν αγοραζα το iphone 5 , θα το επαιρνα απο αλλη χωρα . Το S3 ας κοστιζει και 100 ευρω . Δεν ειναι αυτο που ψαχνω και φυσικα πολιτικη της Samsung ειναι να το πουλαει οσο θελει , οπως και της Apple να πουλαει οσο θελει . Δεν θα σε πιεσει κανεις να παρεις κατι με το ζορι . Αριστα κινητα και τα 2 , για διαφορετικη χρηση το καθενα . Στη Samsung δεν ειναι κατι free . Στο Android ηταν καποτε ολα free , αλλα πλεον πολλες καλες εφαρμογες του market θελουν πληρωμη για να τις αποκτησεις . Οποτε δεν βλεπω καποια τρομερη διαφορα πανω σ’ αυτο . Αν μπορεις εξηγησε μου λιγο καλυτερα τι εννωεις με τη φραση “Ολα ειναι free” Τον φιλο σου τον γραφιστα που αναφερεις , δεν τον πιεσε κανενας να αγορασει αυτα που αγορασε και καλα εκανε και τα αγορασε . Τοσα μπορουσε να… Συνέχεια »

angelos

Κώστα μπράβο, επιτέλους. Είσαι μεγάλος. Αααα και δεν πιστεύω αυτό να ήταν όλο θέλω και συνέχεια. Πολλά, πολλά ακόμα βίντεο, από εσένα για μας.

billis

…μπριζόλες σκέφτομαι :))) όλο το ψητό ρε μάγκες εκεί είναι ..να περνάμε καλά και χωρίς gadget :))))

sotos

@billys Στα πιο πολλά συμφωνώ μαζί σου, εξάλλου συζήτηση κάνουμε. Απλά αυτό που εκνευρίζει το μέσο χρήστη (συμπεριλαμβανομένου και εμού) και γυρίζει την πλάτη στην Apple είναι ότι “πάρα” πολλές εφαρμογές είναι επί πληρωμή σε σχέση με το google play. Eπιπροσθέτως μην ξεχνάς ότι πάντα η apple χρέωνε και τον “αέρα” που ανέπνεες. Για αυτό το λόγο ανέφερα και το συγκεκριμένο παράδειγμα όπου λίγο πολύ όλοι έχουμε ακούσει μια αντιστοιχη ιστορία από κάποιον γνωστό μας. Κατα τη γνωμη μου κανεις ενα λαθος όμως “Τον φιλο σου τον γραφιστα που αναφερεις , δεν τον πιεσε κανενας να αγορασει αυτα που αγορασε και καλα εκανε και τα αγορασε . Τοσα μπορουσε να διαθεσει ο ανθρωπος , αυτα διεθεσε . Δηλαδη τι θες να μου πεις ? Οτι πρεπει να αγοραζω παντα το πιο φθηνο ? Οι αγορες ειναι ελευθερες κι ο καθενας κοστολογει το προιον του οσο νομιζει . Αντιστοιχα ο καταναλωτης , αναλογα με την αγοραστικη του δυναμη και τις αναγκες του θα παρει ο,τι του χρειαζεται στα χρηματα που μπορει να διαθεσει .” ΕΔΩ κατά τη γνώμη μου είναι η διαφορά μας. Ο συγκεκριμενος άνθρωπος κάνει ακριβώς την ΙΔΙΑ δουλειά με windows και με 6 φορες χαμηλότερο κοστολόγιο. Αντίστοιχα η… Συνέχεια »

billys

@Sotos , Για τo “χωρις ουσιαστικα specs” που λες , το εγραψα και πιο πανω . Οντως δεν εχει κατι καινουριο ή καινοτομο , απλα λογω marketing καταφερνουν να πεσουν πολλους οτι η πανοραμικη ληψη ( την οποια την ειχαμε απο το ΟΜΝΙΑ 1 ακομα ) ειναι καποιο high tech feature της συσκευης. Το Iphone 5 κοστιζει οσο κοστιζει γιατι απλα ΜΠΟΡΟΥΝ να το πουλησουν τοσο . Η ποιοτητα υλικων δε συγκρινεται με κανενα αλλο κινητο του ανταγωνισμου . Το design , επισης ειναι πολυ προσεγμενο , αν και ξεπερασμενο βεβαια . Οποιος παιρνει iphone το παιρνει συνειδητα πιστευω . Γι’ αυτο και δεν χρειαζονται συγκρισεις . Ναι , το ΝΟΤΕ 2 ειναι ισως το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει . Ναι , το SGS μπορει να εχει καποια πρωτοποριακα features . Αλλα αυτος που θα παρει το Iphone , θα το παρει γιατι ειναι Iphone . Και τα Vertu , που πρεπει να ειναι αγνωστη μαρκα στην Ελλαδα , ειναι ουσιαστικα απλα τηλεφωνα ( εχουν μονο βασικες λειτουργιες κινητου τηλεφωνου ) αλλα το φθηνοτερο εχει 4.500 ευρω ! Εχει το δικο του αγοραστικο κοινο στο οποιο απευθυνεται ομως . Και πουλαει ουσιαστικα σχεδιαση , κατασκευη και φιρμα . Γιατι μπορει… Συνέχεια »

Γιώργος

Παιδιά το Asus Padfone 2 είναι το καλύτερο κινητό στον κόσμο!Το Note 2 έχει τις χαρές του , αλλά δεν είναι (συνολικά) καλύτερο!
Άσχετο αν το Note 2 πολλούς τους βολεύει λόγω μεγέθους!
Υ.Γ. Σας γράφω από το Neo V μου.
Το μόνο iPhone που μου άρεσε ήταν το 3GS.Από κει και πέρα η Apple έγινε μια μετριοτατη εταιρία.(σε σχέση με την πρόοδο που έκανε και την πρόοδο που έκαναν οι άλλες εταιρίες).

Λευτέρης

@sotos Εχω συγκρινει το GS3 και το iPhone 5…τα εχει διπλα διπλα στο πλαισιο οκ? και αυτο που ειδα ειναι το ενα στην αρχικη του οθονη να μην κολλαει καθολου και να “ρολαρει” οπως λεει και ο κωστας πολυ ομορφα και ενα αλλο που δυσκολευοταν να αλλαξει οθονη και ζοριζοταν…οποτε τι μου λες…

MarioVito

Αν γίνει κλήρωση για iphone5 θα δω πάλι 7000 συμμετοχές απο κάτω! Αφού όλοι το ποθείται, όλοι το θέλετε…… μην μας κάνετε τους ζόρικους τώρα!

dimitris91

Κώστα χαλάρωσε μην κομπιάζεις και μην κάνεις σαρδάμ από τότε που αποφάσισες να δείχνεις πρώτα τον εαυτό σου! Επίσης σεβάσου το γεγονός ότι αυτή η συσκευή κοστίζει 2 Ελληνικά βασικά μηνιάτικα…απαράδεκτο αυτό που έκανες με το κοπίδι! Φιλικά πάντα, περιμένουμε Hands-On χωρίς όλα αυτά τα κοσμητικά επίθετα που χρησιμοποίησες στο Unboxing.

Dimos

@Λευτέρης, ποιο είδες να μην μπορεί να αλλάξει οθόνη στο πλαίσιο? Μην μου πεις το GS3, θα πάω σε ψυχίατρο..Η είσαι τρελός..Δεν εξηγείται αλλιώς!

billys

Παιδια , μην συγκρινετε κινητα σε καταστηματα μεταξυ τους. Συνηθως ειναι πειραγμενα απο τον κοσμο που παιζει μαζι τους και αλλαζει ρυθμισεις ‘η κατεβαζει εφαρμογες χωρις να ξερει ουσιαστικα τι κανει , με αποτελεσμα οι περισσοτερες συσκευες να σερνονται (ανεξαρτητως μαρκας ‘η μοντελου) . Το GS3 Σε καμια περιπτωση δε ζοριζεται να σκρολαρει και να ρολλαρει .Αν το δουλεψετε απο καποιον φιλο σας ‘η αν το εχετε αγορασει , θα το δειτε .

ret

Είναι πανάκριβο, για τον κανένα λόγο όμως, και μακρόστενο σαν τηλεκοντρόλ με ένα από τα ίδια λειτουργικό αλλά με αναβάθμιση σε εντελώς λάθος χάρτες. Φιλιά πολλά.

Delapo

Το έχω ξαναπεί τόσες πολλές φορές και θα το ξαναπώ: Ο καθείς κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του. Από κεί και πέρα όμως θεωρώ πως το iphone5 είναι πανάκριβο και υπερκοστολογημένο σχετικά με τον ανταγωνισμό. Και αν πριν 2-3 χρόνια δεν υπήρχε ανταγωνισμός πλέον, σήμερα, υπάρχει και είναι πάρα πολύ σκληρός. Δεν είναι το καλύτερο – δυνατο κινητό που υπάρχει και με ενοχλεί το γεγονός ότι είναι το πιο ακριβό, από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει να προσφέρει τίποτα το καινούριο τα τελευταία 2 χρόνια!
Εν κατακλείδι, να το χαρούν όσοι το πήραν, να το αποκτήσουν αυτοί που ακόμα δεν το έχουν καταφέρει ακόμα, αλλά σε καμία περίπτωση μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι το iphone5 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Αυτό αφήστε να το κάνει η apple, η οποία έχει τον τρόπο της, αλλά όχι για πολύ ακόμα…. εδω θα είμαστε, θα το δείτε και θα τα λέμε.-

dimpep

Κώστα, η Apple δεν ακολούθησε ίσα ίσα την Ευρωπαική Ένωση για κοινό connector. Το lighning δυστυχώς δεν είναι microUSB και δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμη, τη στιγμή που η ίδια η apple υπέγραψε για καθιέρωση του microUSB ως βύσμα φόρτισης.

dimpep

Είπα και γω!

Dimitris

Ξέρετε αν μπορώ να αγοράσω με κάποιους γνωστούς εκεί ένα Iphone 4S από ένα κατάστημα Apple Store στην Αμερική ή από το Apple Online Store και να μου το στείλουν Ελλάδα;
Θα έχω κάνα πρόβλημα στη χρήση του;

george

Πηγα στο media που εχει ολα τα iphone 5 ,4s,4 και 3 ανοιχτα σε λειτουργια. Τα εικονιδια ,η σχεδιαση του μενου ολα ιδια δεν βλεπω κατι διαφορετικο ωστε να αγορασει καποιος το 5 μονο το μεγεθος της οθονης διαφερει. Οσο ιδιο ηταν η σχεδιαση του μενου και τα εικονιδια μεταξυ του 4 και του 4s το ιδιο ειναι και το 5.Ιδια ολα και το 4 και το 4s και το 5 ακομα και το 3 ειναι σχεδον ιδιο που δεν το πολυεψαξα βεβαια.Η μονη διαφορα στο ματι ηταν οτι το 3 ειχε λιγοτερο φωτεινη οθονη . Παμε στην αναλυση η αναλυση οθονης των iphone ηταν πολυ καλη αλλα τωρα υπαρχουν κινητα με αναλυση hd το 5 απο οτι βλεπω εχει καλυτερη αναλυση απο τα προηγουμενα αλλα οχι hd που εχουν κινητα αλλων εταιρειων.Και για να μην ξεχνιομαστε οι οθονες εχω διαβασει οτι ειναι απο την lg οχι της apple. Kαμερα οταν ειχα παρει το iphone 4 εψαχνα να βρω μενου ρυθμισεων στην καμερα οπως white balance εκθεση iso night mode γαι συνθηκες χαμηλου φωτισμου τελικα βρηκα μονο ρυθμιση για το φλας που δεν ειναι πραγματικο φλας αλλα φωτακ ιLed και ρυθμιση για το hdr.Yπενθυμιζω οτι μενου ρυθμισεων φωτογραφικης μηχανης ειχαν… Συνέχεια »

βασιλης Ολλανδια

Μάλλον το κοπίδι θα αγοράσω γιατί μέχρι να μαζέψω τα 739 ευρώ, θα έχει βγει το iPhone 7

Θάνος

Τι καλύτερο έχει από το Galaxy s Advance 250~Euro για να κάνει τόσο. Τρέχτε θύματα…

Αλέξανδρος

Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο συνεχίζεται να αποκαλείται θύματα ή κοπάκι ή πρόβατα όποιους θέλουν να αγοράσουν το iPhone 5. Επειδή δεν συμφωνείτε με κάτι δεν σημαίνει πως πρέπει να μειώνεται όσους συμφωνούν. Υπάρχει κόσμος που το αγόρασε την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του έτσι ώστε δεν υπήρχε όυτε ενα κομμάτι στην αγορά. Υπάρχει κόσμος που το αγοράζει μέχρι και σήμερα.

@Θάνος Δεν είναι φτιαγμένο απο πλαστικό. 😉

eject

Προσωπικά προχθές δοκίμασα για πολλοστή φορά τα κινητά μεταξύ τους, προσθέτοντας αυτή τη φορά και το note ii (κ ας μην είναι ακριβώς κινητό…). Είχα πολύ ώρα στη διάθεσή μου, αν και ορισμένα τα είχα δοκιμάσει κ πριν από λίγο καιρό. Το iphone 5 όμως δεν είχα την ευκαιρία οπότε τώρα που το έφεραν το δοκίμασα και αυτό. Αυτά που πρόσεξα είναι: Εντυπωσιακή λόγω διάστασης κ όχι μόνο η οθόνη του Galaxy SIII. Ομως όταν τα γράμματα στον internet browser είναι μικρά, είναι σαφώς καθαρότερα στο iphone 5, το οποίο συνεχίζει την παράδοση με τις άριστες οθόνες στις οποίες μας έχει συνηθίσει η Apple. Επιπλέον στο SIII μπορεί το scrolling να είναι smooth αλλά απέχει ακόμα από αυτό που βλέπεις στο iphone, δηλαδή να νομίζεις πως η οθόνη πράγματι μετακινείται από το δάχτυλό σου… Υπάρχει δηλαδή ένα μικρό, αλλά αισθητό lag στο SIII. Υποτίθεται πως ιδιαίτερα με τη version 4.2 θα υπάρξει βελτίωση σε αυτό το κομάτι, αλλά ακόμα κ αυτό δείχνει πόσο μπροστά είναι ακόμα “το μήλο” σε αυτά τα πράγματα… Γιατί τελικά αυτό που μένει δεν είναι τόσο οι… άπειρες εφαρμογές, αλλά η χρήση του κινητού. Αντε κ η κάμερα. Και καθώς μίλησα για εφαρμογές να διευκρινίσω κάτι…… Συνέχεια »

Δημητρης

Το θεμα δεν ειναι αν ειναι καλυτερο απο καποιο αλλο αλλα γιατι το θελει ο καθενας. Προσωπικα εγω που αλλαζω κινητο καθε 4 χρονια και τα κραταω μεχρι να πεθανουν θα μετακινηθω απο το ετοιμοθανατο 3gs μου σε ενα iphone 5 , και αυτο γιατι ολο το οικοσυστημα μου ειναι apple .ολα συγχρονιζονται μεταξυ τους , διαβαζω μια σελιδα στο mac pro, μπορω να συνεχισω στο macbook ,στο ipad , ή στο iphone, συγχρονιζω φωτογραφιες ,αρχεια pages και numbers και ολα ειναι εκει και με περιμενουν ακομα και εφαρμογες μεταξυ iphone και ipad. Αν επαιρνα android με το e-mail μου που ειναι icloud θα ειχα θεμα, οπως και με τις επαφες μου και με το ical. Οποτε ειναι θεμα πλεον συνηθειας και χρηστικοτητας. Σιγουρα παντως ειναι ακριβο για αυτο και δεν τα αγοραζω καθε χρονο ουτε θελω να ειμαι στην μοδα καθε χρονο. Η ιδανικη διασταση οθονης θα ηταν 4,3 ιντσες σαν το SΙΙ .

Τάσος

Κώστα καλησπέρα, πολύ ωραίο το review σου. Εσύ ποιο κινητό χρησιμοποιείς?

Ευχαριστώ

ΓΙΑΝΝΗΣ

Κωστα καλησπερα και απο μενα πολυ ωραιο το unboxing!κορυφη το κινητο και οντως οποιος θελει το αγοραζει δν τους το δινουν με το ζορι και διαμαρτυρονται ολοι για την τιμη!!!!το κανονικο reveiw ποτε θα το βιντεοσκοπησεις μετα απο προσωπικη χρηση και σε τι μνημη θα το επελεγες 32 η64??

John Ds

Μπορείς να έχεις iPhone, ή κάτι ΣΑΝ iPhone! Η Samsung πρέπει να καταλάβει ότι δεν ξεπερνάει την Apple αντιγραφοντάς την συνεχώς! Ακόμα και το πρώτο Samsung store είναι σαν να βλέπεις ένα Apple store! ΕΛΕΟΣ!!!!
Όσο για το GS3, τι να πω, καθόλου βολικό.Μεγάλη οθόνη αλλά τι να το κάνω όταν πρέπει συνέχεια να το κρατάω στο χέρι. Προσωπικά όποτε κάθομαι κ το έχω στο τζιν, ανοίγει το καπάκι και η μπαταρία. (Και να πω ότι είμαι βαρύς 68kg) Πολύ κακή ποιότητα υλικών και κυρίως plastic!
Άσε το lag που κάνει όταν αλλάζω σελίδες στο Internet με το δάχτυλο.
Τώρα; Το πούλησα και παράγγειλα το iPhone.
Συγνώμη εάν με τα σχόλιά μου θίγω κάποιον, απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με το Gs3.

Γιαννης

Καλησπερα παιδια. Δε ξερω αν προαναφερθηκε παραπανω, αλλα απο οσα εχω ακουσει το 5αρι ξεβαφει. Θελω να παρω το 5αρι αλλα δε ξερω ποιο χρωμα. Το ασπρο δε με χαλαει, αλλα κατι ακουσα οτι κιτρινιζει με την πολυ χρηση..ισχυει κατι τετοιο ?? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Στέφανος

Μπραβω ρε Κωστα!
Για αλλη μια φορα εξαιρετικος!….
Αλλα που ειναι το hands on?Περασε 1ας Μηνας…

ΓΙΑΝΝΗΣ

Κωστα καλησπερα και απο μενα πολυ ωραιο το unboxing!κορυφη το κινητο και οντως οποιος θελει το αγοραζει δν τους το δινουν με το ζορι και διαμαρτυρονται ολοι για την τιμη!!!!το κανονικο reveiw ποτε θα το βιντεοσκοπησεις μετα απο προσωπικη χρηση και σε τι μνημη θα το επελεγες 32 η64??

Μάνος

Το πήρα και είναι καταπληκτικό.Φυσικα στεναχώριθικα που έδωσα τόσα λεφτά αλλά άξιζε τον κόπο!φιλε Γιάννη η Apple όσο αφορά τα Gb είναι πλεονεκτικη επειδή για λίγα Gb παραπάνω σε χρεώνει 100 περίπου ευρώ!Εγω πήρα 16Gb.Τωρα άμα εσύ θες παραπανω πιστεύω τα 32Gb θα σε καλύψουν! Είναι κρίμα να χαλασεις 100 ευρώ πάνω.Οποιος θέλει να με ρωτήση κάτι ελεύθερα.

ΚΩΣΤΑΣ

@Γιάννης ΦΙΛΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΙPHONE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΞΕΒΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΒΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ…ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ SCREEN PROTECTOR KAI MIA SILIKON CASE ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Chris

Παιδιά το κινητό έχει gps ή θα πρέπει να αγοραστεί??

vtag

@Manos: Τι χρώμα το πήρες ;;;;

alexis

iphone 5 ή HTC one ?ποιο ειναι καλυτερο?

John

Apo pou briskeis ta kinita gia undboxing

Χαρης

Κύριε Κώστα μπορείτε να μου πείτε τώρα το 2014 που μπορώ να βρω φθηνά ένα iPhone 5 καινούριο σε πιο σάιτ στο Ίντερνετ θέλω να μου πείτε

tiamat

απο skroutz και best price.gr βρε χαρη,ολοι απο κει ψωνιζουμε αλλα παρε καλυτερα nexus 5 η’ sony xperia z compact ειναι πολυ καλυτερα μηχανακια !

Dimitrinho

@Χαρη iphone 5;γιατι δεν παιρνεις ενα iphone 5s καλυτερα;ειναι πολυ καλυτερο και συμφωνα με τις τιμες στο skroutz το εχει πιο φθηνα κοστιζει γυρω στα 529 ευρω το 16gb

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.