iPhone 5, Αυτό είναι το πρώτο βίντεο και όποιος θέλει το πιστεύει

Στις 12 Σεπτεμβρίου όλοι λένε ότι η Apple θα ανακοινώσει το επόμενο μοντέλο iPhone το iPhone 5 και όσο πλησιάζουν οι μέρες όλοκαι περισσότερες “διαρροές” θα κάνουν την εμφάνισή τους είτε μέσα από φωτογραφίες είτε μέσα από βίντεο όπως αυτό που ακολουθεί και το συγκρίνει με το τωρινό μοντέλο 4S. Το νέο iPhone λένε ότι θα είναι πιο λεπτό και πιο μακρύ (λόγο της μεγαλύτερης οθόνης) από τα μοντέλα 4 και 4S.

, iPhone 5, Αυτό είναι το πρώτο βίντεο και όποιος θέλει το πιστεύει

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Καλημέρα σε όλους!
Το ανέφερα και εχθές, δεν υπάρχει περίπτωση η Apple να βγάλει iPhone με αυτή την αναλογία οθόνης. Τα rumors είναι εντελώς άκυρα. Υπάρχουν 10 δισεκατομμύρια apps χτισμένα στην αναλογία 3:2, αποκλείεται να τους κρεμάσουν όλους προσφέροντας 16:9 αναλογία στο «The New iPhone»(5). Αν γίνει αυτό μιλάμε για τρελά έξοδα (χρόνου-χρημάτων) για τους developers.

cr4

ποτε λετε να ρθει ελλαδα;

@MEDS θα συμφωνήσω μαζί σου!!! εδώ η Samsung για το S3 κατάφερε μέχρι το τελευταίο δίωρο πριν τη παρουσίαση να κρατήσει μυστικά τα χαρακτηριστικά του λέτε η ΤΕΛΕΙΩΣ μυστικοπαθής Apple να έχει αφήσει μια συσκευή της να εκτεθεί τόσο πολύ;;;; (και χωρίς να ξεχαστεί σε μπαρ-καντίνα-παγκάκι-κτλ κτλ!!! :p)

Ανδρέας Α.

Κατά την γνώμη μου είναι fake το κινητό γιατί αν θυμάστε στην παρουσίαση του 4s είχαν πει πως τώρα πια δεν χρειάζεται να το συνδέσεις με το iTunes την πρώτη φορά που θα ανοίξεις το κινητό..Οπότε δεν είναι λογικό να απαιτείται τώρα στο “iPhone 5”..

Γιάννης

Μισό λεπτάκι. Το παλικάρι λέει ότι δεν έχει καλώδιο για να ανοίξει το iphone???? Θα μας τρελάνει? Του έστειλαν ένα iphone (ανώνυμα) και δε πετάχτηκε να πάρει ένα καλώδιο?

Πάντως αν είναι φήμες, ή τις βγάζει η ίδια η apple για να τους μπερδέψει όλους, ή κάποιοι rumors makers έχουν ξεφύγει τελείως..

Προσωπικά πιστεύω ότι τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά (connector, ακουστικά, κλπ) αλλά δεν είναι αυτό το τελικό iphone.

Γιωργος Ταχ.

Το κινητο ειναι fake.εχει υποθει αυτο ,απλα Θέλουν να δειξουν το μέγεθος και τις διαστάσεις γενικότερα του καινούργιου iPhone 5 . δεν ξέρω τι να πιστέψω.σαν σχεδιασμός δεν μου αρέσει καθόλου ,στα εσωτερικά να δούμε τι να περιμένουμε.Κρατώ επιφυλάξεις και περιμένω άλλες 8 ημέρες.

Alex

Άκυρο τελείως. Η απο Βουλγαρία ειναι η απο κανά μαύρο. Τι να πω. Τόσο άσχημο θα το έβγαζε;; Υπομονη σε 8 μέρες θα ωριμάσει το μήλο.

Αλέξης Πολίτης

Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι αυτό είναι το νέο iphone. Και κέω δυστυχώς γιατί είναι απολύτως ίδιο με το προηγούμενο, αν εξαιρέσεις τη μεγαλύτερη οθόνη, το connector και το jack στο κάτω μέρος και το (ωραίο) φωτάκι στο home button (που δεν κάνουν διαφορά). Όσο για το καλώδιο που λείπει… ρε παιδιά που να πεταχτεί να το πάρει… δεν έχει βγει ακόμα… Και νομίζω ότι το πρώτο setup προυπέθετε itunes και τα υπόλοιπα γίνονταν OTA. Anyway… Προσωπικά είχα μείνει με το 4 περιμένοντας μία ελάχιστη αλλαγή στο design για να πάω απευθείας στο 5 αλλά φευ… Φοβάμαι μήπως με όλα αυτά τα διακστήρια περί πατεντών κλπ έχουν αναγκάσει το τμήμα development να ρίξει ταχύτητα και τελικά την πληρώνει το ίδιο το προϊόν… Τελικά από οτι κατάλαβα έπραξα πολύ καλά που έκανα root το LG optimus 2X, με android ics φυσάει και μάλλον θα μείνω με αυτό προς το παρόν, περιμένοντας και το official update για τα κάποια μικροκολληματάκια. Από την άλλη, κρατάω μία μικρή πισινή για το νέο iOS, φυσικά θα το δοκιμάσω στο 4αρι (ότι από to software “περάσει” στο 4αρι), αλλά μου φαίνεται ότι έχω αρχίσει να βαριέμαι το ίδιο layout στο springboard εδώ και πόσα χρόνια και ότι… Συνέχεια »

TRolling Stone

Γιατί μου φαίνεται ότι η Apple, μας έχει ΚΑΡΑτρολλάρει όλους μας…!???? Εγώ νομίζω πως “τυχαία” κάποιοι θα ξέχασαν αυτές τις συσκευές κάπου για να τρολλάρουν τον κόσμο μέχρι να βγει το νέο iPhone…..Είμαι σίγουρος…Δεν γίνεται πέρσι μέχρι μισή ώρα πριν την παρουσίαση του, να αναρωτιόμασταν πως θα ήταν και φέτος να έχει διαρρεύσει εδώ και κάτι μήνες…..

Αλέξης Πολίτης

@Trolling Stone: Μπορεί να έχεις και δίκιο, τα τμήματα marketing ψάχνουν τρόπους για να προωθήσουν τα προϊόντα τους και συνεχώς εφευρίσκουν νέες μεθόδους, οπότε…

Από την άλλη επαναλαμβάνω ότι φοβάμαι πως η νέα εποχή της apple δεν θα διαθέτει τον οραμαστιμό και την τρέλα του Jobs και ότι αυτό θα περάσει στα προϊόντα τους…

Αποστόλης

Δεν πιστεύω πως θα είναι έτσι το νέο iPhone… αν είναι… θα τρίζουν τα κόκαλα του Jobs… 😀
Αγαπώ όλες τις εταιρείες και είμαι λάτρης του ωραίου. Είμαι κάτοχος πλέον SGS3 32GB αλλά και iPad2 και ανυπομονώ να δω τις εξελίξεις.
Θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος αντιδικίας για την εξέλιξη της τεχνολογίας όσο και αν αγαπάμε ή υποστηρίζουμε την εταιρεία του γούστου μας.
Αν τελικά όμως το iPhone έχει τέτοιο design θα απογοητευτώ πολύ γιατί αυτό θα σημαίνει και λιγότερη προσπάθεια από τους ανταγωνιστές τους, να βγάλουν κάτι ακόμα καλύτερο.
Ακόμα όμως και αν ήταν έτσι τα πράγματα… αυτό που πρωτίστως πρέπει να ενδιαφέρει είναι τι έχει μέσα αυτό, τι κάνει και τι τρέχει… 😉
Από πλευράς hardware δεν τους φοβάμαι. Σημαντικότερο ρόλο θα έχει το κατά πόσο εξελιγμένο θα είναι το iOS 6.που έχει μείνει πολύ πίσω από το Android.
Ολα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε… και τα γνωστά περι ορέξεως… 😉

angelos

Δεν ξέρω αν είναι το αληθινό ή όχι, πάντως το συγκεκριμένο είναι σαν αγγούρι, δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η αναλογία οθόνης, ούτε που η είσοδος για τα ακουστικά είναι στο κάτω μέρος.

Και πιστεύω ακράδαντα ότι εφόσον πέθανε ο αείμνηστος Steave η apple δεν θα είναι ποτέ ξανά αυτό που ήταν. Ούτε στα προϊόντα της ούτε στον τρόπο που τα προωθούσε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Τι μπανάνα ειναι αυτή;;;; Ρε μπας και ειναι αληθινό;;

Γιώργος

Κώστα , πριν δημοσιεύεις κάποιο βίντεο από το YouTube (που να έχει σχέση με κινητά) να προσέχεις μήπως είναι fake Υπάρχει περίπτωση το iPhone 5 :
1) Να θέλει ενεργοποίηση μέσω iTunes ενώ το προηγούμενο μοντέλο να μην θέλει ;;;;
2) Η οθόνη του να είναι από τις παλιές οθόνες ενώ όλα τα iPhone(3GS και πάνω που έχω δει) να έχουν την κλασσική καινούργια (εννοώ όταν είναι κλειστό)
3) Να βάλουν αναλογία οθόνης 16:9 ενώ όλες οι εφαρμογές σήμερα είναι πάνω στην αναλογία 3:2 ;;
Σκέψου πρώτα κάτι πριν κάνεις Κώστα!!!!!!(Δεν σε κατηγορώ , θέλεις να δείξεις πρώτος το νέο iPhone στο site σου , αφού όλοι έχουν λυσάξει να το δούνε…
Φιλικά πάντα ,
Γιώργος 🙂
Αν το έβαλες για να δείξεις τη διαφορά στο μέγεθος καλώς 🙂

Νικος

Γιατι παντα οταν προκειται για τετοια ειδους βιντεο η τεχνολογια βιντεοληψης επιστρεφει 10χρονια πισω? κακη ποιοτητα εικονας,θολη για να καλυψει τις ατελειες…
Επισης οταν το κινητο ειναι γυρισμενο στη πισω πλευρα για δυο δευτερολεπτα πεφτει το φως και δειχνει το λογκο οτι ειναι αυτοκολλητο.
Ο connector πισω ειναι μια τεραστια τρυπα και δεν φαινεται τιποτα…που ειναι οι επαφες; Μαλλον ειναι κουφιο..
Οταν ανοιγει το κινητο ο συγχρονισμος στο δακτυλο ειναι εκτος με την οθονη οπως και η εικονα φαινεται οτι ειναι after effects.
Ολα γινονται για τα views και την επισκεψιμοτητα … Εξαλλου το να λανσαρεις νεα για την apple πουλαει..
Πιστευω οτι ειναι troll…
Επισης δε ξερω αλλα θεωρω οτι μεχρι και η apple πρεπει να μας τρολαρε στη παρουσιαση του ios6 ωστε να μας δειξει αποκλειστικες δυνατοτητες του software με το iphone μαζι τωρα…
Τωρα αν σε ολα τα παραπανω ειμαι εντελως ακυρος και απλα ειναι ολα αληθεια…θα αποδεχτω οτι η κορυφη δεν ειναι για παντα.

DiChatz0707

αυτο με την αναλογια οθονης που λετε δε το καταλαβαινω…εκατονταδες android κινητα βγαινουν με 16:9 και ολες οι εφαρμογες τρεχουν αψογα…το μονο που χρειαζεται ειναι μια απλη μετατροπη…η αυξηση στο resolution μεταξυ των iphones 3gs και 4 ηταν πολυ δυσκολοτερη μεταβαση αλλα και παλι εγινε αναιμακτα…

οσο για την ιδια τη συσκευη δε με χαλαει εμφανισιακα αν και οοοοοοταν παρω κινητο θα προτιμησω android…

θριτζιεσακιας

Ο/Η TRolling Stone λέει:
Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:40
“…Δεν γίνεται πέρσι μέχρι μισή ώρα πριν την παρουσίαση του, να αναρωτιόμασταν πως θα ήταν και φέτος να έχει διαρρεύσει εδώ και κάτι μήνες…..”

Αναρωτιόμασταν πως θα είναι γιατί ήταν ακριβώς το ίδιο εμφανισιακά. Προφανώς κυκλοφορούσε ελεύθερο “κάτω απ’τη μύτη μας” για δοκιμές πριν την παρουσίασή του γιατί κανείς δεν υποψιαζόταν και δεν περίμενε ότι θα ήταν το ίδιο. Μπορεί να έβλεπες μπροστά σου το καινούργιο και να μην πήγαινε το μυαλό σου…

Όσο για το mockup που έχει εμφανιστεί εδώ και 2 μήνες, φοβάμαι οτι έτσι περίπου θα είναι και το τελικό, ίσως με μικροδιαφορές στις λεπτομέρειες.

Κι εμένα δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα αυτός ο σχεδιασμός, αλλά… Δε μπορώ να περιμένω άλλο ένα χρόνο για κάτι διαφορετικό. Το 3GS μου έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται… ρευματικά, οστεοπόρωση, μυωπία… πρέπει να το απαλλάξω απο τα καθήκοντά του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.