Ουρές και στην Ιαπωνία για το iPhone 5 [φωτογραφίες + video]

Βρισκόμαστε στην Ιαπωνία μια από τις πρώτες χώρες που θα υποδεχθεί το iPhone 5 και σήμερα ξεκίνησαν επίσημα οι προπαραγγελίες. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την περιοχή Akihabara λίγο έξω από το Tokyo όπου είναι γνωστή και ως Electric City μιας και εδώ είναι συγκεντρωμένα τα περισσότερα καταστήματα με ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι προπαραγγελίες εδώ ξεκίνησαν στις 16:00 το μεσημέρι και όταν ρώτησα στις 18:45 έναν υπάλληλο εκεί στη γραμμή μου είπε ότι είχαν συγκεντρωθεί ήδη 700 αιτήσεις ενώ όταν λίγο αργότερα βγήκα έξω στην ουρά πέρναγε το Νο. 972 (δείτε φωτό).

Επίσης παρατηρήστε την ντάνα με τις αιτήσεις που είναι χωρισμένες αναλόγως με την έκδοση του iPhone 5 16GB/ 32GB και 64GB. Αυτά από Tokyo και Akihabara.

, Ουρές και στην Ιαπωνία για το iPhone 5 [φωτογραφίες + video]

, Ουρές και στην Ιαπωνία για το iPhone 5 [φωτογραφίες + video]

, Ουρές και στην Ιαπωνία για το iPhone 5 [φωτογραφίες + video]

, Ουρές και στην Ιαπωνία για το iPhone 5 [φωτογραφίες + video]

, Ουρές και στην Ιαπωνία για το iPhone 5 [φωτογραφίες + video]

, Ουρές και στην Ιαπωνία για το iPhone 5 [φωτογραφίες + video]

, Ουρές και στην Ιαπωνία για το iPhone 5 [φωτογραφίες + video]

, Ουρές και στην Ιαπωνία για το iPhone 5 [φωτογραφίες + video]

, Ουρές και στην Ιαπωνία για το iPhone 5 [φωτογραφίες + video]
Απολάυστε τον τυπά σε βιντεάκι που ανεβάσαμε στο Fan Page.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos13

Aν ειναι δυνατον…Γιαυτο το τηλεφωνο…? Και με 2mp camera μονοπυρηνο στα 800mhz θα πουλουσε….Ωρε θυματααα

Andrew

Κοροιδα;-)

Κώστας

Τρέξτε επι της γης πρόβατα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μήλο να’ναι και οτι να’ναι !!

frastgr

Αυτά είναι στου ”κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”. πρόβατα και πάλι πρόβατα, καλά κάνει η apple και φέρεται όπως φέρεται από τη στιγμή που τα πρόβατα πάλι θα πάνε να αγοράσουν.

alex

η ποιοτητα παντα πουλαει.. κανεις δεν δινει τοσα χρηματα για το τιποτα..

iceman(the original)

με τα…. “τουμπανα” κινητα οπως λεμε εδω στο techblog, τα οποια εχεις παρουσιασει απο ιαπωνια, θεωρω υπερτατη ανοησια να παρεις στο japan το iphone….

Spyrosrotary

Το θέμα είναι τι θα πουλησει γενικά και όχι τις πρώτες μέρες!Σε αυτά τα προϊόντα όπως και τις παιχνιδοκονσόλες πάντα είναι κάποιοι που τρέχουν να προλάβουν την πρώτη μέρα.Οπως πχ το S3 που πούλησε 20.000.000 κομματια σε 3 μήνες!

euaggelos71

Να ‘ναι καλα τα αεροπλανα που ψεκαζουν ωρε γιδια μπρρρρρρ…

spyros

i-στο καλο!Αλλοι καθονται στην ουρα για φαγητο και αλλοι για τηλεφωνο…Δεν ειναι αδικο και κριμα?Παντως τα προιοντα της Apple ειναι αριστης ποιοτητας,για αυτο και ακριβα.Οχι οτι αλλων εταιριων δεν ειναι,αλλα κατι η διαφημιση,κατι ο αερας της αμερικανικης τεχνογνωσιας,κανουν την διαφορα και στις πωλησεις.Στην Ελλαδα παντως σαν να το εχουν παρακανει γενικα,με τις τιμες των ηλεκτρονικων συσκευων.

tasos

……………………………….. T.R.A.G.I.K

Νικος

παιδια ειναι ευλογο καποιος που εχει προιοντα apple να παει να ξαναπαρει οτι νεο apple…ολα εχουν να κανουν με το οικοσυστημα που εχει στησει η apple…οταν εσυ εχεις οργανωσει ολες σου τις συνηθειες και εργασιες με ολα τα προιοντα της apple…θα πας να παρεις κατι αλλο; αντε παλι λογαριασμοι αντε αλλα cloud services…δεν γινεται…ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων ειναι σαν και αυτους που περιγραφω πιο πανω..θα υπαρξουν πολλοι επαγγελματιες που θα το παρουν ας πουμε και για τα τεχνικα χαρακτηριστικα του..οπως το sRGB της οθονης…αλλα και θα υπαρξουν και πολλα παιδακια που θα το παρουν γιατι δε ξερουν τιποτα αλλο απο το imessage και το whatsUP app…δεν ειναι μονο η συσκευη στην τελικη που δημιουργει ολες αυτες τις ουρες…,μην σας παραξενευει και μην βαζουμε ολες τις παστες ανθρωπων στο ιδιο προβατο-μαντρι.

Νικος

και κατι τελευταιο μην ξεχνατε την μεταπωλητικη αξια…οταν εχεις ενα τηλεφωνο ενα χρονο και το πουλας και παιρνεις τα μισα λεφτα σου πισω…τοτε δεν ειναι και δυσκολο να αποκτησεις το νεο μοντελο με μικρο κοστος…συγνωμη για το διπλο post..
(apple all the wayyyy …. mpeeeee 8) ) funnnyyy

Κώστας

Αυτό λέω και εγώ δεν με καταλαβαίνει κανείς. Είναι απλό σε 1 χρόνο θα βάλεις 200 και θα πάρεις το νέο 5s τόσο απλό δε λέει να το καταλάβει κανείς

petros

να το γραψω και στα ιαπωνεζικα…….羊を歓迎

vitalogy

Το τηλεφωνο πραγματικα πεταει…και μονο που ο επεξεργαστης εχει διπλασια ταχυτητα χωρις αντικτυπο στην μπαταρια αυτο λεει πολλα. Εχω τοσους γνωστους που εχουν android και ολοι κλαιγονται γιατι δεν τους κραταει η μπαταρια πανω απο μια ημερα. Απλα βγηκαν να το θαψουν καποιοι επειδη το design μοιαζει με το προηγουμενο, αν ηταν διαφορετικο δεν θα τα ελεγαν αυτα.

Someone

Μονο η μπαταρια με πειράζει θα μπορούσαν να βάλουν μεγαλύτερη,
αν ωντος κρατά 8 ωρες καλα ειναι. Εχω την εντηπωση πως
η aple προχωράει με αργα βήματα αφού εχουν
βγει wide screen εδω και πολυ καιρο βάζει και αυτη.
Άντε στο επόμενο θα βάλει μεγαλύτερη μπαταρια,
αν οχι τετραπυρινο. Οι κινέζοι ξοδεύουν 5 μησθους
Για 1 iPhone η κανω λάθος; Και 5 μερόνυχτα για να το πάρουν πρωτοι.

korina

Το τηλέφωνο είναι όλα τα λεφτά…..ΤΕΛΟΣ

Αύγουστος Καπογιάννης

Πιο κινητό της αγοράς έχει τον Α6 με την νέα αρχιτεκτονική και τις δυνατότητες αυτού? το κινητό είναι αρκετά καλό, πολύ καλή κάμερα, αρκετά καλό λειτουργικό, εξαιρετικά τα υλικά και η ποιότητα κατασκευής και γενικά ένα πολύ καλό εργαλείο… προσωπικά πιστεύω πως ,είναι ένα από τα 5 καλύτερα κινητά που υπάρχουν αυτή τι στιγμή… Φυσικά το θεωρώ επίσης και αρκετά ακριβό…αν και όλες οι αντίστοιχες hi-end προτάσεις του ανταγωνισμού βρίσκονται όλες με υψηλές παραπλήσιες τιμές…και σχετικές δυνατότητες… εκφέρω τη γνώμη , επί της ουσίας καμιά άλλη πρόταση του ανταγωνισμού δεν προσφέρει κάτι παραπάνω… χωρίς να υστερεί βέβαια και σε τίποτα ουσιαστικά και από το ίδιο το iphone 5… NFC και ασύρματο φορτισμα μπαταρίας είναι ανούσια… τουλάχιστον ακόμα! Το μεν πρώτο δεν έχει καμία εφαρμογή που να χρησιμοποιούμαι σε ευρεία καθημερινή συχνότητα και να μας αλλάζει δραματικά την ζωή και το μεν δεύτερο είναι παλι μη ουσιαστικο… λόγο της πολύ μικρής απόστασης που Πρέπει να έχει από την συσκευή φόρτισης που ΕΧΕΙ καλώδιο! ισως η δευτερη τεχνολογια στο μέλλον να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη… εάν η ασύρματη φόρτιση γίνεται έστω κάποια μέτρα πια! Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως όλες η εταιρίες πια έχουν δυνατές και παραπλήσιες προτάσεις… όχι ώμος… Συνέχεια »

petros

@Αύγουστος Καπογιάννης ….θα συμφωνεισω με τα λεγομενα σου πως το κινητο ειναι παραπλησιο με τις υπολοιπες hi-end προτασεις αλλα……..δεν θεωρεις οτι ειρθε λιγο αργα???μισο χρονο τωρα υπαρχει το hox και αλλους 4 μηνες το s3….ειναι κοροιηδια λοιπον να μας το παρουσιαζουν ο καινοτομια!!!

Αύγουστος Καπογιάννης

Κανένας δε μίλησε για καινοτομία Πέτρο, δεν υπάρχει αργά η νωρίς για τον καταναλωτή… Μόνο για τις εταιρίες! Αν για παράδειγμα εσύ θες να αγοράζεις τώρα ένα πολύ καλό smartphone έχεις να επιλεξεις μέσα από 4-5 καλές επιλογές… Πριν από 4 μήνες είχες 3-4 επιλογές ας πούμε! Προφανώς αν ήθελες να αγορασεις τότε… Η apple θα έχανε… Και η Samsung θα πουλαγε τα περισσότερα κομμάτια της σε αυτό το μεσοδιάστημα… Τώρα είναι γνωρίζω της apple να πουλήσει τα περισσότερα κομμάτια που μπορεί! Πάντως τεχνολογικά αν καθησεις και ασχοληθείς ο A6 αν ειναινπραγματι arm a15 δε πιάνεται από κανένα απο τους 4 πύρηνες του s3 και εκεί θα είναι η πρώτη σημαντική διάφορα… Μέχρι η Samsung να βγάλει και αυτή κάποιο ακόμα πιο προηγμένο επεξεργαστη την άνοιξη πάλι και να δει το δικό της πάλι χρονικό momentum για μεγαλύτερες και μαζικοτερες πωλήσεις … Είναι και θέμα μάρκετινγκ εδώ … Οι εταιρίες έχουν έναν άτυπο διαχωρισμό της πίτας… Και φαίνεται παρά τον πόλεμο που κάνουν… Να συμφωνούν απόλυτα με αυτή την τακτική ώστε να έχουν όλη την ευκαιρία τους!!! Παρα να γίνει μια μάχη του σκρα!! Αν και φέτος μπορεί να συμβεί… Ηδομεν… Μέχρι τότε απο τα κινητά που έχουν παρουσιαστεί ο… Συνέχεια »

George

Φιλε Αύγουστε μπορεις να μου πεις ποσο παει η μετοχη της apple διοτι δε θυμαμαι και μαλλον θα ξερεις αφου για να υποστηριζεις αυτο το υποδειεστερο σε χαρακτηριστικα κινητο μαλλον μετοχος εισαι.
Σημειωτεον ο Wozniak εχει SAMSUNG GALAXY S III αυτο κατι λεει.

Xaris

Υπαρχει και ο qualcomm snapdragon s4 pro 😉

George

Για οσους δε ξερουν ο Wozniak ειναι συνιδρυτης της apple αλλα ανοιχτομυαλος και λατρης της τεχνολογιας και αφου το android και ειδικα η samsung ειναι ανωτεροι απο την apple εχει για δευτερο το iphone 5. Βεβαια οι δηλωσεις που εχει κανει του εχουν στερησει τη καρεκλα στο διοικητικο συμβουλιο της apple.

Αύγουστος Καπογιάννης

Όχι George δε γνωρίζω… Όμως φαντάζομαι πως εύκολα αμφότεροι μπορούμε να μάθουμε…λογικά αυτό το διάστημα θα ανεβεί άμα σε ενδιαφέρει να αγορασεις! Δεν υποστηρίζω κάποιο υποδεεστερο κινητό… Γενικά δεν υποστηρίζω κάποιο κινητο, μόνο την γνώμη μου που στηρίζεται σε άποψη προσωπικού γιους του, αλλά και κάποιον παγιων τεχνολογικών δεδομένων! Δεν γνώριζα πως ο Steve Wozniak έχει το Samsung galaxy s3… Πάντως κατα την γνώμη μου πήρε ένα αρκετά καλό και δυνατό κινητο! Και άμα του καλύπτουν τις ανάγκες του και του αρέσει (προφανώς ) …σίγουρα κάτι λέει … Δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο! Όχι δεν είμαι κάτοχος κάποιου iPhone … Αν και τα θεωρώ αξιόλογα και καλά εργαλεία! Με ιδιαίτερη μνεία στο τελευταίο… Που το θεωρώ σε κάποια πράγματα ανώτερο του ανταγωνισμού! Στην κατοχή μου έχω ένα χαλασμένο πια omnia Samsung πρώτης γεννιας απο το 2008 … Τώρα κάνω τη δουλειά μου με ένα Nokia με Symbian … Που ούτε θυμάμαι πιο είναι! Όμως δε σου κρύβω πως ενδιαφερομαι για καινούργιο smartphone… Windows phone και σειρά lumia για πολλούς και κυρίως προσωπικούς λειτουργικός λόγους δε μου άρεσαν! Το νέο iPhone αν και θα ήθελα να είχε καινοτομίες,με καλύπτει περισσότερο αν και το θεωρω υπέρ τιμημένο ! Θα περιμένω να… Συνέχεια »

Alex

Λίγη τροφή για τα σχόλια. 🙂 Ενθουσιασμένοι οι Αμερικάνοι με το νέο iPhone Ένας στους τρεις σκοπεύουν να το αγοράσουν 14/09 23:08 Η εταιρεία δημοσκοπήσεων Toluna QuickSurveys μόλις 24 ώρες μετά την παρουσίαση του νέου iPhone δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 Αμερικάνους και βρήκε πως η πλειοψηφία των καταναλωτών στην Αμερική είναι ενθουσιασμένη με το νέο smartphoneτης Apple. Πάνω από τους μισούς Αμερικάνους δήλωσαν εξαιρετικά ευχαριστημένοι από την παρουσίαση της συσκευής, με το ένα τρίτο να δηλώνει πως θέλει να το αποκτήσει. Την ίδια στιγμή, το 56% των χρηστών BlackBerry αλλά και το 32% των χρηστών Android θέλουν να μεταβούν από τις συσκευές τους στο iOS Λόγω του iPhone 5. Συνολικά το 76% των κατόχων iPhone 4S δήλωσε πως σίγουρα θα αναβαθμίσει στην συσκευή, ενώ μόνο το 33% των χρηστών Android δεν σκοπεύει να το αποκτήσει. Το χαμηλό αυτό ποσοστό σύμφωνα με την Toluna ίσως οφείλεται στο γεγονός πως πάνω από τις μισές Androidσυσκευές τρέχουν Gingerbread, μια αρκετά παλιά έκδοση του λειτουργικού. Κατά τα άλλα φαίνεται πως η κυκλοφορία του iPhone 5 θα διατηρήσει την τωρινή κατάσταση στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, με το Android να κυριαρχεί, το iOS να βρίσκεται στην δεύτερη θέση κερδίζοντας ολοένα… Συνέχεια »

azriel84

George αν θεωρείς πως το S3 είναι ανώτερο σε θέμα hardware απ’το 5 ή πχ τους νέους Snapdragon S4 Pro (LG Optimus G), να το λήξουμε εδώ το θέμα…O Wozniak λυπάμαι που στο λέω, τα έχει όλα. Ανάμεσα σ’αυτά έχει και το καλύτερο (?) Android smartphone. Επίσης έχει το iPhone 5 σαν δεύτερο; Αυτό που κυκλοφορεί την άλλη παρασκευή λες; Μη τα ισοπεδώνουμε όλα…:P Μια χαρά θα ξαναστηθεί στην ουρά πάλι για το 5 όπως και με τα προηγούμενα.

azriel84

@Alex

Ας είχαν δώσει οι “μεγάλοι” του Android το εξαιρετικό JB ήδη στις ναυαρχίδες τους και θεωρώ πως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Μόνοι τους βγάζουν τα μάτια τους. Ακόμα και το ICS είναι χαμηλά ακόμα…:(

sammyjim

azriel84 +1

Paris Kts

Δηλωνω δυσαριστημενος 3ετης χρηστης android hi end κινητων!!!
και ευτηχησμενος χρηστης ενος iphone 4!!! αν και φθηνα τα android phones σαν λειτουργικο αλλα και σαν εταιριες π.χ Sony..samsung κτλ ειμαι εντελος μα εντελος δυσαρεστημενος μιας και δεν ειχα να αντιμετωπισω τιποτα αλλο εκτος απο crashαρισματα επανεκινησεις ενω η μπαταρια τα “εφτηνε” κυριολεκτικα μεσα στα μισα της μερας η το βραδυ..(ακουω πολυ μουσικη και σερφαρω αρκετα) με το 4αρι μου ομως ειμαι πολυ ευχαριστημενος και καθολου μετανιομενος… δεν ειμαι fanboy απλα σας λεω την εμπειρια μου ως χρηστης και των δυο λογισμικων και ολων αυτων των κινητων…..τα συμπερασματα δικα σας…:)

Πανος Σομπολος

@George ο Ζούκερμπεργκ έχει λογαριασμό Google+ τι θες να πεις ακριβώς ?

και μια παραθεση :
Δεν δίνω link για να μην θεωρηθεί προώθηση αλλά είναι εύκολο να το Googlαρετε:

Ο Woz έχει στην κατοχή του τουλάχιστον 10 smartphones που εναλλάσσει διαρκώς ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του είχε πάνω του εκτός από μια Lumia συσκευή (μάλλον το Lumia 900), ένα Droid RAZR και δύο iPhone 4S.

Το ψέμα και η ημιμάθεια πάει σύννεφο

Silender

@Πανος Σομπολος
Το θέμα δηλαδή είναι τι κουβαλούσε μαζί του ή αυτά που είπε? Τσούζουν μάλλον ε?
Είναι εύκολο να το βρείς… Googlαρε.

@Pi
Όταν η Samsung δεν έδωσε ICS στο πρώτο Galaxy ενώ μπορούσε(για να πουλήσει το επόμενο) ήταν ξεφτίλα και δε σεβόταν τον πελάτη(που έτσι είναι), όταν το “γιώτα 4″ δεν παίρνει:
1.siri
2.turn-by-turn navigation
3.βιντεοκλήση μέσω δικτύου
4.”Made for iPhone hearing aids”
5.Panorama(λολ seriously?)

όμως όλα μέλι γάλα έτσι?
Αρκεί να γράφει στην έκδοση του λειτουργικού το επόμενο νούμερο και… it’s ok έπιασαν τόπο τα €€ μας, μας σεβάστηκαν και φέτος. 2010 και οι 2 συσκευές έτσι?
Άντε τώρα ρώτα το Nexus S τι δεν πήρε από 4.1.1 Jelly Bean επίσης 2010.

Πανος Σομπολος

@Silender γιατί δεν γράφεις εσύ τι είπε να γελάσουμε 🙂
2 μέρες ο καθένας γράφει ότι θέλει από πτώση μετοχών μέχρι προσβολές για τους κατόχους iphone !
To ψέμα με χαλάει και η παραποίηση των ειδήσεων για δημιουργία εντυπώσεων !
Ούτε να με τσουξεις μπορείς ούτε να μου αλλάξεις γνώμη,τη γουστάρω τη συσκευή και δεν χρειάζομαι δικαιολογία γιαυτό

Silender

@Πανος Σομπολος έγραψα εγώ για πτώση μετοχών ή είδες πουθενά προσβολές? σου απάντησα με το ίδιο χαριτωμένο στυλάκι “google is your friend”. όποτε μας συμφέρει μόνο? τι από αυτά που έγραψα είναι ψέμα? Αντιγραφή το site της apple έκανα. Ορίστε και το original κείμενο: Flyover and turn-by-turn navigation are available only on iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2 or later, and iPod touch (5th generation). Cellular data charges may apply. Siri is available on iPhone 4S, iPhone 5, iPad (3rd generation), and iPod touch (5th generation) and requires Internet access. Cellular data charges may apply. FaceTime video calling requires a FaceTime-enabled device for the caller and recipient and a Wi-Fi connection. FaceTime over a cellular network requires iPhone 4S, iPhone 5, or iPad (3rd generation) with cellular data capability. Availability over a cellular network depends on carrier policies; data charges may apply. Offline Reading List is available on iPhone 4 or later and iPad 2 or later. Made for iPhone hearing aids require iPhone 4S or iPhone 5. Panorama is available on iPhone 4S, iPhone 5, and iPod touch (5th generation). Find My iPhone and Find My Friends enable you to locate iOS devices only when they are on and… Συνέχεια »

JohnGR

Μπεεεεεε τα πρόβατα! Μπεεεεε!!!

Μια παρατήρηση: Στην παρουσίαση της Apple είπαν για διπλασιασμό των επιδόσεων του επεξεργαστή, σε σχέση με το 4S. Δεν είναι απαραίτητο να πήγαν σε A15 αρχιτεκτονική. Όπως μας έδειξε ο Snapdragon S4 Pro με τις επιδόσεις του, κάλιστα μπορεί να είναι αρχιτεκτονικής A9 με υψηλότερο χρονισμό και με βελτιώσεις στον σχεδιασμό. Αν είναι τελικά A15, είναι το μοναδικό (κατ’ εμέ) στοιχείο του iPhone 5 που είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό.

versavel

Οι Γιαπωνέζοι είναι γνωστά ‘ρομποτάκια’ και λάτρεις του κάθε τι Αμερικάνικου…Δεν μου λέει κάτι αυτό που γίνεται εκεί. Κριτήριο για μένα είναι η αγορά της Ευρώπης,και να το πω και πιο ειλικρινά,η αγορά της Ελλάδας για μένα είναι ακόμα πιο καλό κριτήριο επειδή μας θεωρώ πιο δύσκολο και απαιτητικό αγοραστικό κοινό,όχι όσο αφορά τα μεγέθη πωλήσεων κάποιας εταιρίας αλλά στατιστικά. Δηλαδή δεν τρώμε εύκολα τον ‘παπά’…

George

Επειδη μαζευτηκαν πολλα προβατα που με κατηγορουν και ημιμαθη ας βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους.
Πρωτον το hardware του samsung ειναι ανωτερο οπως ηταν παντα της samsung εναντι στην apple.
Δευτερον ο Woz εχει πολλα smarphone τα αγαπημενα του ειναι lumnia 900 λογω των windows οπου οπως λεει ειναι το πιο ομορφο σε εμφανιση λειτιυργικο συστημα, smasung galaxy s iii διοτι οπως λεει εχει τις περισσοτερες δυνατοτητες benchmark απο ολα τα smartphones και τελος πολλα απο τη σειρα iphone με τελευταιο το iphone 5 που το ειχε πριν βγει στην αγορα και εγραψε μακαρι να βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το iphone 4s διοτι δεν βλεπω μεγαλη διαφορα.
Τελος δε μπορω να καταλαβω γιατι υποστηριζεται κατι καττερο λογω brand name αλλα ξεχασα στην Ελλαδα ειμαστε αν καποιος κερδιζει το joker δεν θα αγοραζε Audi RS 8 αλλα Lamborgini Gallardo η Ferrari F η Porse Gt και ας εχουν τα διπλα λεφτα και ιδιες δυνατοτητες με το Audi.

kostas

Το brand name φίλε μου . Το ίδιο θα κοστίζει μετά από 5 χρόνια ένα fiat punto ίδιας τιμής αγοράς με ένα mini cuper .(το φθηνότερο ) πες μου τι δεν καταλαβαίνεις .

Χαρης

Τα προβατα πανε για σφαγη , Χαχα !

Αποστόλης

Ε ρε Χιροσίμα και Ναγκασάκι που τους χρειάζεται… 😛

Τεσπα… Επειδη ακουμε και διαβάζουμε πολλα καθημερινά… Θα είχε πολυ ενδιαφέρον να κάναμε καποια poll. Εγω ρίχνω τις ιδέες και αν βλέπετε το ίδιο ενδιαφέρον με μένα, ας το προχωρήσει ο Κώστας.

POLL 1
Αν είχατε επιλογή λογισμικού στη συσκευή iPhone 5 ποιo θα επιλέγατε;
Α. iPhone 5 με iOS 6
B. iPhone 5 με Android
Γ. iPhone 5 με Windows 8

POLL 2
Αν είχατε επιλογή λογισμικού στη συσκευή Samsung Galaxy S3 ποιo θα επιλέγατε;
Α. Samsung Galaxy S3 με iOS 6
B. Samsung Galaxy S3 με Android
Γ. Samsung Galaxy S3 με Windows 8

POLL 3
Αν είχατε επιλογή λογισμικού στη συσκευή Nokia Lumia 920 ποιo θα επιλέγατε;
Α. Nokia Lumia 920 με iOS 6
B. Nokia Lumia 920 με Android
Γ. Nokia Lumia 920 με Windows 8

Πιστεύω θα έβγαιναν ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
(συγνώμη για το off topic αν και μίλησα για τους Ιάπωνες με αγάπη στην αρχή… 😀

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Okman

Αυτές με τις αναμονές των smartphones γίνεται συνέχεια και στην Ιαπωνία. Πάλι θα κάνουν ουρές που σε λίγο καιρό θα βγεί το νεό HTC, το νέο samsung note 2, κτλ.κτλ.κτλ.!
Καλά όχι και το καλύτερο όμως! τα specifications του, αν και είναι πολύ καλό, όμως δεν φτάνουν τα καλύτερα που κυκλοφορούν.π.χ.έχει ανάλυση οθόνης 1136×640 pixels, τήν στιγμή που εδώ και μήνες, όλα τα κορυφαία smartphones έχουν ανάλυση 1280Χ720 pixels και σε λίγο θα κυκλοφορίσουν smartphones με 1980Χ1080 ανάλυση! (OPPO Finder5 X990) Γιατί δεν τολμούν στην apple να δείξουν συγκριτικά benchmarks με άλλα smartphones όπως κάνανε παλιότερα; μάλλον δεν τους συμφέρει ! μπορούν μετά από μήνες αν θέλουν να βγάλουν και καλύτερο και όχι πάλι του χρόνου !

Κώστας

Τη ια πετύχει με αυτό φιλεμου. Από τη στιγμή πού έχεις σταθερή πελατειακή βάση δίνει λίγο λίγο το στάρι μέχρι να φύγουν οι κότες και τότε μόνο θα κάνει κάτι παραπάνω.

Vasilis_G

Απο τότε που ο καπιταλισμός εισέβαλε στην Ασία οι σχιστομάτιδες βάλθηκαν να ξεπεράσουν στον μιμητισμό τα ακόμη και τα Αμερικανάκια που τον εφηύραν…

Πώς μεταφράζεται στα Ιαπωνικά το μπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ???

Ο νοών…νοείτω.

Anthonis382

1ον σαν κατοχος 4ς ξενερωσα π τ 5 δν εχει κατι φοβερο ν μας δηξειωκ 2ον εσεις τρωγεστε κ η apple samsung βγαζουν δις σε λιγες μερες και ως κατοχος galaxy s2 με 1 σπασμενη οθονη στν 1 μηνα κ στν χρονο απανω ν θελει αναβαθμιση ξενερωσα κ τ πεταξα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Chip Japan USA

Ιαπωνία: Περιορισμός στις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip

Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει στην επιβολή περιορισμών ως προς τις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip.

Gear China Chip Japan

ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά των κινέζικων τσιπ

Μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις στην βιομηχανία της τεχνολογίας, όπως οι ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία βάζουν περιορισμό των εξαγωγών ορισμένων προηγμένων μηχανημάτων κατασκευής τσιπ στην Κίνα.

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Smartphones Android Android Smartphones Japan

Sharp AQUOS R Compact: Με οθόνη 4.9 ιντσών Edgest fit IGZO [Japan]

Αυτό είναι το Sharp AQUOS R Compact με οθόνη 4.9 ιντσών ανάλυσης 2032×1080 pixels, τεχνολογίας IGZO και θυμίζει έντονα το design του αναμενόμενου iPhone X. Έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 660, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB.