iPhone 5, Και η WIND θα το φέρει από την πρώτη μέρα

Μην μας ρωτήσετε για πολλοστή φορά αν γνωρίζουμε το πότε θα κυκλοφορήσει το iPhone 5 στην Ελλάδα. Ακούγεται ότι αυτό θα γίνει μέσα στο μήνα αλλά απλά το μεταφέρω έτσι δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στο τέλος. Αυτό όμως που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι και οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα το διαθέσουν ταυτόχρονα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του στη χώρα μας.

Για τη WIND είναι το άρθρο αλλά για να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος ότι αποτελεί είδηση, απλά προσπαθώ να θυμηθώ τι έχει συμβεί με τα προηγούμενα μοντέλα iPhone γιατι νομίζω ότι κάποια χρονιά δεν το έφερνε (τουλάχιστον επίσημα). Ποιος θυμάται να μας διαφωτίσει;

, iPhone 5, Και η WIND θα το φέρει από την πρώτη μέρα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis Tsagkarakis

έχω πάρα πολύ μεγάλη περιέργεια να δω τι πωλήσεις θα κάνει στην Ελλάδα…

Δημήτρης

Νομίζω ότι τα πρώτα 3 μοντέλα 2G, 3G και 3GS δεν τα έφερνε επίσημα. Ξεκίνησε να φέρνει επίσημα το 3GS λίγους μήνες πριν το 4 αν θυμάμαι καλά.

Όσο για το τι πωλήσεις θα κάνει στην Ελλάδα … θα σαρώσει. Όλοι όσοι έχουν iphone που ξέρω περιμένουν πως και πως να πάρουν το 5.

Ο τρόπος που θα το πάρουν ? ο ίδιος που πήραν και το 4s. όλοι έχουν ληγμένα συμβόλαια και θα κάνουν αίτηση φορητότητας… και ο νοών νοήτω

Ανδρέας

Με δόσεις θα το πάρουν κλασικά άσχετα αν ακόμα δεν έχουν ξεχρεώσει το 4άρι… Λίγα είναι τα συμβόλαια..

mitsaras97

Παιδία στην Κυπρο έχει έρθει μέσα απο την iCity ενα κατάστημα με προιόντα της Apple και γίνονται και προπαραγγελίες και απο τον Στεφανή..

Marios

Απο Κυπρο το εχει και το Public κοντα στα 1000 ευρώ (950 περιπου).

Νότις

χαχα Θεός, έτσι δε το έχουν ξεχρεώσει, δεν έχουν κάρτα ούτε για μνμ και κάνουν αναπάντητη να τους πάρεις!..κ όπου βρούν ανοιχτό wifi το “βουτάνε” σα λιγούρια…..δεν υπάρχει ο ελληναράςςςςςςς…στη καλύτερη θα το πουλήσουν κανά 400ευρώπουλα

spyros

-Θα παρεις το 5 βρακυ να φορεσεις δεν εχεις
-Θα πουλησω τη μανα μου αμα ειναι να με βλεπουν τα γκομενακια στο αμαξι να μιλαω στο ι5 (παντα στο αριστερο αυτι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.