Επιβεβαιώθηκε το iPhone 5c 8GB

Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του iPhone 5c με χωρητικότητα 8GB κάνοντας επίσημη εμφάνιση στα Apple Store on-line. Όπως μας ενημέρωσε φίλος του Techblog μόλις τώρα, το βλέπουμε σαν επιλογή στο on-line κατάστημα της Apple Αγγλίας με τιμή 40 λίρες πιο φτηνά από το αμέσως επόμενο μοντέλο με τα 16GB μνήμης. Το iPhone 5c 8GB αποτελεί σήμερα το πιο προσιτό iPhone της Apple.

Δείτε το iPhone 5c 8GB στο Apple Store UK εδώ. Στη Γερμανία η διαφορά της τιμής είναι 50 ευρώ (549 ευρώ iPhone 5c 8GB και 599 ευρώ iPhone 5c 16GB).

iPhone 5c πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

iPhone 5c 8GB, Επιβεβαιώθηκε το iPhone 5c 8GB

Kudos to Nikos

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Επιτέλους…!!!!

χαχαχαχα……

Dimitrinho

Ε οχι παει πολυ τι κανεις ρε tim cook;τι ακριβως κανεις;βγαλτο τελειως απο την αγορα το 5c να τελειωνουμε

jonjon

Με 8gb τί να το κάνεις; Γιατί δεν ρίχνουν την τιμή στο 16αρι! Τι φοβούνται αφού δεν πουλάει τουλάχιστον όσο είχαν φανταστεί.

kostas80

Επιτέλους, τώρα είναι must buy…..!

obi

Και μέχρι να πέσει η τιμή του νέου μοντέλου,
θα είναι πιο ακριβοπ από τα υπάρχοντα 5c που κυκλοφορούν στην αγορά.

Και επειδή θα γιπκει συλλεκτικό,
θα αποκτήσει αξία.

Επενδύστε!

georgi

Με 549 ευρω παιρνω Νοτε 8/lg g pad 8.3 και lg l9 2/nexus 4 και με τα ρεστα πινω καφεδες για ενα μηνα/τα βαζω στην τραπεζα/αγοραζω καρτα/θηκες…..

Ολα τα παραπανω ή το χρωματιστο iphone των 8gb??!!

ΧΡειαζεται ψηφοφορία??!!

ΕΛεος εδω δεν εχουμε να φαμε, αρκετα με τις αμερικανικες ποζεριες!

Dimitrinho

https://store.apple.com/us/buy-ipad/ipad-retina ανακοινωθηκε και αυτο αυτη την φορα παντως εκανε μια πολυ καλη κινηση γιατι ειναι πανισχυρο και εχει γυρω στα 280 ευρω στην αμερικη μακαρι και στην ελλαδα να το φερουν σε ανταγωνιστηκες τιμες

Αποστόλης Ρόδος

Αδιάφορη συσκευη… εκτός αν τη χρησιμοποιέις στην πιο απλή της μορφή για απλα καθημερινα πραγματα.
Άλλα πάλι τόσα λέφτα???? Δεν βλέπω το λόγο… υπάρχουν στην αγορά smartphones διαμαντια και καλύτερα.

ronniejamesdio

Πηρα το moto g 189 απο σκρουτζ…….
………………………………………
και το Note 8 248 από σκρουτζ επισης…….Συνολο 437 .

Πήρα απο μια 1 oem θηκη για το note8, 1 μεμβρανη για το moto και ενα tempered glass για το Νote 8 και ενα mhl. Αρα συνολο 479……

Πλήρωσα τη συνδεση για τον επομενο μηνα 20 ευρω…νεο συνολο 499….

Με τα υπόλοιπα ρεστα από τα 550 του γιωτοφονου….θα πινω φραπεδια καθε δευτερη μερα στην υγεια του χρωματιστου iphone……τι να λεμε τωρα…..ειμαι πολυ χαζος που δε θαχω τη “μοναδικη εμπειρια” του iphone γιατι πεταξα τα λεφτα μου σε όλα τα παραπανω…..κριμα!!!

Τομ

Για μενα το Iphone χανει την αξια του στην συγκεκριμενη εκδοση, αλλα με μια τιμη skroutz στα 350-400 πολλι που θελουν ενα iphone θα μπορουν να το εχουν πιο ευκολα.

Για μενα το επομενο iphone c line πρεπει να εχει καλυτερο πλαστικο. Αν ειχε καλυτερο πλαστικο το 5c θα μου αρεσε η αληθεια ειναι ομως οτι ειναι χαλια. Ιδια ποιοτητα με galaxy s3 αλλα του galaxy ειναι αφαιρουμενο καπακι δεν χρησιμοποιειται σε σφραγισμενο κινητο. Η ας βγαλουν μια μαυρη ματ εκδοση (μονο που αυτο δεν θα το κανουν γιατι το 5c θα ανταγωνιστει πολυ σκληρα την μεταλλικη εκδοση)

kwstascifi

@Dimitrinho
Ποτέ δεν ισχύει η μετατροπή από $ σε ευρώ που έκανες. Η τιμή του 5C 8GB στην Ευρώπη (στην Γερμανία κι όλας, που είναι πάντα ένα κλικ πιο φθηνά απ ότι στην Ελλάδα) είναι 550 ευρώ.

Θα χει πλάκα, γιατί παίζει το 8GB να έρθει αρχικά πιο ακριβά από όσο κάνει το 16GB στο skroutz.

steliosGR

αστειο.. απλά. απο το κακο στο χειροτερο η apple.

Αντώνης Μαρίνος

Τους έχουν μείνει απούλητες γύρω στα 5εκ. συσκευές (Apple + retailers) και τώρα σκέφτηκαν αυτό για να πουλήσουν….τι και σε ποιους ?

Ούτε καν τα πρόβατα apple-fanboys δεν αγοράζουν την άχρηστη υπερκοστολογημένη πλαστικούρα….

Χρηστος

Ερε κατάντια….

True

EPIC FAIL!!

tiamat

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩ !!!!!!!!!!! (σ.σ.μιμουμενος τις κοπελες οταν παιρνουν μερος σε διαγωνισμους)

Αγγελος

To epic fail δεν ειναι αυτο γιατι το 5c ετσι κι αλλιως ειναι fail. Μετα απο ενα σημειο δεν ασχολησαι απλα. Αυτο που ειδα ομως λογο του οτι μπηκα στο apple.com λογω του αρθρου για να το τσεκαρω ειδα οτι το iPad 2 σταματησε να πωλειται και αρχισε να πωλειται παλι το iPad Retina δηλαδη το iPad 4 στην τιμη που εχει το iPad mini retina. Μα ΟΛΟΙ σε ΟΛΑ τα site ελεγαν απο την αρχη που βγηκε το iPad air το Σεπτεμβρη οτι γιατι δεν πουλανε το iPad 4 (περσινο) σε λιγοτερη τιμη και πουλανε το 2 ?????? Τωρα που τελειωσε το 2 μαλλον στο στοκ παρε το 4 σε χαμηλοτερη τιμη………………… Κωστα κανε αρθρο για αυτο please ειναι πολυ μεγαλη κοροιδια και εγινε στη ζουλα εντελως…..

V Ambos

Μήπως θα το αποσύρει σιγά σιγά βλέπω το iphone 5c 32gb και 16 gb και θα μείνει με το 8gb εως Σεπτεμβριο…

Dimitrinho

@Αγγελος συγγνωμη φιλε αλλα δεν εχουν μεγαλες διαφορες διαφορες αυτες οι δυο συσκευες ασε που το το ipad 4 ειναι μεγαλυτερο απο το mini retina εγω εχω το ipad 4 και ειναι πραγματικα πανισχυρο και εννοειται θα το προτιμουσα απο το mini retina

Vasilis

Άντε κ στα 4g έλεος!

Alex

Το παραμυθι με τον δρακο μας τελειωσε,πλεον τα αναλογης ποιοτητας android τηλεφωνα το κανουν το ιδιο καλα και συμφερουνε. Μονο η ψευτομόστρα απεμεινε απο τα iphones.

Enzo

Καινοτομία!!!

petros11

Μας τρολαρι η Apple????

Νομίζω οτι ειναι μια απο τις πιο άκυρες κινήσεις της Apple ever!!!

Tom

Καλα παιδια το λαθος δεν ειναι η εκδοση των 8gb 50 ευρω φτηνοτερα απο την 16 το λαθος ειναι το 5c απο την αρχη. Κακο πλαστικο και ουτε καν αφαιρουμενο καπακι για να δικαιολογησει εστω την ποιοτητα. Πιστευω οτι του χρονου η σειρα c πρεπει να ειναι σαν το lumia 920 με καλη ποιοτητα και με μια μαυρη ματ εκδοση.

Θανάσης

Οχι ρε παιδιά 8 giga δεν φτανουν ουτε για ζήτω μόνο το χωρο που καταλαμβάνουν τα ios και οι βασικές εφαρμογές τελος φούλαρε ουτε βιντεο ουτε φωτογραφιες ουτε τραγούδια με πολύ λιγότερα χρήματα παίρνεις ενα z1c και χωραει τα πάντα, 21mp καμερα, μπαταρία, οθόνη τρομερή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.