iPhone 5C, Το πλαστικό τελειοποιήθηκε

Κάτι σε liquidmetal που λέγαμε ότι θα έχει το επόμενο iPhone, αλλά στο αντίθετο! Η νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Apple για το iPhone 5C αναλώνεται στο πλαστικό σασί της συσκευής και έχει τίτλο Plastic Perfected. Σύμφωνα με την Apple πρόκεται για σύνθεση polycarbonate πλαστικού – παρόμοιο με αυτό που είναι κατασκευασμένα κάποια μοντέλα Nokia Lumia.

Το iPhone 5C έρχεται με οθόνη 4 ιντσών Retina, διπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1GB και τρέχει iOS 7.

iPhone 5C πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

iPhone 5C plastic, iPhone 5C, Το πλαστικό τελειοποιήθηκε

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

53 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnFil

“iPhone 5C, Το πλαστικό γελοιοποιήθηκε” έπρεπε να λένε.
Αλλά έτσι πάνε αυτά.
Παντού όπου φτύνεις, μετά γλύφεις.

Κοσμάς

Όταν βγαίνει ένα απίστευτο Android κινητό και είναι πλαστικό το κράζουν λόγω του υλικού του, αλλά τώρα που έβγαλε η Apple πλαστικό κινητό, το πλαστικό τελειοποιήθηκε…. ΟΚ!

Κοσμάς

Και κάτι ακόμα που μόλις το είδα. Aπενεργοποιημένα σχόλια στο video. Γιατί άραγε?

tiamat

κινεζια και πλαστικουρα ιδια με playschool για μικρα μωρα .

vassilis7

Μα καλά εσείς που κάθεστε και κρίνετε το iphone και γενικά την apple γιατί κάθεστε και κλικάρετε στα θέματα που την αφορούν;;; Καθίστε να κοιτάτε τα android που κολλάνε…. Απλά μην ασχολήστε…

mpakas

Μογκολα….!!!

Αγελος

{
2. Ο/Η Κοσμάς λέει:
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:18
Όταν βγαίνει ένα απίστευτο Android κινητό και είναι πλαστικό το κράζουν λόγω του υλικού του, αλλά τώρα που έβγαλε η Apple πλαστικό κινητό, το πλαστικό τελειοποιήθηκε…. ΟΚ!
}

Το 5C δεν ειναι απιστευτο κινητο !!

costasckn

επιτέλους μας είπανε το λόγο που δε έβγαζαν πλαστικό κινητό έως τώρα…δεν είχε τελειοποιηθεί η μέθοδος παρασκευής…..ευχαριστούμε apple που μας προσφέρεις πάντα το καλύτερο! καλα έκανε και έβγαλε πλαστικό, δεν βρίσκω το κακό σε αυτό, αλλά μην μας δουλεύεις…!άντε και laptop σύντομα!

Tasoulik

Μογγολα λεει…χαχαχαχαχαχχαχαχα…. Τελος παντων, να ρωτηση κατι ρε παιδια, ας βγαινει σε οτι θελει, ας βγει και σε καουτσουκ τι σας ενοχλει. Αν δεν το γουσταρετε μην το παιρνετε, οποιος θελει εκει ειναι να το παρει. Τωρα οσο αναφορα την APPLE ε καποτε θα εβγαζε και ενα πλαστικο, για τους ”φτωχους”, τωρα ο κοσμος κρινει και αγοραζει…

tomtik

Ο τσίπης τελειοποιήθηκε, η μετοχή της εταιρείας έπεσε 10%.Ποια θα είναι η υποδοχή του ” επαναστατικού” ios 7;
Αν οι συντάκτες ηδονιστούν και η wall street όχι ποιος θα φταίει;

Christos K.

Πάντως εγώ ένα βλέπω, η Nokia ξανά έκανε μόδα στα κινητά το χρώμα…

Thodoris

@vassilis7 σε κάθε άρθρο κάνεις το ίδιο σχόλιο. Μήπως είσαι μέτοχος και μας το κρύβεις;
Όσο για το τηλέφωνο, ναι έιναι κωλοτουμπίστικη κίνηση, αλλά το χρωματιστό το κάνει ευχάριστο στο μάτι και ποθητό. Απλά φοβάμαι ότι αν το πάρεις με συμβόλαιο 2 χρόνια, δε θα βαρεθείς να βλέπεις ένα έντονο χρώμα κάθε μέρα; [οι τιμές είναι σχετικές και δε θα σχοληθώ με αυτό]

stelios

Το pure android nexus4 δεν
κολαει λεμεεεε…..

thanos

“Plastic Perfected” χαχαχα κλαίω!!!! Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς υλικό (πολυκαρβονικό) που χρησιμοποιούν samsung και λοιποί εδώ και χρόνια… Όποιος το έχει χρησιμοποιήσει μπορεί να καταλάβει γιατί είναι κλάσεις ανώτερο από κάθε μέταλλο. Η μία κωλοτούμπα έγινε, περιμένω το iphone 6 για να δω την επική κυβίστηση για το μέγεθος της οθόνης 😛

Chris K

Εγώ πάλι θυμάμαι ένα σχόλιο προφητικό που είχα διαβάσει σε αυτό εδώ το μπλογκ από έναν χρήστη που δεν θυμάμαι το όνομα του δυστυχώς που είχε πει : “Αν ποτέ βγάλει η Apple πλαστικό κινητό θα το παρουσιάσει σαν να έβγαλε το καλύτερο πλαστικό στον κόσμο και θα γράψει plastic reinvented”… Το κινητό εμένα προσωπικά δεν με χαλάει αν και η τιμή του κανονικα θα έπρεπενα είναι στα 400 ευρώ, αλλά εντάξει κάποιοι που δεν ξέρουν και πολλά από smartphones θα το πάρουν και αν είναι αυτοί χαρούμενοι με την αγορά τους με γεια τους με χαρά τους!

Kostas K.

Μου θυμίζει την διαφήμιση με τον αντίχειρα…Στο επόμενο iphone θα την ακυρώσει και αυτή! Η κωλοτουμπα πάει σύννεφο

antwnhs

plastic reinvented πως και δεν το ειπανε

fyllisbio

Δεν το θεωρώ κωλοτούμπα γιατί ανέκαθεν η απλ χρησιμοποιούσε το υλικό αυτό στα μακμπουκ γουάιτ ενώ έβγαζε και τα αλουμινένια.. βέβαια οι χρωματσμοι είναι αντγραφή λούμια. Το πρόβλημα της όλης υπόθεσης είναι ότι σταματάει το πεντάρι και θα πουλάει στην τιμή που θα πουλούσε το αλουμίνιο το πλαστικό… αυτό ειναι εκνευριστικό… Δεν λέω ότι δεν θα τρέχει σφαίρα το κινητό αλλα η τιμή είναι αουα.

Nick

δεν νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που βγάζει με πλαστικό, το 3g και το 3gs από τι ήταν; σε όποιον αρέσει! το μοναδικό πρόβλημα που βρίσκω είναι ότι έκαναν μία ίδια συσκευή με το iPhone 5 και δεν έχει να προσφέρει κάτι το διαφορετικό πέρα από τα χρώματα. Θα το προτιμούσα να ήταν σαν το 4s και να ήταν φτηνό παρά σαν το 5άρι…

john18000

Τελικά Κώστα καμια τελική τιμή δεν έχουμε μάθει ακόμα έτσι ?

Jimis

Να ρωτήσω κάτι;
Γιατί σε κάθε θέμα που αναφέρεται η Apple ή κάποιο προϊόν της μπαίνουν μέσα και στα σχόλια γράφουν ΠΑΝΤΑ τα ίδια πράγματα(πρόβατα,ποιος θα το πάρει με τέτοια τιμή,τα Android είναι καλύτερα,κτλ κτλ) αλλά όταν είναι ένα θέμα που αναφέρεται σε Google,Samsung,Android κτλ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ δεν μπαίνει κάποιος να την κράξει και να πει:”Η Apple τα σπάει,αυτό είναι χάλια κτλ κτλ”;

Γιατί δεν ενδιαφέρεται ο καθένας για αυτό που τον ενδιαφέρει ΧΩΡΙΣ να ΚΡΑΖΕΙ το άλλο,ναι να ΚΡΑΖΕΙ,γιατί η πλειοψηφία των σχολίων είναι μέσα στην κακία και προς την εταιρία/προιόν αλλά και κάποιους χρήστες που που εκφέρουν αντίθετη άποψη.

Αν κάποιος έχει να δώσει 800,900,1000,3000 € για κινητό…τι μας ενδιαφέρει εμάς; Το θεωρεί καλύτερο και το παίρνει…δεν είναι ανάγκη να σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία ποιό είναι καλύτερο γιατί η απάντηση είναι ΟΛΑ ανάλογα με τον χρήστη. Εμένα με βολεύει το iPhone για τους Χ λόγους και εσένα το Galaxy για τους Υ,τον άλλο τα Lumia για τους Ζ. Ποιός είμαι εγώ για να σου αλλάξω γνώμη;

Angel

Δεν έχει να κάνει με κράξιμο στην Apple το θέμα… Απλά η κολοτούμπα που τόσα χρόνια χρησιμοποιούσε premium υλικά ενώ τώρα το γυρίζει. … Εγώ προσωπικά αν και μου αρέσει το iphone ποτέ δεν θα έπαιρνα το 5c γιατί πολύ απλά ένας βασικός λόγος που παίρνεις iphone είναι η ποιότητα κατασκευής. … πόσο μάλλον με περσινά specs όχι άλλον αλλά της ίδιας της εταιρείας…. και επιπλέον ντροπή να κόβει το 5 και ουσιαστικά να το πουλάει χειρότερο με τιμή που θα το πουλούσε ούτως ή άλλως

tiamat

jimis βασικα δεν ενοχλει τοσο το πλαστικο, οσο η κωλοτουμπα που εκανε και το γυρισε σε πλαστικο και αυτη και μαλιστα τοσο υπερτιμολογημενο που ειναι σαν να σε κοροιδευει στα μουτρα .
και η samsung εχει πλαστικα κινητα ,αλλα ερχεται παντα με τη τελευταια λεξη της τεχνολογιας κατι που δε συμβαινει στη περιπτωση της apple για να δικαιολογηθει η τοσο υψηλη τιμη.
.
τοσο καιρο πουλουσαν παραμυθια οτι ειναι ακριβα τα προιοντα της επειδη εχουν καλο υλικο κατασκευης, τωρα πως δικαιολογουνται δηλαδη οτι ειναι πανακριβοι ?

οι μασκες απλα επεσαν..

Βασίλειος

@Jimis θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στο τελευταίο κομμάτι.

Θα σου εξηγήσω αμέσως όμως τους αρχικούς σου προβληματισμούς.

Η αλήθεια είναι πως πλέον οι fun της apple δεν ασχολούνται με άρθρα άλλων εταιρειών.

Αυτό όμως συμβαίνει ΤΩΡΑ.

Παλαιότερα συνέβαινε το αντίθετο.

Σε κάθε άρθρο έμπαιναν οι φan του μηλου και λέγανε. “καλό, αλλα δεν είναι i phone”, “σαν το i phone δεν έχει” κτλ.

Οι καιροί αντιστράφηκαν και είναι πιο must να έχεις το “τούμπανο” android, όπως z1, one, s4 .

Κατα βάση, αυτοί που κραζουν, είναι συγκεκριμένοι χρήστες που παίρνουν το τηλέφωνο για να το δείχνουν και όχι για αν το χρησιμοποιούν.
Αυτοί, λοιπό είναι και αυτοί που προσπαθούν πάντα να δικαιολογήσουν την αγορά τους κράζοντας τα υπόλοιπα.

Συνεχίζοντας να πω πως, κάποιος αναφέρθηκε σε κωλοτούμπες.
Δυστυχώς, όταν το marketing της εταιρείας είναι σαν της apple είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν κωλοτούμπες αλλα αυτο δεν είναι απαραίτητα κακό.

Συμπέρασμα.

Αγοράστε ότι σας βολέυει και αναλόγως με τα λεφτά που έχετε.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες..

Dionisis

Οποιος πιστευει οτι ειναι η ιδια αισθηση το πλαστικο αυτο με το galaxy ας δει λιγο αυτο το vid https://www.engadget.com/2013/09/10/apple-iphone-5c-hands-on/
Απο το γνωστο φιλοανδροιδ σαιτ και την γνωστη myriam που ειναι android fan

Nickolas

Η apple ανέκαθεν ήταν ακριβή εταιρεία, είτε τα προϊόντα της ήταν από πλαστικό, μέταλλο ή γυαλί. Όπως ανεφέρθηκε και παραπάνω και τα πρώτα macbook από πλαστικό ήταν και πάλι όμως πανάκριβα ήταν, όπως και τα iphone 3G και 3GS επίσης πλαστικό.
Η διαφήμιση όπως και κάθε διαφήμιση στοχεύει στο να ακουστεί το προϊον και η συγκεκριμμένη τον πέτυχε το σκοπό της.
Σίγουρα τα προϊόντα της apple είναι κοστολογημένα αδικαιολόγητα υψηλά και στην Ελλάδα ακόμη περισσότερο, ωστόσο ένα καλό κινητό ένας μέσος καταναλωτής το παίρνει για δυο χρόνια τουλάχιστον και το καλό με την apple είναι οτι φτιάχνει συσκευές που αντέχουν και το καλό είναι οτι σε περίπτωση που έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή στην ουσία στην αλλάζουν με καινούρια οπότε δεν περιμένεις με τους μήνες το service. Στα αρνητικά φυσικά ο μόλις ένας χρόνος εγγύησης.

Κώστας

Cheap cheap cheap
Iphone 5C

tech21man

Ευτυχως, που απενεργοποιησαν τα σχολια στο youtube…ειχε να πεσει το δουλεμα της αρκουδας.

Nick

το 3g και το 3gs ήταν ΠΛΑΣΤΙΚΑ από πίσω! Δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει συσκευή με πλαστικό η Apple

Μάκης

549$(Αμερική) —> 639€(;) στην Ελλάδα
ειναι πολυ φυσιολογικό! τι δεν καταλαβαίνετε;;;
Δεν ήξερε η Apple να το κοστολογήσει στα 300$ για να το πάρουμε εμείς 450€ και να είμαστε ευχαριστημένοι!

Αντωνης

πολυ μπροστα…οπως παντα!

Μάνος

Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι λέτε για πλαστικουρες και αλλά περί ποιότητας…. Την ποιότητα μιας συσκευής την καταλαβαίνεις όταν την πιάσεις στα χέρια σου και η apple ξέρει πως να κάνει ποιοτικές συσκευές και έχει δείξει από το iPhone 2g μέχρι και σημερα… Οσο για την τιμή του υπάρχει ένας νόμος στη αγορά που λέει ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ!

Βασιλης

παιδια δεν ξερω γιατι το κραζετε το iphone 5c. Εγω παω στοιχημα οτι θα κανει παταγο στιν νεολαια. περιμενετε και θα δειτε. Να το θυμαστε. Απλα εχετε χωριστει σε στρατοπεδα και κραζει ο ενασ τον αλλον. ο καθενας μας περνει οτι τον σιμφερει και οτι του κανει. απλα

fenomeno

ε καλα μετα το τελειο μεγεθος οθονης τωρα ποια και τελειο πλαστικο ……αν εξερεσεις τα τραγικα που λεει η Apple για μενα το ΟS της ειναι κλασεις ανωτερο του android …μιας και εχω δουλεψει και στα 3 λογισμικα προτιμω IOS k WINDOWS PHONE ..to ανδροιδ μου φενετε πολυ αδιαφορο ,αν εξερεσεις μονο το PLAYSTORE οπου οι περισσοτερες εφαρμογες ειναι δωρεαν σε αντιθεση με τα αλλα 2, σε ολα τα αλλα δεν μου λεει κατι .

nickoskr

@stelios ”Το pure android nexus4 δεν
κολαει λεμεεεε…..”

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, αλλά η οθόνη του Nexus 4 και η κάμερα του είναι για κλάματα! Αν η google έβγαζε ένα τηλέφωνο με πλούσια χαρακτηριστικά σε όλους τους τομείς (οθόνη, ποιότητα, design, κάμερα) τότε απλά δεν θα υπήρχε το ios και το iphone.! Το μόνο που κρατάει ακόμα την apple είναι η σταθερότητα του λειτουργικού, τα updates (που είναι πολύ βασικό), και ότι προσφέρει με τις συσκευές της ένα ολοκληρωμένο πακέτο για το ΜΕΣΟ χρήστη.! Σε πολλά πράγματα είναι πολύ κολλημένη εταιρία και αυτό είναι που την πάει πίσω και δεν την ”συμπαθούμε” εν έτει 2013 που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Κάτι πρέπει να κάνει…
”Κάτοχος Galaxy S3 και χρήστης μόνο android από παλιά!”

dimitris

Μάλιστα… Η εταιρία που απεχθάνεται το πλαστικό τα τελευταία χρόνια λέει οτι το πλαστικό τελειοποιήθικε….. Είναι για γέλια η κατάσταση εκεί στην Apple μετά τον Jobs…

https://www.youtube.com/watch?v=ZTlRTCY06n8

Σε λίγο θα γίνει πραγματικότητα….

Φίλιππος

…και φυσικά θα καταργούσαν το 5άρι, γιατί ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα προτιμούσε το μεγαλύτερο-βαρύτερο-ασχημότερο και πλαστικό 5c απ’το 5άρι στην ίδια τιμή; Κανείς! Και στην Apple το κατάλαβαν εγκαίρως οτι έκαναν πατάτα με το 5c!

mpakas

εσείς που τα κράζετε τα iphone τα έχετε δουλεψη καθόλου? η απλός κράζετε γιατί δεν μπορείτε να πάρετε ?
κάτοχος s3 iphone 5 kai lumia 920…

Νio

iphone 5C, Tο πλαστικό τελειοποιήθηκε….
από την Nokia κ τώρα το χρησιμοποιούμε κ εμείς.!
“Αντιγράφουμε” windows phone, κατασκευή lumia.
Αλλά κάνετε μισές δουλειές ρε. Αντιγράψτε κ καμιά κάμερα
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θέλει καλό πλαστικό τηλέφωνο με σταθερό λειτουργικό κ ποιοτικές εφαρμογές πάει κατευθείαν στο lumia 920 με 280 ΕΥΡΩ κ φεύγει κ με πλατύ χαμόγελο…..(ή 925)
Αυτό εδώ όποιος το πάρει είναι κορόιδο. Κ του το επισημαίνω εγώ. Ένας απλός ταπεινός κοινός θνητός με 2 μάτια κ βλέπει…….

patentas

Καλά ε, δεν μπορω να κρατηθω και να μην απαντήσω στον φίλο vassilis7 (σχόλιο 5).
Να ασχολούμαστε με τα android που κολάνε? Το HTC one s που έχω και το μπουκώνω με ότι βρήσκω και σπασμένα και και και, μια φορα έχει κρασάρει όσο ο έχω 1μιση χρόνο τώρα και 1 φορα το έκανα φορματ γιατι φοβόμουν για ιους.
Τωρα αν μιλάς για τίποτα L2-L5 και γενικά κινητά με 100-200€ που παίρνουν όσοι δεν ξέρουν (δεν έχουν) και μετα λένε οτι καλανε να σου θημήσω οτι το Iphone 5 αυτη τη στιγμη στο e-shop κανει 630€. Ξέρεις φίλε μου τι παίρνεις με 630€? ΟΝΕ, S4 ακόμα πιο χαμηλα πλέον το Ζ (530€).!
Και σου ξαναλέω. Το δικο μου που είναι διπύρηνο και android 4.1 ΔΕΝ κολάει! Βαρέθηκα να ακούω να λένε οτι αξίζει το iphone 5 και για την εταιρία κοστίζει 150$!! 120€ δηλαδή. Την έχετε εκτοξεύσει την μετοχή της apple στα ύψη απο τα $$$$ που βάζει καθαρα στην τσέπη,.
Και το 2ας διαλογής πλέον 5C θα είναι στο 600άρικο. χαχαχα γελοίο..

someone

Κάτι που λίγοι πρόσεξαν αλλά δεν το ανέφεραν ειναι ότι πλέον οι κεραίες ειναι μέσα από το πλαστικό όχι Έξω!! Πολλοί επειδη δεν έχουν 500-700€ η 1500 € για να πάρουν προϊόντα της Aple Iphone Macbook κλπ, Σχολιάζουν ανάλογα. Το πλαστικό του 5C εκτός του ότι ειναι όμορφο ειναι και ανθεκτικοτερο στης πτώσεις και φθηνότερο για αντικατασταση από το γυάλινο. Ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξουν ένα Smartphone κινητό σαν το Sony εντελώς στεγανό που να μπαίνει και στο νερό, να φορτίζει ασύρματα κλπ.

patentas

Φίλε someone επειδή το πολυκαρμπονικό πλαστικό που έχει το 5C και να ξέρεις οτι είναι το ίδιο με τα ONE X και S3 , S4 σε ποιότητα, αλλά το s4 πέρασε σε επόμενο στάδιο επειδή έχει εμπηρία πλέον και ξέρει οτι το Ομορφο γιαλιστερό πλαστικό γλυστράει πολύ εύκολα και το κυριότερο μετα απο λίγο καιρό θολώνει! ναι και όμως! Γιαυτό το S4 βελτιώθηκε σε αίσθηση και υφή..Αλλά τη λέμε τώρα τα samsung είναι Πλαστικούρες!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Υ.Γ. Για το σχολιάζουν ανάλογα όσοι δεν έχουν να πάρουν apple. Θα σου πω την δική μου γνώμη. Δεν είναι οτι δεν έχουν. Δηλαδή αυτός που έχει τώρα S4, ONE, Z ή πέρυσι ΟΝΕ Χ, S3 και έσκασε 600€ δεν είχε χρήματα λές να πάρει iphone??? Το σκέφτηκες καθόλου αυτο???? Αν σοβαρευτούμε. Είναι πανάκριβο για αυτά που προσφέρει! είναι επιστημονικά-μαθηματικά επιβεβαιωμένο! Το one s μου, που έχει καλύτερο αλουμίνιο απο το 5 κάνει σήμερα 330€ και έχει τα ίδια και ίσως και καλύτερα χαρακτηριστικα..

JohnWave

Φίλε someone.
Το πλαστικό είναι πλαστικό.Η τιμή του 5 , αν και πάλι υπερβολική, σίγουρα θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από του 5C. Ναι , 1500 ευρώ για προϊόντα Apple, για να δείχνεις μούρη είναι πολλά.
Ψάξε το lumia 920 να δεις τι υλικό είναι και δες πάλι τιμή. Δεν έχω θέμα με την εταιρεία, πληρώνει καλά τις διαφημίσεις της, αλλά μέχρι εκεί. Και για τον φίλο που έγραψε ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, με 600 ευρώ παίρνεις σίγουρα ανώτερα κινητά, σε προδιαγραφές και υλικά.( Gorilla Glass ας πούμε, καλύτερη φωτογραφική , και σίγουρα περιτύλιγμα και εσωτερικό way better). Ή να πάρεις ένα tablet για να “κάνεις την δουλειά σου όπως λες…

Και ανάθεμα αν κάνει στο σύνολο πάνω από 300 $…
No value for money,,,
(Μέχρι και το iOS το 5 , για μένα είχε κάτι να πει…Μετά ξεκίνησαν το reinventing notifications και άλλα τέτοια…Ξεπεσμός)

someone

Ναι @patentas , έχεις δίκιο.
Η HTC ειναι γνωστή ότι έχει υψηλά στάνταρ για την αντοχή των συσκευών της.
To Android στρατόπεδο έχει πάρα πολλες επιλογές όπως λες και εσύ, αν δεν θες το S4 υπάρχει το
One,Z,S3,LG κλπ.
Όσο επιστημονική συζήτηση και να κάνουμε, οι αγοραστές παγκόσμια που θα τα πάρουν θα δείξουν το τελικό αποτελεσμα αν ειναι καλό ένα κινητό η όχι.

https://youtu.be/tgiF2xnFrto?t=1m3s

ΚΑΤΙΑ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ….. https://www.dailymail.co.uk/health/article-2359281/Exploding-Samsung-Galaxy-phone-leaves-teenager-degree-burns-smelling-like-burnt-pig.html

dimitris

Αυτο που και καλά οσοι δεν εχουν και δεν μπορουν να πάρουν προιόντα Apple και απλα τα κράζουν έχει παραγίνει… Δηλαδή όποιος έδωσε 1500€ για να χτισει ένα πολύ δυνατό gaming PC δεν είχε χρηματα για να πάρει ενα Macbook ή ένα iMac??? Η οποιος έδωσε 700€ για να πάρει το Galaxy S4 μολις κυκλοφόρισε δεν είχε χρήματα για iPhone??? Αυτό νομίζεται όλοι οι Apple Fans??? Ξεκολίστε λιγο απο την ζωή σας… Δεν ανήκεται στην elite της κοινωνίας όσοι έχετε iPhone ή Macbook αλλα δυστυχώς αυτό πιστεύετε…

Μάκης

παιδιά ξεκολλήστε από τον ανούσιο αυτο πόλεμο! και σταματήστε επιτέλους να κράζετε για το πλαστικό, και από άχυρα να το έφτιαχνε πάλι τόσο θα ειχε και θα πουλούσε. Εκτός αν πιστεύετε ότι λόγο του αλουμινίου και του γυαλιού τα προηγουμενα μοντέλα ήταν τόσο ακριβά.
Εφόσον τα προϊοντα έχουν πανω το μηλαράκι (κάτι σαν το αλογάκι στις πόρσε ενα πραμα!) τόσο θα κοστολογούνται.
Και στη τελική εγώ κοιτάω το αποτέλεσμα. εφόσον τα iphone είναι το ίδιο (αν όχι περισσότερο) γρήγορα και αξιόπιστα με τις υπόλοιπες “ναυαρχίδες” των άλλων εταιριών δε καταλαβαίνω το λόγο γιατί να κοστίζουν λιγότερο.

someone

Ο κάθε καταναλωτής ζυγίζει της ανάγκες του όσο ανά αφορά τη χρήση και ανάλογα αγοράζει το προϊόν. Η Aple δεν κάνει κάτι διαφορετικό από της άλλες εταιρίες (Σχεδιασμό, συναρμολογηση , Software, διαφήμιση κλπ) αλλά χρεώνει πολύ ακριβά όπως φαίνεται καθαρά, και σε περίπτωση αναβάθμισης Λειτουργικού MacOS laptop/desktop χρεώνει την αναβάθμιση.
Υπάρχει και Smart phone (Xolo Q1000s) me ~150€ που δεν έχει κάτι να ζηλέψει σε δυνατότητες από ένα των 600 ευρώ.

Αρτέμης

Άσε μας ρε apple.. Παραδέξου πως πλέον δεν είσαι τίποτα το ιδιαίτερο στην κατασκευή κινητών και φέρσου ανάλογα. Όταν βγαίνουν κινητά τύπου Z1, που δείχνουν ότι πάνε μπροστά, βάζουν ασύλληπτες δυνατότητες φωτογραφιών κλπ, εσύ ανακαλύπτεις το πλαστικό;; Και όχι μόνο το ανακαλύπτεις αλλά πας να το πουλήσεις και για κάτι το εξαιρετικό;;

Μάνος

Φίλε JohnWave με 600 ευρώ σίγουρα ανώτερα κινητά σε χαρακτηριστικά. Για να καταλάβεις όμως τι γίνετε μπορείς ας πούμε να αγοράσεις ενα z1 η ενα g pro που ειναι τουμπανα! Οπως μπορείς να αγοράσεις και ενα κινέζικο κινητο με ακριβός τα ίδια χαρακτηριστικά και αυτο τούμπανο! Και με – 300 ευρώ!! Δυο πράγματα καταλαβαίνω εγω από αυτο 1ον σε ΟΛΕΣ τις μεγάλες εταιρείες πληρώνουμε το brand name και 2ον όταν περνεις μια συσκευή που έχει μεγάλο επεξεργαστη πολύ ram fhd οθόνη κτλ στα 600 ευρώ και στην ίδια τιμή περνεις ενα με μικρότερο επεξεργαστη ram κτλ σίγουρα το δεύτερο θα ειναι πιο ποιοτικό!

azriel84

Γουστάρω τρελά Techblog γιατί σε κάθε θέμα σχετικό με μήλο, αρπάζω μακαντέμια, αράζω στην καρεκλάρα μου και βλέπω τα σχόλια χωρίς να διαβάσω καν το άρθρο! \m/

panosch

την τεχνολογία που έχει η νοκια στο πλαστικό, θα θέλανε πολύ να έχουνε, αλλα κρίμα αυτό δεν γίνεται να το αντιγράψουν…

tasos

WHEN YOU THINK ABOUT iPHONE C……YOU THINK ABOUT NOKIA LUMIA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.