iPhone 5C, Αυτό είναι το φτηνό iPhone;

Αυτές που ακολουθουν λέγεται ότι απεικονίζουν το επερχόμενο φτηνό iPhone 5C με πλαστικό σασί και λειτουργικό σύστημα iOS 7. Αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές και υπάρχει iPhone 5C αυτό λέγεται ότι θα αντικαταστήσει το τωρινό iPhone 5 και ότι θα βρεθεί στην αγορά στις 20 Σεπτεμβρίου μαζί με την επόμενη ναυαρχίδα iPhone 5S.

Στις τρεις τελευταίες φωτογραφίες το iPhone 5C φοράει προστατευτικό bumper σε μαύρο χρώμα.

iPhone 5C, iPhone 5C, Αυτό είναι το φτηνό iPhone;

iPhone 5C, iPhone 5C, Αυτό είναι το φτηνό iPhone;

iPhone 5C, iPhone 5C, Αυτό είναι το φτηνό iPhone;

iPhone 5C, iPhone 5C, Αυτό είναι το φτηνό iPhone;

iPhone 5C, iPhone 5C, Αυτό είναι το φτηνό iPhone;

Πήγη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cr4

αν ειναι σε λογικη τιμη δεν ειναι κακο…

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Λογική και τιμή δεν πάνε μαζί στην apple…

μιχαλης362

+1 στον @ΛΕΩΝΙΔΑΣ!!! εκτός και αν η Apple έτσι όπως την κατάντησαν την γιορτάζει στις 10 Σεπτεμβρίου την πρωταπριλία, γιατί φθηνό και apple δεν υπάρχει ούτε στην λογική του Μπομπ Σφουγγαράκη !!!

Λαζαρος

Δηλαδη ποια ειναι η λογικη τιμη για εσας ?

costasckn

450 με 500 ευρώ θα έχει το ”φθηνό” iphone. Όσο βρίσκεις τώρα το 4s.

Πολύ φθήνια ρε φίλε!

theo

έτσι όπως πάμε θα καταντήσουμε να πηγαίνουμε λαική αγορά και να μας λένε μήλα δαγκωμένα 30 ευρώ το κιλό!!!

Darth

500 euro που λετε δεν το λες φτηνό με 500 ευρώ αγοράζουμε ναυαρχίδα άλλον εταιρειών δύο μήνες μετά την κυκλοφορία της

someone

Αν κοστίζει 500€, εγώ αν ήμουν στην θέση τους δεν θα το κυκλοφορούσα…

jacob

αμα σας πω οτι μου αρεσει πολυ αυτη η καμπυλοτητα στις ακρες πιο πολυ απο το “ακριβο” μοντελο? Επισης μου αρεσει αυτο το λευκο…!
Αλλα η τιμη θα τσουζει παλι.. ταχα οικονομικο.. οπως ειπε και ο Darth (καλυτερα να παω να τσιμπησω S4 ή Z !)

Δημητριος

Καλα… με 500€ το LG G2 γιατι να παρω το 5C….?!?!? Ακομα καλυτερα για Ελλαδα να παω να παρω το Nexus 4 στα 330€ και να ειμαι πενα…!!

Γιώργος 13

1. Κώστα μόνο στην τελευταία φωτογραφία φοράει bumper. Απλά στην 3η και 4η είναι σε μαύρο χρώμα και σε ξεγελάει η αντανάκλαση από το φως.Σύμφωνα με τα δικά μου μάτια πάντα.

2. Δεν νομίζω να κάνει πάνω από 400€ λογικά κάπου 350-400 θα κάνει, αλλά και πάλι στα λεφτά αυτά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές…

kostas88

Εδω δινετε 700+ για την πλαστηκουρα το s4 και καμια 500 για s4 mini γιατι δηλαδη ειναι πολλα για το 5c;που το πλαστικο της apple ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι 10 φορες πιο ποιοτικο σε σχεση με αλλα κ πιο ακριβα τηλεφωνα.(ονοματα δε λεμε)..

sotiris

με το iphone 5 τι θα γινει? θα του ριξουν την τιμη η θα σταματησει εντελως η κυκλοφορια του?

DJ Radical

Sorry κιόλας
Αλλά εμένα γιατί μου φαίνεται για κινεζιά;
Ειδικά στην δεύτερη φωτογραφία….
Σαν κινέζικη κόπια μοιάζει….

geohot

@kostas88 Ε ειδα το σχολιο σου και ειπα να κοιταξω τιμες. Νταξ κοντα επεσες χαχαχα (το + μ’ αρεσε!!)

DJ Radical

Sorry κιόλας
Αλλα μου φαίνεται σαν Κινέζικη κόπια……
Ειδικά η δεύτερη φωτογραφία…..

Κώστας

Με μια ματιά, φαίνεται πιο φτηνιάρικο και από κινητό των €80!

Η τιμή του, αν δεν είναι €150-200 (που ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ) θα πρόκειται για πατάτα!

dimitris

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεται τόση σημασία στο υλικό κατασκευής. Δε λέω είναι σημαντικός παράγοντας αλλα πραγματικά έχω στο μυαλό μου πολύ σημαντικότερα χαρακτηριστικά.

kostas88

geohot μαλλον εισαι πολυ πονηρος κ κοιταξες σε skroutzoμαγαζα…τοτε νταξ κ το 5c θα κανει κατω απο 400 €.Δεν νομιζω ολοι εδω να αναφέρονται σε τιμες skroutz γιατι κ το 5αρι το βρισκεις με 560€.

alxgiann

Απ’ότι έχω διαβάσει σε διάφορα σαίτ και μπλόκς η ιδέα της apple είναι να αποσύρουν τα παλιότερα μοντέλα και να διαθέτουν μόνο τα 5C και 5S, το 4S θα συνεχίσει μόνο σε επιλεγμένες αγορές (Νότια Αμερική, Αφρική..ποιος ξέρει…). Τιμολογιακά το 5C θα “ανοίξει” στην περιοχή των 500$. Βασικά νομίζω αυτό γίνεται γιατί η τάση που επικρατεί με την εξαφάνιση των μεγάλων επιδοτήσεων, αλλά και τον κόσμο να έχει “ξυπνήσει” και να μην ζητάει επιδοτήσεις, το 5S (εκτός usa) θα είχε προβλήματα να πείσει ότι αξίζει τα λεφτά που (θα) ζητάει η apple…

Dami

Γιατι μιλανε ολοι για το πλαστικο? Και το 3G και το 3GS πλαστικα ήταν αλλα δεν θυμαμαι κανεναν να κλαιγεται για αυτο.Εδω το S3 και το S4,2 ναυαρχιδες της Samsung ειναι πλαστικες.Το αν θα αξιζει τα λεφτα του ειναι αλλο θεμα και γουστο του καθενος.Το google nexus s εχω και δεν με νοιαζει καθολου που ειναι πλαστικο γιατι πολυ απλα αν ειχα οτιδηποτε αλλο τωρα θα το εκλαιγα με τις τουμπες που εχει φαει

machinegun

το πλαστικο το θεωρουνε μουφεξ,ενω να ουμε το αλουμινιο ειναι αλλη φαση.

tech21man

Για 380 το πολυ το κοβω. Συγχαρητηρια σε οσους τελειωσαν χημικοι μηχανικοι, προλαβαν να δειγματισουν πλαστικο απο την apple και τις αλλες εταιρειες και βρηκαν χρονο να κανουν τεστ θραυσης, αντοχης σε ηλιο και αποπολυμερισμου και το χρησαν και πιο ποιοτικο…

Enzo

Ένα μόνο καλό είχε ανέκαθεν το iphone…την ποιότητα κατασκευής…αν όντως βγάλει στην αγορά αυτήν την κινεζιά σε χαμηλότερη τιμή (για 550 το κόβω εγώ) θα πουλήσει αρκετά, αλλά σε βάθος χρόνου θα της βγει σε κακό.

Νio

Ρε παιδια ενταξει δεν την παω την apple… αλλα αμα βγαλει αυτην την αηδια θα γελαει κ το παρδαλο κατσικι.!
Θα την παραδεχτω ΜΟΝΟ οταν βγαλει 5ιντσο ανταξιο του ονοματος της.
Επιτελους δηλαδη ας κανει κατι εξυπνο γιατι χανει εδαφος.

Άκης Μουράβας

Εγώ πιστεύω ότι αν το Iphone 5C είναι το φθηνό κινητό της Apple τότε αναμένεται να κυκλοφορήσει στα 300-400 ευρώ όσο κάνει και το Iphone 4.Δηλαδή ελπίζω να είναι έτσι.

keysmith

ωραία νέρωσε το κρασί της και η απλε.. έβγαλε “φτηνό” (-τερο) κινητό. Αντε να ξεκλειδώσει και το ΒΤ και να έχει και msd και νά βάζεις για ringtone όποιο mp3 θες να γίνει κινητό βρε αδερφέ.

Οσο για το πλαστικό, λογικότατο αφού κάτι πρέπει να κόψει να διαφοροποιηθεί από το ακριβό. Μέρος είναι και το “υλικό”. Λες και το ακριβό αδερφάκι (+300€-400€) θα είναι τόσο ακριβότερο εξαιτίας δυο πλακών αλουμινίου (όσο αλουμίνιο έχουν 4 κουτάκια κοκα-κόλας ή ένα πόμολο από τα κουφώματά μου). Αυτά είναι μαρκετιν για διαφοροποίηση όχι πραγματικό κόστος. Το αλουμίνιο δεν κόπhκε γιατί κοστίζει αλλα για να το “υποβιβάσει” σε σχέση με το “ακριβό” αδελφάκι. Σωστό αν ρωτάτε εμένα. Στην τελική όποιος θέλει ποιότητα στην σωστή τιμή (σωστή λεμε) δεν παίρνει apple..

bils

μετα το 5 σι θα βγει το 5 ψι το οποιο θα εχει χαρτινο κελυφος με αδιαβροχη σακουλα της απλε (θα περιλαμβανεται στη σισκευασια κ μπρατσακια για το παιδι δωρο) θα εχει αισθητηρες εξτρα οπως να αντλαμβανεται τους πουστηδες γκεη και μη! ..θα σε ενημερωνει αν στο μαντρι σου εχει τσακκαλια η αλεπουδες ..αν η γκομενιτσα που κυνηγας σε γουσταρει η ψαχνει επιβεβαιωση επειδη δεν βλεπει αλλες π… ..θα σε ενημερωνει αν το φαι που τρως απο το σουβλατζιδικο πριν στο φτιαξουν αν επιανε τα απαυτα του ο ψηστης ..θα σε ενημερωνει τη σκατα μαγιρευουνε παλι οι ξενοι για την ελλαδιτσα ….καηκαμε ρρέεεεεε!!! χαχαχχαα 😉

Ioannis

Ρε παλικάρια -και Κώστα- δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα και όποιος θέλει και μπορεί ας μου το εξηγήσει. Διαβάζω σχεδόν όλα τα άρθρα για τα τηλέφωνα των περισσοτέρων εταιριών. Δείτε και εσείς σας προκαλώ: Άρθρο και από κάτω σχόλια σχετικά και ανταλλαγή απόψεων επί του άρθρου και του εν λόγω κινητού. Για όλες τις εταιρίες (Smsg, HTC, Sony,Moto klp) γράφονται καμιά δεκαριά σχόλια ΣΧΕΤΙΚΑ με το άρθρο, γίνεται ωραία κουβεντούλα και ανταλλαγή πληροφοριών και links. Όταν “ποστάρεi’ο Κώστας άρθρο για apple και iphone σχολιάζει και ο κάθε πικραμένος… Αρχίζουν οι συγκρίσεις, οι αναλύσεις marketing και οι ψυχαναλύσεις όλων αυτών που δεν πρόκειται (όπως δηλώνουν) να πάρουν τις “απάτες” της apple. Γιατί ρε παιδιά μπαίνετε στον κόπο, χάνετε το χρόνο σας και γράφετε εκτός θέματος πράγματα; Γιατί πρέπει να βγάζω τα μάτια μου κάθε φορά για να βρω ένα αξιόλογο και σχετικό με το άρθρο σχόλιο και όχι άλλη μια σύγκριση με το S4,Z,one κλπ;;; Αυτό είναι spaming κανονικό. ΕΛΕΟΣ ρε Κώστα πια. Πάρε θέση σε παρακαλώ. Τι είναι αυτό; Κόμπλεξ; Θέλετε να σώσετε τον κόσμο από την apple; »Να φύγετε πάτε αλού κύριε»… Τεσπα… Στο θέμα μας… Διαφορές 5c-5s (οθόνη, κάμερα κλπ) έχουν διαρρεύσει τελευταία; Το παραπάνω κείμενο (πλην… Συνέχεια »

Antreas

M

Δημήτριος

Ὅποιος ἀγοράζει iPhone εἶναι καμμένο χαρτί. Τέλος.

Mαρινος Παρασκευαιδης

Τι τιμή θα έχει το iPhone 5C στιν αγορά τις Κύπρου; Ευχαριστώ

Τασος

ΦΙΛΕ kostas88 ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ S4 ΜΕ IPHONE 5C..ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..!

Alex

Φίλε Τάσο,το 5C δεν έρχεται να ανταγωνιστεί το S4 αλλα πιο φθηνά Android

Kartos

Ti ine auto panakrivo ego to ekova 30-40€

Νουλης

350€ θα κανει.και θα εχει specs του iphone4-s

Βασίλης

Παιδιά, αν δείτε το τι κινητά αρχίζουν και κυκλοφορούν από -σοβαρές- κινέζικες εταιρείς όπως iOcean, Xiaomi, θα πάθετε πλάκα. Πλέον ένα κινητό με specs ίσως και καλύτερα του S4, τιμολογείται από 170 ως 240 ευρώ. Τα κινητά έχουν κόστος κατασκευής 140 δολλάρια και τα πουλάμε 740 ευρώ (900 δολλάρια). Είναι τρελό το να δίνουμε τέτοια ποσά γι απλές συσκευές, ψάξτε το…

erika

Μα καλα αν το 5c κανει 400-500 ευρω τοτε το 5s ποσο θα κανει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i