iPhone 5C σε βίντεο από την Κίνα;

Απόψε ανακοινώνεται το iPhone 5S η επομενη ναυαρχίδα της Apple στα smartphones και το όχημα που θα την πάει τουλάχιστον μέχρι τα ράφια των καταστημάτων τα Χριστούγεννα. Όλο το προηγούμενο διάστημα έχει συζητηθεί έντονα η φημολογούμενη ύπαρξη ενός ακόμα μοντέλου, το προσιτό iPhone 5C και στο παρακάτω βίντεο ίσως να το βλέπουμε για πρώτη φορά εν λειτουργία.

iPhone 5C, iPhone 5C σε βίντεο από την Κίνα;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νio

Γιατι δεν μ’ αρέσει καθόλου το UI του IOS7??? Μου θυμίζει ψεύτικα κινέζικα παιχνίδια.

MEDS

Θα το πω για πολλοστή φορά, αν η Apple βγάλει iPhone5C, να με κρεμάσετε.

Αλέξανδρος

@meds λες να ναι όλα ένα επικοινωνιακο παιχνίδι τελικά;; αν όχι, τότε έχει αλλάξει φιλοσοφία η Apple και προβλέπονται ακόμα μεγαλύτερες κωλοτουμπες στο μέλλον

Dimitris

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει το γυαλιστερό πλαστικό στο πίσω μέρος… Τα ίδια λάθη με την Samsung αρχισε να κάνει η Apple μου φαίνεται… Ειδικά σε αυτο το πράσινο χρωμα της φωτογραφίας φαινεται σαν ψευτικο και πολύ φθηνό άσε που θα γρατζουνιέται πανεύκολα. Θυμάμαι το iPod ενος φιλου που ήταν πίσω Nikel σαν καθρέυτης, το οποίο μετά απο μόλις 2 εβδομάδες χρήσης είχε γινει η πιό χαραγμένη επιφάνεια που έχω δεί, και αυτό μου φαίνεται οτι έτσι θα καταλήξει. Εκτος και αν η τιμή του είναι τελικά πολύ χαμηλη αν και δεν το νομίζω. Αντε να κοστιζει κανα διακοσάρι λιγοτερο απο το νέο 5S και πιθανότατα θα τρέχει με τον Α5 επεξεργαστη ο οποίος αν θυμάστε κυκλοφόρισε με το 4S 2 χρόνια πριν…

MEDS

@Αλέξανδρος
Κινέζικη διαρροή μου θυμίζει όλο αυτό. Αν όμως τελικά το βγάλει αυτό η Apple, θα είναι σοβαρότατη αλλαγή πλεύσης, τόσο σοβαρή που πολύ δύσκολα θα το πιστέψω ακόμα κι αν γίνει επίσημο. Η Apple βγάζει luxury προϊόντα, με το 5C το τελείωσε, εκτός αν το υπερκοστολογήσει έτσι, ώστε θα πείσει πολλούς ότι ακόμα και με φτηνό πλαστικό, πάλι luxury θα είναι. Γιατί άλλο να αγοράσεις κάτι πλαστικό με 300 ευρώ, και άλλο με 500. 🙂

Τελης Μπατακης

ποιο ψεύτικο μηλαρακι δεν παιζει να υπάρχει για την πλάτη :p
Παντως δεν είναι κακό να εχει και κάτι οικονομικότερο στην γκάμα της,δηλαδή τα Mac που έχουν χαμηλότερα specs ειναι λιγότερο Mac απο τα υπόλοιπα?
Ούτως η άλλως στην Ελλάδα δεν παιζει υπάρξει πραγματικά φθηνο apple ποτέ,ακομα και τα μποξερακια απο το πρωτο iphone και μετα μοστράρονται σαν premium !

Mourlos

Εγω πάλι γιατί δεν μπορώ να δω το βίντεο να γελάσω πλι???

machinegun

πλαστικουρα περιποιημενο απο apple αυτα θελω να μην με νοιαζει πως και πως μην μου πεσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i