iPhone 5S, 100.000 προπαραγγελίες στην Κίνα

Είναι η πρώτη φορά που η Κίνα βρίσκεται ανάμεσα στην πρώτη φουρνιά χωρών που υποδέχονται το νέο iPhone και ο πάροχος κινητής τηλεφωνία China Unicorn έχει ήδη λάβει περισσότερες από 100.000 προπαραγγελίες. Το iPhone 5S θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις πρώτες χώρες ενώ στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο.

Αν το νούμερο σας φαίνεται μικρό για μια αγορά εκατομμυρίων χρηστών κινητής τηλεφωνίας σκεφτείτε ότι η China Unicorn είναι η δεύτερη σε δύναμη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα μετά την China Mobile η οποία και δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε deal με την Apple για την διάθεση του iPhone 5S και iPhone 5C στην τοπική αγορά.

iPhone 5S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

iPhone 5S Κίνα, iPhone 5S, 100.000 προπαραγγελίες στην Κίνα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

το deal της china mobile με την apple θα δωσει στην δευτερη την ωθηση που απατειται για να κανει μεγαλυτερες πωλησεις (μεσα σε μια αγορα 1,5 δις ανθρωπων!).
διχως αυτη τη συμφωνια, τα διαρκως μικροτερα νουμερα πωλησεων που κανει θα συρρικνωνονταν ακομη περισσοτερο μετα τα 2 αδιαφορα ιphones που μας παρουσιασε παλι.
.
ο κοσμος της στρεφεται στο android ολοενα και περισσοτερο.

Μαριλού

Προφανώς και το έχει ανάγκη. Έχουν περάσει οι μέρες που τα iphones ήταν μπροστά από την εποχή τους. Όταν πλέον μπορείς να αγοράσεις κινητά όπως το Z1, με πραγματικές και ουσιαστικές βελτιώσεις και καινοτομίες, δεν ασχολήσε με το iphone, που το βγάλαν σε χρυσό και νομίζουν ότι ανακάλυψαν τον τροχό.

tasos

στο site της Apple φάγανε το iPhone 5 και 4 ….όταν πατάς iphone βγαζει μόνο 5s,5c,4s

vassilis7

Μα καλά εσείς που κάθεστε και κρίνετε το iphone και γενικά την apple γιατί κάθεστε και κλικάρετε στα θέματα που την αφορούν;;; Καθίστε να κοιτάτε τα android που κολλάνε…. Απλά μην ασχολήστε…

el-delamounpan

Προς Vassili21 εεεεπ.. λαθος γαυρο 7 ενοουσα…!!! Αμα εχεις Galaxy Note II δεν κολαει τιποτα ασε που το iphone μοιαζει με zastava κοντρα σε ferrari σαν να πηγαινει….αντε βρηκατε να πειτε παλι την @@@@ρια σας για το νουμερο 1 λειτουργικο μειωνοτητες….!!!!!

Αλέξανδρος

@tasos υπάρχουν 2 πιθανά αιτία!

Είτε το βγάλανε για να μη βλέπει ο κόσμος την κοροϊδία με το 5c,

Είτε για να μη τους πιάσει κατάθλιψη βλέποντας ότι δεν άλλαξαν τίποτα στο 5s

dimos

@ vassilis7 έλα να κολλήσεις το Android στο κινητό μου και στο δίνω τζάμπα εγώ να το πουλήσεις να βγάλεις και κανένα φράγκο….Αν δεν τα καταφέρεις όμως μου δίνεις τα 2πλάσια της αξίας του…Τι λες? Ψήνεσαι να πληρώνεις γαμησιάτικα?

Dimitris

έχετε πλάκα πού τρώγεστε για τα κινητά

george

καλα ρε σεις ανδροιδακηδες μας δουλευετε…3 μηνες κρατησα περισυ το s3 και πολυ ηταν…ta laggarismata kai crasharismata σε ημερησια διαταξη….στο λειτουργικο φακελους παρα φακελους λες και εχουμε τα απορρητα της cia..συν οτι του περναμε και ενα antivirus μην μας κολλησει κανεναν ιο το μοσχαναθρεμμενο μας…το google play?η μισες εφαρμογες αναξιες λογου…και αμφιβολλου αξιας και προελευσεως…

lebron21

Ρε…!!!! android δεν θα γινετε ποτε και ολο θα λιγοστευτε iphonaκηδες, σιγα σιγα χανετε το εδαφος κατω απο τα ποδια σας ακομα και τα windows phone θα σας περασουν ετσι οπως το πατε, μ’αυτα τα ξαναμασημενα 5s που βγαζετε

makis88

Android εχω και με καλυπτει αλλα αντικειμενικα ως προς το smoothness ειναι αισθητα πισω απο το ios ακομα και με διπλασια ram και δυνατοτερο επεξεργαστη. Μεγαλο + του android η δυνατοτητα να παρεις σε νορμάλ τιμη μια προηγουμενη ναυαρχιδα (οπως εκανα) και η ποικιλια – μεγαλυτερες και χορταστικοτες οθονες απο το iphone. Αλλα το ios ειναι πιο αερινο απο το android και με ποιο ποιοτικο μαρκετ επισης.

Kostas K.

@ george και μόνο που λες οτι έβαλες antivirus για να μην κολλήσει κανέναν ιο φαινεται η ασχετοσύνη σου..Η προπαγάνδα παει σύννεφο μπας και αρπαξουν και αυτοι (εταιριες προστασιας) κατι απο την πιτα και εσείς τσιμπάτε. Οσο για το Google play…για ψαξου και δες πόσες εφαρμογές ειναι ανενεργές στο ενα market και πόσες στο άλλο σύμφωνα με τελευταιες έρευνες..
αα και εχω galaxy nexus με διπύρηνο και 1gb μνημη και 4.3..Και ουτε λαγκαρει,ούτε κολλάει

Και παιδιά φυσικό ειναι να βγάλει το 5αρι από το site η Apple..Σε ενα βράδυ το βγαλε..Αφου το απέσυρε..Αν δεν το κανε ποιος θα επέλεγε να αγοράσει το χρωματιστό iphone αντί γ αυτό?

vasilis

δυστυχώς υπαρχουν κάτοχοι android συσκευών που το παίζουν πολυ βαρυμαγκες και νομίζουν οτι μπήκαν σε site ποδοσφαιρου! ομολογουμένως οι περισσότεροι εξ αυτών κρίνουν με εμπάθεια και οχι με πρακτική γνώση! ΔΕΝ υπαρχει κανενα android κινητο ακομα και με την 4.2 έκδοση , ακομα και αν λέγεται s4 ή z ή htc one που να ειναι τοσο smooth στην κινηση οσο το ios . βλέπεις στα scrolling μια τραχυτητα και κατι το απότομο , ενω τα frames και τα σπασιματα στην κινηση ειναι πολυ συχνό φαινόμενο! μη μιλήσουμε για τις ταμπλετες , αστο εκει ειναι πιο τραγικά! ακομα και στο browsing αλλη εμπειρια με το ios, ολα γίνονται απίστευτα γρήγορα και φυσικά , δοκίμασα πολλες φορες το άνοιγμα ίδιων σελίδων με iphone 5 και galaxy s3 και το s3 ειχε αυτήν την τραχυτητα , μια απότομη και μη φυσική κινηση οταν γινότανε scrolling και zoom in-out! Οι εφαρμογές ειναι μερα με νύχτα! στο ios ειναι ποιοτικές, με ωραίο UI και εμφάνιση και ακολουθούν όλες μια ιδια σχεδιαστική φιλοσοφία, στο android γινεται μια αναρχία , ο καθε ενας οτι να ναι!!! τραβαω φωτο με το 5 και αμέσως μου την δειχνει, τραβαω με το s3 και βγαίνει και η μπάρα που περιμένεις… Συνέχεια »

BASILHS

Παιδια μην παιρνετε τα iphones !!! να παιρνεται ANDROIDS μολις πρωτοβγουν στα 739 euro που κρατανε την τιμη τους χαχαχαχαχαχα, iphone 4S πωλειται τωρα καινουργιο 490 ευρω ,και τι GALAXY S4…. 448 ευρω απο 739 πριν 3 μηνες ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑ

manos

Παιδιά σας καταλαβαίνω τόσο κακία με την apple…προσπαθείτε να πιστέψετε και σεις την επιλογή σας για τις μούφες που παίρνετε!Σας καταλαβαίνω…κάποιος έγραψε για note πιο πάνω..τον προκαλώ με το 5άρι μου να ανοίξουμε όλες τις εφαρμογές και να τρέξουμε browser μαζί,και αν δε την πετάξει την πατάτα του να μη με λένε μανο.Αφήστε μας ρε παιδιά εμας με τα iphone ,παρτε ότι θέλετε…μη μασ ζαλίζεται?Μπαίνουμε εμείς σε θέματα των android και να κατηγορούμε…μην είστε κομπλεξικοί!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.