iPhone, Παρουσίαση στις 10/9 και πληροφορίες για την κάμερα

Σιγά-σιγά, αρχίζουν να γίνονται ολοένα και πιο συγκεκριμένες οι πληροφορίες για τα όσα μας επιφυλάσσει η Apple τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Έτσι, ανεπίσημες πηγές αποκαλύπτουν ότι το νέο iPhone θα κάνει την εμφάνισή του στις 10 Σεπτεμβρίου. Δεν γίνεται σαφές εάν εκείνη την ημερομηνία θα δούμε το iPhone 5S μαζί με το 5C ή αν θα αφορά σε ένα από τα δύο μοντέλα.

Αναφορικά με το iPhone 5S μια από τις τελευταίες φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας μας λέει ότι η κάμερα του θα έχει F 2.0, όπως και το HTC One στοιχείο που θα το βοηθά στις φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό. Μάλιστα, λέγεται ότι το τηλέφωνο δεν θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, αλλά σε σκούρο γκρι, λευκό και champagne gold.

Για να δούμε τι θα δούμε…

iphone 5s, iPhone, Παρουσίαση στις 10/9 και πληροφορίες για την κάμερα

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
radiohead

Πιστεύω οτι η Apple εχει αποδείξει με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο οτι η δύναμη του marketing και του branding είναι τεράστια και η βλακεία του καταναλωτή απεριόριστη. Είναι σχεδόν βέβαιο οτι και αυτή η πατάτα με τις σχεδόν ανύπαρκες αναβαθμίσεις και με τεχνολογία 2 χρόνια πίσω απο τον ανταγωνισμό θα πουλήσει μερικά εκατομύρια κομμάτια τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας της παίρνοντας πάλι τα πρωτεία στις πωλήσεις. Ο,τι και να βγάλει η Apple, ακόμα και αν η μοναδική του διαφορα απο το προγηγούμενο μοντέλο ειναι ενα διαφορετικό home button θα μοσχοπουλήσει φτάνει να έχει το μηλαράκι πάνω του.

Αποστόλης Ρόδος

Τι μανία είναι πάλι αυτή να μη βγάζουν μαύρο… εύχομαι να μη συμβεί τελικά αυτό και στην Apple…
Ελεος ρε γμτ … σαν το μαύρο δεν έχει… αρλετά φάγαμε στην μάπα τα κάτι σαν μαύρο (ΓΚΡΙ) της Sammy.

Poniros

Ποσα χρονια παρακολουθω αυτο το blog, η γκρινια για το οτι το iphone πουλαει ενω δεν θα επρεπε(!), δεν λεει να φυγει απο τα σχολια. Ξεπεραστε το..

Για ποιο χαζο λογο να μπουν στον κοπο να κανουν τρελες αναβαθμησεις και πρωτοποριες (δλδ ερευνες και κοστη) οταν οντως εχει ζητηση το τηλεφωνο ?

Κι αυτο το σχολιο του τυπου “οτι εχει μηλαρακι θα πουλησει” πραγματικα εχει παλιωσει, δεν ειμαστε 2009 εδω. Βρειτε να πειτε κατι αλλο.

(δεν εχω καν smartphone)

ΘΑΝΑΣΗΣ

ΠΕΣΤΑ radiohead ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ APPLE ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ ΜΗΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΕ

θανασης

πεστα radiohead το iphone ειναι για κοινουσ που ειναι ασχετοι απο κινητα. μηλο να ειναι και οτι νανε. θα πανε ολοι σαν χαπατα για το νεο iphone μετα θα παει απατο οπωσ το πενταρη

Mimis

Ειμαι fun της apple εδω και 5 χρονια,συμφωνώ μαζι σας οτι ειναι ακριβό (παντα με επιδότηση τα παίρνω)αλλα ειναι κατι μοναδικό και απλό.πριν παω στο iPhone πέρασα απο όλα τα λογισμικα(Samsung omnia 2,htc,Samsung galaxy y),κανένα δεν με βόλεψε τόσο.ποιοτικη κάμερα,ποιοτικό πλαίσιο ,μα πάνω απο όλα τις εφαρμογές του App Store δεν θα τις βρούμε πουθενα.δλδ το Samsung s4 τι διαφορετικό εχει και θα πρεπει να πληρώσω τα ιδια λεφτά;οτι διαβάζεις χωρις να τα ακουμπησεις;ήταν κάμερα;εχω φωτογραφική μηχανή μηχανή η οποία ειναι πολυ καλη.

iceman (the legend)

Mimis, το S4 εχει tetracore ή octacore, εχει πολυ ram, εχει air gestures (αλλο οτι ειχε και το symbian πριν 5 χρονια!!! Χαχαχαχαα) εχει 5αρα οθονη (συντομα και 7αρα για να μην πεφτει μικρο στο χερι) και ολα αυτα τα βαφτιζουμε τεχνολογικη υπεροχή!!!
δεν κοιτανε τα χαλια της οθονης που το αρχαιο n85 ηταν σαφως ανωτερο κατω απ’τον ηλιο…

radiohead,
(((και η ******** του καταναλωτή απεριόριστη.
Ο,τι ******** και να βγάλει η Apple,)))
1ον. Μαλλον δε σ’εχουν παρει χαμπαρι οι διαχειριστες.
2ον. Οτι εμπειρια χρησης εχει καποιος με το s4, εχει και με το iphone. Απλα αν περασεις καμια 50αρα εφαρμογες στο s4, το iphone θα εχει πιο καλη εμπειρια χρησης.
3ον. Το s4 εχει κοστολογιθει 170 περιπου ευρω. Θυμασαι το θεμα εδω στο techblog… Εχεις δικιο περι βλ@κειας του καταναλωτη. Αγοραζει κατι που δε χρειαζεται και που τον επεισαν οτι το χρειαζεται. Π.Χ. Το quad core…

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Μimis
Σοβαρα τηλ. ειχες πριν καταληξεις στο μηλο…φιλικα.
Το θεμα με το μηλο δεν ειναι οτι δεν χρειαζεται πολλες αλλαγες γιατι ακομα πουλαει.
Το θεμα με το μηλο οτι παντα καινοτομουσε και ηταν ετη φωτος μπροστα σε λογισμικο ποιοτητα κατασκευης και σαφως λειτουργηκοτητας…
Το θεμα με το μηλο ειναι οτι αρχιζουν και ξεχνουν την παραδοση τους μονο και μονο για να τα εχουν καλα με τον Νασντακ…

mpakas

παιδακια που δεν εχετε πιασει ποτε iphone στα χερια μην μηλατε μακραν καλητερο το ιος απο ανδροιντ κατοχος s3 lumia 920 kai iphone5

kVel

Μερικοί παρακαλώ σταματήστε να χαλάτε τα post βγάζοντας εδώ τα ψυχολογικάς σας… Ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει για λόγους που αυτός ξέρει και βολεύει τις ανάγκες του… όσοι λέτε για άσχετους κλπ να κοιτάτε πρώτα τα χάλια σας και μετά να μιλάτε για τους άλλους…

radiohead

Για όσους με λένε προκατειλημμένο και άσχετο, θα πώ απλά οτι είχα το 3GS, που ήταν καταπληκτικό και πρωτοπόρο για την εποχή του κινητό, και το 4, που επίσης ήταν αξιοπρεπές και με αρκετές καινοτομίες αλλα το ξεφορτώθηκα γρήγορα γιατί έχω αλλεργία στο νταβατζηλίκι της Apple και τις ανάπηρες κλειδωμένες συσκευες που πρέπει να γίνεις χάκερ για να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο. Μετά το 4 και τον θάνατο του Jobs η apple τέλειωσε σαν εταιρία και απλά προσπαθεί εκμεταλλευόμενη το image της να κάνει αρπαχτές πλασάροντας παλιά τεχνολογία σε δήθεν καινούργιες συσκευές. Επίσης δέν μασάμε πια το παραμυθι με το “αξιόπιστο” IOS και τις “ποιοτικές” εφαρμογές του που δήθεν υπερέχουν. Αυτό μπορεί να ίσχυε μερικά χρόνια πρίν, αλλα τώρα το android είναι σταθερότατο, πολύ πιο γρήγορο, πολύ πιο εξελιγμένο και με τεράστια γκάμα εξαιρετικών εφαρμογών. Πείτε μου σας παρακαλώ αγαπημένα μου φάνμποις του μήλου, σε ποιον πλανήτη, και με ποιά λογική, είναι δυνατόν μια εταιρία να βγάζει καινούργιο μοντέλο που η μοναδική του διαφορά απο το προηγούμενο είναι ενα σχεδόν ασήμαντο χαρακτηριστικό στην κάμερα. Με την κοινή λογική , αυτό αποκαλείται κοροιδία και τέχνασμα για πωλήσεις, εκτός αν έχετε εσείς μια καλύτερη εξήγηση να μου δώσετε. Διαφωτίστε με σας… Συνέχεια »

Βαγγελης

Συμφωνούμε ότι το “κόλλημα” που έχει η Apple κάθε ένα εξάμηνο να βγάζει συσκευές και να τις ονομάζει όλες καινοτόμες και πρωτοποριακές, είναι λάθος, πράγμα που έγινε και δε μου άρεσε καθόλου με το iPad 3 και το iPad 4! Στα iPhones όμως οι διαφορές σε κάθε μοντέλο είναι χαώδεις! Πχ 3GS: 3MP κάμερα, 4: 5MP, 4S και 5: 8MP. Οι επεξεργαστές σε κάθε μοντέλο είναι μεγαλύτεροι και τα features στο λογισμικό και στα κινητά εξελίσσονται από μοντέλο σε μοντέλο. Τι άλλο ζητά κάποιος από ένα κινητό που δεν έχει το iPhone;
Το έχω όμως ξαναγράψει και εδώ στο techblog, εμένα προσωπικά δε μ’ ενδιαφέρουν οι εταιρίες αλλά μόνο το λογισμικό. Κι αν τα Windows και Android έφταναν στο ελάχιστο το iOS, τότε ναι δεν θα αγόραζα iPhone ποτέ!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ουτε παιδακι ειμαι ουτε χαλια ειμαι. Εχω περασει απο ολα τα λειτουργικα, πλην των win8. Το μηλο ΗΤΑΝ καταπληκτικο…πλεον μας κοροδευουν…οπως αρχιζει να μας δουλευει και η σαμμυ… Αφηστε παρακαλω μερικοι τους χαρακτηρισμους! Γνωμες λεμε.

Mimis

Μανώλη θα συμφωνήσω μαζι σου,απλα ήθελα να πω στο radiohead οτι κάποια στιγμή ειχα πάρει απόφαση να το αλλάξω και να πάρω android,μπερδεύτηκε τόσο πολυ με όλα αυτα τα τηλέφωνα τα οποία ειναι χιλιάδες με λογισμικό android,που στην ουσία δεν εχουν καμια διάφορα μεταξύ τους.δλδ η Samsung δεν έβγαλε και το mini?ολα αυτα τα τηλέφωνα λοιπόν με διπηρηνο επεξεργάστη και το iPhone με εναν και στην ουσία εχουν τις ίδιες ταχητητες.παντως συμφωνώ απόλυτα με το Μανώλη αλλα και με εσένα φιλε radiohead με την εμμονή της apple στα κλείδωμα τα,java κτλ

machinegun

για μενα σημαντικο ρολο παιζει ο επεξεργαστης που θα εχει παρα η καμερα αποψη βεβαια!

fire-ice

Παιδια τοσα χρονια στο site του Κ.Βλαχακη και σε αλλα ελληνικα αλλά και ξένα δεν εχουν παρει χαμπάρι καποιοι τα εξης:

Ο πολύς κοσμος θελει μια συσκευη αφης φορητη που να παιρνει τηλεφωνο, να μπαινει ιντερνετ, με καποια χρησιμα apps για δουλεια κ διασκεδαση, καποιες φωτο/βιντεο,,πιο φτηνή, πιο ρεαλιστική, με αυτονομία,να τη βαζει στη μπανανα, στο τζην, να την ακουμπαει στεγνα στο τραπεζι της καφετεριας, στο σπίτι, στο γραφειο και τελος.

Γερασαμε εδω μεσα και μυαλό δε βαλαμε. Η τεχνολογια ειναι για τον κοσμο, όχι για fanboyz μονο, οχι για εφηβους μονο και ΒΕΒΑΙΑ οχι για υπαλληλους εταιριών-promotion μονο.

Το πιασατε ή να το κανω πιο λιανα?

machine gun

Ωραία τα λες fire-ice αλλά ο καθένας έχει και άποψη γι αυτό είναι και το site να ενημερωνόμαστε και να μοιραζομαστε τις απόψεις μας!

Kort

Σταματηστε το κλαμα…οποιος εχει τα φραγκα και του αρεσει ας το παρει,οποιος παλι δεν τα εχει ας το βουλωσει.και εγω τοσα χρονια μονο με adroid ειμαι αλλα οταν πιανω i phone δεν συγκρινεται…αντε να βγει για να γινω και εγω προβατο της apple..

Giorgos

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!Αυτο που δεν καταλαβαίνω με τα άτομα που απλά και μόνο δεν τους αρέσει/βολεύει το iphone είναι γιατί μπαίνουν και γράφουν ανακρίβειες,ψέμματα και ότι άλλο τους κάτεβει σε βιντεο και μπλοκ.Και εμένα ρε παιδια δεν μου αρεσουν τα γαλαξυ αλλα δεν μπηκα ποτέ να κράξω..Απλά αδιαφορω!!Μάλλον κάτι άλλο τους ενοχλεί!!Στο ζουμί τωρα,το νέο iphone θα τα σπάει και σε ταχύτητα και σε κάμερα αλλα και σε disegn..Αυτό που με εντυπωσιάζει ειναι αυτο που ακουγεται για το δαχτυλικό αποτύπωμα..Φυσικά και θα το πάρω μόλις έρθει στην ελλάδα,είμαι τόσο καμμένος που από τωρα ψάχνω κάποιον για να πουλησω το 5αρι 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i