iPhone 5S και 5C, Όλες οι σημαντικές ημερομηνίες

Έρχεται το iPhone 5S και το πιο προσιτό iPhone 5C και όλοι βρίσκονται σε μεγάλη αναμονή για τις παρουσιάσεις της Apple που θα ταράξουν τον κόσμο της τεχνολογίας. Επειδή ο Σεπτέμβρης θα είναι πολύ καυτός μήνας τεχνολογικά, εδώ παραθέτουμε τις βασικές ημερομηνίες με όλα όσα μας επιφυλάσσει η Apple για τον μήνα που έρχεται, έτσι ώστε να έχουμε ενημερωμένη την ατζέντα μας.

Έτσι, στις 10 Σεπτεμβρίου πρόκειται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων μοντέλων, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει το λανσάρισμα του iOS 7. Στις 20 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η εμπορική πορεία του iPhone 5S και 5C, ενώ αργότερα στις 25 Οκτωβρίου, οι πληροφορίες λένε ότι θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του νέου iPad και του ανανεωμένου iPad Mini.

Το φθινόπωρο θα γεμίσουμε μήλα!

iPhone, iPhone 5S και 5C, Όλες οι σημαντικές ημερομηνίες

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tuesday

Έχει κουράσει η Apple με τις κολοτούμπες της…

Κώστας Ζ.

Ανυπομονώ να δω το iphone 5C….

Bασίλειος

Kανένα νέο για νέα i mac και mac book air?

Apostolos

Δυστυχώς τα πράγματα εμπορικά είναι λίγο περίπλοκα.
Πιστεύω πως η Apple θα σταματήσει την κυκλοφορία του iPhone 5 και θα λανσάρει στη θέση του το iPhone 5C το οποίο θα έχει ακριβώς τα ίδια specs με το 5 αλλά με πλαστική κατασκευή.
Η συγκεκριμένη συσκευή θα πωλείται πιο φθηνά από το iPhone 5S αλλά ΔΕΝ θα είναι “το φθηνό iPhone”.
Το φθηνότερο iPhone πλέον στην αγορά θα είναι το iPhone 4S που θα εξακολουθεί να πωλείται για έναν τουλάχιστον ακόμη χρόνο όπως είχε γίνει και με το iPhone 3GS.

ilias

Ανυπομονω να αποκαλυφθει το Note III.Ολα τ΄άλλα ειναι περριτα κατ’εμε…

Τριαντάφυλλος

Ε και τι διαφορετικό περιμένουμε να δούμε?Το ξεκλείδωμα με το δαχτυλικό αποτύπωμα?200ΜHz παραπάνω από το προηγούμενο μοντέλο?κανα ΜPIXEL παραπάνω?τιποτα το συγκλονιστικό ώστε να πω οτι το S4 μου είναι κατώτερο.

manolis

10 Σεπτεμβρίου συσκευή και 16 Σεπτεμβρίου παρουσίαση νέου λειτουργικού;;; περίεργο….

nexus

@Τριαντάφυλλος πολλοι μπορουν να πουν και για την “πλαστικουρα” της samy. ειδαμε και το αριστουργημα (S4) ποσο καλο βγηκε… παρολο που πλεον ειμαι android user θα προτιμουσα να αγορασω το iphone απο το s4

Kostas Pan

ε ρε γλεντια :p

FilipposG1

Και δυστυχώς για ακόμη μια φορά όλα αυτά τα μήλα θα είναι φαγωμένα…
Σαπίζουν εύκολα!

tasos

Μια ερωτηση….τελικα το ipod touch η Apple το παρατησε ?

Alexis

Πολύ γλύψιμο το άρθρο για το σάπιο μύλο!
@ nexus μας δουλεύεις δεν είναι αριστούργημα το s4? Τι νομίζεται δλδ ότι η samsung δεν μπορεί να κατασκευάσει συσκευή από μέταλλο αλουμίνιο η γυαλί; Με τέτοια specs αν είχε κατασκεύη με αυτά που προανέφερα θα έκανε 1000 ευρώ, σε αντίθεση με το σάπιο μήλο που έβαλε γυαλί και αλουμίνιο και με specs κινητών android των 300 ευρό πουλάει 740 ευρώ! Έλεος!

jacob

Ναι να το χαιρεστε το S4 σας… την ωραια μπαταρια και τις ωραιες θερμοκρασιες που ανεβαζει!! Αντε βρε fanboys παντου… αλλοι με το αρχαιο μηλο τους, αλλοι με τους γαλαξιες του κιλου… πφφφ. Ηρεμηστε, σχεδον ολα καλα ειναι και πανω κατω ιδια αναλογως τιμης… Και η θεια η μαρικα πια βγαζει high end smartphone. Προσανατολιστείτε προς Καινοτομιες

Darth

@Alexis μια χαρά μπορεί αλλά έτσι έχει περισσότερο κέρδος + πανεύκολη αλλά φτηνότερη κατασκευή δλδ χέστηκε για σένα όσο πουλάει

και όχι δεν θα κοστίζει 1000 ευρώ το one είναι από τα ποιο ομορφα και καλοφτιαγμένα τηλεφώνα και δεν είναι ποιο ακριβό

παλιότερα ήταν τέρμα γεμάτα παντού με apple funboys τώρα που άλλαξαν τα πράγματα έγιναν samsung funboy τι γιαννις τι γιαννακις το ίδιο πράγμα με άλλο όνομα (άτομα δεν αλλάζουν κοινός )

nexus

@Alexis μην κοιτας τα specs στο iphone. το iphone εχει καλο optimization. θα προτιμουσα ενα htc one παρα τις χαζομαρες τις samsung. μιλαμε για ποιοτητα (δεν ειμαι htc fanboy απλα το αναφερω ως καλυτερο)

@jim

Γιατί οι οπαδοί της samsung πρέπει να ειναι τόσο κομπλεξικοί με την APPLE? Δεν φταίμε εμείς που η samsung πριν κάνει τηλέφωνα κατασκεύαζε λεμονοστύφτες. Ελεος πια με τις πλαστικουρες!

spyros

@Τριαντάφυλλος μα ηδη το s4 ειναι κατωτερο απο το iphone 5 και ειδικα απο το one,και στο λεω φιλε σαν πωλητης,τη sammy δεν την ενδιαφερει πλεον η σειρα S γιατι δεν μπορει να ξεχωρησει απο τον ανταγωνισμο,το καλυτερο κινητο της ειναι η σειρα note και σε αυτο επικεντρωνετε αλλα μερικοι δεν το καταλαβαινετε γιατι σε αυτη την κατηγορια δεν εχει σοβαρο ανταγωνιστη.

Alexis

@Spyros τι ειναι αυτά που λες; Μια χαρά την ενδιαφέρει η σειρά S και είναι η σειρά που την έχει πετάξει εκεί που ψιλά που βρίσκεται τώρα! Μην κοιτάτε μόνο την ποιότητα κατασκευής iphone, one και Z έχουν καλύτερη ποιότητα φυσικά αλλά αυτό δεν κάνει αυτομάτως το s4 χειρότερο από αυτά! Για μένα ξεχώρισαν το s4 και το one!

machinegun

τα ανδροιδ ειναι λιγο απ ολα της apple!πως λεμε ενα σουβλακι με απ ολα ετσι ειναι καπως και τα android.προς θεου και γω android εχω.αν δειτε ολες τις εταιριες android συσκευες το πως κατεθυνονται θα καταλαβετε,ετσι κανει και η apple με το iphone 5concept!

Γρηγόριος

Θε να δω το καπάκι τουαλέτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.