iPhone 5S και iPhone 5C τον Οκτώβριο στην Ελλάδα από COSMOTE

Οι πληροφορίες που σας μεταδώσαμε εχθές το βράδυ λίγες ώρες μετά το τέλος του event της Apple και έκαναν λόγο ότι τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο θα πρέπει να θεωρούνται επιβεβαιωμένες. Σε λίγη ώρα θα πρέπει να περιμένουμε από την COSMOTE τις επίσημες ανακοινώσεις για την άφιξη των νέων iPhone στην Ελλάδα.

Update: Η COSMOTE μέσα από το επίσημο Fan page της στο Facebook ενημερώνει: «Το νέο iPhone 5S είναι γεγονός! Συνάντησέ το τον Οκτώβριο στα καταστήματα COSMOTE!» και «C is for color! Ποιο χρώμα του iPhone 5C σου ταιριάζει καλύτερα; Διάλεξε κι απόκτησέ το από τον Οκτώβριο στα καταστήματα COSMOTE!».

Update: Η COSMOTE απέστειλε πριν λίγο δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει, “Σύντομα αναμένονται και στη χώρα μας από το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων OTE – COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ”.

iPhone 5S και iPhone 5C COSMOTE, iPhone 5S και iPhone 5C τον Οκτώβριο στην Ελλάδα από COSMOTE

iPhone 5S και iPhone 5C COSMOTE, iPhone 5S και iPhone 5C τον Οκτώβριο στην Ελλάδα από COSMOTE

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
armanto

μηπως ξερουμε και τιμη

Πέτρος

Το 5c θα κάνει γύρω στα 100 ευρώ πιο κάτω από το 5 (δηλαδή γύρω στα 600 ευρώ) και το 5s θα κάνει όσο το 5 (δηλαδή 700+ ευρώ)

Μάνος

600 ευρώ δεν το λες και του φτωχού…

Notis

Μια χαρα! Νομίζω πως δεν θα καθυστέρησω αυτή τη φορά για upgrade..! :-p Κώστα αν δεν κάνω λάθος το 5s έχει λίγο μεγαλύτερη να πατάρια από το 5 ή ειναι ακριβώς η ίδια? (το μοναδικό σημείο π με πονάει)

Χρήστος

@Μάνος
Kαι ποιός σου είπε ότι είναι του φτωχού?Δεν είναι του φτωχού,είναι του φτωχομπινέ…………..

maraki.pap

μα δεν είπαν ότι θα είναι το ‘φτηνό” που λέγανε οι φήμες… απλά είναι σε διάφορα χρώματα και θα αντικαταστήσει το 5…
μπορεί κάποιος να μου πει τι θα γίνει τώρα με το 5? δηλαδή τα αποθέματα που έχουν μείνει στην αγορά τι θα γίνουν? θα συνεχίσουν να τα πουλάνε 600 ή 700€? :S

Darth

Γερμανία είναι 600 και 700 αντίστοιχα εδώ βάλτε ένα 50+ και θα είστε μέσα πιστεύω

peter4vn

maraki.pap
Eίναι και καλα το φτηνό που έλεγαν οι φήμες , ονομάζεται 5c , το c σημαίνει cheap . (iphone 5cheap)

@Ηλιας

Δεν το νομίζω για τον Οκτώβριο. Έτσι έλεγαν και για το πέντε και άργησε περίπου ενάμιση μήνα.Αφού δεν είναι στο δευτερο κύμα μετά της 20/9.Για τις τιμές να τις περιμένετε για το 5S όπως ήταν στο 5 δηλαδή περίπου 735ε το 16,870-880ε το 32, και 970-980ε περίπου το 64.

Αλέξης

Κώστα , αλήθεια , απο που βρηκες αυτή τη πληροφορία ;

sonyxperiaL

λοιπον στη σελιδα του γερμανου λεει πως το iPhone 4S κανει 629 ευρω και το iPhone 5 κανει 739 ευρω δηλαδη δεν εχουν και πολυ μεγαλη διαφορα… ποσο μαλλον οταν θα βγει το 5S στην Ελλαδα δεν πιστευω να ριξουν τοσο ευκολα την τιμη του 5 αφου ακομα και το 4S που θεωρειται πια παλιο μοντελο εχει ακομα πολυ υψηλη τιμη… η αληθεια ειναι πως η Apple παει απ το κακο στο χειροτερο στο θεμα με τις τιμες οσο καλα μοντελα και αν βγαζει… τωρα οσον αφορα το 5C που μονο cheap δεν ειναι (δεν ξερω πως η Apple αποφασιζει για τις τιμες της)ακουσα πως θα ναι γυρω στα 400 ευρω … ΑΠΛΑ ΗΡΕΜΗΣΕ APPLE ΚΑΙ ΛΥΠΗΣΟΥ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΟΥ! ΕΛΕΟΣ!

Ηλιας

Έτσι έκανε η cosmote κ η vodafone και με το iphone5 είναι γεγονός και ήρθε 40 μέρες μετά.Αφού το ξέρουμε όλοι δεν θα υπάρχουν πολλά κομμάτια και θα στείλουν 1000 πρώτα άντε να πάρει κανά 5αρι κομμάτια το κάθε κατάστημα και αυτά θα πάνε στις συνδέσεις και μπες στην λίστα αναμονής και άλλα διάφορα..

ketsetzis christos

μπορεί να μου απαντήσει κανείς τι θα γίνει με το 5αρι? τελος η κυκλοφορία του? δηλαδή εμεις που το πήραμε…. ?@?@?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.