iPhone 5S, Ακόμα ένα βίντεο για το χρυσό

Η φημολογία είναι… χρυσός όσον αφορά το αντίστοιχου υλικού iPhone 5S, για το οποίο οι διαρροές δεν πρόκειται να σταματήσουν παρά μόνο λίγη ώρα προτού να γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου. Έτσι, εδώ έχουμε ακόμα ένα βίντεο που μας το παρουσιάζει. Στο βίντεο βλέπουμε το χρυσό ή σε χρώμα της σαμπάνιας, αν προτιμάτε, πλαίσιο του iPhone 5S.

Βλέπουμε το διπλό LED flash που θα υποστηρίζει το νέο μοντέλο με διαφορετικό μικρόφωνο σε σχέση με το iPhone 5. Στο βίντεο έχουμε επίσης τη δυνατότητα να δούμε μία σύγκριση των πλαισίων του iPhone 5S με εκείνο του 5C.

iPhone 5S, iPhone 5S, Ακόμα ένα βίντεο για το χρυσό

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsos gsr

Έλεος ρε παιδιά με αυτά τα iphone. Τεχνολογια πριν 3 χρόνια και ακόμα μας παραμυθιαζουν, χρυσό χρώμα και καλά. Φτάσαμε σχεδόν στο τέλος του 2013.

Μάκης

Ναι είδαμε και τη τεχνολογία του 13′ με τους οχταπύρηνους επεξεργαστές και τα 2 γίγα ραμ! Πέστε μου ένα κινητό που να τρέχει καλύτερα τις εφαρμογές από το iphone.

Gmis

@Μάκης σε πληροφορω οτι υπαρχουν πολυ ταχυτερα κινητα απο ενα iPhone !!!! πχ. LG G2 …

Μάκης

καλά ακόμη δε τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε έχω να πω. Μου μιλας για ένα κινητό που ούτε καν έχει κυκλοφορήσει άρα δε μπορεί να συγκριθεί με το 5 αλλά με το 5ς. Εγώ θα σου πω για το GS4 (το οποιο εχω) και θα φερω παραδειγμα το real racing 3 το οποίο τρέχει απροβληματιστα και πολυ πιο smooth στο 4s (ποσο μαλλον στο 5). Το μόνο απολαυστικό στο δικο μου είναι η μεγάλη οθονη.

Alexis

@Μάκης δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις το s4 απλά δεν υπάρχει! Καλύτερα αντέστρεψε το και πες το 4s γτι αυτό έχεις μάλλον!

Μάκης

Όχι δεν έχω λογο να πω ψέματα. Είχα το 4ς και τωρα εχω το S4. Σε καμια περίπτωση δε λεω ότι ήταν καλύτερο ή ότι και το 5 είναι καλύτερο απλά παρέθεσα ένα παράδειγμα (το οποιο φυσικα δεν εβγαλα απ το μυαλο μου το είδα με τα ματια μου) για να σας αποδείξω ότι το hardware δε κάνει τη διαφορά αν δε συνοδευεται και απο το κατάλληλο software. και το android οπως και να το κανουμε δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλυτερο απο το ios.

jacob

παρ’οτι αντιπαθω τα iphone εχω ξανακουσει και δει συγκριτικα με το S4 και τo iphone φορτωνε πιο γρηγορα παιχνιδια και σελιδες στον browser… απλα να υπενθυμισω πως η διαφορα ειναι στα λειτουργικα… εκει παταει το παλαιομοδιτικο iphone :/

Γιωργος

@Μακης απλα για να ξερεις το αν μια εφαρμογη τρεχει πιο γρηγορα σε iphone η σε android εχει να κανει πιο πολυ πανω σε τι εχει προγραματιστει . Τι εννοω δυστηχως οι περισσοτερες εφαρμογες οπως το real racing που ειπες φτιαχνονται πρωτα για ios και στη συνεχεια τις περνανε σε android το προβλημα πιο ειναι λοιπον στο ios εχεις να κανεις customise την εφαρμογη για iphone και
ipad μονο σε αντιθεση με το android που εχει να το κανεις για πολλες high end συσκευες οποτε το αν τρεχει μια εφαρμογη καλυτερα η οχι σε μια συσκευη εχει να κανει πιο πολυ με τα παραπανω παρα με τα specs

Alex

Λοιπόν,το καλύτερο είναι το iPhone με το iOS που δεν παλεβεται ηδικα με την καινούργια αναβαθμηση στο 7αρι,τώρα το 5s πιστεύω θα έχει μεγάλη διάφορα σχετικά με το 5,θα εχει καλύτερο επεξεργαστη,γραφικά,θα τρέχει ολες τις λειτουργίες του iOS 7 και φυσικά το dual flash με 12 mp.

Μάκης

@Γιώργος Στα λόγια μου έρχεσαι, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες. Αλλα…. εμένα σαν χρήστη και όχι σαν προγραμματιστή με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Τι να το κάνω αν έχω 100 πυρήνες και 200 ραμ αν δε το βλέπω στη πράξη. Δε λέω ότι η διαφορά είναι τεράστια αλλά δε παυει να είναι εμφανής. Και το iphone υστερεί σε άλλα δεν είναι τελειο. Στο τέλος ο καθένας επιλέγει αυτό που του αρεσει περισσότερο, ολα πανω κατω τα ίδια κάνουν .

P@nides

@Μάκης αντικειμενικος και σωστός +1 από μένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.