iPhone 5S, Θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο [φήμες]

Νέες φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αυτή τη φορά από την Ιαπωνία αναφέρουν ότι το επόμενο μοντέλο iPhone 5S θα ανακοινωθεί στις 20 Ιουνίου με την διάθεσή του να δρομολογείται για τον Ιούλιο. Οι ίδιες πληροφορίες συγκλίνουν με παλαιότερες που θέλουν το iPhone 5S να είναι μια αναβάθμιση του τωρινού μοντέλου και όχι κάτι που αλλάξει το τρόπο που σκεφτόμαστε…

iphone 5s φήμες, iPhone 5S, Θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimos

Τα ίδια και τα ίδια…βαρεθήκαμε apple…άντε καληνύχτα..

Αποστόλης Ρόδος

Η συσκευή είναι καλή… αλλά …
Αν δεν αλλάξει δραστικά το iOS, να ακολουθήσει την εξέλιξη… η κατηφόρα θα είναι μεγάλη… 😉

vasilis

Ενω τα galaxy 3-4 αλλαξανε τον τροπο σκέψης μας….ειδικά το galaxy 4 ήρθε με τα χαρακτηριστικά που μας λειπανε!!

vasilis

Αποστόλη ποια εξέλιξη ακριβως να ακολουθήσει;; Τα widgets? Τις ανύπαρκτες αναβαθμισεις; Το BT sharing? τι ακριβως; Πες

κωστας

Όλα αυτά είναι φημες… Εγώ προσωπικά αν βγει θα πάρω διότι θέλω να δοκιμάσω και ios να δω πως είναι

Alex

To BT sharing θα ήταν ένα καλό αλλά μικρό βήμα. Να ανοίξει επιτέλους το λειτουργικό, το οποίο θεωρώ πως είναι, κομπλεξικά, κλειστό. Καθώς και το να απογαλακτιστεί πλέον από το τραγικό iTunes, να μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από και προς το κινητό ΟΤΑ, όπως γίνεται στο Android με το AirDroid για παράδειγμα.

Είμαι κάτοχος iPhone 4s και απολαμβάνω το λειτουργικό του αλλά τα παραπάνω τα θεωρώ απαραίτητα, εύκολα στην υλοποίηση και μια κίνηση που θα δείξει ότι έχει τη διάθεση να γίνει πιο εξωστρεφές σαν λειτουργικό.

Vasilis

Alex και στο ios μπορεις να μεταφερεις OTA αρχεία! Υπαρχουν εκατοντάδες εφαρμογές γι αυτο! Ρωτά με να μαυεις

Alex

Σαν ποιές;

Vasilis

@alex wifi drive, multi loader και άπειρες αλλες!! Ψάξτο λιγο στο App Store

Nektarios_nick

Παιδια είχα απο το 2009 android Και ξεκίνησα με το Htc Desire ,αλλαξα πολλα αφου λατρευα την σειρα Galaxy μέχρι και τα μεσα του 2012 ! Πήρα αμέσως αφού πούλησα το G S3 ,iPad !!Ειδα τον κόσμο με αλλο ματι ! Το IPad έργο τέχνης ,ποιότητα ,ομορφιά ,άπειρες εφαρμογές και καλύτερες του ανταγωνισμού, τα πάντα τέλεια !Ξεκιναω λοιπόν και το μαθαίνω αφού συγκρίνω με το G TAB 2 που είχα !Εβλεπα τις πατάτες με τα κρεμμύδια και το iPad σαν φράουλα *** ! Το Tab μετα τις 750 φωτο γωνατιζε ! Στο iPad έβαλα μέχρι τωρα αφού φουλαρε 3.500 χιλ. Εικόνες και δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλα ως εκει ! Η Apple εχει καταφέρει να κρατά την επιφάνεια αλλα το ζουμί δεν την νοιάζει ! Θα το πω πριν ξεκινήσω οτι δεν με ενδιαφέρει να κατεβασω κάποια εφαρμογή για κατι ! Μπήκα λοιπόν κάποια στιγμή να δω το μέγεθος τις εικόνας που τράβηξα ,ψάχνω ψάχνω και δεν βλεπω τίποτα με αποτέλεσμα να μην εχει πληροφορίες για τις εικόνες μου ! Μεγάλη χαζομαρα .. Ενα το κρατούμενο ! Δεύτερον Ειναι 4G το iPad ,έβαλα λοιπον την sim ,πάω να στείλω SMS για ενεργοποίηση του mobile Internet και μου βγάζει κατι παλαβα !… Συνέχεια »

Vasilis

Nektarios το 4g ειναι για γρηγορη σύνδεση στο διαδίκτυο με ταχύτητες LTE που προς το παρόν μονο η cosmote νομιζω εχει

Vasilis

Δεν στέλνεις SMS απο κανενα tablet

Ανδρέας

@vasili σε παρακαλώ σταματά να προσπαθείς να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα! Η apple εχει μείνει πολυ πιο πίσω απο τα android! Γενικά το iOS θελει μια ριζική ανανέωση! Ποσά χρονια το ίδιο και το ίδιο? Επίσης καλύτερα να μην μιλάς για το S4 μιας και η συσκευή σκιζει απο τα features μπορει σχεδιαστικά η Samsung να μην άλλαξε πολυ το s4 απο το s3 όμως μονο μέχρι εκει γιατι το s4 ειναι τελείως διαφορετικό και ανανεωμένο smartphone! Πάντως καλύτερα θα ηταν να μην μιλούσα μιας και το design της apple παραμένει για χρονια ιδιο! Τέλος εμένα κατι που μου έκανε εντύπωση ειναι ότι στο iPad 3 που έχω στο βίντεο της apple διαφημίζει κάποια δικά της application-features τα οποία εγω περίμενα να τα βρω εγκατεστημένα μιας και δίνω αρκετά λεφτα για την συσκευή αλλα αντιθέτως τα βρίσκω σε πολυ υψηλές τιμές στο App Store (δεν ξέρω αν ισχύει και για το iPhone αυτο αλλα ειναι ένα μεγαλο -)

Vasilis

Andrea Γιατι εχεις ipad 3 και οχι κάποιο android tablet τοτε; Γιατι εχεις κινητο android και οχι iphone να συνεργάζονται τέλεια; Τι παραπανω κερδίζεις δηλαδή; Οσο για το ιδιο σχέδιο, αυτη ειναι η τακτική της και κατι ξερει παραπανω! Αλλάζει ριζικά ποτε σχέδιο κατι που πουλάει; Αλλάζει το golf και η BMW? οσο για το ios θα συμφωνήσω μαζι σου, αλλα να ξερεις πως οταν γίνει (που θα γινει) ακομα πληρεστερο στα σημεία και με καλυτερο cloud κλπ την αναβαθμιση αυτη θα την εχεις σε 10 λεπτα απο την ανακοίνωση της. Κατι ομως που θα σε κουράσει,εκνευρισει στο λειτουργικό του s3-4 θα πρεπει να περιμένει μηνες και αν….

Vasilis

Και δεν καταλαβαίνω γιατι όλες οι αντιπαραθέσεις πρεπει να αφορούν ios vs android και οχι ΚΑΙ τα windows phone 8

Ανδρέας

@Vasili προσπαθώ να παίρνω συσκευές που να με εξυπηρετούν εμένα πρωσοπικα και με το iPad καλυβω τισ αναγκες μου! Τώρα tablet δεν το συζητώ η apple εχει ακομη τα πρωτεία αν και τώρα άρχισαν σιγα σιγα να αναπτύσσονται και τα android tablet (βλέπε tablet Z κ.α)! Το σχέδιο εντάξει την Samsung που έβγαλε παρόμοιο design S3-S4 την εκραξες αλλα τεσπα.. Το να το κάνει 1 φορά Οκ.. 2 να τις ανέχτεις… Μετα θα ξεκινησεις και εσυ ο ίδιος να βαριέσαι αυτη την κατάσταση για εμένα θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρξει και μικρή αλλαγη τόσα όμορφα iPhone βλέπουμε στο διαδίκτυο απο ερασιτέχνες και μη..
Οι αντιπαραθέσεις σε αυτη την περίπτωση ειναι μεταξύ android και iOS γιατι πολυ απλά αναφερθηκες στο S4! 😉

sofokles5

@vasilis

τι λες δε στελενεις sms?

το έχω πρώτον.

πήγαινε table view και κανε scroll στο sms
https://www.samsung.com/sg/support/model/GT-P1000CWAXSO-techspecs

dionisis

τι διαφορές θα έχει το 5s από το 5?

kVel

@dionisis Απλά αναβαθμισμένο επεξεργαστή καλύτερη κάμερα και καλύτερη κάρτα γραφικών… δηλαδή καλύτερο hardware… Τώρα απο δυνατότητες αν δεν κυκλοφορήσει αποκλείεται να μάθουμε αν έχει κάτι καινούριο…

Προσωπικά θεωρώ ότι η apple πρέπει επιτέλους να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο ios… Εμένα μ αρέσει όπως είναι το λειτουργικό του απλό και εύχρηστο. Πολλοί θέλετε να μπορείτε να κάνετε customization που μερικούς ας πούμε δεν τους νοιάζει… Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να αποκτήσει μερικα tweaks (αν τα λέω σωστα 😉 ) για περισσότερη λειτουργικότητα… Προσωπικά τουλάχιστον με έχει βόλέψει περισσότερο το iOS.

Υ.Γ.1 από το itunes μπορείτε και τώρα να απεξαρτητοποιηθείτε με μερικές εναλλακτηκές εφαρμογές… Παρόλα αυτά δεν ξέρω γιατί πολλοί δυσκολεύεστε φαίνεται περίπλοκο στην αρχή όμως είναι πολύ απλό και ιδιαίτερα χρήσιμο θα έλεγα… μια αναζήτηση στο youtube θα σας βοηθήσει

Υ.Γ.2 είναι πολύ εύκολο και τώρα να περάσει ο καθένας ότι θέλει στο iOS χωρίς να χρειαστεί “jailbreak”…

giorgos

εσεις οι ipnoneαδες εχεται χοντρο κολημα με τα κινητα σας.Δινεται 750 ευρω για να μην
μπορειται να στειλεται μια φωτο με bluetooth και μιλατε ακομα.Το s4 ισως μπορεσει να
το αγγιξει το Iphone 6s.Απο κει και περα ο καθενας υποστηριζει και πιστευει οτι θελει.
Παντως καλο ειναι να ανοιγει και λιγο το μυαλο και μην μενει κολλημενο σε ενα λογοτυπο.

Βαγγέλης

Γιώργο, η ιστορία αυτή με το Bluetooth sharing που χρησιμοποιείτε κατά του iOS, για μένα τουλάχιστον είναι για γέλια. Τι αρχεία παραπάνω να χρειαστείς εκτός απο αυτά που προσθέτεις στο iTunes; Εκεί έχεις τα πάντα apps, μουσική κλπ. Μόνο τα παιδάκια ενδιαφέρονται για το Bluetooth sharing στις μέρες μας.

icecube

το θεμα του “ελευθερου” ή “κλειδωμενου” bluetooth, εχει να κανει με τα πνευματικα δικαιωματα του υλικου που “κατεβαινει” σε ενα iphone μεσω itunes – istore. για να διασφαλισει λοιπον η apple τα παραπανω δικαιωματα -τονοι χρηματων στα ταμεια της- εχει επιλεξει αυτη τη θεση οσον αφορα το bluetooth. το θεμα ειναι οτι εαν θελεις να “μοιραστεις” μια φωτογραφια μπορεις να το κανεις με αλλο τροπο με αυτο το κινητο, πιο τραβηγμενη βεβαια απο μια απλη “αποστολη μεσω bluetooth”! απο εκει και περα ειναι επιλογη του καθενος και ανοχης της τσεπης του τι επιλογη θα κανει.

kotsios1998

παιδια θα σας κανω μια ερωτηση.
Εαν το iphone κοστιζε 300 ευρω πιστευετε θα εκανε επιτυχια? εγω οχι παντως
Τώρα πουλαει γιατι ο κοσμος νιωθει οτι εχει κατι στα χερια του που κοστιζει 800+ ευρω και σαν αποτελεσμα πιστευει οτι εχει κατι αξιζει ενω εαν εκανε 300 ευρω ολοι θα το περναγαν στο ντουκου γιατι θα ελεγαν οτι ειναι ένα φτηνο κινητο που δεν στελνει τιποτα με bt, οτι εχει ενα απλο και ασχημο ui, μια καμερα χωρις ρυθμισεις και και και…
και το τηλεφωνο της κουτσης μαριας εαν εκανε 900 ευρω θα το επαιρναν ολοι και τι ωραιο που ειναι και τι δυνατοτητες που εχει και τι εργαλειο που ειναι αυτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.