Το “μυστικό” του iPhone 5S [mock-up video]

Κάθε φορά που μια εταιρεία παρουσιάζει ένα smartphone ή tablet στην αγορά, μέσα σε ελάχιστο χρόνο στο Διαδίκτυο εμφανίζονται διάφορα βίντεο και φωτογραφίες από mock-ups, κανονικού μεγέθους δηλαδή υποτιθέμενα μοντέλα, για το πως θα είναι η επόμενη γενιά της συσκευής αυτής, όπως για παράδειγμα το επόμενο iPhone 5S.

Ένα πολύ φιλόδοξο (τολμώ να πω) τέτοιο βίντεο διέθεσε πριν από μερικές μέρες η FrankSnK3D, το οποίο έρχεται να δώσει στο iPhone 5S χαρακτηριστικά πέρα από οποιαδήποτε φαντασία.

Βλέπουμε λοιπόν την συσκευή, ακουμπισμένη σε ενα τραπέζι, να ανασηκώνεται αποκαλύπτοντας τέσσερις μικρούς προτζέκτορες, δυο με τους οποίους εμφανίζει ένα πλήρες, εικονικό, πληκτρολόγιο και δυο για να προβάλει την εικόνα ενός κανονικού λειτουργικού συστήματος OS X.

Κάτι τέτοιο μάλλον θα αργήσουμε πολύ να δούμε!

iphone 5s, Το “μυστικό” του iPhone 5S [mock-up video]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vlasis

Την μπαταρία αυτοκινήτου που την έχουν βάλει;;;Κάτω απ το τραπέζι υποθέτω…

spyros

1200$ τα 16 gb αμα βγει (για τα υλικα ρε παιδια που πηγε το μυαλο σας;)

mk

χαχαχα. μα καλά, αμα είχε και τέτοια πράγματα μέσα, θα έκανε 800+ ευρώ….
Α ξέχασα, ήδη κάνει 800+ ευρώ…!

antonis

το ολογραμματα ξεχασαν να τα βαλουν στο βιντεο? απο λαλακιες (σορρυ για την εκφραση) χορτασαμε πια με τα concept τους…

johny88

Για τα 800 ευρω που πληρωνουν, κωλοτουμπες επρεπε να κανει!

Darth

και φυσικά θα ενσωματώνει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα :p

andreas kor

Eνταξει καλο δεν λεω… Αλλα αν εχει οσα και ”καλα ” λεει το βιντεο ποσο θα εχει 4000 ευρω??!!χεχεχε

Γιώργος Κου.

Έτσι θα τα άξιζε τα λεφτά του έστω……

baira13

Φαναρια ειδα…..Υαλοκαθαριστηρες?????

Makis

Ουγκ ουγκ!

DaRoTh

Χμμμ κατι αναλογο θυμαμαι οταν εβλεπα για το iphone5..
Με αποτελεσμα να γελαει κ το παρδαλο κατσικι οταν εγινε κ επισημα η ανακοινωση του..

akis_colt

Επιστημονικη φαντασια

mixtri

Δε ξέρω ποιος είναι ο καλύτερος χαρακτηρισμός για το βίντεο. Κάποτε πίστευα ότι το κάψιμο έχει όρια.

Elexorien

Ωραίο concept αλλά τους πρόλαβαν άλλοι και μάλιστα εδώ και 2 χρόνια!

https://www.youtube.com/watch?v=oG3tLxEQEdg

Πάντως αν βγει τέτοιο iPhone Θα το πάρω γιατί τα iPhone είναι τα καλύτερα τηλέφωνα να ‘ουμ! 😛

nikos

όπως ανέφερε και ο Vlasis, θα καταναλώνει τα mah σαν φιστίκια

Γιώργος Μ83

Γουστάρω! αυτό θα πει gatget!!!

Yiannis H.

hahaha gelasa kai simera.. XD

taka

αυτο το concept εχει βγει ηδη εδω και χρονια αλλα οχι απο το μηλο

https://www.youtube.com/watch?v=oG3tLxEQEdg

Sammy Jim

….με το Βιος πλουταινει η κορη, με το Νου η Ακαματρα…..χαμενα πανε τα παιδια…η Dreamworks ζηταει κατι τετοιους!?

Darth

@taka ναι αλλά στην καφετέρια όταν θα το βγάλεις θα πουν οοοο apple

tetra82

Ακόμα και στα concept η Apple κλέβει ιδέες αλλων. Πριν απο μερικές μέρες ενα concept του Galaxy SIV εμφανίστηκε με laser keyboard κτλ. To iPhone πέφτει σε πωλήσεις και έχασε την πρωτιά γιατί έχει ενα λειτουργικό που εχει μείνει με το ίδιο UI απο το 2007 και δεν εχει προσφέρει τίποτα καινούριο απο τότε που παρουσιάστηκε. Κάποια στιγμή ακόμα και οι “μοδάτοι” θα ξυπνήσουν και θα καταλάβουν πως δεν κάνεις reinvent το τηλέφωνο όταν παρουσιάζεις τεχνολογία που είχε η Nokia πριν 10 χρόνια, η Ericsson πριν 6, η Samsung πριν 4 και η Motorola πριν 20 και η Apple θα επιστρέψει στο ποσοστό που έχει στα PC. Στο 2,5-4% της αγοράς, εκεί που ανήκει και εκεί που ήταν πάντα. Στο κοινό της που την ακολουθεί 30 χρόνια σε καλές και κακές στιγμές και δεν την έμαθε τώρα.

Petran

@ tetra82:
Το concept video δεν είναι της Apple! Άρα δεν είναι δίκαιο να λες ότι: “Ακόμα και στα concept, η Apple κλέβει ιδέες αλλων”. Οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει ένα concept video, για οποιοδήποτε προϊόν.
Και όσο για το άλλο που λες, ότι θα πέσει στο 2,5%… (εκεί που ανήκει?). Η δικιά μου πρόβλεψη είναι, ότι όχι μόνο δεν θα πέσει, αλλά θα αυξηθεί πολύ περισσότερο το ποσοστό της τα επόμενα χρόνια, από αυτό που είναι τώρα…

Οσο για το concept video για το iPhone, είναι πράγματι εντυπωσιακό, όπως και του Mozilla Seabird! Το μεγαλύτερο εμπόδιο για να κατασκευαστεί μία τέτοια συσκευή, νομίζω είναι το ενεργειακό, δηλαδή η μπαταρία, που πρέπει να είναι υπερ-τούμπανο ή να αλλάξει τελείως η τεχνολογία που έχουμε στις σημερινές μπαταρίες…

tetra82

Petran έχεις δίκιο αλλά ίσως και εγω δεν το έθεσα σωστά. Να το γράψω αλλιώς λοιπόν. Ναι όντως το έγραψα λάθος και όντως το concept δεν είναι της Apple αλλά το video για εμένα δείχνει ακριβώς αυτό. Μια εταιρεία που εχει βασίσει την επιτυχία της σε ιδέες αλλων φαίνεται ακόμα και στα concept τρίτων όπου πρακτικά δεν μπορούν να εμπνευστούν απο την Apple (γιατί δεν δημιουργεί τίποτα) αλλά εμπνέονται απο άλλους για τα mockups μελλοντικών iPhone. Oσο για το δεύτερο ναι θεωρώ πως η Apple εκεί ανήκει και δεν το λέω με κακία. Η Apple πάντα είχε μικρά ποσοστά για πολλούς λόγους. Καμμία συνδεσημότητα με περιφεριακά, μηδενική υποστήριξη gaming κτλ κτλ. Oι μόνοι πρακτικά που έπερναν Apple μηχανήματα ήταν σχεδιαστές και όσο έκαναν επεξεργασία video και ήχου γιατί, μεταξύ αλλων, η Apple πέρασε πρώτη στα 64 bit και έκαναν ανετα επαγγελματικές εργασίες. ΟΛΟΣ ο υπόλοιπος πλανήτης είχε Windows (και ενα μέρος Linux). Mε την μόδα (και το πολύ καλό πρώτο) iPhone η Apple ανέβασε τα ποσοστά όλων των συσκευών της χωρίς όμως μετά απο την πρώτη γενιά να προσφέρει κάτι. Εδω και 5 χρόνια βλέπουμε το ιδιο iPhone, με το ίδιο software και απλά αλλάζει ο αριθμός μετά την λέξη… Συνέχεια »

ΣΠΥΡΟΣ

Καθε λιγο & λιγακι μας εχουν ζαλισει τα @ ιδια@@@@@@ με το ipone λες & δεν υπαρχει αλλο κινητο αξιολογο.

mike

@ tetra82 χωρισ το iphone θα κρατουσεσ 3310,μας εγιναν ολοι προφοιτες

tetra82

Mike χαλαρωσε με την ειρωνεία. Καταλαβαίνω πως εμαθες τα smartphones με το iPhone αλλα καποιοι απο εμας ειχαμε συσκευες με την τεχνολογια που αυτο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ 10 χρονια πριν.

Delapo

Κάλο το βιντεάκι (για χαβαλέ πάντα) αλλά μέχρις εκεί. Το γενικό συμπέρασμα είναι ένα: το iphone αρχίζει να κουράζει για πολλούς και διάφορους λόγους όπως για παράδειγμα το σχεδόν ίδιο design (καλό αλλά ίδιο), το σχεδόν ίδιο UI κλπ. Ίσως ένα καινούριο iphone με δυνατότητες όπως αυτές του βίντεο παραπάνω, κάτι θα έκανε, αλλά….. Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε συνέχεια. Ο ανταγωνισμός πλέον είναι πολύ δυνατός και η apple δείχνει σημάδια κοπωσης (βλέπε iphone5). Ναι θα συμφωνήσω, η apple άνοιξε το δρόμο για τα σημερινά smartphones, αλλά σε αυτόν τον δρόμο που η ίδια άνοιξε κάπου στη διαδρομή χάθηκε…!

Liquidsky

Βασικά ο προτζεκτορας και το πληκτρολόγιο υπαρχουν ήδη σαν εξτρα.
https://www.youtube.com/watch?v=C-i-0HfBEP0
https://www.youtube.com/watch?v=PprANK2RWdw

το θέμα ειναι ποτε θα ενσωματοθουν… Γιατι καποιοι νομιζουν οτι ολο αυτο ειναι πολυ μακρια.

Stella

Πως λένε αυτήν την εφαρμογή που έβαλε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.