iPhone 5S, το πιο δημοφιλές smartphone το πρώτο τρίμηνο του 2014

Η ABI research δημοσίευσε μια έρευνα που έχει να κάνει με τα πρώτα σε πωλήσεις smartphones παγκοσμίως για το πρώτο τρίμηνο του 2014 και το iPhone 5S 16GB καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Φυσικά από την πεντάδα δεν θα μπορούσε να λείπει και η Samsung.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι πέντε πρώτες θέσεις καταλαμβάνονται σπό συσκευές της Samsung (3) και της Apple (2).

Στην 2η, 3η και 4η θέση βρίσκονται τα Samsung Galaxy S4 16GB, Samsung Galaxy S3 16GB και Samsung Galaxy S4 LTE, αντίστοιχα. Στην 5η θέση βρίσκεται το iPhone 4S 8GB.

Σύμφωνα με την έρευνα, στο top 20 βρίσκονται συσκευές της Sony και της LG και για πρώτη φορά η Xiaomi (προφέρεται shao-mee). Αντιθέτως η Huawei βγήκε από τις top 20 – όπως και η HTC,αλλά η HTC αναμένεται να κάνει το comeback στα αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου χάρη στο HTC One M8.

Ενώ το iPhone 4S συνεχίζει να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές παγκοσμίως και πουλάει σε αναπτυσσόμενες αγορές, η Apple πειραματίζεται να το αντικαταστήσει με την έκδοση των 8GB του iPhone 5C.

iPhone 5s το πιο δημοφιλές, iPhone 5S, το πιο δημοφιλές smartphone το πρώτο τρίμηνο του 2014

iPhone 5s το πιο δημοφιλές, iPhone 5S, το πιο δημοφιλές smartphone το πρώτο τρίμηνο του 2014


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lady gaga

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ SMART PHONE 📞 δεν είναι τα Apple 🍎 ειμαι σηγουρη και τα πιο τίμια κινητά τηλέφωνα

Marinos

Και τώρα ας αρχίσουν ολοι οπως συνήθως να κράζουν την apple, γιατί δεν μπορουν να παραδεχτούν οτι τα iPhone καλώς ή κακώς αρέσουν και πουλάνε σαν τρέλα λόγω του ωραίου και απλού design άσχετα απο το μέγεθος της οθόνης και τα specs;)

lady gaga

Paidia to pio fthhna 📞 den einai ta iPhones

Theo

Φυσιολογικο γτ το 5s ειναι πιο καινουριο στην αγορα. Φυσιολογικο γτ η σαμσουνγκ την ειδε apple κι ανεβαζει στα υψη τις τιμες. Φυσιολογικο γτ η σαμσουνγκ απαξιωνει γρηγορα τις ναυαρχιδες τις με βελτιωμενες εκδοσεις τους. Φυσιολογικο, αν και μου αρεσουν τρελα τα σαμσουνγκ, η apple χρησιμοποιει ποιοτητα υλικων που κανει μπαμ απο μακρια ενω εσυ σαμσουνγκ συνεχιζεις με πλαστικο κςι ταυτοχρονα ζητας 750 ευρω. Ε καπου δεν στεκει. Υποτιθεται αφου ειδαν οτι ειδαν οτι οι πωλησεις του s4 μειωνονται, για ποιον λογο εβγαλαν ενα s5, που μπορει να ειναι οντωε αναβαθμιση απο το s4, αλλα παλι πλαστικο ρε σαμσουνγκ ; ωρες ωρες απορω με τους Κορεατες, ενω εχουν την τεχνολογια και μππρουν να φτιαξουν οτι θελουν, δεν το κανουν!!!!

Φίλιππος

@Marinos +1
Ένα απ’τα πιο ακριβά κινητά στη πρώτη θέση…Άντε να δω τώρα όλους τους Haters της Apple να λένε για πρόβατα που δεν ξέρουν από τεχνολογία και τα σχετικά! Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού…

ΥΓ. Αιώνια ερωτευμένος με HTC και sense…για να μη προλάβουν μερικοί να με αποκαλέσουν fanboy της Apple!

Alexboom

Έχω ζήσει και ζω σε 2 χώρες, Ελλάδα και Πολωνία…αυτή την πρωτιά δε την έχω δει πουθενά…1/10 γύρω μου έχουν iPhone….εκτός εαν αυτή η έρευνα αναφέρεται στις τάσεις που ΘΑ ήθελαν κάποιοι να ακολουθήσουν…

pavlos

Φυσιολογικό .ο κόσμος θέλει ποιότητα κατασκευής ευκολία χρήσης άμεσες ενημερώσεις σε οτιδήποτε πρόβλημα κλπ κλπ.Λίγο η μπαταρία να κράταγε ακόμα.

Κωστας

Ποσοι μετανιωσαν που πηραν galaxy δεν λεγεται!
απαραδεκτα κινητα πληρως!
αναμενουμε και το iphone 6 να τιναξει μια και καλη τους ανταγωνιστες!
ο κοσμος ηθελε μεγαλη οθονη στα iphone τιποτα αλλο δεν λειπει!

Alexboom

1. Ποιότητα κατασκευής…HTC
2. Ευκολία στην χρήση…Windows Phone
3. Άμεσες ενημερώσεις σε κάποιο πρόβλημα…καλύτερα μήπως να μην έχει κάποιο πρόβλημα??

Αν το iPhone κόστιζε 250ε θα ήταν ένα πολύ καλό τηλέφωνο…

Alexis

Τι λογικό ρε παιδιά. Δεν υπάρχουν καλύτερα κινητά απο Samsung και apple; Καθαρά πρώτες λόγο της τεράστιας προβατοποιησης των πελατών μιλάω κυρίως για αυτούς που αγοράζουν iPhone.

P

Ποιότητα κατασκευής HTC ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ … Ένταξη είπαμε αλλά αυτό πια … Έλεος με το κονσερβοκούτι ..

ΜΑΝΟΣ

Και οπως φαινεται, guys, και ολοκληρη την επομενη σεζον θα ειναι το πιο δημοφιλες και θα πουλησει ακομα περισσοτερο, γιατι οι φημες αποδειχτηκαν ΜΟΥΦΑ και φαινεται να εχει και παλι το ομορφο σχεδιασμο που εχουμε συνηθησει απο τα προηγουμενα iPhones. Επισης, η οθονη τους απλα δεν σπαει. Τσεκαρετε εδω: https://www.youtube.com/watch?v=5R0_FJ4r73s

Υ.Γ.: Για να σας προλαβω, δεν ειμαι Apple fanboy(εχω LG G2), αλλα της δινω τα ευσημα γιατι φαινεται οτι ενδιαφερετε το κινητο να ειναι πραγματικα ΚΑΛΟ και μεσα και εξω, μιας και το πουλαει σε ακριβη τιμη(οχι σαν κατι Samsung που πουλανε στην ιδια ακριβη τιμη ενα πλαστικο). Συγχαρητηρια απο εμενα. Πιστευω θα αξιζει να δωσει κανεις κατι παραπανω για το 6αρι. Ως τωρα μονο η LG και η Apple με εχουν πεισει οτι αξιζουν τα χρηματα τους, καθως τιμολογουν ακριβως ο,τι σου προσφερουν. Η μεν LG τις καινοτομες πατεντες της, ομορφο design και τα κορυφαια σπεκς και η δε Apple την κορυφαια ποιοτητα κατασκευης(το μεταλλο δεν ειναι φτηνο σαν το πλαστικο), το ομορφο design και τα αρκετα καλα σπεκς.

Stefanos1322

Οποίος χαίρετε με την πρωτιά τις Apple και τις Samsung απλά να δει την 3 θέση του S3 και θα καταλάβει. Μιλάμε πάντα για το 2014

Christos

@P ειπε κατι ο Alexboom που δεν ισχυει;

i love rihanna

Σορυ κοιλας αλλα και η κουτση μαρια με Samsung κυκλοφορει iphone εχουν αυτοι που απειλουν την cosmote να παν στην Vodafone και περνουμ μεγαλη επιδοτηση!

Notis

Πάρε ένα τηλέφωνο τώρα την cosmote και ζητα iphone τσαμπα αλλιώς πες της ότι θα πας στη Vodafone. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ!

ΜΑΝΟΣ

@i love rihanna, πραγματι δοκιμασε αυτο που λεει ο @Notis. Χαχαχα 😛

Konstantinos K.

Υπάρχει ακόμα κόσμος που ασχολείται με την Apple……… 😉 😛

Notis

Ναι δεν το μαθες υπάρχει ακόμα κόσμος που κάνει αυτό το έγκλημα! Για την ακρίβεια είναι αυτοί που το φέρνουν πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως το 1 τετράμηνο του 2014 😉

Someone

Προφέρεται σαόμι :O

Alexboom

ρε Νότη, με το ζόρι να μας κάνεις να πιστέψουμε οτι έχουν όλοι iPhone? Δε βλέπουμε γύρω μας????? 1/10 έχει παλίκαρε!! Δεν ξέρω κατα πόσο έγκυρη είναι αυτή η έρευνα όταν βλέπεις αποτελέσματα σαν αυτά….εκτός εαν η δημοφιλία αυτή οφείλεται όπως είπα και πιο πριν στα ΘΑ…

lavramid

Καλά είμαι ο μόνος που βλέπω ότι το δεύτερο και το τέταρτο κινητό είναι το ίδιο; Μήπως αν προσθέσουμε όλες τις εκδόσεις του s4 (καμία δεκαριά νομίζω) και όλες του 5s(δύο; Τρεις;) αλλάζουν κάπως τα νούμερα;Ε Όχι και πρώτο σε πωλήσεις και καλύτερο το κινητό με την μισή οθόνη!!
Btw είμαι φανατικός Samsung hater αλλά νομίζω ότι το άρθρο είναι σκοπίμως παραπλανητικό!
Καλημέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.