iPhone 5S και 5C, Νέες διαρροές και πληροφορίες

Συνεχίζονται οι διαρροές πληροφοριών για το επερχόμενο iPhone 5S, αλλά και το 5C. Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω και δείχνει τεστ αντοχής υλικού στις γρατσουνιές για το νέο iPhone 5C. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα του βίντεο. Αναφορικά με το iPhone 5S, έγινε η διαρροή νέων φωτογραφιών που υποτίθεται ότι δείχνουν τη συσκευή.

Αυτό που θα μπορούσε κανείς να βγάλει ως συμπέρασμα από αυτές τις φωτογραφίες είναι ότι το νέο iPhone 5S θα έχει διπλό LED flash δίπλα στην κάμερα.

iPhone, iPhone 5S και 5C, Νέες διαρροές και πληροφορίες

iPhone, iPhone 5S και 5C, Νέες διαρροές και πληροφορίες

iPhone, iPhone 5S και 5C, Νέες διαρροές και πληροφορίες

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vassilis7

Καλά, εντάξει έχει καταντήσει αηδία αυτό με τις διαρροές…

vassilis

Το βίντεο είναι FAKE!!!!!!!

machinegun

ιδιο design με το 5 γι αυτουσ που κραζανε την samsung!

Kostas Pan

@machinegun Έτσι κι αλλιώς η apple αλλάζει κάθε 2 χρόνια design! Η Samsung όμως όχι! Οπότε δίκο έχουν όλοι όσοι κράζουν 😉

Zorz

Διάφορες ανάμεσα σε 4-5S ?

Θεόδωρος

Kostas pan η Samsung έχει σχεδόν το ίδιο design από το s3 και μετά,μην τρελαθούμε τώρα είναι ίδιο το design του s2 με του s3 και με λες ότι έχει πολα
χρόνια η Samsung με το ίδιο design.Από το 2012 που κυκλοφόρησε το s3 βγήκε αυτό το design για την Samsung δηλαδή έχει έναν χρόνο

Νίκος

Ναι και από τότε έχει βγάλει 300 μοντέλα….

Gmis

φαινεται διαφορετικο το σχεδιο του 5C αλλα θα ‘ναι μαπα….

Παύλος

Δηλαδή το iphone απο το 4 και μετά δεν εχεί το ίδιο?τι επειδή μεγάλωσε η οθόνη 0.5 ιντσες και το μεγαλύτερο μέρος πίσω έγινε αλουμίνιο?δεν είναι το ίδιο δηλαδη?εμένα μου αρέσει το iphone σαν design πιο πολύ απο τη σειρά S αλλά όχι οτι η apple δεν έχει ίδιο design τόσα χρόνια!

Δημητριος

Δυστυχως βλεπω την Apple να κανει κινησεις και να μπαινει σε ξενα λημερια που μπορει να εχει οφελος τις περισσοτερες πωλησεις αλλα μακροπροθεσμα θα την βλαψει καθως και αλλαζει το image της εταιριας απο αυτο που πλασαρε παλαιοτερα αλλαζει με αποτελεσμα να την φανε οι υπολοιποι καθως ειναι “δικα τους” λημερια…!!
Αν και συμπαθω το Android (υπερικανοποιημενος κατοχος Ν4) δεν θελω την Apple να συρικνωθει καθως η ελλειψη ανταγωνισμου δεν δινει κινητρο για περεταίρω καινοτομια και αναπτυξη στο κυριαρχο OS…!! Εως τοτε… ειδωμεν…!! 🙂

Θεόδωρος

@ioannis έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά δεν νομίζω να σταματήσει ποτέ αυτό το πράγμα και ειδικά σε κάτι τέτοια άρθρα για τα iPhone.Ακόμα και εγώ που το λέω αυτό θα το κάνω και εγώ.όσον αφορά το iPhone δεν είμαι και τόσο υπέρ του δηλαδή δεν εμτυπωσηαζομαι αλλά είμαι υπέρ των iPad.

Γιωργος

Καλα θα κανει η Apple να βγαλει ενα διαφορετικο κινητο τουλαχιστον σε οτι αφορα το design μηπως και μπορει να κοντραριστει λιγο με την samsung διοτι αν βγαλει κατι ιδιο με το iphone5 τουσ βλεπω να πεινανε για τα επομενα χρονια

Gmis

μου αρεσει το σχεδιο του 5C αλλα αν ειναι πλαστικο δεν συμφερει και τοσο ….!

machinegun

Kostas Pan ιδιο desing εχουνε και τα iphone και της samsung ειδικα απο το s3 και μετα αυτη ειναι η αληθεια,λιγο μεγαλο λιγο μικρο σε ιντσες για μενα το ιδιο desing εχει!οσον αφορα για το 5c μ αρεσει που ειναι πλαστικο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.