iPhone 5se: Θα κυκλοφορήσει σε Silver, Space Gray και Bright Pink;

Το γαϊτανάκι της φημολογίας γύρω από το iPhone 5se συνεχίζεται και αυτή τη φορά έχουμε πληροφορίες, από Ιαπωνία μεριά, που κάνουν λόγω ότι το φημολογούμενο iPhone θα διατεθεί πέραν των κλασσικών αποχρώσεων,σε έντονο ροζ χρώμα όπως αυτό του iPod Touch και όχι σαν το ροζ που είχαμε δει στα iPhone 6s και 6s Plus, το οποίο “βαφτίστηκε” ροζ χρυσό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που “ανέβηκαν” στο Ιαπωνικό Mac Otakara μέσω προμηθυευτή της Apple, η εταιρεία ετοιμάζει το iPhone 5se στις γνωστές αποχρώσεις silver white, space gray και σε ροζ απόχρωση ενώ ο προμηθευτής αναφέρει πως το χρώμα της συσκευής είναι διαφορετικό από το Rose Gold των iPhone 6s και 6s Plus.

Ο ίδιος προμηθευτής, πριν την κυκλοφορία των 6s και 6s Plus, είχε αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει iPhone σε ροζ απόχρωση η οποία ήταν τελικά η Rose Gold έκδοση. Η σημερινή φημολογία, εαν βασίζεται σε πραγματικό γεγονός, κάνει αναφορά στη διαφορά του ροζ χρυσού και του έντονου ροζ, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να κάνει λάθος και να έχουμε τελικά την ίδια απόχρωση ξανά.

Φαίνεται πως η Apple θέλει να κάνει το φημολογούμενο iPhone 5se, το οποίο πηγές αναφέρουν ότι θα παρουσιαστεί στο πιθανολογούμενο press event της Apple στις 15 Μαρτίου, προσιτό σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές, δίνοντάς του έναν ακόμα πιο χαρούμενο χρωματικό τόνο.

Μένει να δούμε κατά πόσο και αν όλα αυτα θα αποδειχθούν αληθινά, διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας μέχρι να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την Apple.

iPhone 5se: Θα κυκλοφορήσει σε Silver, Space Gray και Bright Pink;, iPhone 5se: Θα κυκλοφορήσει σε Silver, Space Gray και Bright Pink;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Τυχαιο που βγηκε το νεο rose-gold σαν χρωμα απο τοτε που ανελαβε ο Tim Cook ? Τουλαχιστον βαζουν χρωμα στη ζωη μας οι κεχαριτωμενοι ….

Leo360

@NtinosMD είδες άμα είσαι “εναλλακτικός” τι καταφέρνεις? 😛

vasilist

Πιστεύω θα πουλήσει καλά το μικρό iPhone όχι τόσο όσο το 6/s αλλά υπάρχει πολύ κόσμος που θέλει ένα μικρό iPhone

Basilis

Εδω μιλάμε για τεχνολογίας που υποτίθεται μας ενώνει. Απαράδεκτα τα σχόλια σαν του “NtinosMD” και “Leo360”. Απαράδεκτο να σχολιάζεις κάποιον για την ταυτότητα του.

prankster100

@Basilis ηρεμησε ρε φιλε πλακα κανουν τα παιδια τοσο πολυ σε εθιξαν τα σχολια τους φαση ειχε πλακα καναν…. σε πειραξε αυτο που ειπαν τα παιδια αλλα δεν σε πειραξε οταν βγηκε ο προεδρος της apple και λεει γινεται gay για να ειστε ευτιχισμενοι και τα παιδια σας θα ειναι ποιο ευτιχισμενα gay μαλιστα αυτα δεν σε εθιξαν και αλλες τοσες βλακειες που ειπε…. τα desktop για τα σκουπιδια και οταν καταλαβε τι ειπε γυρισε να το διορθωσει λεγοντας εκτος της apple τα desktop αυτα ειναι κατι αλλο δεν ειναι desktop. Συνλεθετε η δηθεν θιγμενοι για το προσωπο ενος προεδρου που μονος του χανει τον σεβασμο του

Gpapa

Ωραίο το ροζάκι , ότι πρέπει για τους κατόχους iphone.

παπαροκάς tiamat

Συμφωνω με ολα τα σχολια εκτος του basilis. Χαλαρωσε λιγο μαν ,μην εισαι oλο τσιτα θα κανεις ασπρες τριχες

@papaki

Αφού βγάζεΙ πολλά χρήματα η Apple δεν έχει πουθενά πρόβλημα. Όλοι έχουν το δικαίωμα να σχολιάσουν για οτιδήποτε. Μόνο να έχουν αγάπη στον εαυτό τους και στους άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.