iPhone 6, mockups 5.5″ και 4.7″ φωτογραφίζoνται δίπλα δίπλα

Αν τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα αληθεύουν, η Apple ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία του iPhone καθώς όχι μόνο ετοιμάζεται να αυξήσει το μέγεθός του αλλά θα βγάλει 2 εκδόσεις. Η μια θα είναι 4.7 ιντσών και λογικά θα την δούμε το φθινόπωρο και λίγο αργότερα θα ακολουθήσει το 5.5 ιντσών iPhone 6.

Αν και έχουμε ακόμη πολλούς μήνες μπροστά μας μέχρι την επίσημη παρουσίαση, οι φήμες και τα leaks συνεχίζουν να έρχονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ο Sonny Dickson, ο leaker που πέρσι έγινε γνωστός από τις φωτογραφίες που διέρρευσε από τα iPhone 5s και iPhone 5c δημοσιεύει νέες φωτογραφίες από mockups των 2 μεγεθών του επερχόμενου iPhone.

Και τα δυο μοντέλα μοιάζουν να είναι εξαιρετικά λεπτά και με ολόιδιο design που θυμίζει εκείνο του iPad mini με στρογγυλεμένες άκρες. Λόγω του μεγέθους το lock key έχει μεταφερθεί δεξιά στο πλάι στο ύψος του αντίχειρα, αντί για το πάνω μέρος που το είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Στην πίσω πλευρά η Apple έχει μειώσει τις κεραίες αφήνοντας μόνο μικρές λωρίδες πλαστικού πάνω στην αλουμινένια κατασκευή ενώ όπως φαίνεται δεν θα υπάρχει ούτε dual-tone flash.

Όσο για την μπροστινή πλευρά το «μικρό» iPhone έχει αρκετά περιθώρια ενώ το 5.5 ιντσών έχει ελάχιστα bezel στο πλάι και μοιάζει να είναι αρκετά compact για το μέγεθός του.

, iPhone 6, mockups 5.5″ και 4.7″ φωτογραφίζoνται δίπλα δίπλα

, iPhone 6, mockups 5.5″ και 4.7″ φωτογραφίζoνται δίπλα δίπλα

, iPhone 6, mockups 5.5″ και 4.7″ φωτογραφίζoνται δίπλα δίπλα

, iPhone 6, mockups 5.5″ και 4.7″ φωτογραφίζoνται δίπλα δίπλα

, iPhone 6, mockups 5.5″ και 4.7″ φωτογραφίζoνται δίπλα δίπλα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos Vs

Χοντροκομμενο το 4.7, παντως οι γραμμες πισω μια χαρα ωραιες φαινονται.

Δημήτρης

Μου φαίνεται χαζό να εγκατέλειψαν το True tone για απλό Led flash.επίσης το να αυξήσουν το πλατος τόσο λίγο και να το κάνουν χειρότερο από τηλεκοντρόλ, είναι τουλάχιστον αστείο. Πιστεύω πως τόσο καιρό μας έχουν φλομώσει με fake dummies.δε μπορώ να διανοηθώ πως η εταιρεία που ρίχνει τα χρήματα που ρίχνουν όλες οι υπόλοιπες μαζί για έρευνα στο design n engineering κατέληξε να κάνει reinvent το τηλεκοντρόλ

nikos

@Δημήτρης +1

P

Πιστεύω πως το φλας θα ειναι σαν ένα τεράστιο πιξελ. Θα εχει RGB (ίσως και White) οποτε θα μπορει να πάρει εκατομμύρια αποχρώσεις , άρα θα κάνει την ίδια δουλειά σε μικρότερο μέγεθος

Sot11

Άντε πάλι με αυτα τα mockup! Αφού ειναι οτι να ναι!

nikmour

Δημήτρη η apple ξοδεύει πολύ λιγότερα χρήματα ως ποσοστό από όλες τις εταιρείες. Βέβαια η έρευνα που είχα δει έλεγε μόνο για τις Αμερικάνικες εταιρείες (ms, imb, google κτλ)

Darth

4,7 τεράστιο (στο μέγεθος του g2), to 5.5 είναι μεγαλύτερο και απ το xperia z ultra (και μολις βρικαμε οτι υπαρχουν μεγαλύτερα bezels και από αυτά της sony)

Παναγιώτης

Απο εξωτερικής απόψεως σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζα το 5 με το 6 γιατι πολυ απλα θυμίζει ενα iPod με ενα HTC!
Απο μέσα δεν ξέρω τι λεει παντως εμφανισιακα δεν με εκπλήσσει καθόλου! Το προηγούμενο σχέδιο ήταν κατι συγκεκριμένο, τωρα εγινε λιγο σαν ενα απο τα αλλα…

KAFROS

Ας αφήσουμε στην άκρη όσα έχω γράψει σε αλλά άρθρα σχετικά με σχέδια αγοραςμενα 25$ απο συγκεκριμένο site για χρήση με 3d printer και βασισμένα σε ένα concept από το mac fan.Αν αυτό το έκτρωμα σας μοιάζει ότι σχεδιάστηκε απο τους ίδιους ανθρώπους που έβγαλαν στην αγορά το Mac Pro, τότε εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα.

i love rihanna

Καλο αλλα αν τα προηγούμενα iphone αγγιζαν τα 900€ αυτα ποσα θα χουν?

P

Όσο περνάει ο καιρός αν αυτο ειναι το σχέδιο τα mockups γίνονται όλο και πιο καλά … Οι γραμμές πίσω δεν με ενοχλούν όπως στα αρχικά mockups που βλέπαμε ..
https://youtu.be/m0WcqhFbnys

nik★

Νομίζω μέχρι την ανακοίνωση του iPhone 6 θα βγάζει πολύ λίγα πράγματα για το τι ακριβώς θα είναι στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι μια τακτική για να διαμορφώσει και να βελτιώσει μέσα από την άποψη του κόσμου. Αναμονή λοιπόν!

P

Άλλο ένα βίντεο https://youtu.be/4lPW1lTO4OI

wrangler10

Τρίζουν τα κόκαλα του steve…

P

Στο παρακάτω βίντεο Φανταστείτε το με το γυαλιστερό φινιρισμα στο αλουμίνιο και αν τελικά εχει οθόνη απο ζαφείρι πως θα ειναι στα χέρια η αίσθηση .. Πραγματικό κόσμημα https://youtu.be/4lPW1lTO4OI

(Το είχα ξαναποσταρει αλλά δεν το εμφάνισε ..)

Χρήστος

οι γραμμές όσο πάνε και γίνονται πιο αχνές. Σαν να γίνεται κάτι.

Απλά μου θυμίζει πολύ macbook τη περίοδο της μετάβασης σε intel mac, τα τότε macbook σε λευκό ή μαύρο, σκέτη πλαστικούρα. Καμία σχέση δηλαδή με τα σημερινά unibody υλικά.

Βέβαια όπως λέει και το άρθρο, έχουμε ακόμη αρκετούς μήνες για τη παρουσίαση του i6. Ενθαρρυντικό 🙂

helios

Επιτέλους η Apple βάζει μυαλό…

helios

Επιτέλους η Apple βάζει μυαλό…

Erevos

Αποκλείεται το νέο iphone να μοιάζει σαν σανίδα του surfing με τόσο τεράστια περιθώρια , πιστεύω ότι είναι ψεύτικα τα mοckups.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.