iPhone 6, 5.5″ mockup συγκρίνεται με το Samsung Galaxy Note 3 [video]

Για το επερχόμενο iPhone 6 που φημολογείται ότι θα είναι στις 4.7 ίντσες έχουμε δει αρκετά dummies να συγκρίνονται με άλλες συσκευές όπως το Samsung Galaxy S5, όμως για την δεύτερη και μεγαλύτερη έκδοση των 5.5 ιντσών δεν έχουμε δει αρκετά ίσως λόγω του ότι θα το δούμε να παρουσιάζεται αργότερα.

Τα παιδιά από το TechSmartt (μέσω του AppleInsider) απέκτησαν ένα dummie του 5.5 ιντσών iPhone 6 (που προορίζεται για κατασκευαστές θηκών) και το συγκρίνουν με το Samsung Galaxy Note 3 το οποίο θα είναι και ο κύριος ανταγωνιστής του.

To 5.5 ιντσών phablet της Apple είναι λίγο πιό ψηλό από το 5.7 ιντσών Samsung Galaxy Note 3, άρα θα έχει ύψος μεγαλύτερο από 151.2mm. Αυτό προφανώς οφείλεται στα μεγάλα περιθώρια στην πάνω και κάτω πλευρά της συσκευής όπου υπάρχουν FaceTime camera, Touch ID Home και διάφοροι άλλοι αισθητήρες.

Στο video το βλέπουμε να συγκρίνεται και με το LG G3 και μαντέψτε ποιο είναι πιο μεγάλο.

, iPhone 6, 5.5″ mockup συγκρίνεται με το Samsung Galaxy Note 3 [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos Vs

Πολυ πιθανο να βγει ετσι, η εμφανιση ειναι καθαρα Apple.

Alexis

Το 5,5 είναι πραγματικά άθλιο! Δεν μπορεί να χτυπήσει το note 3 και γενικά την σειρά note γιατί δεν είναι μόνο το μέγεθος της οθόνης! Το 4,7 αν μπορούσε να έχει λίγο πιο συμμαζεμένα bezels θα ήταν πιο ωραίο! Και τέλος ναι θα το πω! Τι έγινε apple? Το 4,7 προορίζεται μόνο για μπασκετμπολίστες και το 5,5 για γορίλες;

Erevos

Που πας ρε Καραμήτρο (aka Apple) με μόλις 60% της επιφάνειας να είναι οθόνη και το υπόλοιπο άχρηστα περιθώρια? Τουλάχιστον στο Note 3 το 80% της επιφάνειας είναι η οθόνη. Βέβαια και πάλι σε σχέση με το 5S με την οθόνη της κακιάς ώρας θα είναι σίγουρα καλύτερο.

marios

Kapote i apple itan mprosta(3gs – 4 – 4s). Twra akolouthei. Apo tis othones (kai vlepw siga siga na vazei 4pirinous ipsila xronismenous) mexri kai stis allages tou logismikou tis. Ithela na perasw apo to android sto ios kai molis eida tin anavathmisi tou ios8 lew wraia… IOS8 KitKat… Oso gia tin othoni 4″ pou exei mexri kai simera… aparadekto.

marios

*apo tis othones kai tous epeksergastes

AlexanderKar

και τι τωρα προσπαθουν να μας πουν οτι το μιλαρακι ειναι μεγαλυτερο απο το note οπως ειπε και ο @Erevos το note ειναι 80% οθονη το μιλαρακι εχει 50 % πλαστικο και 50% οθονη οουουουουουουουου παμε ολοι για το μιλαρακι τι μ…..

spam

Δεν φτανει κανεις το νοτε 3

j

Καταρχάς μην λέμε για τα χαρακτηριστικά. Οταν τα windows είχαν 2 πυρήνες τότε λέγατε τι να τους κάνουμε τους 4. Οταν έβαλαν όλοι super. Έτσι και η apple βλέπει πως αφού με 2 πυρήνες τρέχει καλά ναι μεν αλλά εχει και κάποια κολληματακια είπε να βάλει 4 πυρήνες με καλή αυτονομία ώστε να φυγουν αυτά και να εχει καλύτερη μπαταρία. Επίσης όσο να αφορά το ios8 τότε που κάποια απο αυτά βγήκαν στο android λέγατε που ειναι αυτά apple. Τωρα που τα βάζει και αυτή (ίσως λιγο πιο βελτιωμένη) γκρίνιαζε ταξί. Εντάξει η apple εχει μεγάλα bezels αλλά μην ακούω για γορίλας και χαζομάρες. Είπαμε δεν εχει τόση τεράστια διάφορα. Τέλος όπως και να το κανείς το android σαν software και πιο βαρύ και όχι τόσο καλο. Η apple επένδυσε πιο πολυ στο. iOS και επειδή βλέπει πως αυτο πηγαίνει καλά το συνεχιζει

moutafis1924

@spam Συμφωνω και προσθέτω.. το iphone 10 μπορει και να ψιλοπλησιασει το Note 3

GIWRGOS

Βαρέθηκα να βλέπω αυτές τις διαρροές κάθε τρις κ λίγο ξενερα! Νομίζω ότι η Apple έχει χάσει την μπάλα κ δεν ξέρει τι να βγάλει

Nio

Τουλάχιστον για τα κινητά η Apple τρέχει και δεν φτάνει.
Θέλει κάποια αλλαγή στο design.

Giannis235

Πιστευω οτι ο κυριος ανταγωνιστης του iphone 5.5 θα ειναι το note 4 και οχι το note 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.