iPhone 6 με οθόνη 5.5 ιντσών, πληροφορίες για OIS και έκδοση 128GB

Όπως σας είπαμε και χθες που είδαμε πληροφορίες για τις τιμές των iPhone 6 στην Κίνα, η Apple φαίνεται πως δεν θα κυκλοφορήσει έκδοση με 16GB αλλά 32 GB και 64GB. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από τα κινέζικα media η Apple θα φέρει έκδοση με εσωτερική μνήμη στα 128 GB αλλά αυτό θα ισχύει μόνο για το phablet των 5.5 ιντσών. Εκτός από τη διαφορά στο μέγεθος της οθόνης των δυο εκδόσεων η χωρητικότητα θα είναι μια ακόμη διαφορά ανάμεσα στο 4.7 και 5.5 ιντσών iPhone.

Κινείται δηλαδή στα βήματα των iPads που προσφέρουν χωρητικότητα άνω των 128 GB σε αντίθεση με τα iPhones που φτάνουν μέχρι 64GB ενσωματωμένη μνήμη.

Εκτός από την χωρητικότητα, το νέο iPhone 6 με οθόνη 5.5 ιντσών λέγεται ότι θα έχει και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, πράγμα το οποίο αποτελεί σημαντικό χαρακτηριστικό για την κάμερα. Αντιθέτως, το 4.7 ιντσών iPhone δεν θα έχει OIS αλλά θα έχει αναβαθμισμένο φακό στην κάμερα.

, iPhone 6 με οθόνη 5.5 ιντσών, πληροφορίες για OIS και έκδοση 128GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Notis

Waiting ….

tiamat

την apple την βριζω απο τις 07:00 το πρωι που ξυπναω μεχρι τις 02:00 που κοιμαμαι αλλα για να λεμε του στραβου το δικιο αν δεν ειναι αυτη η οποια θα καταργησει την καταραμενη εκδοση των 16γιγα και να επεκτεινει την διαθεσιμη στα 128 για να ακολουθησουν και οι αλλοι ,κανεις αλλος δε προκειται να το κανει…

βολευονται να δινουν λιγοτερη βλεπεις….

και μη πει κανεις γατουλης οτι δε χρειαζεται και τετοια !..γιατι μπαινουμε στην εποχη του 4Κ που ενα βιντεο και μονο ειναι ικανο να σου φαει ολη την διαθεσιμη μνημη απο ενα 16giga κινητο!

P

Με 5 ώρες ύπνο , κακομούτσουνο θα ξυπνάς και για αυτό βρίζεις …

Erevos

Παντόφλα με 128 GB μνήμη πρώτη φορά ακούω , το παντόφλα αναφέρεται στο 40% της πρόσοψης που είναι άχρηστα περιθώρια.

giannis13

@tiamat
οι αλλοι δεν χρειαζονται 128 γιατι εχουν υποδοχη gia sd card ! η απλ δεν εχει !

ασε που θα ειναι πανακριβο

fotis balopitas

Να ρωτησω κατι η ναυαρχιδα της apple θα ειναι αυτο με οθονη 4.7 η αυτο με της5.5

KAFROS

@giannis13 :

-και οι άλλοι χρειάζονται περισσότερη μνήμη στο κινητό γιατί πλέον εφαρμογές δεν μπορείς να εγκαταστησεις στην sd card
-γνωρίζεις φαντάζομαι πόσο ταχύτερη ειναι η εσωτερική μνήμη απο μια εξωτερική και τι οφέλη έχει αυτό στη συνολική απόκριση ενός κινητού
-η εναλλακτική που προτείνεις για να έχεις την ίδια χωρητικότητα με ικανοποιητικές επιδόσεις απαιτεί να κυκλοφορείς με 4x32GB ή 2x64GB UHS SD card συνεχώς πάνω σου. Σου ακούγεται πρακτικό;

nikos

@giannis13 τι να την κάνεις την card slot στο android αν δεν μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές και παιχνίδια?!Αλλά ακόμη και αν γινόταν ποτέ μια κάρτα μνήμης δεν θα διαβάζεται τόσο γρήγορα όσο ένα αρχείο από τη μνήμη του κινητού.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει,πάντα είναι χρήσιμη.Παρόλα αυτά πρέπει το ορόσημο των εταιριών στα high end μοντέλα πρέπει να είναι τα 32gb!
@fotis balopitas πρόκειται για ένα phablet και ένα smartphone.Ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες,οπότε το κάθε ένα είναι ναυαρχίδα στην κατηγορία του…

Max91

Εγω αναμένω το iPhone 10 με 512gb και σε τιμη ευκαιριας 2000€
εε ναι γιατι να αγορασω μια sd των 64gb με 40€ ασε που το μηλο εχει τα καλυτερα…
παντα την καλυτερη καμερα, οθονη, αναλυση, επεξεργαστης, αυτονομια και ΠΑΝΤΑ την καλυτερη τιμη. μετα ξυπνησε.

βασιλης

Οτι και να κανει…αυτα τα μπεζελς….Ασχημο…πολυ ομως…Αντιθετος με τα laptop της.εχω macbook pro 13 retina και ειμαι υπερευχαριστημενος…Μεχρι στιγμης g2..δεν υπαρχει πιο ομορφο

Ιωάννης

Αν επιβαιβεωθεί το συγκεκριμένο στυλ που βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο στα post τότε για μένα θα είναι το μοναδικό αρνητκό των νέων iphone! Λιγη αναμονή ακόμη….
Max91 βλέπω στάζεις μέλι για το iphone.. μάλλον λόγω ηλικίας.. απλά αξιολύπητος

Nio

Αν καταργήσει το 16αρι και βάλει στην τιμή του το 32αρι ένα μεγάλο μπράβο από μένα στην Apple. Καιρός ήταν ας ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες. Και η LG το έκανε με το Optimus αλλά μετά δεν ξέρω τι έπαθε.

φανης

5.5 ιντσών iPhone να δω πως θα το δουλευεουν με ενα χερι αχαχαχαχαχααχχαχαχα

Max91

@Ιωάννης
Μια χαρα ειναι η ηλικια μου και οχι δεν ειμαι 15 αλλα 23 αντιθετα με σενα εσυ εισαι αυτος που καθεσαι και βλεπεις τα πραγματα με κριτηριο την ηλικια, εχω χρησιμοποιησει iPhone και ναι ειναι μια ακριβη αηδια και αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη… εσυ ποσο εισαι 80? μπραβο δεν εισαι αξιολυπητος ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ¨ΤΟΥ SITE??? γιατι καθεστε και “ανεχετε” ατομα που εχουν μετοχες στις εταιριες και προσβαλλουν οποιον θηξει την εταιρια του ΕΛΕΟΣ

Ιωάννης

Σιγά μην με διαγράψουν για ένα αξιολύπητος που είπα σε σένα!!!! ασε μας ρε
Επειδή κι εγώ έχω χρησιμοποιήσει iphone έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη… στο σχόλιο 9 που κάνεις, μιλάς ειρωνικά για καμερα, οθονη, αναλυση, επεξεργαστη, αυτονομια και τιμή.. εσένα να διαγράψουν!!! γιατί είτε είσαι προκατηλημένος είτε έχεις μετοχές σε άλλη εταιρία και ειρωνεύεσαι την κορυφαία!!!! Φυσικά και δεν είναι εταιρία μου ούτε έχω μετοχές! αλλά αυτή τι στιγμή παραμένει κορυφή πως να το κάνουμε δηλαδή!!!??? νομίζω ότι η άποψη σου φίλε μου πολύ κακώς είναι ειρωνική και τραγική… εξού και η άποψή μου που σε χαρακτηρίζει αξιολύπητο

Ιωάννης

Ρε συ Nio τι να πάθει η lg!! και η κάθε lg απλά δε θέλει να δώσει παραπάνω πράγματα στον καταναλωτή τα περισσότερα απο όλες αυτές τα έχει δώσει η samsung (όχι ολοκληρωμένα) και γι’ αυτό και η θέση της στην αγορά βλέπεις όμως το τελευταίο διάστημα που κάνει τσιγκουνιές πως αντιδρά ο κόσμος! Η apple όλα αυτά τα χρόνια θεωρώ πως σέβεται περισσότερο απ’ όλες τον καταναλωτή και βλέπεις ακόμη και σήμερα χωρίς τον εμπνευστή της (steve jobs) τα πάει μιά χαρά οι κινήσεις είναι σταθερές και σχεδόν πάντα σωστές…
Ρε συ φάνη δε θεωρείς ότι έχει παραγίνει αυτό με τον αντίχειρα?? Ξέρεις σαν λαος λένε ότι ξεχνάμε εύκολα αλλά στη περίπτωση iphone δε ξεχνάμε τίποτα!! ακόμη κι αν έχει κανα 2 χρόνια που παίχθηκε η συγκεκριμένη διαφήμιση!! Αμα το πάμε έτσι η φάση είναι μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα!! γιατί αν έμενε σταθερή στις ίντσες (κακά τα ψέμματα απο τις 4 και πάνω δε μπορείς μόνο με τον αντίχειρα) σχεδόν όλοι θα την ξεγράφαν, ενώ τώρα που το μεγάλωσε πάλι δε σας αρέσει..

Max91

Δεν ειπα να διαγραψουν εσενα αλλα το σχολιο σου.. και ναι αν κατσω εγω και μιλησω ασχημα για το μηλο ειναι αποψη μου και δικαιωματα να μιλησω οπως θελω και κρινω την συσκευη, δεν εκατσα να κρινω κανεναν οποτε ουτε θελω να με κρινει καποιος… και δεν θες να μαθεις τι αποψη εχω εγω τωρα για σενα που καθεσαι και σκας επειδη καποιος ξενος ειπες το μηλο “αχριστο” αλλα εχω τροπους και δεν θα κανω το Techblog μπινελογιο.

Max91

ολο και καποιος θα με κρινει? επειδη δεν βρισκω τοσο σπουδαίο το μηλο? τωρα με δουλευεις ετσι… καταρχας και μονο απο τον τροπο που μιλας δειχνεις αδυναμια επειδη πολυ απλα προσπαθεις να μου πεις να μην ισοπεδωνω τα παντα και καλα να μην ειμαι τοσο απολυτος και εισαι εσυ επειδη εσυ εισαι το ιδιο αλλα σε θετικη φαση. Τεσπα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν με κρινει ουτε εσυ ουτε αλλος και ειδικα για θεμα γουστου… δεν μπορω να κατσω να κρινω καποιον που του αρεσει η BMW ή επειδη δε του αρεσει η Mersedes επειδη η Peugeot ειναι πιο παλια εταιρια και μπλα μπλα. και ξεκολλα το μυαλο σου η apple δεν ειναι ο θεος ΟΧΙΙΙΙ k@…. η apple ειναι και αυτη μια εταιρια που περιμενει πελατες ακριβως σαν εσενα που αυτο δεν ειναι κακο επειδη το κανουν ολες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.