iPhone 6, Ανακαλύψτε από σήμερα πως θα είναι όλα τα επόμενα μοντέλα

To iPhone 5 κυκλοφόρησε την Παρασκευή και εσύ μπορείς να το δεις πρώτος από κοντά την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο 15ο Techblog Workshop της Αθήνας. To 5άρι έχει οθόνη αφής 4 ιντσών και καλύτερη κάμερα από το μοντέλο 4S, τρέχει το λειτουργικό σύστημα iOS 6 και είναι λεπτό, ελαφρύ και πιο ισχυρό. Για το iPhone 5 τα ξέρεις όλα, μάθε παρακάτω πως θα είναι όλα τα επόμενα μοντέλα iPhone.

Update: Η ιστοσελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμη.
Μάθε αναλυτικά για όλα τα μελλοντικά μοντέλα iPhone εδώ.

, iPhone 6, Ανακαλύψτε από σήμερα πως θα είναι όλα τα επόμενα μοντέλα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lambros

Χαχαχαχαχ καλό!!!

Teo

Super..αυτο μαλιστα..!

azriel84

χαχαχα καλόοο…τα benchmarks δημοσιεύστε κάποια στιγμή πέρα απ’τη πλάκα…

sammyjim

…ναι αληθεια….”Benchmarks και iPhone δεν πάνε μαζί”….γιατι μην κολησουν ψηρες?????
………i-διες και ανουσιο χιουμορ…..ανταξιο του Αντικειμενου που διακομωδει….

enes
vitalogy

Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το νοημα να ανεβαζεις οτιδηποτε χαζη πληροφορια υπαρχει εκει εξω… Αν δεν σου αρεσει το iphone απλα μην ασχολεισαι. Πραγματικα με λυπει ο ξεπεσμος αυτου του site. Θα μπορουσα να το δεχθω σαν πλακα μονο αν εκανες το ιδιο και με αλλες εταιριες αλλα προφανως δεν θες να στεναχωρησεις τα προβατα της samsung.
Αληθεια για της πρωτες συγκρισεις με αλλα κινητα το καναμε τουμπεκι? Τοσο πολυ σας πειραξε που το SIII βγηκε τριτο και καταιδρωμενο?

nikmour

vitalogy,τι έπαθες αγόρι μου.. Οι συγκρίσεις που έγιναν ήταν με ICS οι μετρήσεις με Jelly Bean αφήνουν το iphonάκι πίσω μες διαφορά.( δεν ου αρέσει το adroid το ξεκαθαρίζω). Όποιος δεν αντέχει την κριτική, και νομίζει ότι κατ’εχει την απόλυτη (smartphone) αλήθεια δεν νομίζω πως πρέπει να διαβάζει το site.

fanis

δε πειραζει….ειναι γιατι τα Iphone ειναι μαπα και δεν ασχολεισται μαζι τους 😉
ΥΓ: δεν ειμαι iphonakias αλλα τοσο θαψιμο αλλα ταυτοχρονα και τοσα event…….

azriel84

@cVlachakis
Είπα να μην αναφέρω την πρόταση “εμπειρία χρήσης” γιατί θα με τρώγανε ζωντανό 😛

@nikmour
Ποιο JB στο S3; Αυτό που θα έδινε η Sammy μέσα στο καλοκαίρι και τώρα το πήγε Οκτώβριο και αν; Άς αφήσουμε τα custom roms κατά μέρος λοιπόν…Για να είμαι ειλικρινής, εμένα μου αρκεί που η Apple είπε πως το 5 είναι 2 φορές γρηγορότερο απ’το 4S και αυτό ισχύει και με το παραπάνω. Άλλωστε, άλλες απαιτήσεις το iOS, άλλες το Android, άλλες τα Windows Phone.

Aphrodite ds

Τέλεια!apple – εγγύηση!

Koko

Ελατε τωρα,πειτε μια αληθεια,ποσοι απο σας που εχετε smartphone δεν εχετε κοψει τις αναπαντητες επειδη δεν εμεινε φραγκο απο την αγορα μιας παντοφλας η ενος hilux μηλου;δηλαδη με ενα φτηνιαρικο δε μπορεις να τραβηξεις φωτο και να παρεις τηλ! Αλλα ξεχασα ολοι σας ειστε δημιουργικοι οπως λενε τα σποτακια της sammy και της μηλοπιτας.Ε ρε Rambo που σας χρειαζεται.

azriel84

Και με ένα Zastava μπορείς να πας Αθήνα-Θεσσαλονίκη αλλά η Mercedes έχει άλλη χάρη…είτε η Mercedes λέγεται Apple ή Samsung/HTC/Nokia κτλ…και προφανώς αν κάποιος έχει τόσα λεφτά να δώσει για high end smartphone, παίρνει και κάποιο πρόγραμμα με πακέτο δεδομένων ή τουλάχιστον έχει λεφτά για κάρτες.

Αν τώρα ανήκει στην κατηγορία που προανέφερες, όχι Rambo, ολόκληρη η τετραλογία Rambo του χρειάζεται 😛

Demis

@azriel84 δυστυχώς θα την χρειαστούμε την τετραλογία…… ξέρω ένα κάρο κόσμο που έδωσε τα τελευταία λεφτά για να πάρει κάποιο ακριβό smartphone………. (όπως και αρκετοί γνωστοί μου……. και τώρα ούτε κάρτα να με πάρουν τηλ δε έχουν και κανουν αναπάντητες…..)

Λευτέρης

Κατα τ αλλα δεν ασχολεισται με το iphone γιατι ειναι της πλακας… να σας πω γιατι ολοι κοροιδευουν το iphone και οχι s3… γιατι το iphone ειναι το καλυτερο και κανεις samsung fanboy δεν προκειται να το παραδεχτει αυτο… για το s3 καμια κοροιδια που ουτε καν μπορει να χωρεσει στην τσεπη σου και στο μονο που χρησιμευει να το φορας για παντοφλα…

JohnWave

lol ! Πολύ έξυπνη η διακωμώδιση της τηλεκοντρόλ οθόνης του iphone 5 :p Πάντως κι έτσι να είναι τα επόμενα μοντέλα πάλι θα τα αγοράσουν οι φανατισμένοι Αμερικανοί :p

Όσο για τα benchmarks όλα τα κινητά θα υποκλιθούν σε λίγο καιρό μπροστά στις επιδόσεις του θεϊκού LG Optimus G! Δείτε συγκριτικά benchmarks : https://www.gsmarena.com/lg_optimus_g-review-818p5.php

Αποστόλης

Μέχρι το iPhone 61 έφτασα… γιατί μέχρι τότε θα ζω… οπότε δεν με ενδιαφέρει το 62… 😛 Ρε παιδιά μη τρελαίνεστε κάποιοι… το iPhone είναι κινητάρα οπως και το DGS3. Ασχετα αν έχω SGS 3, προσωπικα αναλύω τι μου αρέσει και τι όχι και στα 2 Πλακίτσα κανουμε να περνάμε ωραία. Και εγώ το iPad μου δεν το αλλάζω με τίποτα. Μην έχουμε παρωπίδες. Όλοι αγαπάμε την τεχνολογία και αφού το ξέρετε… σε λίγους μήνες και τα 2 αυτά κινητά θα είναι παλιά και με λιγότερες δυνατότητες από αυτά που θα βγουν. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ λοιπόν. Να σας πω τι βλακεία ανακάλυψα στο SGS3 μου πάθετε πλάκα. Ξέρετε τι δεν έχει? Τον ΨΗΦΙΑΚΟ τόνο στα πλήκτρα του τηλεφώνου. Βγάζει μόνο ηχο μπουρμπουλήθρες ή τίποτα. Όταν λοιπόν πήρα τηλ την εταιρεία μου και έπρεπε να πατήσω το 2 για να μιλήσω με το συγκεκριμένο τμήμα… δεν γινόταν τίποτα. Φυσικά όμως εδώ μιλάμε για το ελεύθερο Android …όπου για μια ακόμη φοράτο αγάπησα περισσότερο. Δεκάδες οι εφαρμογές (και καλυτερες και πιο ευχρηστες απο οτιδηποτε εχω δει) με πληκτρολόγια customizable στα πάντα… και free παρακαλώ. Και μιλάμε τώρα για ΤΗΝ high end συσκευή. Μη ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ λοιπόν για λάθη ή παραλειψεις στους χάρτες. Εδώ ολόκληρες… Συνέχεια »

manos

Παιδιά για κινητά δε πρέπει να τσακωνόμαστε,ο καθένας κάνει την επιλογή του,απλά τα πράγματα.Είχα iphone 4 το πούλησα γιατί περίμενα το 5..και με ψιλοαπογοήτευσε.και πήρα το s3.Δε θα πρέπει να είστε κολλημένοι σε μία εταιρία.Εγώ παίρνω ότι θεορώ καλύτερο.Ακούστε τώρα απο έναν αμερόλυπτο τα θετικά και τα αρνητικά. 1)Τα iphone είναι κινητάρες γιατί μετέφεραν τη νέα εποχή εύκολα και στον απλό χρήστη.Τα αντρόντ πιο δύσκολα στη χρήση με άπειρες όμως παραπάνω λειτουργίες τις οποίες πρέπει να σου αρέσει και να ασχοληθείς! 2) Τα iphone έχουν αρκετά μειονέκτημα….όπως, bluetooth,radio,δε δέχονται κάρτα μνήμης,δε βγαίνει η μπαταρία,κλειδωμένο λειτουργικό κλπ. Εγώ που έχουν περάσει και οι δύο εταιρίες απο τα χέρια μου με τον κολοσσό τώρα το s3….το οποίο μόνο καφέ δε φτιάχνει είναι οι εξής. Τα χρώματα που βγάζουν τα samsung είναι ασύγκριτα. Την ταχύτητα δε θα τη σχολιάσω διότι δε θα είναι δίκαιο καθότι είναι τετραπύρηνο και είναι ΣΦΑΙΡΑ. Η διαφορά την οποία έχω εντοπίσει είναι ότι το σύστημα αφής της apple είναι ελάχιστα πιο άμεσο απο του samsung.Αυτό όμως μπορεί να το καταλάβει μόνο ένας που είχε iphone. Σίγουρα και το 5άρι θα είναι κινητάρα. Σας παρέθεσα τις εντυπώσεις μου και σας πληροφωρώ ότι το s3 χωράει ΑΝΕΤΑ σε τσέπη.Απο κεί… Συνέχεια »

Stavros

Kosta,

to link sto “Μάθε αναλυτικά για όλα τα μελλοντικά μοντέλα iPhone εδώ.” einai malware!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

Η Apple θα αποζημιώσει με έως 150 δολ. κατόχους iPhone στον Καναδά για επιβράδυνση της απόδοσης

Η Apple πρόκειται να πληρώσει έως και 14,4 εκατομμύρια δολάρια Καναδά σε επιλέξιμα μέλη μιας ομαδικής αγωγής.

Business Apple Apple iPhone 6 Apple iPhone 6s

Με νέο πρόστιμο ύψους 180 εκατ. ευρώ απειλείται η Apple για το “batterygate” των iPhone 6

Νέα προβλήματα για την Apple, καθώς η εταιρεία απειλείται με νέο πρόστιμο ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ για το “batterygate” των παλαιότερων iPhone.

Smartphones Apple Apple iPhone 6 Apple iPhone 6s

Apple: Αποζημιώνει όσους αντιμετώπιζαν πρόβλημα επιδόσεων στα iPhone

Η Apple συμφώνησε να πληρώσει 500 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής για την υπόθεση του Batterygate που αφορούσε πολλά iPhone.

Smartphones featured iPhone 5S iPhone 6

iPhone 6, 6 Plus και 5s: Αναβαθμίζονται σε iOS 12.4.4

Το iPhone 5s παίρνει μία ακόμη ενημέρωση λογισμικού, έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Τα παλαιότερα iPad θα παραμείνουν με το βασικό iOS.