iPhone 6, αυτό είναι το πρώτο video review;

Ένα 24ωρο έμεινε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του iPhone 6 το οποίο θα το δούμε την Τρίτη το απόγευμα να το κρατά στα χέρια του ο Tim Cook. Όμως όπως είναι αναμενόμενο οι διαρροές συνεχίζουν να υπάρχουν. Μετά τις φωτογραφίες μικρά βιντεάκια από αυτό που λέγεται ότι είναι το πραγματικό iPhone 6, τώρα βλέπουμε το πρώτο video review της συσκευής.

Ο leaker ισχυρίζεται ότι είναι το πραγματικό iPhone 6 το οποίο είναι πολύ πιο γρήγορο από το iPhone 5s και ελαφρύ. Επίσης, στο χέρι δεν δίνει την αίσθηση μιας πολύ μεγάλης συσκευής και είναι αρκετά άνετο στο κράτημα.

Εμείς να πούμε ότι αύριο περιμένουμε να ανακοινωθούν 2 εκδόσεις του iPhone 6, μια με 4.7 και μια με 5.5 ιντσών οθόνη. Πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για τα leaks που κυκλοφορούν και περιμένουμε να δούμε τι έχει να μας δείξει τελικά η Apple στις 9 Σεπτεμβρίου.

iphone 6, iPhone 6, αυτό είναι το πρώτο video review;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Είναι πύραυλος θα το αγοράσω δίχως δεύτερη σκέψη. Εχω ούτως η άλλως και 4 χρόνια να αγοράσω τηλέφωνο.

iSheeps

κι επειδή έχεις να αγοράσεις 4 χρόνια “τηλέφωνο” σου ήρθε τώρα η ανάγκη? χαχαχ

Dimitrinho

Αντε μια μερα ακομη για το παρτυ που θα γινει

antonis

σιγουρα οι διαροες που βλεπουμε δεν ειναι το κανονικο! ωστοσο τον κανονικο, ετσι θα ειναι! μερχι τωρα απο iphone μεχρι galaxy κτλ οτι εχουμε δει μετα, επιβεβαιωνετε!! προσωπικα, δεν μαρεσει σε εμφανιση το 6.. γουστα ειναι βεβαια αλλα.. και ο jobs θα βριζει εκει πανω.. και τεραστια bezels ρε παιδια ελεος.. εχουν καλυτερη τεχνογνωσια οι κινεζοι μεσαιας κατηγοριας απο την apple? μην βιαστει να πει κανεις κατι, προχωραει η τεχνολογια και εφοσον χρυσοπληρωνουμε κατι απαιτουμε το καλυτερο…

VasiliS4mini

ουααου τελειο κινητό τρελάθηκα! Θα πάω να αγοράσω το Note 4 για να κάνω τις δουλειές μου και το iphone 6 για δεύτερο για να μιλάω μόνο.

Georgos

@iSheeps
Ακόμη ξεχρεώνει το iphone 3GS που είχε αγοράσει με 48 άτοκες. Τώρα επόμενο κινητό το 2018 μόλις τελειώσουν οι νέες δόσεις.

mpampis13

@vasilis4mini πάρε και ένα LG g3 για φωτογραφίες μόνο και ένα HTC one m8 για να ακούς μουσική και ένα Samsung galaxy s5 όταν βρέχει γιατί είναι αδιάβροχο

nasouridis

Και για όσους δεν ξέρουν κινέζικα |ο| , υπάρχει το ίδιο video με μετάφραση στα αγγλικά…
https://www.youtube.com/watch?v=O6fNBIRgg18&feature=youtu.be

VasiliS4mini

@mpampis13 χαχα κατάλαβες οτι έχω λεφτά για πέταμα ε? Εντάξει αν εξαιρέσεις το Note 4 ολα τα αλλα είναι λεφτά για πέταμα.

P

Και εγώ έχω 4 χρόνια να αλλάξω τηλ γιατί τα iPhone λειτουργούν και μετά από 4 χρόνια … Εσείς να τα βλέπετε που αγοράζετε ότι spects σας φουμαρουν κάθε 2 μήνες .. Στο τέλος εσείς είστε τα βόδια και όχι πρόβατα γιατί αν κανείς τον λογαριασμό έχετε ξοδέψει τα διπλάσια από όσο κοστίζει ενα iPhone ..,

Givrgow

Πιο αργη ναυαρχιδα με λαγκ δεν υπαρχει απο το νοτε4 καλυτερα ενα μοτοg…

VasiliS4mini

@P Και εγω έχω το Samsung Galaxy S και αν θες μπορώ να σου δείξω σε καμία συγκέντρωση πόσο απροβλημάτιστα δουλεύει. Αν αλλάζει κάποιος κινητό με Android είναι επειδή έχει επιλογή να το κάνει. Είπαμε τα iphone φοράνε κλειστό λειτουργικό και γιαυτό δεν έχουν ψεγάδια. Αν το Android ήταν κλειστό OS θα έκαναν το 1/10 απο αυτα που κάνει και θα δούλευε και αυτο απροβλημάτιστα. Τώρα το περι προβάτων έχει λογική. Σκέψου ποιος είναι πρόβατο? αυτός που έχει επιλογές ή αυτός που του επιβάλουν επιλογές?

VasiliS4mini

@Givrgow σε παρακαλώ θα ήθελα να μου δείξεις το Note 4 που έχεις στα χέρια σου και βλέπεις το lag. Πραγματικά με ενδιαφέρει αν είναι να μην προβώ στην αγορά του. Γιατι στο Youtube οι άτιμοι τα κρύβουν τα lags.

kwstascifi

@P
Ανοησίες. Η Apple κατέστρεψε τα παλιότερα iPhones με “τις αναβαθμίσεις της” σε σημείο να έχουν γίνει άχρηστα. Επίσης ενδιαφέρον, το Nexus S του 2010 που χτύπησα, λειτουργεί άψογα, και τρέχει και την τελευταία έκδοση του Android.
Τώρα το ποιος είναι το πρόβατο και το βόδι, well, πιθανότατα να το δεις γυρνώντας στο μαντρί σου.

akis

λίγες ώρες μείνανε για να δείτε πως όσα έχετε δει μέχρι τώρα είναι ένας κλώνος iphone 6 😉

tve

@iSheeps
Καταλαβαμε οτι γραφεις κατι αποκλειστικα για να κραξεις την apple. Ενταξει το ξαναειπαμε, οι apple haters εχετε καταντησει χειροτεροι απο τα fanboys. Τουλαχιστον κραξε με λιγο ποιο διακριτικο ονομα.. μα iSheeps???????

iSheeps2

Μόνο Note 4. Όλα τα άλλα είναι πατάτες.

Chris

Μαγκες το android έτσι ηταν πάντα σαν φτιαγμένο γιαπωνέζικο αυτοκίνητο κάγκουρα που είναι 2000 άλογα αλλα τρώει σκόνη απο μια ferrari η posche των 550 ιππων. Μείνατε στα specs και γίνατε χειρότερα πρόβατα απο τους iphone users.Έχετε 8 πυρήνες άλλους τόσους για γραφικά και στο τέλος ένα windows phone των 200 ευρώ δουλεύει καλύτερα. Το παίζεται και γνώστες και όλας ενω είστε τα μεγαλύτερα θύματα της qualcomm και όποιας άλλης. Σοβαρά λειτουργικά είναι μόνο ios kai wp και άμα φτιάξει το store μόνο windows μπάς και βάλει φρένο στις τιμές η apple.

P

VasiliS4mini … Ποιο κινητό έχεις τώρα ; Έχεις το note 3 ?

Chris

Και επειδή βλέπω κόσμο που λέει πολλά για την καινούρια πατάτα της samsung. Ας δούν πως το νέο θηρίο υπερτέρας με τον 805 που τον περιμένατε σαν θεό εδω μέσα. Σε συγκριτικό του phonearena τρώει σκόνη σε θέμα ταχύτητας απο το G3 του 801.

Xristos

VasiliS4mini : το note 4 μπορεί να εχει πολλές δυνατότητες αλλα δεν ειναι κινητό, ειναι φοβερά δύσχρηστο να το χρησιμοποιείς εξω απο το σπιτι ή εν κίνηση , το ίδιο φυσικά ισχύει και για το G3.
@Georgos: δηλαδή κάθε πότε πρεπει να αγοράζουμε κινητό κάθε 6 μήνες ; Ρητορικό ειναι βέβαια το ερώτημα , δεν περιμένω απάντηση απο καποιον που χαρακτηρίζει τους άλλους πρόβατα γιατι δεν αγοράζουν κάθε χρόνο νέο κινητό !!!

p_hater

@P Πραγματικά πιο μεγάλο πρόβατο απο εσένα δεν υπάρχει. Παντού να τρέξεις να υποστηρίξης την apple!!!

stef

Chris είσαι πιο άκυρος και από την ακυρότητα…

νικος

Και πυρηνικα να βαλει μεσα το note παλι θα ξεφτιληστει απο οποιοδηποτε κινητο στη βελτιστοποιηση λογισμικου βλεπε phone arena τεστ…
Α ξεχασα αυτο ειναι για δουλεια για τηλ θα παρω ενα μοτορολα..

vasilis

αφού κάνω μια χαρά τις δουλειές μου με iPhone γιατι σώνει και ντε να πάω σε android? τότε θα χαρακτηρίζομαι άνθρωπος ξύπνιος και της τεχνολογίας , ενώ τωρα ειμαι πρόβατο και Μ…….ας; ρε άντε μαζευτειτε ορισμένοι εδώ μεσα….το έχετε κανει το android θρησκεία και οποίος ειναι απέναντι τον χλευαζετε! είστε για γέλια και φοβερά ανωριμοι τελικά. Και οποίος αμφισβητεί ότι το iPhone ΔΕΝ το εχω ούτε για μόστρα ούτε για να μπαίνω μόνο στο FB να εχει τα Α……..δια να μου απαντήσει και να του δώσω email με τα όσα κάνω καθημερινά και ειναι πλήρως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. Δεν λέω φυσικά ότι αυτα δεν θα τα έκανα και με android…αλλα επειδή ήμουν και χρήστης android σε πολυ καλή συσκευή, λέω απλά ότι στο iPhone εξυπηρετουμαι πιο γρήγορα, με ασφάλεια, σε ομορφότερο περιβάλλον χρήσης . επίσης η συνέργεια κινητού-ταμπέλας-mac ειναι κάτι που δεν το εχει το android….πχ το iPad μου και το iPhone μου ειναι δίδυμα…ειναι αφήνω το κινητό , πιάνω την ταμπλετα εκεί που άφησα το κινητό…στις ίδιες λειτουργίες…αλληλένδετα μεταξύ τους…και αλλα πολλά φυσικά…. Τωρα γιατι εμένα και πολλούς άλλους ios χρήστες μας κοπανατε και μας βρίζετε καθημερινά σε όλα τα άρθρα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Γούστο μου καπέλο μου εαν… Συνέχεια »

Λεωνίδας

akis επειδή ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει ανέβασε φωτό με το πραγματικό iphone6 αν θες.Ναι, μπορεί να είναι αυτό, μπορεί και να μην είναι. Αν είναι όμως κλώνος αυτό που παρουσιάζεται, δεν αλλάζει το ότι δεν είναι έτσι. Εγώ πιστεύω αυτό είναι…Γιατί οι κινέζοι εξωτερικά τουλάχιστον είναι καλοί και στους κλώνους.

steve86

Ρε είναι αυτός λόγος για να τσακωνόμαστε? Ο κάθε ένας παίρνει αυτό που γουστάρει και για τους λόγους που το γουστάρει… Και οι άλλοι θα του την πουν Γιατί έδωσε πολλά λεφτά για ένα iPhone η Γιατί πήρε android που έχει εκείνο και το αλλο… Έλεος ρε παιδιά κανένα δεν είναι πρόβατο Γιατί ο κάθε ένα θέλει αυτό που του αρέσει και τον καλύπτει.. ΜΗΝ ΕΊΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΊ!! Όλοι πια νομίζουν ότι κινητό έχουν είναι το καλύτερο…

P

Φορατε μια μάσκα με ενα ψευδόνυμο και βγάζετε τη χολή σας … Τσοκαρίες

Βασίλης

Akis μας δουλεύεις κανονικα!

Chris

¨Ετσι stef να μην έχεις να πείς κάτι απλά να χαρακτηρίζεις χωρίς επιχειρήματα. Φαίνεται πόσο κομπλεξικοί είστε ορισμένοι εδω μέσα.

Georgos

@Chris
Θα κάνουμε έρανο να σου πάρουμε νέο κινητό , είναι κρίμα να στραβωθείς με τα 854×480 pixels , να βάζεις κάρβουνο στον snapdragon 400 και να ταλαιπωρείσαι να τρέχεις όλες τις beta και developers edition γιατί το αποτυχημένο λειτουργικό που έχεις στο κινητό σου δεν έχει apps.Τουλάχιστον σύντομα θα καταργηθεί τελείως και θα τελειώσει το μαρτύριο σου.

nasouridis

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί κάποιοι να θεωρούν το note 4 μάπα.’Αλλο να μην είναι του στυλ σου ή του γούστου σου και άλλο να κράζεις χωρίς ή με φανταστικά επιχειρήματα.Εκεί που θα συμφωνήσω και πραγματικά μου προκαλεί απορία , είναι το γεγονος οτι το note 4 σε καποια benchmarks όντως υστερεί σε σχέση με Z2 , G3 ή Μ8 παρά τον “super” 805…

OK

παιδια μην σκατε γιατιτ ο νοτε 4 ειναι ποιο πισω γιατι δεν ειναι το τελικο το γραφουν ειναι το ντεμο που δεν εχει περαστει καν μεσα ο σναπ(ολοκληρος) περιμεντε να βγουν τα οριτζιναλ τεστ οσο για το νοτε 4 δεν εχει ανταγωνισμο ειδικα αυτο που θα παρουσιασουν τον οκτωμβριο οπως δηλωσε η σαμσουνγκ τον exynos 64 bit και απο τι το κοβω και μια εκδοση 4 gb ram. οποτε υπομονη τα τεστ αυτα το γραφουν απο κατω τουλαχιστον το αρενα οτι ειναι μη επισημα ΟΥΕΙΤ

fotis balopitas

Ενω εσεις που αγοραζεται android δεν τα παιρνετε με δοσεις

Chris

¨οχι φίλε μου τα αγοράζουνε μετά απο 6 μήνεις που έχει πέσει η αξία τους -60 % γιατί είναι τόσο καλά προιόντα. Σε λίγο sony samsung και λοιπά θα τα δίνουνε σε λαικές.

Λεωνίδας

Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο…Είναι πολύ αστείο να μαλώνετε για το ποιο λειτουργικό και ποιο κινητό είναι καλύτερο! Εκτός αν είστε 12 χρονών!!! Είναι site τεχνολογίας και οφείλουμε να σχολιάζουμε με επιχειρήματα τα νέα κινητά, gadgets και να λέμε την άποψή μας…Mερικοί φανατίζεστε λες και σας έχουν πληρώσει κιόλας! Τσακωμούς για πολιτικά έχω ακούσει…για κινητά όμως όχι! Σε λίγο θα δώσετε και ραντεβού σε κάποια πλατεία να παίξετε και ξύλο!!

9gag

@akis

μας το εχεις πει ηδη πως εχεις μια αληθινη κοπια του iphone6… ανεβασε μια φωτο με σημερινη ημερομηνια για να δουμε τι μαγκας εισαι…
ως τοτε….απλα μην κανεις τετοιου ειδους comment!

ps και μην αρχισεις τα “και ποιος εισαι εσυ που θα μου πει τι comment να κανω” και αλλες τετοιες μπαρουφες…γιατι ετσι αντι για να ανεβασεις την φωτο αποφευγεις το θεμα!

Agnostos13

@vasilis:

Ase vasili den 3ereis esy. PREPEI na pareis android gia:
-na pernas olh sou thn mera paizontas me to customization, allazontas xrwmata kai grammatoseires sto ui!
-na trexeis 15 widget gia na enhmerwnesai amesa gia tis nees tainies pou 8a vgoun stous kinhmatografous, ta like sou sto twitter kai tis nees syntages tou akh petretzikh!
-na mporeis na xrhsimopoieis to 90% tou 8-pyrinou epe3ergasth sou kai ths 4-aras ram s gia na mhn kolaei to logismiko (ta vgazei ta lefta tou)!
-na zeis me to risko gia to an 8a prolaveis n kaneis to backup h 8a fas kanenan io pou 8a sta diagrapsei ola(sthn kalyterh)!
-na trexeis olo kamari ta benchmark test giati 8a eisai sigouros oti ta benchmark booster den 8a se egkataleipsoun thn krisimh stigmh!
-na niw8eis ligo stelexos ths google mias kai ta stoixeia pou exeis sthn syskeuh sou exeis symfwnhsei(apodexomenos tous orous xrhshs tou android) na ta xrhsimopoiei apo koinou kai h sygkekrimenh etairia! (isws etsi na e3hgeitai o fanatismos twn androidakhdwn)
😉

Μιχάλης

@Agnostos13 Αυτό με τον Πετρετζίκη έγραψε!!!! χαχαχαχαχαχα!!!! κλαίω!!!

mike

παντως στο σκρουτζ εχει φωτο και αναλυτικα ολα τα χαρακτηριστικα του iphone 6 τοσο στις 4,7 οσο και στις 5,5 .Μαλιστα στο iphone με τις 5,5 ιντσες οθονη, αυτο που ειδα, αναφερει 2gb ραμ. Αν θελετε το τσεκαρετε και μονοι σας.

tiamat

Καλά απορώ πως ασχολείστε ακομα με μια συσκευή που είναι σε όλους τους επιμερους τεχνολογικους τομείς πίσω μια 4 ετία τουλάχιστον!

ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ 4 ΕΤΙΑ!
.Αυτό και αν είναι LAG!!!!

mike

Το ξαναειδα και λεει οτι και τα δυο εχουν την ιδια πυκνοτητα σε pixels, τα οδια mp στην καμερα (10mp) και την ιδια ραμ δηλαδη 2 gb.

Dimitris

Δεν ξερω τι λεει ο akis αλλά ειναι λίγο περισσότερο απο σιγουρο, πως στο video βλέπουμε μια ΚΑΚΗ κοπια του iphone 6 με λειτουργικό Android που εχει σκιν/θεμα ios. Κλασικά κινεζιλίκια που πουλάν σε ασχετους συσκευες υποτιθετε κλεμενες iphone5 -5s σε πολύ καλή τιμη.

P

@OK δηλαδή μέσα σε 2 μήνες για άλλη μια φορά θα ακυρώσει αυτό που έβγαλε πριν και θα βάλει πάλι μερικά spects…

Για 64bit γιατί δεν έβγαλε ακόμα ; Κάτι άλλο που κανείς δεν απαντά, Lenovo HTC huawei και δεν ξέρω ποιες ακόμα βγάλανε 64bit με 2G RAM … Κανείς σας δεν το σχολίασε .. Άρα δεν ειναι θέμα marketing ? άρα τζάμπα μας τα κάνατε καρουμπαλα 1 χρόνο τώρα …

vasilis

Ρε παιδιά έλεος με αυτές τις κόντρες με samsung kai iphone και οτιδήποτε άλλο!Υποτίθεται ότι το techblog είναι για να συζητάμε και να μαθαίνουμε τα τεχνολογικά νέα και όχι για να βριζόμαστε πρόβατα βόδια κλπ.

Giannhswtf

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι το εξής!! Έχω ένα iPhone 5 και ένα Galaxy S4 και τα πραγματα είναι απλά! Ξέρω πολλα άτομα που διαλεγουν iPhone λογω status symbol και ετσι ειναι! Πηγα για καφε και τα ειχα και τα 2 στο τραπεζι και 2 γκομενες ηρθαν και με ρωτησαν για το iPhone και το S4 το κλασαν 😛 αρα λοιπον…. Η apple εχει χτισει φημη! Σαν λειτουργιες ομως παιδια περα του “επαγγελματικου τομεα” <5-6% απο ολους τους χρηστες iPhone τουλαχιστον στην Ελλαδα ολοι το παιρνουν για το φαινεσθαι!! Γιατι αυτα που εχει ενα καλο android ουτε στα ονειρα του δε τα βλεπει το iOS-WP! Οσοι λετε για LAG να σας θυμισω πως το android ειναι ενα λειτουργικο που τρεχει KAI σε κινητα οχι μονο εκει σαν το iphone και ναι ειναι βαρυ! Οταν ανοιγω την καμερα και το S4 εχει 100 διαφορετικεσ επιλογες και το iPhone μονο το πληκτρο ληψης…. Oταν στο S4 στη μουσικη εχει το adapt sound οταν στις φωτογραφιες μπορεις να κανεις επεξεργασια ! Οταν γενικα μπορεις να παραμετροποιησεις και τη πιο μικρη λεπτομερια και γενικα η φιλοσοφια του να μπορεις να κανεις οσα περισσοτερα γινεται και να ειναι συμβατο με τα ΠΑΝΤΑ!! Ναι… Συνέχεια »

bith

Lg G2 παιδια κ τα μυαλα στα καγκελα.

Θοδωρής

Το ζητούμενο είναι να γεμίσει για μια ακόμα φορά το ταμείο της Apple και να είστε σίγουροι ότι θα γεμίσει.
Πάντως ασχέτως αν μας αρέσει ή όχι το iPhone και το λειτουργικό του (εγώ έχω τηλέφωνα και στα τρία λειτουργικά) ο ντόρος που γίνεται όταν είναι να σκάσει μύτη το νέο μοντέλο είναι τεράστιος και αυτό λέει πολλά και για το μάρκετινγκ της Apple αλλά και για το προϊόν αυτό καθαυτό.

stelios

Τι καλα που θα το εχω σε λιγο στα χερια μου ,καλα εκανα και πηρα το goophone i6 καμμια διαφορα απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα το iphone 6 σε σχεδιασμο για να δωσω την 800 για το κανονικο

paleouras

Χρήστης του μήλου από το 92. Απο υπολογιστές, κινητά, γκάτζετς κλπ.
Το μήλο σιγοσβήνει μετά τον Τζομπς. Ήδη έχει κρεμάσει όλους εμας τους επαγγελματίες γραφίστες-μουσικούς-βίντεο κλπ. Τα προιόντα της πλεον είναι ξεκάθαρα στοχευμένα στο i-σύστημα. Πουλάμε τραγουδάκια, εφαρμογούλες και κερδίσουμε σε μια μέρα όσο η σάμσουνγκ και οι λοιποί σε μερικούς μήνες. Στόχος η ξανθιά και το ποζάρισμα. ΜΟΝΟ παλιοί χρήστες των προιοντων του μήλου μπορούν να καταλάβουν την κατάντια του χάρντγουερ αλλά και του σοφτγουερ πλεον.
Απλά απογοήτευση. Σιγά σιγά γυρνάμε στα πισι που κερδίζουν έδαφος και εγώ προσωπικά σε LG και όχι σάμσουνγκ. Αυτή έχει χάσει τη μπάλα και νιώθω μεγάλο κορόιδο να το πληρώνω και σε χρόνο μηδέν να χάνει το 60% της τιμής του.
Κρίμα πάντως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.