iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Τιμή στα ευρωπαϊκά καταστήματα

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα κυκλοφορήσουν στις 19 Σεπτεμβρίου στις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες και ήδη από σήμερα ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες. Από την Γερμανία γινόμαστε μάρτυρες της τιμής λιανικής των νέων iPhone 6 και συγκεκριμένα μέσα από τον μεγάλο retailer Saturn.

iPhone 6
16GB – 699 ευρώ
64GB – 799 ευρώ
128GB – 899 ευρώ

iPhone 6 Plus
16GB – 799 ευρώ
64GB – 899 ευρώ
128GB – 999 ευρώ

Στην Ελλάδα τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus αναμένονται λογικά μέσα στον Οκτώβριο σε τιμές που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί.

iPhone 6 και iPhone 6 Plus τιμή, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Τιμή στα ευρωπαϊκά καταστήματα

Kudos to Manos

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

101 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανος

Με ενα χιλιαρικο παιρνω Oneplus One με ιδια χαρακτηριστικα και κανα PS4 και περισσευουν και λεφτα… Και θελουν να δωσω τα λεφτα μου για μηλα? Γελαω…

djs

@Θανος
Ε τότε μην τα δίνεις…
Εγώ να δεις πως γελάω με το σχόλιο σου!
Μη χειρότερα…

Than

Όντως τα λεφτά είναι πολλά, όντως τα χαρακτηριστικά του δεν είναι καλύτερα από κάποια άλλα smartphone. Αλλά αυτό είναι iPhone και μετράνε πολύ οι λεπτομέρειες που έχει εσωτερικά, εξωτερικά τα θέματα υποστήριξης της Apple. Είναι όλα προσεγμένα από οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Το design της κάθε συσκευής είναι και ήταν πάντα καλύτερο και πιο μπροστά από άλλους κατασκευαστές!!!

Noulis

@Than Troll-άρεις ,έτσι;;;

Αλέξανδρος

Καλά είναι δυνατόν να θέλουν 700€ και να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με πέρσι και ειδικά το 1gb ram μου καρφώθηκε στο μυαλό αφού δεν το πίστευα και μπήκα στο gsmarena, πραγματικά είναι να απορείς…. Μπράβο σ’αυτούς που θα το αγοράσουν (και μιλάω στους συνειδητοποιημένους αγοραστές και όχι εκείνους που το παίρνουν για το τραπέζι).

Τέλης Μπατακης

@Than
Όντως τόσο προσεγμένο design δεν έχω ξαναδεί , ειδικά τα bezels είναι τόσο μικρά που βάζουν τα γυαλιά στον ανταγωνισμό.

Lsantas

Προτιμώ να έχω μια Mercedes των 100 αλόγων και ας δώσω κάτι παραπάνω με όλη την premium αίσθηση λειτουργικότητα και σοβαρότητα που διαθέτει(iPhone) παρά ένα saxorallo με turbo 150 άλογα αεροτομες που κάνει κολιες παντιλικια κλπ κλπ και ας έχει το 1/6 της τιμης..(android phones) ισχύει παντού το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Θάνος

Απλά τραγικό. Ειδικά στις μέρες μας που έχει ιδιαίτερη αξία το value for money. Το τραφικό αποδεικνίεται από τη διαφορά τιμής μόνο για παραπάνω μνήμη. Απλά ξέρουν πολύ καλά ότι δεν χρειάζεται να έχεις το καλύτερο προϊόν για να πουλήσεις. Φτάνει να πείσεις τους μισούς υποψηφίους κάτω του μέσου όρου νοημοσύνης και άνω του μέσου όρου πορτοφολιού, για να το αγοράσουν! Αυτή είναι η γνώμη μου κύριοι.

Lsantas

Εντομεταξυ κάθομαι και διαβάζω για specs και bezels mezels και ότι του κατέβει του καθένα.. Τι σας νοιάζει τι χαρακτηρίστηκα έχει αφού στην πράξη θα τρέχει καλύτερα όλες τις εφαρμογές και θα έχει την πιο smooth εμπειρία από οποιοδήποτε άλλο τηλ..Βλέπε σύγκριση 5s με gs4.. Η μέρα με την νύχτα.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ SPECS.. Δεν παει να τρέχει με 1 hz και 1 kb ram το αποτέλεσμα στην καθημερινή χρήση είναι που μετράει..(4 χρόνια ευτυχης κάτοχος iphone4)

Αλέξανδρος

Το θέμα τιμής το ξέραμε το ξέρουμε και θα το ξέρουμε πάντα με ολα τα προϊόντα της apple. Οποίος τα εχει το παίρνει οποίος δεν τα εχει ας μην το παρει ποτέ !!! Έτσι και αλλιώς αυτο που δεν λέμε να καταλάβουμε εδώ στην ελλαδισταν ειναι ότι οι κάτοχοι I products εκτός ελλαδισταν έχουν σκάσει και ενα κάρο λεφτά για τα apps !!! Δεν έχουν iphone γεμάτο με ότι free app κυκλοφορεί. Οπότε ουσιαστικά αναγκάζονται να χορέψουν στο ρυθμό της Μήλο εταιρίας για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν αυτα τα apps. Μόνο και μόνο για αυτο τον λόγο αξίζει ενα μεγάλο μπράβο σε αυτή την εταιρεία. Αυτο ειναι marketing !!! Αυτο που δεν μπορώ να χωνέψω ακόμα ειναι το πως έβγαλαν στην παραγωγή ενα προϊόν με την κάμερα να προεξεχει απο το Υπολοιπο σασι του κινητού. Δεν το έχω δει live βέβαια αλλα μου εχει κάτσει στο λαιμό ρε παιδια !!! Anyway περί ορέξεως κολοκυθοπιτα !!!

Ααααααα και για να μην αρχίσετε το σχόλια κτλ είμαι κάτοχος iphone 4 το οποίο δουλεύει ακόμα μια χαρα, και θα περιμένω να βγει το iphone 6s μπάς και βάλουν πάλι την κάμερα στην θέση τους.

soinev

Το περίμενα πως και πως αλλά απογοητεύτηκα. Απο τη στιγμή που θα σχετιζεται με συνναλαγες
γινεται επικινδυνο απο hackers. Ασε που εχει εμπλακει και η κυβέρνηση των Αμερικανων στην ιστορία. Νομιζω οτι μετα τον θανατο του Jobs η Apple εχει πάρει την κάτω βόλτα. Τελος να ενημερωσω οτι οι μετοχες μετα την παρουσιαση του τηλεφωνου επεσαν.

Γιαννης

Δε θα φτασει η στιγμη να αγορασω iphone…βασικα αυτο δεν θα φτασει…εσεις που αγοραζετε κινητα ομως με 500+ ευρω ,για pc ποσα δωσατε? και αντε παει στο καλο τα εχετε και να τα χαιρεστε τα λεφτα σας ,τρομερη εμπειρια χρησης – smooth κλπ κλπ , design ,ωραιες γραμμες , πουλας μουρη ,ευχρηστο, γρηγορο, δεν κολλαει ιους, ναι ναι ολα αυτα που εκπροσωπει το iphone και η apple γενικα….αλλα λιγη λογικη ρε τσεκαρετε χαρακτηριστικα, τσεκαρετε τιμες, συγκριντε τιμες με αλλα κινητα μη σας πιανουν κοροιδα…απο που δηλαδη πηρε θαρρος η apple και εχει πχ την 8mp την καμερα κολλημενη?χαζοι ειναι να την αλλαξουν οταν εχουν κατι ηδη ετοιμο, τεχνικη που πουλαει δεν την αλλαζεις….αλλα σωστα εχετε δικιο apple fanboys τι ξερουμε εμεις οι κοινοι θνητοι με τα φθηνιαρικα κινητα μας που μαζευουμε λεφτα κανα χρονο για να τα παρουμε?

Κωνσταντίνος

Αλέξανδρε η λύση για την κάμερα που προεξέχει βρέθηκε με το νέο αξεσουάρ…
https://www.kickstarter.com/projects/1174030964/iphone-6-camera-lens-protector-tab

antonis

εδω το galaxy s5 εκανε 750 οταν βγηκε.. to iphone6 δεν θα κανε 700?

Γιάννης

Ήθελα να ήξερα τι app χρησιμοποιείς σε κινητό με δείγμα οθόνης 3.5″. Ακόμη και τα κινέζικα των 50 ευρώ έχουν πλέον 4″ και πάνω.

Zach

Απλ ειναι και το χρεώνει οσο θελει γιατι μπορει.. Και καλα κανει και αν ημουν απλ το ιδιο θα έκανα.. Το θεωρω ανωτερο απο ολο τον ανταγωνισμο. Ειμαι απλ φαν αλλα καθε συσκευη που αγοράζω την κραταω για 3-4 χρονια.. Αυτο δυσκολα θα ερθει στα χερια μ… Και εσυ ρε φιλε που το θες ποιο φθηνο… Απλ ειναι τι ειναι κορεάτικο αραξε… Παντα τα προιοντα της ηταν πιο ακριβα τι ψαχνετε τωρα..

steve86

@Θάνος φίλε εσύ που μιλάς για μέσους όρους νοημοσύνης έχεις πολύ Ποιο πανω απο το κανονικό Ε? Θα έπρεπε λοιπόν να αντιλαμβάνεσαι ότι και τα iPhone και γενικά τα προϊόντα της Apple δεν χάνουν την αξία τους.δλδ έχεις πολύ καλύτερη αξία μεταπώλησης!!Και να σου δώσω ένα παράδειγμα το iPhone 5s πριν 1 χρόνο που κυκλοφόρησε έκανε στα καταστήματα 739 τώρα στο Σκρουτζ κάνει 535. Από την άλλη το galaxy s5 που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο με τιμή 729 τώρα έχει στο Σκρουτζ 445…! Νομίζω ότι δε χρειάζεται να έχεις και μεγάλη νοημοσύνη για να καταλάβεις από ποια αγορά βγαίνεις περισσότερο χαμένος…

Γιαννης

Το λαθος που κανουν οι περισσότεροι ειναι να συγκρίνουν τα hardware specs μεταξυ των κινητών και να αρχίζουν μετα να κρίνουν ποιο ειναι καλυτερο.

Το iphone δεν ειναι μονο hardware, ειναι μια συνολική εμπειρία που αποτελείται απο software και υπηρεσίες δεμένες μεταξυ τους.

Για να ζηταει η apple 700 ευρω σημαινει οτι υπαρχει μια αγορά που τα δινει. Και για να τα δινει στην apple και οχι καπου αλλου αυτο δειχνει οτι δεν υπαρχει καλύτερος να αποτανθούν εκει. Ολοι όσοι εχουν ios γνωρίζουν τις διάφορες λεπτομέρειες που σε κρατάνε στο οικοσύστημα. Η καθε εταίρια προσπαθει να σε κρατήσει στο οικοσύστημα της. Απλα αλλες το καταφέρνουν και σε κρατάνε ικανοποιημένο και αλλες απλα ρίχνουν την τιμη για μπορέσουν να ανταγωνιστούν.

Το σημαντικό ειναι ο καθε ένας να ειναι ικανοποιημένος με την επιλογή του , οποια κι αν ειναι αυτη .

temasek

Zach δεν αντιλεγω παντα ακριβά ηταν αλλά και με υποδεέστερα σε τεχνικά χαρακτηριστηκα απο τον ανταγωνισμόανταγωνισμό.όσο για το περί κορεατικού είναι γνωστό νομιζω οτι το hardware των iphone είναι της samsung και το ίδιο φτιάχνεται στην Κίνα.

Χριστόδουλος

Δεν είναι καλά τα μπέζελ αλλά μας κάνουν τα πλαστικά των άλλων δεν εχει καλά σπεκς αλλά με 1 ram μπορεί και ανταγωνίζεται συτά με 2 και 3 gb ram . Δεν εχει λεει καμερα στα πλαίσια του ανταγωνισμου που εφτασαν στα 12 – 16 , 20 mp κτλ , λες και όταν ανεβάζεται φωτογραφίες στο facebook σαν κάνουν παρατήρηση η φίλοι σας του στυλ καλά ρε με 8 mega pixel ανέβασες φωτογραφία ;;; ( εκτος αν με τα κινητά σας τραβάτε τις φωτογραφίες του γάμου σας και δεν παίρνετε επαγγ. Φωτογράφο ) . Μαρέσει που στα μάτια σας φαίνομε πρόβατο κι ας μην πιάσατε ποτέ σας iphone στα χέρια σας τα πράγματα είναι απλούστατα κανείς δε σας ανάγκασε να αποκτήσετε το κορυφαίο κινητό του κόσμου αλλά πάψτε επιτέλους να βγάζετε κόπλεξ και προσπαθώντας να πείσεται εμάς που τα περιμένουμε πως η δική σας επιλογή είναι η καλύτερη νισάφι ποια με τον κάυε κολλημένο εδώ μέσα ….

JohnWave

Προσωπικά ούτε 250 ευρώ δεν θα έδινα γι΄αυτό το κινητό. Ωστόσο επειδή υπάρχουν πολλοί καταναλωτές που θα έδιναν 700+ ευρώ για να το αποκτήσουν, η Apple κάνει πολύ καλά και το τιμολογεί στα ύψη. Έχει φτιάξει το κοινό της και το κουμαντάρει όπως θέλει εκείνη. Είπε στο κοινό της πέρυσι ότι οι 4 ίντσες είναι ιδανικές, το κοινό της το δέχτηκε επικροτώντας. Λέει φέτος ότι οι 4.7 είναι ιδανικές και το κοινό της το δέχεται επικροτώντας. Βάζει 8άρα κάμερα, δεν βάζει HD ανάλυση, αφήνει τραγικά τα bezels, αφήνει τραγική τη μπαταρία και το κοινό της τα δέχεται όλα αυτά επικροτώντας.

Ποιος ο λόγος λοιπόν να μη βάζει όποια τιμή θέλει όταν έχει να κάνει με ένα τέτοιο αγοραστικό κοινό ; Σε καμία περίπτωση δεν φταίει η εταιρία για την τιμολόγηση αλλά το αγοραστικό κοινό που δέχεται το δούλεμα.

Zach

@temasek φίλε παντα θα υπαρχουν φθηνοτερα και με καλυτερα χαρακτηριστικα απλα δεν έχουν το μηλο και οτι αυτο συνεπαγεται.. Τι ψαχνουμε η εταιρια κανει το καλυτερο μαρκειτινγκ.. Τα κορεατικα το ανεφερα επειδη την σαμςουνγκ την βρισκω πολυ προχειρη και οσον αφορα το μαρκετινκ αλλα και τις απειρες προχειροφτιαγμενες λειτουργιες και συσκευες. Οπως και να εχει ,μια συσκευη με λογοτυπο σαμσουνγκ θα ειναι παντα πιο φθηνη απο μια με μηλο.

johnm

Μέσα Οκτωβίου!! ταμάμ το περίμενα πιο μετά. I phone 6 plus και ναι δεν είμαι καλά!! κάτοχος i phone 5s

johnm

Μέσα Οκτωβρίου!! καλά είναι το περίμενα για αργότερα…I PHONE 6PLUS και δεν είμαι καλά!!!!!!! Κάτοχος iphone5s

Χρήστος

για το σχόλιο του djs (το δεύτερο), thumbs up, +1, πάρτε το όπως το καταλαβαίνετε 🙂

Οι τιμές είναι μια χαρά για Ευρώπη. Το iPhone 5 έκανε 729 ευρώ (16 GB). Όποιος είναι να το αγοράσει, θα το αγοράσει. Τι να κάνουμε, ούτε τα macintosh είναι για όλους.

Tom

Δυστυχως παραπανω απο τα μισα σχολια γινονται απο ατομα που δεν εχουν ιδεα απο κινητα σε δημοφιλη θεματα. Ο ενας λεει mercedes το iphone και saxorallo τα android και οι αλλοι λενε υπαρχουν κινητα android στα 200 ευρω που ειναι καλυτερα. Πληρης ασχετοσυνη σορρυ.

NtinosMD

Μαγκες δεν ειναι κακο να παραδεχτειτε πως iphone just sucks. Θελετε μια συνολικη εμπειρια και δε θελετε ανδροειδες σε Σαμσουνγκ κλπ? Δεκτο. Υπαρχει και ενα Nokia Lumia 930. Κινηταρα που τρεχει ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΑ, με φοβερη φωτογραφικη και εχει τα παντα οτι χρειαζεται ενας μεσος χρηστης σμαρτφοουν και σε μιση τιμη απο το iphone 6plus. Αλλα ξεχασα δεν εσκασε μυρια για διαφημισεις και promotiion η Νοκια.Μην τρελαινομαστε η πλειοψηφια που παιρνουν iphone δεν ξερουν τι να κανουν μ αυτο ποσο μαλλον να χρησιμοποιησουν τις υπηρεσιες που ειναι αποδεκατισμενες στην Ελλαδα. Εδω τις προαλλες ενας κρατουσε το 5αρι στα χερια του και με ρωτουσε για τον δρομο ( ρε αδερφε ανοιξε τα mobile δεδομενα ή αν δεν εχεις στο κεντρο εχουμε public wifi και δες Maps , Google Maps )-και οχι δεν αποτελει εξαιρεση γιατι τετοια παραδειγματα ειναι πολλα. Κυκλοφορω ακομη με Νοτε 1 σε εκδοση 4.4.4 με εναν διπυρηνο επεξεργαστη στα 1.6 και μου κακοφαινεται να το πουλησω απλα επειδη πεταει και δεν μου κολλαει πουθενα. Ενω απο την αλλη το ipad mini που ειχα εκανα αμαν και πως να το ξεφορτωθω. Και Φεραρι ή Πορσε να εχεις ( οπως μερικοι εδω γουσταρουν να αποκαλουν το Αιφον και δικαιωμα τους ), αν… Συνέχεια »

Νικολης

Για οποιους λενε οτι εχει το iphone αξια. Σχετικα με την πωληση καθε κινητου απο οποιοδηποτε μαγαζι ειτε ειναι στο ιντερνετ ειτε οχι κανει κουμαντο η εταιρια κινητης τηλεφωνιας. Συγκεκριμενα μιλαμε οτι κανει κουμαντο η Apple. Ερχετε η Apple κ σε λεει. Γιατι δεν θελω να πουλησω iphone σε μικρη τιμη, βαλε το 4s που ειναι 3χρονων στην τιμη 350$. Αμα πουληθεί καλως. Αν οχι απλα δεν εγινε τπτ.Που θελω να καταληξω. Η Apple εβγαλε απο το iphone 4s πολλα εκατομμυρια καθαρο κερδος. Εφτιαξε ενα προιον που της κοστισε 100$ και το πουλησε 700$. Οποτε για να κρατησει ψηλα το κύρος του ονοματος της θεωρει ως καλυτερη λυση να Πεταξει στα σκουπιδια (Αποσυρρει) το παλιο μοντελο (4s) παρα να το πουλησει κοψοχρονια! Η ζημια σε $$ θα ειναι πολυ μα πολυ μικρη σε σχεση με αυτα που της προσφερε το ιδιο κινητο. Συγχρονως πετυχαινει στο μαρκετινγκ. Βαζει τον καταναλωτη να σκεφτει οτι το προιον που αγοραζει εχει μεγαλυτερη αξια απο ολα τα αλλα γιατι πολυ απλα στην αγορα ειναι ψηλη η τιμη τους. Μεγαλο λαθος. Η τιμη ειναι τελειως εικονικη και πολλοι απο εμας το θεωρουμε ως πρωτευον επιχειρημα. Ειναι καθαρα πως να σου παρουσιασει ο αλλος ενα προιον και… Συνέχεια »

Tom

Νικολη ο κοσμος λεει οτι το iphone εχει αξια κυριως επειδη οταν το παρεις και το πουλησεις μετα απο κανα χρονι θα παρεις αρκετα λεφτα πισω. Ενα android καινουριο αν το πουλησεις στον χρονο θα χασεις γυρω στα 2/3 απο τα λεφτα που το χες παρει (μιλαω για flagships). Αν παρεις iphone και το πουλησεις σε ενα χρονο θα παρεις πανω απο τα μισα λεφτα πισω. Φιλος εχει το 5s το χε παρει 550 το πουλησε χτες 350. Φιλος ειχε παρει το gs3 700+ ευρω και του το αγοσα εγω 280 οταν ειχε βγει το gs4. Για αυτο λεει ο κοσμος οτι εχει αξια. Για τον φιλο πιο πανω που αντιπροτεινει nokia lumia αντι για Iphone τι να πω. Οκ παιρνω ενα κινητο πολυ γρηγορο με καλη καμερα αλλα μεχρι εκει οταν παιρνω νοκια. Αν αρκει σε καποιον αυτο πασο. Απλα με ενα iphone (η ενα android) εχεις ανοιχτη προσβαση σε χιλιαδες ποιοτικοτατες εφαρμογες και εξασφαλιζεσαι οτι θα εχεις οτι καινουριο βγει. Τα nokia μεχρι στιγμης εχουν περιοριστει σε πολυ καλες και γρηγορες συσκευες με καλες καμερες και καααποιες εφαρμογες. Αν αυτο ειναι η προταση σου για να στηριξεις το επιχειρημα iphone sucks τοτε τι να πω, ενας απο τους… Συνέχεια »

Νικολης

Έχεις δίκιο. Αλλά κ πάλι δεν βρισκω λόγο να μη πάει ένας σε αντροιντ. Θα περιμένει να πέσει η τιμή μιας ναυαρχίδας βλέπε gs5 και θα το πάρει. Έπειτα θα μπορεί να το πουλήσει 100€ πιο κάτω. Θέλω να πω ότι υπάρχουν πολύ πιο οικονομικότερες λύσεις για να κανεις την δουλεια σου ίσως κ καλύτερα. Εκτός αν κάποιος είναι πορωμένος με το ios. Παραπάνω είπα ότι η apple πήγε το μάρκετινγκ εκεί που ήθελε. Κ γι αυτό δεν μπορεί να βρει κάποιος το iPhone φθηνότερο.
Θα διαφωνισω σε αυτό που είπες για τα WP. Μπορείς να κανεις πολλά πράγματα κ να έχεις επίσης πολλές εφαρμογές. Έχω WP κ νομίζω δεν μερανιωσα κθλ για την αγορά τ. Χρησιμοποιώ πολύ τηλέφωνο κ ίντερνετ κ παιχνίδια κ τα πάντα κ με βολεύει πολύ, είναι βολικό. Νταξ είναι θέμα προσωπικής άποψης κ χρήσης. Σκέψου ότι από πέρυσι έχει περίπου τις διπλάσιες εφαρμογές. Αμα είναι το πρόβλημα σ οι εφαρμογές.

NtinosMD

Φιλε @Tom προφανως τα επιχειρηματα γιατι το iphone sucks ( πλεον ) ειναι πολλα περισσοτερα. Το Lumia το εφερα σαν αντιπροταση στο επιχειρημα των πολλων που θελουν να δικαιολογησουν την υψηλη τιμη των αιφων ( και επειδη οι ιδιοι καταλαβαινουν σιγα σιγα οτι τιποτα δεν τη δικαιολογει εσχατη λυση ειναι ΠΑΝΤΑ το υπερτουμπανογαματο iOS ). Ε λοιπον ιδια σταθεροτητα θα δεις κατα τη γνωμη και στο W8.1Lumia , οποτε αφου υπαρχει κατι εξισου ΣΤΑΘΕΡΟ και μαλιστα πιο φτηνο γιατι να αναλωθει κανεις υποστηριζοντας κατι πιο ακριβο και σε οτι σου προσφερει απο αποψη hardware, κατωτερο ? Παντα μιλαω για τα raw specs που παιρνεις out of the box , για να προλαβω καποιπους που θα θελουν να μου την πουν ¨και καλα πληρωνεις τους develeopers των εφαρμογων ¨, εφαρμογες που προφανως τις περισσοτερες δεν θα χρησιμοποιησω. ΟΛΟΙΔΙΕΣ εφαρμογες χρησιμοποιησα και στο ipad mini αλλα και στο note 10.1 2014 που εχω τωρα. Δεν ειχαν καμια διαφορα το ενα με το αλλο. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ( Γι αυτους που λενε οτι τα apps ειναι καλυτερα γραμμενα για το iOS-BULLSHIT ) Αντιθετως για productivity πολυ πιο βολικο μου φανηκε το papyrus που κρατουσα τα τελευταια 2 χρονια σημειωσεις στη σχολη με το NOTE… Συνέχεια »

Tom

Εμ δεν θα το πουλησει το gs5 εκατο ευρω κατω. Real world scenario. Περιμενεις λιγο να πεσει στα 400. Να το κρατησεις μινιμουμ 1 χρονο σου λεω; Θα εχει παει στα 300. Θα το πουλησεις 200. Μανι μανι εχασες τα μισα σου λεφτα εχωντας το κινητο ενα χρονο και εχωντας το αγορασει μετα απο μηνες απο την αρχικη του κυκλοφορια. Και σιγα μην το κρατησεις εναν χρονο. Ενα Iphone θα το παρεις πιο ακριβα ες κανα 550αρι θα χασεις 150-200 ευρω σε ενα χρονο το οποιο ειανι το ιδιο σαν μεγεθος αλλα ειναι μικρο ποσοστο. Επομενως η οικονομια πια ειναι το αρχικο ποσο που διαθετεις οτι ειναι λιγο μεγαλυτερο για να παρεις iphone αντι για android? Σε 5 χρονια που θα εχεις αλλαξει 5 κινητα θα εχεις μαλλον αποσβεσει. Στα 10 χρονια (που το παραδειγμα ειναι τελειως αστοχο μιας και τοτε δεν ξερουμε καν πως θα ειναι τα κινητα η οικονομια και ο κοσμος γενικτοερα) θα εισαι και κερδισμενος. Εν ολιγοις βραχυπροθεσμα και μονο ενα flagship android ειναι οικονομικοτερο. Δεν ξερω εγω ετσι το βλεπω, το σκεφτομαι πιο πολυ σε βαθος χρονου γιατι δεν με ενδιαφερει να παρω ενα κινητο και μετα να ξεχασω την αγορα μεχρι να μου χαλασει.… Συνέχεια »

Tom

Υπαρχουν σιγουρα οικονομικοτερες λυσεις ετσι μην παρεξηγηθω.. Στην τελικη ομως οι οικονομικοτερες λυσεις εχουν αντικρυπο και στην ποιοτητα. Δηλαδη δεν ειναι οτι παιρνεις κατι το ιδιο ποιοτικο στην ιδια τιμη. Αυτο μπορει να αλλαξει ομως τα επομενα χρονια με την αγορα των κινεζικων. Ηδη εγω σημερα ειδα ενα xiaomi mi3 και επαθα πλακα με το μαγνησιο στο πισω μερος. Περυσι ειχα δει ενα huawei που το βρηκα πολυ ποιοτικο. Αν και στην λειτουργια τους ολα αυτα τα πανε καλα τοτε ναι θα συμφωνησω με αυτο που λες. Προς το παρον θα σου πω αυτο. Ο αδερφος μου εχει iphone 5 η κοπελα iphone 4s εγω galaxy s3. Τα πηραμε ολοι πανω κατω στην ιδια τιμη μεταχειρισμενα και σιγουρα αυτος που θα πουλησει λιγοτερα το κινητο του ειμαι εγω. Επομενως στα 3 ατομα ατομα αυτος που θα εχει την περισσοτερη χασουρα ειναι αυτος που εχει το android.

kwstas12

Διαβαζω για καιρο τα σχολια περι iphone καθως και τις συγκρισεις με το android γενικα.
Θα φανω λιγο κακοτραχηλος αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.
Σαφεστατα καθε εταιρεια εχει κερδος απο τα προιντα της.
Ομως με την steve Jobs περιοδο η Apple καταφερε να ισχυροποιησει το brand name της οσο κ αν αυτο πειραζει τους android fans.
Αυτο που πουλαει η apple περα ενος μετριου σε θεμα χαρακτηριστικων κινητου αλλα αριστου σε κατασκευαστικη ποιοτητα ειναι το μηλαρακι.
Και το πουλαει εκει ακριβως που θελει. Σε ανθρωπους που κοιτουν την εικονα above all.
Πραγματικα κουραστηκα να βλεπω ασχετα-με εμπαθεια σχολια και απο αξιολογους κυριους εδω εστω και κατω απο την ανωνυμια των bits.
Την apple την ενδιαφερει η μεγιστοποιηση του κερδους και βλεπετε πως την επιτυγχανει ενοποιωντας το οικοσυστημα με τα laptop, ipad και iphone.
Το πιο κινητο τηλεφωνο δινει την μεγιστη ικανοποιηση στον καταναλωτη το ξερει ο καθενας καθως και η καθε εταιρεια που πουλαει τα προιντα της,Ολες οι αλλες συζητησεις ειναι για να περναμε το χρονο μας.

Νικολής

Πολύ καλά τα λες. Μια διόρθωση. Στην προκειμένη περίπτωση θα δώσει κάποιος 800€ για το iPhone. Κ σε έναν χρόνο θα το πουλήσει 500-550. Ενω αν θέλει να περιμένει ένα 6μηνο μπορεί κ να το πάρει στα 750€. Δεν αξιζει. Επίσης η τιμή δεν πέφτει ανάλογα με τον χρόνο στα υπόλοιπα κινητά. Πρώτο 6μηνο πάλι το gs5 έπεσε από 750 στα 450. Στο επόμενο 6μηνο ισως να πέσει στα 400. Στο επόμενο ισως να μην πέσει κ να παραμείνει 400 ή να πάει 370. Αυτό δεν το έχει το iPhone. Και οποιος θέλει κιν γύρω στα 400 ή θα πάρει κανα 4s από σκρουτζ 32gb ή κανα αντροιντ χρονολογίας 2014. Ποιο θα έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση; μετά από ένα χρόνο ποιο θα πουλήσεις πιο εύκολα; Δε ξέρω έτσι το σκέφτομαι εγώ. Και δεν ειμαι κανας χειτερ. Θα παραδεχτώ ότι μετά από το 4s σαν ομορφιά κ σαν λειτουργικότητα μ άρεσε το 6. Με το 5-5s βγάζω καρκίνο. Αλλά το 6 μ άρεσε πάρα πολύ! Αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα έπαιρνα ποτε ξανά iPhone. Έχει προχωρισει η τεχνολογία κ πλέον ολα είναι στο ίδιο επίπεδο. Μικρές είναι οι διαφορες τους! Χάρηκα που κάναμε ένα εποικοδομητικο διάλογο!

Τακης

συμφωνω με τον Τom στην ολη λογικη περι αγορας/χασουρας χρηματων μετα απο καποιο διαστημα εφοσον πουληθει ενα κινητο. επειδη πλεον δινουμε πολλα λεφτα για ενα flagship (ναι οκ υπαρχουν και οι οικονομικες λυσεις απο μερια κινας που καποιες ειναι ποιοτικοτατες και designates) επειδη ξερουμε πως η τεχνολογια προχωραει και θα θελουμε ενα καινουριο κινητο προσπαθουμε να εχουμε και στο μυαλο μας μια μεταπωλητικη αξια. οσο καλο και να κανει ο skroutz..ακομη και να μην αγορασουμε ενα flagship Κινητο στα 700 θα το αγορασουμε στα 500…και παλι ομως ειναι πολλα τα λεφτα..αλλα ειναι λιγοτερα αποτην αρχικη τιμη. εδω κοντευει να χαθει το value for money καλα καλα… οσο περι iPhone (γενικα) ακριβως επειδη η πολιτικη της ειναι πως δεν κατεβαζει τις τιμες (εφοσον εχει στην αγορα μονο μια συσκευη..μιλαω παντα για τα καινουρια μοντελα) δεν την ενδιαφερει. εδω με το iPhone 5c ενω δεν πουλησε και θα μπορουσε να το δωσει κοψοχρονιας..απλα δεν το εκανε (οπως πολυ σωστα ειπε το παλικαρι πριν). αρα εφοσον εσυ το αγοραζει ακριβα θες οσο το δυνατον να το πουλησει και ακριβα..οσο σε παιρνει φυσικα. ειμαι στην φαση αγορας κινητο…και βρηκα απο το εξωτερικο Samsung S5 32GB στα 420ευρω. και με ψηνει να το παρω. το… Συνέχεια »

Νικολης

Κωστα, Σαν καταναλωτής λέω την γνώμη μ κτο τι με συμφέρει. Με τα μισά λεφτά παίρνω κάτι που με βολεύει κ έχει τις ίδιες δυνατότητες με το ακριβό. Ξαναλέω η τεχνολογία προχωράει για όλους. Δεν ειμαι φαν κανενός. Στην ζωή μου δεν είχα ανδροιδ. Απλά έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Ειχα ios και εχω windows. Όλα έχουν κατά και υπέρ. Και κατά την γνώμη μου γτ έχω μεγαλώσει με windows os κ στα windows phone βρισκω τα λιγότερα κατά σε σχέση με τα άλλα το επέλεξα. Επίσης βλεπω να μην το παρατανε το λογισμικό η Microsoft παρόλο που είναι σε χαμηλό ποσοστό. Και για το μαρκετ είναι θέμα χρόνου και θέμα πελατών μέχρι να εμπλουτιστεί πλήρως

temasek

Παιδιά εγώ προτιμώ να πάρω μια ΚΙΝΗΤΑΡΑ στα 400 και να χάσω 300 ευρώ στην αξία του σε εναν χρόνο παρα να πάρω ενα iphone 700 euro και να χάσω εμπειρία χρήσης

minas

Λέτε όλοι για την εμπειρία χρήσης στο iphone. Ποιά είναι λοιπόν η αναβάθμιση στην εμπειρία χρήσης που να δικαιολογεί την αγορά του 6 από έναν κάτοχο 5-5s; Θα πουλήσω το 5 γύρω στα 350 για να δώσω άλλα τόσα και να πάρω το 6 και να βλέπω ακριβώς τα ίδια τετράγωνα ομοιόμορφα εικονίδια που κάποιος σχεδίασε πριν 7 χρόνια (!), με τον παρωχημένο τρόπο οργάνωσης των επαφών, με την ανύπαρκτη συνδεσιμότητα κλπ. Το share που μπορείς να κάνεις με μια φωτογραφία, με ενα αρχείο PDF, RAR, ή , office είναι αστείο στο iOS. Αλλο αν η Apple θέλει να μας πείσει πως μόνο αυτά χρειαζόμαστε. Πόσοι άραγε κάτοχοι iPhone έχουν και ένα iPad ή Mac? Το λεγόμενο οικοσύστημα της Apple λειτουργεί μόνο αν εχεις και τα αλλά προϊόντα όχι μόνο το iPhone! Ποιός χρειάζεται λοιπον iPad αν αγοράσει το 6plus? Μην ξεχνάμε και τις αποτυχίες σαν το 5c… Εχω την γνώμη οτι η εμπειρία χρήσης σε ενα android flagship είναι ανώτερη γιατί μπορείς να κάνεις πιο πολλά πράγματα με αυτό, το hardware είναι πανίσχυρο, το design έχει βγάλει εκπληκτικά κινητά και η καινοτομία προέρχεται εδώ και χρόνια απο αυτό το στρατόπεδο. Για την αισθητική του 6 τι να πω είναι… Συνέχεια »

Spyros

Έχετε όλοι δίκιο. Αγόρασα το πρώτο μου κινητό το 1995 και απο τότε εχω αγοράσει περίπου 120 συσκευές. Τα τελευταία 5 χρόνια έχω αγοράσει απλά 3 iPhone (3GS – 4 – 5) και σε λίγο καιρό το 6plus. Ταυτόχρονα έχω iPad , MacBook και iMac. Απλά αν τα χρησιμοποιήσεις δεν θες να χρησιμοποιήσεις τίποτε άλλο. Επίσης όλοι εσείς που υπολογίζετε τα ευρώ και τις τιμές μεταπώλησης έχετε σκεφτεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει η οικονομία παρά μόνο η εμπειρία;;;;

@kostas

2 χρονια κατοχος iphone 4s με το που κατεβασα το νεο ios το κινητο εκλεινε απο μπαταρια στο 20%.και να θελω ενα 100 ρικο να την αλλαξω.ε οχι.note 3 πλεον με τουμπανο μπαταρια και 34 ευρω να παρω αλλη.ησυχασα!!!

stefanos

έχω στα σχέδια ενα ταξίδι στις ΗΠΑ τον άλλο μήνα κι ειμαι σε σκεψεις για την αγορά του 6 από εκει. Αν αγορασω την contract free (unlocked) εκδοση θα δουλεύει οντως με τους ελληνικους παρόχους κινητής τηλεφωνίας; θα εχει καποια διαφορα στη συνδεσιμότητα/ταχύτητες σε σχέση με τα iphone 6 που θα κυκλοφορούν στην Ελλάδα;

Greg

Πάρε ένα LG G3 και νομιζω ότι θα καλυφθεις απο κάθε απαίτηση!!! Όποιος θέλει να πετάξει λεφτά άς πάει σε Apple μεριά.

giannis13

αγοραστε ο,τι θελετε , δικα σας τα λεφτα , ο,τι θελετε τα κανετε !

αλλα πριν παρετε το plus καλο ειναι να το δοκιμασετε απο κοντα!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ …

το lumia 930 φιλε ντινο δεν εχει θεματακια ;με υπερθερμανση ;
και ειναι και ακριβο γενικα … και η htc εχει windows phone !!!

nikos

HTC m8 πλήρες ολοκληρωμένο smartphone. Σε καμία πενταετία ίσως ξυπνήσει η aple…

ramnoz

Γνωρίζει κανείς εάν το αγοράσω από Γερμανία αν θα λειτουργεί κανονικά εδώ Ελλλαδα;

tolkien

Με αυτες τις τιμες ολοι θα γελανε. Καλα κανουν και τους βριζουνε. Σιγα τα καινοτομα και ωραια κινητα.
Εγω παντως εδωσα money για να παρω το Microsoft Surface Pro 3 το οποιο ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ (καμμια σχεση με ipad – android που εχω. Μπροστα στο Surface Pro 3 τα αλλα ειναι φτηνιαρικες παιχνιδομηχανες “λεμε τωρα”) και θα μεινω για φετος με το επισης τελειο HTC One M8 και ας βγαλουν οτι κινητα γουσταρουν. 🙂 🙂

Δημήτρης

ρε αφου δεν σας αρεσει γιατι ασχολειστε???χαλατε ολα τα ποστ καθυστερημενοι…δεν σας αρεσει?μην το παρετε…ελεος καταστρεφεται ολα τα ποστ…

Konstantinos

δεν χρειάζεται φίλτατοι να γράφετε πολλά. όλη η ουσία είναι στο σχόλιο 21 του JohnWave.

πανευτυχής κάτοχος Nexus4 αγορα Μαιος 2013 με 350 ευρω, η πιο smooth εμπειρία στον πλανήτη και vfm

Αποστόλης Ρόδος

Εμένα πάντως (ασχετα από την τιμές των iPhone που λιγο πολύ ήταν αναμενόμενες) …. μου άρεσε πολύ που η τιμή των 32gb προσαρμόστηκε στα 64gb (αφού φυσικά καταργήθηκαν τα 32) και η τιμή των 64gb για τα 128gb.
Νομίζω αυτό από μόνο του δίνει κάποιο standard στον ανταγωνισμό που έυχομαι να ακολουθήσει.
Θα μου πεις δεν έχει card slot …. προσωπικά προτιμώ πάντα τον χώρο από την μάνα του.

ερασιτέχνης

Αυτές τις τιμές πάνω κάτω τις περιμέναμε, περίμενα κι εγώ το κάτι παραπάνω φέτος από το 6 και σχεδιαστικά αλλά τελικά δεν ικανοποιήθηκα-δεν θεωρώ τον εαυτό μου ιδιότροπο, τα στάνταρ τα έχει βάλει η ίδια η εταιρία εδώ και χρόνια. Προσωπική εκτίμηση βέβαια. Κακή εντύπωση όμως μου κάνει που το 5s είναι στα 600 και 650 αντίστοιχα για 16+32gb !

GiannisMix

καλά ρε παιδιά ηρεμήστε. είδαμε την apple να υπερκοστολογει τα προϊόντα της και τρελαθήκαμε. σιγά το νέο. πάντα έτσι γινόταν. να φάτε την αππλε αμεσως. ανακαλύψατε το κόσμο. επίσης δε νομίζω οι υπόλοιποι να πουλάνε πολυ φθηνότερα…. και η νοκια με τα Ν series ή με τα 6630, 6600 και αλλα 1000 μοντελα τα κονομαγε μια ζωη. αλλα τότε δεν ξέραμε απο “smartphone”. μας άνοιξε τα μάτια η αππλε. σοβαρευτείτε ορισμένοι. ο καθένας οτι του αρεσει. και προφανώς τα lumia δε παρέχουν μόνο καλή κάμερα κ ταχύτητα όπως είπαν κάποιοι παραπάνω. γιατι όταν πας εκδρομή κ έχει κάποιο lumia αυτος είναι που θα βάλει το δωρεάν gps για να βρεις το δρόμο σου κ να μη πληρώνεις ΜΒ ή αυτος είναι που θα βγάζει φωτο και βίντεο και θα στέλνει στους άλλους. Α! επίσης αυτος είναι που θα πιάσει το κινητό αγρατζουνιστο απο πτώση! και το 90% του κόσμου δε χρησιμοποιεί εφαρμογές που λείπουν απο τα WP. απλα να ξέρουμε τι λέμε. η σαμσουνγκ δεν αντιγραφει την αππλε ουτε ο αγοραστης ενός νοτε δεν εχει λεφτά για αππλε. η αππλε δεν είναι η μόνη που υπερκοστολογει η νοκια δε πουλάει μόνο κάμερα η lg παει μπροστά με το δικό της… Συνέχεια »

kwstasan

Καταφερα να πουλησω iPhone 5 16gb με σπασμενη οθονη 300 ευρω οταν ο βασικος του ανταγωνιστης Samsung Galaxy s3 κανει 230 ευρω καινουργιο(ενω τοτε ειχαν την ιδια τιμη).το μεγαλυτερο για μενα προσον αυτων των προιοντων ειναι οτι δεν χανουν την τιμη τους και οτι ειναι πραγματικα αξιοπιστα μεσα στον χρονο.επισης θα ηθελα καποια στιγμη να καταλαβετε οτι το ios ειναι ενα λειτουργικο το οποιο μπορει να δουλευει καλυτερα απο το android ακομα και με αρκετα χαμηλοτερα specs,δεν το συζηταμε οτι αν περναμε αυτο το iphone και του βαζαμε με αυτα τα specs android θα ηταν πολυ χειροτερο απο τον ανταγωνισμο αλλα φορωντας του ios τα πραγματα ειναι αλλιως..το δειχνουν και οι μετρησεις αλλωστε!επισης δεν υπαρχει κανενας λογος να καθομαστε και να τσακωνωμαστε κατω απο καθε αρθρο για 2 εταιρειες απο τις οποιες δεν εχουμε κανενα απολυτως συμφερον..ο καθενας κρινει τι τον ικανοποιει και κανει την αγορα του.Φιλικα κωστας

ElGreco

Πηγαίνετε να πιάσετε ένα Nokia Lumia 930 στα χέρια να καταλάβετε τι σημαίνει κινητό.Απο άποψη κατασκευής,καμερας,GPS,ταχύτητας.Πραγματικα αν είχα τα λεφτά θα αγοραζα σε όλους εσάς εδώ από ένα για να καταλάβετε τι χάνετε.Το αγόρασα 350 € καινουργιο.(Πρωην κάτοχος iPhone 5s)

Agnostos13

Μιας και καποιος αναφερθηκε στη Nokia να πω οτι τα (high-end)Lumia ειναι πολυ καλες συσκευες με αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης και κορυφαια καμερα. Επισης το windows phone ειναι ενα πολυ αξιολογο λειτουργικο, ασφαλες(μεχρι στιγμης) και αρκετα γρηγορο. Μοναδικο ισως μειονεκτημα το περιορισμενο market. Αλλα αυτο ισως ειναι και το πιο σημαντικο σε ενα smartphone. Μερικοι καθονται και μετρανε cores, hz, bytes, inches, mAh (χωρις ισως να ξερουν καλα-καλα τι αντιπροσωπευουν) μεχρι και mp (αρχιζω να αναπολω εποχες προ 10ετιας που το καλυτερο κινητο ηταν αυτο με την καλυτερη καμερα-0,3mp τοτε!), και ξεχνανουν ποιος ειναι ο λογος υπαρξης των smartphone… Εφαρμογες! Αυτο ειναι που κανει τη διαφορα σε ενα smartphone! Η ποικιλια σε συνδιασμο με την ποιοτητα των εφαρμογων οριζει και τα καλυτερα smartphones. Και αυτη τη στιγμη-ειτε θελουν να το καταλαβουν μερικοι ειτε οχι-ο καλυτερος συνδιασμος βρισκεται στο Store της Apple. Ο λογος; Πολυ απλος και πολυ συνθετος μαζι! Οταν η εταιρια απευθυνεται σε ενα αγοραστικο κοινο που στην καλυτερη των περιπτωσεων εχει πληρωσει 350€(iPhone 4S) και η μεγαλυτερη μεριδα ~700€(iPhone 5S) εχει εξασφαλισει εμεσα στους developers ενα κοινο με σημαντικη αγοραστικη δυναμη. (Και δεν αναφερομαι σε αυτους που αμφιταλαντευονται για το αν θα βαλουν 24 δοσεις για να παρουν… Συνέχεια »

dimokritos

Το μονο που δεν μου αρεσει στο νεο iphone ειναι το μεγεθος του που στις 4.7 ιντσες βγηκε μεγαλυτερο απο αλλα που ειναι στις 5..

Tom

Διαβαζοντας αυτο το blog καποιος θα νομιζει οτι τα bezels ειναι το πιο σημαντικο πραμα σε ενα κινητο. Απο δικια μου εμπειρια να σας πω οτι υπαρχουν πολλα ατομα που δεν νοιαζονται τοσο πολυ, και αλλα (οπως εγω) που δεν νοιαζονται καθολου. Πιανω το LG G2 το LG G3 και ενα htc one m8 και ενα sony xperia z2. Τα δευτερα που ολοι τα κραζουν για τα πλαισια προσωπικα μου φαινονται πολυ καλυτερα στην οψη. Προφανως και κανεναν δεν θα νοιαζει που το iphone 6 θα εχει μεγαλουτσικα πλαισια πανω και κατω. Γιατι στο πλαι ολα τα κινητα πια εχουν στενα πλαισια να το λεμε και αυτο.

leontios

πρώτη παρέμβαση μου στου θσμώνες αυτής της καταπληκτικής σελίδας
λόγω εργασίας δουλεύω android με custom rom εφαρμογές που στο iOS δεν υπάρχουν και όσες υπάρχουν δεν δουλεύουν
οπότε πιστεύω ότι το καλύτερο τηλέφωνο είναι αυτό που ο καθένας μας έχει βολευτεί πραγματικά

κάτοχος xperia sp PAC ROM 4.3.1 / nexus 7 sabermod ROM 4.2.2 iPad mini retina jb 7.1

tech21man

1 GB RAM και για το μεγαλο.

Δεν θα με ενοιαζε προσωπικα, κλεψια ομως για την τιμη προφανως.

Περιμενε το techblog να το κανει “αρθρο” αφου το gsmarena/phonarena το εβγαλε ηδη

tommacgr

Το θεμα πραγματικα εχει ξεφυγει κ καποιοι προφανως εδω μεσα δεν ξερουν που παν τα τεσσερα , συκρισεις για ασυγκριτα πραγματα . Ο αλλος λεει για νοημοσυνη κ iq εδω μεσα λες κ απο την επιλογη της συσκευης καθοριζεται το ποσο εξυπνος ειναι ο καθενας η μη , εντελως ντροπη πραγματικα. Ποσοι απο εσας εχετε δουλεψει κ τα δυο λειτουργικα κ ποσοι απο εσας ειστε ταυτοχρονα κατοχοι κ των δυο τηλεφωνων για να δωσετε σωστη κ αμεροληπτη απαντηση. Ειλικρινα ο οποιοσδηποτε ασχετος μιλαει για πραγματα που ουτε καν ξερει ουτε καν εχει δουλεψει. Θελετε να κανουμε συγκριση ρε παιδια ας την κανουμε λοιπον γιατι εχω ειμαι κατοχος 2 android premium συσκευων (lg g3 , s5) και ενους iphone 5s . Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα λοιπον , για το iphone πληρωνω σταθεροτητα λογισμικου , ταχυτητα λογισμικου ακομα κ με 1gb ram ελευθερο απο τα 64gb που εχω ηδη καλυμενα, ποιοτητα εφαρμογων applestore ,υποστηριξη apple , οικοσυστημα apple , μεγεθος κ χρηστηκοτητα σε καθημερινη χρηση, ποιοτητα αποικονισης δεδομενων κατω απο ηλιοφανεια , ακουστικη , premium design κ τελευταιο το brand που καποιοι κραζουν. Επισης αυτο το icloud backup που οτι κ να γινει σου γυριζει το τηλεφωνο μεχρι την τελευταια λεπτομερεια οπως… Συνέχεια »

steliosGR

Οσον αφορα στα “καινουρια” iphone και τις τιμες τους, απλα αδικαιολογητα ακριβα.
Σχετικα με τα σχολια που διαβαζω, οσο αναμενομενα και προβλεψιμα (δυστυχως με την κακη εννοια) ειναι τα iphone στην μετα-jobs εποχη, αλλο τοσο ειναι και τα σχολια των fun/haters σε ολα τα φορουμ. Ξεκολληστε.

Vasilis

tommacgr . Θα συμφωνήσω στο έπακρο μαζί σου. εχω δουλέψει οχι μόνο android αλλα και windows και όντως με το ios και τις συσκευές,οικοσύστημα της apple ειμαι στην καθημερινότητα μου πολυ καλύτερα απο τα αλλα δυο….με ενοχλεί το ότι οι περισσότεροι έχουν τόσο μέρος στην apple αλλα περισσότερο με ενοχλεί που αυτο το μενος το βγάζουν και σε ” μένα” ή εσενα…..δεν πειράζει….το επίπεδο του καθενός δειχνεται ετσι και απο ότι φαίνεται τα laggarismata τα εχει και το μυαλό, οχι μόνο το λειτουργικό….

Miltos

Λοιπόν ας πω και εγώ την άποψη μου μιας και ο καθένας εδώ αυτό κάνει απ’ότι φένεται, δεν δικαιολογώ την Apple και τις τιμές τις αλλά είναι γνωστό ότι τα προϊόντα τους πάντα ήταν πιο ακριβά το καλό με το iPhone είναι ότι λόγο της αξίας μεταπώλησης του μπορώ κάθε χρόνο να έχω το τελευταίο μοντέλο πληρόνοντας περίπου 200 ευρώ αν σκεφτούμε ότι πουλάω το παλιό 100-150 ευρώ χαμηλότερα από την αρχική τιμή του. Στα τόσα χρόνια εκτώς από iPhones έχουν περάσει και αρκετά Android κινητά από τα χέρια μου μιας και πάντα ήθελα να δοκιμάζω τις τελευτάιες συσκευές ο λόγος που συνεχίζω και αγοράζω τις συσκευές τις Apple είναι γιατί το λειτουργικό είναι πολύ πιο smooth και σπανίως κολάει προφανώς γιατί είναι optimized perfectly για την συσκευή στην οποία τρέχει το Android αν και open source έχει το πρόβλημα ότι είναι λογισμικό γενικής χρήσης με αποτέλεσμα να είναι πιο γενικευμένο και να μην χρησιμοποιεί τόσο αποτελεσματικά το hardware του τηλεφώνου γι’αυτό τον λόγο το iphone με hardware που είναι last year ή ίσως και παλιότερο μπορεί και το συναγωνίζεται άνετα σε θέματα smoothness, επίσεις ένα σχόλιο για τα WP και την Nokia πολύ καλές συσκευές συνήθως, smooth λογισμικό αλλά… Συνέχεια »

Νίκοςςς

Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω τους ανθρώπους που κοροιδεύουν αυτούς που θα πάρουν iphone 6 και θα δώσουν 700-800€, και οι ίδιοι λένε ότι θα προτιμήσουν galaxy(749€) και Note 4(1000€)…. Ναι μπράβο σας.. Επίσης όλοι σχολιάζετε ότι η Apple αντιγράφει την samsung, για το ανάποδο δεν μιλάει κανείς.. Που φέτος έβγαλε και το Alpha με μεταλλικό frame…! Και για να προλάβω κάποιους κοιτάξτε επίσημες τιμές και όχι ebay, και δεν έχω iphone αλλά LG G2!

Kostas

Miltos με μια ανασα το πηρες. Εκθεση με 2 τελειες εγραψες.

Miltos

Kostas όντως αλλά τουλάχιστον έβαλα κόμματα. 😀

Τομ

Milto για μενα τα windows phone ειναι πολυ ποιοτικες συσκευες για καποιον που θελει να χρησιμοποιει την συσκευη ως τηλεφωνο φωτογραφικη και GPS. Και να εχει καποιες ελαχιστες επιλογες οσον αφορα τις εφαρμογες. Για τηλεφωνο φωτογραφικη και GPS ομως ενα nokia lumia ειναι αψογο και μαλιστα στην καθημερινη του χρηση θα ειναι φοβερα απροβληματιστο οσον αφορα την ταχυτητα του interface.

Miltos

Τομ συμφωνώ μαζί σου απλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω το πήρα σερί το comment και δεν ανέφερα όλα αυτά τα άφησα να εννοηθούν αναφέρωντας ότι είναι πάρα πολύ καλές συσκευές. Μακάρι να είχαν και περισσότερα apps, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που με κρατάει στο iPhone έχω σκάσει αρκετά για apps και μου φένεται άδειο ένα κινητό χωρίς αυτά πλέον.

Tom

Ε λογικο εχεις επενδυσει στο οικοσυστημα. Παντως τωρα που μεγαλωσε επιτελους τα κινητα της η apple δεν θα εχετε προβλημα οι apple-ακηδες. Ενω πριν ας μην γελιωμαστε της ζηλευατε αυτες τις μεγαλες λαμπερες οθονες 😀 Εκτος αν εισαι οντως απο αυτους που θελουν ενα μικρο κινητο, εγω πιστευω οτι αυτοι ειναι ελαχιστοι οι υπολοιποι το λεγαν απο ψυχαναγκασμο.

Miltos

Αν και πιστεύω ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οθόνη δεν θέλω να είναι πολύ μεγάλη γι’αυτον τον λόγο έχω tablet το κινητό μου θέλω να μην είναι πολύ μεγάλο έχουν περάσει από τα χέρια μου κινητά όπως το oneplus1 το galaxy note 3 και το Htc m8 ωραίες οθόνες αλλά δεν έχω πολύ μεγάλα χέρια οπότε δεν με βολεύει κιόλας αλλά περί ορέξεως κωλοκυθόπιτα!

wipeout

LoL με αυτα τρα χακτηριστικά και τοσο αντιγραφει και 1000 ευρώ, αχαχαχα πέθανε και η apple

chris

Μου αρέσει που όλοι λένε για πλαστικούρα κτλ . Ξέρετε , αλουμίνιο ΔΕΝ έχει μόνο το μηλαράκι . Θα βρείτε συσκευές και σε άλλα λογισμικά . Και πιο φτηνά . Και τεχνολογία του 14-15 όχι 2012 .

Οπότε μάλλον για mi4 με βλέπω . Και αν δεν μου κάνει του χρόνου απλά παίρνω άλλη έτσι και αλλιώς η χασούρα θα είναι μικρότερη . 350 αντε να το πουλήσεις200 . Iphone 799 άντε να το πουλήσεις 500 ; Αυτό επειδή κάποιοι ψάχνονται με δικαιολογίες αριθμούς κτλ . Α ναι και το καλύτερο. Όταν χρειαστεί να βγάλω γκόμενα .. δεν χρειάζομαι κανένα κινητό , αμάξι , κάτι να φανώ ρε παιδί. Μπορώ και με την ομιλία , έτσι και αλλιώς μετράει πιο πολύ

Αθάνατος ελληνάρας, αντί να είμαστε φίλαθλοι είμαστε οπαδοί σε όλα
(και για να προλάβω καταστάσεις, είχα και μηλο , αλλά πλέον αυτό που μετράει είναι value for money για εμένα. Και αν δεν έσπαγε η συσκευή δεν θα ψαχνόμουν καν )

jimo

απλα να θυμησω οτι στην κινα το Note edge ξεκιναει απο 1200 δολαρια δηλαδη ελαλδα απο 1400 ευρω το λιγοτερο !! τι να λεμε τωρα ! και ασ μην ακουσω οτι αγοραζω τεχνολογια και hardware που σε 3εισ μηνεσ θα ειναι ξεπερασμενο και περιττο !! δηλαδη το note 4 Ποσο θα εχει ???? κανενα 1100 ευρω??? δεν αξιζει τα λεφτα του ουτε αυτο απλα βρσικουν ολοι και πατανε πανω στην apple για υπερτιμολογησει με δικαιολογια το hardware που αυτοι επεβαλαν για ναμπορει να τρεχει το Android με ολο το bloatware του !!

giatrex

Δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια γι’ αυτο να με συγχωρεσετε αν γραφω κατι που το εγραψε και καποιος αλλος!! Κατ’ αρχην εκτιμηση μου ειναι οτι ολες οι εκδοσεις θα ειναι στα συν 100ευρω απ’οτι σε ολη την υπολοιπη Ευρώπη.Μη ρωτησετε γιατι.Η απαντηση ειναι γιατι ειμαστε μαλ…κες και τα αγοραζουμε!!Οποτε μην χαιροσαστε πολυ ορισμενοι απο τις παραπανω τιμες. Ειμαι χρηστης android phone(πολυ ευχαριστημενος) αλλα οποιος λεει οτι το iPhone δεν ειναι καλό τηλ λεει μαλ..ιες! Εχω δουλεψει και iPhone δεν μπορω να πω οτι επαθα την πλακα της ζωης μου αλλα ουτε οτι με χαλασε.Το ιδιο και με WindowsPhone!ιΑπλα μου κανει περισσοτερο το android.Θεμα λειτουργικοτητας(για τονκαθενα),γουστου και οικονομικής ανεσης!! Πάντως η αληθεια ειναι οτι υπαρχει πολυς κοσμος που το κινητο το παιρνει για μοστρα (τραπεζι) οποιοδηποτε λειτουργικου!! Το θεμα χρημα τους ενδιαφερει ολους ομως νομιζω οτι γινονται ορισμενα λαθη! Απ’οτι εχω παρατηρησει οι τιμες στα “γνωστα” καταστηματα που αγοραζει παρα πολυ μεγάλο κομματι της αγορας(νομιζω η πλειοψηφία) δεν πεφτουν ιδιαιτερα.Απο ελαχιστα(100ευρω μετα απο ενα χρονο) ως καθολου!! Αν νομιζετε ολοι εσεις οτι ανηκετε στην πλειοψηφια σας ενημερώνω οτι κανετε λαθος!!! Τωρα στα σκρουτζομαγαζα οντως οι τιμες πεφτουν πολυ!!Αυτο ομως εχει να κανει τοσο με το ποσα κομματια εχουν πουληθει απο… Συνέχεια »

AnakinSkywalker

Εντυπωσιακότατες οι επιδόσεις του Α8 συγκριτικά με τον Snapdragon 801:

https://www.youtube.com/watch?v=v6d7Fes-eHA

johny

Καλημερα και απο μενα.θα ηθελα να πω και γω τη γνωμη μου..το iphone 5s δεν το αλλαζω για καμια συσκευη και γενικα εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο το λογισμικο του.ειμαι ενας ομως απο αυτους που εχει βαλει ios8 και το κινητο ψιλοκολλαει.και μην πει καποιος οτι αυτο ειναι ψεμματα γιατι πολυ απλα θα λεει ψεμματα.ελπιζω με την επομενη αναβαθμιση αυτο να διορθωθει.θα περιμενω λοιπον την επομενη αναβαθμιση και θα πω ξανα τη γνωμη μου πανω σε αυτο το θεμα,

Topdim

Παιδιά όπως έχω πει και πολλές φορές την γνώμη μου για την Apple, έχει καταφέρει να κάνει ένα όνομα γύρω από αυτήν. Τίποτα άλλο και για αυτό και οι τιμές τις πέφτουν δύσκολα (νόμος της οικονομίας). Απλά πλασάρει στους φανατικούς οπαδούς της, περσινά ξινά σταφύλια και αυτοί αγοράζουν χωρίς σκέψη. Ότι νάνε δηλαδή. Από την άλλη βέβαια δεν λέω ότι δεν έχει ποιότητα, αλλά πραγματικά δεν αξίζουν τα λεφτά τους τα προϊόντα της. ΟΚ μπορεί να μην θέλει τα σουπερ χαρακτηριστικά για να πάει καλά, αλλά μην ξεχνάμε ότι το λειτουργικό της είναι πιο κλειστό από οτιδήποτε άλλο και όσοι λένε άλλα, απλά είναι με πειραγμένο λειτουργικό (Jailbreak), γιατί αν μείνουν με το αρχικό, είναι απλά άχρηστο. Παιδιά πάτε σε Android, γιατί με το Jailbreak αυτό προσπαθείτε να κάνετε στην I συσκευή σας. Και πολύ κολουτούμπα ρε παιδιά. Από που να αρχίσεις και από που να τελειώσεις (Antenna gate, Maps, μέγεθος οθόνης, notification bar, iCloud safety κτλ) Στο Android από την άλλη, που είναι σαφέστατα καλύτερο λειτουργικό, γιατί απλά σου δίνει την ευκολία-ελευθερία να του αλλάξεις τα φώτα και να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου, παίζουν πολύ πιο value for money συσκευές. Βέβαια ΟΚ και εδώ βλέπεις τιμές στο Θεό,… Συνέχεια »

dimis

Ρε γελαν και οι πέτρες.τα 8 της καμερα η την 1 ραμ να σχολιασω.ρε μην κανετε σαν τον ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ…ειναι 1 γιγα αλλα ειναι νιντζα.γελαει κι η γιαγια μου μαζι σας.ο αλλος συγκρίνει το αιφον με την μερσεντες οταν δεν μπορει να στειλει ουτε μια φωτογραφια με μπλε δοντι και η αλλη στελνουν 1 γιγα με ενα ακουμπηγμα πλάτης ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ…το χω λεει ο αλλος 4 χρονια…και γω εχω δει ατομα να χουν το σ2 και να μην φαινεται η οθόνη απο γρατζουνιες και παρολαυτα να λειτουργει αψογα και σαν συσκευη και σαν λογισμικό.ειναι σαν τηλέφωνα παραπολύ γερα και της σαμσουνγκ.δεν με ενοχλεί κάποιος να υποστηρίζει καποια άλλη εταιρεία.ολη γνωρίζουμε πως η απλ ανοιξε τον δρομο και οταν ειχε βγει το 3αρι δεν υπηρχε καμια αλλη εταιρεια στον χαρτη…τωρα ομως την εχουν ξεπεράσει και απλά στηρίζεται στο οτι καποιοι αγοραζουν τα νεα μοντελα χωρις να τους νοιαζει τι έχουν μεσα.με εξοργιζει ομως οταν θελουν κατι μετριο μερικοι να το παρουσιαζουν σαν την ελιτ των συσκευών.αλλος ένας εξυπνος ειπε ποιος βγαινει περισσοτερο κερδισμένος σε μεταπωλιτική αξια…μαγκα μου αν θεωρεις επένδυσει το κινητο τοτε τι να σου πω. Τελος πληρωνετε 900 ευρω ενα τηλέφωνο που ειναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μια τοστιερα…κοιταξτε λιγο τους δεικτες… Συνέχεια »

Miltos

Dimis δεν μπορείς απαξιώνεις μία βασική οικονομική αρχή όπως αυτή της μεταπωλιτικής αξίας όταν το κυριώτερο επιχειρημά σου κατά των αιφον όπως πολύ κομψά αποκαλείς, όταν μπορώ να αγοράσω μια συσκευή και μετά από έναν χρόνο να την πουλήσω στα 3/4 της τιμής της σημαίνει ότι πρακτικά την πήρα για το 1/4 της τιμής που εσύ κράζεις, όταν από την άλλη πέρνω ένα samsung 750 ευρώ και τον επόμενο χρόνο κοστίζει 350 σημαίνει πως έχασα 400 ευρώ, αλλά δεν άκουσα ποτέ να κράζετε τις τιμές των περισσότερων Android flagships από την άλλη όταν δίνω πρακτικά το 1/4 της τιμής του iPhone και πέρνω ένα τηλέφωνο το οποίο ξέρω ότι όσο καιρό θα το έχω δεν πρόκειτε να κολλήσει και θα κάνει όλα όσα χρειάζομαι και δεν θα χάσω τα χρήματα που έχω δώσει για εφαρμογές και θα έχω ένα κινητό προσεγμένο σε design και ποιότητα κατασκευής τότε είναι που κάτι ξύπνιοι θα θυμιθούν ότι η Apple είναι overpriced, ντάξει δεν τρέφω αυταπάτες όπως σε όλες της επώνυμες και μεγάλες εταιρίες έτσι και με την Apple θα πληρώσω και για το όνομα αλλά δεν με ενοχλέι γιατί ξέρω ότι θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Τέλος παραθέτω link με άρθρο για… Συνέχεια »

dimis

αρχικα δεν κραζω.συμφώνώ μαζί σου οτι τον άλλον χρόνο θα το πουλήσεις ακριβότερα αλλα αυτο ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ…οταν το νοουτ 3(κατοχος) τραβάει πολυ καλυτερες φωτο απο το 5s μιας και έχω κάνει συγκρισεις με φίλους μου.δεν μιλάω για βίντεο γιατι θα γελασουν πολλοί..οταν εβαλε φιλος 4κ στο 5s στο τερταρτο βαρούσε επαννεκινήσεις επειδη πηρε φωτια.και σταματήστε αυτην την καραμέλα.οτι κολλαν οι συσκευές αντροιντ.ειχα το νοουτ 2 και το 3. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ κανενα απο τα 2 αν και ειχα φουλαριστες 64 γιγα μνημες.πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που το ειδατε.στο galaxy DUOS??

dimis

αυτο που εσυ αποκαλείς design εγω το λέω ακτινοβολία στο κεφάλι.τοσο σε προσέχει η αγαπημένη σου εταιρεία
iPhone 5s(SAR US 1.12 W/kg (head) 1.18 W/kg (body)
SAR EU 1.00 W/kg (head) 0.80 W/kg (body)

galaxy NOTE 3 ( 0.29 W/kg (head) 0.36 W/kg (body) )

προτιμω λοιπόν το πλαστικό απο την τοστιερα της απλ(τριπλάσια ακτινοβολία)

ημουν χρηστης του 4 και του 5(αιφον) και πραγματικα μιλούσα και με πονουσε το κεφάλι.απο την στιγμή που πήρα το νοουτ 2 είδα ΓΙΓΑΝΤΙΑ διαφορα …και απο αποψη ακτινοβολίας όπως και απο την ελευθερια που σου χαριζει το λογισμικό.η μεταπωλητική αξια λοιπον ειναι ενα θετικό οχι όμως τοσο μεγαλο οσο θεωρεις εσυ.χαρηκα που τα είπαμε.ελπιζω να βγαλαν μερικοι τα συμπερασματα τους οπως και όλοι μας να ψαχνομαστε περισσοτερο για το οτιδήποτε στην ζωη μας ….

that’s life

Thanos__K

dimis έγραψες! Μπράβο. ΝΑ προσθέδω μόνο ρε παιδιά, γιαί συγκρίνουμε ένα επαγγελματικό εργαλείο με ένα απλό smartphone. Και καλύτερο να είναι το apple, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ όσα κάνει το note. Δεν υπάρχει σύγκριση πόσο καλά τα κάνει, αλλά δεν τα κάνει! Ας το συγκρίνουμε με το iphone 6. Ενυτάξυ θα βάλουμε τα γέλια όλοι μαζί!

Thomas

Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ……

Miltos

Dimis οι συγκρίσεις που κάνεις εσύ και οι φίλοι σου δεν αποτελούν τεκμήριο όπως καταλαβαίνεις, και όταν μου λες ότι σε πονούσε το κεφάλι επειδή χρησιμοποιούσες iPhone δεν μπορώ καν να πάρω στα σοβαρά το υπόλοιπο σχόλιό σου. Και μιας και μιλάς για ακτινοβολία να μαντέψω δεν έχεις και wifi στο σπίτι σου ε; Ούτε φούρνο μικροκυμάτων ούτε ασύρματες σταθερές συσκευές ίσως για περισσότερη ασφάλεια δεν βγαίνεις και από το σπίτι σου; Γιατί και ο ήλιος έχει ακτινοβολία επίσης και όταν οι τριγύρω σου μιλάνε στο κινητό εσύ τους διώχνεις για να μην αυξηθεί η ακτινοβολία; Ναι αν είσουν μόνος σου θα είχε μεγαλύτερη συμμασία η ακτινοβολία του κινητού σου αλλά από την στιγμή που δεν νοιάζει τους γύρω σου εκτίθεσε και εσύ παθητικά σε αυτήν!

nick

Αν το παραγγείλω από Γερμανία θα εχω κάποιο πρόβλημα;

ΒΑΣΙΛΗΣ

Υπερβολικά πολλά τα λεφτά (πόσο μάλλον για 16Gb). Με πολύ λιγότερα χτυπάς τα ίδια και καλύτερα χαρακτηριστικά σε επώνυμα Android , για να μην μιλήσω για Κίνα μεριά …

LifeIsGood

Διάβασα κάποια από τα σχόλια και έβγαλα ένα συμπέρσμα. Για κάποιο “περίεργο” λόγο οι “σχεδόν αντικειμενικοί” φίλοι, εμπεριέχουν στο σχόλιό τους διάφορα επιχειρήματα ώστε να στηρίξουν την άποψή τους, ενώ οι φίλοι “θαυμαστές της apple” λένε την άποψή τους χωρις να την στηρίζουν με κάποιο επιχειρήμα…

Γιατί άραγε;

Miltos

LifeIsGood αυτό που κάνεις λέγεται επιλεκτική παρατήρηση, επιλέγεις να διαβάσεις και να χρησιμοποιήσεις αυτά που σε βολεύουν προκειμένου να εδραιώσεις την θέση σου. Είναι ειρωνικό να μιλάς για τους άλλους και την αντικειμενικότητά τους την ώρα που εσύ ο ίδιος κάθε άλλο παρά αντικειμενικός είσαι.

LifeIsGood

Φίλε Miltos,η απάντησή σου είναι το δικό μου επιχείρημα και στηρίζει απόλυτα (κατ’ εμέ) την άποψή μου.

Miltos

Δεν νομιίζω ότι η απάντηση μου στηρίζει στο ελάχιστο αυτό που λες, το τελευταίο σου χαρτί παίζεις και μάλιστα άλλη μια επιλεκτική παρατήρηση γιατί όπως μπορείς να δεις (αν και επιλέγεις να μην το κάνεις) σε κάθε απάντησή μου επιχειρηματολογώ και προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται, σε αντίθεση με εσένα.

Mario

Παιδιά είτε μας άρεσει είτε όχι είναι το καλύτερο smartphone σε ποιότητα από οποιοδήποτε άλλο έστω και αν υστερεί σε ανάλυση

Γιάννης

Έχει γίνει κάποια έρευνα για το “ποιο είναι το πιο ποιοτικό smartphone” και βγήκε πρώτο ή απλά αυτή την δικαιολογία σου ήρθε να πεις? Μάλλον το δεύτερο.

Thanos__K

+1 στο Γιάννη! Αναγνωρίζω στην Apple όμως ότι πρωτοπόρησε κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν, αλλά από εκεί και πέρα αρκείται στο να βγάζει χρήματα κοροϊδεόντας τον κόσμο. Και ξέρετε γιατί? Γιατί πολύ απλά, προτιμά να πληρώνει αδρά marketing managers παρά να πληρώνει ακριβότερα research & development! Αυτό όμως, είθισθαι να το κάνουν οι μεγάλες εταιρείες που δεν έχουν ανταγωνιμό και θέλουν να βγάλουν ακόμη περισσότερο χρήμα. Οχι αυτές που βρίσκονται τριάντα βήματα πίσω…

A

Διάβασα τα μισά σχόλια κ μετά κουράσατε.

Όλοι εσείς λοιπόν με τα τρανταχτά επιχειρήματα και τη σιγουριά στις απόψεις σχετικά με το πόσο “sucks” η Apple, καθίστε και δείτε τόσα εκατομμύρια κόσμου να είναι ΤΟΣΟ χαζός που πήγε κ αγόρασε 10εκατ. συσκευές το πρώτο Σαββατοκύριακο, με τος περισσότερες χώρες (και κυρίως την Κίνα) ακόμα να είναι στο “περίμενε”.
Πολύ χαμένη ενέργεια όμως για να πείσετε πόσο κορόιδα είναι όλοι αυτοί που με τα μισά λεφτά θα έκαναν τγν ίδια δουλειά κ πολύ καλύτερα.

Giatampaza

αν λάβουμε υπόψην τις εκλογές και το τι ψηφίζει ο κόσμος, τότε ναι, Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Γ.Τ.Π.Κ. , άρα κατά συνέπεια και σε αυτό

A

Τις εκλογές και το τι ψηφίζει ο κόσμος στην Ελλάδα ή σε όλο τον κόσμο;
Ό,τι πεις Αινστάιν…

Thanos__K

Εσύ φίλε Α νομίζω πως βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος… Υποστηρίζω το φίλο Giatampaza! Ετσι είναι φίλε μου. Ο μισός πλανήτης έχει νοημοσύνη κάτω του μέσου όρου… Εκεί στοχεύουν κάμποσοι… Και μην τοιχόν και τους θήξεις! Τους υποστηρίζουν αυτοί που έχουν συμφέρον να πουλάνε σε αυτούς…

nik

τα δικα μου επιχειρηματα ειναι χαλια ενω εσυ λες το παρακατω.ΑΦΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ;
μπραβο ρε μαγκα πολυ ωραια λογικη.αν δεν εισαι πυρηνικος στην νασα αδικείσαι

A

Thanο K, δεν κάνουμε gallop εδώ και δε με ενδιαφέρει αν όλο το φόρουμ υποστηρίζει τον giatampaza (ξέρει να διαλέγει nick τουλάχιστον, αυτό πρεπει να του το αναγνωρίσουμε)
Όσο για το ότι βγάλατε χαζό το μισό παγκόσμιο πληθυσμό για να δικαιολογήσετε τις πωλήσεις του iphone, το αφήνω ασχολίαστο.
Εδώ ο άλλος το έβγαλε άχρηστο επειδή η κάμερά του δεν “μεγάλωσε” σε megapixel! Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…

frank

Καλησπερα παιδια μπορει τα μηλα να ειναι ακριβα αλλα πανε μπαλα ,,,εχω το nexus5 γρηγορο τηλεφωνο αλλα ηθελε παραπανω δουλιτσα ειχα και το iphone 4 παλιοτερα και με ειχε βολεψει περισοτερο ( παντα με την αποψη μου )

thanoik

Nexus 5 vs iPhone 6 – App Opening Speed: https://youtu.be/hPhkPXVxISY χαχχααχαχαχχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.