iPhone 6 και iPhone 6 Plus, νέο ρεκόρ με 10 εκατ. πωλήσεις σε 3 μέρες

Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι ήδη διαθέσιμα από τις 19 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένες αγορές όπως ΗΠΑ, Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία κ.α. Μετά το ρεκόρ παραγγελιών που άγγιξε τα 4 εκατ. σε ένα 24ωρο, η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι οι συσκευές έσπασαν νέο ρεκόρ. Είναι μόλις τρεις μέρες διαθέσιμα και έφτασαν στα 10 εκατ. πωλήσεις.

Πριν ακόμη κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, οι αναλυτές είχαν προβλέψει ρεκόρ πωλήσεων φέτος για την Apple, αλλά όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της, οι πωλήσεις ξεπέρασαν ακόμη και τις δικές τις προσδοκίες για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας.

Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus αναμένονται να κυκλοφορήσουν από 26 Σεπτεμβρίου σε 20 ακόμη χώρες, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα φτάσουν σε 115 χώρες. Ελλάδα αναμένονται μέσα στον Οκτώβριο.

iphone 6 sales, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, νέο ρεκόρ με 10 εκατ. πωλήσεις σε 3 μέρες

iphone 6 sales, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, νέο ρεκόρ με 10 εκατ. πωλήσεις σε 3 μέρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

63 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manosp3

Το LG G3 ακομα παλευει να κανει τετοια νουμερα και η apple τα πιανει σε 3 μερες!

Λεωνίδας

Aλήθεια πάντως είναι κρίμα. Αντί οι fans του να στείλουν ένα μήνυμα στην apple ότι θέλουν ακόμα μεγαλύτερες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εξελίξεις στα τηλέφωνά τους, τρέχουν όλοι σαν παλαβοί να το πάρουν. Ε, μην δυσανασχετείτε μετά αν η μόνη αλλαγή στο 6ς είναι…η αλλαγή των fonts στο προσπέκτους στο κουτί.

i love rihanna

Τρεξτε να προλαβετε μην το χάσετε…!

Jimis

Ναι κριμα να μην υπάρχουν αλλαγές εντυπωσιασμού… 4πυρινοι κτλ.
https://www.anandtech.com/show/8559/iphone-6-and-iphone-6-plus-preliminary-results

ironmanmark40

Κάπου αλλου, διάβασα για “φανατικούς οπαδούς”, τώρα θα‘λεγα, άλλα το σχόλιο θα σβηστεί. Μετα απο τόνους κραξιματος προς τη google , το andoid έφτασε σε ενα πολύ καλο επίπεδο με τη 4.4 και έχει ακόμα πολλά να διορθώσει. Το έκανε όμως και συνεχίζει να το κανει. Η ms το ίδιο με τα wp που εαν δώσει και λίγη σβελταδα θα περάσει μπροστά. Η apple ; τα ιδία και τα ιδία και οι “οπαδοί” της κανουν ουρές, αντί να τη κραζουν για τα φικια που τους πουλαει για μεταξωτες κορδελες,…. Άντε βγάλε άκρη….

Θοδωρής

Είναι και αυτοί που προέβλεπαν ότι το iPhone 6 θα πατώσει γιατί δεν το προτιμούν αυτοί.
Ποιος τους ακούει τώρα τους διορατικούς…

Than

ironmanmark40 Πιάσε iphone και μετα πες μας ποια ειναι τα φύκια και οι μεταξωτές κορδέλες!!! Δε κράζουν γιατι δε χρειάζεται!!! Το Android όντως εχει βελτιωθεί μετα απο καιρο, τα WP έχουν πολυ δρόμο ακομα!!!

Georgos

Το 90% των καταναλωτών είναι άσχετοι με την τεχνολογία οπότε λογικό είναι να κάνει τέτοιες πωλήσεις η Apple που βασίζεται στο marketing , την διαφήμιση και τον μιμητισμό.

rim87

Georgo ,οχι το 90 αλλα το 99% αγοραζει κινητο στο κουτουρου. Φαντασου οτι για το δεικτη sar ειδες κανεναν να ρωταει? Και ειναι το πιο σημαντικο, εκτος αν το πιο σπουδαιο γα καποιυς ειναι το image πιο πολυ απο την υγεια. Ειμαστε αξιοι για θυματα.

kostas13

Και δικαιολογημένα λέω εγώ ξέρετε πόσοι βγάλαν τα μάτια τους στης 3,5″Και στης 4 ,θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω 🙂

Ιωάννης jb

Μερικοί αρνούνται επίμονα να καταλάβουν πως είναι το κορυφαίο κινητό στο κόσμο….
Οι πωλήσεις το δείχνουν… (Μη βγει κανένα αλάνι και αρχίσει να λέει πάλι για specs, φτάνει πια)
Οπως λέει και ο Manosp3 άλλοι που νομίζουν ότι είναι οι καλύτεροι θα πιάσουν 10 εκατομύρια μετά απο πολύ καιρό και το 6αρι τις πιάνει σε 3 μέρες…
Αν όντως ήταν οι καλύτεροι δε παίζει να μη κάναν πωλήσεις (και μη μου αρχίσετε τώρα τα περι μάρκετινγκ) αν είχαν το καλύτερο κινητό στο κόσμο θα κάναν και αυτοί τόσες πωλήσεις αν όχι σε 3 μέρες αλλά σε 30 σίγουρα.

Theo

@kostas13 ναι αλλα αν τους 8αρουσιασουν μεθαυριο ενα αηφον 6s σαν το ipad air πιστευω παλι θα σπασει ρεκορ πωλησεων. Αχαχαχαχαχαχ, ελεϊνό.

Vasilis

https://www.anandtech.com/show/8559/iphone-6-and-iphone-6-plus-preliminary-results

ΑΥΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ….που κρίνετε μόνο απο specs και πυρήνες….

Dimitrinho

Μπραβο ρε apple δωσε πονο

Alexis

Το ότι πουλάει περισσότερο από άλλες εταιρίες δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο! Όπως είπε ένας φίλος και πιο πάνω το 90% που το αγοράζει είναι άσχετο με την τεχνολογία! Πηγαίντε σε μια συνάντηση techblog και δείτε τι κινητά έχουν οι φίλοι της τεχνολογίας! Note, galaxy S, nexus, HTC, G2 κ.α! Στην Θεσσ τουλάχιστον που πήγα αυτά είδα! Είχε και 2-3 iphone!

βασιλης20

και οι μισοί απο αυτους ειναι κοριτσακια που θελουν να βγαζουν σελφι για fb και instagram

George E.

Τα πράγμα είναι πολύ απλό… Δεν χρειάζεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά να αναλύουμε για specs, marketing, status symbol, iships και άλλα… Το iPhone πουλάει γιατί αυτό που κάνει το κάνει καλά… Άλλωστε δεν έχει να ανταγωνιστεί άλλη iOS συσκευή, σε αντίθεση με το τι γίνεται στο στρατόπεδο του Android και λογικά εκεί έχουμε κατακερματισμό…

djs

Όταν κάποιο android flagship κάνει ρεκόρ πωλήσεων, τότε δεν έχει εφαρμογή η λογική περί προβάτων κλπ … Τότε πρόκειται για θρίαμβο της τεχνολογίας από το 90% των άσχετων όπως ειπώθηκε παραπάνω…
Ο,τι να’ναι…

Γιάννης

@Vasilis
Για δες και πιο κάτω τα 3Dmark και πες μας πόσο καλά τα πήγε σε αυτά. Τα πρώτα αφορούν web browser και είναι πολύ αμφίβολης αντικειμενικότητας.

Jimis

@Alexis είσαι σοβαρός; Δηλαδή το 90% των χρηστώ Android έχει πάρει master στην πληροφορική; Μήπως άλλοι είναι οι ανίδεοι σε θέματα τεχνολογίας; Ο ΜΕΣΟΣ χρήστης πάει σε ένα μαγαζί και κοιτάει τα καρτελάκια από τα κινητά…και κοιτάει την εξής σειρά! 1)ΤΙΜΗ 2)specs Με το πρώτο κρητήριο απόρρίπτεται το iPhone μιας και η τιμή του είναι αρκετά μεγάλη για κάποιον που θέλει ένα κινητό. Στα specs γίνεται ο κακός χαμός! Κοιτάει ο άλλος και λέει: Α! αυτό έχει 4 πυρήνες άρα είναι καλύτερο από το άλλο που έχει λιγότερους(μέγα λάθος αν κρίνουμε τα benchmarks που έστειλα και εγώ και ένα παιδί πιο πάνω, https://www.anandtech.com/show/8559/iphone-6-and-iphone-6-plus-preliminary-results ). Α!Αυτό έχει τόσα Mp στην κάμερα,άρα είναι καλύτερο από το άλλο που έχει λιγότερα.(μέγα λάθος…https://blogs.wsj.com/personal-technology/2014/09/16/apple-iphone-6-vs-samsung-galaxy-s5-photo-shootout-why-megapixels-mean-nothing/ ) Α! αυτό έχει τόση RAM άρα είναι καλύτερο από το άλλο με λιγότερη. Με βάση αυτά τα κρητήρια ψωνίζει ο κόσμος… Δεν ξέρω γιατί είναι δύσκολο να το αντιληφθείτε…πως το Android έχει τέτοια διείσδυση στην αγορά γιατί το αγοράζει ο απλός κόσμος…αν κοιτάξεις τα flagships μόνο…η Apple δεν έχει αντίπαλο. Αυτός που ξέρει από τεχνολογία…ξέρει πολύ καλά και τι θα του προσφέρει η κάθε εταιρία. Δεν έχω καμία λόξα να υποστηρίξω την Apple ή την όποια Apple αλλά είναι λίγο… Συνέχεια »

anergos13

Τα νουμερα ο καθενας μπορει να τα παρουσιασει οπως τον βολευει….
10 εκ Ναι….πουλημένα Οχι…
ΘΑ πουληθουν…
Η εταιρια apple και το δικτυο της (οπως και καθε εταιρια) πιεζει για να να στοκάρουν τα καταστηματα ….
Τα νουμερα ειναι πραγματικες πωλησεις 2,3 ισως και 4 εβδομαδων…!!
και οχι 3 ημερων….μην τσιμπατε!!
Ολα πρεπει να εχουν το στοιχειο του εντυπωσιασμου….!!!
και φυσικα παντα ….περισσοτερα απο περσι…
Ολοι οσοι δουλευουμε σε εμπορικες επιχειρησεις καταλαβαινουμε..!!!

Makis

@ Ο/Η djs λέει:
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 στο 16:57

Σωστός-αντικειμενικός.

louloudios-Kesar

Την μια μιλάτε για σπέκς και οτι το αι φον δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Την άλλη γκρινιάζετε γιατί πουλάει σαν τρελό και όλοι είναι κοριτσάκια για σελφι και άσχετοι με την τεχνολογία. αφού λοιπόν είμαστε τόσοι λίγοι οι χρήστες του iphone και δεν απειλούμε την κυριαρχία σας γιατί ασχολείστε με εμάς; γιατί θελετε να σώσετε απο την τσέπη μας τα λεφτά; αφήστε μας να τα ξοδέψουμε οπου θελουμε; θα μας την πείτε και για το αυτοκίνητο που πηραμε; μηπως το δικό σας έχει πιο πολλα αλογα; ημαρτον δηλαδη….

Αφηστε τον κοσμο να κάνει οτι θελει, να πάρει οτι γουστάρει και μην κατακρίνετε. Οπως εσείς κάνατε τις επιλογές σας έτσι και εμείς θα κάνουμε τις δικές μας. απλά πράγματα.

spyros

@Jimis επιτελους καποιος λογικος και μη μαζοποιημενος! +1

Vasilis

Jimis bravo! Επιτέλους! Ένας νοήμων χρήστης του internet και των τεχνολογικών και των τεχνολογικών site! Τα είπες πολυ καλά φίλε! Αν είναι δυνατόν να λένε ότι οι κάτοχοι των Android είναι και πιο έξυπνοι είναι και πιο ειδικοί στα κινητά και στα computer. Εγώ βλέπω τους περισσότερους 50 6070 χρονών κάτι θείτσες κάτι παππούδες κάτι μικρά παιδάκια που κουβαλάνε τα Android των 100 € ανάθεμα κι αν ξέρουνε τι λειτουργικό φοράει και έτσι κάπως έχει διεισδύσει στην αγορά
Τα applications που είναι πολύ πιο ποιοτικά, ομοιόμορφα μεταξύ τους, όλο το οικοσύστημα εν γένει της Apple κανείς δεν το ανέφερε!Όλοι σας στέκεστε στους πυρήνες, στα specs, σε κάτι άλλα άσχετα τεχνικά θέματα και κανένας στην ποιότητα αυτών που βρίσκονται μέσα σε μία συσκευή. Επίσης το πόσο αρμονικά δένετε hardware and software. Λες και αν ήθελε η απλ της ήτανε δύσκολο ναΠρόσθεσε δύο πυρήνες παραπάνω, ένα γίγα Ραμ παραπάνω μερικά megapixels camera και λοιπά και λοιπά σιγά τα Wa! Για να μη το κάνει κάποιος λόγος θα υπάρχει. Και αυτός ο λόγος ονομάζεται φανφάρες!

Theo

@Jimis εννοειται και τα μεγκαπιξελ δεν κανουν τη διαφορα αλλα το λινκ που εδωσες τι θες να πεις ? Εγω βλεπω πολυ καλες φωτογραφιες απο το s5 σε αντιθεση με το iphone 6. Δεν λεω οτι ειναι κακες του iphone, αλλα πρεπει να πιστευουμε οτι μας λενε? Για κανε μεγενθυνση και μετα κρινε, οπως επισης πιασε και τα 2 στα χερια σου και μετα βγαλε συμπερασμα.

jim

Όταν στην Αμερική το iphone το παίρνεις με 299 και 399 με διετές συμβόλαιο και οι εταιρίες κινητής δίνουν 300$ δωροεπιταγή για κάποιον που σπάει το προηγούμενο συμβόλαιο λογικό είναι να κάνει τέτοιες πωλήσεις.Όχι σαν τους δικούς μας που με 80 ευρώ συμβόλαιο για δύο χρόνια σου δίνουν επιδότηση 100 ευρώ το πολλή.

Σπύρος

Χωρίς να θέλω να μπω στην συζήτηση (σας έχει φοβηθεί το μάτι μας μερικούς, μεν και δε) να κάνω μια παρατήρηση.
Έγινε μια ατυχής σύγκριση με τις πωλήσεις του lg g3 πιο πάνω. Και ατυχής γιατί αυτό αποτελεί 1 κινητό, ενώ αυτό το άρθρο αναφέρεται για τις πωλήσεις ΚΑΙ των 2 κινητών της Apple για φέτος.

ΥΓ. Παρόμοιες λανθασμένες συγκρίσεις έγιναν και στα ρεκόρ πωλήσεων της 1ης ημέρας…

nikos

@vasilis αυτός ο λόγος ονομάζεται κόστος που σημαίνει λιγότερα έσοδα!Χαζή είναι η apple να τα βάλει?Σου λέει:αφού πουλάει και έτσι σιγά μην τους δώσουμε παραπάνω!Και μην μου πεις ότι δεν είναι έτσι!Τα iphone κοστίζουν λιγότερο σε κατασκευή από όλα τα flagships και παρόλα αυτά είναι το πιο ακριβό!Εφόσον δεν χρειάζεται τα specs, και κερδίζει οικονομικά επειδή δεν τα βάζει, να βάλει και μια τιμή στα 400-500ευρώ!Ώστε και εκείνη αλλά και ο χρήστης να κερδίζει!Δεν αμφιβάλλω ότιτα iphone δουλεύουν απροβλημάτιστα,αλλά όπως και να το κάνεις είναι υπερκοστολογημένα!

Jimis

@Theo

Το galaxy το έχω πιάσει στα χέρια μυ…το 6 πάλι όχι(προφανώς). Έχω πιάσει iPhone όπως και πολλά Android. Που κολλάει αν τα πιάσω ή όχι; Δεν νμζ να αρνείται κανείς ότι από άποψη αίσθησης,τα iPhones είναι ανώτερα. Και το λέω χωρίς προκαταληψεις…

Στο λινκ με τις φωτογραφίες…στην πρώτη την σκοτεινή το S5 για να το αποδόσει έχει ανεβάσει το ISO με αποτέλεσμα να βγάζει noice στον ουρανό κυρίως…το 6 με λιγότερα Mp κατάφερε να κρατήσει την ποιότητα χωρίς να βγάλει noice. Αυτό δεν το βλέπεις; Οι άλλες είναι φωτογραφίες σε φως ήλιου…που οι λεπτομέριες είναι πάνω κάτω οι ίδες…καμία κάμερα δεν θα δείξει τις δυνατότητες της σε τέλειες συνθήκες…ακόμα και κινητό του 2007 να πάρεις οι διαφορές θα φανούν ξεκάθαρα σε “δύσκολες¨συνθήκες. Όπω βράδυ….επίσης…δεν είπα ότι το S5 δεν βγάζει καλές φωτογραφίες…αλλά όταν έχει παραπάνω Mp κάποιοι νομίζουν ότι κάνει παπάδες…ενώ παίζουν ρόλο περίπου στο 20% της φωτογραφίας. Το υπόλοιπο 80% είναι ο φακός,το aperture,τα οπτικά μέρη καθώς και το λογισμικό επεξεργασίας εικόνας που χρξσιμοποιεί η όποια συσκευή(είτε κινητό είτε κάμερα κανονική).

ioankav

@vasilis όταν αγοράζω κινητό που έχει τεχνικά χαρακτηριστικά τουλάχιστον ενός έτους πίσω, θα ήθελα να έχει και αντίστοιχη τιμή. Γιατί πολύ απλά τώρα η apple με πιάνει “κορόιδο”. Ας κατεβάσει τις τιμές 100-200 ευρώ (γιατί τόσο έπρεπε να πουλά εξ αρχής) και ας έχει μικρότερο κέρδος ανά κινητό. Αντίστοιχο παράδειγμα είναι και στα ακουστικά της Beats. Υπερκοστολογημένα για αυτά που προσφέρουν αλλά μια χαρά πουλάνε, γιατί είναι μόδα…
ΥΓ το ίδιο πιστεύω για τιμές που πουλάνε και οι άλλες εταιρείες τις ναυαρχίδες τους.

Lot so's

Στην ελλαδα ποσό θα πουλήσει άραγε όλοι εχουν είδη καινουρια κινητά.

Pilalos

Στην ελλαδα θα πουλήσει άραγε όλοι εχουν πλέον καινούριο κινητό

Tom

Εγω θα ρωτησω τι ειναι πιο τετρημενο και συνηθισμενο. Να παρει καποιος iphone? Η να παρει καποιος το android με την καλυτερη αναλογια τιμης/speccs και να κοκορευεται για την επιλογη του?

fotis

Πιο.πουλησε περισσοτερο.απο τα δυο παντος εγω πηρα απο apple store του.σικαγο το.6 4.7 space gray 16gb και εινα τελειο

DIREFEAR

παιδια αδικα τους κραζουμε…δεν υπαρχει σωτηρια για αυτα τα ατομα…ειναι χειροτεροι και απο ναρκομανεις!ακου σε 3 μερες να αγορασουν 10εκ “τιποτα”…εεε iphone ηθελα ναπω!!!

Georgos

Πολύ ωραία το λέει το παραμυθάκι ο Jimis αλλά ξέχασε να μας πει όσο αφορά τις αναβαθμίσεις ότι το IOS 7 σε παλιότερες συσκευές όπως το iphone 4/4S έκανε τρελά κολλήματα και λαγκαρίσματα , όσο για τις φωτογραφίες και τα benchmark απλά αναπαράγεις την προπαγάνδα της Apple γιατί κάλλιστα μπορεί να είναι πειραγμένες , όταν δοκιμάσει το την κάμερα του iphone 6 κάποιο αξιόπιστο site τα ξαναλέμε , πάντως η κάμερα του 5S σε σχέση με S5 και Ζ2 ήταν κάποια σκαλοπάτια πιο κάτω (δες τεστ DxoMark ή το Phonearena).

cghera

Οι πωλήσεις είναι παγκόσμιες και αφορούν και τις δύο συσκευές, ακόμα όμως και έτσι πουλάει 5εκ η κάθε συσκευή με πολύ χοντρή αναλογία. Οι ανταγωνιστές Samsung/LG/HTC κ.λπ δεν θυμάμαι να έχουν ανακοινώσει ποτέ πραγματικές πωλήσεις, εκείνες είναι που αναφέρουν τα shipments.
Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να αγοράσει iphone ούτε και HTC/LG κλπ. Μην ξεχνάτε ότι μεγάλο μέρος των πωλήσεων γίνεται με συμβόλαιο παρόχου σε πιο καλή τιμή. Η σύγκριση με τις τιμές Ελλάδος επίσης είναι άστοχη αφενός λόγω μισθών αφετέρου γιατί ακόμα και 100.000 iphone να πουληθούν εδώ είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις παγκόσμιες πωλήσεις.
Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που αγοράζει ένα Android τηλέφωνο με 600$ (και παραπάνω) είναι πιο γνώστης της τεχνολογίας από κάποιον που αγοράζει iPhone. Γιατί και τα ακριβά Android όταν πρωτοκυκλοφορούν τόσο έχουν. Και μην πείτε για τις τιμές στα skroutzομαγαζα 6 μήνες αφού έχουν κυκλοφορήσει.

pavlos

Ολα αυτά ειναι νόμος της αγοράς…το αποδεδειγμένα καλο και αξιόπιστο στα προηγούμενα χρόνια πουλάει…οτιδήποτε και να είναι αυτό…απο αυτοκίνητα και μηχανάκια μεχρι τα τηλεφωνάκια….ο κόσμος δεν πειραματίζεται με τα λεφτά του….αυτό που εχει περάσει με αριστα στο καταναλωτικό κοινο θα συνεχίσει να εχει τη προτίμηση του κόσμου…και μάλιστα αβλεπεί..δηλ δεν κάθεται να αχοληθει ούτε με specs ουτε με τίποτα και καλά κάνει…..και ολοι ξέρετε γιατί….οταν βγήκε το 1ο iphone ολος ο κόσμος εντυπωσιάστηκε με αυτο και εαν ηθελε κατι καλό ο δρόμος ηταν ενας..το iphone…..μετα καπάκι η google εβγαλε το δικό της λειτουργικό που ηταν ενα σιχαμα και μισο….δηλ αν εβαζες δίπλα δίπλα ενα android και ενα iphone η διαφορά ειταν διαστημική….λογικά ο κόσμος να προτιμούσε το iphone….και ποιός δεν θυμάται το android 1.6 2.0 που μόνο που τα δούλευες σε πιάνανε τα γέλια.Κατόπιν το android βελτιώθηκε και στις σημερινές εκδόσεις είναι πολύ καλό….αλλα η ρετσινιά ομως εμεινε…ο πελάτης δεν θα κάνει πειράματα με τα 800 ευρω που εχει ενα τόπ android..και θα προτιμήσει να πάρει αυτο που ολα τα χρόνια δοκιμάστηκε και τέλος……και τέλος δεν γίνεται με τίποτα εγω να δώσω 800 ευρω για να πάρω ενα τηλέφωνο του οποίου το λειτουργικό το ιδιο ακριβώς το βρίσκεις και στα… Συνέχεια »

Χρήστος

μπράβο στην apple, από τον πάτο πήγε στη κορυφή.
Το δύσκολο είναι να μείνει εκεί, αλλά 10 χρόνια που είμαι φαν των προϊόντων της δεν το βλέπω δύσκολο να το καταφέρει.

ΥΓ: διαβάζοντας τα σχόλια εδώ είμαι 100% σίγουρος πλέον οτι κάποιοι θα μείνουν μπακούρια στο μυαλό..

Tommacgr

Λοιπόν η ίδια καραμέλα οι android funs κράζουν τους iphone funs , δεν είδα όμως οι κάτοχοι iphone να ασχολούνται με το android άραγε γιατί ; Είναι μήπως θέμα επιπέδου το πρόβλημα ; Δεν ξέρω τι να πω για αυτό .
Αυτό όμως που ξέρω να πω είναι ότι δουλεύω lg G3 και απο χθες μεσημέρι παρέλαβα κ iphone 6 plus . Αντικειμενικά θέλετε δεν θέλετε να πιστέψετε το τηλ απλά ντροπιάζει το G3 σε κάθε τι σύγκριση . Επειδή λοιπόν δίπλα δίπλα δουλεύοντας τα καταλαβαίνεις ότι η apple καταργεί κάθε δεδομένο απο ppi απο ram απο cpu, ακόμα κ απο megapixel κάμερας το τηλ απλά σκίζει κ με το παραπάνω σε όλους τους τομείς . Όσοι λοιπόν αποφασίσουν να πάρουν κ iphone 6 και iphone plus απλά εγώ τους συγχαίρω για την επιλογή τους . Οι υπόλοιποι που δεν το έχουν κάν δει βγάζουν συμπεράσματα της τρύπας δυστυχώς .

George

Εντυπωσιακές οι πωλήσεις που αναφέρει η Apple αλλά νομίζω τα περισσότερα ειναι στοκ σε καταστήματα δεν έχουν ακόμα πουληθεί …εγώ πάντως παλιός χρήστης iPhone 4 απο όταν πήρα Samsung s4 ούτε να το βλέπω δεν θέλω το iPhone .Και νομίζω πως πολύ τουλάχιστον στην Ελλάδα έχουν κάνει την αλλαγή.

ripper

Όταν οι πυρήνες και οι μνήμες πηγαίνουν περίπατο…….όταν η ποιότητα κατασκευής και η εργονομία μιλά από μόνοι της…..https://www.youtube.com/watch?v=SI2nuFkl-S8 ….μην ζηλεύεται και δείξτε λίγο σεβασμό στην εταιρία που έφερα τα έξυπνα τηλέφωνα στη ζωή μας…..

l.l one

Μαγκες, αν αγαπατε τον εαυτο σας, αφηστε στην ακρη μαρκες και κοιταξτε sar.Εκει θα καταλαβετε τι αξιζει ο εαυτος σας να του αγορασετε.Εκτος αν κοστολογουμε το κεφαλι μας, λιγοτερο απο το κινητο μας.

Θανάσης Ψηλοπαναγιώτης

Κάτοχος Nexus 5 καί πριν είχα Samsung Ace, s2 καί s3 αφού “ανέχτηκα” τίς ομορφιές τού touchwiz είπα νά περάσω στο vanilla Android οκ όλα καλά μέχρι τήν ημέρα που ξαφνικά το κινητό έφαγε το γνωστό καί από την Google που αποτυγχάνει να διορθώσει μέ updates από την 4.4 και μετά mm-qcamera-daemon bug αποτυχία νά συνδεθεί μέ τήν κάμερα καί υπάρχει φοβερό battery drain. Δεν είμαι κανένας power user νά φλασάρω ρομ καί τέτοια καί αυτό το γεγονός ήταν ή σταγόνα πού ξεχειλησε το ποτήρι το Android είναι ανοιχτό λειτουργικό οκ σου δίνει ελευθερία αλλά… Εργοστασιακές ρυθμίσεις σε κινητό 6 μηνών χωρίς νά είναι καί φοβερά φορτωμένο για να το επαναφέρω γιατί ήθελε επανεκκίνηση όταν συνέβαινε αυτό νομίζω ότι δεν δικαιολογήται καλά τά specs καί ή ram καί όλα αλλά στήν πράξη το Android ακόμα αντιμετωπίζει θέματα κατά την γνώμη μου καί μέ τήν εμπειρία μου ως χρήστης

Georgos

@ripper
Πω πω , θα ανοίγω το youtube και το Instagram και μετά θα το κλείνω στο iphone και θα πορώνομαι γιατί ανοίγουν 0.001 sec νωρίτερα! Άνοιξε κλείσε , άνοιξε κλείσε , άνοιξε κλείσε…βρήκα νέο χόμπι σε ευχαριστώ! ΥΓ. Όταν γίνουν δοκιμές του iphone στο Antutu 5 που μετράει CPU , GPU , μνήμη κτλ. ειδοποίησε μας σε παρακαλώ.

Νίκος

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πολλοί κατακρίνουν την apple. Αν δεν σας αρέσουν τα προϊόντα της απλά μην τα αγοράζετε. Ποιο android brand προσφέρει με διπύρηνο 1,4ghz και ram 1gb όσα προσφέρει η apple? κανένα!!! Περιμένω ωστόσο και γω περισσότερα και απο apple απο θέμα specs αλλα και απο android brands να παίρνουν upgrades.

jonjon

Βαρετά σχόλια ώς συνήθως! Αναλύσεις καφενείου και θεωρίες ήμαρτον.

wolf

Λογικό είναι να κάνει αυτές τις πωλήσεις, ειδικά τώρα που έχει normal διαστάσεις οθόνης για smartphone…. και δεν έχει να κάνει με το αν είναι χειρότερο η καλύτερο..! Απλά κάποιους βολεύει το ios περισσότερο από το Android και το iPhone είναι η μόνη τους επιλογή..! Άμα έβγαινε 1 μόνο συσκευή Android το χρόνο εκεί να δείτε τι πωλήσεις θα έκανε…! Θα τριβατε τα μάτια σας γατάκια…!!!

Theo

@ripper Σοβαρα τωρα? Το ιδιο γρηγορα ανοιγουν και τα 2 κινητα, καπου ανοιγει κατα 0,001 κλασματα του δευτερολεπτου πιο γρηγορα το 6αρι (φυσιολογικο διοτι ειναι καινουριο) και καπου το s5. Σιγα, προκειται να το καταλαβει κανεις ? Κινηταρες ειναι και τα 2. Ξεκολλατε μερικοι να βρειτε ατελειες να τις πειτε, ειπαμε το s5 εσωτερικα ειναι το καλυτερο galaxy μεχρι στιγμης, αλλα αδικειται απο την εξωτερικη ομορφια του δυστυχως.

steliosGR

Μιας που παλι βγαλατε τους μπαλταδες και τσακωνεστε για τα ιδια και τα ιδια, να πω κι εγω κατι ασχετο και σχετικο με το θεμα. Τις προαλλες καθησα για καφε σε κεντρικο μαγαζι με μια συναδελφο (η οποια εχει αγορασει αιφον επειδη απλα…”το ηθελε απεγνωσμενα”) και μετα απο ωρα παρατηρησε με απογοητευση οτι ολοι μα ολοι γυρω μας (μικροι μεγαλοι) ειχαν iphone. Οι μονοι που δεν ειχαμε ειμασταν εγω κι αλλος ενας ασχετος παραδιπλα. Η συναδελφος μου, φανταζομαι, απογοητευτηκε επειδη εχασε αυτο το συναισθημα του exclusiveness που νομιζε οτι θα ειχε με ενα ακριβο τηλεφωνο .Αλλος μπορει να πει οτι τοση μαζικοποιηση δειχνει καθαρα ενα φανατισμενο αγοραστικο κοινο που δεν εχει ομοιογενεια (πχ, δεν το αγοραζουν μονο γκατζετακηδες, η πλουσιοι, η νεοι, ασχετες γκομενιτσες, μαθητουδια κτλ ).Η οτι ειναι τοσο καλο που εγινε viral. Ο καθενας μπορει να βγαλει τα δικα του συμπερασματα. παντως κι εμενα θα με ξενερωνε να πω την αληθεια, κατι αναλογο. Αν το αγοραζουν πολλοι και το εχουν ολοι γυρω μου, σε μενα δεν λετουργει σαν υπερ. μαλλον το αντιθετο. Τελος, δεν μπορω να καταλαβω εν ετει 2014 τοσες προπαραγγελιες. Καμια μα καμια συσκευη δεν αξιζει να την προπληρωσω αν δεν την πιασω να δω πως… Συνέχεια »

Tommacgr

Πρώτα πιάστε στο χέρι σας το iphone 6 και iphone 6 plus και μετά ποσταρετε και κρίνετε το. Το τηλέφωνο απο ποιότητα ότι καλύτερο κυκλοφορεί συνάμα με τρομερό πιάσιμο κ δούλεμα . Ακόμα κ το plus δουλεύετε με το ένα χερι.

Τομ

Ενταξει το plus ειναι γιγαντιο. Αν δουλευετε αυτο με το ενα χερι τοτε στο ιδιο κλιμα σου προτεινω να δουλεψεις λιγο κι αλλα μεγαλα κινητα phablets πριν πεις οτι ειναι παντοφλες

vasilis

Χαχα χαμός. μπράβο στην apple που καταφέρνει να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες…
Απίστευτο το πως κάνει ο κόσμος για κάτι που θεωρεί και που του έχουν δώσει την εντύπωση πως είναι καλό…
Και πριν πείτε τίποτα είμαι κάτοχος galaxy s5 , xperia z2 και iphone 5s σας τα βγάζω και φωτό όλα μαζί και σας κάνω και τεστ, γιατί τα έχω? γιατί πολύ απλά μπορώ!
Iphone είχα το 3gs και μετά το 5s είπα μήπος άλαξε κάτι αλλα μια απο τα ίδια, αν και με το 3gs τότε όντως ήταν πολύ καλό και σε spec και απο ταχύτητα και πιο εύκολο jailbreak.

Tommacgr

Είμαι κάτοχος s5, lg G3 , 5s , και iphone 6 plus μην ακούω λοιπόν τον κάθε άσχετο να λέει ότι του κατέβει . Το τηλ με το reachability δουλεύετε στο ένα χέρι εφόσον το θέλει ο χρήστης . Άνθρωποι που δεν εκτιμούν την apple καλύτερα να τα πουλάνε η να τα χαρίζουν . Κανείς δεν έβαλε με τον ζόρι κανένα να ψωνίσει apple τη καιγόμαστε λοιπόν . Την αποψει του λέει ο καθένας απλά ας σταματήσουν οι συγκρίσεις για ασύγκριτα πράγματα .

Jimis

@Georgos Αν αυτό που περιέγραψα σου φαίνεται παραμύθι οκ,δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αλλά ο περισσότερος κόσμος έτσι σκέφτεται. Το 4S πότε είχε πρόβλημα με lag στο 7? Πραγματικά πότε? Το 4άρι οκ,είχε κάποια θέματα τα οποία τα έχω δει γιατί έχω το 4. Δεν σε αναγκάζουν να αλλάξεις συσκευή.οκ πηγαίνει πιο αργά λόγω animations αλλά όλα απενεργοποιούνται μέσα από τις ρυθμίσεις και μετά πηγαίνει αξιοπρεπέστατα για κινητό 4χρόνων! Δείξε μου κινητό Android που να έχει πάρει 4 αναβαθμίσεις και να πηγαίνει το ίδιο καλά. Και να σου πω και το άλλο…το iPhone 4 βγήκε μαζί με το Galaxy το S2. Κάνε μια βόλτα και δες πόσοι έχουν ακόμα το galaxy s2. Ελάχιστοι…ενώ τότε κυκλοφορούσε πολύ περισσότερο. Το είχε ο ξάδερφος μου,και μετά από κάποια αναβάθμιση έγινε σχεδόν άχρηστο. Και η ίδια ιστορία είναι για τα περισσότερα μη-stock Android. Τώρα για τις φωτογραφίες και τα benchmarks που λες…το θεωρώ πολύ τραγικό. Αν αρχίσουμε και τις θεωρίες συνωμοσίας δεν θα μας βγάλει πουθενά. Και γιατί δηλ να είναι πειραγμένες οι φωτογραφίες σε αυτό το link που έστειλα; Είναι από την Wall Street Journal. Αν την θεωρείς αναξιόπιστη οκ,δικαίωμά σου. Τα benchmarks εδώ και καιρό βγάζουν ανάλογα αποτελέσματα…δηλ τα iPhone με χαμηλότερα… Συνέχεια »

ioankav

@Tommacgr Το reachability, που αναφέρεις, καλό είναι αλλά αν θες να κάνεις κάτι απλό. Να παίζεις όλη την ώρα με αυτό δε γίνεται. το 6 plus χωρίς πενάκι δύσκολα το χρησιμοποιείς πραγματικά (όπως και όλα τα κινητά στην αντίστοιχη κατηγορία). Επίσης, μια χαρά κάθεται στο χέρι το iphone 6, απλά όλοι αυτοί που μας “έκραζαν” για τις παντόφλες μας μάλλον πρέπει να σκεφτούν τι θα λένε πλέον…
ΥΓ επιτέλους στο iOS μπορείς να βάλεις δικό σου keyboard…

Headache

https://www.anandtech.com/show/8559/iphone-6-and-iphone-6-plus-preliminary-results

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες….

Vasilis

Ακριβώς. Φύκια για μεταξωτές κορδέλες…
τίποτα το καινούργιο τίποτα το καινοτόμο απόδοση ίδια με τηλέφωνα που κυκλοφορούν μήνες και βάζουν ιδέες απο το android που κοροϊδεύουν και όλα αυτά εντάξει, η τιμή όμως έλεος για κάτι περσινό.
Και όσοι έχουν πραγματικά δουλέψει άλλα τηλέφωνα πέρα απο iphone και δεν είναι funatics ξέρουν τι λέω.
Μήλο να είναι και ότι νάνε τελικά… το ίδιο ισχύει και για κάποιους που έχουν φάει κόλλημα με samsung.
Μην είστε κολλημένοι με μάρκες δείτε τεστ δείτε τιμή και απόδοση και αγοράστε.

Agnostos13

Αυτος ο Cook ποσο μεγαλο σοι εχει πια?????!!!!!!

Theo

@ripper Για σ2να αυτο..και μιλαμε ενα χρονο διαφορα… https://youtu.be/hPhkPXVxISY

ripper

Theo, Giorgo…ούτε κάθισα να μετρήσω τα msec της διαφοράς σε ταχύτητα, ούτε περιμένω τις μετρήσεις επεξεργασίας, απλά εκθειάζω την ταχύτητα του τηλεφώνου που κόντρα στη ροή της εποχής….τεράστιες μνήμες-επεξεργαστές, αποδίδει καλύτερα με τα μισά specs. Και στην τελική όλες οι μετρήσεις που γίνεται αφορούν σε μεγάλο ποσοστό την ταχύτητα. Για ποιο λόγο δλδ κατηγορείται την apple , ότι κοροϊδεύει τους καταναλωτές μένοντας πίσω σε νούμερα, ενώ στην ουσία τους προσφέρει και μεγαλύτερη ταχύτητα και μεγαλύτερη ποιότητα κατασκευής και μεγαλύτερη αξιοπιστία, ποιο είναι το πρόβλημα τελικά????

Theo

@ripper Κανεις λαθος, δεν σημαινει επειδη πολλοι επεσαν να το κατηγορησουν το ιδιο κανω κι εγω. Αν και ειμαι φαν της σαμσουνγκ, τα εχουμε ξαναπει, το ios ειναι παναλαφρο και η apple το φτιαχνει μονο για τα δικα της κινητα και κανενα αλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.