iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Οι τιμές στην Ευρώπη από 670 ευρώ μέχρι 1000

Τα νέα iPhone 6 (4.7″) και iPhone 6 Plus (5.5″) θα διατεθούν στις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες (η Ελλάδα δεν είναι ανάμεσα σε αυτές) την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων θα είναι η Γερμανία και η Αγγλία. Επισκεφθήκαμε το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στις χώρες αυτές και συγκεντρώσαμε τις τιμές τους για να πάρετε μια πρώτη γεύση και για Ελλάδα.

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε, φέτος δεν θα υπέρξει έκδοση με 32GB.

Γερμανία
• iPhone 6 16GB τιμή 699 ευρώ
• iPhone 6 64GB τιμή 799 ευρώ
• iPhone 6 128GB τιμή 899 ευρώ

• iPhone 6 Plus 16GB τιμή 799 ευρώ
• iPhone 6 Plus 64GB τιμή 899 ευρώ
• iPhone 6 Plus 128GB τιμή 999 ευρώ

Αγγλία
• iPhone 6 16GB τιμή 539 λίρες Αγγλίας (περίπου 670 ευρώ)
• iPhone 6 64GB τιμή 619 λίρες Αγγλίας (περίπου 770 ευρώ)
• iPhone 6 128GB τιμή 699 λίρες Αγγλίας (περίπου 870 ευρώ)

• iPhone 6 Plus 16GB τιμή 619 λίρες Αγγλίας (περίπου 770 ευρώ)
• iPhone 6 Plus 64GB τιμή 699 λίρες Αγγλίας (περίπου 870 ευρώ)
• iPhone 6 Plus 128GB τιμή 789 λίρες Αγγλίας (περίπου 980 ευρώ)

iPhone 6 και iPhone 6 Plus τιμές Ευρώπη, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Οι τιμές στην Ευρώπη από 670 ευρώ μέχρι 1000

iPhone 6 και iPhone 6 Plus τιμές Ευρώπη, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Οι τιμές στην Ευρώπη από 670 ευρώ μέχρι 1000

iPhone 6 και iPhone 6 Plus τιμές Ευρώπη, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Οι τιμές στην Ευρώπη από 670 ευρώ μέχρι 1000

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παρηςΜ

Ελπίζω να μην έρθει εδω + 100 €
Μπράβο που κατέβασαν τιμές! <3

nikos

Θετικό το ότι έπεσε έστω και λίγο η τιμή του(βέβαια για αυτά που προσφέρει ζητάει πάλι πολλά) όμως αυτό με τα 32gb είναι ξεφτίλα!Ξέρουν ότι κανείς δεν βολεύεται πλέον με 16Gb και αντί να καταργήσουν αυτήν την έκδοση και να βάουν πρώτη την 32αρα κρατάνε την 16αραρ για να πληρώσουν όλοι παραπάνω και να πάρουν την 64gb

ΑΚ

HTC One M8 κι αντίο Apple κι Iphone. Mου μένουν και λεφτά, για να πάω για μασαζάκι…

Svigos

Χωρίς να αστειεύομαι πιστεψτε με κλαιω απο τα γελια!

Costas

Πόσο?? Τσάμπα έλεγα και εγώ πόσο πια μπορεί να πιάσει ένα διπύρηνο με 4.7 ίντσες με τεράστια bazels και 8άρα κάμερα? 700+ κατοστάρικα το 16άρι! Τώρα θέλω να δω ουρές χιλιομέτρων έξω από τα καταστήματα apple για την αγορά της καινούριας Ipantoflas.

ioankav

Τους τρολλάρει και η ομάδα του One Plus…
“Hey Apple, welcome to the “Plus” Family”
hahaha 🙂

https://forums.oneplus.net/attachments/googleplus-1-png.131132/

Yiannis H.

Σοβαρα μολις ειδα το 1000 αρχισα να γελαω! χααχαχααχα

Tolis

Τι πράγμααααα??? Δεν θα υπάρχει η έκδοση 32gb??? Δλδ συνήθως οι περισσότεροι που δεν βολεύονται με τα 16 με το έτσι θέλω αναγκαστικά να αγοράσει κάποιος την 64αρα έκδοση για να πληρώσει ο άλλος καμιά 900 1000ευρω????Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ βρε πώς συμπεριφερεται αυτή η εταιριαρααααα χοχοχο!!!!

apostolos

τα διπλά λεφτα απο το g3

Samo

HAHAHHAHAHAHAHAHAH.
HAHAHAHAHHAHA
Έπεσαν οι τιμές; ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΛΑΡΑΚΙ. Είσαι μόλις 300 ευρώ το λιγότερο πιο ακριβή από όλους.

Perseas

γελάω

tiamat

1000 για ένα κινητό προπέρσινο σε δυνατότητες! ???? 😆😇😴😴😴😴😬😬😬😬😑😑😑

Τάσος

Οι τιμές μάλλον είναι πρωταπριλιάτικο αστείο της Apple. Αν και δεν έχουμε πρωταπριλιά ακόμα η Apple φαίνεται ότι κοιτάει μπροστα! 😛

Vagelis

1) Για ποιο λόγο λείπει η 32 GB έκδοση;
2) Βλέπω πόλους να λένε ότι το iPhone έχει χάλια specs. Ομως δεν κολλάει και παίζει και όλα τα παιχνίδια. Απλά το iOS μπορεί και με 1 GB ram
3) Οι τιμές των καλών smartphones είναι υπερβολικά υψηλές γενικότερα. Για παράδειγμα το Samsung GS5 σίγουρα δεν θα τους κόστισε πάνω από 200 € και όμως το πουλάνε 700< € . Το ίδιο και το iPhone.
4) Αυτά ήθελα να πω.

TOm

Ναι παιδια ειναι ξεκαθαρο οτι κανει 1000 ευρω το κινητο. Για τον φιλο που ειπε HTC One m8 τοσο καιρο μετα και ακομα λιγο πιο κατω απο 550 κανει. Δεν το λες και υπερπροσφορα. Και το iphone 6 τοσο θα κανει μετα απο κανα διμηνο. Και το HTC M8 δεν ειναι καλυτερο. Αντε να εχει καλυτερη μπαταρια και ως εκει.

Τις ιδιες τιμες εχει η apple οπως παντα το μονο κακο ειναι οτι δεν υπαρχει 32gb εκδοση. Εγω θα θελα να μην υπαρχει 16 και στα 700 να ειναι το 32αρι. Προσωπικα εγω δεν εχω απαιτησεις σε αποθηκευτικο χωρο σε καμια συσκευη μου ουτε καν στον υπολογιστη αρα δεν με νοιαζει. Απλα θα ηταν πιο λογικο να αρχιζει απο 32gb χωρις παραπανω τιμη.

Εμενα το κινητο μου αρεσει. Θελω να πιασω στο χερια μου αυτο και το note 4 τα δυο κορυφαια κινητα για μενα στις διαφορετικες κατηγοριες τηλεφωνων. Το G3 ειναι ελαφρως απογοητευτικο για μενα παρα την ομορφια του (πιο αργο, χειροτερη μπαταρια, πιο μεγαλο ακομα και η οθονη μου φαινεται χειροτερη απο το g2. Απο την αλλη το g2 με κατω απο 300 ευρω ειναι κινηταρα)

Ιωάννης jb

Εντάξει μιλάμε για πολύ πονηρή κίνηση αυτήν με τα gb..
Aπλά πιθανολογώ πως υπάρχει και θετικό…. το οποίο είναι οτι στα περσινά λεφτά του 5s 32 gb
πλέον θα πέρνει κάποιος το 6άρι με 64 gb….
Νέα δεδομένα απο apple αλλά πιθανότατα ίδιο ή μεγαλύτερο κέρδος για την ίδια!!

Targaryen

Τα 100 ευρώ διαφορά για μνήμη που κάνει 20 ευρώ έχω απορία πως δικαιολογούνται.Δεν γίνεται κάποιος να τα σκάει έλεος.Όπιος όμως το κάνει ασ μου στείλει ενα pm πουλάω αναπτήρες Bic 150 ευρώ.

Μιχάλης

Άντε πάλι όλοι οι specολάγνοι… Ρε σεις, τι να τα κάνει τα specs το iPhone??? Τα χρειάζεται?? Ξεπερνά πολλά τετραπύρηνα και οκταπύρηνα, με 2 και 3 giga ram και 16 και 20 mp camera. Και όσο για την οθόνη του, είναι μια χαρά και όποιος έχει δει από κοντά καταλαβαίνει τι εννοώ. Καλύτερη από πολλές full HD οθονούλες. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ας έχουν και οι άλλοι τις επιδόσεις του iPhone με αυτά τα specs… Καλό βράδυ σε όλους, και για να μη ξεχαστώ, κάτοχος nexus 5 και πρώην αρκετών Galaxy και iPhone!!

ioankav

@Ιωάννης jb Η διαφωνία είναι πως η σειρά θα έπρεπε να ξεκινά από τα 32 Gb και όχι από τα 16 Gb, καθώς είναι γνωστό πως τα 16 Gb είναι σχετικά λίγα…
Πάντως σαν να βλέπω μελλοντική ανακοίνωση (ίσως με το νέο Ipad ή Macbook Pro ?? ): Νέο iphone 6 με 32 Gb το οποίο θα αντικαταστήσει αυτό με τα 16 Gb…

thanos13

ρε παιδια δεν ξερω πιο να παρω το iphone 4.7 η το note 4

Χρηστος

RED Mi και ξερο ψωμι!
https://www.mi.com/en/redminote

Conx

Ρε παίδες ειλικρινά η δεν έχετε ξαναασχοληθεί με hardware κινητού ή απλά κράζετε για να κράζετε. To iphone 5s πέρυσι είχε μεγαλύτερη απόδοση στο geekbench από το galaxy note 3 που ήταν το πιο δυνατό android. Επίσης το iphone 5s από περυσι είχε αρχιτεκτονική 20nm-64bit. To iphone 6 συνεχίζει σε αρχιτεκτονική 20nm ενώ το note 4 που έχει τον snapdragon 805 είναι στα 28nm(Tεχνολογία 2 χρόνων.) Τι ακριβώς συγκρίνετε και λέτε specs 2 χρόνων κλπ? Συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά έχει τον πιο δυνατό επεξεργαστή για το 2014 μετά ίσως από τον κ1 tegra 64bit. Γιατί ειναι πιο δυνατός? γιατί απλά ειναι κατασκευασμένο σε 20nm που είναι προσφατη τεχνολογία και όχι overclocked επεξεργαστής όπως ο snapdragon 805 που χρησιμοποιεί την ίδια ξαναζεσταμένη τεχνολογία(για να μην μιλήσω για τις θερμοκρασίες που έχει ενας επεξεργαστής ο οποίος είναι χρονισμένος στο 2.7ghz.) Επίσης δεν μπορείτε να συγκρίνετε απλά ενα επεξεργαστή μόνο και μόνο από τους πυρήνες του και τον χρονισμό του.( πχ intel i5 4πύρηνος στα 3.4ghz 22nm με έναν amd που βγαινει ακόμη και 8πυρηνος με χρονισμούς στα 5-6ghz με παλαιότερη αρχιτεκτονική 28nm. Ο 4πυρινος σε αυτό το παράδειγμα που έδωσα οπως και να ‘χει είναι πιο γρήγορος. Εδώ θα είμαστε… Συνέχεια »

Nio

Παρα πολυ καλη προσφορα για αιφον. Τοσο επρεπε να εχει το Mate7….
Ευτυχως που οχι απλα δεν μου εκανε το κλικ αλλα δεν μου αρεσει και καθολου, γιατι αυτην την στιμγη εχω πολλα λεφτα και δεν θα το σκεφτομουνα να τα δωσω.
G3 και Mate7 λοιπον για μενα φετος. Αντε και Meizu MX4 Pro.

ioankav

@Conx Ξεκινάμε και λέμε:
1) ο Α7 που είχε το 5s ήταν στα 28 nm ( https://en.wikipedia.org/wiki/Apple_A7 )
2) Qualcomm snapdragon 805 και 810, αλλά και ο Samsung Exynos 5430 (που είναι στο Samsung Galaxy Alpha) είναι στα 20 nm (και πιθανόν και ο 5433, που θα έχει η μία έκδοση του note 4)
3) η τεχνολογία 28nm είναι περσινή και όχι 2 ετών (ακόμη και η apple στον A6 που είχε το iphone 5 ήταν στα 32 nm)…

θανος

λοιπων εχω να πω αρνητικα και θετικα αρχιζω απτα θετικα και ειναι οτι: η ωθονη του ειναι η καλητερη διοτι ειναι ρετινα με κατασκευη απο ζαφιρι… η καμερα για οσους λετε 8 μεγαπιξες χαχαχα και χαχαχουυ…δεν ειναι ετσι διοτι εχει πολυ καλο διαφραγμα οπτικα μερη και γενικα ειναι πολυ καλος ο φακος… εσεις που λετε εχει τις ιδιες δυνατοτητες και μου κουβαλατε τα οχταπυρηνα…ο επεξεργαστης Α8 ειναι 64μπιτος και τα βαζει ολα κατω…ειναι 25% πιο γρηγορο απο το 5s φιλαρακια … να πω για τα αρνητικα που ειναι περισσοτερα… 1ον το ιος δεν καναν και καμια φοβερη αλαγη ωπος π.χ απο το ιος 6 στο ιος 7 που αλαξαν ταχητητες οικονιδεια και θεματα… οσο βλεπω την καμερα να προεξεχει τοσο περισσοτερο αιδηαζω!! το ιδιο και για τα γκρι περιγραματα που ειναι αντιγραφη απο την htc! η αιτερια αυτη αποτι εχουμε καταλαβει ολοι μας ειναι χεσμενη γιατι εκανε τοσα χρονια φοβερες πολεισεις και θραυσεις…εγω ειδα ενα πολυ ντεμπελικο ντιζαιν για iphone… απο το καλητερο προς το χειροτερο! το iphone 4 ειχε γυαλι αεροπορικης τεχνολογιας μπρος πισω το iphone 5 ειχε αλουμηνιο και γυαλι μαζι και τωρα αυτο εχει μονο αλουμηνειο…ελεος δεν ξερω τι αλλο να σχολιασω…περιμενα κατι πιο ομορφο απο μια… Συνέχεια »

ghad21

Conx@ Λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα!Ενας επεξεργαστης σημερα σε κινητο για να τον λες δυνατο φαινεται απο εναν πολυ απλο λογο.Αν εχει τη δυναμη να παιξει video 4k πραγμα που το iphone 6 ουτε στον υπνο του.Αντε με τον καθε ξερολα εδω μεσα.

a2622719

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Με 1000 Ευρώ αγοράζω καινούριο pc και τέρας μάλιστα. Άκου 1000 Ευρώ για κινητό.

dimitris

το 64gb ειναι πιο ακριβο απο μια nvidia gtx78ti (χωρις να θελω να κανω συγκριση στα προιοντα καθως ειναι διαφορετικα κινιτο με καρτα γραφικων επομενως ειναι ανουσια η συγκριση μεταξυ μονο στο θεμα τιμης τα συγκρινω)!

ioankav

@Conx Γράφεις ανακρίβειες:
1) ο A7 που είχε το 5s είχε τεχνολογία 28 nm ( https://en.wikipedia.org/wiki/Apple_A7 ). Σκέψου ότι η Samsung ουσιαστικά έφτιαχνε στα lab της τις cpu της Apple. Θα είχε δηλαδή πρόσβαση σε τεχνολογία 20 nm και δε θα την χρησιμοποιούσε και σε δικά της chips??
2) η τεχνολογία 28 nm για ARM processors είναι περσινή και όχι 2 ετών (αλλιώς πες πιο κινητό/tablet είχε το 2012)
3) Snapdragon 808 και 810 είναι στα 20 nm. Ακόμη, ο Samsung Exynos 5430 είναι στα 20 nm (τον έχει το Samsung Alpha) ενώ και ο 5433 που θα έχει μία έκδοση του note 4 ακούγεται πως θα είναι στα 20 nm…
(Tegra k1 είναι 28 nm και ακούγεται ότι η Nvidia ίσως αφήσει εντελώς τα 20 nm)

Χάρης

Όλη αυτή τη κατάσταση παρακολουθεί η Apple, φυσικά όχι μονο εδω αλλα σε όλον τον κόσμο , και εφησυχάζεται οτι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Και γιατί να μην βρίσκεται άλλωστε; Ποιο αλλο smartphone δημιουργεί τέτοιο hype γύρω του; Δεν υπαρχει καλή και κακή διαφήμιση. Μονο διαφήμιση σκέτη υπαρχει. Και η Apple το εκμεταλλεύεται. Οκ ρε παιδιά , ενα ακόμα smartphone ανακοινώθηκε , απο τα πολλά αλλα που ανακοινώθηκαν φέτος. Γιατί τόσος ντορος και φασαρία ; Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους άλλους όχι. Κάποιοι θα το αγοράσουν και κάποιοι θα προτιμήσουν κάτι αλλο , όπως σε κάθε προϊόν. Όλη αυτή η λασπολογία , και όλη αυτή η μανία να επιδιδεστε σε συγκρίσεις ειναι που κανει τα προϊόντα της apple επιτυχημένα. Ούτε εμένα μου άρεσε το καινούριο iphone, ως εκεί όμως , ούτε αντίχειρες, ούτε μνήμες , ούτε παρωχημένα specs. Οποίος θέλει ας το αγοράσει και τέλος.

Conx

@ioankav απο αυτους που ειπες ο sd 808 και 810 ειναι στα 20nm μονο που ειναι εκτος παιχνιδιού γιατί δεν υπαρχεκ συσκευή που να τους εχει. Ο 5433 εινακ στα 20nm μονο που δεν ερχεται ευρωπη με το note 4 κατα πάσα πιθανότητα. Ο sd 805 συγγνώμη που θα στο πω αλλα ειναι ακομη στα 28nm , το λάθος μου ειναι στον a7 είναι ότι όντως ειναι στα 28nm αντι για το typo που έβαλα στα 20. Η αρχιτεκτονική των 28nm ειναι ξεπερασμένη. Ο sd s4 pro (2χρονων chip) ειναι στα 28. Οπότε καταληγω στο οτι ο μονος νεος επεξεργαστής που θα ειναι ευρέως στην αγορα στα 20nm είναι ο a8 μιας και o exynos 5433 αν και υπαρχει και ειναι πολυ δυνατος δεν κυκλοφορει παρα μονο σε ορισμενες αγορες. Ο 5430 που υπαρχει στο galaxy alpha ειναι στα 20nm αλλά το single core performance του ειναι πολυ χαμηλότερο απο τον α8. Φιλικα

Conx

@ghad21 επειδη αυτά που έγραψα δεν σε πείθουν ελπιζω τα περσινα benchmarks να σε βοηθησουν. (Φετινα με τον sd805 του note 4 δεν υπάρχουν αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα του τι εννοώ με iphone 5s και τον ανταγωνισμό. Παλι dual core ενω τα αλλα με quad core επεξεργαστες.) ελπίζω το άρθρο το gizmodo να το εμπιστευεσαι αφού δεν εμπιστευεσαι εμένα και λεω οτι μου κατέβει στο κεφαλι. https://gizmodo.com/iphone-a7-chip-benchmarks-forget-the-specs-it-blows-e-1350717023

Χρήστος

αν τα Χριστούγεννα βρεθώ στην Αγγλία και αγοράσω iPhone, χωρίς συμβόλαιο, χωρίς κάποια δέσμευση εκεί (με συμβόλαιο Αγγλίας, κλπ), λογικά θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα με την sim μου;

Δεν άλλαξε κάτι σε αυτό;

Hugo-7-

@Χρήστος Εννοείτε φίλε μου κανονικότατα μπορείς να το λειτουργήσεις από οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα και αν το αγοράσεις… Εγώ θα περιμένω πάντως το unlocked μοντέλο από Αμερική 😀

Iakovos80

@Χρήστος

Φίλε μου δε θα έχεις πρόβλημα αρκεί να το πάρεις από Apple store χωρίς συμβόλαιο, SIM FREE, εγώ συνέχεια από Αγγλία ψωνίζω.

temasek

Να ξεκαθαρισουμε καπια πράγματα. Το iphone 6 δεν μπορεί να συγκριθεί με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες γιατί έχει να συκοσει 3 φορες τα λιγότερα pixels οπότε λογικό να βγάζει κάπως υψηλα benchmarks.2ον retina είναι όλα τα κινητά που έχουν παραπανω απο 300ppi.
3ον 2gb ram και μια 13αρα κάμερα και ας μην τα χρειαζόταν έπρεπε να είχαν βάλει μονο και μονο επειδή κανει 700 ευρώ.

Georgos

Μπράβο Apple , χτύπα τους γερά , μην τους λυπάσαι , αφού για κινητό 2-3 χρόνια πίσω είναι διατεθειμένοι να δώσουν 800 ευρώ καλά να πάθουν.

Γιάννης

Κοιτάζω τηλεφωνάρες όπως το Meizu MX4 Pro και το Huawei Mate 7 και μετά το iphone plus και μου φαίνεται το apple πολύ φτωχό και χάλια σχεδιαστικά. Βέβαια θα πουλήσει γιατί η πλειοψηφία δεν έχει γνώσεις από κινητά και την ενδιαφέρει να πουλάει μούρη. Αν και με τόσο χοντροκομμένο κινητό λίγο δύσκολο και αυτό.

Διονυσης

Δεν παρατήρησε κανεις οτι αντικατεστησαν τι 32αρι με το 64αρι???
Iphone 5s 16GB 740 Euro—-> iphone 6 16GB 740 euro
iphone 5s 32GB 840 Eyro—-> i phone 6 64 GB 840eyro
ΟΚ καποιοι μισητε την apple αλα δεν χριαζετε καθε φορα που κυκλοφορει ενα νεο μοντελο να βγαζετε φλυκταινες απο το κακο σας!!!

gggali

Διαβάζω τα σχόλια των Apple haters και ειλικρινά σκάω στα γέλια. Ρε παιδιά ξέρετε τι μου θυμίζετε? Παλιά πιτσιρικάδες πηγαίναμε ή και κάναμε κόντρες Λιμανάκια Βούτα κτλ κάποιο τουρμπισμένο κωλοφτιαγμένο ραλί έριχνε σε Porsche Carrera S για παράδειγμα από φανάρι Ολυμπιακής μέχρι 2η γέφυρα στο Praktiker… Και μετά άρχιζαν όλοι οι γιωτάδες στερημένοι : ” Μπουρδέλο η Porsche, την κέρασε τσάι το ραλάκι” ” Κοίτα το ραλί φοράει τουρμπίνα τάδε, φρένα τάδε, σασμάν τάδε κτλ άρα ντακότα η Carrera που δεν τα έχει. Πότε θα καταλάβετε ότι για να έχει η Apple σχεδόν 160 δις $ χρηματικά διαθέσιμα πετυχαίνει κάτι που αδυνατείτε να κατανοήσετε. Δεν σημαίνει ότι όλοι οι αγοραστές των προϊόντων της είναι πρόβατα όπως σας βολεύει να λέτε. Τι με νοιάζει εμένα αν έχει τετραπύρηνο στα 2 ghz επεξεργαστή κτλ. Η ουσία είναι τρέχει σωστά? Κολλάει? Κάνω την δουλειά μου μια χαρά? Με βολεύει????? Μου αρέσει?????? Τον περισσότερο κόσμο δεν τον απασχολούν όσα εσάς σε μια τέτοια συσκευή. Ξέρω πολύ καλά τα ελαττώματα της εταιρείας, σας εκτιμώ που έχετε χόμπι την τεχνολογία, συμφωνώ σε πολλά μαζί σας αλλά είναι απλά τραγικό να απαξιώνεται την Apple και τους πελάτες της λες και εσείς είστε οι έξυπνοι και όλοι οι… Συνέχεια »

Georgos

Και εμείς θα σκάμε στα γέλια όταν σε δούμε με το iphone 6 , την “ναυαρχίδα” που είναι απλά “φτιαγμένο” Γκολφάκι με 200 ίππους και είναι χρόνια πίσω. Porsche είναι τα κινητά Android όπως το Note 4 και το G3 στην συγκεκριμένη περίπτωση. Μπράβο που την βοήθησες με τις εισφορές σου να αυξήσει τα χρηματικά αποθέματα πάντως , είσαι πρώτος!

gggali

@Georgos
Καταρχήν απαντάς σαν Apple hater… χαχαχαχα
Ανάθεμα κι αν κατάλαβες λέξη από αυτά που έγραψα, είναι εμφανές ότι το τυφλό σου κόμπλεξ σε κάνει να εστιάζεις εκεί που θέλεις.
Απορώ γιατί δεν στέλνεις βιογραφικό στην Apple να σου κάνει πρόταση πρόσληψης να την μεταφέρεις από τα χρόνια πίσω που λες, στην σημερινή εποχή… Χακέρι μου εσύ!
Αν θες μπορώ με τις εισφορές μου να βοηθήσω κι εσένα, διάλεξε το ψυχιατρικό πρόγραμμα που σου ταιριάζει και πες μου.
Υ.Γ. Αν είσαι ανήλικος, μιας και αυτό δείχνουν τα γραφόμενά σου, ζητώ συγγνώμη.

ioankav

@ Conx
είδες τους Snapdragon 808 και 810 και είπες εκτός παιχνιδιού? γιατί θυμάμαι πως η ίδια η Qualcomm δήλωνε πως θα είναι διαθέσιμοι σε κινητά τέλος του 2014 με αρχές 2015… και λογικά και η Mediatek θα βγάλει και αυτή στην αρχή του 2015…

c.mixo

Μπορει καποιος να με διαφωτισει σχετικα με τις διαφορες που θα εχει η εκδοση που λανσαρουν τωρα σε αγγλια, με αυτην που θα ερθει σε ενα μηνα ελλαδα;;

JohnWave

Aπό τη στιγμή που πολύ καλύτερα κινητά βγαίνουν με 650 αρχική , θα ήταν λογικό το iphone 6 να έβγαινε στα 500. Τα 150 ή 200 ή 300 ευρώ παραπάνω είναι καθαρή εκμετάλλευση του brand name. Το ίδιο έκανε και η Samsung με το Alpha.

Και τα δύο κινητά, παρά την υπερτιμολόγησή τους, θα πουλήσουν τρελά και λόγω ονόματος και λόγω του ότι το κοινό τους έχει για 1η φορά την ευκαιρία να γνωρίσει τις 4.7 ίντσες στο ένα και το μεταλλικό περίγραμμα στο άλλο. Και τα δύο αυτά τα πράγματα υπάρχουν εδώ και χρόνια σε άλλα κινητά φυσικά, αλλά αποτελεί κάτι καινοτόμο για όσους αγοράζουν αποκλειστικά μόνο Apple και Samsung.

ghad21

Conx @ τα benchmarks που λες δεν εχουν καμια σημασια για το iphone 5s καθως μιλαμε για μια σταλια οθονουλα μικρης αναλυσης και ενα παναλαφρο λειτουργικο χωρις καμια παραμετροποιηση γεματο κλειδωματα,φυσικο ειναι να βγαζει καλα νουμερα.Δε μου ειπες ομως υπαρχει κανενα iphone που να παιζει video 4k γιατι εκει φαινεται αν εχει την απαιτουμενη δυναμη ο επεξεργαστης.Κανω κανα λαθος?

viel

@ghad21
τα benchs εχουν και offspec αν ξερεις τι ειναι….

skn

Σημερα Moto X 2nd gen
Αύριο Nexus 6 – android 5.0

Κωστας

Μεγαλη επανασταση ισος του χρονου με τους νεους επεξεργαστες και στα κηνητα κ λαπτοπ στα 14 νανομετρα. τωρα ακομα ειναι στα 22 νανομετρα. αυτο δινει 40% καλυτερη οικονομια ρευματος οποτε μεγαλυτερη αυτονομια. πρωτο αιμα η Intel με Broadwell επεξεργαστες, κ ακολουθει η Arm με τους δικους της επεξεργαστες σε αυτη την κλημακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.