iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Εκτιμώμενη τιμή και διαθεσιμότητα στην Ελλάδα

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus κυκλοφορούν στις πρώτες χώρες από την περασμένη Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου με τιμή από 699 ευρώ για το 16άρι iPhone 6 έως και 999 ευρώ για το 128άρι Plus. Στην Ελλάδα τόσο η διαθεσιμότητα όσο και η τιμή των νέων iPhone δεν έχουν “κλείσει” στις συζητήσεις μας όμως με στελέχη της αγοράς μπορούμε με επιφύλαξη να μεταφέρουμε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Update: iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα η τιμή τους Ελλάδα

Ακούγεται ότι επίσημα η έναρξη της διάθεσης των νέων iPhone στη χώρα μας θα είναι η Παρασκευή 24 Οκτωβρίου με μια εβδομάδα νωρίτερα, Παρασκευή 17 Οκτωβρίου να ξεκινούν οι πρώτες παραδώσεις στα καταστήματα λιανικής και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Σε ότι αφορά την τιμή του iPhone 6 στην Ελλάδα συζητιέται ότι θα ξεκινάει από τα 739 ευρώ για το 16GB – όσο είχε και το iPhone 5s 16GB όταν πρωτοκυκλοφόρησε – και θα αυξάνεται ανά 120 ευρώ για το iPhone 6 64GB (τιμή 859 ευρώ) και ακόμα 120 ευρώ για το iPhone 6 128GB (τιμή 979 ευρώ).

Το iPhone 6 Plus ακούγεται ότι θα έχει 100 παραπάνω από το iPhone 6 και για κάθε έκδοση αυτού. Συγκεκριμένα θα πρέπει να περιμένουμε το iPhone 6 Plus 16GB με τιμή 839 ευρώ, το 64GB με τιμή 959 ευρώ και το πιο ακριβό iPhone 6 Plus 128GB με τιμή 1079 ευρώ.

iphone 6 τιμη στην ελλαδα, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Εκτιμώμενη τιμή και διαθεσιμότητα στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

78 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

AXAXAXAXAXAXAXAXA !!!!

giannis35

Τσάμπα είναι!!!!

nikos

839 και λυγιζει σαν πλαστελινη;;;;; ουτε με 200 δεν θα επαιρνα αυτο το πραμα!!!!

Giatampaza

τρεχάτε Χριστιανιοί! έρχετε το νέο ιΦον

DimDim

Σήμερα το πρωί στον ελβετικό ραδιοφωνικό σταθμό SFR3 είχαν το θέμα τις τιμής και ένα ειδικό στα hardware. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το ποσοστό κέρδους ανά συσκευή είναι 70%, σύμφωνα με τα εξαρτήματα που έχει μέσα του το τηλέφωνο.

jimo

959 ευρω για μενα !! και αντε γεια !!! σε 2 χρονια που θα το αλαξω τα βγαζει τα λεφτα του !

Thodoris

Τι θα γίνει με την τιμή του 5s και 5c?

RigoMS

Έρχεται το νέο iPhone Ελλάδα!
-Εργαζόμενος: Στ’ αρ@δ@α μου…
-Άνεργος:Τρέχω να το παρω για φιγούρα στα γκομενακια..

Ψωμί δεν έχουμε να φάμε……

tesLA

Το τι ζόρυ τραβάνε όσοι δεν μπορούν να το αποκτήσουν δεν λέγεται…. Αφού δεν έχεις φωμί να φας ρε φίλος από επάνω γιατί μπαίνεις σε ένα άρθρο που ξέρεις από τον τίτλο οτι αφορά τιμές του ακριβότερου κινητού αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα; Μήπως κατέρρευσε και η τελευταία σου ελπίδα να το αποκτήσεις βλέποντας την υψηλή τιμή του; χαχα

Και όσο για το θέμα, μια χαρά το βρίσκω.. εδώ τόσο έκανε το Galaxy S5 όταν βγήκε… με την ΜΕΓΙΣΤΗ διαφορά οτι το S5 έχει χάσει την μισή τιμή του σε σχέση με το iphone 5S. Apple εκτός από ποιότητα είναι και μεταπωλητική αξία..

mitsaras

Έλεος μέχρι 1000 ευρώ, την παλεύουν στην Apple. Χαρακτηριστικά το 2012, χωρίς ξεκλείδωτα bluetooth, NFC 1g ram, τη το ξεχωριστό πουλάνε και το έχουν τόσα. Η είναι που έχει οθωνη από ζαφυρη………….😄. Ξυπνάτε ΡΕ…..

Vasilis

@ mitsaras , άντε δούλεψε πραγματικά με ios και μετά ξύπνα εσυ.
το ότι ειναι ακριβό, ειναι! οπως και όλες οι ναυαρχίδες του android ειναι….τίποτα σε αυτη τη ζωή δεν αξίζει πραγματικά τα λεφτά του…τα αξίζει 150€ ενα τζιν που φοράς;; τα αξίζει το μπουζούκι που θα πας με την γκομενα το βράδυ και θα χαλάσεις 200€; θέμα επιλογής ειναι λοιπόν? εγω εαν θα τα έδινα θα το έκανα επειδή γουστάρω! ξερω τις δυνατότητες του και αυτο θέλω και ξερω πως θα ήμουν καλυμμένος για 3 έτη… τωρα εσυ τρέχα πάρε με 500€ το samsung και απαξίωσε το μετά απο 8 μήνες…γούστα ειναι αυτα. δεν σου λέω κατι

Nikos K

Καλή τιμή για ευλύγιστο κινητό!

kostas

Nikos@ το κανεις και μπαλακι του τεννις αν θελεις.οπως και μπαστουνι για γκολφ

obi

“από 699 ευρώ για το 16άρι iPhone 6”
… το απλό ή το flex ;

spazyjay

Παιδια το flex μαρεσε ιδιαιτερα.ασε που λεει οταν το βαζεις στην κ@λ@τσεπη γινεται κανονικο παλι.φοβερο ε?μπραβο ρε apple.

iPhone 6 Flex

Ειμαστε πολυ μπροστα..πουλαμε iPhone και Flex μαζι( 2 σε 1 ) !!!

dimitris

H ατυχια για τους Ελληνες καταναλωτες του iphone ειναι οτι δεν εχουν το πολυ καλο after sales service που εχουν οσες χωρες εχουν επισημα Apple Stores (και το οποιο το πληρωνουν στην ηδη ακριβη τιμη του κινητου/ταμπλετ).

Τα καταστηματα αυτα ειναι φοβερα, οι πωλητες ευγενικοι/γνωστες, και η ολη εμπειρια ειναι υψηλη. Τους ειχα παει ενα ipod ( Αγγλια) που εγω το ειχα βρεξει και μου το αλλαξαν no questions asked μεσα στην εγγυηση.

Παρολα αυτα, δε καταφερε ποτε η Apple να με πεισει οτι τα κινητα/ταμπλετ τους αξιζουν την τοσο υψηλη τιμη τους, και ακομα δεν εχω αγορασει ενα.

Antonis

Κανονικα πρεπει να δινουν και μια πρεσα ατμου με καθε iPhone 6 και 6 plus.

spiros

Μα ειστε τοσο αχαριστοι μερικοι…. Η apple προσφέρει μια συσκευη 2 σε 1 και εσεις δεν το εκτιματε αυτο. Αξίζει καθε ευρω αυτη η συσκευη,ενω σε αλλη εταιρια πρεπει να πληρωσεις τα διπλα για να αποκτησεις κατι παρόμοιο.

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Δημητρης

Απορω τι ζορι τραβαει ο καθενας με το τι κινητο η οτιδηποτε θα αγορασει ο αλλος.
Οσον αφορα τη τιμη του iPhone και το ποσοστο κερδους μην κοροιδευομαστε δεν εχουν μπακαλικο εκει αλλα ολοκληρη εταιρεια. Και επιτελους η τιμη διαμορφωνεται απο ολο το πακετο και οχι μονο απο τα specs που αποτελειται! Εδω αγοραζεις Mercedes και οχι Opel η δε ξερω εγω τι! Εξαλου μη χεσω και η Samsung και η HTC τις ιδιες τιμες πουλανε και ειναι και πλαστικουρες. Τωρα οσον αφορα το ευλυγιστο του πραγματος πρεπδι να εισαι μ@@@@@ς αν νομιζεις οτι οποιαδηποτε συσκευη αν την κατσεις η την στραβωσεις θα μεινει αλωβητη… Εξαλου μιλαμε για καποια ελαχιστα χιλιοστα παχος! Ελεος πια… Αυτος που δεν εχει ας μην παρει αυτος που εχει ας παρει οτι θελει ας τα κανει οτι θελει και για τον λογο που θελει. Οπως ολα τα πραγματα αλλοι τα παιρνουν γιατι τα γουσταρουν πραγματικα και αλλοι για να πουλαν και καλα μουρη. Υπαρχουν και οι κλαρινογαμπροι τι να κανουμε. Περι ορεξεως που λεμε….

spiros

@Δημήτρης δε νομιζω οτι η τιμη που δινουν η HTC και η Samsung τα κινητα τις ειναι δυσανάλογα με αυτα που προσφέρει το κινητο.Οκ η Samsung δεν εχει καποιο μεταλλικο σασι ωστόσο ομως η htc(βλεπε m7,m8) παρεχει ποιοτικοτατες συσκευες με τα παντα μεσα. Οχι σαν την apple που σου πουλαει nexus 4 με μέταλλο 2 χρονια μετα.

stef

Καταλαβαίνω το γεγονός να θέλει κάποιος να αγοράσει οτιδήποτε του κάνει όρεξη… Δεν καταλαβαίνω το γεγονός να θέλει να είναι θύμα κάποιος του καταναλωτισμού και του κοροιδιστικου μάρκετινγκ. Όλα είναι μία βιτρίνα τελικά που λέει και το τραγούδι, και να ξέρεις καλά το ποίημα.

Nikos

Εχουμε και λεμε…@Δημητρης @Vasilis @jimo @tesLA και οι λοιποι του αχλαδιου, τραβατε να το παρετε να σας γινει ενα ωραιοτατο μαρουλοφιλο μετα απο λιγο καιρο απο τα λυγισματα….και το να εισαι μαζοχας σ’αυτη τη ζωη ειναι κι αυτο γουστο οπως ολα!!!!! οποτε τρεξτε γρηγορα για να μην το χασετε!!!!! Και επειδη δεν τραβαμε κανενα ζορι με την τιμη του, δωστε και 1000 και 2000 και 3000 ευρω!!!! Εν αναγκη πληρωστε και παραπανω απ’οσο κανει!!!! :Ρ Στειλτε και μια επιταγουλα στην Apple ετσι για να την ενισχυσετε και ακομα περισσοτερο!!!! Δωστε και τα σωβρακα σας για να το αγορασετε!!!! :Ρ

johnm

DUBAI iphone 6 plus 16gb τιμή τελική 560 γιουριόνια. έρχεται…….. τοπική αγορά δεν υπάρχει πλέον άκου 900 ευρώ στο troika greece έλεος

akis

θα μείνω με το iphone 5 με iOS 7.1.2 και θα πάρω και ένα macbook air 13.3 είχα τα λεφτά και θα έπαιρνα το iphone 6 αλλα μετά από όσα άκουσα… δεν αξίζει… ευχαριστώ techblog.gr 🙂

jimo

@Nokos για κατι τυπουσ σαν και εσενα δεν ερχομαι στις techblog συναντησεις ! γενικα το techblog οπως εχω ξαναπει εχει μια ταση προσ το android και αυτο γιατι οι περισοτεροι το χρησιμοποιουν ! με εξαθρεση τον κωστα οι υποληποι αρθρογραφοι ειναι προσανατολισμενοι καπου ! και αν θελεισ κωστα ξερεισ το mail μου ελα να μιλησουμε απο κοντα και θα σε ακουσω !

stelios

“«από 699 ευρώ για το 16άρι iPhone 6″
… το απλό ή το flex ;” ωραίος χαχαχαχαχαχααχααχχαχα

https://pbs.twimg.com/media/BySw-LmCMAICAng.jpg

dark_master

@Dimitris ρε συ αδερφέ για το S5 να τη δεχτώ τη πλαστικουρα (αν κ σε τεχνικά χαρακτηριστικά σου ρίχνει οπότε πάει η μια η άλλη).
Όσον αφορά το Μ8 τη πλαστικουρα που την είδες???

Κωνσταντίνος

Μα ρεσει που γκρινιαζουν μερικοι και λεν συνεχεια το αυτιστικο “ο καθενας αγοραζει οτι θελει”.Δεν αναφερθηκαμε σε σας,απλα λεμε οτι το κινητο δεν αξιζει και οτι για τα ελληνικα δεδομενα μια τετοια συσκευη ειναι απαγορευτικη.ΤΕΛΟΣ

john

μιλαμε για μασονικη εταιρια δεν το βγαζουν 32 gb για να πας στο 64αρι γιατι με το 16αρι δεν πας πουθενα ουτε update δεν μπορεις να κανεις…
Και μανι μανι η apple τσιμπαει 120 ευρω παραπανω ανα κινητο με κοστος απο το 16 αρι στο 64 αρι 10 ευρω…
Δηλαδη +110 ευρω καθαρα ανα iphone επι τα εκατομυρια που πουλανε…
Ειναι κατι δις κερδος παραπανω…

M8

Πραγματικα μπράβο στην Apple γι αυτό που έχει καταφέρει (κι ας μη την παω). “Αναγκάζει” τους πάντες να τρέξουν σε όσες ειδήσεις την αφορούν για να ρίξουν το πικρόχολο σχόλιό τους. Μα γιατι ασχολείστε τόσο έντονα με κάτι που δεν σας αρέσει? Πάρτε ένα note4 στην προνομιακή του τιμή και μην ασχολείσθε με το “τίποτα”….. Βέβαια του χρονου θα το πουλήσετε μισοτιμής αλλα δεν θα έχετε πιαστεί κορόιδο του μήλου…..
Ξυπνήστε βρε. ΟΛΟΙ είμαστε κορόιδα. Είτε του ενός είτε του άλλου.

angeliki

Παιδια ειναι απλο…οποιος θελει το παιρνει οποιος δεν θελει…οχι…Αυτο που χαρακτηριζεται ολους οσους θελουν να το αγορασουν…πραγματικα με ξεπερναει…Κανεις δεν προκειται να αλλαξει την γνωμη κανενος….

Dani

Ρε παιδια η Apple βγάζει ένα μοντέλο το χρόνο λογική είναι η τιμή του κάπως πρπ να βγάλουν το ψωμί τους και αυτοί σε σχέση με την Samsung που βγάζει ένα σωρό σαραβαλάκια για την μάζα και τις ναυαρχίδες για τους υπόλοιπους ..

Δημήτρης

@dark το htc one m8 ειναι όντως μεταλλικό με μια παρά πολύ κατασκευή και έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου και γενικότερα η htc έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής όποτε καλώς την ανέφερα. Και επίσης δεν ειναι και τελείως κακό κάποια συσκευή να έχει και πλαστικά μέρη αρκεί να ειναι ποιοτικά όπως τα lumia πχ. Ακόμα θέλω να τονίσω ότι η τιμές έτσι πως διαμορφώνονται στην ελληνική αγορά ειναι αυστηρές καθώς και απαράδεκτες ειδικά σε σχέση με Αμερική που εκεί με χαμηλά συμβόλαια και 299$ αποκτάς ενα iphone. Εγώ παραπάνω απλα σχολίασα τα βαρετά για μια ακόμα φορά ειρωνικά σχόλια που γίνονται για τις επιλογές που μπορεί να κάνει ο καθένας.
Αρκούν τα τεχνολογικά και μόνο σχόλια και τίποτε άλλο. Εξάλλου όλα τα gadgets ειναι ωραία.
Περί ορέξεως λοιπόν…

TheOneYouLoveToHate

ΡΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ….. THUMB EXTENDER FOR iPHONE!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2768236/Is-iPhone-6-Plus-TOO-big-There-s-app-endage-Thumb-extender-helps-reach-screen-one-hand.html

Takis

Αφού το νέο iPhone λυγίζει γιατί δεν το έβγαλαν “IPhone 6 – Nania Comanenchi”???
Στην δουλεια μου, 2 κατηγορίες ανθρώπων έχουν iphone:
1. Οι διευθυντές, ιδιοκτήτες εταιρείας
2. Η ρεσεψιονιστ, η καθαρίστρια, το παιδί με το μηχανάκι που πάει στις εξωτερικές δουλειές, και οι οδηγοί των φορτηγών της εταιρείας (ολοι σε αυτήν την κατηγορία δεν παίρνουν περισσότερα απο 700 ευρώ μεικτα).

Εντυπωσιακό…

mitsaras

Vasilis έχω δουλέψει iphone όταν έκανε η γυναίκα μου το λάθος και αγόρασε το 5s. Ένα τηλέφωνο που δεν στέλνει με bluetooth και όλη μέρα στέλνουμε με το viper, ένα τηλέφωνο που για να του αλλάξει ήχο κλίσης πρέπει πρώτα να τον κατεβάσεις στο iTunes και μετά να το ενώσεις με το τηλέφωνο και να τον περάσεις, ένα τηλέφωνο που όταν περάσεις επίσης φωτογραφίες απο το iTunes δεν μπορείς να της σβήσεις από το τηλέφωνο, αλλά πρέπει να ξανά ενωθη Στο iTunes και να σβηστούν από εκεί. Άμα θέλεις μπορώ να σου γράψω και αλλά (και για το παραμύθι ότι δεν μαγκονουν Και καλά ). Νομίζω ότι έχω άποψη για αυτά τα Τηλέφωνα, και αν σε ενδιαφέρει δεν έχω Samsung έχω HTC one m8.

jimo

@Taki δηλαδη στην δουλεια σου ολοι εχουν iphone εκτοσ απο εσενα !!!! ??? αλλα και παλι αυτο δεν αποτελει λογο υπεροχησ καποιασ συσκευησ επειδη πουλαει !!! και ναι με 700 ευρω μηνιατικο παιρνεισ Iphone και το κρατας 3 χρονακια οπου αρχιζει να ξεπερνιεται αν τα βαλεισ κατω σε 3 χρονια θα εχεισ αλαξει τουλαχιστον 3εισ ναυαρχιδεσ android απλα και μονο για να μπορεισ να ακολουθεις την μοδα τουσ οποτε συνολικα σκας ποιο πολλα λεφτα !!

Georgos

@Jimo
To iphone είναι ήδη 2 χρόνια πίσω , αν το κρατήσεις και 3 χρόνια τότε θα είσαι 5 χρόνια πίσω. Δες για παράδειγμα το 4S πόσο πίσω είναι σήμερα και θα καταλάβεις (ελπίζω).

Κατηγορία

Για phablets, η επιλογή μου δεν είναι το iPhone 6 Plus. Καλύτερος ο Σημείωση Galaxy 4.
Εδώ μπορείτε να δείτε σε 3D Web GL:
https://versus.com/en/apple-iphone-6-plus-vs-samsung-galaxy-note-4
“Πώς να μετατρέψετε το iPhone 6 συν σε ένα LG Flex” Με Cook
Χαχαχαχαχα

Georgos

iPhone 6: Λυγίζει αλλά έχει περιθώριο κέρδους 49%
Με τιμή 650 δολάρια και κόστος κατασκευής 200 δολάρια το iPhone 6 θα έπρεπε να είναι άκαμπτο σαν την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας, γράφουν σε κύριο άρθρο τους οι Financial Times.
https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=336522&catid=13

jimo

@Georgos ασχετοσ τησ πλακασ που ειναι καλοδεχουμενη και οντως γελασα !! δεν μπορει να αρνηθει κανενασ οτι το iphone 4s λιτουργει αξιπρεπεστατα μετα απο 4 χρονια και παιρνει και τισ αναβαθμισεισ μαλιστα με την 8.0.2 λυθηκε και το προβλημα που το εκανενα σερνεται ελαχιστα !! ετσι δεν ειναι ??

τωρα οσον αφορα το hardware το θεωρω τραγικο να χρειαζεσαι 3 γιγα ραμ 8 πυρηνεσ στα 2.7 και quadHD οθονη για να μπορεις να κανεισ οτι κανει και το iphone 4s με 512 ραμ και δυπηρινο βεβαια σε περισοτερο χρονο !! οποτε η apple δεν μεινε πισω αλλα οι αλλεσ εταιριες επιβαρυναν τα λειτουργικα τουσ χωρισνα προσφερουν κατι παραπανο απο καποια οπτικα εφε !!

να προσθεσω οτι Iphone οπωσδηποτε ΜΟΝΟ με jailbreak !!

Georgos

Για την οθόνη του iphone 4 που είναι 3.5″ με ανάλυση άστα να πάνε όταν και φτηνά Κινέζικα των 150 ευρώ έχουν 5″ με HD ανάλυση δεν βλέπω να γράφεις κάτι. Κινητό με οθόνη της πλάκας (που είναι το πιο βασικό) προσπαθείς να μας πείσεις τι ωραίο που είναι.
Όσο για την περίφημη μεταπώληση της Apple , ας πούμε ότι αγοράζω το iphone 6 plus στην “προνομιακή” τιμή (lol) των 900 ευρώ , αν το πουλήσω 500 μετά από ένα χρόνο χάνω 400 ευρώ , αν όμως πάρω το LG G3 στα 400 και το δώσω 200 τότε χάνω 200 ευρώ , δηλαδή τα μισά χρήματα. Ξυπνήστε κάποια στιγμή και μην πιανόσαστε θύματα.

jimo

@Georgos

Θυμα ειναι δυσκολο να αποκαλεσεισ καποιον εκτοσ και αν εχεισ υπερβολικη αυτοπεποιθηση !!

-και ναι ακομα και με αναλυση του κωλου το Iphone 4 διχνει πολυ καλυτερο διπλα σε αλλα HD κινεζικα των 100 ευρω γιατι διατηρει το 326 ppi !

-ειναι λογικο να χανεισ λιγοτερα ευρω αφου εδωσες λιγοτερα εξ αρχης αλλα εχεισ χασει το 50% τησ αξιας του αν μπορεσεισ να το πουλησεισ και 200 ευρω βεβαια !!!

-οτι θα χριαστει να αγορασεισ και καινουριο κινητο δεν το βαζεισ μεσα στα εξοδα ?????

ενω με το Iphone θα κανεισ αποσβεση στα 3 χρονακια ανετα και με αξιοπρεπεια !!!

αυτο που δεν καταλαβαινεισ ειναι οτι θεωρεισ την δικη σου αποψη ποιο σωστη απο καποιου αλλου και αυτο οπωσ ειπα και πριν μονο αν εχεισ υπερβολικη αυτοπεποιθηση το κανεισ !!

και ξερεισ ποιοι εχουν υπερβολικη αυτοπεποιθηση !!! μια αναζητηση στο google θα σε βοηθησει !!

Stelios

To iphone 6 16 gb stin kipro irthe kaai ine 950 euro ELEOS

dino

Παιδιά το iphone 6 το έχουν φερει όλα τα media markt στα καταστήματά τους για επίδειξη σήμερα!

Georgos

H ίδια η Apple διέγραψε τις οθόνες 3.5″ εδώ και 2 χρόνια , πλέον διέγραψε και τις 4″ και πήγε στις 4.7″ και 5.5″ μάλιστα έβγαλε και διαφήμιση “they change the way you see the world”:
https://www.youtube.com/watch?v=I3uAoeQBpcQ
Και 500 ppi να έχει το iphone 4 σαν χαρακτηριστικά οθόνης είναι 4 χρόνια πίσω. Όλα αυτά που γράφω ονομάζονται κοινή λογική και απλή γνώση περί κινητών , κάνε μια αναζήτηση στο google και ρίξε και λίγο διάβασμα και θα σε βοηθήσει.

Ioannis

Η εποχή των superior phones ειναι εδώ και την έφερε το μήλο τα αλλά ειναι απλά smartphone

Γιάννης

Smart phones are for smart people , the rest buy iphones.

pavlos

Ενα παληκάρι εκανε σωστή ερώτηση…ποσο θα πάει το 5s ? αν και φοβάμαι οτι θα κυκλοφοράει μονο το 16 αρι

gio
vamav

Ωχ πράγματι! Στο Ντουμπάι έχει 555 ευρώ το 6 και 641 το 6 plus. Γαμάτο!!!!!

Thodoris

Για εκεινους που ξερουν τεχνολογικα τι αξιζει ενα τηλεφωνο δεν θα επαιρναν ποτε iphone πιθανοτατα να διαλεγαν ενα(LG3-HTC8-NOTE3 )…τωρα αν θελεις να εισαι πρωτη μουρη το παιρνεις…και μετα ως κλασσικος Ελληναρας του πετας μια καρτοκινητη ,κανεις τις αναπαντητες σου στους ταπεινους, κι ολα καλα…κι οταν ξεχρεωσεις τις 120 δοσεις θα παρεις το επομενο 🙂 🙂
Το μονο που αναγνωριζω στη apple, ειναι το μοναδικο της marketing-promotion.Καμια εταιρια δεν την φτανει.Παταει κυριολεκτικα στο “φυκια για μεταξωτες κορδελες”και πουλαει τρελλα!!

Γιάννης

Inside The Giant iPhone 6 Plus: Teardown Reveals It Cost $242 For Parts…
https://www.youtube.com/watch?v=i9QtJ7t1FC8
Κοστίζει 200 ευρώ , πωλείται 950. Apple rules.

mike

Κάτοχος και χρήστης του Νokia 8800 sirocco εν έτει 2014. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές. Το γεγονός ότι δεν έχουμε ”δουλειά” να κάνουμε, μας ανεβάζει τον τόνο σε ”δουλεία” από ο,τιδήποτε μας κάνει να περνάμε τις ώρες μας από τον καναπέ, χωρις έξοδα και κόπο. Υπερηφανευόμαστε για όσα έχουμε ή θέλουμε να έχουμε και όχι για όσα είμαστε ή θέλουμε να είμαστε.
Λυπάμαι πολύ για όλους μας.

jimo

το τραγικ οτησ υποθεσης ειναι οτι υπαρχει τοσο πολυ μισος που μεχρι στα καταστηματα που παω να ροτησω ακουω κατι τρελεσ τιμεσ ! προχθεσ πηγα στον κοτσοβωλο να ροτησω ποσο περιπου θα κανει το Iphone 6 αν ξερουν και ο υπαληλος φανερος ξενερωμενοσ μου λεει

-καλα ρε Iphone θα παρεισ ντζαοα τα λεφτα σου

του λεω πωσ ναι αυτο μου αρεσει καιτο προτιμω και αν ξερει ποσο θα κοστιζει και ακουω το εξησς ΚΟΥΦΟ

απο δικεσ του πηγεσ λεει οτι το Iphone 6 4.7″ 16 Giga θα ξεκιναει παο περιπου 1300 ευρω !!!

αχχααχαχααχαχαχχαχαχαχααχχα δακρυσα απο το μισος του καταντησε γαρφικος ο τυποσ και επεμενε οταν τον ρωτησα αν ειναι σιγουρος !!!

και μου λεει
-αν θεσ το μεγαλο μοντελο μπορει να φασει και μεχρι 3000 ευρω στα 128giga !!!!

και βεβαια ωσ την καλυτερη λυση με το 1/3 του κοστους του iphone μου προτεινε το galaxy note 4

ποσο ποιο χαμηλα θα πεσει καποιος για να πουλησει αυτο που θλει ο ιδιοσ του

αναρωτηθηκα αν παιρνει ποσοστα ο τυποσ απο τισ πωλησεισ samsung δεν εξηγειται αλλιωσ !!

Νίκος

Γραφεις apple , iphone, mac το κρατας και κανα μηνα σαν κυριο θεμα και αυτο πουλαει, ετσι μαγκες?
Σας πόνεσε? Οχι, θα το συνεχίσετε.
Ξυπνάτε Έλληνες, αυτά ειναι τα προβληματα μας?
Δεν ειδατε δεν νιωσατε για αυτο δεν μπορειτε και να μου απαντησετε!

A

Τα Android χρειάζονται 2 πυρήνες κ 2,5GHz παραπάνω για να κάνουν λίγο πιο αργά και με μερικά σπασίματα αυτά που κάνει το iPhone, κατά τ’ άλλα το iPhone είναι 2 χρόνια πίσω σε spec.

Ok πρόβατα, απλά μας τα χετε κάνει τσουρέκια, να ξέρετε…

A

Ο/Η Γιάννης λέει:
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο 16:55
Inside The Giant iPhone 6 Plus: Teardown Reveals It Cost 190.07€ For Parts…
https://www.youtube.com/watch?v=i9QtJ7t1FC8
Κοστίζει 200 ευρώ , πωλείται 950. Apple rules.

Ναι Γιαννάκη, γιατί τα κινητά ως γνωστόν κάνουν τo R7D τους, τη σχεδίαση, τη συναρμολόγηση, τη μεταφορά, τη διαφήμιση, συσκευάζονται και πουλιούνται μόνα τους, έτσι το μόνο κόστος είναι το hardware.
Πρόβατο κι εσύ, βάλτο να δουλέψει λίγο πριν εκτεθείς….

Sot11

Εντάξει η τιμή είναι απαγορευτική και ο καθένας για τον λόγο του δεν γουστάρει να το αγοράσει, όπως και εγώ το ίδιο! Πρέπει όμως σε κάθε άρθρο να γίνεται αυτό το πράγμα και να μας σπάτε τα @@@@ έλεος! Τίποτα άλλο δεν έχετε να ασχοληθείτε;

tiamat

ασε μας ρε @Α τωρα …

ποιο r and d της apple??

το οτι αυξησε την οθονη μετα απο 5 χρονια ?
το οτι εχει παλι τα πιο τραγικα μπεζελ?
τα χαλια specs?
το οτι ειναι ψευτικο και στραβωνει!????

και οι αλλες εταιρειες επιμεριζονται κοστη, αλλα εχουν τις τιμες πιο χαμηλα.

ξερουμε ολοι πολυ καλα “ποιοι” και “ποιες” παιρνουν iphone. γιαυτο γελαμε μαζι τους

the truth

Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα έδινε τοσα χρήματα για ενα iphone,εκτος απο τα πρόβατα βέβαια και τους μοστραδορους…με 300-400 ευρώ παίρνεις κινητήρες που φυσανε και ποιο γρήγορες και μεγαλυτερες και οτι άλλο θες..Ακούς εκεί 700 το φτηνό με τα 16 γιγα.ΚΛΟΠΗ!!!!!!

Beholder

Γνωστή η ιστορία και πανανθρώπινη (όπως και η βλακεία). Ο καθένας προσπαθεί να αντισταθμίσει τα σωματικά ή ψυχικά του ελλείμματα. Κάποτε ήταν τα ρολόγια, τα αυτοκίνητα, οι εξατμήσεις, τα παντελόνια με χαρτοπετσέτες, κλπ, κλπ… Τώρα τα κινητά…

tiamat

ωραιος ο beholder..και φυσικα αυτα που λεει δεν αφορουν μονο τα κινητα της apple.

συνηθιζω να μας βλεπω σαν στρατιωτακια playmobil … !!
χαζα ,ανωριμα ΕΝΗΛΙΚΑ παιδακια που αντι να ενθουσιαζονται πια με τα jumbo παιχνιδια τους ,παθιαζονται με αμαξια, γκομενους-ες, facebook ,τσαντες,παπουτσια και ρουχα.

ουδεμια ομως ψυχικη ωριμανση δεν εχει συντελεστει στα ενδιαμεσα χρονια!.
απλα παρατηρειστε τι σας κανει ευτυχισμενους και δυστυχισμενους αυτη τη περιοδο και θα δειτε τι εννοω ..

eject

Ελεος με την καραμέλα για την τιμή του iphone…

Τιμή Galaxy S5: 700,00
Τιμή Galaxy Note 4: 850,00 ευρώ…

Απλά του χρόνου το iphone θα έχει την ίδια τιμή ενώ τα άλλα δύο -30%…

——————–
(επίσης νομίζω πως δεν είναι ” οι πρώτες παραδώσεις” αλλά “παραδόσεις”)

Gt

Πάντως, απ’ότι βλέπω (και) εδώ, στην Ελλάδα η “μόδα” είναι να κράζεις τα iphone (και ακόμα χειρότερα, τους χρήστες τους!), οπότε μόνο για πρόβατα μην μιλάτε όσοι μπήκατε να βρίσετε.

ΥΓ: Υπερήφανος χρήστης HTC M8, βαριέμαι να συνδέω το smartphone στο PC για να κάνω το παραμικρό και θέλω να έχω δυνατότητα παραμετροποίησης. Αλλά βαριέμαι και τα πρόβατα που βελάζουν ομαδικά. Πηγαίντε σε κανένα γήπεδο να βρίσετε τους “αντίπαλους”. Παιδάκια.

Φανης

Χαιρομαι, που διαβαζοντας ολα τα σχολια, βλεπω και ανθρωπους με μυαλο, που πατρανε τα ποδια τους στην γη, και ζουνε την ελληνικη πραγματικοτητα, οπως αναφορικα τον beholder/tiamat/και αλλους. Δεν κρινω ουτε σχολιαζω την τιμη του iPhone (αυτοι που με ξερουν, γνωριζουν αγαπω, χρησιμοποιω, εκτιμω ολες τις πλατφορμες, αλλα αναλογα με το τί επιτρεπει η τσεπη μου (ενα μηνα τωρα με το Lumia 930, στα 400€, και για αρκετο καιρο ακομα!).

Θα χαιρομουν να πιω ενα καφε με τετοια παιδια, να ανταλλαξουμε ιδεες. Αλλα στεναχωριεμαι επισης για τον κολλητο μου, παντρεμενος με ενα μωρακι 5 μηνων, με μισθο 800€ καθαρα, η γυναικα του με επιδομα, και ενω ακομα εχει 4 δοσεις για να ξεχρεωσει το 5S, περιμενει με ανυπομονησια την ελευση του 6 για να ξαναχρεωσει την καρτα του, για κατι που δεν το εχει καθολου αναγκη!!! Κριμα…

V

@tiamat
Respect

kokomplokos

πληροφοριακά και μόνο στα public κύπρου το plus 128gb στα 1.299 ευρώπουλα…! υπάρχουν τελικά και μακακέστεροι των μακάκων. Απορώ μέσα στα επόμενα χρόνια που θα φτάσει αυτή η αισχροκέρδια και η κοροιδία τόσο από πλευράς κατασκευαστών αλλά και μεταπολητών.

Στρατάκης

Δείτε αυτό το βίντεο και γελάστε με την καρδιά σας.
https://www.youtube.com/watch?v=5y2ij-Vlcd4
Πάντος φοβερή καινοτομία και flex και 5.5”

τασος

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΙΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για αυτα που προσφερει και ξερουμε πολυ καλα ολοι οτι ακομη και στα σκρουτζομαγαζα θα ειναι ακριβο ακομη για παρα πολλους μηνες καθως πεφτει πιο αργα απο οποιοδηποτε αλλο κινητο..ααα ρε τι σου κανει το μαρκετινγκ..με 400 ευρω,τα μισα λεφτα δηλαδη,παιρνετε ΚΙΝΗΤΑΡΕΣ μαγκες οπως galaxy s 5,note3,lg gflex,nokia1520 nokia 930 κ.λ.π ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ που λενε ολοι οτι ειναι το καλυτερο κινητο,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..Για ονομα του θεου ουτε ενα βιντεακι δεν μπορεις να στειλεις σε ενα φιλο σου σου ΕΝ ΕΤΕΙ 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marinos

Έχετε δίκιο παιδιά.. η Apple δεν φτιάχνει κάλα τηλέφωνα. Μα με μόνο 1 gb RAM δεν φτάνει τον ανταγωνισμό. https://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo

😉

Νωντας

Αυτη τη στιγμη που γραφω στο σκρουτζ το iphone6 κανει 784 ευρω(χωρις μεταφορικα) το φτηνο με τα 16 γιγα μνημη που δεν φτανουν σε κανεναν που θα τραβαει βιντεο και θα κατεβαζει παιχνιδια μη γελιομαστε..Και το μεγαλο στις 5,5 ιντσες με 16 γιγα και αυτο,984 ευρω!!!!!Τα συμπερασματα δικα σας..Με αυτα τα λεφτα παιρνεις ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΑΡΕΣ οπως NOTE 3 και lg g flex ή ακομη και ΤΡΕΙΣ οπως lgg2,sonyZ1,lgg3 και αλλα υπερκινητα!!!Οσο αναφορα για το φιλο πιο πανω που λεει οτι με ενα γιγα ραμ τρεχει λιγο πιο γρηγορα απο τα αλλα ναι μεν ισχυει αλλα ας σοβαρευτουμε ομως λιγο,τα λεφτα που ζηταει η apple ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν δικαιολογουν το κινητο και τα δευτερα που γλυτωνεις καθως στην καθημερινοτητα δεν το καταλαβαινεις!!Την τρυπα στην τσεπη ομως θα την καταλαβεις καλα,οπως επισης και την γεματη μνημη σε λιγους μηνες που θα πρεπει να σβηνεις παιχνιδια και βιντεο..Ας μη μιλησω ποσο θα κοστιζουν τα iphone6 που θα βγουν με μεγαλυτερες μνημες γιατι μιλαμε για πολυ πανω απο 1000 ευρω…

Νικος

@Στρατάκης εχω κλάσει στα γελια…………….απ`τα καλυτερα βιντεακια με το Χιτλερ..

tasos

Δεν ξερω τι ειναι και τι δεν ειναι το νεο iphone αλλα εγω που το επιασα για πρωτη φορα πριν μια ωρα σε μαγαζι ειδα μια απιστευτη ποιοτητα κατασκευης και μια ανεπαναληπτη αισθηση στο χερι.Αν ειχε 300 ευρω θα το αγοραζα χτες αλλα δεν δινω τοσα λεφτα.Θα βολευτω με ενα lg g2 μαλλον.Απιστευτα λεπτο και με καμπυλωτο γυαλι στα τελειωματα στυλ Lumia.To dna της Apple ειναι ακομα εκει,αν αποφασισουν να βαλουν λιγο χερι στο υπερφουσκωμενο πουγκι απο δις δολλαρια που εχουν και ριξουν τις τιμες τοτε ο ανταγωνισμος δεν εχει καμια τυχη…

Ιωάννης jb

Marinos+1 απο μένα…..
μερικοί εδω μέσα πρέπει επειγόντως να πάτε να γράφετε σε κανένα site που θα έχει θέμα οικονομικό και θα λέει για την οικονομική κρίση τις χώρας μας!!!!!
Δε ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά εδώ είναι site τεχνολογίας το καλύτερο smartphone παγκοσμίος είναι μέγα λάθος κάποιος να το υποτιμά… και μάλιστα με το τροπο που λένε οι περισσότεροι πιο πάνω
πχ ο tiamat που λέει..
τα χαλια specs..
το οτι ειναι ψευτικο και στραβωνει..
Απλά άκυρος και άσχετος με τη τεχνολογία αυτός που τα θέλει και τα λέει αυτά
Εντάξει συμφωνώ με το ακριβό και φυσικά κι εγώ δε θα το έπερνα θα προτιμούσα πχ xperia z2 αλλά μη κάνουμε και έτσι…
δεν ήρθε κανείς να σου βάλει το μαχαίρι στο λαιμό και να σου πει αγόρασέ το.

quietstorm

Τα περι “ακριβου” iphone να τα πει οποιος οταν σκεφτεται κινητο, σκεφτεται ενα εργαλειο για να μιλαει και να στελνει sms και για τιμη σκεφτεται περι τα 70 ευρω max. Το να μιλαει για ακριβο iphone των 1000 ενας που ωστοσο δινει 600 για ενα samsung &ΣΙΑ ειναι γελοιο, ετσι απλα. Τωρα, ως το 2012 ειχα iphone, εφτασα βς το 4. Το 2012, Δεκεμβριο, το iphone 4 μου επεσε κατω στο πεζοδρομιο , επεσε ασχημα και εσπασε η πλατη του (γυαλινη στο συγκεκριμενο μοντελο). Το κινητο δουλευε κανονικα αλλα …. χωρις πλατη. Εκνευριστηκα και προκειμενου να μπλεξω με επισκευες πηγα κα πηρα το s3 με διετες προγραμμα και 24 ατοκες δοσεις. Μου βγηκε 18 ευρω το μηνα Χ 24. Απο vodafone. Το s3 το εχω ακομα. Επειδη ειμαι κομπιουτερας, ημουν σε θεση αμεσα να εκτιμησω οσα κανει το android και δεν κανει το ios. Για παραδειγμα, να βλεπεις ταινια στο τηλεφωνο σου απευθειας απο το οικιακο nas, να βαζεις εναλλακτικες εφαρμογες για πληκτρολογιο (το ios μολις τωρα το επετρεψε), για email κλπ… Επισης πολλα widgets…. Ωστοσο, το android ειναι αργο, ειναι αργο και με κομπιασματα, οταν το iphone ακομα και αν ε ει πολυ χειροτερο hardware ειναι παντα ακαριαιο στις… Συνέχεια »

Georgos

@quietstorm
Πολύ συγκινητική η ιστορία σου , ένα δάκρυ να φανταστείς κύλισε στο μάγουλο μου. Μόνο που το S3 είναι κινητό 2.5 χρόνων και πολύ ξεπερασμένο με βάση τα σημερινά δεδομένα που ούτε την τελευταία έκδοση του Android δεν μπορεί να τρέξει οπότε όσα γράφεις είναι τελείως άκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.