iPhone 6 και iWatch έρχονται μαζί τον Οκτώβριο;

Μέχρι στιγμής βλέπουμε σε καθημερινή βάση να διαρρέουν πληροφορίες και dummies του επερχόμενου iPhone 6 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δυο μεγέθη. Εκτός όμως από το επερχόμενο iPhone περιμένουμε και το ντεμπούτο της Apple στην κατηγορία των φορετών συσκευών με αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε iWatch.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες το έξυπνο ρολόι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, όμως τελικά όπως φαίνεται την ίδια περίοδο θα κυκλοφορήσει και το iPhone 6.

Οι πληροφορίες από την αλυσίδα παραγωγής της Apple λένε ότι και οι δυο συσκευές θα έχουν σένσορες που δουλεύουν με το νέο HealthKit app το οποίο μας παρουσίασε η Apple πριν από μια εβδομάδα στο WWDC 2014. To HealthKit app θα αποθηκεύει πληροφορίες που συλλέγονται από τους αισθητήρες του iPhone και του iWatch. Οι πληροφορίες από τους προμηθευτές της Apple λένε ότι θα παράγονται 5 εκατομμύρια iWatches τον μήνα και μεταξύ άλλων το έξυπνο ρολόι της Apple θα έχει Touch ID fingerprint scanner. Η τιμή του αναμένεται γύρω από 199 έως 299 δολάρια.

Αν και η ίδια η Apple δεν έχει αναφέρει ποτέ το όνομα iWatch ή έστω τα σχέδιά της για φορετή συσκευή, ο Tim Cook είχε πει ότι η Apple θα εισάγει νέα κατηγορία προϊόντων μέσα στο 2014.Όμως η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε τις πληροφορίες για το «μεγάλο» iPhone με 5.5 ιντσών οθόνη.

Υπενθυμίζουμε ότι το iPhone 5S έκανε το ντεμπούτο του 20 Σεπτεμβρίου 2013, το iPhone 5 στις 21 Σεπτεμβρίου 2012 και το iPhone 4S τον Οκτώβριο του 2011.

, iPhone 6 και iWatch έρχονται μαζί τον Οκτώβριο;
, iPhone 6 και iWatch έρχονται μαζί τον Οκτώβριο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Trinity

Πολύ καλό και το 6 πανέμορφο!

Αντρέας

Το πιο διαφημισμενο χέρι στην ιστορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.