iPhone 6: Κάτω από Galaxy Note 4 στην ικανοποίηση των χρηστών

Το Samsung Galaxy Note 4 βρέθηκε πρώτο στην λίστα των συσκευών που κυκλοφορούν σήμερα και ικανοποιούν περισσότερο τους χρήστες. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την American Consumer Satisfaction Index (ACSI) σε 70.000 άτομα στις ΗΠΑ. Σε μια κλίμακα από το 0 έως το 100, οι ερωτηθέντες έδωσαν στο Note 4 κατά μέσο όρο βαθμολογία 86 πόντων.

Δεύτερο στη λίστα ακολουθεί το Samsung Galaxy Note 3 με 82 βαθμούς το οποίο μοιράζεται την δεύτερη θέση με το iPhone 6 Plus και το Samsung Galaxy S5 που ισοβαθμούν στους 82 πόντους ενώ η πεντάδα συμπληρώνεται από το iPhone 6 που έχει 81 βαθμούς.

Από την έρευνα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε ότι στις πρώτες θέσεις οι χρήστες έχουν τα phablets, που σημαίνει ότι η μεγαλύτερη οθόνη κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και οι 5.5 ίντσες που κάποτε φαίνονταν ως υπερβολή, πλέον θα γίνουν το standard.

Να επισημάνουμε ότι το Samsung Galaxy S6 δεν συμπεριλήφθηκε στην έρευνα διότι δεν είχε κυκλοφορήσει την περίοδο που πραγματοποιήθηκε.

iPhone 6: Κάτω από Galaxy Note 4 στην ικανοποίηση των χρηστών, iPhone 6: Κάτω από Galaxy Note 4 στην ικανοποίηση των χρηστών

Όσον αφορά στους κατασκευαστές η Samsung και η Apple ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 80 πόντους, ακολουθεί η Motorola με 77 πόντους και στη συνέχεια είναι BlackBerry, HTC, Microsoft και LG.

iPhone 6: Κάτω από Galaxy Note 4 στην ικανοποίηση των χρηστών, iPhone 6: Κάτω από Galaxy Note 4 στην ικανοποίηση των χρηστών

iPhone 6: Κάτω από Galaxy Note 4 στην ικανοποίηση των χρηστών, iPhone 6: Κάτω από Galaxy Note 4 στην ικανοποίηση των χρηστών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIREFEAR

Η Σαμμυ εκανε το 1-2 και τους εκλεισε το…μηλοσπιτο!Σκεψου τι θα γινεται σε Ευρωπη και Ασια…

panos t

Θεωρώ ότι είναι κοντά στην αλήθεια η λίστα. Οι note είναι τα πιο πολύτιμα εργαλεία με πολλά spexs πολυ καλή μπαταρία,επαρκεστατη οθόναρα κ σούπερ ποιότητα + τις παροχές του pen. Όσο γι τη δική μου συσκευή (m8)κι εδώ δυστυχώς συμφωνώ.Κι εγώ δεν είμαι τόσο ικανοποιημενος (κάμερα, μπαταρία η οποία είναι πεσμένη κ θέλω service!!!) ειδικά συγκρίνοντας το διπλα σε εν note.

Γιώργος

Μπράβο στην Apple που με το iphone 6 plus έφτασε στα επίπεδα του Note 3. Πιστεύω ότι θα φτάσει και το Note 4 μέχρι το 2018.

fotis

Πρωτα πρωτα το note 4 ειναι πρωτο.ενω τα αλλο ισοβαθμουν.και δευτερον τι λετε apple fun boys αφου και υπολιποι το ειδιο ειναι σε καποια αλλη εταιρια

Δημητρης

Ναι οτι το iPhone 4 και το S3 ειναι πανω απο το G2

vtag

Πως γίνεται παλαιότερα μοντέλα να ειναι πιο πάνω από πιο καινούργια;;;;; π.χ. Το iPhone 4 ειναι πιο πάνω από το iPhone 4s κι το iPhone 5 πιο πάνω από το iPhone 5s!!!!!! Κάτι δεν πάει καλά με αυτή την έρευνα!

Parastas

Λογικό… Αφού στο κοινό που απευθύνεται ειναι πολύ πιο ολοκληρωμένο το note… Μη λέμε και ότι θέλουμε.. Το plus μόνο μεγαλύτερη οθόνη έχει καμία περεταίρω λειτουργία για να είναι ανταγωνιστικό προς τον επαγγελματία.

Peter Giankls

@vtag η ερευνα δεν αναφερεται στο πιο ειναι το καλυτερο ,αναφερεται στο ποσο ικανοποιημενοι ειναι οι χρηστες απο τις ιδιες τις συσκευες.

kostas

.ΝΑΙ ΚΑΛΑ ….. είχα samsung note 4 ναυαρχίδα η αρχ… όντως έχει περισσότερα εργαλεία ωραία οθονη με το που πηρέ Lollipop έγινε να μη πω αγοράζεις ένα τηλέφωνο με 850 ευρώ και έχεις κάποιες απαιτήσεις όχι να σου κρασαρει εφαρμογές να σου τσακίζει την μπαταρία κλπ. samsung αναβαθμίσεις αβέβαιες και όχι καλά δουλευμένες για τις πολλές συσκευές android που υπάρχουν . καλύτερο ήταν το Motorola moto g που είχα από S3 ,LG G3 , NOTE 4 , όταν αρχίζουν να κολλανε τρώνε πούλημα
Συμπέρασμα android = μουφα. Συγγνώμη παιδιά αλλά να λέμε την αλήθεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.