iPhone 6, διέρρευσε επίσημα από την China Telecom

Γύρω από το iPhone 6 το οποίο θα παρουσιαστεί στις 9 Σεπτεμβρίου έχει δημιουργηθεί τεράστιο hype μιας και μεγαλώνει η οθόνη και έρχεται σε δυο εκδόσεις. Ενώ η Apple προσπαθεί να το κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό οι διαρροές είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο.

Αυτή τη φορά η διαρροή έρχεται από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα από την China Telecom, έναν από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της Apple η οποία ανακοίνωσε το iPhone 6 μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo. Βέβαια το post σβήστηκε στη συνέχεια αλλά φυσικά πρόλαβε να διαδοθεί σε όλο τον κόσμο.

Το iPhone 6 εμφανίστηκε σε 3 χρώματα μαζί με κάποιες πληροφορίες ότι θα είναι ξεκλείδωτο και θα υποστηρίζει LTE, 3G, CDMA και GSM. Μέχρι στιγμής η China Telecom δεν πουλούσε ξεκλείδωτα iPhones, οπότε θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνει. Κατά τα άλλα, σχεδιαστικά το iPhone 6 εμφανίζεται να είναι ίδιο με τις προηγούμενες διαρροές, με στρογγυλεμένες γωνίες.

iphone 6 leaks, iPhone 6, διέρρευσε επίσημα από την China Telecom

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Απλα εκλπηκτικο!!!!δεν ημουν ποτε κατοχος iphone λογο οθονης και μπαταριας αλλα νομιζω οτι το συγκεκριμενο δειχνει απλα τελειο!

fotis balopitas

Πιο μοντελο ειναι μετις 4.7 η με τις 5.5 ιντες

Sot11

Καλο ειναι, αλλα μου φαίνεται ψιλό fake η φωτογραφία..!

Nikozio

Απο δεξια θα ξεκλειδωνε λογικα. Η μονη αμακοινωση που περιμενω μαζι με το 1030!

Gk

Ειναι το ίδιο σχέδιο που εμφανίστηκε στο site της spigen. Αν δεν κάνω λάθος και απο εκεί κατέβηκε. Άρα μάλλον κάπως έτσι θα ειναι. Το θετικό ειναι οτι οι antenna bands που δέχθηκαν αρνητική κριτική κρυφθηκαν στο τελικό σχέδιο.

Iordanis

εκπληκτικό!έργο τέχνης πραγματικά!
και θα εξακολουθει να ειναι κυριαρχος!!

chris1908

στημένες διαρροές,ένας καλός τρόπος μάρκετινγκ!!!

Jo

Βασικά είναι fake η φωτογραφία καθώς αποκλείεται η apple να άλλαξε στο 5s το φλας και να το επανέφερε όπως παλια στο 6 απλά περιμένετε την παρουσίαση του περίεργοι όλο φήμες και πάντα όλα λαθος! Η apple απλά πάντα κάνει την έκπληξη!!

john

Οσο παει και τα κανει πιο ψευτικα η apple τα τηλεφωνα…
Σαν το ipod 5 touch ειναι…
το power button γιατι το εβαλε απο πλαγια μηπως αντιγραφη την samsung…

parastas

Το true tone flash που είναι;

Πάντως εκπληκτικός σχεδιασμός!

P

Μερικοί λένε ότι τους κατέβει … Το φλας θα ειναι true tone αλλά κυκλικό . Υπάρχουν διαρροές σε αυτό εφόσον ειναι αληθινές .. Τώρα για το παραπάνω δυο ειναι τα σημεία που κρατώ επιφυλάξεις .. Η κάμερα που δείχνει ότι ειναι στο ίδιο επίπεδο ( μακάρι να ειναι ) και το λογότυπο που το θέλουν από άλλο υλικό … Μάλλον για να τραβήξει τις εντυπώσεις και να κάνει διαφήμιση το έκανε και δανείστηκε ενα σχέδιο που το είδαμε εδώ και ενα μήνα για να μη πω και παραπάνω .. Πάντος μακάρι να ειναι έτσι …

Φώτης

Πολύ καλο αλλα φέτος κ μετα απο τρια χρόνια στην apple θα την κάνω κ θα πάω σε lumia 930..Το θέλω τρελα κ ειναι απλα εκπληκτικο..Ετσι απλα!!!Το μονο που με καίει ειναι να δω το note 4 για να ειναι σίγουρος..Χωρις παρεξήγηση βαρέθηκα κ θέλω να πάω αλλου εκτός apple..

anergos13

Σιγα τα ωα…

Thodoris

Ένα σχόλιο χωρίς ορθογραφικό λάθος, γίνεται να δω ποτέ εδώ μέσα; Αστυνομία ορθογραφίας χρειαζόμαστε μου φαίνεται.

steliosGR

Εαν θα ειναι αυτο το τελικο σχεδιο. απο τις φωτογραφιες τουλαχιστον, δεν μου αρεσει. (πεστε να με φατε). το πιο ντιζαινατο iphone εβερ, για μενα , ηταν το τεσσαρι.
Οσον αφορα το power button, εαν οντως του αλλαξε θεση πολυ ορθα επραξε.
Μενει να το δουμε απο κοντα για τις τελικες μας αποψεις ομως..

nikos

@thodoris έχεις δίκιο φίλε μου! Εντάξει δεν λέω ότι πρέπει όλοι να είμαστε αλάνθαστοι ορθογραφικά και ούτε το παίζω «Μπαμπινιώτης» αλλά ρε παιδιά εσείς που δεν το κατέχετε το θέμα περάστε το σχόλιο σας από έναν ορθογραφικό έλεγχο να διαβάζουμε και εμείς σαν άνθρωποι! Δεν είναι κακό ξέρετε, για αυτό υπάρχει άλλωστε, για να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη…

Ανδρέας

Ας περιμένουμε τη παρουσίαση του απο τον Tim cook και το επιτελείο του εγώ είμαι απο χρόνια IPhone akias και δεν πρόκειται να αγοράσω καμιά άλλη σαχλαμάρα κινητό δεν φθουράνε κανένα μπροστά στο iPhone

Georgos

Τρέξε να αγοράσεις μήπως και χάσεις το κελεπούρι , και από τις πρώτες ημέρες για να έχει μεγαλύτερα κέρδη η apple , τελικά όταν κυκλοφορούν τέτοια θύματα καλά κάνουν κάποιες εταιρείες και σας αρμέγουν.

pavlos

Προβλέπω αντίσκηνα πάλι

Vasilis

συμφωνώ με ΑΝΤΡΕΑ. Εχω δοκιμάσει και windows phone και android μέχρι και το jellybean. Δεν αλλάζω το iPhone πλέον για ΚΑΜΙΑ ΣΑΧΛΟΣΥΣΚΕΥΗ με ανούσια specs. Το 5s θα το αντικαταστήσω μόνο με iPhone. προτιμώ να μην εχω καθόλου κινητό παρά να εχω στα χέρια μου την οποιαδήποτε σαχλαμάρα…

P

Vasilis & Andreas +1 ….
Ακούω όλους με αντροιντ ότι αλλάζουν κάθε 3 και λίγο ναυΑρχιδες για τα spects και στο τέλος αν κάνουν την σούμα θα διαπιστώσουν ότι ξοδέψανε τα τριπλάσια από ενα iPhone … Φέτος όλες κάθε 3 και λίγο αναβαθμίζουν τις ναυαρχιδες τους και δουλεύουν τον κόσμο τους με πρωταθλήτρια την samsung … Ψάχνουν με το μικροσκόπιο να βρουν τα παραπάνω πιξελ , τους μαγειρεμενους αριθμούς του antutu κλπ … Και τέλος πιστεύω ότι πάλι θα κάνει το μπαμ με κάτι και οι άλλοι θα κοιτάνε και θα βγαίνουν με ανακοινώσεις του στιλ ” και εμείς του χρόνου θα το έχουμε “

Αποστόλης Ρόδος

Tα fan boys βγήκαν παγανιά…. να αγοράσουν 1gb ram και 1900μAh μπαταρία και φύκια iOS για μεταξωτές κορδέλες Android … 😛

j

@Αποστολης Ρόδος απο το σχολειο σου φαινεται πως και εσυ βρήκες παγανιά (απλα fun boy άλλης εταιρείας)

Φώτης

Γνώμη μου αυτο που θα πω αλλα θα το πω..Το iPhone γενικα για μενα εχει μείνει πολυ πίσω..Θελω πλέον οθοναρα να κανεις παπάδες βλεπε (note 4) Επισεις το lumia 930 στις φωτο ειναι κορυφη η οθονη του εκπληκτική το g flex που το είδα απο κοντα εχει τα δικά του πολλα + ,το lg g3 παρα παρα πολυ καλο..Θελω να πω εχεις ενα κάρο επιλογές που για μενα ειναι καλύτερες απο τα να πάρεις iPhone..Ισως βαρέθηκα τόσα χρονια στην apple..

Βασίλης

@Αποστόλη Ρόδος ενώ τα android με τους 8 πυρήνες δεν ειναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες , ε;; Θες να μου πεις ότι υπαρχουν apps ή games που τρέχουν πιο ομαλά , πιο γρήγορα και χωρις lug στο galaxy s5 ας πουμε απ ότι στο ios ?? βρες μου έστω μία!!! (άλλωστε έχεις ΚΑΙ ios απ οτι γνωρίζω) Επίσης πες μου για ποιο λογο να σκάσει καποιος 750€ για μια android ναυαρχίδα οταν η εταιρια του σε 3 μηνες τον “κρεμάει” βγάζοντας άλλη πιο specs maniac και τα 750 πάνε 350 στην αγορά!! Ας μην μιλήσω για updates!!!!! Ας μην μιλήσω γενικότερα για υποστήριξη! Και εν πασει περιπτώσει , εαν εξαιρέσει κανεις τον πρωτο “ενθουσιασμό” των android με τα κολπάκια τους κλπ στο τελος της ημέρας η ευκολία , εμπειρια χρήσης,αμεσότητα , ουσιαστικοτητα που εχεις με μια ios device δεν συγκρίνεται φίλε μου!! Πολυ περισσοτερο τωρα με το ios 8 και τα νεα του χαρακτηριστικά. (Βλ. continuity , icloud drive , Touch ID σε όλα τα apps , αληθεια η samsung θα υποστηρίξει περαιτέρω το Touch ID της;;;;;; εδω γελάμε) Ακομα και το mail.app ρε φίλε….κλάσεις ανώτερο και πιο “έξυπνο” και πιο business απο το αντίστοιχο της samsung πχ!! Γενικα όλα… Συνέχεια »

ilias99

Το iphone 5s ειχε διπλο φλας γιατι το 6 μονο 1

Αποστόλης Ρόδος

Μην τρελαίνεστε fan boys…. εγω είμαι FAN μόνο της τεχνολογίας και εχω και iOS και Android συσκευές …. άλλοι σηκώνουν σημαίες και συμπεριφέρονται σαν μέτοχοι.

Για την ιστορία, αυτές τις συσκευές τις έχω ακόμα υπό την κατοχή μου, γιατί υπήρξαν και πολλές άλλες που πούλησα 😉

ιOS …. (iPad 2, iPod Touch 5th Gen)
Αndroid … (Huawei Ascend 300Y,Samsung Galaxy S, S2, S4mini Black edition, HTC one (M7) Xperia Z2 tablet.
Επόμενη μεγάλη αγορά μου…. iMac …. 😉

Για πείτε μου τώραΠΟΙΟΣ είναι FAN BOY της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και ΠΟΙΟΣ κάποιας ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ????
Μέχρι και τον Κώστα Βλαχάκη κοντεύω να περάσω σε συσκευές 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.