iPhone 6 concept (iOS 8), συγκρίνεται με Galaxy S5 και iPhone 5s [video]

Μπορεί να απομένουν περίπου 3 μήνες μέχρι να παρουσιαστεί επίσημα το iPhone 6 το οποίο θα έχει το ολοκαίνουριο iOS 8 που μόλις ανακοινώθηκε, όμως προς το παρόν συνεχίζουμε να βλέπουμε dummies της πολυσυζητημένης συσκευής. Αυτή τη φορά το iPhone 6 dummy εμφανίζεται με iOS 8 και συγκρίνεται με τα Samsung Galaxy S5 και iPhone 5S.

Εμφανίζεται να έχει 5 ιντσών οθόνη με 1,280 x 2,272 pixels (521 ppi), κατασκευασμένο από αλουμίνιο και διαστάσεις 136.7 x 66.5 x 6 mm. Έχει stereo speakers στην πάνω και στην κάτω πλευρά, 5MP FaceTime camera μπροστά, 13MP iSight εξωτερική κάμερα με dual-tone LED flash και φυσικά Touch ID στο home button.

Από το concept μπορούμε να δούμε ότι το iPhone 6 εμφανίζεται να είναι μικρότερο από το Samsung Galaxy S5 το οποίο έχει οθόνη 5.1 ιντσών, χάρη στα πολύ μικρά bezels που λέγεται ότι θα έχει.

, iPhone 6 concept (iOS 8), συγκρίνεται με Galaxy S5 και iPhone 5s [video]

, iPhone 6 concept (iOS 8), συγκρίνεται με Galaxy S5 και iPhone 5s [video]

, iPhone 6 concept (iOS 8), συγκρίνεται με Galaxy S5 και iPhone 5s [video]

, iPhone 6 concept (iOS 8), συγκρίνεται με Galaxy S5 και iPhone 5s [video]

, iPhone 6 concept (iOS 8), συγκρίνεται με Galaxy S5 και iPhone 5s [video]

, iPhone 6 concept (iOS 8), συγκρίνεται με Galaxy S5 και iPhone 5s [video]

, iPhone 6 concept (iOS 8), συγκρίνεται με Galaxy S5 και iPhone 5s [video]

, iPhone 6 concept (iOS 8), συγκρίνεται με Galaxy S5 και iPhone 5s [video]

, iPhone 6 concept (iOS 8), συγκρίνεται με Galaxy S5 και iPhone 5s [video]

, iPhone 6 concept (iOS 8), συγκρίνεται με Galaxy S5 και iPhone 5s [video]

, iPhone 6 concept (iOS 8), συγκρίνεται με Galaxy S5 και iPhone 5s [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sosimple

Καλα.. Περιμένετε απο την apple να βγαλει 5αιντσο iphone μικροτερο απο galaxy s5, και με μικρότερα bezel απο lg..!!!!!
Ξερω και εγω ενα με τον τοτό αλλα βαριεμαι να το γραψω..

Manos Vs

Λεγεται οτι το Apple iPhone 6 παρα τις 5 ιντσες του, θα εχει παχος 1mm, μηκος 2mm και πλατος 1,5mm. Αντε ρε Apple Fanboys που επειδη τρωτε σκονη τωρα πια απο ολες τις μεγαλες Android εταιρειες φανταζεστε το iPhone 6 σαν το απολυτο κινητο!

john

Ta spaei! Makari na ginei pragmatikotita

Manos Vs

Ξεχασα οτι πιθανοτατα θα φτιαχνει καφε, καθως και πρωινο.

karkavelas

Ωραίο το concept, το design θυμίζει λίγο έως πολύ HTC one m8 αλλά αν έβγαινε κάτι τέτοιο ίσως να το σκεφτόμουν σοβαρά να πάρω iPhone για πρώτη φορά.

killbillgr

Μας έχει συνηθίσει η Apple 🍎 να μας παρουσιάζει τα νέα της κινητά τηλέφωνα δυο με τρεις μέρες ποιο μπροστά ; 😳 Ρωτάω για τη συνήθως σου έβγαζε το λάδι μέχρι να μάθεις τη θα σου παρουσίαση 🎦

moutafis1924

Το ολο σκεπτικο της apple μου θυμιζει αυτο το τραγουδακι που λεγαμε παλια (και υσχυει ακομα..!!!) Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ Αλβανέ…!!!! …..Apple οτι και να κανεις Samsung δεν γινεσαι…παρτο χαμπαρι…!!!!

KAFROS

@moutafis1924 :
Θεός φυλαξοι…

killbillgr

@moutafis απαράδεκτος 👎

P

Μερικοί εδώ μέσα πολυ χολή βγάζετε … Πω πω πω ρε παιδακι μου τι είστε εσείς … ΝΑ ΗΤΑΝΕ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ ….. Αφού είστε τόσο ευτυχισμένοι με τις συσκευές σας τι σας νοιάζει για τους άλλους …

panos.last

@moutafis1924 το ξερω δεν πρεπει να τσιμπαμε σε τετοιες τρολιες αλλα γραφετε “ισχυει” και οχι υσχυει οποτε καλο θα ηταν να μην υπηρχε η αναφορα αυτη ως προς την αλβανια

Δημήτρης

@moutafis1924 μερικοί απ την άλλη φαινομενικά γεννιούνται άνθρωποι αλλά δυστυχώς εξελικτικά βρίσκονται ακόμα στην εποχή των πιθήκων. το θέμα του άρθρου δε νομίζω να λέει ρατσισμός και κινητή τηλεφωνία.Γράψε τπτ σοβαρό και μη μας ζαλιζεις με τις σαπιες απόψεις σου.

Spyros

Αν είναι έτσι φαίνεται πολύ ωραίο σχεδιαστικά . Σε όποιους δεν αρέσει το iphone ας μην το αγοράσουν. Δεν νομίζω ότι η apple πιέζει κανέναν. Οι εταιρείες που έχουν τα android ή windows κινητά τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πολύ καλές προσπάθειες στην κατασκευή των δικών τους μοντέλων. Οποίος θέλει αγοράζει ότι θέλει νομιζω

GerDiamandis

Το παραπάνω θέμα αναφέρεται σε consept υπάρχουν δεκάδες εκεί έξω anyway @Manos Vs όσο για τα bezel εάν χρησιμοποιήσει την LG ή την Toshiba ως προμηθευτή οθονών μπορεί να γίνει δουλίτσα αλλιώς αρχίζει και το χάνει το παιχνίδι ακόμα περισσότερο. Και @Manos Vs είναι κάλο να υπάρχει ανταγωνισμός υψηλού επίπεδου και επίσης υπάρχει εφαρμογή που σου φτιάχνει καφέ.

Chris

Σαν Έλληνες που σεβόμαστε την χώρα μας και τον πολιτισμό της πρέπει αυτού του είδους τις απόψεις σαν του moutafis τουλάχιστον να τις περιθωριοποιούμε. Είναι τουλάχιστον τραγικό σε μπλόγκ τεχνολογίας να εκφράζονται τέτοια σχόλια απο χρήστες που στην τελική εμάς και τον πολιτισμό μας απαξιώνουν. Θεωρώ απο απαραίτητη έως και επιβεβλημένη την παρέμβαση του κυρίου Βλαχάκη.

nikos

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες..
.

Vaggelis

@moutafis1924

Είσαι Θεός!! 😀

Αντρέας

Φανταστικό. ρε παιδιά αυτός ο Μάνος νς τι το παίζει. Έλεος. Go 🏡

DaPain

Εντάξει αν βγεί έτσι, που δεν θα βγεί έτσι, αλλά λέμε τώρα αν βγεί έτσι το έχω αγοράσει χτες!!!

tve

@Manos Vs Τρωμε τη σκονη σου!!!!!!!!!! Μηπως εχεις μετοχες στην Samsung και χαιρεσαι που βγαζει καλες συσκευες??? Γιατι αν δεν εχεις τοτε τετοιος φανατισμος δεν εχει νοημα!

@moutafis1924 απλα ΤΡΑΓΙΚΟΣ!

Παντως οι οπαδοι της samsung εχετε καταντησει χειροτεροι απο τα fanboys!!

mpoumpino

Καλησπέρα είμαι καινούργιος εδω

dimitris

Το θεωρω λιγο υπερβολικο το concept θα δουμε εαν το τελικο προιον θα ειναι ετσι!

loni

Κωστα εχεις αργησει πολυ για την διαγραφή ενος σχολιου εδω μέσα, και ειναι κριμα.

Manos Vs

Την Σαμσουνγ την μισω και ο,τι θελω κανω εδω μεσα, δημοκρατια εχουμε. Αν δεν γουσταρεις αγνοησε με.

P

Manοs vs : το να μας αποκαλείς κάθε 3 και λίγο πρόβατα δεν ειναι θέμα δημοκρατίας , ειναι θέμα σεβασμού .. ( το λέω και για αλλά πόστ που έχεις σχολιάσει )

Manos Vs

ΟΚ θα σταματησω, αφου το πηρατε προσωπικα.

Αλέξανδρος Σ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει τέτοιο μοντέλο η Apple… Πάντως αν το έκανε θα ήταν το dream phone από άποψη hardware

nikos

Αν κανει μεχρι 500 ευρω, θα ειναι τελειο. Στα 800, 900 που θα κανει σιγουρα, θα ειναι μ….α απλα. Γιατι στα 500 ευρω βρισκεις σημερα πολυ καλες συσκευες απο ολλες της αιτεριες…

Manos Vs

Περα απο την πλακα, το κινητο αν βγει ετσι θα ειναι καλο!

Παυλος

Μακάρι να ειναι ετσι…βαρέθηκα καθε 5 μήνες να αλλάζω κινητό

vasilis

Γουστάρω, μάγκες….γουστάρω πολύ , εγώ σαν κάτοχος iPhone 5s , iPhone 5 η γυναίκα μου, δυο iPad mini, ένα iPad Air απο την εργασία μου , ένα mac air και τέλος ενός Apple TV , γουστάρω όταν βλέπω όλους εσάς να κραζετε, να βγάζετε απωθημένα , να υπερασπίζεστε τόσο με σθένος τα android σας, λες και θα έρθει η apple με το iPhone 6 να σας τα πάρει πίσω!!!!! Ρε χαλαρώστε λίγο… Είμαι οπως σας είπα “δεμένος” στο οικοσύστημα της apple εις γνώση μου και ευχαρίστηση μου!!! Εχω χρησιμοποιήσει και τις άλλες δυο πλατφόρμες, δεν τις τιμώ ωστόσο για τους δικούς μου λόγους!!! Δεν βγαίνω πάντως σαν την κακομοιρα σε οποιο άρθρο αφορά android (που συνήθως είναι πάντα τα βαρετά νέα μια καινούργιας απο τις μυριαδες έλευσης συσκευής) , δεν βγαίνω που λέτε να τα χώνω στην google και στην samsung και να υποτιμώ τους χρήστες της κλπ,κλπ….Τι μπαίνετε με 30 σχόλια σε ένα άρθρο που κατα κύριο λόγο είναι και χαζό άρθρο, αφού αφορά project και κάνετε σαματα για το τίποτα…. Άντε να ασχοληθείτε με πραγματικά τεχνολογικά θέματα, διευρυνετε τις γνώσεις σας (αν έχετε) σε mobile προγραμματισμό, μάθετε ακόμα και για την νέα γλώσσα swift της apple , συζητειστε… Συνέχεια »

tve

@vasilis +10000

Alexis

@vasilis Βγαίνουν όμως άλλες κακομοίρες σε θέματα android και γράφουν! Εσύ πάλι τι μας διαφημίζεις το τι έχεις στο σπίτι σου λες και όποιος γράφει εδώ μέσα απευθύνεται σε σένα προσωπικά! Μηπως και ο σκύλος σου έχει ipod; Α περιμενε μια στιγμή. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ αν εχει!

Manos Vs

Δεν κραζουμε επειδή φοβόμαστε την μιλοεταιρια, αλλά γιατί νομίζει ότι είναι η ανώτερη και όσοι την αγοράζουν νομίζουν το ίδιο. Ενώ στην πραγματικότητα ένα άιφον έχει χειρότερα σπεκς και από μιντ ρειντζ αντροιντ.

Φιλικά, πάντα.

chris

Πολύ ωραίο αυτό με το φλας!!

JohnWave

Aν βγει το νέο iphone όπως το ονειρεύεται ο τύπος στο concept τότε θα είναι πολύ καλό. Το κακό είναι ότι τα concepts είναι πάντα καλύτερα από την πραγματικότητα. Μακάρι τουλάχιστον να δίνουν ιδέες στα σχεδιαστικά τμήματα των εταιριών.

IoJohnys

Λοιπόν η εμπειρία μου σχετικά με σύγκριση Apple/iOS – Various android. Είμαι κάτοχος iphone από τότε που βγήκε το 3g. Έχω 2,5 χρόνια το 4s και πριν 2 εβδομάδες αγόρασα απο Αμερική, που έχω έρθει για δουλειά, το LG-G2. Το πήρα λόγω της ανάγκης για μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερης (;) κάμερας. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος (δεν νομίζω να είναι λάθος οτι κατεβάζω διάφορα apps, games, themes) αλλά το κινητό “φορτώνει” πολύ εύκολα και λαγκάρει. Δεν ξέρω αν φταίει σε τίποτα η Αμερικάνικη έκδοση (T-mobile) αλλά ορισμένες φορές είναι τραγικό. Σαν συσκευή είναι καταπληκτική (χαρακτηριστικά-design) αλλά νομίζω ότι το android την “καπελώνει”. Δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι φόβοι μου περί ανομοιογένειας ενός λειτουργικού για τόσες συσκευές και το μετάνιωσα. Δεν ξέρω αν θα είμαι ακόμα Αμερική όταν θα κυκλοφορήσει το iphone 6 αλλά έχω ήδη αρχίσει να μαζεύω χρήματα. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι σαν αυτό του παρόντος άρθρου (μακάρι) αλλά ξέρω ότι θα έχει το καλύτερο λειτουργικό (8) που έχει κυκλοφορήσει ποτέ για τηλέφωνο, επιτέλους μεγάλη οθόνη και όλα με την ποιότητα και εγγήηση της Apple. Μακάρι να είχα και Mac ώστε να εκμεταλευθώ πλήρως τις νέες λειτουργίες του 8 αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ. Ίσως ένα Air… Συνέχεια »

Batman

Χαχα μπαίνω για να γελάσω με το τί γράφουν μερικοί.Η ανορθογραφία και η χολή πάνε σύννεφο.Ξεκολλήστε πια με τα specs σημασία έχει η εμπειρία χρήστη όλο συγκρίνετε specs android και specs του iphone και για δυο διαφορετικά λειτουργικά.

Ιωάννης

Manos Vs
Με το να λες ότι, ενα αιφον έχει χειρότερα σπεκς και απο μιντ ρειντζ αντροιντ, “πωωω….. πως γράφεις έτσι ρε φίλε? πραγματικά δυσκολεύτικα να το γράψω όπως το έγραψες εσύ παραπάνω”
νομίζεις ότι λες κάτι???
Η μηλοεταιρία όπως την λες, σε πολλά πράγματα είναι κορυφή, αυτό αν θες το βάζεις στο μυαλό σου ή αν δε θες μείνε με τα (ψευτο)σπεκς σου αμα αυτά είναι το παν για σένα

Στέφανος Π.

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά όταν είχαν βγει τα πρώτα iPhone συμφωνώ ήταν κορφή όταν όμως αναπτύχθηκαν και οι άλλες εταιρείες κινητών τηλεφώνων και μαζί τους και το android τότε πρέπει να το παραδεχτείτε έπεσε πολύ το iPhone στα μάτια του κόσμου με αποκορύφωμα την κυκλοφορία του Samsung S4… Δεν λέω και η Samsung έκανε χαζομάρες με την κυκλοφορικά του S5… Πλέων κατά την γνώμη μου πάντα το καλλίτερο κινείτο μέχρι τώρα είναι το LG G3 ή το Sony Ζ2. Αλλά αν βγει έτσι όπως το παρουσιάζει ο τύπος το καινούριο iPhone τότε ίσος αρχίζει και αλλάζει η γνώμη μου… Όσο για το λειτουργικό σύστημα εγώ προσκοπικά προτιμάω το android και απεχθάνομαι το windows phone δεν βγαίνω βεβαία να το κράζω στα διαφορά blog και side, αν μου χάριζαν ένα iPhone δεν θα έλεγα όχι αλλά αν ήταν να διαλέξω μεταξύ ios και android θα διάλεγα σιγουριά to android και οι λόγοι είναι απλοί… Κατά την γνώμη μου πάντα το ios είναι μόνο για αυτούς που το επιβάλει το επάγγελμά τους και που δεν έχουν πρόβλημα σε ένα κλειστό λειτουργικό σύστημα και να πληρώνουν τα πάντα με το αζημίωτο φυσικά ή και θα ακουστεί κλείσε και για τους πόζερους… Συνέχεια »

Zero

Απο τα κινητά και τα τεχνολογικά θέματα φτάσαμε σε χαρακτηρισμούς ρατσιστικους… Τι άλλο θα δούμε; Μήπως κάποιοι ξέφυγαν;;
Παρακαλώ τον διαχείριση

Erevos

Ρε Στέφανε χρησιμοποίησε και κάποια αυτόματη διόρθωση κειμένου , μας έβγαλες τα μάτια με την τραγική ανορθογραφία σου…δηλώνεις και “προγραμματιστείς” με “ει” τρομάρα σου.

Στέφανος Π.

Χαχαχα @ έχεις δίκιο… Δύστυχος για έμενα έχω δυσλεξία οπτέ δεν τα πάω καλά με την ορθογραφία… 😛 για αυτό κιόλας χρησιμοποίησα τον ορθογραφικό έλεγχο του World όταν σύνταξα το κείμενο… από ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο καλός… Αν ψάξεις θα βρεις ακόμα πολλά λάθοι στην ορθογραφία και λέξεις που διορθώθηκαν με άλλη χωρείς να πρέπει αλλά πιστεύω μπορεί να καταλάβει κάποιος το νόημα του κείμενου 😉

focus

Είμουν χρήστης iphone έως τον Δεκέμβριο με τελευταία συσκευή το 5. Πέρασα απέναντι αγοράζοντας το note3 και δυστυχώς το μετάνιωσα. Περιμένω το iPhone 6 για να γυρίσω πάλι στην ποιότητα. Και μην βιαστεί κάνεις να σχολιάσει την σούπερ ουαου συσκευή note3 γιατί θα του στείλω το mail που έχω στείλει στην Κορέα έπειτα από 3 επισκέψεις στο service και εκατομμύρια τηλεφωνήματα. ΑΝΤΕ γιατί κάτι μαιντανους διάβαζα και πήγα στα Android. Όποιος δεν έχει χρησιμοποιησει συσκευές apple απλά ζει στο μεσαίωνα. Φιλικά.

Δημήτρης

Αγαπητέ @focus δεν σημαίνει ότι επειδή έτυχε η δικιά σου συσκευή να ήταν ελαττωματική πως το note 3 είναι για τα σκουπίδια ούτε πως φταίει το Android για αυτό… Μην ξεχνάς πόσα ελαττωματικά iphnoe 5 είχε βγάλει τότε στην αγορά η aplle 😉 Και εγώ το 5S είχα αλλά πήγα στο Note 3 πρόσφατα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

moutafis1924

@focus….μας επεισες τωρα το note 3 παραμενει η καλυτερη android συσκευη ever παγκοσμιως τωρα εσυ τι λες τα ακουμε….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.