iPhone 6 με οθόνη 4.8 ίντσες concept video

Η Apple δεν πρέπει να παραμείνει στις 4 ίντσες στα iPhone και πρέπει να ακολουθήσει την παγκόσμια τάση που θέλει smartphones με οθόνη σίγουρα 4.3″ και άνω. Σχετικά με το τι θα κάνει έχουν ακουστεί πολλά, πρόσφατα ειπώθηκε ότι ίσως πάει απευθείας στις 4.8 ίντσες με το iPhone 6. Μεταλλικές λεπτομέρειες, ιδιαίτερα λεπτό προφίλ, μεγαλύτερη οθόνη και κάμερα με πραγματικό οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Θα θέλατε κάπως έτσι το επόμενο iPhone;

iPhone 6 concept video, iPhone 6 με οθόνη 4.8 ίντσες concept video

iPhone 6 concept video, iPhone 6 με οθόνη 4.8 ίντσες concept video

iPhone 6 concept video, iPhone 6 με οθόνη 4.8 ίντσες concept video

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gmis

αυτο δεν ειναι iphone ειναι ipad ! αυτα τα ”κινητα” που βγαινουν τωρα με 6” , 7” οθονη δεν ειναι κινητα!

TechBuster

@Gmis, μάλλον δεν διάβασες το άρθρο καθώς δεν αναφέρει πουθενά για 6 ή 7 ίντσες οθόνη, το συγκεκριμένο concept αναφέρει οθόνη στις 4.8 ίντσες.

elgrecocty

απαισιο !!!!

Billys

Οποιος εχει iphone , το ‘χει συνειδητα κυριως για την διαγωνιο οθονης που διατηρειται σε ανθρωπινως αποδεκτο μεγεθος . Εαν κανει τη στροφη κι αρχισει και η apple να φτιαχνει αποκλειστικα φαμπλετς , πιστευω πως το κατορθωμα της να περασει τους ανταγωνιστες στο τελευταιο τριμηνο του 13 σε σχεση με το 12 , θα παει στραφι . Ισως δουμε 3 νεα iphone το σεπτεμβριο ! 6c,6 και 6Μ (mega) . Και ναι μπορουν οι συνωμοτες να αρχισουν να βγαζουν ηδη τις θεωριες για τα 3 εξαρια που προκυπτουν !!!

Vassilis Gaitanos

Το προτιμώ στο μέγεθος του 5S! Αλλιώς θα πήγαινα σε tablet. Το μέγεθος του Fablet είναι απλά τελείως άβολο για τηλέφωνο. Αυτά τα ενδιάμεσα μεγέθη μοιάζουν μισό άλογο, μισό καμηλοπάρδαλης!

sosimple

Το μονο που θα γινει μολις (οχι οταν) βγάλει η apple οθονες 4.8-5 ιντσες ειναι οτι οι παλαιοι χρηστες , θα πουλησουν (το 70%) τα παλαια iphone, και ενα σοβαρό ποσοστο χρηστων android θα ξανά αγοράσει iphone. Ολοι αυτοι που αραδιαζαν σελιδες θεωριων για το ποσο τελειο μέγεθος εχει η οθονη του iphone, και ποσο μεγαλες έρευνες εκανε η apple για να καταληξει σε αυτο θα καταλαβουν ποσο πολυ τους δουλευε η apple και ποσο προβατα ηταν οταν τα γραφανε αυτα (δε θα το παραδεχτούν ποτε φυσικα), και θα συνειδητοποιησουν το αυτονόητο όπως ακριβως το συνειδητοποίησαν και οι android χρηστες, οτι σε μια 5αρα οθονη δουλευεις πολυ καλυτερα, ολα φαίνονται ποιο εντυπωσιακά ενω και το μέγεθος (αν φαει τα άχρηστα πλαισια ,που δε το βλεπω) ειναι σε ανεκτοτατα επίπεδα. Καθαρά θεμα συνήθειας. 1 μηνα μετα αμα τους ξαναδώσεις 3.5-4 ιντσες απλα θα γελανε , και θα αναρωτιούνται πως δουλευαν τοσο καιρο.. Πλην οσων χρησιμοποιουν κατα 90% το iPhone ως κινητο και 10% ως smartphone. Τα γραφω χρονια αυτα, απο την εποχη που λεγανε παντοφλα το s2 των 4.3 ιντσών, οταν τωρα τα μινι ειναι μεγαλύτερα..

True

Κατι παραπανω απο ασχημο!

JohnWave

@Billys, διαφωνώ πλήρως.Οι περισσότεροι κάτοχοι iphone, έχουν iphone είτε γιατί γουστάρουν το iOs και το appstore του ( οι σχετικοί με την τεχνολογία ) , είτε γιατί είναι trendy ( οι άσχετοι με την τεχνολογία ). Το μέγεθος της οθόνης ελάχιστο ρόλο έχει παίξει. Άλλωστε ένα κινητό στις 4.5 ίντσες με μικρά περιθώρια είναι ίδιο σε μέγεθος ένα iphone των 4 ιντσών. Το ανθρωπίνως αποδεκτό μέγεθος οθόνης δεν ορίζεται από τους κατόχους iphone ή την Apple αλλά από την πλειοψηφία των καταναλωτών.Η πλειοψηφία δεν θέλει κινητά των 4 ιντσών και η πλειοψηφία αποτελείται από ανθρώπους.

Στην ερώτηση του Κώστα τώρα, για μένα ωραίο και πρακτικό θα ήταν ένα πολύ λεπτό iphone των 4.8 ιντσών αλλά με μικρά κενά περιθώρια, όχι σαν αυτά της φωτό του άρθρου. Αν η Apple καταφέρει να φτιάξει ένα τέτοιο iphone, τότε συμφωνώ με τον sosimple, ότι δλδ θα κερδίσει μέρος των κατόχων android κινητών.

Αντρέας

Εγώ θα ήθελα από εδώ και πέρα να βγάζει μοντέλα των 4,5′ ή των 5 γιατί αφού η μάνα μου και ο πατέρας μου δεν μπορούν να φύγουν από To ios και οι 4 ίντσες δεν είναι βολικές.( αυτή η φοτο μάλλον είναι για 6,5′.

Παναγιώτης

Δεν ξέρω. Εμένα μου αρέσει πάντως. Αν μοιάζει έτσι ακριβώς και δεν ξεφύγει στην τιμή πολύ θα το “χτυπήσω” σίγουρα.

sosimple

Οι ιδανικες ιντσες οθονης αλλαζουν με τον καιρο. Ο κοσμος θελει μεγαλες οθονες. Ολες οι ερευνες πλεον δειχνουν οτι η συντριπτική πλειοψηφια σημερα θελει κοντα στις 5 ιντσες. Ακομα και στο εδω σιτε, γκαλοπ δείχνει ακριβως αυτο. Κακα τα ψεματα το s4 επεβαλε τις 5 ιντσες. Ολοι ειδαν ποσο ανετο ειναι και σαν μέγεθος και σαν οθονη. Οταν διπλα βάλεις ενα iPhone και κανείς συγκριση, μονο θλιψη για το iPhone μπορείς να νιωσεις. Και υποψιν εχω ακομα το 3gs. Και ελάχιστα κινητα εχω αποθεωσει οσο το iPhone τοτε. Ουτε αναφέρομαι σε αλλα στοιχεια που το iPhone ειδικα jalebraked ειναι αξιολογοτατο. Στο lg g2 μπορει να εχω δει και 70 ταινίες. Στο iPhone δε θα έβλεπα καμια. Η οθονη ειναι ολα τα λεφτά και το iPhone μαλλον μινι το λες σήμερα. .

Δημήτρης

Να παραγγειλετε και καροτσάκια για να σερνετε τα τεράστια κινητά. Το κινητό ειναι κινητό…και οι 4″ ειναι τελειες. Έλεος πια.

Δημητρης

Οταν λεμε κινητο ενοουμε μεχρι 4″.
Απο κει και περα παμε σε “ακινητο” οπου δεν χωραει στην τσεπη. (δικη μου γνωμη παντα)

sosimple

Παρτε κανα κινητο 2.8 ιντσες εσεις καλυτερα. Ειμαι βεβαιος οταν ειχατε ενα τετοιο οι 4 ιντσες ηταν παντοφλα.

Makis

Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι 4 ίντσες θα διατηρηθούνε προς το παρόν και παράλληλα θα βγάλει και κανά – δυο μεγαλύτερα.

dimitris

πολυ ασχημο αμα ειναι αυτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.